Έσπασε το τηλεφωνικό μας κέντρο – Τι καταγγέλλει ο ενημερωμένος πολίτης

Κοινοποίηση:
Pire fotia to til kentro

Παρακάτω δημοσιεύουμε μηνύματα – καταγγελίες  που φθάνουν συνεχώς στα γραφεία μας.  

 Συνεχώς επίσης θα εμπλουτίζονται και με νέες. Δίνουμε βήμα στα προβλήματά σας, σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς που ζούμε. Πρέπει να ακούγεστε. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Όποιος έχει αντίρρηση, στα όσα καταγγέλλετε, μπορεί να δίνει άμεση απάντηση. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν φέρει καμία ευθύνη για επώνυμες καταγγελίες πολιτών, ανάμεσα σε μια εφιαλτική κοινωνική και οικονομική κρίση που πλήττει τον κόσμο.

 

5/3/2021

-Ανίκανοι σεισμολόγοι! Άλλα αντί άλλων με το μέγεθος του σεισμού! Προφανώς για να μην μας αποζημιώσουν όπως πρέπει…

-Με την εφημερίδα της 25ης Μαρτίου να κυκλοφορήσει το τραγούδι του Καραϊσκάκη και τα λεφτά να δοθούν στην Μυρτώ!

-Πήγα σε προγραμματισμένο ραντεβού με οφθαλμίατρο στο ΙΚΑ Ηλιούπολης. Το ΙΚΑ της Ηλιούπολης έχει γίνει και εμβολιαστικό κέντρο. Ουρά 100 ατόμων, ο ένας πάνω στον άλλο περιμένοντας να κάνουνε το εμβόλιο. Ποια μέτρα, ποια προστασία και ποια κουραφέξαλα. Η ανικανότητα τους σε πλήρης μέγεθος. Λες και το κάνουν επίτηδες για να κολλήσει ο κόσμος.

-Στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Κόρινθο, 4 κοπέλες φύλακες δέχτηκαν σεξουαλική παρενόχληση από υπαστυνόμο Το αναφέρανε στον ταξίαρχο και αυτός δεν έκανε τίποτα.

-Έχω το παιδί μου στον Ευαγγελισμό, νοσηλεύεται ένα μήνα και μου απαγορεύουν να πάω να το δω γιατί απαγορεύονται οι συνοδοί. Αυτό είναι αντισυνταγματικό. Ο κάθε άρρωστος έχει το δικαίωμα ενός συνοδού.

-Η μητέρα μου εισήχθη στον Ερυθρό με εγκεφαλικό την Δευτέρα. Της κάνανε δύο μοριακά τεστ , τα οποία βγήκαν αρνητικά και με ψυχολογική βία θέλουν να της κάνουν και τρίτο. Απαγορεύουν συνοδούς για να τους ξεκάνουν.

 

4/3/2021

-Είναι καλό να ξέρει ο κόσμος, ότι υπάρχει ολική αποζημίωση για τους πληγέντες σεισμοπαθείς άνω των 6 ρίχτερ. Ίσως γι αυτό δεν λένε τώρα για τα 6,3R της Ελασσόνας, και τα 5,9R της Αττικής το 1999!

-Γιατί ενώ επιτρέπονται οι πολιτικοί γάμοι απαγορεύονται οι θρησκευτικοί και οι βαπτίσεις;

-Όλα κλειστά, και το Γκολφ στη Γλυφάδα ανοιχτό.

-Συγχαρητήρια από Θεσσαλονίκη.

-Στην Αχαρνών μπουλούκια οι λαθρομετανάστες, η αστυνομία δίπλα κοιτάνε τους Έλληνες αν φοράνε ή όχι.

-Από 1η Μαρτίου αυξήθηκε η συμμετοχή 40% ορισμένων φαρμάκων και κανείς δεν ανακοίνωσε κάτι. Πήγαμε στο φαρμακείο και εν είχαμε λεφτά να τα πληρώσουμε.

 

3/3/2021

-Στην Ραφήνα κηδεύεται Ρομά ντελίβερι που σκοτώθηκε. 500 γύφτοι έξω από την εκκλησία και 100 μέσα στην εκκλησία χωρίς μάσκες και αστυνομία πουθενά. Ο Μπουρνούς Δήμαρχος δεν κάνει τίποτα!

-Ο σεισμός στην Ελασσόνα είναι φτιαχτός για τους λιγνίτες  που έχει άφθονο εκεί. Πριν 3 χρόνια πήγε η ΔΕΗ των Γερμανών και προσπαθούσε να αγοράσει όλα τα χωράφια.

-Χαιρετισμούς από Θεσσαλονίκη. Μπράβο για τα ιστορικά αφιερώματα που δημοσιεύετε στην εφημερίδα.

-Πήγα στην Πειραιώς να ανανεώσω την πιστωτική μου κάρτα και μου είπαν ότι επειδή είχα ένα χρέος-κατασχετήριο από την εφορία πριν 2 χρόνια (το οποίο όμως το έχω ξεπληρώσει) δεν μπορούν να προβούν σε ανανέωση. Τους δείχνω το χαρτί της εφορίας και μου λένε ότι αυτές τις εντολές έχουν. Μα είναι δυνατόν, πείτε μου ποιος Έλληνας δεν χρωστάει στην εφορία.

-Στην Γλυφάδα στο εστιατόριο Δελφίνια πιάσανε 16 άτομα τρώγανε, το αποκρύψανε όμως.

-Στη Φυσκα μια Βουλγάρα τους κόλλησε ιό τους γέρους- η οποία τους τρώει τις συντάξεις για να της βάζουν χέρι στο καφενείο του χωριού -.. Αυτή πήγε Βουλγαρία και γυρνώντας την βρήκαν θετική στα σύνορα!

 

2/3/2021

-Η μητέρα μου έχει ραντεβού στον Ερυθρό με οφθαλμίατρο την Παρασκευή. Μας κάλεσαν από το νοσοκομείο και μας ενημέρωσαν ότι όταν θα πάμε στο ραντεβού πρέπει η μητέρα μου να έχει κάνει μοριακό τεστ, αλλιώς δεν θα την δεχτούνε στο ραντεβού. Θα πρέπει δηλαδή να πληρώσω τουλάχιστον 20 ευρώ από την τσέπη μου…

-Την Παρασκευή το βράδυ στην κρατική τηλεόραση παιζόταν ταινία ανωμάλων με πρωταγωνιστές 15χρονους μαθητές σε σχολεία συμμετέχοντας και καθηγητές. Για αυτό πληρώνουμε για να βλέπουμε ανώμαλους;

-Η Στεφανίδου τι ρόλο παίζει υποστηρίζοντας τον βιαστή; Αν ήταν το παιδί της στη θέση των παιδιών το έχει σκεφθεί;

-Σε δημοσιεύματα ότι έγινε κορωνοπάρτι στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής για την ονομαστική εορτή του αντιστράτηγου Χιώτη, ενώ έχουν βρεθεί κρούσματα θετικά, ο Χαρδαλιάς είπε ότι θα το ψάξει ποιος; Ο Διευθυντής του γραφείου Πολιτικής Προστασίας Παπαγεωργίου, που είναι πρώην Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος;

-Έχουν δημοσιευθεί καινούριοι δασικοί χάρτες. Δηλωμένα αγροτεμάχια περιλαμβάνονται στους χάρτες. Ο κόσμος χάνει τις περιουσίες, άσχετα αν τα έχει δηλωμένα.

 

1/3/2021

– Αν δεν κλείσουν τα πάντα, αλλά τα πάντα, πλην σουπερμάρκετ και φαρμακείων για δυο εβδομάδες, τα κρούσματα δεν πέφτουν. Αυτό που ζούμε είναι παρωδία, όχι καραντίνα.

-Πάλι φταίνε οι πολίτες που δεν “λειτουργεί” το λοκντάουν, κατά τα ΜΜΕ, φυσικά για σύγκριση με το λοκνταουν του Μαρτίου του 2020 ούτε λόγος, ε!

-Από μια θολωμένη φωτογραφία που προέβαλλαν ΜΜΕ ψάχνουμε αν ήταν ο Λιγνάδης στην Ιθάκη. Δεν είναι αρκετή. Οι ημερομηνίες φωτογραφιών αλλάζονται εύκολα. Θα μπορούσε να είναι από οποιοδήποτε άλλο έτος. Σε ποιόν ανήκει το κινητό;

– Έπρεπε να ντρεπόμαστε ως χώρα που ένα παιδί που κάνει γκράφιτι φοβάται να δείξει τη φάτσα του, επειδή ζωγραφίζει τον Κολοκοτρώνη και την Μπουμπουλίνα.

– Προς παράταση του λοκντάουν επειδή δεν αποδίδει το λοκντάουν. Τι λογική είναι αυτή;

– Σκληρό λόκντάουν στην Μαλεσίνα Φθιώτιδας με εντολή Χαρδαλιά. Κλειστός ο ένας φούρνος και το ένα μίνι μάρκετ δηλαδή. Συγχαρητήρια.

 

 

28/2/2021

-Ειρωνεύτηκε η Στεφανίδου ότι ο Λιγνάδης γνώρισε τον Μπιμπίλα στα στρουμφάκια. Τι να κάνουμε Τατιάνα μου, εσένα σε γνωρίσαμε στο “Φύλλο και φτερό” να ψάχνεις στα σκουπίδια των διασήμων…

– Πριν ένα χρόνο οι Τούρκοι προσπαθούσαν να μπουν στον Έβρο. Τώρα τον Έβρο τον παράτησαν!

-Με 10 κρούσματα στον Εύοσμο που έχει 150.000 κατοίκους μας έχουν κλείσει στα σπίτια μας.

– Μην ξεχνάτε τους πολίτες που φύλαξαν τα σύνορα, τον αγρότη, τον ψαρά, των κτηνοτρόφο! Αυτοί οι άνθρωποι ήταν και είναι η ενίσχυση του στρατού, από τις Καστανιές μέχρι το Δέλτα του Έβρου!

– Σκουπίδια και ανώμαλοι οι ηγέτες γυροφέρνονται από ανώμαλους!

 

26/2/2021

-Τι νομίζατε ότι θα έκοβαν τους τουρίστες; Ξέρετε τι θα πούνε; Οι έλληνες οι μετανάστες δεν θα μπορούμε να πάμε στη χώρα μας ο άγγλος τουρίστας ή ο Γερμανός θα έρχεται μια χαρά!

-Είμαι ψαράς και πέρυσι τον Απρίλιο στην θάλασσα της Χαλκίδας ψάρεψα ένα αρχαίο κράνος. Το παρέδωσα στο λιμεναρχείο και επικοινωνήσανε μαζί μου το Υπουργείο, τμήμα αρχαιοτήτων για διευκρινήσεις. Μετά από λίγο διάστημα με επισκέφτηκε  αξιωματικός του λιμενικού και με απείλησε ότι αν δεν του δώσω μερίδιο από τα εύρετρα θα με τελειώσει.

-Μας πιέζουν από την εισπρακτική εταιρεία Palatino για λογαριασμούς που δεν έχουν λήξει ακόμα. Πότε θα γίνει η κατάθεση, αριθμό ΑΦΜ κλπ. Τι τρομοκρατία είναι αυτή; Ποιος τους έχει δώσει το δικαίωμα αυτό;

-Να μην ξαναδεί το φως του ήλιου κι ο Λιγνάδης και όλοι τους! Πώς μπορούσαν να καταστρέφουν κατ’ αυτόν τον τρόπο νέους ανθρώπους που τους θαύμαζαν και μετά να κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια;

25/2/2021

-Ποιοι είναι αυτοί που κατεβάσανε τα κάδρα των ηρώων από τις αίθουσες των σχολείων;!

-Κάθε μέρα ενοχλούμαστε από την ανύπαρκτη εισπρακτική Palatino για υπόλοιπο της ΔΕΗ 50 ευρώ.

-Είμαι οδηγός διεθνών μεταφορών και ταξιδεύω σε όλη την Ευρώπη. Είμαστε η μόνη χώρα που έχουμε lockdown. Παντού είναι όλα ανοιχτά, εμπορικά, εστίαση καφέ κλπ.

-Δεν γνωρίζει κανένας από τον ΟΑΕΔ να μας απαντήσει αν θα δοθεί η παράταση των 2 μηνών που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

-Όσο προσπαθούν να αποθαρρύνουν θύματα βιασμού που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν, θύματα που σκοπεύουν μελλοντικά να μιλήσουν και όσους παίρνουν ξεκάθαρα θέση υπέρ των θυμάτων, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να γιγαντώνει το τσουνάμι που θα πνίξει τη σαπίλα τους…

 

 

24/2/2021

-Για πάνω από 150.00 δικαιούχους του ΕΦΚΑ δεν έχει γίνει ακόμη εκκαθάριση του προηγούμενου έτους και κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ασφάλεια.

-Mου έκοψαν το ρεύμα, μένω στο Μοσχάτο, είμαι μόνη μου με τον εγγονό μου, ο οποίος έχει ψυχολογικά θέματα, δεν έχουμε λεφτά να πληρώσουμε τη ΔΕΗ και είμαστε απεγνωσμένοι.

-Για τον Λιγναδη προσπαθούν να δείξουν ότι δεν γνώριζε η Μενδωνη και ο Μητσοτάκης. Όταν είσαι ο απόλυτος εκλεκτός σημαίνει ότι έχουν ψάξει το ποινικό σου μητρώο επομένως θα έπρεπε να είχαν πέσει πάνω στη καταγγελία που είχε γίνει εις βάρος του το 1984 για ασέλγεια ανηλίκου…

– Κλείδωσε λέει η υποψηφιότητα Φουρθιώτη αντί να κλειδωθούν κάποιοι μέσα και να πετάξουν και το κλειδί…

«-Να είστε άντρες με μπέσα μην είστε βιαστές». Ένα χρόνο μετά το μήνυμα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη είναι ειλικρινά πιο επίκαιρο από ποτέ…

 

 

22/2/2021

 

—«Στέφανε, ταλαιπωρείσαι πολύ, αλλά είσαι από τους ελαχίστους γνησίους άνδρες της δημοσιογραφίας.Σε συγχαίρω. Τιμάς τα παντελόνια σου και το λειτούργημά σου. Μην πτοείσαι από τα σκουπίδια. Λυπάμαι πολύ γιά την ταλαιπωρίαν σου ασφαλώς, αλλά να ξέρης ότι γράφεις ιστορία.Όλοι οι γνήσιοι άνθρωποι, είμαστε μαζί σου. Με πολλήν εκτίμησιν. Κώστας Λάττας»

-«Μαθαίνοντας για την σύλληψη  πραγματικά που προκάλεσε έκπληξη και θυμό ταυτόχρονα. Είστε το μοναδικό μέσο που μεταφέρει αλήθειες στον ελληνικό λαό που άλλα μέσα τις κρύβουν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην εκάστοτε εξουσία πάντα με το ανάλογο αντίτιμο. Θα ήθελα να σας τονίσω να συνεχίσετε κ Χίο και η υπόλοιπη ομάδα της εφημερίδας Μακελειό, να έχετε καλό κουράγιο και δύναμη, προσωπικά σας στηρίζω κάθε μέρα γιατί γνωρίζω ότι διαβάζω αλήθειες, να είστε πάντα καλά και μην αλλάξετε ποτέ από τον δρόμο της αληθείας. Είμαι 80 ετών συνταξιούχος με μία πενιχρή σύνταξη και σαν μία μικρή συμπαράσταση για τους αγώνες που κάνεις, κάθε ημέρα αγοράζω την εφημερίδα, αλλά σήμερα ειδικά αγόρασα πέντε φύλλα μαζεμένα!»

«Είμαστε μαζί του. Είναι το παλικάρι της Λακωνίας».

-«Τι είναι τζιχαντζιστής και τον τραβάνε;»

-«Τους χαιρετισμούς και την συμπαράστασή μας από την Κω».

-«Δεν είμαστε κουκουλοφόροι και δεν αποδεχόμαστε μια κυβέρνηση π@@στ@δων, απατεώνων λωποδυτών και λ@σβιών».

-«Στέφανε σκίστους!»

 

 

 

21/2/2021

 

-Ανακοίνωσαν ότι θα δοθεί παράταση 2 μηνών στο επίδομα του ΟΑΕΔ. Ας πληρώσουν πρώτα τον Ιανουάριο, που είμαστε ακόμη απλήρωτοι. Παίρνουμε τον ΟΑΕΔ και δεν γνωρίζουν.

-Ακούσαμε στην τηλεόραση ότι δίνουν άδεια από τη φυλακή στους παιδεραστές. Για ποιο λόγο, αυτοί είναι άρρωστοι και μόλις βγαίνουν έξω κάνουν τα ίδια.

-Στο νοσοκομείο στην Κύμη δεν υπάρχει παιδίατρος. Τώρα με την κακοκαιρία τα παιδιά τα εξέταζαν σε ένα πρόχειρο κατάλυμα στον προαύλιο χώρο με θερμοκρασίες υπό του μηδέν.

-Για ποιο λόγο τα κέντρα αισθητικής θα ανοίξουν πρώτα από τα εμπορικά; Ο κίνδυνος μετάδοσης γίνεται πιο εύκολα εκεί.

 

 

20/2/2021

-Από 2,5 ώρες οι λειτουργίες τις συντομεύσανε και τις κάνανε 1,5 ώρα. Για ποιο λόγο;

-Το κυλικείο που υπάρχει στο κέντρο υγείας στην Μυτιλήνη εκτός από τυποποιημένα προϊόντα πουλάει και μαγειρευτά φαγητά. Υπό την ανοχή της Διευθύντριας. Το υγειονομικό και οι άλλοι φορείς ακούνε;

-Αυτός είναι ο Μπαμπινιώτης που μας κουνάει και το χέρι του για να μας σωφρονίσει. Αγκαλιά με όλα τα τέρατα.

-Στη Θύμαινα (νησί μεταξύ Φούρνων – Ικαρίας), λόγω κακοκαιρίας δεν έχουμε 5 μέρες χωρίς ρεύμα, χωρίς γιατρό και για το λιμάνι είναι ερείπιο. Ο Μητσοτάκης πέρασε και δεν ακούμπησε εδώ.

-Κλείνουν το Κορδελιό για να πάνε μετανάστες στην Νέα Πολιτεία!

-Έχω ασθενή στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Τις τελευταίες 3 μέρες κανένας έλεγχος στην είσοδο, ούτε καν θερμομέτρηση. Κρατάνε τους χώρους εστίασης και εμπορικά κλειστά και από δω γίνεται η διασπορά.

 

19/2/2021

-Στο εμβολιαστικό κέντρο στην Καλλιθέα  κυκλοφορούν οι γιατροί χωρίς μάσκες!

-Δεν λειτουργεί τίποτα. Παίρνω τηλέφωνο το Taxisnet και δεν απαντάει κανείς!

-Ταξίδεψα από το Ηράκλειο προς Πειραιά με πλοίο Μινωικών. Το καράβι είχε επιβάτες πάνω από 50 μετανάστες Πακιστανούς άνδρες. Με τι έγγραφα έκαναν την μετακίνησή τους αυτοί; Πως οι υπάλληλοι του πλοίου τους επιτρέψανε να ταξιδέψουν; Μόνο για τους Έλληνες υπάρχει απαγορευτικό;

-Στα Ταμπούρια στις λαϊκή αλλοδαποί και γύφτοι πουλάνε ρούχα και είδη που απαγορεύεται, αφού είναι κλειστά τα μαγαζιά.

– Αν δεν ήξερε η Μενδώνη ποιος είναι ο Λιγναδης, να μην την έπιανε η λύσσα για το ήθος του, να μην εμπόδιζε τη καταγγελία να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και να άκουγε τα θύματα. Δεν τα έκανε όλα αυτά οπότε το λιγότερο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί.

– Ο Μαρκουλακης μόλις έκλεισε την καριέρα του ως ηθοποιός. Ο επόμενος ρόλος του θα είναι εκείνος του βουλευτή. Θα τον παίξει τέλεια…

18/2/2021

-Συγγενής μου μπήκε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας με 40 πυρετό. Παρέμεινε 21 ημέρες χωρίς να της δώσουν καμιά σημασία και με τον πυρετό να επιμένει. Μετά από αγώνα η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων με βρογχοπνευμονία και με την κατάλληλη αγωγή είναι τώρα καλά. Ποτέ κανείς στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, είναι άθλιοι!

-Η επιθεώρηση εργασίας μου έδωσε ημερομηνία ακρόασης μετά από 5 μήνες. Δεν λειτουργεί τίποτα ή κάτι άλλο συμβαίνει άμα οι εργοδότες έχουν γνωστούς;

-Ζούσα πολλά χρόνια στην Αυστραλία και τώρα γύρισα στην Ελλάδα, στην Κω. Προχθές είχα ένα ατύχημα στο δρόμο γιατί γινόντουσαν έργα. Χτύπησα και πήγα στο νοσοκομείο. Μου είπαν ότι δεν μπορούν να με δεχθούν γιατί δεν έχω ΑΜΚΑ. Απευθύνθηκα στον Δήμαρχο και μου είπε ότι δεν είναι δική του ευθύνη τα έργα, να απευθυνθώ στο κράτος. Έκλαιγα και αναθεμάτιζα την ώρα που γύρισα στην πατρίδα μου για αυτή την εξαθλίωση.

-Στο Νέο Κόσμο στην υπηρεσία ασύλου, Σπινθάρου και Φιλοξένου 2 κάθε μέρα απίστευτος συνωστισμός. 3 μόνο υπάλληλοι σε 20τ.μ. και 150 μετανάστες να περιμένουν στοιβαγμένοι.

-Είμαστε στο Διόνυσο χωρίς ρεύμα από την Δευτέρα 11.30 το βράδυ. Δεν ενδιαφέρεται κανείς για μας. Στείλαν μηχανήματα για αποκατάσταση στην Εκάλη και στην Κηφισιά και εδώ κανείς. Πολίτες Γ’ κατηγορίας.

 

17/2/2021

-Ανακοίνωσαν 1122 νέα κρούσματα που τα  βρήκανε αφού δεν έχουν γίνει τεστ λόγω κακοκαιρίας;

-Είμαι Βορειοηπειρώτης. Ο Κατρούγκαλος ψήφισε ένα νόμο ο οποίος λέει ότι για να πάρεις εθνική σύνταξη 340 ευρώ πρέπει να είσαι στην Ελλάδα 40 χρόνια. Εμείς είμαστε από το ’90 και δεν έχουμε 40 χρόνια εδώ και παίρνουμε έτσι 100 ευρώ λιγότερα. Ο Μητσοτάκης μας υποσχέθηκε ότι θα το άλλαζε αλλά ακόμα περιμένουμε.

-Οι εκπαιδευτικοί που είναι σε χώρες της Ευρώπης με απόσπαση, είναι απλήρωτοι 4 μήνες. Κάθε μήνα στέλνουν ένα έγγραφο στο συντονιστικό γραφείο το οποίο με τη σειρά του το στέλνει στο υπουργείο παιδείας για να γίνει η πληρωμή. Ο σάκος με τα χαρτιά κάπου έχει χαθεί στα ΕΛΤΑ και οι άνθρωποι είναι απλήρωτοι από τον Νοέμβρη.

-Ο Ωρωπός έχει μείνει χωρίς νερό 2 μέρες. Παίρνουμε στον Δήμο και μας λέει να επικοινωνήσουμε εμείς με την ΔΕΔΗΕ γιατί δεν είναι δικό τους το πρόβλημα. Η ΔΕΔΗΕ δεν απαντάει και είμαστε στο έλεος.

 

16/2/2021

TO ΔPOMOΛOΓIO TOY OΣE ΛAPIΣA AΘHNA ΠEPIMENEI ΣTHN OINOH 2 ΩPEΣ META AΠO ΠTΩΣH ΔENTPOY EXOYN AΓANAKTHΣEI OΛOI OI EΠIBATEΣ.

ΣTHN ΔPAΠETΣΩNA EXEI MEINEI TO ΛEΩΦOPEIO AΠO TIΣ 5.45 TO ΠPΩI ME KINΔYNO NA TΣOYΛHΣEI KAI NA ΠAPAΣYPEI OTI BPEI MΠPOΣTA TOY KAI H ΩPA EINAI 11.00  ΔEN ENΔIAΦEPETAI OYTE O ΔHMOΣ OYTE H EΘEΛ.

EIMAΣTE AΠOKΛEIΣMENOI ΣTH BAPYMΠOMΠH KAI ΔEN ΣHKΩNEI TO THΛεφωνο KANEIΣ OYTE 100 OYTE 112 OYTE 199.

ΔEN AΠANTAEI KANEIΣ ΣTHN ΠOΛITIKH ΠPOΣTAΣIA

H MHTEPA MOY EΠAΘE OYPOΛOIMΩΞH KAI ΠHΓAME ΣTO NOΣOKOMEIO ΣTON ΠYPΓO .THΣ KANANE TEΣT BΓHKE APNHTIKH KAI THN BAΛANE ΣE ΘAΛAMO covid19 .EKANA ΦAΣAPIA KAI THN ΠHPA KAI ΦYΓAME. ETΣI ΠEΘAINOYN TON KOΣMO!

AΠO TΙΣ 9.00  TO ΠPΩI ΔEN EXOYME PEYMA ΣTA ANΩ MEΛIΣΣIA KAI BΓAINOYNE ΣTIΣ THΛEOPAΣEIΣ KAI ΛENE OΛA ENTAΞEI TA ΓAIΔOYPIA!

 

 

15/2/2021

-Κατοικώ στην πόλη της Ρόδου. Το σύστημα με στέλνει στην Λέρο για να εμβολιαστώ. Αν είναι δυνατόν. Ίσως αν η διαδικασία γινόταν πιο απλή να υπήρχε ξεμπλοκάρισμα!

-Mε απειλούνε κάθε μέρα από δικηγορικό γραφείο για υπόλοιπο στη ΔΕΗ 150 ευρώ. Είμαι επαγγελματίας με κλειστό μαγαζί και δεν έχουμε να φάμε.

– Οι πολιτικοί θα μπορούσαν αυτή την εποχή να κόψουνε κάτι από το μισθό τους να μοιράσουν στον κοσμάκη.

-Ποιανού είναι το κτίριο της HELEXPO στο Μαρούσι και γιατί έγινε εκεί το εμβολιαστικό κέντρο;

-Είμαι λογιστής στο κέντρο της Αθήνας. Οι περισσότεροι πελάτες ανήκουν στην Δ’ ΔΟΥ Αθηνών. Παίρνω σε όσα τηλέφωνα είναι καταχωρημένα στη ΔΟΥ και δεν απαντάει κανένας.

 

 

14/2/2021

-Με τις επιστρεπτέες τι θα γίνει; Να γίνει συμψηφισμός να πάρει όλος ο κόσμος λεφτά. Τώρα μαθαίνουμε ότι έχουν δώσει σε επιχειρήσεις με αύξηση τζίρου.

-Μην φοβίζετε τον κόσμο σχετικά με το εμβόλιο. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει.

-Η νόσος Guillain Barre  είναι ξαδέλφια με την σκλήρυνση κατά πλάκας. Μετά από 1-2 χρόνια θα έχουμε έξαρση σε συμπτώματα σκλήρυνση κατά πλάκας. Είμαι  γιατρός γενετιστής – αιματολόγος.

-Στα σούπερ μάρκετ ο συνωστισμός συνεχίζεται, από εκεί γίνεται η διασπορά.

-Υπάρχει σχέδιο. Μας τρομοκρατούν με την εισβολή της ‘’Μήδειας’’ και μας κρατούν φυλακισμένους στα σπίτια μας. Που είναι αυτές οι θερμοκρασίες κάτω του μηδέν και χιόνια στην Αθήνα;

 

12/2/2021

-Παίρνω το εθνικό κέντρο εμβολιασμού να ενημερωθώ για το εμβόλιο των 70+ και μου λένε δεν γνωρίζουν, να πάρω το υπουργείο ψηφιακής υγείας! Παίρνω και μου λένε ότι δεν γνωρίζουν και αυτοί να πάρω το γραφείο του υπ. Υγείας. Συνεχίζω τον αγώνα και αυτοί… Δεν έχουν να μου πουν τίποτα. Ποιος ξέρει σ΄αυτήν την χώρα;

-Μην να ασχολείστε με τους πόρνους και τις πόρνες. Η Ελλάδα καίγεται!

-Ο ένας υπουργός, πέρασε χωρίς εξετάσεις στην Ιατρική λόγω πρωταθλητισμού. Τελείωσε στα 10 χρόνια. Η Κεραμέως δεν έδωσε πανελλήνιες. Σπούδασε στη Γαλλία στο Panthéon-Assas, όπου κάποιο φεγγάρι δίδασκε ο πατέρας της. Και αυτά τα ντουβάρια κάνουν «μεταρρυθμίσεις»;!

-Ο Λιάγκας δεν ήταν εκείνος που χαχάνιζε με την φοιτήτρια που κάποιος εκσπερμάτισε πάνω της; Τώρα κλαίει για την …παρενόχληση που υπέστη; Τι υποκρισία!

-Σμαράγδα Καρύδη: Κόρη Καρυδη, σύντροφος επί χρόνια Ξαρχάκου και νυν Αθερίδη. Καθισμένη σε σίγουρα μαξιλάρια από κούνια. Δύο τινά : ή μην αγγίζετε ή χωμένη στα σκ@τ@.

11/2/2021

-Συγχαρητήρια στον δημοσιογράφο που κάνει δικαστικό ρεπορτάζ. Αναφέρθηκε στην εξαίρετη Αριστέα Μπουγάτσα.

-Μπράβο στον κ. Χίο. Πότε θα κάνει πολιτικό κόμμα;

-Tι …νούμερο έχουν φτάσει οι αυτοκτονίες τον τελευταίο χρόνο;

-Τα Πρίνου εν μέσω καραντίνας δελεάζουν τον κόσμο με προσφορές και προτρέπουν τον κόσμο να επισκεφθεί τα καταστήματά τους συμπληρώνοντας στο έντυπο μετακίνησης επίσκεψη σε γιατρό.

-Η μητέρα μου βγήκε με μειωμένη σύνταξη το 2010. Της έστειλε ένα χαρτί ο ΕΦΚΑ ότι αν μέχρι τέλη Μαρτίου δεν καταβάλει κάποια ένσημα τα οποία δεν φαίνονται στο πρόγραμμά του να καταβάλει τα χρήματα που πήρε από το 2010-2019, δηλαδή 30.000 ευρώ.

-Τα έχουν κάνει μπάχαλο με τα εμβόλια. Εμβολιάζουν ανθρώπους υγιείς και αφήνουν έξω άλλους με υποκείμενα νοσήματα.

-Εύοσμος Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή το απόγευμα διαπίστωσα ότι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι μου και κάλεσα αμέσως το 100. Για δύο συνεχόμενες ώρες ήταν εκτός λειτουργίας. Αργότερα απευθύνθηκα στο αστυνομικό τμήμα της υπηρεσίας και μου είπαν ότι γινόταν αναβάθμιση στη γραμμή. Έλεος που ζούμε, να θέλουμε βοήθεια από την αστυνομία και να μην έχουμε. Μόνο πρόστιμα σε ηλικιωμένους μπορούν να κόβουν.

-Είμαι ναυτικός και θέλω να μπαρκάρω τον Μάρτιο. Δύο μέρες καλώ το υπουργείο υγείας και δεν το σηκώνει κανείς. Χρειάζομαι οπωσδήποτε ενημέρωση για το πότε θα κάνω το εμβόλιο.

-Είμαι 81 χρονών. Έχασα σε ατύχημα το ένα μου μάτι, τα 3 μου δάχτυλα και έχω κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Κάθε χρόνο περνάω από επιτροπή. Ως πότε πια; Θα γίνω καλά στα 81 μου χρόνια. Η ταλαιπωρία για την επιτροπή είναι απίστευτη. Πολλά χαρτιά, ώρες ατελείωτες στους γιατρούς, ραντεβού…

 

10/2/2021

-Οι εισπρακτικές εταιρείες κάνουν και διακανονισμό για τη ΔΕΗ τώρα, ζητώντας προσωπικά στοιχεία των πελατών.

– Ο Mr. Jumbo έστειλε επιστολή στους υπαλλήλους του να επιλέξουν χρήση της κανονικής τους αδείας ή αναστολή. Πρέπει να απαντήσουν σε μία μέρα.

-Στο Μεσολόγγι το Α’ γυμνάσιο πήγε εκδρομή στο λιμάνι. Εν μέσω κορωνοϊού έκριναν οι καθηγητές να πάνε εκδρομή.

-Είστε οι μοναδικοί που γράψατε για το γκολφ της Γλυφάδας. Ελάτε να δείτε τι γίνεται. Ένας χαμός από κόσμο και εμείς κλεισμένοι μέσα.

– Η Protergia εν μέσω κορωνοϊού στέλνει πωλητές door to door. Eίμαστε 3 άτομα οικογένεια και είμαστε και οι τρεις φορείς, επιβεβαιωμένοι από τον ΕΟΔΥ. Το πρωί μας χτύπησε το κουδούνι πωλητής της Protegia. Του κάναμε σύσταση ότι αυτό που κάνει είναι διασπορά του ιού και μας είπε: τα παράπονα σας στην εταιρεία.

-Είμαι κάτοικος Περιστερίου και πηγαινοέρχομαι στην Κύπρο. Έχω το αυτοκίνητο σταθμευμένο έξω από το σπίτι μου. Χωρίς καμιά ειδοποίηση ήρθε γερανός από το Δήμο και μου το σηκώσανε γιατί κρίνανε ότι είναι εγκαταλελειμμένο. Το αυτοκίνητο έχει όλα του τα χαρτιά, ΚΤΕΟ, ασφάλεια, τέλη. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να το παραλάβω από πάρκινγκ στον Ασπρόπυργο με δικά μου χρήματα. Είμαι έξαλλος! Αυτός είναι ο τέλειος Δήμος Περιστερίου;

– Το δελτίο του ΑΡΤ το 90% το βλέπουνε τον Στέφανο Χίο. Νομίζουμε ότι πρέπει να σκεφτεί άμεσα την ίδρυση πολιτικού φορέα με δυνατούς πατριώτες συνεργάτες!

 

 

9/2/2021

-Πελάτισσά μου έγκυος στον 8ο μήνα κατά την επίσκεψή στον γιατρό της έκανε τεστ rapid και βγήκε θετική. Μεταφέρθηκε στο Αττικόν χωρίς κανένα σύμπτωμα. Έμεινε 4 ημέρες χωρίς να της δώσουν καμιά σημασία. Κανένας γιατρός δεν την επεσκέφθη, ούτε καν φαγητό δεν της δώσανε. Της κάνανε μόνο τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό και με δική της ευθύνη σηκώθηκε και έφυγε.

-O λόγος που έγινε η έκρηξη στον σταθμό του Ασπρόπυργου είναι ότι σταμάτησε από την εποχή των μνημονίων κατόπιν εντολής των Γερμανών, οι συντηρήσεις των μετασχηματιστών τελείως! Το γνωρίζουν όλοι της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, έχουν γίνει πολλές αναφορές όλα αυτά τα χρόνια. Έχουν σημειωθεί ατυχήματα, με θύματα του αποσιωπηθήκανε. Όλα για να πάρουμε καινούριους μετασχηματιστές από την Γερμανία.

– Στη Σπάρτη κλείνουν συνέχεια τμήματα και σχολεία το ένα μετά το άλλο, ένα μήνα καραντίνα και δεν πέφτουν τα κρούσματα αφού συνεχίζει η διασπορά μέσω των σχολείων.

– Η Κεραμέως αν είχε έστω και λίγη τσίπα πάνω της θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί …εχθές!

– Η μετάδοση του ιού περιορίζεται όταν εμβολιάζονται οι 80+ που είναι όλη μέρα στο σπίτι; Ή όταν εμβολιάζονται όσοι έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο; Αυτό το σχέδιο εμβολιασμού είχατε;

8/2/2021

-Εργάζομαι στο κέντρο και μένω Αχαρναί. Κάθε μέρα χρησιμοποιώ τον προαστιακό Πειραιάς- Χαλκίδα για να μεταβώ στην δουλειά μου. 6 η ώρα το πρωί γεμίζει από λαθρομετανάστες από την δομή της Μαλακάσας. Βρωμάει όλο το τραίνο. Προκλητικοί χωρίς μάσκες, φτύνουν γεμίζουν το τραίνο σκουπίδια κ.α.

-Στη Σκάλα Λακωνίας κάθε μέρα στοιβαγμένοι 15-20 λαθρομετανάστες στις καρότσες των φορτηγών πηγαίνουν για αγροτικές εργασίες. Κυκλοφορούν χωρίς μάσκες και μεταδίδουν τον κορωνοϊό.

-Μας έχουν τρελάνει οι εισπρακτικές εταιρείες για ένα υπόλοιπο της ΔΕΗ.

– Το εργοστάσιο του Χαντέλη που επεξεργάζεται πυρήνες στην Σκάλα Λακωνίας ρίχνει τα απόβλητά του στον Ευρώτα. Βρωμοκοπάει όλος ο τόπος. Έχουν γίνει πάμπολλες καταγγελίες στον δήμο αλλά δεν γίνεται τίποτα.

-Παίρνω αναπηρική σύνταξη από τα ΚΕΠΑ. Περνάω από επιτροπή κάθε δύο χρόνια. Έληξε τον Δεκέμβριο. Ανακοίνωσαν ότι θα δώσουν παράταση άλλους τρεις μήνες. Μόνο για τον Ιανουάριο πήραμε λεφτά. Δεν απαντάει κανείς στο τηλέφωνο για να δούμε τι γίνεται.

-Παίρνουν το επικουρικό προσωπικό από τα νοσοκομεία και τα αφήνει έρμαια. Το μεταφέρουν στα εμβολιαστικά κέντρα, παρ όλο ότι είχε δηλώσει ότι είναι έτοιμα από προσωπικό. Το επικουρικό προσωπικό είναι ανειδίκευτο, τι υπηρεσίες θα προσφέρουν;

-Δεν χρειάζονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί (“γερομπισμπίκης”) για έναν άνθρωπο που πρόσφερε τόσα χρόνια στην τηλεόραση!

-Καθόμαστε και τους ακούμε εγκλωβισμένοι στα σπίτια και αυτοί ταξιδάκια και ψαράκια στην Ικαρία. Ας ξεσηκωθούμε.

– Εδώ ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί και σιγά –σιγά αποσύρουν μέτρα τα οποία όμως στην Ελλάδα είναι αρκετά σκληρά. Ο κόσμος είναι κατά των εμβολίων.

 

7/2/2021

-Μερικές από αυτές που βγαίνουν και καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση, αν δεν το θέλανε θα φεύγανε αμέσως.

-Είμαι ιδιοκτήτης ακινήτου. Νοικιάζω έναν επαγγελματικό χώρο προς συμπλήρωσιν του εισοδήματός μου. Έχουμε να πάρουμε από πέρσι τον Μάιο λεφτά. Συνεχεία ψέματα ο γουρλομάτης.

-Η υπόθεση Λιγνάδη είναι μια καραμπινάτη υπόθεση συγκάλυψης.

-Ο Μαρκουλάκης γιατί έσβησες το προφίλ του στο facebook;

 

5/2/2021

– Για τους μετανάστες που κυκλοφορούν ελεύθερα και είναι αυτοί που διασπείρουν τον ιό δεν μιλάει κανένας. Ας μας πούνε τα κρούσματα από πού προέρχονται. Πόσοι είναι οι Έλληνες;

-Χαώδης διαφορά: στη θέση 180 παγκοσμίως το ΕΚΠΑ, στη θέση 2.811 το Deree… Αυτά για τα ιδιωτικά «πανεπιστήμια» και τα όνειρα της Κεραμέως

-Η απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα απ τις 6 το απόγευμα είναι το πιο ηλίθιο μετρό που θα μπορούσαν να πάρουν, όταν το πρωί του Σαββάτου στην Ερμού και στο Σύνταγμα θα είναι 10.000 άτομα…

-Σε μια πόλη όπου η αύξηση του ιικού φορτίου φτάνει το 180%, λιανεμπόριο & σχολεία παραμένουν ανοιχτά, οι ειδικοί εισηγούνται αποτελεσματικότερα μέτρα και οι κυβερνώντες αποφασίζουν περιορισμό των πολιτών από τις 18:00 τα Σ/Κ, τότε εκτός τον κορωνοιο στο κόκκινο είναι και ο παραλογισμός.

-Το ανοργάνωτο άνοιγμα των συνόρων και οι υπόλοιπες πράξεις και παραλήψεις, που οδήγησαν στους 5000 νεκρούς του δεύτερου κύματος ήταν εν συνειδήσει αμέλεια.

 

 

4/2/2021

—Μας έχει τρελάνει στις απειλές η εισπρακτική του Σιούφα. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και έχω να δουλέψω από τον Οκτώβριο. Ποτέ δεν είχα καθυστερήσει υποχρεώσεις.

-Έχει στηθεί ολόκληρη μπίζνα έξω από τα νοσοκομεία με τις εταιρείες που πουλάνε οξυγόνα!

– Ο Τσιόδρας έλεγε πριν λίγους μήνες ότι είναι ασυνήθιστο τα παιδιά να μεταδώσουν τον κορωνοϊό. Τώρα, και με ένα τρίτο κύμα προ των πυλών, αποφάσισε… να τα γυρίσει!

– Αυτό, που κάθε φορά που θα κατέβουν τα κρούσματα, η κυβέρνηση ανοίγει τα σχολεία και τα ξανανεβάζει με απόλυτη γνώση των πράξεων της, το λες και οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης. Εδώ που φτάσαμε, δεν υπάρχει δικαιολογία, δεν υπάρχει “δεν ήξερα”. Ο θάνατος φέρνει έσοδα!

Άλλο πράγμα είναι η σεξουαλική παρενόχληση/κακοποίηση και άλλο το συναινετικό σεξ μεταξύ ενήλικων ανθρώπων. Νομίζω πως αυτό ξεφεύγει από τις καταγγελίες και πάει στο κουτσομπολιό. Ας μην χαθεί το μέτρο.

3/2/2021

-Τη Σάμο την ξεχάσανε όλοι. Σημειωθήκανε από την κακοκαιρία πλημμύρες και καταστροφές. Όλοι τους είναι άχρηστοι.

-Στο 13ο δημοτικό σχολείο στα Πατήσια στην οδό Πρετεντέρη σημειώθηκαν κρούσματα κορωνοϊού και δύο δάσκαλοι είναι διασωληνωμένοι.

-Κανένας δεν θυμήθηκε τους ήρωες των Ιμίων.

-Πήγα να πληρώσω τη δόση στον Κωτσόβολο. Μου δώσανε ένα χαρτάκι στην είσοδο ότι οι πληρωμές γίνονται μόνο με e-banking ή με φυσικό τρόπο στο ταμείο στις 11/5. Τι ξέρουν αυτοί και μας το κρύβουν;

–  Οι ταξιτζήδες στα κάγκελα. Είναι το μόνο μέσο το οποίο δεν έχει πάρει κάποια βοήθεια από το κράτος.

– «Μην ακούτε αυτά που γράφουν στο διαδίκτυο» μας λένε η Τσιμτσιλή και ο Παπανώτας, όταν το 98% της θεματολογίας τους προέρχεται από το διαδίκτυο!

-Τι είπε η Μενδωνη: Δεν υπάρχουν επίσημες/επώνυμες καταγγελίες στο υπουργείο. Πως ακούστηκε: Υπάρχουν ανεπίσημες/ανώνυμες καταγγελίες για ένα τόσο σοβαρό αλλά δεν θα ασχοληθούμε…

 

2/2/2021

 

-Η πεθερά μου η οποία φιλοξενούνταν στο γηροκομείο “Μητέρα”’ στην Λαμία, μία εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό της πέθανε..

-Συμφωνώ απολύτως με την επιστολή του κυρίου για τους Μετεωρολόγους. Τρομοκρατούν αδιάκοπα τον κόσμο με προγνώσεις που πάντα δεν ισχύουν.

-Ενημερώστε τον κόσμο, η κολχικίνη είναι φυτό βγαίνει στο Άγιον Όρος και στην Πίνδο, το παίρνουν οι Γερμανοί και κάνουν φάρμακα. Είναι θαυματουργό και στον κορωνοϊό.

-Δε θα κάνουμε ούτε φέτος κανονικά Πάσχα είπε ο Χαρδαλιάς. Εν τω μεταξύ υπάρχουν ακόμα λοιμωξιολόγοι και καθηγητές που βγαίνουν και υποστηρίζουν ξανά ως λύση οριζόντια καθολικά μέτρα. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο.

– Ανεξάντλητη αυτή η χώρα…… Ο  Μαρινάκης έγραψε τους στίχους για τη Νατάσα Θεοδωρίδου! Τι άλλο θα ζήσουμε!

 

1/2/2021

– Γιατί δεν μας λένε την ηλικία αυτών που πεθαίνουν κάθε μέρα και την περιοχή; Γιατί τα κρύβουν αυτά;

-Ο απαίσιος Φραγκούλης τι κάθεται και λέει, ο προδότης ότι πρέπει να πάμε σε διάλογο;

– Οι ειδικοί πουθενά δεν αναφέρονται για θωράκιση του οργανισμού με βιταμίνες. Μόνο τον εμβολιασμό έχουν κατά νου!

-Για ποιο λόγο να αποκτήσουν ταυτότητα τα κτίρια; Δεν μας φτάνουν όλα αυτά που πληρώνουμε; Να μας βάλουν και άλλα στο χέρι;

-Παίρνω τηλέφωνο 2 μέρες την Πολιτική Προστασία και δεν το σηκώνει κανείς.

-Να μου κοπεί το χέρι αν θα ξαναψηφίσω αυτούς τους άχρηστους της ΝΔ.

-Συμφωνώ απόλυτα με την επιστολή που δημοσιεύσατε του κ. Χασιλίδη για την Αντρούλλα της Κύπρου και την κ. Μπεκατώρου. Αν μπορούσατε να το δημοσιεύσετε ξανά!

 

30/1/2021

-Στο Α’ δημοτικό σχολείο Γαλατσίου σημειώθηκε κρούσμα σε παιδάκι της Α’ δημοτικού. Μας ενημερώσανε μετά από 5 ημέρες. Είμαστε όλοι οι γονείς ανήσυχοι. Για ποιο λόγο το αποκρύψανε; Δεν έχει παρθεί κανένα μέτρο. Ούτε καν απολύμανση δεν κάνανε.

-Κινδυνεύουμε στην Πλατεία Αμερικής από τους λαθρομετανάστες. Δεν μπορούμε να ζήσουμε στα σπίτια μας. Η πολυκατοικία μας έχει γεμίσει από μαύρους που τους φέρνουν οι ΜΚΟ. 20 άτομα σε κάθε διαμέρισμα. Υγειονομικές βόμβες.

-Ο Σάκης Ρουβάς μυρίστηκε χρήμα και επενδύει συνεταιρικά με επιχειρηματία στην Κοζάνη, αγοράζοντας πολλά στρέμματα για φωτοβολταϊκά.

-Πάτερ σε ορεινό χωριό της Αργολίδος με πλούσιο έργο στην περιοχή διώκεται από τον Μητροπολίτη Αργολίδος. Όλο το χωριό είναι μαζί του. Έχει γυναίκα με μεσογειακή αναιμία και δύο δίδυμα παιδάκια…

 

 

 

29/1/2021

 

– Άνοιξα ένα παραδοσιακό καφενείο στα Σέτα Ευβοίας πέρυσι τον Μάρτιο του ’20. Μας κλείσανε και από τότε δεν έχω πάρει κάποια βοήθεια από το κράτος. Ο λογιστής μου είπε ότι δεν δικαιούμαι γιατί δεν έχω κάνει δήλωση το 19. Οι λογαριασμοί τρέχουν, το ΤΕΒΕ πρέπει να πληρωθεί κ.λ.π. Για μας δηλαδή γιατί να μην υπάρχει μια βοήθεια; Ζούμε με μια αναπηρική σύνταξη του άνδρα μου 340 ευρώ.

-Θέλω κάποια διευκρίνιση από την Πολιτική Προστασία και 2 ημέρες προσπαθώ να επικοινωνήσω. Δεν σηκώνει κανείς το τηλέφωνο.

-Προκαταβολή τώρα και στην ΕΥΔΑΠ. Δεν έρχονται να μετρήσουν τα κυβικά και μας στέλνουν έναντι. Που θα τα βρούμε όλα μαζεμένα.

-Η πλατφόρμα του «εξοικονομώ» στην κεντρική Μακεδονία άνοιξε μόνο για 20 λεπτά. Δεν προλάβαμε να κάνουμε την αίτηση. Τσάμπα τα λεφτά που δώσαμε στον μηχανικό. 360 ευρώ παρακαλώ…

-Γιατί πρέπει να πληρώσουμε τα τέλη σ αυτούς τους αλήτες;

 

 

 

28/1/2021

– Ελεύθερος επαγγελματίας-Υπάρχουν 150.000 άνθρωποι που δεν τους έχουν εντάξει στην ασφαλιστική κατηγορία για το 2020 για να πληρώσουν. Έχει λήξει και η υγειονομική τους κάλυψη. Παίρνουμε τον ΕΦΚΑ και δεν γνωρίζουν κάτι.

– Συγγενικό μου πρόσωπο προγραμμάτισε μια μικροεπέμβαση στο Παπανικολάου. Του είπαν να κάνει πρώτα τεστ και τον στείλανε στο ΑΧΕΠΑ. Το δείγμα βγήκε θετικό και τον στείλανε στο σπίτι. Ο ΕΟΔΥ καλώντας του είπε να μπει σε καραντίνα ο ίδιος και όλα τα άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί του(Οικογένεια, δουλειά.) Την άλλη μέρα έκανε τεστ σε εξωτερικό διαγνωστικό κέντρο και βρέθηκε αρνητικός. Ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ, αλλά αυτοί του είπαν ότι ισχύει το πρώτο τεστ και η καραντίνα για όλους μας. Κανένας δεν έχει το παραμικρό σύμπτωμα. Πόσο άλλη πια κοροϊδία;

-Την Κεραμέως σε ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό κράτος δε θα την εμπιστευόταν κάποιος ούτε για να αναλάβει ένα κυλικείο, πόσω μάλλον το Υπουργείο Παιδείας μιας χωράς. Φρικτή.

-Στις πολιτισμένες χώρες πριν αυξηθούν τα κρούσματα επενδύουν στα νοσοκομεία για να μην χρειαστεί να περιορίζονται δραστηριότητες και δουλειές…

-Πέρα από τα παιχνίδια που παίζονται ανάμεσα σε Αγγλία-Γερμανία με τις γιγαντο-φαρμακευτικές που υποστηρίζουν και εκπροσωπούν, η Νότια Κορέα, ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής στην αντιμετώπιση covid19, δήλωσε πως επανεξετάζει το εμβόλιο Αstrazeneca ως προς την αποτελεσματικότητα του.

 

 

27/1/2021

 

-Διορίσθηκε στην εφορία Ρόδου προϊσταμένη στο διοικητικό-οικονομικό τμήμα κυρία με πτυχίο κομμωτικής. Ας είναι καλά οι Νεοδημοκράτες βουλευτές της Ρόδου!

-Το ΤΑΙΤΕΚΟ, ταμείο τραπέζης μέχρι πριν τρεις μήνες έδινε για 16 ολόκληρα χρόνια, ένα βοήθημα στα παιδιά υπαλλήλων της που είχαν ειδικές ανάγκες. Από τότε που ανέλαβε διευθύντρια η Βασιλείου το έκοψε χωρίς καμιά ειδοποίηση. Στείλαμε εξώδικο στον ΕΟΠΠΥ αλλά δεν λάβαμε κάποια απάντηση.

-Νέα Σμύρνη. Από τις 12 η ώρα χτες είχαμε διακοπή ρεύματος στην περιοχή του Άλσους. Παίρνουμε τηλέφωνο την ΔΕΔΗΕ και μας χλευάζουν. Είμαστε ηλικιωμένοι χωρίς θέρμανση μέσα στην παγωνιά!

– Ο Λιάγκας γέλαγε σε ζωντανή μετάδοση επειδή κάποιος έριξε το σπέρμα του στο πρόσωπο μιας φοιτήτριας μέσα στο αμφιθέατρο…και μιλάει για την βία . Αίσχος, εμετός, αηδία!

 

26/1/2021

 

-Στην πυροσβεστική ο Χαρδαλιάς πήρε άτομα στο νομό Αργολίδας και στο νομό Κορίνθου 58, 63 και 70 χρόνων. Να κάνουν αυτοί τι; Να σβήσουν τις φωτιές;

– Έχω ένα σπίτι που ήταν κλειστό, γιατί έλειπα 2,5 χρόνια. Βρήκα τους λογαριασμούς της ΔΕΗ 2,500 ευρώ και τους εξόφλησα. Χτες ήρθαν να μου κόψουν το ρεύμα γιατί λέει δεν τους πλήρωσα 15 ευρώ την επανασύνδεση. Αν είναι δυνατόν!

-Ο Σαμαράς εισηγείται μερική διαγραφή χρέους, η Μπακογιάννη σηκώνει θέμα για τις φαρμακευτικές. Ενδιαφέρουσα κατάσταση, και ο Μητσοτάκης βάζει την αστυνομία να καταργεί το Σύνταγμα. Καλά πάμε.

-Έχουμε εταιρίες στην Ελλάδα που θα μπορούσαν να παράξουν εμβόλιο mRNA αν ανοίξει η πατέντα;

 

25/1/2021

-Στη Βιομηχανική ζώνη του Ταύρου, Ραφαηλίδη 4 βρίσκεται εργοστάσιο παραγωγής οικιακού απορρυπαντικού. Χωρίς να έχει άδεια κατασκευάζει και σπρέι. Χρησιμοποιεί μια δεξαμενή που υπάρχει στον προαύλιο χώρο για καύσιμα και την γεμίζει με αέριο. Κινδυνεύουμε να εκραγούμε. Παίρνω τηλέφωνο το Υπουργείο Βιομηχανίας μέρες και δεν ενδιαφέρεται κανείς.

-Rapid Test θα κάνουν σε όλα τα σχολεία; Ή σε σχολεία που είναι σε περιοχές που χαρακτηρίζονται κόκκινες;

Aπ. Μακελειό: Στο σχεδιασμό του υπ. Παιδείας προβλέπεται η διενέργεια rapid test στους μαθητές λυκείου και σε όλους τους εκπαιδευτικούς, ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Εφόσον το σχέδιο εγκριθεί, θα λειτουργήσει πλατφόρμα, στην οποία θα εγγράφονται μαθητές και καθηγητές που επιθυμούν να κάνουν το τεστ.

 

– Έχω περίπτερο στην Γλυφάδα. Ανήκω στις πληττόμενες επιχειρήσεις και έχω σε διακανονισμό μία οφειλή στην ΔΕΗ. Οι εισπρακτικές με βομβαρδίζουν καθημερινά και με απειλούν, με εκβιάζουν με εξευτελίζουν. Πως μπορούμε να κάνουμε μια ομαδική μήνυση στη ΔΕΗ να τελειώνει αυτό το κακό.

-Έχω σπίτι εξοχικό στην Νέα Μάκρη. Πήρα το λογαριασμό της ΔΕΗ και διαπίστωσα ότι μου χρεώσανε 550 kw παραπάνω. Αυτό συνέβη σ όλη την συνοικία. Ενημέρωσα, με μεγάλη ταλαιπωρία, τη ΔΕΗ και μου είπαν ότι θα αφαιρεθεί όταν θα έρθουν να μετρήσουν. Ποιοι είναι αυτοί που θα με βάλουν να πληρώσω χωρίς να έχω καταναλώσει 100 ευρώ περισσότερο;

-Μου αφαίρεσε η Alpha bank 30 ευρώ από τον λογαριασμό μου, για ασφάλεια κάρτας μου είπανε, χωρίς να με ρωτήσουνε.

 

 

24/1/2021

-Η Εφορία της Ελλάδος έστειλε σημειώματα στους Γάλλους καθηγητές που διδάσκουν στο Γαλλικό σχολείο στην Αγία Παρασκευή να πληρώσουν φόρο από το 2015 (10.000-15.000 χιλιάδες ευρώ). Η συμφωνία που έγινε μεταξύ της Ελλάδας και της Γαλλίας πριν από 30 χρόνια λέει εφόσον πληρώνονται από το Γαλλικό κράτος να πληρώνουν τους φόρους τους εκεί. Όλοι οι καθηγητές κάνουν απεργία από την Παρασκευή. Τι μέτωπα είναι αυτά που ανοίγουν με τη Γαλλία;

-Ξέρετε πόσα χρόνια έπαιρνε κάθε στάδιο παραγωγής εμβολίων; Ή έρευνα έπαιρνε 2-5 χρόνια. Οι δοκιμές έπαιρναν 7-11 χρόνια. Και η έγκριση από τις ιατρικές ρυθμιστικές αρχές έπαιρνε 1-2 χρόνια. Τώρα τα έχουν κάνει όλα σε χρόνο dt. Πόσο ασφαλή μπορεί να είναι;

-Δυστυχώς σ αυτή τη χώρα υπάρχει επιπολαιότητα αν κρίνουμε από τις εικόνες που είδαμε σήμερα στους εμπορικούς δρόμους… Είναι δεδομένο ότι θα μας ξανακλείσουν γιατί δεν υπάρχει σχέδιο.

-Μια χώρα στη σειρά των επιδομάτων, λουκέτα παντού, φτώχεια. Και η δημοκρατία στα τηλεοπτικά παράθυρα.

-Το Σάββατο η Αγία Παρασκευή βυθισμένη στο σκοτάδι για μιάμιση ώρα και χωρίς καμιά ενημέρωση.

 

23/1/2021

-O Γιαννάκης Γιάννης ο οποίος διόρισε την κόρη του στον ΕΟΔΥ. Στον Γιαννάκη ανατέθηκε ένα πρόγραμμα 7,5 εκατομμυρίων ευρώ για τη διαχείριση του stress των γιατρών. Βάζει την κόρη του μπροστάρη να προωθήσει αυτό το πρόγραμμα η οποία είναι άσχετη με το θέμα. Είναι θεολόγος.

-Εμείς οι άνεργοι θα πρέπει να πληρώσουμε ΕΝΦΙΑ! Δεν είναι αδικία αυτό;

-Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας μας ζήτησε να βάλουμε την υπογραφή μας αν θέλουμε εγκαταστήσουμε το 5G. Για ποιο λόγο οι εταιρείες ζητάνε να βάλουμε την υπογραφή μας; Τι επικίνδυνο μας κρύβουν;

-Να αλλαχθεί αμέσως ο νόμος Παρασκευόπουλου. Τα κομμούνια δεν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Έχει γεμίσει ο τόπος εγκληματίες που δεν την πληρώνουν.

-Ανοίξτε τα σχολεία!  Να ανοίξουν τα μυαλά των παιδιών να γίνουν άνθρωποι που μας έφαγε το τικ-τοκ ,το ίνστα, οι πόζες και η πουτ@νι@. Μιά ζωή πρώτοι στα κλαρίνα; Άλλοι κάποτε πέρναγαν βουνά για να μορφωθούν…

 

22/1/2021

-Το Ολυμπιακό χωριό προβλέπεται να γίνει αμαξοστάσιο (θα μεταφέρουν το αμαξοστάσιο από τα Λιόσια, Ασπρόπυργο) χώρος που προοριζόταν για εμπορικό πάρκο, παιδικές χαρές κλπ.

-Το ρολόι της ΔΕΗ χάλασε και δεν κατέγραφε την κατανάλωση. Ενημερώσαμε την ΔΕΔΗΕ να μας το αλλάξουν. Ήρθαν χτες να το αντικαταστήσουν, πήραν το ρολόι και μας είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα γείωσης, να φωνάξουμε έναν ηλεκτρολόγο και ότι θα ερχόταν αργότερα να μας το συνδέσουν. Το κάναμε (250 ευρώ) και δεν έχουν έρθει ακόμα. Δεν έχουμε ρεύμα από χτες. Έχω δύο ανήλικα και έναν άνδρα καρκινοπαθή και μέχρι σήμερα δεν έχουμε ρεύμα. Παίρνουμε ΔΕΔΗΕ και δεν απαντάει κανείς.

-Δεν υπάρχει προσωπικό στους αρχαιολογικούς χώρους στα Χανιά. Είναι εκτεθειμένοι και έρμαιο του καθένα.

-Με κλειστά σχολεία,  εν μέσω πανδημίας το υπουργείο παιδείας βγάζει εγκύκλιο για τους εορτασμούς των τριών ιεραρχών, είναι γελοίοι.

 

21/1/2021

-Παρά τα στραβά του, ο Τραμπ ήταν ο μόνος πρόεδρος εδώ & πολλά χρόνια που δεν έκανε πολέμους. Αντί αυτό να του πιστωθεί, φιλελεύθεροι, κομμουνιστές και ΜΜΕ εν χορώ τον λοιδορούν. Τον Ομπάμα που έκανε το αντίθετο τον εκθείαζαν. Η θητεία του ήταν μια ευκαιρία για να πέσουν οι μάσκες.
-Την LACTA στην διαφήμιση στην τηλεόραση την τρώνε οι ΛΟΑΤΚΙ.

-Στο Ίλιον και στην Πετρούπολη μας έχουν ρημάξει οι γύφτοι. Τώρα άρχισαν και μας κλέβουν τους καταλύτες από τα αυτοκίνητα. Η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κάτι.

– Στον Εύοσμο δεν μπορείς να περπατήσεις. Μόνο μετανάστες βλέπεις που έρχονται από τη δομή, ο τόπος έχει γίνει χοάνη λαθραίων. Είμαστε μειονότητα, έχουν υποβαθμίσει πολλές περιοχές γύρω από τη Θεσσαλονίκη.

 

19/1/2021

-Είμαι φύλακας δημόσιος υπάλληλος. Από το 2010 μας κόψανε τα νυκτερινά. Πληρώνομαι όσο ένας υπάλληλος που δουλεύει το πρωί. Δεν είναι αδικία αυτό;

-Στα νεόκτιστα του Ασπροπύργου έχουμε γεμίσει από γύφτους.

– Είναι το λιγότερο ντροπιαστικό αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με την διαχείριση του COVID19 όταν δεν υπάρχει καν αναφορά, ούτε πρόοδος για την εφαρμογή ιχνηλάτησης επαφών και επάρκεια PCR test παρά μόνο ένα γελοίο “lockdown” που μόνο τέτοιο δεν ήταν και ανοίγουν την αγορά όταν βλέπουν τις πραγματικές δημοσκοπήσεις

18/1/2021

-Γιατί βγήκε μετά από τόσα χρόνια να το καταγγείλει η Μπεκατώρου;

-Πότε θα καταβληθούν τα ενοίκια των ιδιοκτητών μήνα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου;

-Μας έχουν ζαλίσει για ένα ευτελές ποσό των 70ευρώ (χρέος) από τη ΔΕΗ απειλώντας μας ότι θα μας κόψουν το ρεύμα.

-Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και 2000 ευρώ εγγύηση έκαστος οι ανήλικοι που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη. Κάτι πρέπει να αλλάξει στον Ποινικό κώδικα.

-Ανήλικοι οι νεαροί που τσάκισαν στο ξύλο τον 52χρονο στο Μετρό. Ένας ψυχίατρος θα πρέπει να εξηγήσει από που πηγάζει όλο αυτό το μίσος, η βία και η επιθυμία να σκοτώσουν έναν συνάνθρωπό τους. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες στο “είναι νέοι και ανώριμοι”. Η κατρακύλα της ελληνικής οικογένειας σε όλο της το μεγαλείο…

 

17/1/2021

-Μετά από τόσα χρόνια, δεν εχει παραγραφεί το αδίκημα για την Μπεκατώρου;

-Υπηρετώ στην 112 πτέρυγα μάχης στην Ελευσίνα. Μας ενημέρωσαν χθες ότι θα μας στείλουν έντυπο να συμπληρώσουμε προαιρετικά ποιος θέλει να κάνει το εμβόλιο. Είναι δυνατόν να εμβολιάσουν το στρατό;

-Δε με απασχολεί να σχολιάσω σώμα και δασύτριχο στέρνο Κυριάκου! Με απασχολεί πως ό,τι γίνεται γίνεται καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους.

-Στις 8/1 έγιναν για πρώτη φορά 8.000 εμβολιασμοί και στόχος ήταν να γίνονται 17.500 / ημέρα έως το τέλος Γενάρη. Αυτό βέβαια είναι στην φαντασία της κυβέρνησης και των φιλικών ΜΜΕ…

 

16/1/2021

 

– Θα μας ξεκάνουν αυτοί οι προδότες!

-Στην εκπομπή της Μαυραγάνη το πρωί στο OPEN ήταν καλεσμένος ο Βασιλακόπουλος καθηγητής παθολογίας-πνευμονολογίας. Σε ανταπόκριση με τις Βρυξέλλες ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι μετά το εμβολιασμό ένας 85χρονος πέθανε. Αμέσως ο Βασιλακόπουλος λέει ότι και εδώ θα έχουμε θανάτους ηλικιωμένων. Η Μαυραγάνη τα χάνει ακούγοντάς το και πάει σε διάλλειμα. Στην επιστροφή πουθενά ο Βασιλακόπουλος. Βγάλτε συμπεράσματα. Σιγά-σιγά αποκαλύπτονται…

-Η αύξηση των κρουσμάτων έγινε μετά την δίκη της Χρυσής Αυγής. Στις 7 του μηνός είχαμε 250 κρούσματα και στις 17 του μήνα 3.000. Κανένας δεν ασχολείται πλέον μ αυτό. Το ξεχάσανε.

-Έχω φορτηγό και μεταφέρω καύσιμα στις γύρω περιοχές της Αθήνας. Το Σάββατο κατά τις 12 η ώρα ευρισκόμενος στην εθνική οδό, φορτωμένος για Χαλκίδα μας σταμάτησε η τροχαία στα διόδια γιατί περιμένανε κακοκαιρία. Οι δρόμοι δεν είχαν τίποτα και εμείς περιμένανε δύο ώρες μες το κρύο άσκοπα.

Παίρνουμε τηλέφωνο την Πολιτική προστασία δύο ώρες και δεν απαντάει κανείς. Για αυτό τους πληρώνουμε;

-Τώρα βγήκε να τα πει η Μπεκατώρου; Καθόταν για να γίνει πρωταθλήτρια και τώρα το θυμήθηκε;

15/1/2021

-Είμαι επιδοτούμενος του ΚΕΑ. Για το επίδομα του Δεκεμβρίου μας έστειλαν ένα μήνυμα να μην κάνουμε την αίτηση που κάνουμε κάθε μήνα για ανανέωση, λόγω παράτασης. Εγώ το παράβλεψα και έκανα αυτή την αίτηση. Για αυτό το συγκεκριμένο δεν μου καταβάλανε το επίδομα. Πήρα τον ΟΠΕΚΑ και μου είπαν ότι είναι θέμα του Δήμου. Πήγα στο Δήμο Ρέντη και δεν ξέρουν τίποτα να μου απαντήσουν. Τι το κακό έκανα;

-Τι γίνεται με  το “εξ οικονομώ”. Μας βάλανε πληρώσαμε το χαρτί ενεργειακής  αναβάθμισης 357,70 ευρώ και η πλατφόρμα αιτήσεων άνοιξε στην Πάτρα μόνο για 13 λεπτά. Ούτε ν’ ακουμπήσει ο άλλος το χέρι του στο πληκτρολόγιο δεν πρόλαβε. Ποιον κοροϊδεύουν;

-Με 33% ανεργία στους νέους, που μας φέρνει στην 2η χειρότερη θέση στην Ευρωζώνη, η Κυβέρνηση αποφάσισε να αλλάξει την βάση στα ΑΕΙ, να προσλάβει επιπλέον αστυνομία, να βάλει όριο στα χρόνια φοίτησης… Κι όλα αυτά εν μέσω πανδημίας!

-Αν πάντως πάει το πρόστιμο στα 30.000€ θα εκτοξευτεί η οικονομία! Όποιος βγει έξω χωρίς μήνυμα είναι πλέον επενδυτής!

-500 ευρώ πηγαίνει το πρόστιμο. Αν μεγάλο κομμάτι του κόσμου συνεχίζει να στηρίζει τέτοιες πρακτικές τότε θα δούμε και χειρότερα: να μας βάλουν και βραχιολάκι στα πόδια!

 

14/1/2021

-Σύμφωνα με την τελευταία κυβερνητική απόφαση τα ξενοδοχεία είναι ανοιχτά. Ποιο το νόημα τα ξενοδοχεία αυτά να είναι ανοιχτά αφού απαγορεύεται η μετακίνηση από νομό σε νομό; Για να μην τους αποζημιώσει τα κρατάει ανοιχτά; Και εμείς πως θα πληρώσουμε τα λειτουργικά μας;

-Παίρνω δύο μέρες το τηλέφωνο της Πολιτικής Προστασίας και δεν απαντάει κανείς. Δείχνει ότι το σηκώνουν, χρεώνεσαι αλλά φωνή καμία. Πόσο ξευτίλες πια. Είναι φρίκη.

-Θα ήθελα να χρησιμοποιήσετε ποιο σκληρή γλώσσα για αυτό το σκουπιδαριό που έχουν μαζέψει στη χώρα μας και τους αποκαλούν μετανάστες.

-Είμαι μακροχρόνια άνεργος και κάποιο συγγενικό μου πρόσωπο μου έκανε μήνυση. Απευθύνθηκα για νομική βοήθεια και μου την αρνηθήκανε για τι λέει καθυστέρησα δυο μέρες. Και που να ξέρω εγώ ότι υπάρχει προθεσμία; Επίτηδες το κάνουν για να μας τρώνε τα λεφτά οι ιδιώτες δικηγόροι!

-Έχω αυτοάνοσο και παρακολουθούμαι στο νοσοκομείο Συγγρός στο στοματολογικό τμήμα. Από πέρυσι τον Σεπτέμβριο δεν κάνουν ραντεβού λόγω κατάστασης. Σε επικοινωνία με την διευθύντρια της κλινικής Κ. Γκάγκαρη αντί να ενημερωθώ, με προσέβαλε και μου έκλεισε το τηλέφωνο. Η κατάστασή μου είναι άσχημη και πρέπει οπωσδήποτε να δω τη γιατρό μου. Τι σχέση έχει το Συγγρός με τον covid19 και δεν λειτουργεί;

-Χρωστούσα στην εθνική τράπεζα 900 ευρώ. Είμαι άνεργος , η γυναίκα μου έχει καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο. Δανείσθηκα από φίλους 400 ευρώ και τους τα έδωσα. Κάθε μέρα με απειλούν να κόψω το λαιμό μου να τους τα δώσω.

 

13/1/2021

-Κατέθεσα τις πινακίδες του αυτοκινήτου μου πέρυσι στην εφορία της Νίκαιας. Πήγα χθες με πληρωμένα τα τέλη να τις πάρω πίσω. Μου είπαν ότι το ραντεβού μου είναι σε δέκα εργάσιμες ημέρες. Για μια δουλειά ενός λεπτού να περιμένω 10 μέρες. Τι ξεφτιλισμένοι είναι αυτοί;

-Ενώ είναι κλειστό το διαμέρισμα μου και δεν έχω κατανάλωση ρεύματος μου έρχεται έναντι (τελευταίοι δύο μήνες 70 και 80 ευρώ). Αν δεν τους πληρώσω με προειδοποιούν για διακοπή. Παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάνε.

-Από 1η Νοεμβρίου οι εκκλησίες δεν τελούν κανένα μυστήριο. Μόνο πολιτικοί γάμοι γίνονται.

– 11 χρόνια και ακόμα να πάρω σύνταξη από τον ΟΓΑ. Στην αρχή μου είπανε ότι χαθήκανε τα χαρτιά. Έστειλα καινούρια αλλά πάλι δεν έγινε τίποτε. Πήγα στο δικαστήριο και δικαιώθηκα και ακόμα περιμένω χωρίς να έχει γίνει κάτι.

 

 

12/1/2021

-Στην κλινική Παπαγεωργίου στο Βόλο έχουν σημειωθεί πολλά κρούσματα κορωνοϊού και θάνατοι. Δεν έχει ακουστεί κάτι και δεν ενημερώνουν και τους συγγενείς.

-Ο γιος μου πήγε στον ΟΠΕΚΕΠΕ όπως κάθε χρόνο να καταβάλει τα χαρτιά για την στρεμματική επιδότηση (σταφίδας). Ήταν όμως κλειστό για το κοινό και σε τηλ. επικοινωνία είπαν ότι θα τον ειδοποιήσουν. Δεν τον ειδοποιήσανε ποτέ και πέρασε η προθεσμία. Έχασε 5.000 ευρώ. Δεν είναι δική του υπαιτιότητα. Σε επικοινωνία πάλι του είπαν να βάλει μέσον. Ντροπή, τι πράγματα είναι αυτά;

-Σε ιππικό όμιλο σημειώθηκε βιασμός σε πεντάχρονη από Πακιστανό εργάτη, ο οποίος ήταν ανασφάλιστος. Πιάστηκε και μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ. Ο ιδιοκτήτης παρακαλά τους γονείς να μην του κάνουν καταγγελία για να μην του κλείσουν τον όμιλο.

-Συγκινήθηκα που είδα την φωτογραφία του πεθερού μου Γρίβα στην εφημερίδα σας. Μπράβο σας που γράφετε για τους ήρωες του ’40 να μαθαίνουν και οι νεώτεροι.

-Τα καταστήματα OGGI στο κέντρο της Αθήνας είναι ανοιχτά. Συνωστισμός μπροστά στα μάτια της αστυνομίας.

 

 

11/1/2021

-Τι θέλουν και τα ανοίγουν τα σχολεία; Θα μας πεθάνουν τα παιδιά μας με ανοιχτά τα παράθυρα.

-Στο ακριτικό χωριό Δίλοφο, στο Τριεθνές, Ελλάδα-Βουλγαρία-Τουρκία, δεν υπάρχει η σημαία μας. Υποσχέθηκε ο Φλώρος ότι θα το επιμεληθεί αλλά τίποτα. Κυματίζουν μόνο οι δύο σημαίες των άλλων κρατών.

-Φιάσκο με τα 10 θετικά κρούσματα στους Λειψούς. 10 στα 10 αρνητικά από επανεξέταση μοριακού ελέγχου. Πόσα τεστ έχουν περάσει σαν θετικά, αναρωτιέμαι.

-Είμαι κυνηγός. Μας έχουν αποκλείσει τρεις μήνες να μην πάμε για κυνήγι και χθες στα βουνά και στις θάλασσες κοσμοσυρροή. Αυτοί δεν είναι επικίνδυνοι; Μόνο εμείς είμαστε με ένα σκυλί στο βουνό;

-Γράφετε ότι ο Τραμπ ετοιμάζει την Μελάνια για Πρόεδρο της Αμερικής. Κάνετε λάθος. Δεν έχει το δικαίωμα η Μελάνια εφόσον δεν έχει γεννηθεί στην Αμερική να θέσει υποψηφιότητα.

Απ.: Αγαπητέ αναγνώστη, πολύ σωστά για να θέσει κάποιος υποψηφιότητα για Προεδρία πρέπει να είναι γεννημένος πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών, ηλικίας τουλάχιστον 35 ετών και κάτοικος των Ηνωμένων Πολιτειών για τουλάχιστον 14 χρόνια. Η Μελάνια δεν έχει ούτε γεννηθεί εκεί, ούτε είναι πολιτογραφημένη 14 χρόνια στις ΗΠΑ. Η φημολογία, ωστόσο που τη θέλει να αναμιγνύεται με κάποιον τρόπο στα κοινά και να προετοιμάζει μέχρι και τον υιό της για αξίωμα, είναι έντονη, κάτι το οποίο αναφέρεται αναλυτικά στο άρθρο.

-Καινούριο πρόστιμο. Πλήρωσα σήμερα λογαριασμό ΕΥΔΑΠ ληγμένο και πλήρωσα και πρόστιμο 1,70 ευρώ. Γιατί;

-Από τον Οκτώβριο έχουν αναβληθεί οι επιτροπές των ΚΕΠΑ και μέχρι σήμερα δεν έχουμε κάτι νεότερο. Είμαι καρκινοπαθής και έχω να πληρωθώ από το Σεπτέμβριο. Δεν είναι δική μας υπαιτιότητα, είναι του κράτους. Ας φροντίσει και για μας που δεν έχουμε να φάμε.

-Πολύκαστρο Κιλκίς: Μας έχουν ρημάξει οι λαθρομετανάστες. Κάθε μέρα μπαίνουν στα σπίτια μας. Η αστυνομία έχει εντολή να μην τους πειράζει. Βραδιάζει και κάνουμε το σταυρό μας.

 

10/1/2021

-Στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου  πάνω από 60 άτομα διασκέδαζαν. Πόσο πιο προκλητικό; Για αυτούς δεν ισχύει τίποτα;

– Απολύονται 112 άτομα (καθαρίστριες, πλυντήρια, τραπεζοκόμοι, κ.ά.) από το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης εν μέσω καραντίνας. Είναι συμβασιούχοι 2 ετών και η σύμβασή τους λήγει το επόμενο έτος. Ο Διοικητής του νοσοκομείου παρ όλα αυτά θέλει να βάλει δικό του ιδιώτη και τους πετάει έξω!

-Μπράβο που δημοσιεύετε άρθρα αναγνωστών. Συμφωνώ απολύτως με το άρθρο για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

-Αν περάσει κάποιος από Πλατεία Βικτωρίας- Αχαρνών-Χέυδεν θα δει μπουλούκια τους μετανάστες και οι αστυνομικοί να μην κάνουν τίποτα.

 

8/1/2021

-Τραγική η κατάσταση στο Αγρίνιο. Διατηρώ καφέ και ανήκω στους ΚΑΔ που λειτουργούν με take away. Προχθές μου επεβλήθη πρόστιμο 5.000 ευρώ γιατί ήταν στο κατάστημα πάνω από δύο άτομα, ήταν τέσσερα. Μια μέρα που έβρεχε και ο κόσμος δεν είχε που να σταθεί. Η αστυνομία εδώ στο Αγρίνιο με το παραμικρό πρόστιμο. Σχεδόν σ όλα τα καταστήματα έχει επιβληθεί πρόστιμο. Δεν αντέχουμε άλλο. Για να βγάλουμε ένα μεροκάματο κοντεύουμε ή να πάρουμε τα όπλα ή να αυτοκτονήσουμε.

-Λεωφόρος Κηφισίας η αστυνομία έριχνε πρόστιμα για παραβίαση ταχύτητας. Έφαγα πρόστιμο για υπέρβαση 10 χιλιομέτρων. Αν είναι δυνατόν. Μέχρι 10 ή ώρα γράφουν για μετακινήσεις και μάσκες και μετά για παραβίαση ταχύτητας.

-Μεγάλο ρίσκο για τις ζωές των εκπαιδευτικών το άνοιγμα των σχολείων! Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που κινδυνεύουν και καλούνται για μικρό όφελος να παρευρεθούν από Δευτέρα στις αίθουσες διδασκαλίας απ τη στιγμή που η τηλεκπαίδευση δούλευε επαρκώς.

-Το 25% των γιατρών και το 50% των νοσηλευτών στη Γερμανία δεν θέλει να εμβολιαστεί!

-Στα Γιάννενα δεν έχουν ούτε ένα κρούσμα. Η περιοχή είναι πράσινη. Το συμπέρασμα είναι ότι η έξαρση που οδήγησε στο lockdown ήταν μόνο από τους εκδρομείς τετραημέρου Θεσσαλονίκης…

 

7/1/2021

 

-Πήγα χθες τον κουνιάδο μου στο ΚΑΤ γιατί έπεσε και χτύπησε. Ήμασταν στα επείγοντα μες τα αίματα και κανένας δεν του έδωσε σημασία. Περιμέναμε πάνω από 5 ώρες. Κάποια στιγμή του κάνανε και τεστ covid19 και μας είπαν ότι είναι θετικός. Μου είπαν να πάω στο σπίτι μου γιατί θα τον μεταφέρουνε σε νοσοκομείο αναφοράς και θα με ειδοποιήσουνε το πρωί σε ποιο θα τον πάνε.  Καλώ και δεν απαντούν. Δεν ξέρω που είναι ο άνθρωπός μου.

-Για το χαμό που γίνεται στα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» δεν μιλάει κανείς. Από τότε που έφυγε ο συγχωρεμένος επικρατεί μια φοβία σε όλους τους εργαζόμενους. Τους αναγκάζουν σε εθελούσια αποχώρηση ασκώντας τους ψυχολογική βία.

-Δεκάδες χιλιάδες αναπληρωτές εκπαιδευτικοί ταξιδεύουν αυτή τη στιγμή για να πάνε σε σχολεία που ενδέχεται να μην ανοίξουν. Ο κορωνοϊός κάνει πάρτι μπροστά σε αυτή την ανευθυνότητα.

-Δε θα μας αποκαλείτε πλέον “εκπαιδευτικούς”. “Πειραματόζωα” θα μας λέτε…

 

6/1/2021

-Ξέχασα στο σπίτι μου το έντυπο μετακίνησης με την ταυτότητά μου καθώς πήγαινα στο σούπερ μάρκετ. Με σταματήσανε για έλεγχο και μου βάλανε 600 ευρώ πρόστιμο. Διαμαρτυρήθηκα και ήταν ανένδοτοι.

-Με τα έργα που κάνανε στην Εθνική οδό Αθηνών – Πατρών κοντά στην Κινέττα και δεν έχουν ολοκληρωθεί ποτέ, πλημμυρίζει πάντα το σπίτι μου. Έχω στείλει παντού την καταγγελία αλλά δεν ενδιαφέρεται κανείς. Με την παραμικρή βροχή κοντεύουμε να πνιγούμε.

-Τελικά μήπως αυτό το lockdown έγινε πάλι για να μην γιορτασθούν τα Θεοφάνεια;

– Το πρωί στην ΕΤ3 παρακολούθησα την λειτουργία των Θεοφανείων του Πατριαρχείου. Κανονικά έγινε η ρίψης του Σταυρού στον Βόσπορο χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι δυνατόν μέσα στην Τουρκία να τελούν τα Θεοφάνεια και εδώ να διωκόμαστε; Γιατί;

 

4/1/2021

-Μην χρησιμοποιείτε τη λέξη βλάχος, μπουρτζόβλαχος κλπ. Μας προσβάλετε εμάς τους εις την καταγωγήν βλάχους!

-Οι απατεώνες της ΔΕΗ μας βάζουν και πληρώνουμε για τους αλλοδαπούς με τις υπηρεσίας κοινής ωφελείας, νησιά, πολύτεκνους. Ως πότε θα το ανεχόμαστε αυτό;

-Πήγα σήμερα για rapid test στο Ναυτικό νοσοκομείο του Πειραιά. Έκανα το τεστ και μου είπαν για την απάντηση να περιμένω έξω στο δρόμο,  ενώ έβρεχε. Μετά από ένα τέταρτο βγήκε ο ναύτης στο δρόμο και φώναζε: Το νούμερο 5 είναι εντάξει να φύγει. Που είσαι Ελλάδα να δεις την κατάντια σου!

-Θέλω να ταξιδέψω για εξωτερικό και καλώ το τηλέφωνο της Πολιτικής Προστασίας για να πάρω ορισμένες πληροφορίες. Ουδείς το σηκώνει. Δύο μέρες. Είμαι έξω φρενών. Οι μοναδικοί ήρωες σήμερα είστε εσείς, μπράβο σας.

-Με έχει ζαλίσει η εισπρακτική Ανδρικόπουλου (φιλαράκια του Μητσοτάκη) επειδή δεν πλήρωσα μια δόση στη ΔΕΗ. Με αναγκάζουν σε καινούρια ρύθμιση και αν όχι με διακοπή.

 

 

3/1/2021

– Γιατί δεν μαζεύονται όλα τα πατριωτικά κόμματα να ρίξουν από την κυβέρνηση αυτούς τους άθλιους;

-Η επανάσταση μπορεί να ξεκινήσει με χαρτάκι-χαρτάκι και όχι μέσα από τους υπολογιστές.

-Να γλεντήσει ο Τσιτσιπάς και να φάει τα λεφτά του όπως γουστάρει. Λίγο μας νοιάζει. Αλλά να βγαίνει στα σποτάκια να μας κάνει μάθημα για την πανδημία και μετά να μας τρίβει στη μούρη τις παρτάρες του στο Ντουμπάι είναι ξεφτίλα.

– Αυτά τα κομπογιαννίτικα “κλείσε 7 μέρες να πέσουν τα κρούσματα και άνοιξε τα σχολεία στις 11 Ιανουαρίου” ποιός τα σκέφτεται; Ο Τσιόδρας ή ο Μητσοτάκης; Κλείνουν τους μικρομεσαίους για 3η φορά και κανένα υγειονομικό όφελος δεν θα δούμε. Τι την πέρασαν την πανδημία; Θερμοσίφωνα;

– Για την πανδημία το μόνο που έχει κάνει ο Μητσοτάκης είναι πρόστιμα, αστυνομική βία, δημόσιο χρήμα στα ΜΜΕ και λοκντάουν μέχρι να έρθουν τα εμβόλια για τα οποία έλεγε και ψέματα σχετικά με τον αριθμό τους. Σε κανονική χώρα θα είχε επέμβει εισαγγελέας εδώ και μήνες.

 

1/1/2021

-Ο Βρούτσης στον Αυτιά δυο τρεις φορές είπε ότι δεν θα κόψει το επικουρικό από καμία σύνταξη. Πάω να πάρω την σύνταξη που παίρνω σαν χήρα από τον άντρα μου που ήταν δημόσιος  υπάλληλος και δεν υπάρχει η επικουρική, την κόψανε οι αλήτες, ο Βρούτσης ο ψεύτης.

-Στο Ίλιον και στην Πετρούπολη μας έχουν ρημάξει οι γύφτοι. Τώρα άρχισαν και μας κλέβουν τους καταλύτες από τα αυτοκίνητα. Η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κάτι. Φοβόμαστε αμπαρωμένοι μέσα στα σπίτια μας.

-Στον κ. Χίο και στους συνεργάτες του χρόνια πολλά με υγεία και αγωνιστικό παλμό…. Ξεσκίστε τη βρώμικη εξουσία!

-Εύχομαι το 2021 να είναι γεμάτο υγεία, αγάπη και σταθερότητα. Ο Νέος Χρόνος να μας δώσει πίσω ότι στερηθήκαμε και να μας χαρίσει απλόχερα ότι ποθούμε.

 

==============================================================================================================================

Pire-fotia-to-til-kentro-1

30/12/2020

-Στη Θησέως απέναντι από τα Η&Μ άστεγος, άρρωστος, με μολυσμένο πόδι. Δεν ενδιαφέρεται κανείς.

-Ακούγεται για τους καταστηματάρχες εστίασης ότι αν δεν κάνουν το εμβόλιο δεν θα ανανεώνονται οι άδειές τους.

-Εμείς μαντρωμένοι στα σπίτια μας και αυτοί όλοι στην τηλεόραση ο ένας πάνω στον άλλο.

-Αν προσέξει κανείς τα φορτηγάκια που μεταφέρουν τα εμβόλια δεν είναι ψυγεία φορτηγά. Μας δουλεύουν…

-Στον Ασπρόπυργο και στην Ελευσίνα έκαναν 1000 τεστ και βρεθήκανε 8 κρούσματα. Μ αυτά τα κρούσματα επιβάλανε λοκνταόυν; Όλοι γνωρίζουν ότι θέλουν να φέρουνε Σομαλούς να τους εγκαταστήσουν στην περιοχή Γκοριτσά του Ασπροπύργου.

 

 

29/12/2020

 

-Παρήγγειλα στο Public πριν τα Χριστούγεννα δώρο της κόρης μου για την Πρωτοχρονιά. Μου εγγυηθήκανε ότι θα το παραλάβω πριν την Πρωτοχρονιά. Τηλεφώνησα χτες για την εξέλιξη της παραγγελίας και μόνο που δεν με βρίσανε…

-Στο Δήμο Πεντέλης – Μελισσίων υπάρχει το κληροδότημα Καλαμβόκη. Από το 2017 έχουν να δοθούν τα χρήματα στους δικαιούχους. Ο δήμος ισχυρίζεται ότι υπήρχαν χρέη από την προηγούμενη διοίκηση και αδυνατούν να καταβάλουν τα οφειλόμενα. Τόσα παίρνουν τόσα ενοίκια δεν μπόρεσαν να καλύψουν τα χρέη με τα ενοίκια που παίρνουν από το κληροδότημα; Γιατί μας κοροϊδεύουν;

28/12/2020

-Το δικηγορικό γραφείο Φράγκου καθημερινά με ενοχλεί για οφειλή στη ΔΕΗ. Επικοινώνησα με τη ΔΕΗ και μου λένε ότι δεν γνωρίζουν κάτι!

-Σαν μακροχρόνια άνεργος, δεν πήρα ούτε επίδομα από τον ΟΑΕΔ, ούτε επίδομα θέρμανσης ούτε μέρισμα. Μας κοροϊδεύει κάθε μέρα αυτή η Κυβέρνηση.

-Είμαι επαγγελματίας τουριστικού λεωφορείου στο Μεσολόγγι. Μετά την καταστροφή που πάθαμε έρχεται και η ΔΕΗ για μια οφειλή 100 ευρώ να μας απειλήσει με τα δικηγορικά γραφεία κάθε μέρα. Ευχαριστούμε πάντως το κράτος που μερίμνησε για μας και μας έδωσε από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα… 550 ευρώ!

 

 

27/12/2020

 

-Οι τράπεζες έδωσαν αναβολή στη δόση των δανείων μέχρι τέλους του έτους. Αυτό το διάστημα πέρασαν ένα νόμο για τους πλειστηριασμούς. Θα δώσουν άλλη αναβολή ή θα ξεκινήσουν τους πλειστηριασμούς;

-Συνάδελφός μου νόσησε από κορωνοϊό, κάθισε 2 εβδομάδες καραντίνα και έκανε μοριακό τεστ το οποίο βγήκε πάλι θετικό. Ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ τι πρέπει να κάνει και της απαντήσανε ότι μπορεί να πάει κανονικά στη δουλειά της εφόσον δεν έχει συμπτώματα. Εμείς οι συνάδελφοί της τι κάνουμε;!

-Τις τελευταίες μέρες η κατάσταση στον Βόλο με την ΑΓΕΤ είναι ανυπόφορη. Δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε. Μια τεράστια μαυρίλα απλώνεται σε όλο το Βόλο. Οι Αρχές δεν κάνουν τίποτα. Ως πότε θα συνεχιστεί αυτό το κακό;

-Τι θα γίνει με το ταμείο των φαρμακοϋπαλλήλων (ΤΕΑΥΦΕ) θα απαντήσουν ποτέ στα τηλέφωνά μας; Έχουμε υποστεί από τις πιο μεγάλες περικοπές στην σύνταξή μας. Υποτίθεται ότι είναι ένα από τα πιο υγιή ταμεία. Βάλανε και εκεί χέρι;

-Συγχαρητήρια στον κ. Γούδη για το άρθρο του. Πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι!

 

 

24/12/2020

-Στους αγρότες ενώ έπρεπε να μπουν οι επιδοτήσεις μέχρι 15 του μηνός όπως κάθε χρόνο, έχουν βάλει μόνο ένα μικρό έναντι. Δεν σηκώνει κανένας φορέας το τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε, είναι χιλιάδες οι αγρότες που περιμένουν την επιδότηση.

-Στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης κόψανε το ρεύμα σε μια οικογένεια μια μέρα πριν τα Χριστούγεννα, για χρέος 2.000 ευρώ. Η κυρία 69 ετών και ο γιος της άρρωστος ζουν με επίδομα 300 ευρώ το μήνα. Πήγαν για διακανονισμό στη ΔΕΗ και δεν τον δέχονται αν δεν πληρώσουν το 30% του ποσού. Είναι απελπισμένοι και δεν ξέρουν τι να κάνουν!

-Πότε θα δώσει κάτι και για τα ευάλωτα νοικοκυριά, όπως είπε ο κ. Στουρνάρας σ όλα τα κανάλια πριν ένα μήνα;

 

 

 

21/12/2020

-Έστειλα ένα τενεκέ λάδι στον γιο μου στην Ολλανδία με την ACS. To συσκεύασα κατόπιν των οδηγιών που μου δώσανε από το κατάστημα της ACS  της  Λάρισας. Το δέμα το παρέλαβε ο γιος μου σπασμένο και χωρίς το λάδι φυσικά. Πήρα τηλέφωνο και με αγνοούν. Μου λένε ότι είναι δικό μου το λάθος. Πως το παραλάβανε τότε; Μπάχαλο εταιρεία.

-Οι προσφορές που κάνουν τα σούπερ μάρκετ είναι μια απάτη. Σου λένε έχει έκπτωση το προϊόν τάδε, χωρίς ο καταναλωτής να γνωρίζει την αρχική τιμή.

-Πως γίνεται στην Γερμανία να είναι ανοιχτές οι εκκλησίες και στην Ελλάδα να μη είναι; Στην Γερμανία δεν κολλάει και εδώ κολλάει;

20/12/2020

-Στην Άρτα η μπάντα του συλλόγου “Σκουφά” γυρνάει από τις 15 του μηνός και λέει τα κάλαντα σ’ όλες τις γειτονιές υπό την προστασία των Δημοτικών αρχών που είναι φιλοκυβερνητικοί. Αυτά δεν τα βλέπει ο Χαρδαλιάς; Μόνο τα παιδάκια ξέρει να απαγορεύει να πουν τα κάλαντα;

-Δεν είναι αδικία οι υπερήλικες ανασφάλιστοι του ΟΠΕΚΑ να πάρουν αυτή την πενιχρή σύνταξή τους των 300 μετά τα Χριστούγεννα; Τι θα φάνε, φασολάδα στις γιορτές;

 

19/12/2020

 

-Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα της εφορίας για να καταθέσουμε τις πινακίδες; Θα προλάβουμε αυτό το έτος ή θα πληρώσουμε και τα τέλη του επομένου μ’ αυτούς τους κλέφτες;

-Είμαι φύλακας δημόσιος υπάλληλος. Από το 2010 μας κόψανε τα νυκτερινά. Πληρώνομαι όσο ένας υπάλληλος που δουλεύει το πρωί. Δεν είναι αδικία αυτό;

-Πήγα να κάνω μια αξονική τομογραφία θώρακος στο ΙΚΑ Καλλιθέας. Ο Ακτινολόγος κάτι είδε στον πνεύμονά μου και μου κάνανε τεστ κορωνοϊού. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι είμαι θετικός. Εγώ δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Από εκείνη την ώρα με βομβαρδίζουν με τηλέφωνα άνθρωποι της πολιτικής προστασίας και μου ζητάνε στοιχεία προσωπικά της συζύγου μου. Εγώ τους είπα ότι από το τηλέφωνο δεν δίνω τέτοια στοιχεία. Με απειλήσανε ότι θα έρθουνε σπίτι μου και θα μου ρίξουνε πρόστιμο. Τι έκανα; Τι τρομολαγνεία είναι αυτή;

18/12/2020

-Τα επιδόματα θα κοπούν και αυτά; δεν θα έχουμε να φάμε!

-Στην Πλατεία Μέμου στον Κορυδαλλό υπάρχουν δύο καταστήματα εστίασης ιδιοκτησίας Σουρλή, ο οποίος ασχολείται και με οικοδομικές επιχειρήσεις. Βγάζει το προσωπικό σε αναστολή και του παίρνει πίσω τα χρήματα εκβιάζοντάς το. Με έμμεσο τρόπο σε αναγκάζει να το κάνεις αλλιώς σε τιμωρεί με ωράρια, δουλειές, για να παραιτηθείς.

– Στο πλοίο της γραμμής Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκης δουλεύουν πολλοί μουσουλμάνοι όπως και στο πλοίο στο πλοίο στο Καστελόριζο. Απεσταλμένοι είναι να κατασκοπεύουν τα νησιά μας.

 

17/12/2020

-Τι χάλια είναι αυτά, βγαίνει ο Γεώργιος Παπανδρέου και λέει να δώσουμε τα αρχαία μας έξω για 50 χρόνια. Τι ανθέλληνες είναι όλοι τους.

– Ο Δήμος της Αθήνας δεν δίνει τα τρόφιμα του ΤΕΒΑ στους δικαιούχους. Έχουμε στείλει έγγραφο από τις 8 Δεκεμβρίου και δεν έχουμε λάβει απάντηση. Σε έρευνα που κάναμε, ενημερωθήκαμε από τους προμηθευτές ότι παραμένουν τόνοι σε αποθήκες. Για ποιο λόγο δεν μας τα μοιράζουν; Είναι λεφτά της ΕΕ και όχι δικά τους.

-Ο σύζυγος μου πάσχει από πολλαπλό μυέλωμα. 3 φορές το μήνα κάνει ημερήσια νοσηλεία στο αιματολογικό τμήμα του Ευαγγελισμού. Κατά την χθεσινή μας επίσκεψη μας ανακοινώθηκε από την Διευθύντρια ότι είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε το εμβόλιο αλλιώς δεν μπορούμε να συνεχίζουμε τις θεραπείες. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε έχουμε τρομοκρατηθεί.

-Μου κόψανε το επίδομα ενοικίου γιατί δεν έκανα αίτηση όπως κάνουμε κάθε εξάμηνο. Περίμενα να μου στείλουν μήνυμα το πότε. Δεν μου έστειλαν ποτέ και έχασα το επίδομα για το μήνα Δεκέμβριο. Αυτό συνέβη και σε πολύ άλλο κόσμο.

-Ο σύζυγός μου είναι καρκινοπαθής. Κάθε 15 μέρες κάνει χημειοθεραπεία και κάθε φορά πριν αρχίσει κάνει rapid test. Δεν φτάνει η ταλαιπωρία της θεραπείας αλλά έχει και αυτό το επίπονο, το τόσο ενοχλητικό τεστ που λες και θα σου τρυπήσει το κεφάλι. Έλεος πια. Λυπηθείτε τον κόσμο.

 

16/12/2020

– Η Εθνική και η Πειραιώς εξωθούν τους υπαλλήλους εν μέσω κορωνοϊού και κρίσης  σε εθελουσία αποχώρηση. Χρησιμοποιούν αθέμιτους τρόπους  ψυχολογικό πόλεμο για να μας διώξουν.

-Γιατί ξεπουλάνε τα νησιά μας; Γιατί να αφήσουν ελεύθερους τους κατάσκοπους; Μόνο στην Ελλάδα γίνεται αυτό.

-Ενώ κάναμε διακανονισμό με την ΔΕΗ για 187 ευρώ οι εισπρακτικές όλη μέρα μας ενοχλούν και γίνονται αφόρητα πιεστικοί.

-Για ένα χρέος 210 ευρώ οι εισπρακτικές μας τρομοκρατούν κάθε μέρα, μας λένε να είμαστε συνεπείς. Αυτοί είναι συνεπείς, που έχουν τέσσερα χρόνια να δώσουν τη σύνταξη στην γυναίκα μου;

–Να κάνουν πρώτα στους μετανάστες το εμβόλιο.

-Υποθέτω ότι άνοιξαν τα νυχάδικα γιατί η γυναίκα του Χαρδαλιά έχει μια τέτοια επιχείρηση.

-Απ τις 8 το πρωί καλώ στα ΕΛΤΑ να μάθω για την πορεία της παραγγελίας και δεν απαντάει κανείς. Απ τη μια μας λένε να μην βγαίνουμε έξω και από την άλλη τα έχουν κάνει μπάχαλο με τις ταχυμεταφορές.

-Ο Λεβεντάκης είναι πρώην εφοπλιστής, τα έχει μεταβιβάσει στο γιο του και χρωστάει 7 εκατομμύρια. Τώρα είναι δήμαρχος Τριφυλλίας.

-Αυτά που λένε ο Σύψας και ο Χαρδαλιάς για τρίτο κύμα πανδημίας την άνοιξη δεν στέκει. Κανένας επιστήμων δεν μπορεί να προβλέψει κάτι τέτοιο. Μας κοροϊδεύουν!

 

 

 

15/12/2020

-Όλα αυτά συμβαίνουν για να μην ξεφτιλιστούν, για το ανύπαρκτο σύστημα υγείας που έχουμε. Με την έλλειψη γιατρών, νοσηλευτών και κυρίως ΜΕΘ. Θα την πληρώσει πάλι ο φτωχός λαός.

-Κάθε βράδυ εν μέσω καραντίνας, στο Πολύγωνο στην οδό Βαφειοφορίου  γίνεται εμπόριο ναρκωτικών. Μετά τις 10, έρχονται οι έμποροι μπροστά στην πόρτα του σπιτιού μου και συναλλάσσονται με τους τοξικομανείς. Έχω πάρει πολλές φορές τηλέφωνο στο 100 αλλά δεν έρχεται κανένας. Πήγα στο αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης και δεν μου ‘δωσαν καμιά σημασία. Κάλεσα τη δίωξη εγκλήματος, τίποτα και αυτοί.

-Παλαιά Πεντέλη. Αν θέλετε να γνωρίζετε για τον πληθυσμό της Ελλάδος, πάρτε στοιχεία από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Έλληνες με δικαίωμα ψήφου είναι 10.5 εκατομμύρια, συν 1.5 έλληνες κάτω των 18 ετών. Λαθρομετανάστες μόνιμοι είναι δυστυχώς 4 εκατομμύρια.

-Νοίκιασε ένα σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα στην Αχαρνών πριν τρεις μήνες. Την ενημέρωσαν από την γειτονιά ότι στο διαμέρισμα μπαινοβγαίνουν κάθε μέρα πάνω από 20 άτομα. Το υπενοικίασε ο πρώτος σε αλλοδαπούς χωρίς να γνωρίζει τίποτα. Έβαλε δικηγόρο και δεν έκανε τίποτα. Πήγε στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα και αυτοί επίσης δεν ασχολήθηκαν

 

13/12/2020

-Στο Μενίδι στον καταυλισμό να πάνε να κάνουν τεστ κορωνοϊού!

-Είπαν ότι θα καταβάλουνε τα 800 ευρώ αλλά μας κοροϊδεύουν

– Έχω ζητήσει εδώ και 3 χρόνια από το ΙΚΑ Ομονοίας να καταμετρηθούν τα ένσημά μου για να βγω στην σύνταξη και ακόμα να μου απαντήσουν, και τα τηλέφωνα δεν τα σηκώνουν.

-Η κυρία Παραδείση να μην διακόπτει τον Χίο όταν μιλάει. Αυτή λέει συνέχεια μπούρδες.

-Το πρόβλημα δεν είναι ότι πιάστηκαν “μουσουλμάνοι” να κατασκοπεύουν, αλλά (πολιτογραφημένοι) Έλληνες! Για όσους έχουν λίγο μυαλό στο κεφάλι τους…

-Clickaway και καραγκιοζιλίκια για να τρελάνουν τον κόσμο! Ή ανοίγεις τα μαγαζιά και βάζεις όριο ατόμων στον εσωτερικό τους χώρο ή δεν τα ανοίγεις καθόλου και αποζημιώνεις εργαζόμενους κι επιχειρήσεις…

11/12/2020

-35 λεπτά συνέντευξη έδωσε ο Τσίπρας και περίπου τα 20 ήταν για το εξοχικό του. Να σας ρωτήσω πρώτα για το σπίτι που είναι επικαιρότητα, είπε ο Παπαδάκης. Η πανδημία και η κατάρρευση της οικονομίας πέρασαν. Καλύτερα να μη τα συζητάμε πολύ και τα θυμόμαστε. Ήταν άσχημη περίοδος.

-Στα νεόκτιστα του Ασπροπύργου έχουμε γεμίσει από γύφτους. Ο ΟΑΣΑ έχει κόψει τα δρομολόγια γιατί έχουν δημιουργήσει πάμπολλες φασαρίες. Αν δεν έχουν συνοδεία περιπολικό δεν εκτελούνται δρομολόγια. Έχουμε μείνει στο έλεος, δεν μπορούμε να πάμε στις δουλειές, δεν μπορούμε να μετακινηθούμε για τα απαραίτητα.

-Ορισμένα  κατάστημα αισθητικής και περιποίησης άκρων έχουν τον ίδιο ΚΑΔ με τα κομμωτήρια. Γιατί να είναι κλειστά;

-Δεν χρειάζεται υψηλή διπλωματία για να υποχρεωθεί η ΕΕ να επιδείξει σοβαρότητα στο θέμα της Τουρκίας. Αρκεί να παγώσουμε το σχέδιο εγκατάστασης των γερμανικών ανεμογεννητριών μέχρι να σταματήσει την πώληση όπλων στον Ερντογάν!

 

 

10/12/2020

 

Σαν μακροχρόνια άνεργος, δεν πήρα ούτε επίδομα από τον ΟΑΕΔ, ούτε
επίδομα θέρμανσης ούτε μέρισμα. Μας κοροϊδεύει κάθε μέρα αυτή η Κυβέρνηση.

Επαγγελματίας τουριστικού λεωφορείου-Μεσολόγγι. Μετά την καταστροφή
που πάθαμε έρχεται και η ΔΕΗ για μια οφειλή 100 ευρώ να μας απειλήσει με τα δικηγορικά
γραφεία της κάθε μέρα. Ευχαριστούμε πάντως το κράτος που μερίμνησε για μας και μας
έδωσε από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα ……. 550 ευρώ.

-Στο κανάλι NOVA σταμάτησε να παίζει το «Euronews in Greek». Σε επικοινωνία μου είπαν ότι θα παίζει μόνο μία ώρα την ημέρα. Ακούγαμε κάποια είδηση της προκοπής, το κόψανε κι αυτό.

– Ο Βρούτσης είχε εξαγγείλει ότι θα δώσει το 80%  της σύνταξης  στους συνταξιούχους που παίρνουν έναντι αλλά πάλι μας κορόιδεψε.

-Γράψτε κάθε μέρα για αυτόν τον Εβραίο τον Σόρος και για το τσιράκι του τον Μπουρλά που θέλουν να μας πεθάνουν.

-Μας κοροϊδεύουν; Κάθε μέρα ανακοινώνουν σταθερά 90-100 θανάτους!

– Έχω site με προϊόντα και με ενημέρωσαν από τα ΕΛΤΑ και την ACS ότι προτεραιότητα έχουν οι μεγάλες εταιρείες , όπως είναι ο Κωτσόβολος Media Markt, Public, Πλαίσιο. Η παράδοση στις μεγάλες εταιρείες γίνεται σε 4 ημέρες και σε μας από 10 -15 ημέρες. Οι πελάτες μας αγανακτούν και ακυρώνουν τις παραγγελίες.

 

 

9/12/2020

-Είμαι οδηγός ταξί και συνεργάζομαι με το taxiplon. Καθημερινά παίρνω πάρα πολλές κούρσες για μετανάστες που τους μεταφέρω, σε νοσοκομεία, υπηρεσίες, για μετακομίσεις και περισσότερα. Δεν πληρώνομαι από αυτούς αλλά από την taxiplon η οποία με την σειρά της πληρώνεται από ΜΚΟ. Σε όλες τις υπηρεσίες που τους πάω τους περιμένουν ΜΚΟ και τους εξυπηρετούν αμέσως. Εμείς οι Έλληνες έχουμε γίνει πολίτες Β κατηγορίας και προτεραιότητα σε όλα έχουν οι μετανάστες.

Έπεσα θύμα μιας απάτης. Χτες είδα μια αγγελία στο Car.gr ότι πωλείται ένα τρακτέρ σε τιμή ευκαιρίας 5.600. Πήρα τηλέφωνο συμφωνήσαμε και μου έδωσε το λογαριασμό του ο κ. Οικονόμου. Του κατέβαλα σήμερα τα χρήματα και από τότε δεν απαντάει στο τηλέφωνό του και η αγγελία κατέβηκε. Θέλω να καταγγείλω το site car.gr ότι είναι απατεώνες. Κόποι μιας ζωής μου τους φάγαν στο λεπτό οι απατεώνες.

-Πήγαμε για βόλτα στο Νιάρχος και καθίσαμε σε ένα παγκάκι. Αμέσως ήρθε η ασφάλεια του ιδρύματος και μας είπε ότι δεν επιτρέπεται να καθίσουμε. Τι τρομοκρατία είναι αυτή;

-Διασωληνωμένη χαροπαλεύει η δημοκρατία χτυπημένη από τον «ιό» Μητσοτάκη.

-Μια βασική ερώτηση για τα εμβόλια ήταν η εξής: Θα μας προστατεύουν από τη μόλυνση του ιού ή θα αποτρέπουν μόνο τη νόσηση;

8/12/2020

-Παίρνουμε τηλέφωνα Υπουργείο Υγείας και Πολιτικής Προστασίας εδώ και μέρες και δεν απαντάει κανείς.

– Γράφουν συνέχεια στην παραλία Θεσσαλονίκης, ρίχνουν πρόστιμα για το παραμικρό. Πλήρης τρομοκρατία.

-Η υπερβολική διαφήμιση των εμβολίων κι η αόριστη πολυλογία προκαλεί αντίθετα απ’ τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Ζητείστε μελέτες και τεκμηρίωση απ’ τις εταιρίες! Εφοδιάστε με πλήρεις φακέλους τους γιατρούς! Ενημερώστε σοβαρά τον κόσμο για ενδείξεις-αντενδείξεις.

-Οι χαμηλοσυνταξιούχοι του δημοσίου θα πάρουν  κάποιο επίδομα; Το ταμείο νομικών;

-Παίρνουν τηλέφωνο από την εισπρακτική Σιούφα και εκβιάζουν!

-Αυτός που νοικιάζει τη βίλα του Τσίπρα με 500 ευρώ, να του δώσω 800 να την νοικιάσω εγω; Πάει το δούλεμα σύννεφο.

-Η κατάσταση είναι μη διαχειρίσιμη επικοινωνιακά Αυτό που χθες μπορούσε να κρυφτεί σήμερα είναι πασίγνωστο κι αυτό που μπορεί να κρυφτεί σήμερα, θα το ξέρουν όλοι αύριο! Πείτε την καθαρή αλήθεια, για να καταλάβει ο κόσμος την έκταση του προβλήματος και να αυτοπροστατευθεί!

7/12/2020

-Η πλατφόρμα που υποβάλλουμε αιτήσεις για αναδρομικά κληρονόμων εδώ και μια εβδομάδα δεν λειτουργεί. Στέλνουμε email. Χωρίς ανταπόκριση, οι ημερομηνίες καταβολής πλησιάζουν τι θα κάνουμε;

-Είχαν εξαγγείλει ότι θα δοθεί παράταση 2 μηνών στο επίδομα που αφορούσε εργαζόμενους στον τουριστικό κλάδο που δεν προσελήφθησαν λόγω μείωσης προσωπικού. Ακόμα περιμένουν από τον Αύγουστο.

Ανακοίνωσε δύο φορές ο Βρούτσης, ότι θα πάρουν κάποιο έκτακτο επίδομα όσοι παίρνουν κάτω από 1000 ευρώ. Πέρασαν 10 μέρες και δεν πήραμε τίποτα. Μας κοροϊδεύουν για άλλη μια φορά.

-Κάτοικος στο Μάτι. Ο Δήμαρχος ετοιμάζεται να αγοράσει μία έκταση του ΕΦΚΑ με λεφτά των πυρόπληκτων. Σε μας δεν έχει δοθεί τίποτε. Συνεχίζουν να γίνονται παρανομίες και να χορηγούνται άδειες δίπλα σε χαράδρες και άλλα που θα ήθελα να σας ενημερώσω προσωπικά.

-Το Lidl  εν μέσω κορωνοϊού προτρέπει τον κόσμο μέσα από την εφαρμογή lidl plus να επισκέπτεται όσο πιο συχνά γίνεται τα καταστήματά του γα να πάρει μέρος στο διαγωνισμό. Όσο πιο πολλές φορές επισκεφτούν το κατάστημα τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχουν να κερδίσουν στο διαγωνισμό.

 

4/12/2020

-20 χρόνια αγρότης, παραγωγός ελιάς και με πετάει το σύστημα για την επιδότηση που δικαιούμαστε.

-Στον ΟΑΕΔ στην Πρέβεζα 3 μέρες δεν σηκώνουν το τηλέφωνο και δεν απαντάνε στα email.

-Η Volton μου έκοψε το ρεύμα για οφειλή 29 ευρώ!

-Με απειλούν καθημερινά από εισπρακτική εταιρεία για οφειλή στην ΔΕΗ που έχω κάνει διακανονισμό.

-Μου κόψανε το επίδομα στεγαστικής συνδρομής  (ΟΠΕΚΑ) από τον Σεπτέμβριο. Κινδυνεύω να με πετάξουν στον δρόμο. Παίρνω τηλέφωνο να μάθω τι γίνεται και δεν απαντάει κανείς.

-Εδώ και 2 μέρες κόψανε τη συχνότητα του ERT sport. Μέσα στην καραντίνα βλέπαμε και κανένα αγώνα, τώρα τι προσπαθούν, να μας υποχρεώσουν να βάλουμε ιδιωτικά για να βλέπουμε αθλητικά;

-Γιατί εμείς οι ανασφάλιστοι του ΟΠΕΚΑ να λαμβάνουμε τελευταίοι τις συντάξεις  (31-12-2020), δεν έχουμε ανάγκη τα λεφτά για να κάνουμε Χριστούγεννα;

 

3/12/2020

-Την Αγία Βαρβάρα από το πρωί την φυλάνε αστυνομικοί και τα τζαμιά λειτουργούν ελεύθερα. Ντροπή τους.

-Μετά τον Γρηγορόπουλο, έχουνε κάποιον άλλον αριστερό ήρωα να τιμήσουνε; Αν όχι, απολογείστε 6 Δεκεμβρίου +15 μέρες, κατά τις 21 θα δούμε τα αποτελέσματα της επαναστατικής γυμναστικής! Τους νεκρούς της ΕΡΤ δεν ξέρω πότε τους γιορτάζουνε, για να υπολογίσω!

– Κλειστά έως 14 Δεκεμβρίου αποφάσισε η κυβέρνηση για να φοράει κολάν ο Κουλης και να κάνει ανενόχλητος ποδήλατο χωρίς μάσκα παρέα με τους καμικάζι

– Είναι το λιγότερο ντροπιαστικό αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με την διαχείριση του COVID19 όταν δεν υπάρχει καν αναφορά, ούτε πρόοδος για την εφαρμογή ιχνηλάτησης επαφών και επάρκεια PCR test παρά μόνο ένα γελοίο “lockdown” που μόνο τέτοιο δεν είναι. Τα χειρότερα έρχονται.

– Κλειστά τα μπαρ μέχρι… Ιούλιο. Για επιδόματα ουτε λόγος. Τρώγονται και τα σκαμπό σιγά!

– Ο Μητσοτακης έκοψε κατά 90% τη χρηματοδότηση του Παιδικού SOS Χωριού για παιδιά με ειδικές ανάγκες στο Φίλλυρο Θεσ/νίκης  και τώρα εγκαινιάζει το ασανσέρ!

2/12/2020

-Στην ΓΣΕΕ βρέθηκε 2ο κρούσμα με κορωνοϊό, έκλεισαν τα γραφεία. Πριν μία εβδομάδα είχε βρεθεί το 1ο κρούσμα και δεν είχαν κλείσει…

-Να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης και να επιστρέψει τα πρόστιμα!

-Στη ΔΕΔΔΗΕ στη Μεταμόρφωση υπάρχουν 3 κρούσματα και δεν έχουν κάνει απολύμανση!

-Προφανώς και επιτρέπεται να πάει κάποιος για άσκηση στην Πάρνηθα και στο Τατόι! Όσοι φάγατε πρόστιμο γιατί με μετακίνηση 6 απομακρυνθήκατε πάνω από 2χλμ από το σπίτι σας να πάτε αστυνομία και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων!

-Έφυγαν οι «εθελόντριες» από την Θεσσαλονίκη γιατί… τελείωσε η μετακίνηση τους! Ξεπερνώ το γεγονός ότι οι μετακινήσεις είναι 3μηνης διάρκειας. Αφού μετακινήθηκαν, που κολλάει ο εθελοντισμός; Και κάτι άλλο… Από πότε ο εθελοντισμός έχει διάρκεια;

– Θέλουν λάδωμα… ο FDA (Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ) θα εξετάσει την αίτηση των Pfizer και BionTech στις 10 Δεκεμβρίου και την αντίστοιχη αίτηση της Moderna στις 17 του ίδιου μήνα προκειμένου να αποφανθεί για την ασφαλή κυκλοφορία τους…

1/12/2020

-Πότε θα ισχύσουν οι καινούριες τιμές των τεστ για τον κορωνοϊό;

-Παίρνω την Cosmote  στο 13888 και με βάζει σε αναμονή για 2,5 ώρες. Δεν αναφέρουν πουθενά αν έχει πέσει το δίκτυο και μας αφήνουν να ταλαιπωρούμαστε.

-Στο έντυπο μετακίνησης που έχουμε στην εφημερίδα μας  η Β6 μετακίνηση έχει αλλάξει. Το ‘’σύντομη μετακίνηση κοντά στην οικία μου’’ έχει αλλάξει. Μπορείς να μετακινηθείς όπου θέλεις για άσκηση αρκεί να είσαι εντός νομού.

-Όλοι αυτοί οι  νεκροί στην Ελλάδα δεν είχαν ούτε έναν συγγενή να βγουν να του πάρουν συνέντευξη τα ΜΜΕ;  Γιατί θυμάμαι αφιερώματα και 24ωρες συνδέσεις παλιότερα των «παπαγάλων» για Μάτι…

-1ο θέμα “Ινδονήσια” που βλέπουν σινεμά μέσα από αντίσκηνο. 2ο θέμα Λευκορωσία όπου πεζός γλυτώνει σε κλάσματα δευτερολέπτου από βέβαιο θάνατο από διερχόμενο αυτοκίνητο… Η Πάρνηθα κείται πολύ μακρόν για τον Ευαγγέλιο …

 

 

30/11/2020

-Μέσα στο χωριό στα Σαγκέικα Αχαΐας έχει ένα κατάστημα ΕΛΤΑ. 150-200 γύφτοι ο ένας πάνω στον άλλο περιμένουν να πάρουν τα επιδόματα. Η αστυνομία δεν πλησιάζει. Όλοι στο χωριό φοβόμαστε. Ποιος θα κάνει κάτι για αυτή την κατάσταση;

-Τα λεφτά και τα κοσμήματα από τη ληστεία στις θυρίδες τα είχαν δηλώσει; Ήταν φορολογημένα;

-Πολλά μαγαζιά λιανικού εμπορίου στη Θήβα και στην Χαλκίδα είναι ανοιχτά και εξυπηρετούν κόσμο. Πήρα τηλέφωνο στο τμήμα εμπορίου και η απάντηση που έλαβα από υπάλληλο είναι ότι μπορούν να εξυπηρετούν από την πόρτα. Δεν ξέρουν του τους γίνεται.

-Κάθε μέρα στον ΣΚΑΪ ασχολούνται μόνο με την Τουρκία. Αποκλειστικά ρεπορτάζ για τον Ερντογάν,  η κατάσταση στην Τουρκία, και άλλα… Δεν κοιτάμε και λίγο τα του οίκου μας;

-Στην Πλατεία Βικτωρίας στην οδό Φερών το ΕΚΑΒ πηγαινοέρχεται και παίρνει Πακιστανούς με covid19. Στοιβαγμένοι σε ένα διαμέρισμα 50 τμ 20 Πακιστανοί άρρωστοι. Το διαμέρισμα το νοικιάζει ΜΚΟ. Η αστυνομία ρίχνει το μπαλάκι στον ΕΟΔΥ και αντίστοιχα. Δεν μας ακούει κανείς. Είμαστε ηλικιωμένοι με προβλήματα και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε.

 

 

28/11/2020

 

-Τα καταστήματα της Εθνικής και της Πειραιώς στη Ραφήνα χτες Κυριακή δεν ‘εβγαζαν χρήματα!

-Πόσοι θάνατοι αλήθεια, υπήρχαν πέρσι τον Νοέμβριο από γρίπη;

-Το Σάββατο στον προαστιακό του Πειραιά γράψανε την αδελφή μου γιατί είχε την μάσκα κάτω από τη μύτη. Η κλήση που της δόθηκε αναγράφει ότι δεν φορούσε μάσκα.  Διαμαρτυρήθηκε, αλλά την  απείλησε ο αστυνομικός και υπέγραψε. Τι πράγματα είναι αυτά. Η αδελφή μου είναι μονογονεϊκή οικογένεια με ένα μωρό  2 ετών και ένας θεός ξέρει πως τα βγάζει οικονομικά.

– Όλοι οι Έλληνες είναι επικίνδυνοι για την μετάδοση της νόσου. Οι δημοσιογράφοι έχουν την ανοσία της αγέλης και κυκλοφορούν; Είναι παντού στα μπλόκα,στα λεωφορεία στα νοσοκομεία, κυκλοφορούν ό,τι ώρα θέλουν και μην μου πει κάποιας ότι είναι για την ενημέρωση μας γιατί μόνο ενημέρωση δεν μας κάνουν!

– Υπάρχουν ΜΕΘ και δεν υπάρχει καμία επίσημη καταγγελία ότι κάποιος χρειαζόταν και λόγω φόρτου δεν νοσηλεύτηκε.

 

 

 

27/11/2020

-Ο σύζυγός μου βρίσκεται στο πλοίο που εμβολίστηκε στην Σαουδική Αραβία. Το πλήρωμα του 17 άτομα, οι 7  Έλληνες. Τρίτη μέρα που περιμένουν βοήθεια.  Ειδοποιηθήκαν από την εταιρεία του Οικονόμου να ξεκινήσουν για να περάσουν τα 3 ναυτικά μίλια και να βγουν από την πειρατική ζώνη. Η άλλη ενημέρωση που είχαν από την εταιρεία ήταν να τηλεφωνήσουν άμεσα στους δικούς τους για να μην ενοχλούν την εταιρεία. Όλοι τους βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

-Στην Καλλιθέα στην Ελευθερίου Βενιζέλου 288 έχει δύο ΑΤΜ της Eurobank και της Αlpha. Κάθε μέρα 50 αλλοδαποί βρίσκονται απ έξω χωρίς να φοράνε μάσκες. Φοβόμαστε να πάρουμε την σύνταξή μας. Μίλησα με την αστυνομία της Καλλιθέας και μόνο που δεν με βρίσανε.

-Είμαι δημόσιος υπάλληλος και μας απειλούν ότι αν δεν κάνουμε τεστ όλοι θα μας διώξουν. Ποιος μου λέει εμένα ότι δεν θα κάνουν το ίδιο με το εμβόλιο; Έχουμε τρομοκρατηθεί.

-Το δικηγορικό γραφείο του Σιούφα μας εκβιάζει καθημερινά για ένα υπόλοιπο 2 δόσεων που ακόμα δεν έχουν λήξει.

Το δικηγορικό γραφείο  Ευτυχίδου με ενοχλεί για ποσό το οποίο έχει εξοφληθεί.

-Ποιος ήταν τέλος πάντων αυτός ο Μαραντόνα που τον έχουν θεοποιήσει όλοι τους;!

-Στο νοσοκομείο Ζακύνθου 25χρονοι αγροτικοί ιατροί αναλαμβάνουν όλο και περισσότερες ευθύνες που δεν θα έπρεπε λόγω τεράστιας έλλειψης ιατρικού προσωπικού ακόμα και σε σημαντικές ειδικότητες όπως οι Παθολόγοι. Και αυτά χωρίς ακόμη να έχει έρθει για τα καλά η πανδημία στο νησί.

 

26/11/2020

-Με ποιο δικαίωμα η Δημοτική Αστυνομία επιβάλει το πρόστιμο των 300 ευρώ και να ελέγχουν αστυνομικές ταυτότητες;

– Ο Πέτσας θέλει υποχρεωτικό εμβολιασμό; Πρέπει να αντισταθούμε όλοι.

-Παίρνουν τηλέφωνο από δικηγορική εταιρεία  και μας εκβιάζουν και μας απειλούν.

-Γιατί μόνο η AEGEAN  να πάρει χρηματοδότηση και όχι και άλλες εταιρείες στην Ελλάδα;

-Αγόρασα προϊόν της IGLOO, με ημερομηνία λήξεως κανονική, συγκεκριμένα ψάρι πανέ και ήταν μουχλιασμένο. Πήρα τηλέφωνο την εταιρεία Μπαρμπαστάθης που είναι αντιπρόσωπος και δεν μου δώσαν καμιά σημασία. (Βαποράκης Βασίλης)

-Παίρνω και ξαναπαίρνω τηλέφωνο στον ΟΑΕΔ Γλυφάδας και δεν απαντάει κανένας. Πήρα στο πενταψήφιο του ΟΑΕΔ 11320 και χρεώθηκα 50 ευρώ. Αυτό είναι το δημόσιο!

– Παίρνω προσωρινή σύνταξη και μιλάνε για αναδρομικά . Ποια αναδρομικά; Εδώ με ταλαιπωρούν 4 χρόνια να πάρω την σύνταξή μου κανονικά. Δούλευα 37 χρόνια στον ΟΛΠ μηχανικός με όλα τα ρίσκα.

 

25/11/2020

-Στην Αιτωλοακαρνανία, λέει, ένας στους 5 αστυνομικούς βγήκε θετικός στον κορωνοϊό – «Συγχρωτιστήκαμε πολλές ώρες στο Πολυτεχνείο», απαντούν οι Αστυνομικοί. Αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει τώρα με τον Γρηγορόπουλο…

– Καλώ το τμήμα Κορίνθου, καλώ την προστασία του πολίτη και κανένας δεν απαντάει για ώρες στο τηλέφωνο. Ποια προστασία του πολίτη; Αυτοί είναι αστυνομία εσόδων και θα έπρεπε να ανήκουν στο υπουργείο οικονομικών. Μόνο να γράφουν πρόστιμα ξέρουν.

-Μου ήρθε από Δημοτική αστυνομία Αθηνών να πληρώσω μια κλήση από το 2017 για παράνομη στάθμευση στο κέντρο της Αθήνας, Ασκληπιού.  Ούτε θυμάμαι ποτέ να μου έχει δοθεί κάποια κλήση στην συγκεκριμένη οδό.

-Πήγαμε την Παρασκευή την γιαγιά μου ΄79 ετών, στο νοσοκομείο Δράμας με δύσπνοια και καρδιολογικά προβλήματα. Της έγινε και rapid και μοριακό πριν την εισαγωγή της, τα οποία βρέθηκαν αρνητικά. Την βάλανε στο καρδιολογικό τμήμα. Μέχρι και χτες δεν είχαμε κάποια ενημέρωση γιατί δεν απαντάγανε στα τηλέφωνα. Βάλαμε μια γνωστή μας που εργάζεται ως καθαρίστρια, να μάθει νεότερα για την υγεία της. Μας πληροφόρησε ότι η γιαγιά μας έχει μεταφερθεί σε πτέρυγα covid και ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Τι πρέπει να κάνουμε εμείς τώρα; Πού να βρούμε το δίκιο μας;

-Ρωσική εφημερίδα ανέφερε ότι στην Γερμανία κάνανε νεκροψία (κρυφά)  και έδειξε ότι πεθάνανε από βακτήριο και όχι από ιό, γιατί το αίμα τους είχε πήξει. Η εν λογω εφημερίδα έγραφε ότι  η αρρώστια θεραπεύεται με μια αντιβίωση για αρθρίτιδα και ασπιρίνη. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι εδώ και λίγους μήνες δεν μπορούμε να αγοράσουμε αντιβίωση χωρίς συνταγή Ιατρού…

 

24/11/2020

-Η ΔΕΗ έχει να μας πληρώσει 2 τετράμηνα για τα φωτοβολταϊκά που έχουμε τοποθετήσει στο σπίτι μας. Παίρνουμε συνέχεια τηλέφωνο, αλλά δεν απαντάει κανείς.

-Μπαζώνουν την Πειραϊκή χωρίς καμία περιβαλλοντική άδεια.

– Ο σύντροφός μου πριν λίγες μέρες έκανε μία επέμβαση στα νεφρά. Παρουσίασε την επομένη κάποια ενόχληση και ο γιατρός μας σύστησε να πάμε σ ένα εφημερεύον νοσοκομείο να κάνουμε υπέρηχο. Πήγαμε στον Ευαγγελισμό. Κατά την είσοδο του έγινε τεστ rapid, το οποίο έδειξε ασθενώς θετικό, συνιστάται επανεξέταση. Αμέσως τον βάλανε στην πτέρυγα covid. Κατά την επίσκεψή του ο εφημερεύων ιατρός και μετά από εξετάσεις για το νεφρό, μας είπε ότι όλα καλά και δεν χρειάζεται να παραμείνουμε στο νοσοκομείο. Όσο για το τεστ, το αμφισβήτησε. Εμείς όμως έχουμε πανικοβληθεί. Και αν κόλλησε ο σύντροφός κορωνοϊό με την εισαγωγή του στην πτέρυγα covid19;

-Τι ισχύει για τους ενοικιαστές που έχουν κλειστές τις επιχειρήσεις τους; Έχουν έκπτωση 40% στο ενοίκιο της επιχείρησης και στο ενοίκιο του σπιτιού όπως και στο  πρώτο lock down;

-Η θνητότητα σε ΜΕΘ είναι 45-50%. Η θνητότητα όταν χρειάζεσαι ΜΕΘ και δεν βρίσκεις είναι στο 95-100%…

 

23/11/2020

-Έχουν ελαττώσει τα δρομολόγια προς αεροδρόμιο και αναγκαζόμαστε να περιμένουμε μία ώρα στη στάση.

-Στο Mart (πρώην Macro) στην Κηφισού και Πέτρου Ράλλη στον πάνω όροφο μπορείς να ψωνίσεις κανονικά από ηλεκτρικές συσκευές μέχρι και είδη ρουχισμού, αρκεί να κόψεις τιμολόγιο. Εμείς που έχουμε καταστήματα μ@@άκες είμαστε;

-Έχω κατάστημα με ηλεκτρολογικό εξοπλισμό. Πήγα στο λογιστή να κάνω τα χαρτιά μου για την επιστρεπτέα προκαταβολή και μου είπε ότι δεν το δικαιούμαι γιατί έχω χαμηλό τζίρο. Τι τζίρο να έχω αφού είμαστε κλειστεί από τον Μάρτιο;

-Είχα μια οφειλή στην ΔΕΗ και έκανα διακανονισμό. Το τηλέφωνο του δικηγορικού γραφείου Φράγκου δεν έχει σταματήσει να μ ενοχλεί νύχτα μέρα! Εν μέσω καραντίνας…

-Τι πράγματα είναι αυτά; Μας δείχνουν όλη την ημέρα τάφους ανοιχτούς. Έχουν τρομοκρατήσει όλο τον κόσμο.

 

22/11/2020

-Η γυναίκα μου χρειάστηκε να ταξιδέψει την προηγούμενη βδομάδα στην Ρουμανία γιατί πέθανε ο πατέρας της. Για να επιστρέψει έκανε τεστ στη Ρουμανία το οποίο βγήκε αρνητικό. Κατά την είσοδό της από τον Προμαχώνα (οδικώς) της ξανακάναν τεστ και σήμερα την ενημέρωσαν ότι είναι θετικό. Η γυναίκα δεν έχει κανένα σύμπτωμα και αμφισβητεί την κατάσταση αυτή. Μάς έχουν τρελάνει!

-Στα Πατήσια στην οδό Στρατηγού Δαγκλή εν μέσω καραντίνας την προηγούμενη εβδομάδα ήρθαν δύο πούλμαν, γύρω στα εκατό άτομα, γεμάτα αλλοδαπούς. Έχει ξεσηκωθεί όλη η γειτονιά μας. Φοβόμαστε. Αλλά δεν ακουγόμαστε!

-Μπράβο για την υπέροχη εκπομπή που κάνατε στο διαδίκτυο!

— «Έχουν και τα παιδιά μας, τα παιδιά των ορεινών Δήμων δικαίωμα με ίσους όρους στην Παιδεία! Τεράστια προβλήματα σε Μηλιές, Μεσόπυργο, Μαρκινιάδα, Βουργαρέλι, Παλαιοκάτουνο και λοιπές περιοχές.

-Προσπαθώ να μπω στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ και μου βγάζει μήνυμα ότι «η σύνδεσή μου δεν είναι ιδιωτική»… Πως ια δω αν δω μήπως πάρω φέτος κανένα επίδομα… γιατί δουλειά δεν βρίσκω.

-Έχω καρκίνο και η σύνταξή μου είναι 460 ευρώ. Γιατί δεν δίνει ο Κούλης βοήθεια στους μικροσυνταξιούχους;

20/11/2020

-Την Παρασκευή το πρωί έξω από το Δελφινάριο, λεωφορείο φόρτωσε περίπου 50 λαθρομετανάστες που διαμένουν σε ξενοδοχείο της περιοχής. Οι περισσότεροι χωρίς μάσκα!

-Στο 3ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων, λόγω έλλειψης καθηγητών τα παιδιά δεν κάνουν μάθημα.

-Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τον ψηφίσανε από πέρυσι το Μάρτιο!

-Συγχαρητήρια στον κ. Χίο που μόνο αυτός λέει αλήθειες.

-Επειδή η πανδημία δεν είναι αστείο καταστρέφεται οικονομία, χώρα, αγορά, πεθαίνουν άνθρωποι, διαλύονται όλα… Ας παραιτηθεί επιτέλους ο Βασιλάκης Κικίλιας, γιατί νομίζω όλα τα πήραν στην πλάκα και στο κομματικό επίπεδο…

-Όταν είχαμε 3300 κρούσματα συνολικά ο Τσιόδρας έβγαινε στην ενημέρωση και μας έλεγε ποιήματα, τώρα που έχουμε 3300 σε μια μέρα ..μην είδατε τον Παναγή!

 

19/11/2020

-«Κακώς λέμε Κ.Κ.Ε. Μόνο Κ.Κ. πρέπει. Να τους αφαιρεθεί το δικαίωμα να είναι Έλληνες. Αυτοί πάντα προδότες και δοσίλογοι υπήρξαν.

-Ναυτικός. Βγήκαμε σε αναστολή από το Μάιο, παίρνοντας 800 ευρώ. Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχουμε πάρει φράγκο τσακιστό. Το θέμα είναι του Πλακιωτάκη που κάνει το παγώνι. Δεν αντέχουμε άλλο. Δεν έχουμε στην κυριολεξία να φάμε. Δεν είμαι ο μόνος, είναι χιλιάδες οι ναυτικοί οι απλήρωτοι.

-Στην ΕΤ, 7 η ώρα το απόγευμα, είχε μια εκπομπή ντοκιμαντέρ με τίτλο «οι γυναίκες γυρίζουν ταινίες», με τη σήμανση «επιτρέπεται από την ηλικία άνω των 8». Κάθισα έχοντας το παιδί δίπλα μου, και τι να δω! Καθαρό πορνό. Επιτρέπεται από την κρατική τηλεόραση;

-Η διαδικασία της τηλεδιάσκεψης στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια γίνεται κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόνο στα δημόσια γίνεται ένα μπάχαλο, χωρίς να αναλαμβάνει τις ευθύνες της η Κεραμέως και να μας κοροϊδεύει. Καταδικάζει τα παιδιά μας στην αμάθεια.

-Μας κοροϊδεύει ο Ιερώνυμος; Ποιος κορωνοϊός; Το κονκλάβιό του και ο ίδιος χωρίς μάσκα κατά την προσέλευσή του στο νοσοκομείο.

 

18/11/2020

-Τα χάλια μας. Πήγαν τα αναρχοκουμμούνια σημαία του Πολυτεχνείου στη μάνα του Φύσσα

-Άλλαξε η διοίκηση του ΓΝΑ και συνεχίζεται η ίδια κατάσταση με την εταιρεία καθαρισμού. Η πρόεδρος του προσωπικού μας έχει τρομοκρατήσει, δεν θέλει να ενοχλούμε την διοίκηση με το θέμα αυτό. Απειλούμαστε με απόλυση αν μιλήσουμε για τα χρήματα μας.

-Συγχαρητήρια σε όλους για την εξαιρετική εφημερίδα.

-Τα πράγματα είναι απλά, χρειαζόμαστε έναν πολιτικό που θα στείλει τα παιδιά σχολείο, και  τους ανέργους στη δουλειά.

-Γονείς και εκπαιδευτικοί αγόρασαν από το υστέρημα τους Η/Υ και αναβάθμισαν τις γραμμές τους με προσωπικό οικονομικό κόστος και το υπουργείο του Κούλη και της καταστροφ-έως, μια σοβαρή πλατφόρμα έπρεπε να βρει και ούτε αυτό δεν έκανε!

 

17/11/2020

Το KKE είχε την αυταπάτη ότι μπορεί να ερμηνεύει τους νόμους όπως αυτό επιθυμεί. Ο κ. Βαρουφάκης νόμιζε το ίδιο για το Σύνταγμα της χώρας.

-Το δικαστικό ένσημο είναι παράνομο!

-Το ηλεκτρονικό φακέλωμα ψηφίστηκε στην Γερμανία το 1998.

– Εδώ και δύο μέρες έχω πυρετό και δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τον ΕΟΔΥ για να μου δώσουν οδηγίες!

-Κάθε χρόνο στις 17 Νοεμβρίου μας βγαίνει η ψυχή να πάμε και να έρθουμε στη δουλειά μας. Φέτος εν μέσω πανδημίας και με περιορισμούς κυκλοφορίας πάλι τα ίδια.

 

 

16/11/2020

-Τα κόμματα γιατί δεν βγήκαν να πουν τίποτα για την παρέλαση, παρά τώρα ξεσηκώθηκαν όλοι για το Πολυτεχνείο;

-Γιατί τα σούπερ μάρκετ είναι ανοιχτά με 100-200 άτομα μέσα και εμείς που έχουμε ένα μαγαζάκι 10 τμ κρατώντας αποστάσεις και με ένα δυο πελάτες να είμαστε κλειστά;

-Τι θα γίνει με τους ιδιοκτήτες που τα μόνα έσοδα που έχουν είναι το ενοίκιο που παίρνουν. Ας τα δώσει από την τσέπη του ο Μητσοτάκης. Για ποιο λόγο να εξαθλιωθούμε εμείς;

– Στο πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης webex συνδέονται ως μαθητές άσχετοι και βρίζουν τους καθηγητές.  Ενημερώσαμε την δίωξη ηλεκτρονικού και μας είπαν ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάτι.

-8 μήνες ο Κούλης δεν έκανε τίποτα για το ΕΣΥ για τα ΜΜΜ για τα σχολεία. Το μόνα του επιτεύγματα: Πτωχευτικός Κώδικας, Λίστα Πέτσα, Διχαστικός επιβάλει αντισυνταγματικούς νόμους.

15/11/2020

-Πήγα την μητέρα μου στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν με καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο και μου απαγόρεψαν να την συνοδέψω μέσα, αν δεν έκανα το τεστ για κορωνοϊό, το οποίο κοστίζει 50 ευρώ.

-Συγχαρητήρια στον κ. Τσιαμτσίκα και στην ομάδα σας για το άρθρο για τους άστεγους. Μου συνέβη και μένα ένα περιστατικό με μια κοπέλα νεαρή, άστεγη που ζητούσε ελεημοσύνη στο κέντρο της Αθήνας. Τη ρώτησα γιατί δεν απευθύνεται στο Δήμο Αθηναίων που έχει δομή φιλοξενίας και μου απάντησε ότι δέχονται μόνο αλλοδαπούς. Όπως επίσης και από την εκκλησία βρήκε κλειστή την πόρτα. Η γυναίκα αυτή είχε σώας τας φρένας και για κάποιο λόγο βρέθηκε στον δρόμο.

– Την απαγόρευση κυκλοφορίας για το 3ήμερο δεν την πρότειναν λοιμωξιολόγοι.

-Κατώτερη των περιστάσεων η Σακελλαροπούλου

– Η ΝΔ έχει απαντήσει ότι δε χρειάζονται άλλα λεωφορεία. Μετά αποφάσισε να μισθώσει ΚΤΕΛ. Αντί να αγοράσει καινούργια και να αναστηθεί ο δημόσιος χαρακτήρας των ΜΜΜ. Τα έχει βάλει μάλιστα σε άκυρες διαδρομές γιατί δεν μπορούν να κινηθούν όπως τα κλασικά…

 

13/11/2020

-Στους Σοφάδες Καρδίτσας σε δημοτικό σχολείο Ρομά. Έχουμε δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα με covid, δεν έχουμε καμία ενημέρωση ούτε από τον διευθυντή του σχολείου, αλλά ούτε και από την Πρωτοβάθμια. Στο σχολείο δεν έχουν καν κάνει απολύμανση και επικρατεί μία σύγχυση, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, δάσκαλοι και μαθητές.

-Μας καλούν από την εισπρακτική Σιούφα και μας απειλούν ότι θα μας κόψουν το ρεύμα αν δεν πληρωθεί άμεσα. Το ποσό… 100 ευρώ! Δεν είναι παράνομο σε περίοδο κορωνοϊού;

-Δεν σηκώνουν το τηλέφωνο στο Προστασίας του Πολίτη.

-Έγινε προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 192 άτομα στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας. Ανακοινώθηκε ξαφνικά ότι τα ψυχομετρικά τεστ και η προσωπική συνέντευξη θα γίνει στην Αθήνα. Εφόσον υπάρχει κατάστημα στην Θεσσαλονίκη της Πολιτικής Προστασίας γιατί να μεταβούμε στην Αθήνα εν μέσω κορωνοϊού;

-Σωτηράκη περιμένουμε να μάθουμε γιατί αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα από την ημέρα που βάλαμε τις μάσκες παντού…

11/11/2020

– Κυνική ομολογία Γεωργιάδη, ότι η χώρα γεμίζει φέρετρα γιατί πληρώνει τις φιέστες του Κούλη στη Σαντορίνη! Πέσαμε έξω στις προβλέψεις μας, λέει ο Μπουμπολυκος… Αηδιάζω με το θράσος τους!

-Να ανοίξουν τα βιβλιοπωλεία!

– Σταματήστε να κυνηγάτε τους πολίτες! Είναι τα θύματα όχι οι θύτες. Θύτες είναι ένας επικίνδυνος ιός και μια επικίνδυνη κυβέρνηση από χυδαίους αλαζόνες τυχοδιώκτες…

-Περιμένω εδώ και δύο χρόνια για την σύνταξή μου από τον ΟΓΑ. Μας κοροϊδεύουν. Αυτή η κυβέρνηση είναι η πιο ύπουλη τα τελευταία 50 χρόνια.

-Η παρακράτηση στις συντάξεις του ΕΦΚΑ είναι ίδια ακριβώς. Οι νόμοι 4051 του 12, και 4093 του 12 έχουν κριθεί αντισυνταγματικοί. Δεν είδαμε δεκάρα τσακιστή από τα αναδρομικά με τις παρακρατήσεις.

-Είναι αδιανόητο να μην μπορούμε να πάμε στα νεκροταφεία να ανάψουμε ένα κερί στους δικούς μας! Έχασα γιο 25 χρονών και η μόνη μου παρηγοριά είναι αυτή…

– Μακάρι να έβρισκαν τόσο γρήγορα όπως κάνουν για τον κορωνοϊό και ένα εμβόλιο για τον καρκίνο. Κάθε οικογένεια θρηνεί και ένα θάνατο και χιλιάδες άνθρωποι καίγονται από τις χημειοθεραπείες. Εκεί ακριβώς είναι όμως το χρήμα στις χημειοθεραπείες…

 

8/11/2020

-Η Δόμνα  Μιχαηλίδου πριν ένα χρόνο είχε ανακοινώσει: τέρμα πλέον οι χρονοβόρες διαδικασίες για υιοθεσία. Τίποτα δεν ισχύει , πολύ χειρότερα. Περισσότερες διαδικασίες και περισσότερος χρόνος. Μας κοροϊδεύει.

– Είχα ραντεβού με παθολόγο στο ΙΚΑ Νεαπόλεως στη Θεσσαλονίκη για τις 19 Νοεμβρίου για συνταγογράφηση. Μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι έχουν ακυρωθεί όλα τα ραντεβού μέχρι νεωτέρας. Τηλεφώνησα σε ένα φίλο μου γιατρό που δουλεύει σε νοσοκομείο και μου είπε ότι και εκεί ακυρώθηκαν όλα τα ραντεβού. Τι κάνουμε; Προτρέπουν τον κόσμο να πάνε σε ιδιώτες;

-Να χαριστούν τα τέλη κυκλοφορίας μ’ αυτούς τους απατεώνες!

-Tέτοιες μέρες και οι εισπρακτικές δεν σταματάνε. Ας τους σταματήσει κάποιος, τους έχουμε πληρώσει χίλιες φορές!

-Η Βουλγαρία έκανε αυτό που ΔΕΝ έκανε η ελληνική κυβέρνηση άσκησε βέτο κατά της ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ γιατί πολύ απλά δεν είναι μακεδόνες αλλά σλάβοι, όπως ανέφερε!

7/11/2020

-O Τσακαλώτος είναι γιος του μακαρίτη στρατηγού Τσακαλώτου από τα Γιάννενα. Είναι ανιψιός του στρατηγού με σπουδές στην Αγγλία για αυτό δεν μιλάει καλά…

-Μην ξεχνάτε το Ισλάμ τώρα με τις εκλογές. Το Ισλάμ όμως δουλεύει, δουλεύει.

-Στο Άργος, μπαρ με γυναίκες, ιδιοκτήτρια Αλβανίδα, μεταφέρθηκε στο βουνό 8 χιλιόμετρα από την πόλη και λειτουργεί κανονικά με 50 ευρώ είσοδο. Κάναμε καταγγελίες στην αστυνομία και μας λέει “ελάτε από δω”. Το γνωρίζουν αλλά δεν κάνουν τίποτα. Εμείς δεν θέλουμε να μπλέξουμε με ανθρώπους της νύχτας.

-Εμάς μαντρωμένους και τους λαθρομετανάστες να περιφέρονται όποτε και όπου γουστάρουν. Από αυτούς γέμισε η Ελλάδα.

– Η Ελλάδα γεωπολιτικά βρίσκεται στο στρατόπεδο που δεν βρίσκονταν το 1940. Στο στρατόπεδο της Γερμανίας. Και εφαρμόζει αυτά που θα εφάρμοζε αν βρίσκονταν στο στρατόπεδο της Γερμανίας το 1940. Η Μακεδονία στους Βούλγαρους, η Ήπειρος στους Τσάμηδες, το Αιγαίο στους Τούρκους κτλ..

 

 

6/11/2020

-Μπράβο σας που για άλλη μια φορά νοιαστήκατε για μας τους ηλικιωμένους με το έντυπο μετακίνησης.

-Εμείς οι συνταξιούχοι που θέλουμε να μαζέψουμε από το κτηματάκι μας τις ελιές τι έντυπο πρέπει να συμπληρώσουμε

-Τι διαφορά έχει η δήλωση μετανοίας του ’67 με τη δήλωση (έντυπο) για να βγούμε από τα σπίτια μας;

-Στο ΚΕΠ του Γέρακα ενώ δεν είμαστε σε καραντίνα διώχνουν τον κόσμο και του λένε να κλείσει ραντεβού. Πάνω από 30 άτομα βρισκόμαστε έξω από το ΚΕΠ αγανακτισμένοι με την συμπεριφορά των υπαλλήλων.

– Στα μέτρα που εξήγγειλε απαγορεύει το κυνήγι. Το άρθρο 2 του αστικού κώδικα αναφέρει το κυνήγι ως άθλημα. Είναι παράνομη η ενέργεια αυτή.

-Οι Αθηναίοι έσπευσαν να αγοράσουν ρούχα και καλλυντικά (ενώ θα είναι έγκλειστοι) και να φύγουν για τα χωριά τους, έτσι ώστε να έχει και η περιφέρεια την ευκαιρία να νοσήσει.

5/11/2020

-Αυτοκίνητο του ΕΟΔΥ με δύο υπαλλήλους στην Κηφισίας χωρίς μάσκες. Να το παράδειγμα!

-Στα Τρίκαλα η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε πάρα πολύ κόσμο και για ποσά των 150 ευρώ χωρίς προειδοποίηση. Έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ επικρατεί πανζουρλισμός με τον αγανακτισμένο κόσμο.

-Για να πάρουμε αναδρομικά χηρείας πρέπει να πληρώσουμε 100 ευρώ σε… εργατολόγο!

-Τα δημοτικά μένουν ανοιχτά γιατί δεν μπορούν τα παιδιά να μένουν σπίτι μόνα τους, και αν μένουν με γονείς που εργάζονται με τηλεργασία θα τους ενοχλούν. Δεν υπάρχει επιστημονική τεκμηρίωση.

-Τα παιδιά έκλειναν τα σχολεία πριν λίγες μέρες. Θα τους ζητήσει κανείς συγνώμη τώρα που τους κλείνουν τα σχολεία και θα τους πουν σε 3 εβδομάδες να πάνε πάλι σε αίθουσες 25 ατόμων;

-Έχουμε 355 κλίνες ΜΕΘ, 213 γέμισαν ήδη… Ο Κικίλιας έλεγε ψέματα τον Απρίλιο ότι σε 4-5 εβδομάδες θα έχουμε 1.000 ΜΕΘ μόνο για τον COVID-19.

04/11/2020

-Σιγά σιγά τα παιδάκια στα σχολεία εμφανίζουν τάσεις λιποθυμίας. τελικα πρέπει να φοράνε τα παιδάκια στα σχολεία όλη μέρα.

-Στο δήμο Θεσσαλονίκης έχουμε σχεδόν ένα χρόνο να πάρουμε λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ. Θα μας έρθουν μαζεμένοι και δεν θα μπορούμε να τους εξοφλήσουμε.

-Κοροϊδεύουν λέει τους Αμερικανούς  που βγάζουν πρόεδρο πάλι τον Τραμπ λες και εμείς τόσα χρόνια βγάζουμε πρωθυπουργούς τίποτα ογκόλιθους της πολιτικής!

– Δεν είναι οι πιο προοδευτικοί άνθρωποι του κόσμου οι Πρυτάνεις των Πανεπιστημίων αλλά ξέρουν πολύ καλά ότι αν βάλουν την αστυνομία στα μαγαζιά τους, μόνο περισσότεροι μπελάδες μπορεί να προκύψουν.

– Μαθαίνουμε από τον  Πέτσα ότι δεν αποκλείεται lockdown στην Αττική.

Την ίδια μέρα ο Χαρδαλιάς μας λέει ότι «τα Χριστούγεννα θα σωθούν» δηλαδή ψώνια, διασκέδαση και επισκέψεις ελεύθερα. Γίνεται να ισχύουν και τα δύο; Όχι αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία για το Μέγαρο Μαξίμου. Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν αν έχουν σχέδιο!

 

03/11/2020

-Στην τελευταία σελίδα στην “εφημερίδα των συντακτών” ζητάνε οικονομική βοήθεια για αλληλεγγύη. Είναι νόμιμο αυτό;

-Έχουν μειώσει από 3 δρομολόγια που είχε σε 1 τη γραμμή που ενώνει τον προαστιακό με τη βιομηχανική ζώνη του Κορωπίου. Γίνεται ο χαμός! 100 άτομα στοιβαγμένοι σαν σαρδέλες κάθε πρωί. Ποιος κορωνοϊός και κουραφέξαλα.

-Όλοι το ξέρανε ότι η Θεσσαλονίκη θα πάει σε lockdown εδώ και ένα μήνα και οι μαγαζάτορες και ο δήμαρχος. Εκτελούν εντολές της Μέρκελ. Έπρεπε να κλείσει μία μεγάλη πόλη και επέλεξαν την Θεσσαλονίκη. Δεν μπορεί απ’ τη μια μέρα στην άλλη να έχουν τριπλασιαστεί τα κρούσματα.

-Κλείνουν τα πάντα, ο κόσμος δεν έχει να φάει, αλλά τα πρακτορεία τυχερών παιγνίων ανοιχτά με τίγκα κόσμο!

-Στην ΕΤ2 παίχτηκε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο στο “δρόμο του μεταξιού” με την Τζοάνα Λάμλεϊ. Ξεκινάει από την Αλβανία, στάση στην Κωνσταντινούπολη όπου φιλοξενείται στο σπίτι ενός Τούρκου τραπεζίτη και συνεχίζει, φτάνει στην Καππαδοκία, όπου ένας Τούρκος ξεναγεί και δείχνει κάποιες εικόνες χριστιανικές χωρίς μάτια. Ο Τούρκος, ο οποίος δεν είναι ιστορικός λέει ότι για αυτό ευθύνονται Έλληνες για λόγους  δεισιδαιμονίας. Μα καλά είμαστε σοβαροί; Κρατικό ελληνικό κανάλι να προβάλλει όλα τα χρηματοδοτούμενα τούρκικα ανθελληνικά  ντοκιμαντέρ;

-Αν θες να ταξιδέψεις για Δωδεκάνησα και θες να πάρεις καμπίνα μόνος σου σε υποχρεώνουν να πληρώσεις και για το άλλο κρεβάτι.

-Στο κέντρο πηγαίνουν παρέλαση στους οίκους ανοχής οι μετανάστε, γιατί δεν κλείνουν;

 

2/11/2020

-Στο καζίνο της Πάρνηθας γίνεται χαμός κάθε βράδυ από κόσμο. Εκεί γιατί δεν εφαρμόζονται τα μέτρα;

-Είναι δυνατόν να πληρώνουμε αστυνομικό για να φυλάει τον Φουρθιώτη; Κόβουνε απ’ τις συντάξεις μας για να φυλάνε αυτόν τον σιχαμένο;

-Απ τις προσφορές του κόσμου στήθηκε μαγειρείο στην ύπαιθρο για τους πληγέντες στο Καρλόβασι της Σάμου. Οι αρχές τίποτα, ούτε καν σκεπάσματα. Με την συνεισφορά του κόσμου όλα.

-Για ποιο λόγο έκανε μείωση ενοικίου 40% στις επιχειρήσεις που είναι ανοιχτές και δεν έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό; Συγκεκριμένα νοικιάζω το οίκημα σε ένα φούρνο, ο οποίος δουλεύει κανονικά και δεν έχει πληγεί. Εμένα με ρώτησε κανείς πως τα βγάζω με μοναδικό εισόδημα αυτό το ενοίκιο και με παιδί άνεργο;

 

1/11/2020

 

– Δεν είναι που δεν καλύπτει το μισθό που έπαιρνε, δεν είναι το άντε ζήσε εσύ με 534 ευρώ, δεν είναι που η κυβέρνηση επιδοτεί την ανεργία, αντί να επιδοτήσει την εργασία, είναι που δεν εγγυάται τη θέση και τη σχέση εργασίας τους…

-Φέρνουν και στην Ερέτρια κρυφά μετανάστες χωρίς να ενημερώσουν τον κόσμο.

-Μέχρι και τα νεκροταφεία έκλεισαν στα Γιάννενα να μην μπορούμε να πάμε στα παιδιά μας.

-Την καλημέρα μου από την κουνημένη Σάμο. Τα δύο ΑΤΜ της Εθνικής έπαθαν βλάβη με το τσουνάμι. Είναι Σαββατοκύριακο και αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιούμε το σύστημα ΔΙΑΣ από τις άλλες τράπεζες που χρεώνει 2,50 ευρώ την συναλλαγή. Είναι από την Παρασκευή το μεσημέρι έτσι και όλοι διαμαρτύρονται γιατί υπήρξε πρόβλημα και με την χρήση κάρτας.

-200 εκατ. για προγράμματα στέγασης, υγειονομικής περίθαλψης, υδροδότησης και αποκομιδής απορριμμάτων για παράνομους εισβολείς. Για τους Έλληνες έχει φίμωτρα, ξύλο, αναστολή χειρουργείων, φτώχεια, πείνα, θάνατο.

 

30/10/2020

-Εντάξει γελάσαμε, πολλά αστεία ειπώθηκαν αλλά αφού φτάσαμε και σε μίνι τσουνάμι πλέον δεν είναι αστείο.

-Ο Κος Μητσοτάκης θα ισοπεδώσει τη χώρα έτσι πως πάμε και δεν μιλάω πολιτικά τώρα αλλά για την ατελείωτη γκαντεμιά του, φτάνει!

-Μη φοβάστε τίποτα, προχωρήστε δυναμικά!

-Γιατί δεν προβλήθηκε η εκπομπή του Σρόιτερ; Φοβούνται μην βγουν οι αλήθειες στο φως;

-Όλα αυτά που ζούμε μέχρι σήμερα, θα ναι περίπατος στη χλόη, από τις Αμερικανικές εκλογές και μετά. Η πυριτιδαποθήκη της Αν. Μεσογείου, του Αιγαίου κ της Μ. Ανατολης, θα σκάσει με κρότο. Και τα σκάγια θα μας βρουν. Θα είναι η απαρχή των καταιγιστικών γεγονότων. Ο Θεός βοηθός!

– 2 νεκρά παιδιά ήδη στη Σάμο και άγνωστη η συνολική κατάσταση ακόμη. Αλλεπάλληλα τσουνάμι. Αναμένονται μετασεισμοί κλπ. Και μιλάτε για δυνάμεις που θα βοηθήσουν τους Τούρκους; Τους Έλληνες ποιος θα τους βοηθήσει;

 

 

29/10/2020

– Είμαι συνταξιούχος του δημοσίου με 10.650 ένσημα. Μου κάναν μείωση 150 ευρώ και δεν μου δώσαν και επικουρική, ούτε και αναδρομικά. Είναι ψεύτες και απατεώνες.

– Υπάρχει ένας νόμος ο 21/21 άρθρο 54 που λέει ότι τα ξενοδοχεία που έχουν τηλεόραση πρέπει να πληρώνουν πνευματικά δικαιώματα στους καλλιτέχνες. Δεν το ήξερα και μου ήρθε αναδρομικά να πληρώσω. Τι πράγματα είναι αυτά ποιος έχει ψηφίσει τέτοιο νόμο;

-Όλα αυτά με τον κορωνοϊό γίνονται για τους χρηματιστές.

– Η Ντόρα νομίζει πως με τις βλακείες δηλώσεις που κάνει φτιάχνει το προφίλ του γιόκα της…

– Τρεις νεκροί στη Νίκαια, μια γυναίκα αποκεφαλισμένη. Πείτε μας ρε ξεφτιλισμένοι για ρατσισμό έναντι του Ισλάμ!

-Τέλος οι εντατικές στα δημόσια νοσοκομεία Θεσσαλονίκης! Πλέον στέλνουν τα περιστατικά σε ιδιωτικές κλινικές!

 

28/10/2020

-Άρχισαν πάλι τις σαχλαμάρες οι αροιστεροί για τον Ιωάννη Μεταξά, λες κι αν ήθελε δεν μπορούσε να παραδώσει άνευ όρων την Ελλάδα. Ήταν επιλογή του να πει ΟΧΙ κι αυτό τον κατέταξε αυτομάτως στις χρυσές σελίδες της ιστορίας.

-Στον Υμηττό στην Πλατεία Βεργωτή στο Εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, ζωγράφισαν  μια ελληνική σημαία 20 μέτρα στα βράχια.

-Από το πρωί της 28ης οι τηλεοράσεις αντί να έχουν εορταστικό πατριωτικό χαρακτήρα παίζουν όλο αηδίες.

-Χρόνια πολλά στην μοναδική πατριωτική εφημερίδα!

-Στο κέντρο στην Ευρυπίδου κάθε μέρα ΜΚΟ μοιράζει κρουασάν στους αλλοδαπούς και γίνεται το έλα να δεις. Χωρίς μάσκες οι περισσότεροι, ή και ανταλλάσοντας μεταξύ τους τις μάσκες!

 

26/10/2020

-Να βάλουμε το κεφάλι του Ερντογάν στο σώμα του Μεντερές  να δει ο κόσμος ποιος είναι ο Ερντογάν.

-Στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου με την άδεια του κοσμήτορα το τμήμα των ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών 100-150 φοιτητές αριστεριστές κάνουν συνέδριο χωρίς μάσκες και χωρίς καμιά προστασία. Το συνέδριο θα μπορούσε να γίνει και διαδικτυακά.

– Το νέο παραλήρημα του Ερντογάν αποδεικνύει το πόσο επικίνδυνος είναι και όσο πλησιάζει η ώρα των εκλογών θα γίνεται ακόμη πιο ακραίος. Ως χώρα οφείλουμε να τον απομονώσουμε.

– Πέντε Πακιστανοί το διάστημα Ιουλίου – Σεπτεμβρίου αγόρασαν στο όνομά τους περίπου 200 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποιούσαν για να μεταφέρουν λαθρομετανάστες από τον Έβρο στη Θεσσαλονίκη κ στην Αττική. Μιλάμε για τρελή μπίζνα. από τον δήθεν σφραγισμένο Έβρο!

– Μια απορία έχω: Αυτοί που τα βράδια καινέ αυτοκίνητα στην Αττική, γιατί το κάνουν μόνο στον Κολωνό, τα Πατήσια, την Καλλιθέα κι άλλες φτωχές περιοχές;

 

 

25/10/2020

-Να βάλουμε το κεφάλι του Ερντογάν στο σώμα του Μεντερές  να δει ο κόσμος ποιος είναι ο Ερντογάν.

-Στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου με την άδεια του κοσμήτορα το τμήμα των ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών 100-150 φοιτητές αριστεριστές κάνουν συνέδριο χωρίς μάσκες και χωρίς καμιά προστασία. Το συνέδριο θα μπορούσε να γίνει και διαδικτυακά.

– Το νέο παραλήρημα του Ερντογάν αποδεικνύει το πόσο επικίνδυνος είναι και όσο πλησιάζει η ώρα των εκλογών θα γίνεται ακόμη πιο ακραίος. Ως χώρα οφείλουμε να τον απομονώσουμε.

– Πέντε Πακιστανοί το διάστημα Ιουλίου – Σεπτεμβρίου αγόρασαν στο όνομά τους περίπου 200 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποιούσαν για να μεταφέρουν λαθρομετανάστες από τον Έβρο στη Θεσσαλονίκη κ στην Αττική. Μιλάμε για τρελή μπίζνα. από τον δήθεν σφραγισμένο Έβρο!

– Μια απορία έχω: Αυτοί που τα βράδια καινέ αυτοκίνητα στην Αττική, γιατί το κάνουν μόνο στον Κολωνό, τα Πατήσια, την Καλλιθέα κι άλλες φτωχές περιοχές;

 

 

24/10/2020

-Η ΔΕΗ κοροϊδεύει ή η ΕΡΤ; Έχω 4 διαμερίσματα και σε κάθε λογαριασμό της ΔΕΗ μου έρχεται να πληρώσω διαφορετικό ποσό για την ΕΡΤ. Πότε 6 ευρώ και πότε 13. Πήγα στη ΔΕΗ το ανέφερα και μου είπαν ότι έγινε λάθος και θα τα βρούμε στους λογαριασμούς. Το ίδιο βιολί όμως οι απατεώνες. Χρεώνουν ό,τι θέλουν.

– Ο Μακρόν πολεμάει το ριζοσπαστικό Ισλάμ. Ο Σλισι μας προειδοποιεί για τρομοκράτες ανάμεσα στους λαθρομετανάστες. Η Τουρκία τους χρησιμοποιεί εναντίον μας. Η μεγάλη καρδιά, ο Μηταράκης  πανηγυρίζει που το άσυλο είναι “παραγωγικό”. Να γελάς και να κλαις…

-Συγχαρητήρια για το θάρρος και τις μεγάλες αλήθειες που γράφετε.

-Πήρα αναδρομικά 2.98. Θέλω να ευχαριστήσω την Ελλαδάρα μας. Είναι και ακατάσχετα!

– Συγχαρητήρια στον κ. Μητσοτάκη, που ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του Καρκίνου του Μαστού, ανακοινώνει υποβάθμιση των παροχών δωρεάν μαστογραφίας που είχαν θεσπιστεί από το 2018.

– Καμιά μουσουλμανική χώρα δεν καταδίκασε τον αποκεφαλισμό του Γάλλου καθηγητή. Όλες όμως αντέδρασαν κατά της Γαλλίας όταν ο Μακρόν κήρυξε τον πόλεμο κατά του ισλαμικού φανατισμού. Αυτό το λαμβάνει υπόψη η Κομισιόν ώστε να λάβει μέτρα κατά της Ισλαμοποίησης της Ευρώπης;

 

22/10/2020

-Αναρωτήθηκε κανείς τι θα πάθει το σπίτι του 64χρονου που αμυνόμενος σκότωσε τον 18χρονο γύφτο, από τους γύφτους;

-Γιατί δεν μας αποκαλύπτει ο Μηταράκης τα μυστικά κονδύλια και τα 1,6 δις επί Σύριζα που πήγαν; Γιατί δεν μας αποκαλύπτει τα ονόματα των ΜΚΟ; Μήπως γιατί εμπλέκονται και δικοί του; Είναι δυνατόν η δομή στο Κλειδί Σερρών να κοστίζει 1,3 εκατομμύρια ευρώ;

-Οι εξεγερθέντες της 21ης Απριλίου δεν ήταν πραξικοπηματίες αλλά επαναστάτες.

-Στο ΙΚΕΑ Κηφισού παρουσιάστηκε κρούσμα σε ταμία, η οποία ήρθε σε επαφή με όλους τους ταμίες και δεν έγινε απολύμανση στο χώρο, ούτε μερίμνησαν για τεστ . Απεναντίας για το ανώτατο διευθυντικό προσωπικό έκαναν αμέσως τεστ .

-Κέρκυρα. 170 οικογένειες δικαιούνται από την πρώην εργατική εστία  νυν ΟΑΕΔ κατοικία  στην οποία δεν έχουν καταφέρει να μπουν ακόμη μέσα γιατί δεν έχουν γίνει κάποιες μελέτες λέει τώρα ο ΟΑΕΔ. Εμείς γνωρίζουμε ότι εμπλέκεται σ αυτή την καθυστέρηση ο εργολάβος και κάποιοι υπάλληλοι από τον ΟΑΕΔ. Στην Κέρκυρα έχει πάρει μεγάλη διάσταση το θέμα και θέλουμε να το αναδείξετε μπας και καταφέρουμε να κερδίσουμε τα σπίτια μας.

– Στην βουλή δεν φοράνε μάσκες. Την μία φοράνε την άλλη όχι. Συγκεκριμένα  η Βούλτεψη την ανεβοκατέβαζε, το ίδιο και η Αδαμοπούλου, ο Σκρέκας ο Κεγκέρογλου και άλλοι. Αν αυτοί δεν το τηρούν, πώς να εφαρμοστεί από τον κόσμο; Πρόστιμο και σε αυτούς λοιπόν.

 

21/10/2020

-Κάθε φορά που αλλάζει το λογότυπο σε ένα υπουργείο ή σε μία μεγάλη εταιρεία, το κόστος είναι εκατομμύρια ευρώ! Σφραγίδες, ταμπέλες, σήματα αυτοκινήτων κλπ όλα αντικατάσταση! Το νέο σήμα της ΔΕΗ δεν είναι καλύτερο από το παλιό.

– Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε μέχρι πιο σημείο έφτασαν τα σκάφη επιφανείας του Τουρκικού ΠΝ που προστατεύουν το βόρειο πλευρό του Oruc Reis.

-Η΄μας περνάνε για εντελώς ηλίθιους ή οι υπουργοί τύπου Πέτσα, Άδωνι, Κικίλια, Δένδια κ.α. με το έτσι θέλω παίρνουν αποφάσεις χωρίς να ενημερώσουν τον Πρωθυπουργό και στο τέλος τους ρίχνει άκυρα.

-Συγκέντρωση σήμερα καλούν οι ΛΟΑΤΚΙ, αλλά παρελάσεις για την 28η δεν γίνονται!

-Ήταν πανεύκολο. Ερμηνεύεις όπως γουστάρεις τη γνωμοδότηση του ΣτΕ για τα αναδρομικά, χάνουν οι μικροσυνταξιούχοι τις μνημονιακές περικοπές και τα δίνεις στους γνωστούς…

 

20/10/2020

-Η Κεραμέως γιατί είναι ακόμα στη θέση της; Αν κόπτεται τόσο πολύ για την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων και τη μόρφωση των παιδιών να φροντίσει να διορίσει εκπαιδευτικούς, διότι αν δεν το γνωρίζει ακόμα υπάρχουν τεράστια κενά σε σχολεία της Αττικής.

-Ελεύθερη και η Δούρου για τους 102 νεκρούς στο Μάτι Αττικής. Αθωώθηκαν όλοι οι υπεύθυνοι και φυσικά για αυτό το γεγονός δεν θα πληρώσει κανένας!

-Στο 2ο λύκειο Βούλας δεν υπάρχουν καθηγητές για τα βασικά μαθήματα ακόμη, όπως αρχαία, λατινικά.

– Υπουργοί και βουλευτές να νοσηλεύονται μόνο στα δημόσια νοσοκομεία της εκλογικής τους περιφέρειας όπως οι κοινοί θνητοί ψηφοφόροι τους!

– Έχουμε υπολογίσει σε πραγματικό κόστος μέχρι που αντέχουμε μια ευθεία σύγκρουση με την Τουρκία (που εν μέρει θα έχει και στρατιωτικό χαρακτήρα);

 

19/10/2020

Άρτα. Είμαι στα δικαστήρια 5 χρόνια τώρα, γιατί χτίσανε κτίριο της ΔΕΥΑΤ στην πρόσοψη του οικοπέδου μου. Καμία τύχη!

-Στο “μεταγωγών” στην πίσω πλευρά, κάθε μέρα πάνω από 200 μετανάστες χωρίς μάσκες και με μικρά παιδιά περιμένουν να φτιάξουν τα χαρτιά τους.

-Επέκταση στα 12 μίλια των χωρικών υδάτων μας μπορούμε να κάνουμε μόνο αν έχουμε στρατιωτική συμμαχία με την Γαλλία.

-Αυτή τη στιγμή (5.00 Κυριακής) οι επιβάτες οδηγοί του εμπορικού φέρρυ Alexo, που έφυγε το απόγευμα του Σαββάτου από Λαύριο και θα φτάσει Λεμεσό Δευτέρα, βλέπουν δίπλα τους το Oruc Reis με φόντο το Καστελόριζο.

-Ηθικόν ακμαιότατον στον Έβρο, με καπνιστό σολομό και γκουρμέ… Το Καστελόριζο κείται μακραν !!

 

18/10/2020

—Τρεις ώρες καλώ το προξενείο (Μητροπόλεως 60) για να κλείσω ραντεβού και δεν το σηκώνει κανείς.

-Στο 15ο ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης ο Διευθυντής του σχολείου έδωσε αποβολή σε μαθητή, ο οποίος είχε ξεχάσει να φέρει τη μάσκα μαζί του, ενώ ο ίδιος δεν φοράει μάσκα ποτέ.

-Είναι ελλιπής η πληροφόρηση στο άρθρο σας για τους ανθρώπους που έχουν ομάδα αίματος 0, ότι έχει μικρότερο κίνδυνο να κολλήσουν κορωνοϊό. Δεν διευκρινίζετε αν είναι 0 θετικό ή αρνητικό.

Σημ. Μακελειό: Αγαπητέ αναγνώστη,  η έρευνα βασίζεται στην Ομάδα αίματος και όχι στον Τύπο αίματος (το λεγόμενο “ρέζους” που είναι θετικό ή αρνητικό). Θυμηθείτε, πως οι έρευνες για τον κορωνοϊό είναι ακόμα σε «πρώιμα» στάδια.

– Πάνω από 6 εκατομμύρια θα σκορπίσει ο Μηταράκης για… συμβουλές για νέες δομές. Την ίδια ώρα, η δομή στο Καρά Τεπέ έχει πλημμυρίσει για δεύτερη φορά!

– Αφού μεταβιβάσει η τράπεζα το σπίτι σου σε ξένο fund σου κάνει την χάρη να σε αφήσει να μένεις απλά μέσα πληρώνοντας τίμημα εν είδει ενοικίου. Θα είναι σαν να το έχεις αλλά δεν θα σου ανήκει…

 

14/10/2020

-Θέλω να ταξιδέψω εξωτερικό και να μάθω το υγειονομικό πρωτόκολλο. Καλώ το τηλέφωνο του υπουργείου Τουρισμού εξυπηρέτησης πολίτη και δεν απαντάει κανείς.

Σημείωση Μακελειό: Αγαπητέ αναγνώστη, τα υγειονομικά πρωτόκολλα αλλάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.  Πληροφορίες σχετικά με τα ταξίδια και τους περιορισμούς που ισχύουν σε όλες τις χώρες ανευρίσκονται στις ιστοσελίδες:

-IATA Travel Centre https://www.iatatravelcentre.com/world.php

-Re-open EU https://reopen.europa.eu/el

-CDC COVID-19 Travel Recommendations by Destination https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/travelers/map-and-travel-notices.html

**Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε από τις ιστοσελίδες του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Υγείας ή τις Πρεσβείες και Προξενεία των χωρών προορισμού.

 

-Το εξοχικό μου βρίσκεται στο Ποσειδώνιο της  Σάμου πολύ κοντά στα τουρκικά παράλια. Κάθε μέρα λιμενικό, αστυνομία και frontex  και καλά, προσέχουν για λαθρομετανάστες. Οι ακτές γεμίζουν από μετανάστες τους οποίους τους μεταφέρουν με βαν στο Βαθύ της Σάμου.

-Στο δημαρχείο της Νέας Σμύρνης κάνουν θερμομέτρηση με θερμόμετρο που έχει και κάμερα. Ποιος τους έδωσε την άδεια να με καταγράφουν;

– Γαλλία – Αίγυπτος – Ισραήλ έχουν κόψει λάσπη όσο αφορά την Ελλάδα  διότι κάθε φορά που θα ρωτάνε αν είμαστε διατεθειμένοι να πολεμήσουμε και να υπερασπιστούμε τις μεταξύ μας συμφωνίες η απάντηση είναι μάλλον … “Nein”!

– Η “Φιλελεύθερη” Άννα Διαμαντοπούλου, από 26 ετών διορίστηκε Νομάρχης από την Μαργαρίτα Παπανδρέου. Και από τότε μισθοδοτείται από το Δημόσιο. Ειλικρινά, έτσι γίνομαι και εγώ Φιλελεύθερος!

 

 

13/10/2020

-Έχει πέσει το σύστημα στο υπουργείο Συγκοινωνιών  και δεν μπορούν να εκδώσουν άδειες εδώ και 15 μέρες. Είμαστε καθηλωμένοι επαγγελματίες οδηγοί και δεν έχουμε να ταΐσουμε τις οικογένειές μας!

-Θέλω να καταγγείλω την ηλιθιότητα που διέπει τον σταθμάρχη του Β9 καθώς και την διοίκηση του ΟΑΣΑ. Καθημερινά παίρνω στις 5.30 ή στις 6.30 το λεωφορείο για να πάω στην δουλειά μου. Το όχημα είναι τίγκα στους λαθρομετανάστες, καθώς πάνε να πάρουν τα 15-20 ευρώ χωρίς ένσημο. Η πανηλίθια διοίκηση του ΟΑΣΑ όμως κάνει το εξής θεόκουτο… Τις καθημερινές όλη την ημέρα έχει μονά λεωφορεία να εκτελούν τα δρομολόγια και τα ΣΚ τις λεγόμενες φυσαρμόνικες. Μπορεί να αναρτηθεί και να μας πει ο σταθμάρχης πως κάνει αυτή τη μ@@ κατ΄ επανάληψη;

-Μετά από 152 χρόνια στην Ελλάδα, η “ΠΙΤΣΟΣ” πάει Τουρκία. Μητσοτάκη, όχι άλλη απομόνωση στον Ερντογάν, όχι τόσες κυρώσεις. Άδωνι, φτάνουν οι επενδύσεις.

-Τώρα είναι η ώρα να υπογραφεί η συμφωνία αμοιβαίας αμυντικής συνδρομής με την Γαλλία ώστε να έρθουν γαλλικά μαχητικά πριν πάρουμε εμείς τα Rafale, ώστε να εγκατασταθεί μόνιμη Γαλλική φρουρά στο Καστελλόριζο.

-Την ευθύνη την ρίχνω στην ελληνική κυβέρνηση. Ο Τούρκος βρήκε πόρτα ανοιχτή και μπήκε! Για ο,τι χάσουμε θα φταίει η ελληνική κυβέρνηση.

 

12/10/2020

-Όλες οι μάσκες στη λαϊκή …made in China!

-Έχω να πληρωθώ από τον ΟΑΕΔ (πλατεία Αττικής) από τον Ιούνιο!

-Τα παιδιά μου έχουν πρόβλημα αναπνευστικό και ο γιατρός μας σύστησε απαλλαγή από τη μάσκα στο σχολείο. Τα παιδιά μου βάλανε προσωπίδα. Η διευθύντρια δεν το δέχτηκε και τους έβαζε απουσία!

-Λένε ότι τα πανεπιστήμια λειτουργούν κανονικά. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμιά αλήθεια σ’ αυτό. Στα 10 μαθήματα γίνεται το 1 εξ αποστάσεως. Κι όλα αυτά γιατί δεν υπάρχουν καθηγητές. Χρόνος χαμένος, ταλαιπωρία και πολλά έξοδα για τους φοιτητές!

-Πόνεσε το μποϊκοτάζ Σαουδαράβων στα Τούρκικα προϊόντα. Όταν η Τουρκία απειλεί καθημερινά τα νησιά μας, υπονομεύει την κυριαρχία μας στη Θράκη, οι Έλληνες επιχειρηματίες αντί να κάνουν κάτι ανάλογο έχουμε business as usual. Δεν φταίει λοιπόν για όλα η κάθε κυβέρνηση!

 

11/10/2020

–Τρομοκρατία είναι να πληρώνεις και όταν αρρωστήσεις να μη βρίσκεις κρεβάτι, και από πάνω να πρέπει να δώσεις φακελάκι. Τρομοκρατία είναι να κατεβαίνεις στο κέντρο για δουλειά και να είναι κλειστοί οι δρόμοι απ’ τους ανύπαρκτους που κάνουν διαδήλωση για ψύλλου πήδημα….

–Τα δυο παιδιά το 9χρονο και το 15χρονο φορούσαν μάσκα ή όχι, είχαν προβλήματα υγείας ή όχι; Δεν έχουμε λάβει απάντηση…

—Ρομά δύο μέρες καίνε τα πάντα, κλείνουν δρόμους και το καλύτερο πυροβολούν ανεξέλεγκτα με τους μπάτσους να παρακολουθούν… μόνο σε παιδιά στις καταλήψεις ξέρουν να ρίχνουν χημικά και σε ηλικιωμένους… εξοργίζομαι πραγματικά, είμαστε μπ@@ρδελ@ εντελώς!

–Από τις καταλήψεις μέχρι το λαθρομεταναστευτικό, από τους μπαχαλάκηδες μέχρι τους “ρομά” και τους παρά τις διατάξεις περί δημοσίου υγείας διαδηλωτές, έχουμε φτάσει να παρακαλούμε τις εκάστοτε κυβερνήσεις να εφαρμόσουν υφιστάμενους νόμους και εκείνες να αδιαφορούν.

-Αυτό είναι το κράτος της απόλυτης μπανάνιας που λένε. Την χώρα μας την έχουμε χάσει προ πολλού, όταν ζουν 1/2 εκ. ισλαμιστές και 3εκ.αδηλωτοι με μωρομάνες κουνέλες και γύφτους που γεννούν 10 παιδιά. Τους δε Έλληνες διώχνουν σαν …μετανάστες!

 

09/10/2020

-«Δεν έχουμε ούτε σχολικές αίθουσες ούτε ΜΜΜ! Κάνουν οι γελοίοι περιπάτους, παίζουν με τα φωτάκια της Ακρόπολης, ανακαινίζουν τα γραφεία τους, μπουκώνοντας τους δημοσιογράφους για να εξαγοράσουν τη σιωπή τους»

– Το ’67 δεν ήταν πραξικόπημα αλλά επανάσταση!

-Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δεν υπήρξε εγκληματική οργάνωση όταν έστειλε τόσους συνταξιούχους στην αυτοκτονία; Οι διακινητές των ΜΚΟ δεν είναι εγκληματική οργάνωση; Γιατί δεν γίνεται συσχετισμός σ αυτά;

-Έχουν γραφτεί άπειρα μηνύματα για το πόσο επικίνδυνες είναι κάποιες πρακτικές. Οι εκκλησιασμοί, οι πορείες, τα ΜΜΜ, οι καταλήψεις, η μετάληψη, οι πλατείες, οι σχολικές τάξεις. Αυτό που θέλω να πω, χωρίς να εξομοιώσω τους λόγους, χρησιμοποιείς την διασπορά για τους δικούς σου (δίκαιους) λόγους, κάποιος απέναντί σου τη χρησιμοποιεί για δικούς του παράλογους.

-Δεν είδα κανέναν από αυτούς να νοιάζεται όταν άνοιγαν τα σύνορα για να δουλέψουν τα αφεντικά τους, όταν στις τάξεις των σχολείων  είναι 20-25 παιδιά, όταν τα ΜΜΜ είναι τίγκα, όταν στα αεροπλάνα καθόμαστε αγκαλίτσα, όταν γινόντουσαν τα εγκαίνια στην πλατεία Ομονοίας.

 

08/10/2020

-Έχουν τα μικρά παιδιά με μάσκες και για την συγκέντρωση ελεύθεροι όλοι. Πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι να κάνουμε μήνυση στον Χαρδαλιά και στον Τσιόδρα.

-Ο Γιανκόπουλος ο γιατρός που κουράρει τον Τραμπ είναι από την Κοιλάδα Κρανιδίου. Να αναφερθεί αυτό στην εφημερίδα.

 -Για τη μάνα του Φύσσα. Δεν βλέπω μια μάνα τραγική. Βλέπω ότι περισσότερο την ενδιαφέρουν οι κάμερες. Για τα αδικοχαμένα παιδιά της Μαρφίν και για τις μάνες αυτές κουβέντα από κανένα.

-Κέρδισα δελτίο 800 ευρώ (ΟΠΑΠ) και όταν πήγα στην τράπεζα να το εισπράξω μου είπαν ότι έπεσε το σύστημα και από τότε δεν μπορώ να πάρω ακόμα τα λεφτά.

-Στο ΕΚΑΒ του Αγρινίου, 5 διασώστες είναι θετικοί στο κορωνοϊό. Έτσι μειώθηκαν τα ασθενοφόρα που επιχειρούν στη περιοχή

 

07/10/2020

-Έξω από το εφετείο ο περισσότερος κόσμος χωρίς μάσκες!

– Οι μόνοι κλέφτες είναι το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ παλαιότερα.

-Γενικά ο κορωνοϊός κολλάει παντού εκτός από τις πορείες και τα συλλαλητήρια

-Ακυρώνονται οι παρελάσεις για τη Δόξα της 28ης Οκτωβρίου. Οι πορείες των αρκουδοκέφαλων για το παραμύθι του Πολυτεχνείου, είκοσι μέρες μετά, θα γίνουν κανονικά, υποθέτω. Εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα ο κορωνοϊός θα απουσιάζει…

-Προς όλα τα φαρμακεία που έχετε online καταστήματα: αν είναι να τα στέλνετε με ΕΛΤΑ και να τα παραλαμβάνουμε μετά από 3ημερες που τα κρατούν μέσα σε αποθήκες ή κάτω από τον ήλιο μέσα σε καρότσια…δεν κάνουμε δουλειά…

 

06/10/2020

-Στα Χανιά στην οδό Κολοκοτρώνη, κάθετος στην Νικηφοράκη, που είναι ένα μικρό στενάκι έχουν φέρει την λαϊκή. Δεν μπορούμε να βγούμε από την πόρτα μας. Έχουμε ευπαθή άτομα. Ο συνωστισμός μεγάλος. Απευθυνθήκαμε στο δήμο και αδιαφόρησε. Το ίδιο και η αστυνομία.

-Πρέβεζα: Μου χρεώσανε 86 kw παραπάνω από ό,τι γράφει το ρολόι της ΔΕΗ. Το έχουνε ξανακάνει. Αν δεν πέφτει στην αντίληψη των καταναλωτών το πληρώνουμε.

-Στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής η δυσοσμία εδώ και καιρό στις οδούς Δερβενακίων, Κανάρη και στην ευρύτερη περιοχή έχει κάνει την εισπνοή κατ οίκον και περαστικών αφόρητη. Φαίνεται η όσφρηση του δημάρχου, των συμβούλων και της αστυνομίας νοσεί σε επίπεδο νέκρωσης για να μην παίρνουν μέτρα βασικής υγιεινής.

-Στην υπηρεσία Ασύλου στην Κατεχάκη που συστεγάζεται με το περιφερειακό έχει κρούσματα κορωνοϊού. Έχει λήξει η σύμβαση των security εδώ και ένα μήνα και δεν την έχουν ανανεώσει. Που είναι μια υπηρεσία που έχουμε επαφή όλη την ώρα με πιθανά κρούσματα. Οι δομές όλες είναι σε καραντίνα. Μας αναγκάζει η διεύθυνση να κάνουμε τον έλεγχο στην είσοδο εμείς!

 

05/10/2020

-Στον ΟΑΕΔ Αμαρουσίου δεν σηκώνουν μια βδομάδα το τηλέφωνο!

-Ιδιοκτήτης ακινήτου στην Πάτρα που το νοικιάζει στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Έχουν να του πληρώσουν δύο τρίμηνα ενοίκια. Θα μας στείλει περισσότερα στο info.

-Μου χρωστάει ο εργοδότης 3.200 ευρώ και η επιθεώρηση εργασίας της Νάξου δεν ασχολείται.

-Πήρα τηλέφωνο στην περιφέρεια να τους ενημερώσω ότι η ρεματιά στο Χαλάνδρι με την πρώτη μπόρα θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα και μου είπαν ότι δεν υπάρχουν χρήματα για το έργο. Ο Πατούλης για τη διαφήμιση είναι πρώτος αλλά για την προστασία μας ο κανένας.

-Στη χώρα της ατιμωρησίας, ούτε οι εισαγγελείς είναι ασφαλείς. Δεν θέλουν να βάλουν κάμερες παντού όμως!

-Πάρτυ, γεμάτα μαγαζιά, πλατείες γεμάτες μάσκες που δεν χρησιμοποιούνται σωστά, γεμάτα ΜΜΜ, στις εκκλησίες κάνουν ό,τι θέλουν μέτρα ο,τι του φανεί… κλείσιμο περιπτέρων, ανοιχτά σύνορα.. γενικά ένα μπ@@ρδελο! Νομίζω τα χειρότερα είναι μπροστά μας…

 

04/10/2020

-Είμαι υπάλληλος τελωνείου Φλώρινας. Εδώ και 5 μήνες έχουν κλείσει τα σύνορα για τη διέλευση  των φορτηγών προς Ευρώπη από τα Σκόπια. Αποτέλεσμα 700 φορτηγά καθημερινά να συνωστίζονται στον Προμαχώνα και να κάνουν 500 χιλιόμετρα παραπάνω. Οι οδηγοί είναι έξαλλοι. Ο Χαρδαλιάς σε επικοινωνία δεν δίνει σαφείς απαντήσεις.

-Οι Αλβανοί κάνανε κόμμα με την ονομασία ‘’Αλβανικό κόμμα 47’’ που σημαίνει καλάζνικοφ. Έχουν γεμίσει το κέντρο με φεϊγ βολάν.

-Στο Lidl στη Θησέως υπάλληλοι χωρίς να φορούν μάσκα.

-Τι άλλαξε σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ κύριοι της ΝΔ; Το ότι γίνατε κυβέρνηση! Γιατί η ισλαμοποίηση της πατρίδος μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς…

-Η απαράδεκτη Κεραμέως είναι η μοναδική υπουργός Παιδείας στην Ευρώπη που αύξησε νομοθετικά το ανώτατο όριο μαθητών / σχολική αίθουσα εν μέσω πανδημίας, όμως τα κυβερνητικά κομματοκοπρόσκυλα την λιβανίζουν γιατί πάντα γλείφουν το χέρι που τα ταΐζει!

-Αυτό με την δημόσια στοχοποίηση και κατασυκοφάντηση εργαζόμενων σε δομές φιλοξενίας ηλικιωμένων για να κουκουλώνονται οι ευθύνες των ιδιοκτητών και του ΕΟΔΥ θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα;

 

02/10/2020

-Μπήκα στο site του Ληξιαρχείου του κράτους για να κλείσω ραντεβού και μου δείχνει μόνο τηλεφωνικά. Παίρνω τηλέφωνο 2 μέρες και δεν το σηκώνει κανείς!

-Στο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη νοσηλευτές κυκλοφορούν χωρίς μάσκα!

-Στη Λεόντειο σχολή στην Πατησίων σημειώθηκαν κρούσματα κορωνοϊού. Κανένα μέσο δεν το έχει δημοσιοποιήσει.

-Ο δήμος Λάρισας χρεώνει πλασματικά τετραγωνικά.

-Υπέστη εργατικό ατύχημα στην Εθνική τράπεζα (security) και έχω πρόβλημα, μετά την αγωγή που έκανα  για να αποζημιωθώ.

-Άνοιξαν τα σχολεία χωρίς εκπαιδευτικούς. Αύξησαν τον αριθμό των μαθητών ανά τάξη εν μέσω κορωνοιού. Κορόιδεψαν με μίνι παγουρίνο και μάσκες – αλεξίπτωτα. Μας κοροϊδεύουν!

-Για το εργοστάσιο στην Πέλλα υπήρχε από 14 Σεπτέμβρη επίσημη καταγγελία κι επί τόπου παρέμβαση για τις συνθήκες που επικρατούν από το τοπικό συνδικάτο τροφίμων ποτών. Προφανώς κανείς δεν ασχολήθηκε.

 

01/10/2020

-Δάσκαλος 34 χρόνια, δεν μπορώ να πάρω την σύνταξή μου!

-Αυτοί οι γιατροί που πιάστηκαν να χρηματίζονται τι απέγιναν; Εξακολουθούν να εργάζονται;

-Έρχεται μεγάλος ξεσηκωμός λαθραίων και μεγάλος σεισμός! Τα έχει πει όλα ο Πατροκοσμάς!

-Στο συγκρότημα της Γκράβας το 21ο και το 40ο λύκειο, γύρω στους 300 μαθητές συγκεντρώνονται στο διάλειμμα σε μια μικρή αυλή…

-Στο γηροκομείο Μιχαήλ Βόδα οι γέροι κόλλησαν από τους Πακιστανούς που ‘κάναν την τροφοδοσία χωρίς μάσκα, χωρίς προστασία. Είχαμε πάει στον εισαγγελέα τον Αύγουστο και το καταγγείλαμε, αλλά δεν μας έδωσε σημασία. Και να σήμερα τα αποτελέσματα!

 

30/09/2020

– Το 10ο δημοτικό σχολείο Παλαιού Φαλήρου δεν κάνουν ολοήμερο γιατι δεν υπάρχουν δάσκαλοι. Κατά τ’ άλλα μην αφήνετε τα παιδιά στους παππούδες και στις γιαγιάδες.

-Τα προϊόντα των παραγωγών μετά την μείωση στις λαϊκές πετιούνται. Γιατί τόσα προϊόντα να πάνε χαμένα, όταν υπάρχει τόσος κόσμος που πεινά;

-Ο κύριος Δημόπουλος που μας ενημερώνει ότι οι καταλήψεις μπορούν να γίνουν εστίες μετάδοσης είναι αυτός που διοργάνωσε το δείπνο στην Κηφισιά από το οποίο νόσησαν πολλοί… και κάποιοι- ανάμεσα τους ο Κρεμαστινός-πέθαναν.

-Τα ΜΑΤ ‘δείραν αυτούς που τους περιθάλπουν. Τους γιατρούς! Αυτά ζούμε , κύριοι…

-Ως πότε θα δεχόμαστε αυτές την καταστάσεις με βιασμούς από αλλοδαπούς ξελιγωμένους μετανάστες;  Ως πότε θα ανεχόμαστε την κυβέρνηση να φέρνει τον υπόκοσμο; Γιατί οι Έλληνες έχουν καταντήσει τόσο ανεχτικοί; Σας βιάζουν τα παιδιά και μένετε άπρακτοι!

 

 

29/09/2020

-Θετικός ιατρός στον κορωνοϊό στα εξωτερικά (χειρουργική) του “Σωτηρία”. Παρέλυσε το σύστημα, ήταν να κάνουμε εισαγωγή, για ενέχει ρήση και αναβλήθηκαν όλα!

-Είμαι 62 χρονών με 9.000 ένσημα. Δεν μπορώ να βγω στη σύνταξη γιατί την τελευταία 5αετία πρέπει να έχω 500 ένσημα. Κανένας δεν με προσλαμβάνει σ’ αυτή την ηλικία. Πως μεριμνά το Κράτος για μένα λοιπόν;

-Διατηρώ βιοτεχνία υφασμάτων. Γίνονται απευθείας αναθέσεις για την κατασκευή μασκών, ενώ θα έπρεπε να το ανεβάσουν στη Διαύγεια. Έτσι θα είχαμε και εμείς τη δυνατότητα να δώσουμε τις προσφορές μας. Οι τιμές είναι σχεδόν τριπλάσιες από τις κανονικές. Πόσοι πια τρώνε;

-Είμαι ιδιοκτήτης τουριστικού λεωφορείου. Ενώ είχαν υποσχεθεί ότι θα καθυστερήσουν τις δόσεις του ΕΦΚΑ και της εφορίας τώρα ζητάνε να τους πληρώσουμε. Είμαστε σε αναστολή με 534 ευρώ μόνο από τον Απρίλιο και δεν έχουμε να ταΐσουμε τις οικογένειές μας.

-Η γυναίκα του Δημάρχου Χαλανδρίου διορίστηκε στην καθαριότητα του δήμου Βριλησσίων. Με ποια εισοδηματικά κριτήρια προσελήφθη;

-2 εκατομμύρια για τον περίπατο του Μπακογιάννη. Ωραία. Σκεφτείτε τώρα, στον ιδιωτικό τομέα να αναλάβεις ένα project 2 εκατομμυρίων ευρώ, να το κάνεις σαν τα μούτρα σου, να σε καλέσουν να απολογηθείς και να πεις: εντάξει ρε παιδιά, πέτυχε και δεν πέτυχε. Πόσο γρήγορα θα βρεθείς στον ΟΑΕΔ; Εδώ; Υπάρχει καμία ποινή;

 

 

28/09/2020

-Δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο «Ιανός» ήταν το κερασάκι στην τούρτα της καταστροφής. Ο πολιτικά ανόητος (ο χειρότερος της μεταπολίτευσης) υπουργός Υγείας βγήκε στην εξόχως φιλοκυβερνητική τηλεοπτική εστία του Γιώργου Αυτιά, με λαμπερό κουστούμι και ακριβή γραβάτα, για να μας πει ότι συνέστησε στους γονείς του να προσέχουν!

-Η ΕΥΔΑΠ μάς πήρε το ρολόι για χρέη. Δεν υπάρχει όμως κοινωνικό κράτος, είμαστε πολύτεκνοι με 5 παιδιά, μονογονεϊκή οικογένεια και μάς άφησαν χωρίς νερό.

-Εν ενεργεία αντισυνταγματάρχης 52 χρονών θέλω να παραμείνω στο στρατό, αλλά με βγάζουν στην σύνταξη με αδιαφανείς διαδικασίες. Σπουδάζω παιδί, άνεργη γυναίκα και μπορώ να προσφέρω ακόμη…

-Είμαι άνεργος με κάρτα ανεργίας από το 15 Μαΐου και μέχρι σήμερα δεν μου έχει κατατεθεί ούτε σεντ από το επίδομα ανεργίας. Σε επικοινωνία με τον φορέα μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν πότε μπορεί να μπουν τα λεφτά.

-Ποιος θα την πληρώσει  πάλι με τους φόρους; Οι συνταξιούχοι.

-Τι νούμερο είναι αυτό; Με «διάγγελμα» 8 λεπτών η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, προσπαθεί να δικαιολογήσει την αγορά φουλαριών, για τις δημόσιες σχέσεις της, αξίας 5.000€ Το επιχείρημα της; Η ίδια έχει μεγάλη συλλογή και ξέρει τη χρησιμότητά τους. Μας κοροϊδευόμουν στα μούτρα μας!

-Αντί να ενωθούν οι γονείς με τα παιδιά και να τα στηρίξουν στις καταλήψεις βάζουν μπροστά τα πολιτικά συμφέροντα και τα πολεμούν!

-Χιλιάδες Έλληνες μπορούν να δουλέψουν στην Κρήτη στις ελιές και στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες. Καλέστε στο εργατικό κέντρο Ηρακλείου και θα βρείτε εργασία. Μην προτιμάτε το επίδομα ανεργίας για να εργάζονται οι Πακιστανοί!

 

27-09-2020

-Ποιος είναι αυτός ο Αποστολίδης του ΕΛΙΑΜΕΠ που καθορίζει την τύχη της Ελλάδος;

-Τι θα γίνει τέλος πάντων με τους λαθρομετανάστες που έχουν γεμίσει όλη την Ελλάδα κορωνοϊό. Εμάς ποιος θα μας προστατέψει;

-Τα σκουπίδια στον ΧΥΤΑ Φυλής όμορφα καίγονται και  μαζί καίγονται οι ζωές μας! Η Περιφέρεια και ο Δήμος Φυλής φαίνεται πως το αγνοούν και σίγουρα δεν μας υπολογίζουν! Εμείς θα τους ξανα-υπολογίσουμε, την ώρα της κάλπης; Στα ΜΜΕ το γεγονός κοινώς “κουκουλώθηκε”!

 

25-09-2020

O Μακρόν αν και με συμφέροντα είναι ο μόνος που μας υποστηρίζει.

Αγίου Μελετίου και Κωνσταντινουπόλεως κάθε Παρασκευή μαζεύονται 500 άτομα στο τζαμί. Έχουμε αγανακτήσει. Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι για την αρρώστια και όχι εμείς. Η αστυνομία τίποτα, μόνο σε μας τα πρόστιμα.

Υπεγράφη στο δήμο Σουφλίου να καταργηθεί το στρατόπεδο του Προβατώνα και να δημιουργηθεί hot spot. Οι κάτοικοι των γύρω χωριών κλείσανε τα μαγαζιά τους σήμερα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

ερμανικό C130 με φαντάρους από Κύπρο προσγειώθηκε στην Κέρκυρα το πρωί. Παρέμεινε για λίγο και αποχώρησε….

Γιατί κατέβασαν από τις σχολικές αίθουσες τα κάδρα των ηρώων και ποιοι το αποφάσισαν;

 

24-09-2020

Το υπουργείο τουρισμού, ακύρωσε την εισαγωγή  των επιτυχόντων στις τουριστικές σχολές γιατί λέει υπήρχε τεχνικό πρόβλημα και θα επαναληφθεί η διαδικασία.

Στο υπουργείο εσωτερικών στη Βασιλίσσης Σοφίας θερμομέτρηση γίνεται μόνο στον 6ο όροφο που είναι το γραφείο του Θεωδορικάκου. Για το υπόλοιπο κτίριο δεν γίνεται.

Στο σύνδεσμο δήμο και κοινοτήτων που στεγάζεται  στην οδό Άντερσεν στο Νέο Ψυχικό που υπάγεται στην περιφέρεια και στο υπουργείο εσωτερικών διορίστηκαν 60 άτομα ,μεταξύ τους και Αλβανοί χωρίς να υπάρχει αντικείμενο εργασίας αλλά ούτε και γραφεία διαθέσιμα. Έτσι κάθονται όλη τη μέρα στα παγκάκια . Επίσης εγκρίθηκαν από το σύνδεσμο 12.000 ευρώ για την αγορά μασκών 600 ατόμων.

Δεν μπορεί σ αυτό το big brother να επέμβει το ραδιοτηλεοπτικό να το κόψει;

Στη Χέυδεν και στην Φυλής νο κακός  χαμός  γίνεται με τους αλλοδαπούς και τους οίκους ανοχής

Αποκαταστάθηκε η ζημιά στη Παλαιά Πεντέλη. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείξατε.

 

22-09-2020

Πήγα στα ΑΒ και ζήτησα Γραβιέρα Νάξου με 11 ευρώ και όταν πήγα σπίτι είδα ότι μου τη χρέωσε 17 ευρώ.

Η Κεραμέως από πέρσι έβαλε όριο 2500 μόρια για τις μεταγραφές φοιτητών αδερφών. Δηλαδή, αν ένα από τα αδέρφια σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη και ο άλλος αδερφός περάσει στην Κομοτηνή, δεν μπορεί να πάρει μεταγραφή αν δεν έχει το όριο των μορίων. Πώς να αντέξει μια οικογένεια με δύο ενοίκια και λοιπά έξοδα δύο φοιτητών;

Στο 1ο δημοτικό σχολείο Λουτρακίου δεν τηρούνται τα μέτρα προστασίας για τον κορωναϊό. Δεν έγινε σωστή απολύμανση του χώρου και δεν έχει αναρτηθεί το πιστοποιητικό καθαριότητος.

2108671519-Στην κρατική τηλεόραση παιζόταν ένα ωραιότατο σήριαλ με τον Ηρακλή Πουαρό, το οποίο το αντικατέστησαν με το σήριαλ lucifer. Είναι δυνατόν να βλέπουμε σατανικά σήριαλ στην κρατική τηλεόραση;

Στην Παλαιά Πεντέλη, στην συμβολή των οδών Παπαφλέσσα και Π.Π.Γερμανού έχει σπάσει ένας σωλήνας της ΕΥΔΑΠ από την προηγούμενη Κυριακή. Το νερό τρέχει συνέχεια. Παρ όλα τα τηλέφωνα στην ΕΥΔΑΠ και στο Δήμο δεν έγινε κάτι. Ντροπή τόσο νερό χαμένο.

Στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο οι μερίδες φαγητού είναι πάρα πολύ μικρές. Διαμαρτυρηθήκαμε και μας είπαν ότι είναι πολλοί οι φοιτητές και για αυτό δεν φτάνουν οι μερίδες.

Mαθητής από το 1ο Γυμνάσιο Μαραθώνα. Το υπουργείο Παιδείας δεν δίνει έγκριση να γίνουν εκλογές για 15μελές και έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε κατάληψη, εφόσον δεν έχουμε προεδρείο.

 

 

21-09-2020

Να ξεσηκωθούμε όλοι για τον κτηνοτρόφο στον Έβρο!

Το 6ο γυμνάσιο Καλλιθέας κάνει κατάληψη.

Αμαλιάδα -Κυκλοφορούν Αλβανοί χωρίς χαρτιά. Μπήκανε στο σπίτι μιας κυρίας και της πήραν 800 ευρώ. Η αστυνομία είναι απoούσα! Κινδυνεύουμε από τους αλλοδαπούς!

πό την πρώτη μέρα που το ταμείο των συνταξιούχων δημοσίου εντάχθηκε στον ΕΦΚΑ , το σύστημα του internet δεν μας βγάζει μηνιαίο καθαριστικό συντάξεως!

Στο 21ο δημοτικό σχολείο Πλατεία Αμερικής λιποθύμησε ένας μαθητής από τη μάσκα!

Στον Νέο Κόσμο ζει ένα ζευγάρι τοξικομανών εδώ και 5 χρόνια χωρίς νερό και χωρίς ρεύμα στο ισόγειο. Ζούμε τόσα χρόνια με ποντίκια και κατσαρίδες και κανένας δεν ενδιαφέρεται. Ούτε η αστυνομία ούτε το υγειονομικό παρ όλες τις καταγγελίες. Τον τελευταίο μήνα είχαμε και κρούσμα κορωναϊού στην πολυκατοικία μας. Είστε η τελευταία ελπίδα μας.

Στο νομό Ηλείας πάρα πολλοί αγρότες έχουν κάνει τα χαρτιά τους για σύνταξη στον ΟΓΑ εδώ και δύο χρόνια και δεν έχουν πάρει καμιά απάντηση. Που είναι κ. Μητσοτάκη το ένα κλικ που λέγατε και θα βγαίνει η σύνταξη;

 

18-09-2020

Το 2ο και 13ο νηπιαγωγείο Γαλατσίου- οδός Δρυόπιδος- δεν πληρεί  τις προδιαγραφές. Πατώματα ακατάλληλα, τουαλέτες ακατάλληλες και μία καθαρίστρια για το νηπιαγωγείο και για το δημοτικό που βρίσκεται δίπλα.

Για άλλη μια φορά ο Στεφανής του υπουργείου εθνικής άμυνας μας κορόιδεψε ότι θα μας δοθούν τα λεφτά που μας χρωστάει ο Πηρούνιας με την εταιρεία καθαρισμού από το στρατιωτικό νοσοκομείο της αεροπορίας. Σήμερα μάλιστα σε διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο έφερε και ομάδες ΔΙΑΣ για να μας διώξει.

 

08-09-2020

Στο Βασιλόπουλο στο Νομισματοκοπείο σήμερα δεν πήγε καθόλου η εφημερίδα.

Το lidl στην Σεβαστουπόλεως στους Αμπελοκήπους είναι κλειστό για απολύμανση. Πόσα κρούσματα να υπήρχαν;

Το Αμαλία Φλέμμιγκ ενώ δεν είναι νοσοκομείο αναφοράς για covid19, έχει μετατρέψει τον ένα όροφο για υποδοχή κρουσμάτων. Είμαι με νεφρική ανεπάρκεια και περιτοναϊκή κάθαρση τελευταίου σταδίου, ποιος μου εμπιστεύεται ότι εγώ δεν θα κολλήσω και θα πάω πριν την ώρα μου. Όλοι ανεύθυνοι και εμείς πεταμένοι σαν τα σκυλιά.

 

07-09-2020

 

Εάν εμπλακούμε σε πόλεμο, υπάρχει κάποιο σχέδιο αεράμυνας; Γνωρίζουμε κάτι; Μάλλον δεν υπάρχει…

19-08-2020

Στα Σύβοτα υπάρχει το κλαμπ ‘’μικρή άμμος’’, του οποίου ένας από τους ιδιοκτήτες είναι αστυνομικός. Κάθε βράδυ χωρίς μέτρο προστασίας πάνω από 500 άτομα. Ούτε η αστυνομία ούτε το λιμενικό κάνουν κάτι.

Πλατεία Βικτωρίας – Βρωμιά, οι λάθρο και οι ναρκωμανείς κοιμούνται στο δρόμο, ο ένας πάνω στον άλλο. Δεν αντέχουμε άλλο αυτή την κατάσταση όσοι ζούμε εκεί.

Σε πτήση χτες από Αγγλία με Eazy Jet δεν έγινε κανένας έλεγχος.

 

13 – 08 -2020

Βέροια-Ένα ερώτημα να θέσω. Οι τρεις γιοι μου ειδοποιήθηκαν σε περίπτωση επιστράτευσης σε ποιες περιοχές θα πάνε. Οι Αλβανοί, οι Γεωργιανοί και τα σκυλιά του Ισλάμ θα αλωνίζουν στην πατρίδα μας;

Οι δημοσιογράφοι στον Αντέννα στο ένα μέτρο χωρίς μάσκα μας κοροϊδεύουνε;

Η δικηγορική του Σιούφα κάθε μέρα μας ενοχλεί για την ΔΕΗ.

Στην ΕΑΔ (ελληνική αρχή διαφάνειας) δεν σηκώνουν το τηλέφωνο για να κάνουμε καταγγελία!

Στα σύνορα της Κακαβιάς προς Ελλάδα έχει σχηματιστεί ουρά 10 χιλιομέτρων. Αν δεν πεθάνουμε από κορωναϊό θα πεθάνουμε μέσα στα αυτοκίνητα από τη ζέστη και την ταλαιπωρία. Οι καθυστερήσεις γίνονται στα εελληνικά σύνορα. Κάντε κάτι.


12-08-2020

Νέα Σμύρνη- Έλαβα τον λογαριασμό της ΔΕΗ 865 ευρώ, ενώ κάθε φορά πλήρωνα 120-150 ευρώ. Τους παίρνω τηλέφωνο συνέχεια και δεν το σηκώνουν τι να κάνω;

Στο ΑΒ την ημέρα της Παναγίας που είναι αργία εδώ και χρόνια την χρεώνουν σαν άδεια σε όσους παίρνουν άδεια εκείνες τις μέρες!

Καβάλα – Η εισπρακτική PALADINO μέρα παρά μέρα τηλεφωνούν για οφειλές στη ΔΕΗ για το ποσό των 100 ευρώ.


11-08-2020

 

Κως –Διοργανωτής συναυλιών. Εμάς μας απαγορεύσαν την μία και μοναδική συναυλία με τον Κότσιρα στο γήπεδο της Κω, καθήμενοι οι θεατές, αλλά τις συναυλίες που γίνονται υπό την αιγίδα του υπουργείου πολιτισμού π. χ. Μποφίλιου στο Γκάζι, στη Μύκονο, στη Σύρο τις επιτρέπουν.


 

5-08-2020

Ηρακλέους και Καλλιρόης τρέχει το νερό από χτες από σπασμένο σωλήνα από χτες, τηλεφώνησα στην ΕΥΔΑΠ και μου είπαν ότι είναι δουλειά του δήμου. Πήρα στον δήμο Νέου Κόσμου και το νερό ακόμη τρέχει σήμερα.

 


 

4-8-2020

 

Στις Κεχριές Κορινθίας παρότι πληγείσα περιοχή από φωτιά, δεν έχουν τέσσερις μέρες νερό. Ο δήμαρχος  αδιαφορεί .

Ρόδος-Ο Κωτσόβολος στη Ρόδο πουλάει ψυγεία από την Τουρκία.


20-7-2020

Γίνεται ανάπλαση στην περιοχή Μεσονησίου στον Δήμο Αγίου Δημητρίου. (Πεζοδρόμια, μονοδρομήσεις κλπ). Στην οδό Ευρυτανίας και Τρεμπεσίνα όλα τα σπίτια παραχωρούν μέρος τους, εκτός από το σπίτι που μένει ο πατέρας και ο αδελφός του δημοσιογράφου Παπαχρήστου. Ρώτησε στον Δήμο για ποιο λόγο και δεν του απάντησαν. Ρώτησα τον εργολάβο και μου απάντησε ‘’άστα ρε φίλε τι να σου πω’’

Έβρος. Το χωριό Πύθειο στον Έβρο εδώ και τρεις μέρες είναι χωρίς νερό. Δεν μας ακούει κανένας. Κάντε κάτι.


 

31-5-2020 “Μπούλη” Καραμανλή για εσένα χτυπάει η κάμπανα! Κάνε κάτι γιατί ο κόσμος “θα σε πάρει με τις πέτρες” αν πάθει κάτι.

“Καλησπέρα,
Ποια μέτρα?
Θα ήθελα να καταγγείλω τον ΟΑΣΑ για συνωστισμό στο λεωφορείο της γραμμής 790 Γλυφάδα- Περιστέρι.
Συγκεκριμένα χτες το βράδυ 30/5/20 και ώρα 3:00 η γυναίκα μου ερχόταν από την δουλειά της σε εστιατόριο στην Αργυρούπολη και το λεωφορείο ήταν γεμάτο από κόσμο στριμωγμένοι σαν “σαρδέλες” που θύμιζε προ κορονοιού εποχή. Όταν έφτασε στο Σύνταγμα ο κόσμος το βιντεοσκοπούσε άναυδος.
Ακόμα το λεωφορείο υποτίθεται ότι περνάει από τις στάσεις τις νυκτερινές ώρες 12:30-1:30-2:30-3:30-4:30 ενώ οι πραγματικές ώρες που περνάει είναι 1:00-3:00-4:30.
Αυτό γίνεται από τις 25/5 που ξεκίνησε η επαναλειτουργία των εστιατορίων.
Τα δρομολόγια είναι μειωμένα και σε καμία περίπτωση δεν γίνονται περισσότερα δρομολόγια όπως είχε ανακοινωθεί, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να αναγκάζονται να στοιβάζονται στα λιγοστά αστικά λεωφορεία.
Μπορεί για να μετακινηθεί κάποιος με τα αστικά λεωφορεία να έχουν αποφασιστεί αυστηρά μέτρα, στην πράξη όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Ευχαριστώ πολύ.”

30-05-2020 

Βράζουν με την Aegean airlines! H καταγγελία που προκαλεί ΣΟΚ στους απανταχού Έλληνες. Διαβάστε την ΕΔΩ

24-5

Τι θα γίνει με τα νυχτερινά κέντρα και όσους συνεργάζονται με αυτά;

– Καλησπέρα είμαι έμπορος λουλουδιών και πηγαίνω σε νυχτερινά μαγαζιά λουλούδια! Εμάς μας έκλεισαν με κυβερνητική εντολή λόγω του ότι έκλεισαν όλα τα κέντρα τις καφετέριες και τις ταβέρνες αλλά εμάς μας θεωρούν πληγέντες επιχειρήσεις!!! Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσετε τους υπεύθυνους εμείς πως θα ζήσουμε??? Ακόμα δεν επιτρέπετε να δουλέψουμε αν και άνοιξαν επειδή απαγορεύουν την μουσική live στα μαγαζιά!!!!!Ακόμα και τους στολισμούς στην εκκλησία απαγόρευσαν και τους γάμους γιατί εμείς πηγαίνουμε λουλούδια και σε αυτούς που κάνουν διοργανώσεις!!! Εγώ λοιπόν πως περιμένουν να πληρώσω όλους τους φόρους μου??? Επίσης είμαι μονογονεϊκή οικογένεια και μόνη μου συντηρώ τα παιδιά μου!!!!

Σας παρακαλώ πείτε τους να πάρουν κάποια μέτρα και για μας γιατί εμείς πραγματικά είμαστε στο έλεος του θεού

 

21-5

— Στο ΕΦΚΑ Περιστερίου γίνεται ένας χαμός από κόσμο. Ηλικιωμένοι περιμένουν έξω από το κτίριο μες τον ήλιο να εξυπηρετηθούν από ένα παραθυράκι ώρες. Όλα ανοιχτά μόνο στο ΕΦΚΑ ΘΑ κολλήσουμε;

– Στην Περιοχή Αγυά Πάτρας είναι συγκεντρωμένες οι περισσότερες κεραίες κινητής τηλεφωνίας και συνεχίζουν να τοποθετούν και άλλες, παρ όλες τις διαμαρτυρίες του κόσμου. Επίσης έχουμε πολλά κρούσματα λευχαιμίας σε παιδάκια.

20-5

— Γιατί δεν βγαίνει τελικά η απόφαση της δίκης για την Χρυσή Αυγή; Συνήθως είναι σύμφωνη με την εισαγγελική απόφαση. Μήπως περιμένουν πρώτα να γίνουν εκλογές, για να μην φύγουν οι ψήφοι του Βελόπουλου που είναι δεκανίκι της ΝΔ, και πάνε στην χρυσή Αυγή;

-Θυμάστε τότε που βομβάρδιζαν την Γιουγκοσλαβία, το Ισραήλ, το ΝΑΤΟ, η Γερμανία, Ισπανία, κ.λ.π. και γράφανε στις βόμβες καλό Πάσχα… Λοιπόν Αμερική 100.000 από κορωνοϊό, Γερμανία 30.000, Ιταλία 30.000, Γαλλία 30.000, όλα εδώ πληρώνονται, καλό παράδεισο ή μάλλον καλό διάολο όσο νυχτώνει η π… των ορθοδόξων μεγαλώνει.

– Ο Πηλαδάκης εδώ και ενάμιση χρόνο, έχει απλήρωτο το προσωπικό σε όλα του τα καζίνο. Τους έχει με έναντι, δεν μιλάνε γιατί φοβούνται μην χάσουν τη δουλειά τους.

 

–Σε συνεχεια του σημερινου
δημοσιευματος για τα <περιεργα >που
συμβαινουν σχετικα με τους διορισμους
των δικηγορων της νομικης βοηθειας
αυτα δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα
που γινονται για τους διορισμους
δικηγορων στιις αρχαιρεσειες των
σωματειων..Μετον ν.4446/16 αρ.52 και την
Υπου.αποφαση 2394/80 αποφασισθηκε ο
διορισμος δικηγορων αντι για δικαστες
στις εκλογες σωματειων συλλογων κ.λ.π.Η
αμοιβη ειναι περιπου 100 ευρω εκτος εαν
προκειται για μεγαλα σωματεια
(τραπεζων κλπ.)οποτε ανερχεται σε υψος
ανω των 1000 ευρω.Η επιλογη γινεται απο
τον καταλογο των δικηγορων απο τον
εκπροσωπο του σωματειου.Συμβαινει ομως
κατι περιεργο και καπως ανεξηγητο οπως
συμβαινει και με την νομικη
βοηθεια.Υπαρχουν δικηγοροι που εχουν
μπει αντιπροσωποι αμετρητες φορες οι
ιδιοι παντοτε και η μεγαλη μαζα δεν
εχει μπει ποτε.Καμια φορα βαζουν και
κανενα αγνωστο για ξεκαφωμα.Υπο
λογιστε ποσες χιλιαδες σωματεια και
συλλογοι εδρευουν στην Αθηνα και κανον
εκλογες καθε χρονο και θα δειτε για τι
τζιρο μιλαμε.Καταγγελιες βεβαια εχου
γινει αλλα δεν προχωρουν.Το ζητημα
εχει αποτελεσει αντκειμενο αγρας ψηφων
στι εκλογες του 2017 για το ΔΣΑ.Εχουμε
διαμαρτυρηθει σε σε συμβουλους του ΔΣΑ
αλλα η απαντηση ειναι οτι. αλλος τα
κανονιζει.Ποιος αραγ娡:

 

19-5

-Στα Οινόφυτα είναι σε εξέλιξη η απεργία των εργαζομένων στην ΕΑΒ. Καταργούν τα βαρέα και ανθυγιεινά και το 10% στις αποδοχές. Ασχοληθείτε σας παρακαλούμε.

– Στην πλαζ της Βουλιαγμένης τις πρωινές ώρες κάθε μέρα ενώ επικρατεί συνωστισμός στην είσοδο, προκλητικότατα κάποιος κ. Γ, πρώην συνεργάτης του Βρυώνη που έχει το κανάλι έψιλον, μας αγνοεί όλους και περνάει από το πλαϊ χωρίς να μας σέβεται. Απευθυνθήκαμε στη διεύθυνση και δεν έκανε κάτι. Στη συνέχεια μάθαμε ότι είναι και υπόδικος για πλαστογραφία, είχε εταιρεία που εκτύπωνε αφίσες..

– Δεν λειτουργεί τίποτα από δημόσιο. Παίρνω τηλέφωνο δύο μέρες στην υπηρεσία αρχαιοτήτων και μνημείων στο Βόλο και δεν το σηκώνει κανείς.

-Σε εγκύκλιο που απεστάλη στα σχολεία ενημερώνουν ότι οι προκαταβολές για τις σχολικές εκδρομές δεν επιστρέφονται.

-Στο υφυπουργείο αθλητισμού σε όλους τους ορόφους δουλεύουμε χωρίς κλιματισμό κατόπιν εντολής, αλλά για το γραφείο του  Αυγενάκη ετοιμάζουν ντουλάπα a/c αυτόνομη.

– Εφορία Γλυφάδας και Θήβας δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα για συναλλαγές. Απελπισία.

 

18-5

-Σε απάντηση στον Μητροπολίτη Αμβρόσιο για το που βρίσκεται ο Ιερώνυμος: Στην βίλα του στη Δοβρένα στη Θήβα. Από την έναρξη της πανδημίας με την προσωπική του ασφάλεια κατέλυσε στην βίλα του. Την οποία την έχτισε λίγο αφότου εκλεγεί Αρχιεπίσκοπος Ελλάδος. Βοά η Θήβα. Έχει υπό την επίβλεψή του οίκο ευγηρίας στο Δήλεσι και άλλα πολλά  με το συγγενολόι του.

-Υπηρεσία ασύλου στη Λεωφόρο Κατεχάκη, πανικός από αλλοδαπούς ο ένας πάνω στον άλλο. Μένω ακριβώς απέναντι και παρατηρώ ότι κανένας δεν φοράει μάσκα ,μετά όλοι αυτοί μπαίνουν στο μετρό, χωρίς καμιά προφύλαξη και για μας να τα πρόστιμα.

-Ποιος θα εγγυηθεί για το αδιάβλητο των εξετάσεων στα πανεπιστήμια τώρα με την τηλεδιάσκεψη;

-Στο Δήμο Βάρης-Βουλιαγμένης Αφρικανός κάνει καθαριότητα στον δρόμο. Σε ερώτησή μου αν δουλεύει για τον Δήμο, μου απάντησε no no English. Πήρα τηλέφωνο τον δήμο να ρωτήσω αν όντως είναι συνεργάτης του δήμου και μου απαντήσανε ότι είναι προσωπικά δεδομένα. Εγώ πληρώνω τέλη στον δήμο και να μην ξέρω αν είναι εργάτης ή όχι;

-Ο Χαρδαλιάς κάθε απόγευμα ξεκινάει με το: συμπολίτες και συμπολίτισσες. Εγώ που μένω στη Θεσσαλονίκη, του είμαι συμπολίτης του; Αλλά έτσι είναι αυτοί της νέας τάξης πραγμάτων, δεν λένε εθνικότητα Έλληνες και Ελληνίδες.

– Ο Φαήλος ο Κρανιδιώτης σε συνέντευξή του στην Δημοκρατία την Κυριακή, είναι από τους σιχαμένους που κατακεραυνώνουν την εισαγγελέα για την υπόθεση της Ρόδου και μάλιστα υποδεικνύει και τρόπους στους δράστες για μείωση της ποινής τους.

– Ο δήμος Παγκρατίου αποφάσισε να τιμωρήσει τους παραγωγούς της λαϊκής κλείνοντας σήμερα την λαϊκή στην πλατεία Πλυτά. Αναγκάζει εμάς τους πολίτες μ αυτή την ενέργεια να πάμε στα σούπερ μάρκετ να αγοράσουμε τα εισαγόμενα μπρόκολα και κουνουπίδια με 5 ευρώ το κιλό. Γιατί; Παντού όλοι κυκλοφορούν άνετοι στα μέσα στις πλατείες (Ομονοίας με τις φιέστες) η λαϊκή τους πείραξε;

 

17-5

-Η τράπεζα Eurobank μου κράτησε 40 ευρώ για χρεωστικούς τόκους από ακατάσχετο ποσό.

– Στις παραλίες από το Παλαιό Φάληρο μέχρι και την Βάρκιζα γίνεται χαμός. Ο ένας πάνω στον άλλο. Χτες στην Βάρκιζα ο Άδωνης με τον δήμαρχο της περιοχής και την κουστωδία τους καμιά είκοσι άτομα,  ήρθαν για επιθεωρήσουν χωρίς μάσκες.

-Άνεργος, περιμένουμε ακόμα από το Φεβρουάριο τις προσλήψεις για 100.000 άνεργους, που εξήγγειλαν για κοινωφελή εργασία, πήγε Μάιος και ακόμη τίποτα,

15-5

-Στο 140 λεωφορείο από Γλυφάδα  προς κέντρο χτες όλος ο διάδρομος ήταν ασφυχτικά γεμάτος χωρίς καν ο οδηγός να δώσει καμιά σημασία όταν παραπονεθήκαμε για τον συνωστισμό.

-Υπάρχουν στίβα κλαδιά στους δρόμους του Ζούμπερι, ο δήμος αδιαφορεί παρ όλες τις καταγγελίες που κάνουμε όχι μόνο γι αυτό αλλά και για πολλά άλλα ,όπως  μη φωταγώγηση δρόμων ανύπαρκτα πεζοδρόμια, οι κεντρικοί οδοί γεμάτοι με λακκούβες κ.λ.π.

-Στα φανάρια επιμόνως οι λαθρομετανάστες να σου καθαρίσουν το αμάξι, ας επιληφθεί επιτέλους κάποιος αυτό το συνεχόμενο βάσανο!

-Στην Λάρισα τα κρούσματα είναι πολύ περισσότερα απ ότι ανακοινώσανε σήμερα, απλά τα ανακοινώνουν σιγά-σιγά για να μην προκληθεί πανικός. Παρά ταύτα οι γύφτοι συνεχίζουν να βγαίνουν στις λαϊκές και στα παζάρια χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Που είναι ο δήμος; Η πολιτεία; Στην τελική εμείς μπαίνουμε σε καραντίνα και όχι αυτοί.

 

14-5

-Παίρνω το υπουργείο συγκοινωνιών στο Χολαργό για να κλείσω ραντεβού για ανανέωση διπλώματος και το τηλέφωνο δείχνει κατειλημμένο, εδώ και δεκαπέντε μέρες , κάθε ώρα. Μας κοροϊδεύουν, τι θα πρέπει να κάνω εγώ ο αγανακτισμένος;

-Ζαβραδυνός- στη χτεσινή εφημερίδα στη σελίδα 21 αναφέρεται το όνομα Γρηγόριος Κασιμάτης, για ποιο λόγο αναφέρεται, είναι εντελώς άτοπο, ο Κασιμάτης ήταν υπουργός πριν τον Παπαδόπουλο, είναι εκ παραδρομής ή εννοείται κάτι άλλο;

–Μπουγιούκου-Τα λεφτά για τις συντάξεις του ΟΠΕΚΑ για τους ανάπηρους, έχουν να δοθούν από το Φεβρουάριο. Τι θα κάνω εγώ που έχω άρρωστο κατάκοιτο παιδί;

-Μεσολόγγι- Ανεξέλεγκτοι οι γύφτοι ηλικίας 15-16 ετών με τα αμάξια αλωνίζουν με τα αυτοκίνητα μες την πόλη παραβιάζοντας STOP, όρια ταχύτητας, κινδυνεύουμε. Δεν πάει άλλο.

– Ο πατέρας μου είχε κάνει τα χαρτιά από το 18, πέθανε και η μάνα μου δεν έχει πάρει τίποτα ακόμη. Είναι καρδιακή και θέλει φάρμακα, πως θα ζήσει;

– Είμαι ιδιοκτήτρια 2 σπιτιών, είναι το μοναδικό μου εισόδημα τα ενοίκια, τώρα με την μείωση δεν μπορώ να ανταπεξέλθω οικονομικά, ποιος θα νοιαστεί για τους ιδιοκτήτες;

10-5

– Να κάνουμε πρωτοσέλιδο για τις κεραίες 5G

– Η εξεταστική στα πανεπιστήμια θα γίνεται με τηλεδιάσκεψη από το σπίτι.

– Έχω αμπέλι στη Ριτσώνα και μου το έχουν ρημάξει οι αλλοδαποί από το κέντρο φιλοξενίας, έχω ενημερώσει το δήμο αλλά δεν κάνει τίποτα.

– Την δεκαετία 80-90 στον Κορυδαλλό ο Πατέρας βαρβιτσιώτης ήταν ο τρόμος και ο φόβος της περιοχής ; Γιατί;

 

8-5

Μπαλταδάκης- Στην Ρουμανία το ανώτατο δικαστήριο ακύρωσε τα πρόστιμα λόγω κορωνοϊού και επιστρέφει τα χρήματα πίσω.

– Τι δουλειά έχουν τα κόμματα στα σχολεία ; αυτό συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα.

-Καραγιαννούλης-Να γράψουμε κάτι για τους συνταξιούχους που δεν φτάνουν τα λεφτά να πάρουν τα φάρμακά τους.

-Δρακόπουλος- Δεν νοιάζεται ο Δήμος Αθηναίων για την καθαριότητα στην περιοχή της Κυψέλης, οι κάδοι απορυμμάτων δεν πλένονται σχεδόν ποτέ, σκυλοβρωμάει όλη η περιοχή, οι αλλοδαποί αδειάζουν τα σκουπίδια χωρίς σακκούλες, βοήθεια, θα κολλήσουμε όχι μόνο κορωνοϊό αλλά και ότι άλλο νόσημα μεταδίδεται.

7-5

–Σήμερα με απείλησαν με φραγή στο τηλέφωνό μου ( WIND) από την εισπρακτική εταιρεία η ORION EXPRESS, ενώ είμαι στα πλαίσια του χρόνου που πρέπει να καταβάλω το μηνιαίο ποσό 19/5

-Είμαι 75 χρονών και η εθνική τράπεζα μας ενημέρωσε πως οι συναλλαγές θα γίνονται από το μηχάνημα μόνο και ηλεκτρονικά, εμείς σαν ηλικιωμένοι δεν γνωρίζουμε, τι θα κάνουμε;

–Το 2006- Χατζάκης τότε πρόεδρος ΚΕΛΠΝΟ με Τσιόδρα εισηγήθηκαν την εισαγωγή φαρμάκου amadadin (πολλά εκατομμύρια) που μετέπειτα το απέρριψαν οι Αμερικάνοι.

6-5

– Οι Εβραίοι τοποθέτησαν τον Νικολόπουλο να πει αυτά τα πράγματα για τον Καζαντζίδη.

– Στην Λεωφόρο Φυλής, έχουν κάνει ανακατασκευή στο δρόμο, με αποτέλεσμα να έχουν κάνει μιάμιση λωρίδα  δρόμο. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα κίνησης, δεν έχει φώτα, τα πεζοδρόμια τα οποία δεν τα χρησιμοποιεί κανένας βγαίνουν ξαφνικά στο δρόμο.  Θα  σκοτωθεί κόσμος.

– Παραγωγός από την Κορινθία σε απόγνωση, δεν έχουν πάρει κάποια βοήθεια δεν έχουν κάποια επίσημη ανακοίνωση πως θα λειτουργήσουν οι λαϊκές, βρίσκονται σε απόγνωση.

-Επισκοπόπουλος- Η μητρόπολη Καισαριανής αύξησε το ποσό από 70 ευρώ σε 150 ευρώ την άδεια για την κάθε ταφή.

– η εισπρακτική Χαρακτινιώτη ενοχλεί και συγγενικά πρόσωπα εκτός των ιδίων.

 

5-5

–Το ΕΚΕΜΣ πολυκατάστημα του στρατού λειτουργεί κανονικά από σήμερα. Είναι απόφαση του ΓΕΕΘΑ  και μόνο, να λειτουργήσει;

-Ο ΟΑΕΔ Μεγάρων ενώ θα έπρεπε να λειτουργεί κανονικά, δεν είναι ανοιχτός, και με παραπέμπουν στον λογιστή μου, για να κάνω τη δική τους δουλειά. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

-Δεν έχει καταβληθεί ακόμα το έκτατο επίδομα στις επιχειρήσεις των 800 ευρώ, το περιμένουμε από το Πάσχα

 

4-5

–Το παιδί μου προσελήφθη σαν βοηθός επιβατών στα μέσα μαζικής μεταφοράς, από μια εταιρεία secure solution, η σύμβαση που υπογράψανε είναι αορίστου χρόνου και 8άωρη αλλά σήμερα πρώτη μέρα τους ανακοινώθηκε το πρόγραμμά τους και θα δουλεύουν 10ωρα.

– Και ο Βρυώνης κάνει μάσκες και μας δουλεύει με τις τιμές, ο λωποδύτης.

– Για ποιο λόγο μας έχουν απαγορέψει 200.000 ερασιτέχνες ψαράδες το ψάρεμα, τι φοβούνται να μην κολλήσουν απ’ τα ψάρια ή τα ψάρια από μας;

-Μου κόψαν το μισό επίδομα που έπαιρνα σαν τυφλή. Έπαιρνα 680 και μου το κάνανε 340, πως θα πληρώσω το νοίκι μου τα φάρμακά μου; Θέλουν να μας εξοντώσουν εμάς τους ΑΜΕΑ.

3-5

—Στην Μάνδρα Λαρίσης δεν υπάρχουν  δεν υπάρχουν διευθύνσεις και αριθμοί στο χωριό καθόλου, γίνεται ένα μπάχαλο με την αλληλογραφία με τους λογαριασμούς οι οποίοι πηγαίνουν σε ένα περίπτερο, ανοίγονται απ τον καθένα και λοιπά… Προχθές παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στην ύδρευση του σπιτιού μου, είμαι κάτοικος Αττικής και εκεί είναι το χωριό μου, οι τεχνικοί της Ευδαπ δεν μπορούσαν να βρουν το σπίτι μου και έτσι το νερό να τρέχει για δύο μέρες,. Δεν ενδιαφέρεται κανένας.

– Μητσόπουλος-Αυστραλία- Σιγά- σιγά σε όλες σχεδόν τις συναλλαγές μας υποχρεώνουν να τις κάνουμε μόνο με κάρτα.

 

1-5

–Γιατί σε άλλα κράτη οι ηλικιωμένοι χρήζουν διαφορετικής μεταχείρισης σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες και λοιπά;

—Πέθανε ο παππούς μου στην Άρτα και δεν μ αφήνουν να πάω. Μου λένε ότι είμαι δεύτερου βαθμού συγγενείας και δεν επιτρέπεται.

–  Αγγελή Μαίρη-Ο Σταθάκης του Αρτ ξέρει το κύκλωμα της συμμορίας που τρώει τα λεφτά του κόσμου από τις τράπεζες. Μέχρι τώρα μου φάγανε 70.000 από την Alpha.

– Πίσω από την κατασκευή μασκών κρύβεται η Ντόρα.

—Πολλά τηλέφωνα για την κυκλοφορία της εφημερίδος αλλά και για τα cd και dvd ότι δεν τα βρίσκουν.

29-4

Πατήρ Χριστόφορος από Χίο-Σας ευχαριστώ θερμά για την υποστήριξη που δείξατε στο πρόσωπό μου, θερμές ευχές και χρόνια πολλά. Σ όλη την ομάδα και ιδιαίτερα στον κ. Χίο.

–Aπό Λάρισα- στη δουλειά με τις μάσκες είναι και ο Αγοραστός μέσα, με τις ευλογίες του Άδωνι, είναι πολλά τα χρήματα. Ο Αγοραστός έχει στην ιδιοκτησία του το κτίριο που στεγάζεται η υπηρεσία των ΚΕΠΠΑ, σε κεντρικό πεζόδρομο της Λάρισας (Ρούσβελτ) η μετάβαση γίνεται με δυσκολία, τρώνε κλήσεις, αναγκάζονται να πληρώνουν ταξί , ταλαιπωρούνται. Υπάρχουν τόσα κτίρια έξω από το κέντρο αλλά αυτό…. είναι του Αγοραστού.

-Είμαι ιδιοκτήτρια ακινήτου και δεν βγαίνουμε με το 60% που μας πληρώνουνε οι ένοικοι πότε θα λήξει αυτό το θέμα;

– Παίρνω τηλέφωνο στην Εργάνη και δεν το σηκώνει κανείς; Έχω να λαμβάνω το επίδομα των 800 και δεν μου έχει καταβληθεί από τις 15 Απριλίου που πρέπει να απευθυνθώ;

28-4-2020 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΗΓΜΕΝΟ

” Καλησπέρα σας
Πριν απο λίγο η μητέρα μου άνοιξε το συγκεκριμένο προιόν για να μαγειρέψει το οποίο είναι αγορασμένο απο το κατάστημα LIDL Σαντορίνης το όποίο εβρίσκεται στην ευθεία Φηρών Πύργου. Το πρόιόν ανοίχθηκε αυτή τη στιγμή που σας γράφω και έχει ημερομηνία λήξης στις 24-10-2020. Όπως αναγράφετε και στις φωτογραφίες που σας στέλνω για του λόγω το αληθές διακρηνεται μια μάυρη πρασινόμαυρη ελαφριά κρούστα σαν μούχλα. θα ήθελα να αναφέρω πως την τελευταία περίοδο έχω παρατηρήσει πως απο τα συγκεκριμένα καταστήματα η ποιότητα των προιόντων παρουσιάζει έντονες αλλιώσεις και σε άλλες περιπτώσεις που έχω συναντήση. Για ότι χρειαστεί είμαι στη διάθεση σας.
Με εκτίμηση.

Μ.Γεώργιος”

28-4-2020 Eπίδομα κορωνοϊού στο προσεχές μέλλον για ΑΜΕΑ ;

“αγαπητοί κύριοι
υπάρχει κάποια πρόβλεψη για επίδομα κορονοιου στο προσεχές μέλλον για ΑΜΕΑ ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΓΙΑΝΝΗΣ Σ.”

26.4.2020 Κρανίδι: “Κόβεται συνέχεια το ίντερνετ μου ενώ στους λ@θρομετανάστες που μένουν στην περιοχή πηγαίνει σφαίρα” – Πώς γίνεται αυτό;”

“Καλημέρα. Είμαι συνταξιούχος και μένω με την καραντίνα στο Κρανίδι. Το πρόβλημα που θέλω να καταγγείλω είναι ότι τις τελευταίες 15 ημέρες το ίντερνετ κόβεται κάθε μέρα και για πολλές ώρες 12, 14 και 16 ώρες. Εχτές Σάββατο κόπηκε από τις 4 το απόγευμα και ήρθε σήμερα Κυριακή στις 10 το πρωί, 18 ώρες κομμένο. Βέβαια και πριν ποτέ δεν είχαμε καλό ίντερνετ αλλά κοβότανε λίγες ώρες, όχι τόσες πολλές ώρες. Παίρνω το 13788 αλλά παλιότερα που έπαιρνα έβγαιναν κάτι παιδιά, νεαροί και νεαρές, και συζητάγαμε για την βλάβη, τώρα παίρνω και μάλλον λόγω του κορωνοιού έχουνε βάλει μια κασέτα και λέει “αφήστε το μήνυμα σας και θα επικοινωνήσουμε”, αφήνω μήνυμα και ποτέ δεν επικοινωνούν μαζί μου. Αυτό που θέλω να καταγγείλω είναι ότι πολύ κοντά γύρω στα 2 χιλιόμετρα είναι ο Γαλαξίας, το ξενοδοχείο που έχει τους μαύρους λαθρομετανάστες που βγήκανε 150 θετικοί στον ιό. Στον Γαλαξία λοιπόν δεν κόβεται ποτέ το ίντερνετ και πηγαίνει σφαίρα. Ρώτησα έναν γνωστό που δουλεύει συντηρητής στο ξενοδοχείο αν κόβεται το ίντερνετ και το έψαξε και μου είπε ότι το ίντερνετ στους μαύρους δεν κόβεται ποτέ και είναι το γρήγορο ίντερνετ χωρίς καθυστερήσεις. Και ερωτώ: Γιατί στους λαθρομετανάστες που μένουν στον Γαλαξία δεν κόβεται ποτέ το ίντερνετ και στην γύρω περιοχή κόβεται 12, 14 και 18 ώρες? Μήπως έχουν δώσει διαταγή οι ΜΚΟ που κυβερνάνε την Ελλάδα να κόβουν το ίντερνετ στους μαλάκες τους Έλληνες και να το στέλνουν σφαίρα στους λαθρομετανάστες μην τυχόν και δυσαρεστηθούν οι γ@μιάδες μας και χάσουμε το DNA και δεν μπολιάσουν την Ελληνική φυλή με νέο αίμα? Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει γιατί το ίντερνετ κόβεται στους Έλληνες 12, 14 και 18 ώρες κάθε μέρα και στους λαθρομετανάστες που μένουν στο ξενοδοχείο Γαλαξίας δεν κόβεται ποτέ? Ευχαριστώ.”

23-4-2020 Καταγγελία για οαεδ και επιδόματα- Περιμενωντας την Ανασταση

“Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα ,κυριε Στεφανε Χιο .Ευχομαι ολοψυχα ,οι Ελληνες και η πατριδα μας να αναστηθουν πνευματικα ,και να δουν το φως το αληθινο .Η κατασταση στην χωρα του φωτος δυστυχως ,με τους προδοτες ,δισιλογους ,ψευτες ,μεθυσους ,τραμπουκους ,και χαρτομαντες επιστημονες ,εχει ξεφυγει , Ο [Κυριος] Μητσοτακης ,συνεχιζει και κοροιδευει τον Ελληνα ,μεσα στην δυστυχια του μαζι με την κλικα του ,ξεκινησε ,ανοιξε η πλτατφορμα των 400 ευρω για τους ανεργους ,που οπως καλα γνωριζεται ,δεν θα παρουν το επιδομα αυτο ,το συνολο των ελληνων ανεργων ,παρα μοναχα οπως καθε φορα το περισσοτερο ποσοστο θα ειναι εκ της αλλοδαπης . εμεις ολοι οι υπολοιποι ,βρισκομαστε και μεχρι 35 μηνες ανεργοι ,περνωντας το ελαχιστο απο το κοινωνικο εισοδημα αλληλεγγυης ,και αλλοι Ελληνες που ειναι εγγεγραμμενοι στα μητρωα του Ο.Α.Ε.Δ οργανισμος της πλακας ,φτιαγμενος ραμενος στα μετρα τους ,εδω και χρονια ,τι θα κανουμε ,για πειτε μου ,να ζησουμε πως ? μπαινοντας στην σχετικη πλατφορμα που ανοιξε αποψε ,να αντικρυζεις το μηνυμα ,δεν πληρουμε τις προυποθεσεις ..ποιες προυποθεσεις δεν εξηγει στο να εισαι ανεργος …τα γνωστα τους κολπα οπως παντα οπως και με το κοινωνικο μερσισμα πριν λιγο καιρο.. οχι πως με το 400 θα ζουσαμε οχι ,τουλαχιστον θα αγοραζαμε ,τροφη ,φαρμακα ,και κανενα πακετο τσιγαρα να καπνισουμε ,να μην μαζευουμε τις γοπες απο τον δρομο ,και κολησουμε ξαφνικα ολοι στα αληθεια τον κορονοιο και τοτε πραγματικα δεν θα ξερουν τι να κανουν ,.Αυτα ολα που κανει τα γραφει η ιστορια ,καθως και ο ελληνικος λαος ,που πιστευω οχι ολοι ,ενα μερος ομως που εχουν γνωση και αντιληψη των πραγματων καταλαβαινουν .Μεχρι ποτε θα υποτιμα την νοημοσυνη μας ο κυριος αυτος και η παρεα του ..καλο θα ειναι να αλλαξει το μετρο και να δωσει τα χρηματα σε ολους ,που μεχρι τωρα ανερχονται πανω απο τις 550.000 ανεργοι ,αν δεν τα εχει να τα παρει πισω απο τα καναλια που τα εδωσε και απο τα κοματα αρκετα πια με ολη αυτην την κοροιδια ,θερμη παρακληση κυριε Στεφανε Χιο να το δημιοσιευσετε ως εχει ,οχι πως θα αλλαξει κατι ,ομως να καταλαβει πως υπαρχουν Ελληνες ακομα και δεν εχουν γονατισει .Χριστος Ανεστη ,καλη λευτερια στην πατριδα μας .”

23-4-2020  Καταγγελία για κόλπα που κάνουν οι αλλοδαποί

“Αγαπητέ Στέφανε, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Σας παραθέτω ένα κόλπο που κάνουν κάποιοι αλλοδαποί οι οποίοι είναι ενοικιαστές καταστημάτων . Με το πρόσχημα της μείωσης των ενοικίων 40% καταφέρνουν και παίρνουν τη σχετική βεβαίωση από τον διεφθαρμένο λογιστή τους πως ήταν κλειστή δήθεν η επιχείρησή τους (στην πραγματικότητα λειτουργούσαν κανονικά) και όχι μόνο πληρώνουν μειωμένο ενοίκιο αλλά εισπράττουν από το κράτος το ποσό που τους αναλογεί. Δηλαδή εδώ μιλάμε για απάτη σε βάρος του ιδιοκτήτη και του κράτους. Παρακαλώ καταχωρήστε το στη σελίδα των καταγγελιών σας.
Με τιμή,
θερμά ευχαριστώ,
Δρ. Δημήτρης . Ν”

23-4-2020 Ο πολίτης καταγγέλλει: “Μας άφησαν στη μοίρα μας στον Γαλατά Τροιζήνας – Έχουμε μείνει άφραγκοι”

“Καλημέρα και χρόνια πολλά
Είμαι κάτοικος ΓΑΛΑΤΑ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ
Δεν μας επιτρέπουν να μεταβούμε στις τράπεζες στον ΠΟΡΟ Αττικής
Δεν έχουμε στον τόπο μας τράπεζες
Υπάρχουν μεν μηχανήματα ανάληψης
Αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα κατάθεσης
Παράκληση για τις δικές σας ενέργειες
Ευχαριστώ και συγνώμη για την ενόχληση
Κ. Αναστάσιος συνταξιούχος ΠΝ”

22-4-2020 Καταγγελία για το επίδομα των 800 ευρώ: ” Δεν έχω πάρει φράγκο – Τίποτα στον λογαριασμό μου”

“ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,

ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ.ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 11.03. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ TO ΕΠΙΔΟΜΑ Η ΑΠΛΑ ΑΝΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛH;ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ; ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ,ΓΙΑΤΟ ΜΟΝΟ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.”

21-4-2020 Καταγγελία για συνδρομητική τηλεόραση: “Με ΧΡΕΩΝΕΙ στο ΑΚΕΡΑΙΟ σαν να μου παρέχει το σύνολο των υπηρεσιών της”

“Καλησπέρα Στέφανε.
Χριστός Ανέστη.
Θεωρώ ότι το πρόβλημα της παροχής συνδρομητικών υπηρεσιών αφορά, εκτός από μένα προσωπικά, αρκετές δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων.
Μένουμε σε μια περιοχή της Αττικής που η λήψη επίγειου τηλεοπτικού σήματος, παλαιότερα αναλογικού και τώρα ψηφιακού είναι πάρα πολύ δύσκολη. Αναγκάστηκε να γίνω συνδρομητής της Nova, προκειμένου μαζί με την τηλεοπτική κάλυψη να εξασφαλίσω και το Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.
Μετά τα γνωστά γεγονότα η μεν Nova ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ κι έχει αναστείλει τις πληρωμές της. Εμένα όμως με ΧΡΕΩΝΕΙ εις το ΑΚΕΡΑΙΟ σαν να μου παρέχει το σύνολο των υπηρεσιών της με απειλή να τις διακόψει αν δεν καταβάλω το αντίτιμο.
Παρά τις διαμαρτυρίες μου με γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια. Παράλληλα, υπάρχει μια περίεργη σιωπή γύρω απ’ αυτό το ζήτημα, αν και οι συνδρομητές που πλήττονται είναι σχεδόν 350.000 μόνο για την Nova.
Έχω την εντύπωση ότι αν δεν γράψεις και δεν φωνάξεις εσύ δεν θα το κάνει κανένας. Οι άλλοι ούτως ή άλλως είναι είτε διαπλεκόμενοι, είτε μπουκωμένοι. Κι ως γνωστό όταν τρώνε, διαφημιστικά πακέτα, δεν μιλάνε καθόλου.
Για βάλτους σε σειρά.
Ευχαριστώ πολύ.”

17-4-2020 ” Βάλαμε την κρατική τηλεόραση να ακούσουμε την Θεία Λειτουργία στο Φανάρι και από πίσω ακούγαμε τον ΧΟΤΖΑ – Πάλι γαργάρα για να μην θυμώσουμε τους Τούρκους;;”

“ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΡΟΔΟ.
ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΗΝ ΕΡΤ3 ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ Μ. ΠΕΜΠΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ , ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΤΩΝ ΨΑΛΤΩΝ Ο ΗΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΤΖΑ !!!!!!! ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΓΑΦΩΝΑ ΜΑΛΛΟΝ !!!!!!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΙΑΖΕ ΤΟΥΣ ΨΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!!! ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ…. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ …….ΤΥΧΑΙΟ ΕΤΣΙ????? ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΑΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ???? ΠΑΛΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!”

17-4 ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

-Σ όλα τα κανάλια κανένας δεν ανέφερε για τους συνταξιούχους. Οι συνταξιούχοι είναι οι πιο φτωχοί των φτωχών. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να τους εξοντώσουν με όποιον τρόπο.

-Το νεκροταφείο στο Σχιστό θα παραμείνει μετά από εντολή δημοτικού συμβουλίου κλειστό ως και την Τρίτη ενώ τα υπόλοιπα θα ανοίξουν αύριο,  γιατί εξαιρείται το δικό μας;

-Η Μενδώνη είχε υπηρετήσει στο ΥΠΕΧΩΔΕ και είχε δασκάλα την Παπαζώη, είναι αυτής της κλάσης.

– Η εταιρεία MECCANICA η οποία νοικιάζει υπαλλήλους στην ΕΥΔΑΠ(ταμίες) τους άφησε απλήρωτους και χωρίς δώρο. Ο Σαχίνης της ΕΥΔΑΠ γνωρίζει αλλά δεν κάνει τίποτα.

-Tα Lidl στην Αγριά Βόλου δέχονται μόνο μετρητά. Για ποιο λόγο το κάνουν αυτό; Δεν υπάρχει κάποιος να τους ελέγξει;

 

16-4-2020 “Τι γίνεται με τους ναυτικούς και την έκπτωση ενοικίου; Δεν μπορούμε να μπούμε στον Εργάνη”

“Καλή σας μέρα . Είμαι αξιωματικός εμπορικού ναυτικού και βρίσκομαι σε αναστολή σύμβασης και δικαιούχος των 800€ .Επειδή πολλοί συνάδερφοι μου δεν έχουν ενημερώσει από κάπου με εμάς τι γίνεται με την έκπτωση ενοικίου ;Γιατί εμείς δεν μπορούμε να μπούμε στο Εργάνη και ούτε οι λογιστές ξέρουν . Μήπως ξέρετε την διαδικασία η να αναδείξετε το θέμα .
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας .

Με εκτίμηση ,

Π. Μάριος”

15-4-2020 ” Αυτή είναι η ιδιωτική παιδεία στην Ελλάδα”

“Καλησπέρα σας Κύριε Χίο

Σας στέλνω την επιστολή της Προέδρου του Ιδιωτικού Σχολείου Ζηρίδη ,που ενώ ακόμα δεν έχει γίνει άρση Κανενός Μέτρου ,ενώ ακόμα είμαστε σε μια Οικονομική Εξαθλίωση ,ενώ σε όλο αυτό το διάστημα το συγκεκριμένο σχολείο έκανε μια στοιχειώδη εκπαίδευση 2 ωρών (και αυτή όχι κάθε ημέρα) ,έρχεται η Πρόεδρος και απαιτεί (γιατί απαιτεί) ακόμα και την ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ του Επόμενου Ετους!!!!
Δηλαδή η Κεραμέως η εντεταλμένη της γνωστής Λέσχης ,δεν φτάνει που έχει σαν στόχο την Απόλυτη Απαξίωση της Παιδείας με την υποχρεωτική ενσωμάτωση δεκάδων αλλοδαπών παιδιών με ηλικίες (ότι ναναι ) στις αίθουσες,τώρα έδωσε και το Πράσινο Φως και στα Ιδιωτικά Σχολεία να συμβάλλουν και αυτά στην αφαίμαξη μας ,στις ήδη τεράστιες αιματηρές προσπάθειες που κάνουμε να μορφώσουμε τα παιδιά μας.
Σας παρακολουθώ χρόνια κύριε Στέφανε και ξέρω ότι αγωνίζεστε καθημερινά …
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Με εκτίμηση στο πρόσωπο σας
Ένας απλός Γονέας που αγωνίζεται”

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΖΗΡΙΔΗ

14-4-2020 Καταγγελια για την Εργάνη και το επίδομα 800 ευρώ

“Καλησπέρα σας,

ονομάζομαι Κ.Ελένη και έχω τεθεί σε αναστολή σύμβασης από τον εργοδότη μου από τις 21/03 λόγω των έκτακτων μέτρων. Όταν προσπάθησα να υποβάλλω την αίτηση για το επίδομα των 800 ευρώ που δικαιούμαι, μέσω του συστήματος Εργάνη, το σύστημα με απέκλειε καθώς ανέφερε ότι είμαι εργαζόμενη σε εργοδότη με ένα ΑΦΜ που μου ήταν άγνωστο. Το συγκεκριμένο ΑΦΜ ανήκει στην εταιρεία στην οποία εργαζόμουν μέχρι τις 23/01/2020 που αποχώρησα οικειοθελώς. Σημειώνεται ότι εργαζόμουν στη συγκεκριμένη εταιρεία ως νοικιαζόμενος υπάλληλος, δηλαδή η εταιρεία με την οποία είχα σύμβαση και η οποία δήλωσε την αποχώρηση μου στον ΟΑΕΔ είναι άλλη. Μετά από τρεις μέρες που πραγματοποιήθηκαν άπειρες επικοινωνίες με τις δύο εταιρείες και το Υπουργείο Εργασίας ενημερώθηκα ότι το πρόβλημα οφείλεται σε αστοχία του συστήματος Εργάνη. Συγκεκριμένα, το σύστημα φαίνεται ότι δεν λειτουργεί με τα πιο πρόσφατα στοιχεία με αποτέλεσμα όποιος έχει αλλάξει εργοδότη από τον Νοέμβριο να φαίνεται στο σύστημα εργαζόμενος στον προηγούμενο εργοδότη του. Το πρόβλημα αφορά περίπου 6.000 άτομα. Παρότι έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες από εργαζόμενους και τους πρώην εργοδότες τους το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί εδώ και 10 μέρες. Πιστεύω ότι το θέμα αξίζει να αναφερθεί καθώς πολλοί άνθρωποι παραμένουν άνεργοι και αυτή τη στιγμή δεν μπορούν καν να υποβάλλουν την αίτηση για να πάρουν τα χρήματα που δικαιούνται, ώστε να επιβιώσουν.

Με εκτίμηση,”

14-4-2020 Καταγγελία αναγνώστη μας σχετικά με το βοήθημα σε ανέργους και τον ΟΑΕΔ

“Στέφανε,καλησπέρα σου γράφω απο την κω,θα ήθελα σε παρακαλάω πολυ να δεις το θεμα με τις παρατασεις επιδομάτων των ανέργων που η ανεργία τους έληξε το πρωτο δίμηνο του 2020,που συμφωνα με τον ΟΑΕΔ έχουν ολοκληρωθεί οι πιστώσεις και στο νησί υπαρχουν πολλές καταγγελίες στο εργατικό κεντρο, δεν έχουν πάρει φράγκο μεταξύ αυτών και εγω.,και φυσικά στον ΟΑΕΔ δεν το σηκώνει κανείς,ευχαριστώ και καλο πασχα”

14-04-2020 *Για τους μακροχρόνια ανέργους και τον Άδωνη

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ

ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΜΗΝΩΝ
ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ Η ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ
ΤΕΤΟΙΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΝΕΟΣΟΦΙΣΤΗ.

ΟΣΟ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝ.
ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΝΑ ΜΗΝ
ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ Η ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ
ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

13-04-2020 *ΚΙΝΕΖΟΙ-VISA ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ

Καλησπέρα Στέφανε,
Ήθελα να θίξω λίγο το θέμα με τους Κινέζους που ξέσκισαν τον πλανήτη. Όχι μόνο το ξέρανε αλλά κάνανε και μούγκα…και τώρα ο κοσμάκης υποφέρει από τους βρομιάρηδες.
Τι γίνεται λοιπόν με αυτούς τους μ@λάκες???? Θα συνεχίσει η κυβέρνηση να τους δίνει την ποιο φτηνή VISA στην Ευρώπη????
Οι άλλοι οι κ@ριοληδες από τα REAL ESTATE θα συνεχίσουν να πουλάνε τα κοτέτσια των 30 τετραγωνικών 200+ χιλιάρικα για να μπορεί ο βρομιάρης να έρθει στην Ευρώπη???
Και μετά να τα νοικιάζουν 5 φορές επάνω για να βγάλουν τα λεφτά τους???
Μήπως θα έπρεπε μια σωστή κυβέρνηση να τους γ@μησει τώρα???
Καλή δύναμη σε όλη την Ομάδα σου και κουράγιο…..

13-04-2020 *ΒΡΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΓΝΩΣΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΙΜΑΙ ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ . ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ.

ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΙΟ ΣΑΣ ΣΤΕΛΛΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΥΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ.

Capture

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩΑΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΟΥΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ.ΜΟΝΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝ ΑΚΟΜΗ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

13-4-2020 *Για τον Τσιόδρα και τους νεκρούς που ανακοινώνει

“Δε ξέρω αν το Μακελειό έχει συντάκτη από αυτούς που θέτουν ερωτήματα στον καθηγητή Τσιόδρα
Ένα είναι το ερώτημα για μένα:
Μπορείτε κύριε καθηγητά να μας λέτε κάθε μέρα μαζί με τους αριθμούς των νεκρών  και 5 ακόμα αριθμούς για να έχουμε καλύτερη εικόνα.
Συγκεκριμένα
Πόσοι πέθαναν από γρίπηκαρκίνοφυσιολογικό θάνατο, πόσες αμβλώσεις είχαμε και πόσοι έφυγαν από άλλα νοσήματα των πνευμόνων;”

11-4-2020 Μήνυμα – τροφή για σκέψη από αναγνώστη μας για το δίκτυο 5G

“ΦΙΛΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΩΣΤΑ ΕΙΜΑΙ 48 ΧΡ. ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ .ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ !!

ΑΝ ΘΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ…
ΑΠΟ ΤΟ SITE HOPKINS ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ…. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΤΙ…. ΣΤΙΣ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ …ΠΟΛΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ…ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ… ΟΧΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ….ΚΑΙ ΔΕΣ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΝ ΚΙΝΑ…!!!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΕΨΑΞΑ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΠΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΙΣΑΗΜΑ ΤΟ….5G …. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΧΑΝ ΜΕ 15 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΦΟΥΛ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ 5G ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ” ΝΟΣΟΣ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΩΝ”…ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η….ΑΠΩΛΕΙΑ ΟΣΦΡΗΣΗΣ ….ΧΜΜΜ….ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ?…ΤΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΡΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΝΑ ΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΚΡΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ…ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΤΩΝΑ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ….ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥ !!!! ΠΟΛΛΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ….ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ …ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ Η ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΛΕΣ ΧΩΡΕΣ …Η ….ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΑΦΝΙΚΑ….

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”

11-4-2020 Καταγγελία αναγνώστη μας για τα Lidl: “Βάζει πλάτη” στα καταστήματα των Γερμανών η κυβέρνηση;

“Προς Άδωνις – Σπυρίδων Γεωργιάδης Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων

Καλησπέρα σας, θέλω να καταγγείλω την υπεραγορά Lidl για αθέμιτο ανταγωνισμό, για πιο λόγο του έχετε επιτρέψει αυτές τις ημέρες να είναι σε πλήρη λειτουργία ενώ όλες οι άλλες επιχειρήσεις είναι κλήστες. Το Lidl δεν είναι ένα συμβατικό supermarket που πουλάει είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα αλλά είναι μια υπεραγορά που πουλάει κατσαβίδια, αλυσοπρίονα, ηλεκτρονικά είδη, ηλεκτρικά είδη, είδη προίκας και ότι άλλο μπορεί να έχει ανά βδομάδα προσφορών και κάπου σε κάποιο σημείο έχει και είδη τροφίμων. Ποιός είναι ο λόγος που αυτή η αλυσίδα παραμένει ανοιχτή, δεν έχει κανένα περιορισμό σε αυτά που πουλάει, της έχετε επεκτείνει το ωράριο της, της δώσατε μερικές Κυριακές δώρο, μοιράζει κανονικά φυλλάδια προσφορών στις πόρτες μας με κίνδυνο διασποράς ιώσεων και το καλύτερο δώρο που τους κάνατε είναι ότι μας κλείσατε όλους και κάνουν ότι θέλουν μόνοι τους. με αυτή τη λογικγτ να ανοίξουμε και εμείς τα κατάστηματα μας και να βάλουμε μαζί να πουλάμε και πατάτες, αυτό μας κάνει νόμιμους? Αν έπρεπε να είναι ανοιχτοί θα έπρεπε να έχουν μόνο είδη πρώτης ανάγκης!!! Διαφορετικά να είχαν κάνει επενδύσεις σε ηλεκτρονικό εμπόριο. Οι αυξήσεις του τζίρου είναι τεράστιες και φαίνεται πολύ απλά από την συχνότητα που κάνουν φορτοεκφόρτωση στα καταστήματα τους 3-5 φορές την ημέρα. Ενδεικτικά σας στέλνω το κατάστημα στα άνω Πατήσια που καθημερινά ο κόσμος δημιουργεί ουρά 50-100 μέτρα σε σχέση με τα υπόλοιπα supermarket που έχουν 10-20 άτομα αναμονή. Αυτό είναι σκάνδαλο και πρέπει να πράξετε τα δέοντα. Αυτοί με τον κόσμο που συρρέουν κάνει διασπορά του ιού. Ο κόσμος δεν μπορεί να κρατάει αποστάσεις είναι πάρα πολύς και η αναμονή ειναι μεγάλη. Οι υπάλληλοι μπορούν να προστατευτούν με τόσο κόσμο που συρρέει? Οι περίοικοι που κινδυνεύουν άμεσα από τις ουρές στο δρόμο? Το Lidl είναι μια υπεραγορά που κοιτάει μόνο να εισπράττει εις βάρος όλων μας. Το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά είναι πια θέμα υγείας. Παρακαλώ ενημερώστε με τον αριθμό προτοκολου της ερώτησης μου.”

11-4-2020 Καταγγελία αναγνώστη μας για παράνομη απόλυση από την εταιρία Skyserv S.A.

“Εργαζόμουν στην skyserv, η οποία έχει ως αντικείμενο την παροχή εξυπηρέτησης αεροσκαφών και εδρεύει στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Ξεκίνησα την εργασία μου στις 26 Μαρτίου του 2015 έως στις 24 Μαρτίου του 2020. Προσλήφθηκα με σύμβαση ορισμένου χρόνου και τελευταία ανανέωση την έκανα τον Φεβρουάριο του 2016, έκτοτε δεν έχω υπογράψει καμία άλλη σύμβαση.
Στις 24 Μάρτη του 2020 απολύθηκα με αιτιολογία στο ΕΡΓΆΝΗ ότι έληξε ο συμπεφωνημένος χρόνος εργασίας. Εδώ θέλω να τονίσω ότι ποτέ δεν έχω υπογράψει τέτοιου είδους σύμβαση εγώ και άλλοι πεντακόσιοι εργαζόμενοι που απολύθηκαν την ίδια μέρα την ίδια αιτιολογία.

Στις 31 Μαρτίου ζήτησα από τον εργοδότη να μου δώσει αντίγραφο της σύμβασης το οποίο δεν το έχω λάβει μέχρι και σήμερα.
Την πρώτη Απριλίου του 2020 έκανα καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας και από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους που είπαν πως ο εργοδότης δεν δίνει αντίγραφα συμβάσεων και μου όρισαν ραντεβού στις 8/Ιουλίου /2020 για επίλυση εργατικής διαφοράς.
Ζητώ αντίγραφο σύμβασης το οποίο να αποδεικνύει με υπογραφή μου την αιτιολογία της εταιρείας ως προς τον λόγο απόλυσης.
Επισυνάπτω τελευταίο αντίγραφο σύμβασης , έντυπο 7 του εργοδότη το οποίο αναφέρει τη λήξη και το είδος της σύμβασης στο ΕΡΓΆΝΗ και αντίγραφο καταγγελίας το οποίο στάλθηκε ηλεκτρονικά στην επιθεώρηση εργασίας και πήρε αριθμό πρωτοκόλλου που μου έδωσαν τηλεφωνικά την 1/4/20”

10-4-2020 Καταγγελία αναγνώστη για ιδιωτικό σχολείο χωρίς τηλεκπαίδευση: “Ζητούν κανονική εξόφληση διδάκτρων”

Αγαπητέ Στέφανε Καλησπέρα,

Επισυνάπτω επιστολή από Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο που ζητείται κανονική εξόφληση

Το εν λόγω δεν παρέχει τηλεκπαίδευση

Ευχαριστώ

Ενημέρωση για τα δίδακτρα, τις εκπτώσεις και τις εγγραφές σχ έτους 2020_21

 

10 και 11-4-20

—–H Nέα Σμύρνη υπέφερε και πριν τον κορωνοϊό . Υπήρξαν άπειρες καταγγελίες στο Δήμο και πριν τον κορωνοϊό. Δεν δίναν καμιά σημασία οι αρχές. Μόνο οι ψήφοι τους ενδιέφεραν .Έχουν ρημάξει όλη τη Νέα Σμύρνη από κλοπές καταστροφές απειλές πορνεία ναρκωτικά μέσα στο κέντρο της Λάρισας. Τι φταίμε εμείς να πληρώνουμε με την υγεία μας την αδιαφορία της πολιτείας;

-Oδηγός νταλίκας πήγε στην Ξάνθη πριν μία εβδομάδα να ξεφορτώσει κρέατα στην Κεντρική αγορά της Ξάνθης (Ζαγορά), δίπλα το τζαμί και από έξω μαζεμένοι 200 μουσουλμάνοι προσκυνάγανε ακούγοντας τον χότζα. Μόνο για τους Έλληνες υπάρχουν οι περιορισμοί; Και κλειστές τις εκκλησίες μας;

-Συνεχίζουν να πηγαίνουν στρατιωτικοί γιατροί στα hot spot, αντί να κάνει προσλήψεις το υπουργείο στέλνει το στρατό να κάνει τις Φιλλιπινέζες των λαθρομεταναστών.

-Χτες ο Βαρουφάκης αγνοώντας τα μέτρα έφθασε στην Αίγινα και σε έλεγχο που του ζητήθηκε να κάνει, έκανε φασαρία στο λιμάνι και αποχώρησε προς την εξοχική του κατοικία που βρίσκεται στην τοποθεσία ‘’παγώνι΄΄

—Μεγάλη Παρασκευή πρώτη φορά στα χρονικά τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά από το πρωί, και όχι όπως πάντα μετά την αποκαθήλωση. Αίσχος και ντροπή.

– AMEA που έχει λήξει το επίδομα τους  το Φεβρουάριο και χρειάζεται να περάσουν από επιτροπή τους ενημέρωσαν ότι έχουν πάρει τρίμηνη παράταση ,αλλά δεν έχουν πιστωθεί ακόμα από τον Φεβρουάριο τα λεφτά. Βρίσκονται σε απόγνωση.

10-4-2020 Αναγνώστης καταγγέλλει τον Γενικό διευθυντή του Ωνάσειου – “Πάνε να μας φάνε το επίδομα”

“Κύριε Χίο την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση και το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό είναι στην πρώτη γραμμή έχουμε και τα κοράκια που προσπαθούν να επωφεληθούν από αυτή την κατάσταση. Καταγγέλω τον Γενικό διευθυντή του Ωνασείου κ Μινογιάννη που με νύχια και με δόντια προσπαθεί να πείσει τούς κυβερνώντες να μην δωθεί στο ΩΝΑΣΕΙΟ το επίδομα που θα έδιναν ως δώρο Πάσχα. Γιατί άραγε δεν το θέλει αυτό ο κύριος Μινογιάννης ο παλαιός φίλος του Σταύρου Θεοδωράκη και του ποταμιού?Τι έχει να κερδίσει από όλο αυτό?Ο πρόεδρος του Ωνασείου κ Μπολέτης γιατί δεν παίρνει θέση?Ντροπή και αίσχος έχω να πω και τίποτα άλλο. Ο καριερίστας τεχνοκράτης κ Μινογιάννης πληρώνεται με μπόνους εσόδων από το Ωνάσειο μήπως γι αυτό γίνονται όλα λέω εγώ τώρα.”

10-4-2020 Καταγγελία αναγνώστη για τις εισπρακτικές -“κοράκια” – ΖΗΤΑΝΕ ΑΡΣΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

“Έχω ένα σπίτι 40 τ.μ. πρώτη κατοικία, που για χρέος στην Εθνική 50.000 ευρώ το βγάζουν σε πλειστηριασμό στις 23 Σεπτεμβρίου.
Είμαστε άνεργοι και εγώ και ο σύζυγός μου. Μέσω δικηγόρου στείλαμε σε δικηγορική εταιρεία που μας ενοχλεί διαρκώς, βεβαιώσεις ανεργίας, Ε1, Ε9, Ε9 από το 18,75% εξ αδιαιρέτου πατρικού του συζύγου μου από ορεινό χωριό και 37% εξ αδιαρέτου από εμένα για να τα λάβουν υπ’ όψιν τους ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ με τα τα προβλήματα υγείας μας, για να πετύχουμε μια καλή δόση διακανονισμού.
Σήμερα, 10 Απριλίου, τηλεφώνησαν σε εμάς από το δικηγορικό γραφείο (υπάλληλος και όχι δικηγόρος – γιατί ο δικηγόρος μας είπε να ΜΗΝ μιλάμε με υπαλλήλους, αλλά μόνο με δικηγόρους) ζητώντας -εν μέσω πανδημίας- να στείλουμε εκ νέου έγγραφα που ήδη στείλαμε. Και το χειρότερο ζητάνε να πάμε στα ΚΕΠ να δώσουμε εξουσιοδότηση ώστε να έχουν ΑΡΣΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ.
Πάνε καλά; ΑΡΣΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ; Ούτε δολοφόνοι να είμαστε.
Ούτε και τα ίδια έγγραφα μπορούμε να στείλουμε τώρα με τα πάντα κλειστά. Δεν ισχύουν και γι αυτούς τα μέτρα για την πανδημία;
Έχουμε γραφεί και παίρνουμε από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Ιατρείο της πόλης μας τρόφιμα και φάρμακα.
Που ζούνε οι εισπρακτικές; Θα τα πάρουν και τα σπίτια,αλλά και με τον χειρότερο τρόπο;
ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ: Σοβαρολογούν; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΚΙΑ; Υπάρχουν για ΟΛΟΥΣ μας γιατροί που επισκεφθήκαμε (και ψυχολόγοι) χωρίς αποδείξεις, έχω χειρουργείο πριν από 15 χρόνια που φαίνεται. Κάνω εξετάσεις για καρκίνο του μαστού (γατί έχω ινοαδένωμα), αλλά οι εξετάσεις γίνονται αφού τις γράψει ιδιώτης γιατρός και σε ιδιωτικά διαγνωστικά γιατί στην πόλη μου ΔΕΝ γίνονται στο Νοσοκομείο.
Με την ανεργία, 53 χρονών και σε μικρή πόλη που θα βρούμε δουλειές τώρα που όλα έκλεισαν; Είχα μιλήσει με εστιατόρια σε νησιά για να πάω λαντζέρα, αλλά ΕΚΛΕΙΣΑΝ.
Σας κουράζω αλλά οι εισπρακτικές τηλεφωνούν από τηλέφωνα που όταν τα καλούμε δεν απαντάνε, φαίνεται σα να μη λειτουργούν. Και είναι από Δικηγορικό Γραφείο!!!.
Πόσος εκφοβισμός ποια; ΑΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ!!! Κι όταν τους είπα όχι μου είπαν ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ.
Πληρώνονται για να μας τρομοκρατούν; Θα πάρουν κόσμο στο λαιμό τους.
Υ.Γ.: Μπορώ να σας δώσω ΟΛΑ τα στοιχεία δικά μου και της Δικηγορικής Εταιρείας, για να δείτε ότι δεν λέω ψέματα.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ”
10-4-2020 Διατακτικες εργαζομενων στα σουπερ μαρκετ My market

“Είμαι εργαζόμενος στα my market στα βόρεια προάστεια.Όπως πολλοί εργοδότες σε όλα τα σούπερ μάρκετ δώσανε σε όλους τους εργαζομένους διατακτικές τροφίμων έτσι και σε εμάς.Αλλά με την εξής ιδιαιτερότητα δεν το πήραν όλοι αυτό το “επίδομα”.Ο λόγος που δεν το πήραν ήταν ο εξής επειδή από πριν γίνει όλο αυτό με τον κορονοίο είχαμε δηλώσει άδεια.Και πολύ εργαζόμενοι δεν πήραν το εν λόγο “επίδομα”λόγο του ότι βάλανε άδεια προγραμματισμένη εδώ και πολύ καιρό.Τα λεφτά που πήραν όσοι εργάστηκαν έχει μεγάλη διαφορά από τους υπολοίπους εργοδότες είναι της τάξης των 165€. Εγω σαν εργαζόμενος όπως και υπόλοιποι εργαζόμενοι που δεν πήραμε το “επίδομα”γιατί κύριοι να μην το πάρουμε??”

9-4-2020 Ζάκυνθος: Έρχονται για κυνήγι και θα μας κολλήσουν

“Κύριε Χίο από Ζάκυνθο. Μένουμε σε ένα τουριστικό χωριό, στο Βασιλικό Ζακύνθου και έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα με τους κυνηγούς.Έρχονται από παντού και θα μας κολλήσουν. Οι αρχές εδώ είναι πολύ χαλαρές ως προς το θέμα αυτό, κάντε κάτι αν μπορείτε γιατί έχουν ξεφύγει.

9-4-2020 Ο πολίτης καταγγέλλει: Καταγγελία για το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης – “Τι συμφέροντα υπάρχουν;”

“Εδώ και αρκετό καιρό δεν ορίζετε Διοικητικό Συμβούλιο στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ποιος έχει συμφέρον να μην ορίζετε Διοικητικό συμβούλιο;

Τι γίνετε με τις αποφάσεις που έπρεπε να περάσουν από το Διοικητικό Συμβούλιο;

Γιατί κωλυσιεργούν στο να οριστεί από τον αρμόδιο φορέα το Διοικητικό Συμβούλιο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης;

Προφανώς υπάρχουν συμφέροντα και λόγοι κωλυσιεργίας οι οποίοι πρέπει να δημοσιοποιηθούν.”

8-4-2020 Καταγγελίαγια Δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης: ” Κατσαπλιάδες λεηλατούν τα τρόφιμα που πηγαίνουν στα σπίτια” (ΦΩΤΟ)

 “Καταγγελία μοιράζουν τρόφιμα σε πολυκατοικίες αφού πρωτα κλέψουν και λεηλατούν αυτά που τους αρέσουν… Δες τι γράφει το χαρτί και τι τελικά έχει μέσα που είναι τα υπόλοιπα!!!!!!!!
Μόνο σούπα και κονφλαιξ τα άλλα στην άκρη για αυτούς που τα μοιράζουν”

received_1543814545792216

received_159186168677891

8-4-2020 Καταγγελία για Bonus εργαζομένων mymarket και metro cash and carry

“Καλησπέρα κύριε Χίο
Με αφορμή τα δήθεν ανακοινωθέντα των εταιρειών για μπόνους στους εργαζόμενους θα ήθελα να σας ενημερώσω και αν μπορείτε να το ψάξετε για το εξής:
Είμαι εργαζόμενη στο metro cash and carry και υποτίθεται ότι θα μας έδιναν κάποιο μπόνους σε όλους τους εργαζόμενους όπως διαδίδουν στις εφημερίδες
Το αποτέλεσμα τρίχες γιατί μιλάμε για 30€ στους 6ωρους και 75€ στους 8ωρους και φυσικά στους διευθυντές και υποδιευθυντές δεν τους δίνουν ουτε1€.
Επισης το μπόνους της ξεφτιλας δεν θα το πάρουν όσοι εργαζόμενοι τον μήνα Μάρτιο πήραν την άδεια που δικαιουνται βάση νομου(6μερες)δηλαδή τους τιμωρεί??
Σας γράφω και συγνώμη που ενοχλώ αλλά σας σέβομαι σας εκτιμώ και πιστεύω στην δύναμη του λόγου σας.
Εχουν εισπράξει τρελα χρηματα λόγο του ιού πεθαίνει κόσμος και αυτοί τα οικονομανε και διατυμπανίζουν ότι δήθεν δίνουν λεφτά στους εργαζόμενους τρίχες
Ελπίζω οι άλλες εταιρείες όντως να δώσουν τα 100€ και 200€ που υπόσχονται πάντως ο όμιλος Παντελιάδη για μια ακόμα φορά μετά το σκάνδαλο με την διευθύντρια συνεχίζουν την απαξιωση!!!
Με εκτίμηση Θάλεια!!!”

 

07-04-2020 Αλλοδαποί κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα παντού

”  ΟΛΗ  ΜΕΡΑ  ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ  ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ  ΣΑΝ ΝΑ  ΜΗΝ  ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΠΤ  ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ  ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΑΝΤΟΥ…  ΣΤΗΝ  ΣΤΑΔΙΟΥ  ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ  ΓΙΑ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ  ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ   H&M   ΔΥΟ  ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ  ΤΩΡΑ  ΕΧΟΥΝ  ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ  ΜΑΓΑΖΙ Κ ΚΙΝΗΤΑ  Κ ΚΑΘΟΝΤΑΙ  3-4  ΕΚΕΙ  ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ”

07-04-2020 Σχετικά με την σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό

“ΤΣΙΟΡΔΑΣ: “Η ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ” – ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ – 77 ΝΕΑ! 1.832 ΣΥΝΟΛΙΚΑ – 81 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ – 90 ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΕΘ –
ΔΡ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΜΕ
ΑΝΗΛΕΗΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΤΕΣΤ ΤΕΣΤ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΥΓΕΙΕΙΣ
ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΣΥΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ” ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ”’ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΛΥΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

ΤΕΣΤ ΤΕΣΤ ΤΕΣΤ ”ΧΘΕΣ ” ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ”

7-04-2020 Τι θα γίνει με τα ενοίκια των σπουδαστών;

“ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ , ΕΝΩ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΤΩΣΕΙΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΙΟΥ COV-19 , ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ. ΓΙΑΤΙ;; ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 800€;;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΣΗΖΗΤΗΣΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”

-Καταγγελία για τον δήμο Κηφισιάς

“Μεσα σε ολα,ο Δημος Κηφισιας παρολες τις οχλησεις μας,σε τηλ,email,και φυσικη επαφη με δημοτες,για αλλαγη και αντικατασταση των καδων απορριματων, στην Νεα Κηφισια και ειδικοτερα στις Αδαμες μας εχει γραψει στα παλια του τα παπουτσια.

Τοσο αυτος οσο κ το προσωπικο του τομεα που ειναι αρμοδιο για το θεμα,μας δουλευουν απο τον Μαιο του 2017.
Στην Εκαλη βεβαια …..καινουργοι οι καδοι.
Εμεις πρεπει να τους δενουμε με ταινιες σαν τους γυφτους.”

-Καταγγελία για τα ενοίκια των σπουδαστών

“ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ , ΕΝΩ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΤΩΣΕΙΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΙΟΥ COV-19 , ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ. ΓΙΑΤΙ;; ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 800€;;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΣΗΖΗΤΗΣΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”

 

6-4-2020

———————

Απαγορέψανε στους παραγωγούς οπωροκηπευτικών και άλλων προϊόντων, που η άδειά τους ισχύει μόνο για τις λαϊκές στην Αθήνα, από τις περιοχές  (Θήβας, Κορίνθου ,Φθιώτιδας)  και άλλων νομών να πουλήσουν τα προϊόντα τους  στην Αθήνα . Τι θα γίνουν αυτοί οι άνθρωποι που θα τα διαθέσουν τα προϊόντα τους .Ολική καταστροφή. Τώρα ξεκινάνε οι καλλιέργειες για το καλοκαίρι, πως θα πάνε στο χωράφι; Με ποιους εργάτες, που απαγορεύεται στο αυτοκίνητο η μετακίνηση πάνω από δύο άτομα; Οι τιμές στις λαϊκές έχουν εκτοξευτεί γιατί τα προϊόντα φτάνουν στον πάγκο από μεταπράτη (έμπορο). Ευνοούνται βέβαια οι παραγωγοί των Αθηνών γιατί είναι και ψηφοφόροι τους , ενώ εμείς είμαστε εκτός.

— Λαθρομετανάστες κάνουν πλιάτσικο στα χωριά της Καστοριάς προς Αλβανία. Η αστυνομία δεν κάνει τίποτα.

—-Προσπαθεί να επικοινωνήσει με το ταμείο των Ξενοδ/λων TAXIS,  ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά εδώ και 2 εβδομάδες και δεν μπορεί. Θέλει να πάρει άδεια λοχείας και φοβάται ότι δεν υπάρχει χρόνος.

—-Φυλακές Κορυδαλλού- Εισαγόμενοι χωρίς κανένα μέτρο προστασίας χωρίς να γίνεται κανένας έλεγχος

—-To τηλέφωνο της γραμματείας πολιτικής προστασίας δεν απαντάει εδώ και δύο ώρες . Τι ενημέρωση και κουραφέξαλα τίποτα δεν λειτουργεί

-Χθες περνώντας από τα Εξάρχεια στην πλατεία 10 αστυνομικοί όλοι μαζί χωρίς μάσκες γάντια, οι κανόνες ισχύουν μόνο για τους απλούς πολίτες;

-Η Alpha bank υποχρεώνει τους πελάτες να πηγαίνουν από τα καταστήματά της ενώ μπορεί να κάνει ηλεκτρονικά τις συναλλαγές της.

– Οδηγός  λεωφορείου-Τις τελευταίες μέρες  η αστυνομία δεν κόβει κανένα πρόστιμο στους αλλοδαπούς,  το τρόλευ 11 όλη την νύχτα δουλεύει για να μεταφέρει  αλλοδαπούς άσκοπα  από την Κυψέλη στην Ομόνοια.

– Υπάρχουν φοιτητές στην Ιταλία  και κάνουν έκκληση να επιστρέψουν στην Ελλάδα, έχουν τελειώσει οι προμήθειες ,γίνονται πλιάτσικα στα σούπερ μάρκετ, οι Ιταλοί δεν υπακούουν, δεν υπάρχει ελληνικό κράτος να μεριμνήσει για αυτούς; Έχουν κάνει αίτηση επαναπατρισμού εδώ και δύο εβδομάδες και όλο τους λένε ότι θα το κοιτάξουν.

– Θύμα εξαπάτησης από εταιρεία τηλεμάρκετιγκ connect sss. Διαφημίζανε 1+1 δώρο και τον κοροϊδέψανε, δεν του στείλανε το δώρο.

5-4-2020 Ο πολίτης καταγγέλλει: “Προβλήματα με την ΔΕΗ και τους λογαριασμούς”

—“Συγκεκριμένα στις 23.03.20, έλαβα τον εκκαθαριστικό λογαριασμό της ΔΕΗ για περίοδο κατανάλωσης από 08/11/2019 έως 09/03/2020.

1.Διάλεξαν  να το στείλουν λίγο πριν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, επειδή ήξεραν, σύμφωνα με τα σποτ στα κανάλια,  ότι από τις 26.03.20 θα έπρεπε η ΔΕΗ να είχε προχωρήσει στις παροχές-εκπτώσεις που έχουν ανακοινωθεί, αφού καταβάλλω πάντα εμπρόθεσμα τις οφειλές μου… Είμαι μάλιστα και δικαιούχος της έκπτωσης συνέπειας.
2.Με έκπληξή μου διαπίστωσα ότι στον λογαριασμό αυτό έχει υπολογισθεί το ποσόν των 28,02 Ε με την επεξήγηση, ότι   “στον λογαριασμό σας περιλαμβάνεται ποσό Αναδρομικής Εκκαθάρισης Χρεώσεων ΕΤΜΕΑΡ από 1/1/2019.”
3.Αξιοπερίεργο είναι ότι έχουμε ήδη πληρώσει εμπρόθεσμα τον προηγούμενο λογαριασμό, με περίοδο κατανάλωσης 08/11/2019 έως 09/01/2020. Δηλαδή υπήρξε διπλοχρέωση για το διάστημα 08/11/2019 έως 09/01/2020. Σωστά ;;;
4.Τηλεφώνησα τρείς φορές για διευκρινίσεις στον τηλ. αριθμό 11770. Δεν βρήκα ποτέ άκρη, καθώς με συνέδεαν στην αρχή με κάποιο τμήμα, όπου μετά την πάροδο των 25 λεπτών, η γραμμή κλείνει από  μόνη της,
Σας παρακαλώ να εξετάσετε την περίπτωσή μου και να με συμβουλεύσετε για τις περαιτέρω ενέργειές μου.”

4-4-2020 Πολίτης καταγγέλλει: “Φουλ στον κορωνοϊό η Αταλάντη”

“Στεφανε γεια σου έλεγξε στην αταλαντη το εργοστάσιο atlas tapes έχει εδώ και πολλές μέρες το πρώτο κρούσμα και έκανε απολύμανση στο εργοστασιο και εξέταση σε κοπέλα η οποία αφού συναναστραφηκε με πολλούς στο εργοστασιο τέθηκε σε καραντίνα. Ήταν το πρώτο θετικό δείγμα στη Φθιώτιδα.υπάρχουν και άλλοι που έχουν αρρωστησει από το ίδιο εργοστάσιο και είναι στα σπίτια τους με άδεια. και άλλοι που συνεχίζουν να δουλεύουν ενώ είναι φορείς. ..υγειονομικη βόμβα”

4-4-2020 Ο πολίτης καταγγέλλει: “Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ”

“Κύριε Χίο,

Ο γιός μου από τις 9 Μαρτίου είναι εγκλωβισμένος στην Ιταλία περιμένοντας να γυρίσει Ελλάδα.
Δεν μπόρεσε να γυρίσει με το πλοίο που είχε βάλει η Ελληνική κυβέρνηση και μαζί με άλλους Έλληνες έχουν εγκλωβιστεί στη Γένοβα και στη Ρώμη.
Ο πρόξενος έχει κάνει ότι μπορεί αλλά την απόφαση για να μπεί άλλο ένα καράβι και να φέρει τα παιδιά μας πίσω είναι του υπουργείου εξωτερικών.
Τα φέρυ από Ανκόνα κάνουν δρομολόγια αλλά μεταφέρουν μόνο φορτηγά.
Γιατί δεν δίνεται εντολή ένα από αυτά να φέρει και τους Έλληνες που έχουν μείνει στην Ιταλία..???
Τι περιμένουν για να το βάλουν.?
Να μας φέρουν πίσω τα παιδιά μας σε ένα κουτί..???
ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΜΕΣΑ
Η κατάσταση στην Ιταλία δεν είναι και ότι καλύτερο.
Δεν φταίει σε τίποτα ο γιός μου να είναι εκεί από τις 9 Μαρτίου να έχει μπει σε καραντίνα εκεί 3 φορές από 14 ημέρες να είναι υγιής και να μην μπορεί να έρθει στη χώρα του γιατί αδιαφορούν οι αρμόδιοι.
Δεν θα τους στοιχίσει τίποτα παραπάνω να βάλουν ένα πλοίο που ήδη κάνει δρομολόγια για να τους φέρει πίσω.
Έχω στείλει εμαιλ στο υπουργείο εξωτερικών, στη πρεσβεία μας και σ εάλλους και μόνο ο πρόξενος μου έχει απαντήσει και αυτός δεν μπορεί να κάνει κάτι παρά να περιμένει ΠΟΤΕ θα δεήσουν στο υπουργείο εξωτερικών να πάρουν την απόφαση να βάλουν το πλοίο.
ΑΛΗΘΕΙΑ τι περιμένουν????
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ?
ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑς ΑΠΟ ΕΚΕΙ?
ΓΑΜΩΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ…
Τους καθιστώ υπεύθυνους και αν τυχόν ου μη γένειτο πάθει κάτι ο γιός μου τότε καλά θα κάνουν όλοι τους να κυτάνε πίσω από την πλάτη τους όταν θα περπατάνε στο δρόμο.
Αυτό είναι υπόσχεση.”

3-4-2020 Καταγγελία -αγανάκτηση για το κλείσιμο των εκκλησιών

“”Στεφανε γεια σου ονομάζομαι, Θοδωρης Β.σε εκτυμω πολύ και θα ηθελα να εκφρασω την αγανακτηση μου για το κλεισιμο των εκκλησιων και μαλιστα τωρα που είναι αγιες μερες.Θα εχουμε νεα προδοσια από τους αρχιερείς τις αδερφαρες και με συγχωρεις για την εκφραση μου.Ειμαι στον ιατρικο χωρο είμαι εργαστηριακος και για να είμαι ειλικρινεις πολύ μουφα μου φαινεται ο ιος αυτος.Λυπαμαι για τα θυματα παγκόσμιος και ευχομαι δυναμη και κουραγιο για το ιατρκο προσωπικο.Τα λες πολύ καλα να εισαι υγιεις και η οικογενεια σου και το προσωπικο της εφημερίδας σου και ολος ο κοσμος.Καλο Πασχα.””

3-4-2020 Καταγγελία για την ανύπαρκτη παραγωγή οινοπνεύματος στη χώρα μας

“Αγαπητέ κ. Χίο,
θα ήθελα να σας παρακαλέσω να αναδείξετε (αν δεν το έχετε πράξει ήδη)το
πρόβλημα της ανεπαρκέστατης (αν όχι ανύπαρκτης)εγχώριας παραγωγής
οινοπνεύματος εν όψει της εξαπλούμενης επιδημίας. Δυστυχώς εξαρτώμαστε από
εισαγωγές από Βουλγαρία και Τουρκία. Διαδικτυακώς διαπίστωσα πως από τις
δύο βιομηχανίες που διαθέταμε (Πάτρα και Λάρισα, παραγωγή από παραπροϊόντα
οινοποίησης), η μεγαλύτερη, της Λάρισας, έχει κλείσει ήδη από το 2009.
Επιβάλλεται να επαναλειτουργήσει, με διαδικασίες επίταξης ενδεχομένως.
Βλέπετε, και η Ελληνική Βιομηχανία Ζαχάρεως (που επίσης θα μπορούσε να
παράξει αιθανόλη με αλκοολική ζύμωση) “μετακόμισε” στη Σερβία. Αλλά και τα
διυλυστήρια πετρελαίου θα μπορούσαν να παράγουν μέσω ενυδάτωσης του
αιθυλενίου. Αμφιβάλλω αν παράγουν όμως και το αέριο αυτό, που μάλλον
εισάγεται π.χ. το αραιωμένο 5% αιθυλένιο σε άζωτο για τεχνητή ωρίμανση
μπανανών. Πληρώνουμε την απώλεια εθνικών μονοπωλείων και το “προσκύνημα”
της ελεύθερης αγοράς. Αν περιμένουμε να φωνάξουν τα κοιμισμένα -και
γενικώς εξαφανισμένα και αδιάφορα-ζώα της “‘Ενωσης Ελλήνων Χημικών”,
σωθήκαμε !”

Με εκτίμηση,
Χ. Δ
χημικός

3-4-2020 ” Η γρίπη διαδίδεται ευκολότερα από τον κορωνοϊό, ποτέ δεν ελήφθησαν τόσο καταστροφικά για την παγκόσμια οικονομία μέτρα”

“Ακούσαμε τον Πρωθυπουργό να μας προσφωνεί “ελεύθερους πολιορκημένους” ! Σκεφτήτε τι ακολούθησε…

Ακούσαμε τον Πρωθυπουργό να λέει: Δεν είμαστε στην “αρχή του τέλους”, αλλά στο “τέλος της αρχής” !!!  Εδώ έγινε Πυθία ….

Σας παραθέτω το μήνυμα ενός φίλου που, νομίζω, έχει πολλή σημασία:

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ (ΑΙΝΣΤΑΙΝ)

Από την αρχή του 2020 έως προχθές έχουν πεθάνει λόγω:

Αυτοκτονίας 270.000
Τροχαίου 340.000
Κορονοϊού 50.000
HIV 400.000
Γρίπης 120.000
Ελονοσίας 250.000
Τσιγάρου 1.200.000
Αλκοόλ 600.000
Καρκίνου 2.000.000
Πείνας 2.800.000

Αν και η γρίπη διαδίδεται ευκολότερα από τον κορονοϊό, ποτέ δεν ελήφθησαν τόσο καταστροφικά για την παγκόσμια οικονομία μέτρα…
Ως αποτέλεσμα των μέτρων αυτών αναμένεται σημαντική αύξηση των θανάτων από πείνα, καρκίνο, τσιγάρο, αλκοόλ και αυτοκτονία.
Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους!
Ο νοών νοήτω!

Μπορεί κανείς να διαφωνήσει;;;”

3-4-2020 “Απλήρωτοι εδώ και μήνες οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του 251 Γ.Ν.Α”

“ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 251 ΓΝΑ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ.Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΙΩΠΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ 2 ΙΔΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ,ΒΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΝΣΗΜΑ,ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΝΩ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ.Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ 37,5 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ 42 ΩΡΕΣ(6 ΗΜΕΡΕΣ 7 ΩΡΕΣ)ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ 7,5 ΩΡΕΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΤΗΝΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 251 ΓΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΥΨΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 350.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΤΟ 251 ΓΝΑ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.”

2-4-2020 ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Την 1η Απριλίου η Vodafone μου έστειλε ειδοποίηση ότι έχω απλήρωτο λογαριασμό και επειδή καθυστέρησα και τον προηγούμενο θα μου κάνει φραγή.

Με χρεωστική κάρτα mastercard που έχω από Eurobank προσπάθησα να πληρώσω το λογαριασμό μου 19.19 ευρώ.

Ατύχησα. Για την χρεωστική μου κάρτα με την οποία κάνω αγορές διάφορες, ακόμα και από Κίνα, το σύστημα μου ζητούσε να κάνει επαλήθευση μέσω μηνύματος τηλεφώνου.

Όμως το σύστημα μου έστελνε μήνυμα στον παλιό αριθμό τηλεφώνου.

Σήμερα, 2 Απριλίου πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα και ζήτησα να γίνει αλλαγή τηλεφωνικού αριθμού επικοινωνίας.

Μετά από ένα τέταρτο περίπου ενημερώθηκα ότι θα έπρεπε να πάω στη Vodafone να πάρω χαρτί και στην συνέχεια να πάω να το καταθέσω στη τράπεζα. Παρά τις ενστάσεις μου ότι είμαι ευπαθές άτομο κλπ μου εξήγησαν ότι δεν γίνεται διαφορετικά.

Πήγα στη Vodafone και μετά από ουρά περίπου 20 λεπτών πήρα το χαρτί.

Πήγα στη τράπεζα , 15 λεπτά στην ουρά και 15 λεπτά ανάμεσα στο Δ/ντή της τράπεζας και στο αρμόδιο υπάλληλο έδωσα το χαρτί με τον νέο τηλεφωνικό αριθμό, υπέγραψα και έφυγα.

2 Απριλίου βράδυ.

Μπαίνω από τον υπολογιστή στο σπίτι μου να πληρώσω το λογαριασμό μου μέσω της mastercard και το θαύμα έγινε!

Η τράπεζα εξακολουθούσε να στέλνει επαλήθευση στο παλιό τηλέφωνο .

2-4-2020 Κατεπείγον μήνυμα πληρωμάτων σκαφών προερχόμενων εκ Γαλλίας

Όπως λέει και ο τίτλος, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ πληρώματα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή μεσοπέλαγα σε μεταφορές νεότευκτων σκαφών ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ, βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και ζητούν την άμεση παρέμβαση σας προς διευθέτηση του ζητήματος του κατάπλου.

100 ΕΛΛΗΝΕΣ ναυτικοί που ταξιδεύουν επί ένα μήνα από την Βόρεια και Νότια Γαλλία, είναι σε οριακό σημείο από πλευράς καυσίμων, νερού και προμηθειών αλλά κυρίως, από ψυχολογικής απόψεως.

Δεν μπορείτε προφανέστατα να αντιληφθείτε τι σημαίνει για έναν ναυτικό να ταξιδεύει ΑΝΕΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ.

Εκ μέρους όλων των συναδέλφων μου, σας εκλιπαρούμε να βρείτε μία λύση για όλους αυτούς τους ανθρώπους που δεν έκαναν τίποτε παραπάνω από τη δουλειά τους ενώ παράλληλα, κατα τη στιγμή του απόπλου τους από τη Γαλλία, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕ κανένας περιορισμός και καμία απαγόρευση, δεδομένα τα οποία τους βρήκαν εν πλω.

Χώρες δε οι οποίες βρίσκονται σε τραγικά χειρότερη κατάσταση από την Ελλάδα σε θέματα κρουσμάτων και θυμάτων από τον κορωνοϊό όπως η Ισπανία και η Ιταλία, δέχτηκαν τα πληρώματα, υπό συνθήκες φυσικά και περιορισμούς, προκειμένου να ανεφοδιαστούν και να ξεκουραστούν σε αντίθεση με την Ελλάδα, χώρα προέλευσης πληρωμάτων και σκαφών, η οποία ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ.

Τέλος, θα ήθελα να σας επισημάνω, πως από αύριο το απόγευμα, ο καιρός αναμένεται να χειροτερέψει πάρα πολύ, γεγονός που θα επιβαρύνει ιδιαίτερα και τα σκάφη αλλά και τα πληρώματα που όπως προανέφερα, βρίσκονται πλέον σε οριακό σημείο.

Αναμένουμε την ΑΜΕΣΗ ανταπόκρισή σας!

91922314_2550944041831829_2086992980710785024_n.jpg
91873723_2550944048498495_1946166165625634816_n.jpg
Με εκτίμηση,
Πέτρος Ευαγ. Γαβριελάτος
 
RYA Licensed skipper
Διπλωματούχος καπετάνιος σκαφών αναψυχής

2-4-2020 Σοβαρή καταγγελία για την Εθνική τράπεζα

“Οι γονεις μου ειχαν παρει δανειο απο Εθνικη Τραπεζα πριν 15 ετη.
Με τον νομο κατσελη κερδισανε δικη και βγηκε η δοση των 0.60 λεπτων τον μηνα.
Η Τραπεζα εκλεισε καταστηματα (ενα εκ των οποιων αυτο που εξυπηρετουσε λογω αποστασης )στην πορεια ανευ ενημερωσης των πελατων.
Ο πατερας μου 77 ετων εφυγε…
Η μητερα μου 73 ετων πρεπει να τρεχει στην Εθνικη Τραπεζα Κηφισιας πλεον επι της Λ.Κηφισιας.
Εχει μεσα ενα ποσο, το οποιο:
Η τραπεζα δεν δεχεται να τις δωσει τα χρηματα,δεν την αφηνει να κανει εγγραφη εντολη ωστε να τραβαει αυτοματα η τραπεζα τα 0.60 λεπτα και να μην πληρωνει taxι και εν μεσω πανδημιας αναγκαζεται να βγει εξω καθε μηνα.
Επισης δεν τις δινουν εγγραφο που να αναφερει τους λογους των παραπανω,με σκοπο τον δολο,αφου αν για οποιο λογο δεν κσταθεσει 0.60 λεπτα θα εχει προβλημα με το σπιτι.
Αυτο ειναι εκδικηση γιατι τους κερδισε στην δικη,και με αυτον τον τροπο την τρεχουν γρια γυναικα.
Αν παω εγω θα τους κανω τα μουτρακια κρεας και θα με χωσουν μεσα.
Αν δεν κανουν σωστα την δουλεια τους και παρανομουν,ποιος θα τους τιμωρησει.
Αν θεωρεις πως αξιζει ανεβασε το.
Εχει γινει εγγραφη στην ΕΛ.ΑΣ αφου καλεσε το 100 αλλα το μονο που αλλαξε ηταν να την καλεσει η διευθυντρια του καταστηματος,να την γεμισει φοβο και παραμυθια για να μην κανει μηνυση.
Και λεω εγω…μηπως ο μητσοτακης να χαρισει τα δανεια στον κοσμο που δεν μπορει, οπως ο Ηγετης Παπαδοπουλος και να τους κοψει τον αερα στις τραπεζες;¨”

2-4-2020 Καταγγελια για τον κορωνοϊο – Ρομά

“Γειά σας. Χθες το απόγευμα προσήλθαν 3 άτομα Ρομά στο αστυνομικό Μέγαρο Τρίπολης προκειμένου να δώσουν παρόν στο τμήμα ασφαλείας. Κατά τη διάρκεια ελέγχου από το σκοπό της πύλης ενημερώθηκαν ότι θα τους βεβαιωθουν παραβάσεις διότι κάνεις τους δεν έφερε έγγραφο μετακίνησης. Συνέπεια όλου αυτού ήταν η μία γυναίκα να γδαρει με τα νύχια της τον εναν αστυνομικό και ένας άλλος Ρομά να αρχίσει να φτύνει στο πρόσωπο τον σκοπό. Με εντολή του κυρίου γενικού και οι τρεις παραπέμφθηκαν Στο αυτόφωρο όπου κρατήθηκαν μέχρι τις Πρωινές ώρες Όπου ο εισαγγελίας ενημέρωσε τηλεφωνικά να αφεθούν ελεύθεροι.¨”

2-4-2020 Καταγγελία από μια χειμερινή κολυμβήτρια

¨”ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΣΗΜΕΡΑ 2/4 ΕΚΟΨΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΕ ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ; ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΕ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ; ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΥΓΕΙΙΝΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΣ ΜΟΥ ΒΡΟΥΝΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΙΝΟΤΕΡΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΠΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΑΝΙΟ. Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΧΕΙ ΙΩΔΙΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.”

2-4-2020 Καταγγελία για να μείνουν ανοιχτές οι εκκλησίες

“ΚΑΛΥΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΕ ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΕΩΡΓΙΟ ΝΤΟΥΝΑ ΔΙΑΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΣ 19/04/2020 ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ Η ΑΛΗΤΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΑΣ contact@ecclesia.gr ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝΕ Η ΕΚΚΛΗΣΣΙΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ”

2-4-2020 Καταγγελια για ΔΕΗ και δικηγορικο γραφειο Ανδρικοπουλου Νικολαου

Καλησπερα αγαπητο makeleio,

Ονομαζομαι Ευθυμιος  Μ. και κατοικω στο Νεο Ηρακλειο Αττικης.

Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι μεσω της πανδημιας η ΔΕΗ που διαφημιζει το κοινωνικο της προσωπο,εδωσε εντολη στο δικηγορικο- εισπρακτικο γραφειο του κ.Ανδρικοπουλου Νικολαου να με καλεσει να αποπληρωσω λογαριασμο που ακομα δεν εχει ληξει…

Ο λογαριασμος εχει ημερομηνια ληξης 06-04-2020 και ειναι 218€…

Στις εντονες αντιδρασεις μου ο υπαλληλος μου ειπε οτι κανει απλα μια ενημερωση…

Θα παρακαλουσα πολυ να δημοσιευθει η καταγγελια μου.

Εγω σαν πωλητης που μπορω να απευθυνθω για να καταγγειλω την απαραδεκτη συμπεριφορα του συγκεκριμενου γραφειου;

Σας ευχαριστω πολυ.

1-4-2020 Σοβαρή καταγγελία αναγνώστη για κρούσμα κορωνοϊού σε σούπερ μάρκετ

“Καλησπερα σχετικα με το κρουσμα κορονοιου που υπαρχει (my market μενελαου και θετιδος ιλιον) η παραληπτρια των προμηθευτων ειναι διασωληνωμενη αλλα το καταστημα δεν εκλεισε ουτε για μιση μερα για ποιο λογο για το κερδος?”

1-4-2020 Ο πολίτης καταγγέλει: “Πώς να μη πηγαίνει ο κόσμος στις τράπεζες με τις χρεώσεις που κάνουν;”

Κ.Χιο Καλησπερα
Ευχομαι να εισαι καλα & να αγωνιζεσαι οπως το κανεις μεχρι & σημερα για τους αναγνωστες σου & για τον ελληνικο λαο με την εντιμη ενημερωση σου με την εφημεριδα σου & το διαδικτυο.Το Θεμα με τις τραπεζες που αφορα μεταφορα χρηματων απο ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ(ALPHA προς ΠΕΙΡΑΙΩΣ Π.Χ) με το κοστος να ανερχεται σε αξια τα 4 Ευρω πως ειναι δυνατον να μην πηγαινει ο κοσμος στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ.Κατι θα πρεπει να γινει τουλαχιστον οσο διαρκουν τα μετρα να μειωθει η και να εξαλειφθει.Παρακαλω οπως το αναδειξετε.Εχω εμπιστοσυνη πληρη στην εντιμοτητα σου & τις ΑΞΙΕΣ ΣΟΥ.
Ευχαριστω εκ τον προτερω ενας αναγνωστη σου.

31-3 -2020 – Παρανομίες

“Γεια σας..
λέγομαι Λ. Αντώνης
Μένω δυτικά προαστεια .
Προχτές πήγα σε τράπεζα.. Αφού έστειλα και πήρα επιβεβαίωση να βγω..
Δίπλα ήταν κάποιο μαγαζί με ηλεκτρικά είδη.. ψωνίζω κατά διαστήματα, πάντα με κάρτα.. είδα κάποιον απ έξω, ρώτησα αν ήταν ανοικτό.. Ήταν.. Αλλά δεν μπαίναμε μέσα.. απ έξω έλεγες τι ήθελες.
Ζήτησα τι ήθελα, το έφεραν δίνω την κάρτα, δεν την δεχόντουσαν.. Μου είπαν μια ανόητη απάντηση, δεν έδωσα μετρητά αν και είχα.. πήρα εφορία να κάνω καταγγελία, τίποτα, πήρα οικονομική αστυνομία, μου είπαν να πάρω το 100 γιατί αυτοί είναι μόνο για οικονομικά εγκλήματα κατά του κράτους..
Του είπα ότι μάλλον αυτό το είδος μαγαζιών πρέπει να είναι κλειστά.. Για να μην δέχεται κάρτες δεν θέλει να δείξει συναλλαγές, για να πάρει την επιδότηση του κράτους και τα 800 ευρώ ο υπάλληλος όπου τα μισά Ίσως τα πάρει το αφεντικό, αυτός πουλαει μαύρα.. άρα κλέβει το κράτος.. πάλι αρνητική απάντηση..
Πήρα το 100 ,κτυπούσε δεν το σήκωσε κάνεις το έκλεισα.. φαντάστηκα ότι θα τους παίρνουν συνέχεια και έχουν τον αυτόματο…
Οπότε τα παράτησα.. Αυτά ήθελα να καταγγείλω.. Ευχαριστώ..”

31-3-2020 Καταγγελία για τον κορωνοϊό

“ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΚΟΡΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …
Δεν είμαστε βέβαια λοιμωξιολόγοι, αλλά αριθμητική γνωρίζουμε·
και από τρόπους πολιτισμού –εμείς, ο Λαός- και ευγένειας ψυχής, επίσης.
Στις 19 Φεβρουαρίου ο αριθμός νεκρών στην Ιταλία ήταν 3.
16 μέρες αργότερα, στις 6 Μαρτίου, ήταν 4.636, άνθρωποι.
Στις 14 Μαρτίου ο αριθμός νεκρών στην Ελλάδα ήταν 3.
16 μέρες αργότερα, στις 30 Μαρτίου, ήταν 43, άνθρωποι.
Και αντί…
τα μ.μ.ε., και δη τα κύρια εξ’αυτών, να μεταδώσουν την είδηση ως εξής :
«Μόνον 5 συνάνθρωποι μας έφυγαν σήμερα, από την πανδημία τού ιού κορώνα·
με τον συνολικό αριθμό θυμάτων, να παραμένει χαμηλός, μόλις στους 43·
(εδώ το εντοπίζουν, με επαινετικό θαυμασμό κ απορία…, ξένα μ.μ.ε.)
και ευχαριστούμε, ταπεινά ευχαριστούμε! –όπως δήλωσε και ο αρμόδιος, τάδε-
τον Θεό γι’αυτό·
διότι έχουμε την συνείδηση, πως όσα μέτρα ανθρωπίνως κι αν πάρουμε,
-και πρέπει να πάρουμε- τίποτα δεν μπορεί να μας φυλάξει,
αν δεν μας φυλάξει ο Θεός.»
…Μετέδωσαν την είδηση, ξεκινώντας έτσι :
«ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ …. ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!»
…με την συνέχεια στο ίδιο, φοβικό, και αχάριστο, μήκος κύματος·
και με την ίδια έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες αυτής τής πατρίδας·
που τόσο υποτιμούν γενικώτερα, με τον «βομβαρδισμό» αθλίων εκπομπών
κ προτύπων σαθρών· άσε το αφόρητο πιά, τού καταναλωτισμού διαφημισομάνι.
Αν η είδηση είχε μεταδοθεί όπως προτείνουμε,
αυτό, θα έδειχνε, πως η Οδύσσεια που διαβαίνουμε, πιάνει τόπο·
πως αναθεωρούμε, πως παύουμε να αστοχούμε· πως αλλάζουμε.
Όταν, πέφτει το θανατικό στις Θήβες, το πράγμα δεν εξαντλείται
στα μέτρα που ενδεχομένως πρέπει να πάρει ο Οιδίποδας
γιά να αντιμετωπίσει την πανδημία.
Υπάρχει Ύβρις, που νομοτελειακά προκάλεσε την Νέμεσσι.
Αυτό είναι και το θεμελειακό δίδαγμα ολόκληρης τής Ελληνικής
Θεατρικής Τραγωδίας.
Και είναι η Ανάγκη, που οδηγεί τους μετέχοντες τής τραγωδίας,
αναβαπτιζόμενοι στο νομοτελειακό βίωμα, να αλλάξουν·
σε όλα μεν, τα επίπεδα τής κοινωνικής βαθμίδας,
αλλά από το κεφάλι δε, βρωμάει ή όχι το ψάρι.
Καλή Ανάσταση.
Όταν ότι ξεκίνησε, και ότι έπεται, κοσμογονικά τελειώσουν,
η γη αυτή δεν θα γυρνάει πιά με τον ίδιο τρόπο.”

31-3-2020 “Ένα μπάχαλο με την διεξαγωγή των ηλεκτρονικών μαθημάτων”

“Αγαπητέ κύριε Χίο

Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με το αλαλούμ που επικρατεί στα μαθήματα, μέσω διαδικτύου. Για παράδειγμα σε γυμνάσιο του Περιστερίου οι καθηγητές ζητούν ο καθένας και άλλο τρόπο επικοινωνίας με τα παιδιά, χωρίς δίνουν οδηγίες. Τα παιδιά επικοινωνούν με τα κινητά μεταξύ τους, μήπως βρουν άκρη. Επιπλέον όλα αυτά τα χρόνια το μάθημα της Πληροφορικής γινόταν καθαρά σε θεωρητικό επίπεδο, σαν να επρόκειτο για Ιστορία ή Γραμματική, με τα παιδιά να διαβάζουν από το βιβλίο και οι υπολογιστές να έχουν διακοσμητικό ρόλο.
Με εκτίμηση “

31-3-2020 Courrier – ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΤΑΞΗ δεν επιτελουν το έργο τους

“H ACS πλεον θελει 1 εβδομαδα σχεδον για να παραδωσει φακελο εντος Αθηνων και ουτε μια προσληψη δεν κανει για να ξεμπλοκαρει το συστημα!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !! Δεν εγγυώνται πλεον χρονο παραδοσης οι Courier καθως πήγα να στειλω έγγραφα στην Κυπρο σε άλλη Ταχυδρομική σήμερα !! Θελουν ΕΠΙΤΑΞΗ καθως τωρα μονο χρηματα μαζευουν όλοι οι Courrier και δεν παραδίδουν !!!

Στην διαθεσή σας
Ευχαριστω”

31-3-2020 Καταγγελία για τις άθλιες υπηρεσίες της Πειραιώς

¨”

“Καλημερα κ.Χιο

Θελω να σας ενημερωσω για τις αθλιες υπηρεσεις μεσω “κρισης” της τραπεζας πειραιως μεσω e-banking.Απο το πρωι ειμαι στο τηλεφωνο για να με βοηθησουν για ενα προβλημα που προεκυψε μεσω του e-banking και δεν το σηκωνουν.Πηρα νωρις το πρωι και περιμενα 15λεπτα (το εκλεισα δεν αντεξα) και τωρα ειμαι πανω απο 40λεπτα ακομα στο τηλεφωνο και περιμενω με το ηχογραφημενο μηνυμα τους να με εξυπηρετησουν.Τους εστειλα κ εμαιλ και απαντησω δεν εχω παρει ακομα ωστε να λυσω το “προβλημα”.

Πλακα μας κανουν.Μας λενε να μην πηγαινουμε στην τραπεζα αλλα αν θελουμε να μας εξυπηρετησουν μεσω τηλεφωνου ακομα θα περιμενουμε.Δηλαδη τι θελουνε;Οταν ειναι να παρουν λεφτα πολυ ευκολα τα παιρνουν.Να τους χαιρομαστε.

Με εκτιμηση Χαρης”

29-03-2020 Για τα περί μειώσεων στο Δημόσιο

“Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες , αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί γονείς .
Αν συμβεί, αυτό που τώρα απλά συζητείται στα οικονομικά επιτελεία της χώρας, σχετικά με την περικοπή μέχρι 60%μισθού δημοσίων υπαλλήλων πλην κάποιων εξαιρέσεων αλλά συμπεριλαμβανομένων των εκπαιδευτικών

ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ!!!

Αυτοί που τώρα δουλεύουν και τα Σαββατοκύριακα για να ικανοποιήσουν την προχειρο-οργανωμένη τηλε-εκπαίδευση του υπουργείου!!!

Αυτοί που διαβιούν με 650-1000 ευρώ στην πλειοψηφία τους !!!

Αυτοί που θα λιώσουν τον Ιούλιο για να διεκπεραιώσουν τις Πανελλαδικές!!!

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΤΡΙΜΗΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΑΝΑΠΟΔΙΆ;

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΘΕΜΆΤΩΝ ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ/ΜΙΣΘΌ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΥΤΙΚΩΝ;

ΠΙΣΤΕΎΩ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΣΗΡΑ ΜΥΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΌΝΤΩΝ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

*Περιμένω επίσημη τοποθέτηση της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ,ΤΩΡΑ!!!
ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!”

29-03-2020 Αναγνώστρια καταγγέλει συμβάν στο γενικό νοσοκομείο ρόδου

“Καλησπέρα αγαπητό μακελειό, μίλαγα με γνωστό μου άτομο που εργάζεται στο γενικό νοσοκομείο ρόδου, αυτή την στιγμή βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με άλλους συναδέλφους του στο νοσοκομείο, βρέθηκε βρέφος επαναλαμβάνω βρέφος θετικό στον κορωνοιο και όσοι είχαν βάρδια τεθήκαν σε καραντίνα, την Τρίτη περιμένουν τα αποτελέσματα από το παστερ για να μάθουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο που είχαν βάρδια εάν κόλλησαν τον κορωνοιο. Η πληροφορία είναι 100% εγκυρη, κάντε έρευνα, ευχαριστώ.”

29-03-2020 Ο πολίτης καταγγέλει: ” Στείλτε συνεργείο δημοσιογράφων στην Πανεπιστημιούπολη τώρα – Γίνεται της “πόπης”

“ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΙΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΤΕΦΑΝΕ

ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ( ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΒΟ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1000 ΑΤΟΜΑ ΓΕΡΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΒΟΛΤΑ ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ .

ΕΝΑΣ ΓΕΡΑΚΛΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΖΟΓΚΙΝΓΚ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ.

ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΕΛΕΟΣ !!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ
ΣΚ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ. Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ .ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ .”
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΕΝΑΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΥΓ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΣΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΣΙΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΜΠΟΜΠΗΣ ΣΟΥ
ΤΑ ΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΟΥΜΠΑΛΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ .

Η αστυνομία ακούει;
Ο Δήμος τι κάνει ;
λέει ψέματα ο αναγνώστης μας;

29-03-2020 Αναγνώστης μας αναφέρει ότι θα βάλουν λουκέτο στο διαδίκτυο στους ανυπάκουους 

Παρακάτω δημοσιεύουμε το μήνυμα-καταγγελία αναγνώστη μας

Ο αναγνωστης αναφέρει ότι θα βάλουν λουκέτο στο διαδίκτυο στους ανυπάκουους
Ο υπουργός  κ.Πιερρακάκης ξέρει κάτι γι αυτό;
Ο κ.Χρυσοχοίδης;

“κύριε Χίο έμεινες πιστός στα καθήκοντά σου πολεμά το σύστημα μία ζωή τά έλεγες και κάποιοι από μας δεν τους ψηφίσαμε και είμαι περήφανος γιαυφτο .Πονάμε για όλες τις χώρες αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε ότι αφού ζούμε εδώ θέλουμε τα όνειρα μας και η εξέλιξη μας να είναι στη πατρίδα μας να μείνουν εδώ για την επόμενη γενιά που θα έρθει και πιστεύω ότι πράγματι η επόμενη γενιά θα βάλει μυαλό.

Ετοιμάζουν φίμωση διαδικτύου οτιδήποτε ελληνικό ενοχλεί και θα το κάνουν η ιστορία επαναλάμβανεται.

τραγικά τα πράγματα ένα καρκίνωμα είναι όλα ένα ψέμα ο κόσμος κοιμάται τελικά Στέφανε Πάσχα δεν θα γίνει όλα για τους λάθρο και τον big brother που έρχεται στην Ευρώπη .

2-4χρονιά ζωής τους δίνω ακόμα μετά τελειώνουν οι προδότες .καλή δύναμη και καλή λευτεριά σε όλους τους ελληνες . υπάρχουν δύο κεραίες στον Υμηττό όπως είχε πει κάποιος
της κλείνεις και δεν τους ακούει κανείς! “

27-03-2020 Καταγγλία – Πού πάνε οι δωρεές;

Καλημέρα.
Επειδή δεν περνάτε Τιποτα απαρατήρητο σας παρακαλώ πολύ.,κάντε μια καταγραφή όλων των δωρεών οικονομικών, υλικών κλπ.. που έχουν γίνει λόγω Κορωνοιου, να δούμε τι έχει αξιοποιηθεί κ που στο τέλος της ημέρας.?…..αξιοποιήθηκαν σωστά; η Μήπως…..
Σας ευχαριστώ πολύ

 

27-03-20 Ο πολίτης καταγγέλει: «ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ»

«Κατσαπλιαδες ανοίξτε τους Ιερούς Ναούς την Μ.Εβδομάδα και αφήστε μας να κάνουμε ανάσταση. Δεν θα μείνουμε μέσα σαν τα ποντίκια όταν η φάρα των μουσουλμάνων και γενικά όλοι οι κατσαπλιάδες κυκλοφορούν ελεύθεροι και κάνουν ότι γουστάρουν. Έλληνα ξύπνα πριν να είναι αργά.
ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ »
Παναγιώτης Αίγιο

27-03-2020 Στρατιωτικός τους ξεφτιλίζει για τα μέτρα προφύλαξης που έχουν πάρει για τον κορωνοϊό

«καλημερα σας θα ηθελα να σας κανω μια καταγγελια ειμαι στρατιωτικος τα μετρα προληψης που εχουν ληφθι για τον COVID-19 στην σημερινη εποχη που ζουμε ειναι αθλια δεν υπαρχουν πουθεμα μεσα στην μοναδες γαντια αντυσιπτικα μασκες,δεν τους ενδιαφερει τιποτα για τη υγεια μας.απο μονη μας περνουμενε γαντια ο καθενας μασκες και οτι αλλο χρειαζεται για να προστατευθουμε.επισης τα πλοια του ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ αποπλεουν για αποστολες 20-30 ημερες χωρις κανενα μετρο προληψεις χωρις πριν τα πληρωματα να εχουν κανει εστω και ενα TEST ΤΟΥ COVID-19 για να ξερουμε τι γινεται εαν εχουμε καποιον θετικο χωρις συμπτοματα.εαν γινει κατι πανω σε μια αποστολη τι θα κανουμε ειμαστε 50 ατομα πανω σε ενα πλοιο 60 μετρων η αποστασεις δεν μπορουν να τιριθουν οπως και τα μετρα προληψεις.αλλα δεν τους ενδιαφερει αυτους που καθονται στη καρεκλαρες τους απλα λενε να πατε αποστολη.
εχουμε οικογενειες μικρα παιδια ευπαθεις ομαδες τι θα γινει.
ΥΓ:ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.»

27-03-2020 Καταγγελία αναγνώστη για εστίες μόλυνσης 

Καλημέρα.

μένω στη Μεσσήνη.

δεν υπάρχει αστυνομία να ελέγχει τους γυφτοβουλγαρους, που κυκλοφορούν στους δρόμους, κάνουν πάρτι, με μεγάφωνα στο τέρμα, προκαλώντας ηχορύπανση και σπάζοντας τα νευρά , σε εμάς, που μένουμε μέσα, με το να ακούμε, τα γυφτοβουλγαρικα τραγούδια τους; ειδικά στην περιοχή του Αγίου Δημήτρη, σε παλιό εγκαταλειμμένο σπίτι, πακιστανοί και Γύφτο Βουλγάροι, κάνουν πάρτι, άσε που είναι εστία μόλυνσης.

27-3-2020

— Να σαμποτάρουμε γερμανικά και ολλανδικά προϊόντα.

– Ιστιαία –Τα lidl δεν δέχονται κάρτες. Θέλουν μόνο μετρητά οι γερμαναράδες γιατί;

– Να δώσουν τα κοπρόσκυλα οι βουλευτές το 50% στον λαό.

-Άρτα- τα lidl δέχονται μόνο μετρητά . Το κεντρικό κατάστημα της ΔΕH έχει ανακοίνωση για το κοινό ότι θα είναι ανοιχτό δ.τ.π. είναι κλειστό . Τι κάνουμε με τους διακανονισμούς και τα υπόλοιπα;

-Στα κανάλια o Βασιλακόπουλος πνευμονολόγος σπέρνει τον πανικό.

-Στην Σαλαμίνα ο κόσμος συνεχίζει να σουλατσάρει. Η αστυνομία τι κάνει;

-Στο πανεπιστήμιο Πειραιά γίνανε ορκωμοσίες καθηγητών εν μέσω πανδημίας. Για ποιο λόγο να πληρώνονται αυτοί οι τεμπέληδες ενώ θα μπορούσαν να προσληφθούν μετά την πανδημία ,όταν θα λειτουργούσαν κανονικά τα πανεπιστήμια. Θα μπορούσαν να προσληφθούν περισσότεροι γιατροί

 

– Στις φυλακές υπάρχουν μέτρα προστασίας; άνθρωποι βγαίνουν με άδεια και πηγαίνουν στα σπίτια τους , υπάρχουν ευπαθείς ομάδες στην οικογένεια τους

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ….

ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ…

26-03-2020 Καταγγελία για την κατάσταση που διαμορφώνεται από τον κατ΄οίκον περιορισμό

Στέφανε, θέλουμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες περιορισμού στο σπίτι μας, αλλά δεν μπορούμε.
Έχουμε μία οικοδομή – εργοτάξιο κολλητά στην πολυκατοικία που κατοικούμε και όλες οι οικογένειες υποχρεωνόμαστε 6 ημέρες την εβδομάδα / 9 ώρες την ημέρα να ακούμε τα κομπρεσέρ που σπάνε μπετά, τα τρυπάνια να ανοίγουν τρύπες στους τοίχους και σε κοιλοδοκούς, καρφώματα, δονήσεις, τραντάγματα.

Έχουμε υποβάλει εδώ και 16 ημέρες τηλεφωνικά και με email το πρόβλημα στην Πολιτική προστασία, στον Υπουργό κο Χαρδιαλιά, στον υπουργό κο Γεωργιάδη, στο Υπουργείο προστασίας του πολίτη και στην περιφέρεια στο κο Πατούλη, αλλά μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια.

Ας ρωτήσουν κάποιον ψυχολόγο ή άλλον ειδικό να τους πει αν μπορεί άνθρωπος να ανεχθεί τέτοια κατάσταση. Δεν μπορούμε μέσα στα διαμερίσματα μας να ακούσουμε ούτε τηλεόραση, ούτε καν ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχει ηρεμία ούτε λεπτό.
Πρόκειται για φρικτή κατάσταση που μας οδηγεί εκτός των σπιτιών μας, αλλιώς ή θα τρελαθούμε ή θα αυτοκτονήσουμε. Πως λοιπόν μας ζητάνε να παραμείνουμε σπίτια μας, την στιγμή που επιτρέπουν τις οικοδομικές εργασίες?

Αφού κόπτονται για την υγεία των πολιτών, γιατί δεν κάνουν κάτι για την ψυχική μας υγεία ? Μήπως τελικά αυτό που τους νοιάζει είναι να μοιράζουν 150άρια ?

Έχουμε μιλήσει με πάρα πολλούς άλλους συνανθρώπους μας και από άλλες περιοχές τη Αθήνας, αλλά και από άλλες πόλεις, που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

26-03-2020 Για τις προμήθειες που κρατάνε οι τράπεζες μέσω του ΔΙΑΣ

μια θετική πρόταση,πρέπει οι τράπεζες αυτό το διάστημα να καταργήσουν τις προμήθειες διας,ώστε να επιλέγουμε το κοντινότερο μας ΑΤΜ για τις συναλλαγές μας…

26-03-2020 Καταγγελία για ΜΚΟ:

Ανεξέλεγκτοι αυτοί των ΜΚΟ. Δε σέβονται ούτε τους νόμους του κράτους
Καλέσαμε εμείς την αστυνομία. Είναι κοντά στο Hot spot στην Χίο στο Χαλκειος. Πρέπει να γίνονται συνέχεια μπλόκα εδώ στην διασταύρωση. Να καταλαβαίνουν πια οι ΜΚΟ ότι δεν είναι ανεξέλεγκτοι
Ένας από ΜΚΟ φόρτωσε μέσα στο αυτοκίνητο 4 λαθρομεταναστες για να τους μεταφέρει στην πόλη.  Τους σταματήσαμε και φωνάξαμε την αστυνομία. Ο νόμος δεν λέει με υπεύθυνη δήλωση και όχι πάνω από 2 άτομα στο αυτοκίνητο;; Αυτό δεν ισχύει για όλους;;
kataggelia

26-03-2020- Διαμαρτυρία για την Cosmote TV:

Πώς είναι δυνατόν η cosmotetv να εισπράττει υψηλές συνδρομές για υπηρεσίες ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ;
(π.χ.ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις)

Δεν πρέπει να επέμβει εισαγγελέας για να προστατεύσει τους καταναλωτές-συνδρομητές, σε μια τόσο κρίσιμη εποχή για τα οικονομικά της κάθε ελληνικής οικογένειας και τη στιγμή που άλλοι κοινωφελείς οργανισμοί βάζουν πλάτη στη γενική δυσανεξία;(π.χ.ΔΕΗ,Δημοτικές εταιρείες ύδρευσης).

Είναι γελοία η δικαιολογία των υπευθύνων (επικοινώνησα μαζί τους) ότι για όλα φταίει η UEFA που διέκοψε τα πρωταθλήματα!!!).

Άλλωστε σκανδιναβικές, γερμανικές και ιταλικές πλατφόρμες αποζημιώνουν τους συνδρομητές τους για υπηρεσίες ΠΟΥ ΔΕΝ μπορούν να τους παράσχουν. (Sky Deutschland, Sky Italia,NEΝT group).

AΣ τελειώνει αυτός ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ και ας αποκατασταθεί η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ της Cosmotetv ,επιτέλους, πριν οδηγηθούμε στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!

25-03-2020 -Χαμός στο αεροδρόμιο του Λονδίνου! Έλληνες σε αναμονή καταγγέλλουν στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ότι…

25-3-2020 Ο πολίτης καταγγέλει: Δείτε τι περνάει συνάνθρωπό μας με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού

90634057_934914190277009_7090275279460892672_n

25-3-2020 Καταγγελία αναγνώστη για το τελωνείο των Κήπων

«Κανένας έλεγχος ούτε καν θερμομέτρηση στα μεμέτια οδηγούς που περνούν στη χώρα για τον Κορονοιο!! Ασε που επρεπε να τα κλεισουν μετα απο οσα συμβαινουν στις Καστανιες»

24-3-2020

—–Καλησπέρα!
Θα ήθελα να αναφέρω την τηλεοπτική συχνότητα STAR Channel για την απαράδεκτη τηλεοπτική μετάδοση τουρκικών σειρών παραμονές της εθνικής μας εορτής (σειρά με την επωνυμία “Elif” ). Θεωρώ απαράδεκτο αυτές τις δύσκολες ημέρες αποκλεισμού λόγω καραντίνας να ακούγεται αυτή η βαρβαρική διάλεκτος σε κάθε ελληνικό σπίτι.
Παρακαλώ όπως λάβετε γνώση.
Ευχαριστώ.

24-3-2020

—–Στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά δόθηκαν έντυπα να συμπληρωθούν αν είναι σύμφωνοι να εργαστούν από το σπίτι, ακόμα και εργάτες ξυλουργοί, μηχανικοί και άλλοι. Τι τέχνασμα είναι αυτό; Να δουν αν συμφωνείς ή όχι; Προετοιμάζουν για τους αντιρρησίες την έξοδο; Θέλει επικοινωνία μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες , για το τι συμβαίνει εκεί , μια και ασχοληθήκατε παλαιότερα με το θέμα.

— Με την τροποποίηση των δρομολογίων του προαστιακού από και προς το αεροδρόμιο, το προσωπικό του αεροδρομίου ταλαιπωρείται γιατί έχουν καταργήσει τα νυκτερινά δρομολόγια και δεν ξέρει με τι να εξυπηρετηθεί . Υπάρχει ένα λεωφορείο που στοιβάζεται ο κόσμος με κίνδυνο.

-Ο οδηγός του Α1 λεωφορείου Βούλα Πειραιάς δεν σταμάτησε στην προγραμματισμένη στάση για να επιβιβαστώ(έκανε ότι δεν με είδε ) και κόντεψα να φάω πρόστιμο 150 ευρώ γιατί καθυστέρησα και ήμουν εκτός ωραρίου της δουλειάς.

– Οι επιχειρήσεις που δεν συγκαταλέγονται στους ΚΑΔ που ανακοίνωσε πως θα επιβιώσουν ; Συγκεκριμένα έχω κατάστημα με εικαστικά έργα.

–όλα τα media της Αιγύπτου σήμερα παίζουν τον καινούριο ιό Hanta virus.

-Kάτοικος  πλατείας Κολιάτσου. Δεν γίνεται κανένας έλεγχος στους αλλοδαπούς. Δεν μπορούμε να ψωνίσουμε στο πιο κοντινό  μας σούπερ μάρκετ του Βασιλόπουλου γιατί είναι γεμάτο από αυτούς χωρίς μέτρα προφύλαξης.  Σε όλη τη Πατησίων δεν υπάρχει η αστυνομία για αυτούς.

ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΕΥΘΥΜΗΣ Ναύπλιο , στην παραλία πέντε τροχόσπιτα κινούνται πέρα δώθε, τα καταστήματα τυριών και μανάβικων δεν συμμορφώνονται που είναι το υγιειονομικό  και η αστυνομία;

—Αστεγη- Περιμένει εδώ και δύο μήνες να ανοίξουν οι δομές φιλοξενίας στο δήμο Αθηναίων. Δεν νοιάζεται κανένας για τους Έλληνες άστεγους , μόνο για τους λαθρομετανάστες υπάρχει μέριμνα.

-Μας έχουν μπλοκάρει το facebook εδώ και ένα ,μήνα στην Μυτιλήνη και δεν μπορούμε να έχουμε επικοινωνία με τους δικούς μας αυτή την εποχή.

– Στους μουσουλμάνους κάνουν έλεγχο;

– Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά με τους αστυνομικούς που κάνουν έλεγχο στο δρόμο, πιάνουν όλα τα χαρτιά, στα οποία ο άλλος μπορεί να έχει φτερνιστεί , να έχει πιάσει το πρόσωπό του, να μην τηρεί τους κανόνες υγιεινής . Έλεος!!!!!

-Μέχρι χτες οΤσιόδρας μας έλεγε ότι έχουμε 2000 κρούσματα και σήμερα βγήκε και μας είπε ξαφνικά 10000 κρούσματα , που το πάνε;

– Το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ στην Αγίου Κωνσταντίνου λειτουργεί με δύο ταμεία και από έξω γίνεται ουρά εκατό και βάλε ΕΥΠΑΘΩΝ ατόμων.

-Η αστυνομία στην Κόρινθο έχει απρεπής συμπεριφορά και αντί να εξυπηρετεί τον κόσμο τους χλευάζει.

—Από το πρωί στον Πειραιά πετάει ένα πολεμικό ελικόπτερο πάνω από τα κεφάλια μας. Παίρνουμε τηλέφωνο στο υπουργείο πολιτικής προστασίας τηλ. και δεν το σηκώνει κανείς.

– Capital controls , φυλακισμένοι στο σπίτι , παρέμβαση στην ιδιωτικότητά μας έλεγχος παντού, τι προμηνύεται;

– ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ-Στα Βραχνέικα Πάτρας οι αλλοδαποί κόβουν βόλτες, για αυτούς δεν ισχύουν τα μέτρας;

-Οι αστυνομικοί ασχολούνται με τους ελέγχους στους δρόμους και οι κλοπές στα σπίτια και στις επιχειρήσεις πάει σύννεφο.

-Με τις συντάξεις του ΟΓΑ που περιμένουν 5 χρόνια  οι άνθρωποι θα γίνει τίποτα;

 

24/03/2020: Κορωνοϊός οικονομία: Αξιότιμε Κύριε Χίο ήθελα να ήξερα όταν οι τράπεζες της οποίες έχουν

ανακεφαλαιοποιήσει τρεις φορές οι Ελληνικές Οικογένειες και θα αρχίσουν να
παίρνουν τα σπίτια τους ποιός πατέρας θα ήθελε τα παιδιά του να πάνε να τα βάλουν
με την Τουρκία και δεν τα στέλνει στο εξωτερικό ? Εγώ έχω 4 γιούς ας πάνε τα
κοράκια και οι τραπεζίτες και όλοι αυτοί που φτάσανε την Ελλάδα σε αυτό το χάλι.
2) Γιατί δεν δίνουν πάγωμα δόσεων σε όλους τους πολίτες για 3 μήνες στην εφορία .
Εδώ διαλύοντε οικογένειες για να μην επεκταθεί ο ιός και αυτοί εκεί να μην μπορούν
να κάνουν ένα πάγωμα δόσεων σε εφορία, δάνεια, νόμο κατσέλη κλπ.
3) Για να θυμηθούμε τι έλεγε ο Κύριος Άδωνης όταν ήταν υπουργός υγείας.
ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
ΘΑ ΚΑΝΩ 7000 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΕΓΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ Η ΤΡΟΙΚΑ
Και τώρα που ξαναγίνανε κυβέρνηση έλεγαν να κάνουν σύμπραξη δημοσίων και
ιδιοτικών. Τώρα κλαίνε για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

24.03.2020 Καταγγελία για μετρό

Κ.Χιο καθημερινα το μετρο ειναι γεματο απο κοσμο.μας δουλευουν κανονικα..φοβαμαι καθε μερα να παω για δουλεια

2

24/03/2020: Καταγγελια για εργοδοτη

Καλησπερα. Εργαζομαι ως οδηγος στην εταιρια E-shop στην θεσσαλονικη. Αυτες τις κρισιμες ωρες ενω μας βαζουν να δουλευουμε εκτος ωραριων για να μην χασει κερδος η εταιρια μας εχουν αφηση εντελος απροστατευτους δεν μας παρεχουν ουτε γαντια, ουτε μασκες. Δύο εργαζομενοι εχουν αρωστησοι ειναι με περυτο σπιτι τους και δεν εχει μπει κανενας εργαζομενος σε καραντινα ουτε εχει γινει καπια απολυμανση! Αν ειναι καπιος οδηγος φορεας του κορονοιου θα το μεταδιδει και στα σπιτια των ανυποψιαστων πελατων και δεν θα σταματηση ποτε αυτο το μαρτυριο.!

24/03/2020: Καταγγελία αναγνώστη για τον δήμο Αθηναίων

« Παιρνουν 400 ατομα για 4 μηνες στον Δημο Αθηναιων για την προστασια τους Στεφανε…τα τομαρια τους κοιτανε. Αν αρρωστησουν θα τους πεταξουν μετα ….για 4 μηνες υε και καθαρηστριες για να τους χωσουν μεσα . Τα περασσα και εγω στα 8μηνα του οαεδ για 500. Ουτε γαντια ειχα,ουτε παπούτσια και καναμε τον χαμαλη τους και μας σουταρανε. Τωρα ψαχνουν νέο αιμα. 4 μηνες μονο ρε ουτε εκπαιδευση δεν προλαβαινουν. Ένας εισαγγελεας»

24/03/2020: Πολλές καταγγελίες από ανέργους

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΙΟΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ.
ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΥΜΗΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ.

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΟΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ,ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ.(ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ).ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΙ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ,ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 5% ΑΥΤΩΝ.

ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ 30-40%,ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ,ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ.ΑΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ κ.ΧΙΟ,ΖΩ ΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 399 ΕΥΡΩ.ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΕΙΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ.(ΕΝΟΙΚΙΑ-ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ).

ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΩ?

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΩΝ 800 ΕΥΡΩ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ 1500ΕΥΡΩ.
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΩΝ 800 ΕΥΡΩ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ 400 ΕΥΡΩ.
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΩΝ 800 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ.
ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΤΑ 60%.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?ΑΠΟ ΚΩΛΟ ΒΓΗΚΑΜΕ?
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΑΝ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ή ΟΧΙ.

ΧΡΕΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ.

ΚΑΝΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ κ.ΧΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Υ.Γ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΟΛΟΙ.
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

24/03/2020 Καταγγελία για 401 ΣΤΡΑΤ. ΝΟΣΟΚ

Καλημερα κ ο θεος βοηθος, Στεφανε στισ παθολογικες κλινικες απο την προηγουμενη βδομαδα αδεια τα δοχεια με αντισηπτικο στους θαλαμους με ασθενεις, σε ενοχλησεις των αρμοδιων η απαντηση ειναι,αναμενουμε….

24/03/2020 Καταγγελία για ΔΕΗ

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΗ ΣΤΕΦΑΝΕ…. ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΜΑΣ

ΔΕΙΗ

23-3-2020* Αναγνώστης: “Να επέμβει εισαγγελέας – Η cosmotetv να επιστρέψει λεφτά συνδρομητών!”

23-3-2020* Καταγγελία-προβληματισμοί-σκέψεις για τον κορωνοϊό: Αγαπητε Στεφανε θελω να αναφερω εξοργισμενος γιαυτα που ειδα σημερα στα γιαννενα στην γειτονια μου…
Αρχικα εστειλα μηνυμα 13033 για να βγω να παω να πληρωσω τον λογαριασμο του σταθερου μου γιατι φοβηθηκα μην μου το κοψουν γιατι ειχαν περασει πολλες μερες απο την ληξη του….ελαβα απαντηση μετα απο 40-45 λεπτα!!!
Στον δρομο για το καταστημα ειδα τρομερη κινηση απο αυτοκινητα και αρκετα κοσμο να περπαταει…με το 90%της αγορας νεκρη δεν δικαιολογειται αυτη η κυκλοφορια αυτοκινητων…και φυσικα αστυνομικη παρουσια μηδεν…και τωρα που σου γραφω ακουγονται συνεχως να περνανε αυτοκινητα….τελικα ο νεοελληνας δεν βαζει μυαλο..κοβουν βολτες με τα αυτοκινητα..
Και θελω να αναφερω καποιους προβληματισμους μου-σκεψεις….μου φαινεται παραξενο οτι πχ απο τα 300 400 κρουσματα που εχουμε το 10% και παραπανω ειναι ”επωνυμα προσωπα”…..κοιταξε ποσοι επωνυμοι εχουν δηλωσει ποσοι εχουν κορωνιο!!!!! κατι δεν μου καθεται καλα σαυτη την ιστορια….και κατι ακομα φιλοι φιλες μου που δουλευουν στο πανεπιστημιακο νοσοκομειο ιωαννινων εχουν λαβει οδηγιες να μην αναφερουν πουθενα, ουτε στην οικογενεια τους, τον αριθμο των κρουσματων…
Κατι ακομα που με προβληματιζει και το οποιο διαβασα ειναι οτι με αφορμη τον κορονιο υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να νομιμοποιηθει η παρακολουθηση της θεσης του καθε πολιτη μεσω του δικτυου κινητης του facebook google κτλ (το οποιο γινεται και τωρα αλλα χωρις νομιμοποιηση)…..
μηπως με αφορμη τον ιο αυτον πανε να περασουν μετρα απολυτου ελεγχου του πληθυσμου;;;; δεν ξερω…φτανουμε και σε σημειο να πιστευουμε οτι ο ιος αυτος δεν υπαρχει….μηπως πρεπει να γινει ρεπορταζ μεσα στα νοσοκομεια να διαπιστωθει οτι πραγματι υπαρχουν κρουσματα και θανατοι….μηπως οι θανατοι ειναι απο αλλη αιτια;;;;
Στεφανε εσυ εχεις την δυνατοτητα να διερευνησεις ολα αυτα τα θεματα γιατι εχεις και περισσοτερα μεσα απο εμας….”

23-3-2020* Για τα γραφεία έκδοσης κοινοχρήστων: Μένω σε πολυκατοικία που την διαχείριση έχει εταιρεία διαχείρισης πολυκατοικιών την προηγούμενη εβδομάδα μας μοίρασαν ειδοποιητήρια πληρωμής όταν τους ρώτησα αν το γραφείο τους έκλεισε μου απάντησαν πως όχι λειτουργούν κανονικά και κάνουν και εκδώσεις κοινοχρήστων σε διαχειριστές σήμερα παρά την απαγόρευση με χτύπησαν την πόρτα για είσπραξη κοινοχρήστων χωρίς να ανοίξω τους απάντησα ότι απαγορεύετε να κυκλοφορείτε και μου είπαν ότι έχουν άδεια από των εργοδότη τους την εταιρεία εκδόσεις και διαχείρισης κοινοχρήστων δεν είναι περίεργο ? Σας ενημερώνω για να το κοιτάξετε αυτά τα γραφεία, δεν έχουν κλείσει ? περίεργο δεν είναι ?

23-3-2020: Κατά τα άλλα «Μένουμε σπίτι»: Μας φέρνουν μετανάστες δια της πλαγίας οδού! (ΒΙΝΤΕΟ)

22-3-2020

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ- Πετρουπόλεως 20 (Πετρούπολη), υπό κατασκευή Μασούτης εργάζονται ηλεκτρολόγοι, μηχανικοί, υδραυλικοί και άλλοι ,50 άτομα χωρίς καμία προφύλαξη.

-Τμήμα  του Ερυθρού Σταυρού, χωρίς προστασία  με ελικόπτερο του Ελληνικού στρατού παρέχει βοήθεια στους πρόσφυγες στην Τζια. Για τους πρόσφυγες όλα, για τους Έλληνες κανένας.

– Να λειτουργήσουν οι εκκλησίες με μεγάφωνα.

-100 στρατιωτικούς θα τους κοιμίζουν σε κλειστό στη Νέα Βύσσα ο ένας πάνω στον άλλο χωρίς προφύλαξη.

– Έχει αποκλείσει τους ναυτικούς από το δώρο του Πάσχα γιατί;

– Λεωφόρος Πατρών Πύργου , σε μεγάλη ταμπέλα αναγράφεται: χρησιμοποιείται μόνο κάρτα για τις συναλλαγές σας. Που το πάνε; Ήρθε η αρχή του τέλους;

– Η βίλα ζωγράφου, συνεχίζει κανονικά τις δεξιώσεις. Το Σαββατοκύριακο έκανε δύο γάμους.

-To Ωνάσειο αρνείται να δώσει την 15ήμερη άδεια στις εργαζόμενες μητέρες που εξήγγειλε η κυβέρνηση, και αν δεν πάνε για δουλειά, τους κόβει μέρες από την κανονική τους άδεια.

– Σκλαβενίτης Πασαλιμάνι γεμάτος από κόσμο, αδιαφορία προσωπικού χωρίς γάντια, μάσκες ,ούτε αποστάσεις ασφαλείας.

– Πρόταση κυρίας γαζώτριας να ανοίξει η κοπή στην Δραπετσώνα να φτιάξουμε μάσκες. Υπάρχει κόσμος απλός που θέλει να συνεισφέρει και δεν ξέρει με ποιον τρόπο.

-Δέκα χρόνια περιμένει την σύνταξη του ΟΓΑ, χάθηκαν τα χαρτιά του, έκανε ανασύσταση φακέλου 7 μήνες τώρα και ακόμα περιμένει.

-LIDL Άνοιξη, Λεωφόρος Μαραθώνος. Καμία προστασία, όλος ο κόσμος μέσα χωρίς μέτρα.

–Σπάρτη, , την Παρασκευή στο κενοταφείο του Λεωνίδα ήταν μαζεμένοι Αλλοδαποί και φωνάζαν Αλλάχ, ειδοποιήσαν την αστυνομία ,τους είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι

-Στι call center on line sales στην Πειραιώς συνε χίζουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα ,60-80 άτομα ανά όροφο , δίπλα δίπλα,  μία τουαλέτα ανδρών μία γυναικών και προστασία καμία . Τι θα απογίνουμε;

Συνεχίζονται οι καταγγελίες – Συνεχής ανανέωση!

Δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι γύφτοι! Γλεντάνε καθημερινά και δεν χαμπαριάζουν από κανόνες και κορωνοϊούς!

Ο πολίτης καταγγέλλει: Τι θα γίνει αν κλείσει η επιχείρηση στο τέλος του Μαρτίου;

Ο πολίτης καταγγέλλει: “Θα με κάνουν να βγω στους δρόμους, να κολλήσω;”

Κορωνοϊός – Ξενοδοχεία

«Καλησπέρα κύριε Χιο,ολοι οι Γαμιστρωνες Μεταμόρφωση,εθνικη οδό,παραλιακη,μεταξουργειο,σχιστο,κα λειτουργούν κανονικά,αυτοι δεν εξαιρούνται όπως τα υπόλοιπα 12μηνης λειτουργειας ξενοδοχεία,που αλαζουν πελάτες κάθε δυο ώρες?Μπουρδελο όπως θα λέγατε και εσείς….»

OI ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ

  • Παρακάτω δημοσιεύουμε το μήνυμα και το βίνετο που μας έστειλε αναγνώστης μας

«Σήμερα 21 / 3 /2020 12:40 μεσημέρι στην Αγίου Πολυκάρπου 50 μέτρα από την ανοιχτή δομή μεταναστών Τι πιθανότητες έχουμε να μη γίνουμε Ιταλία ???????»

 

 – «Σοκ τώρα στην Αχαΐα, Γύφτοι…..υγειονομικές βόμβες» (ΦΩΤΟ)

Παρακάτω δημοσιεύουμε το μήνυμα και τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης

«Είμαι σε χωριό στην Αχαΐα. Στην   Κάτω Αχαϊά.

20 λεπτά έξω από την Πάτρα.

Έδώ βρίσκονται πολλά αθηναϊκά εξοχικά. Όλα τα αυτοκίνητα στις φωτογραφίες με αθηναϊκές πινακίδες

Καλές διακοπές .

Επίσης Ρομά 20-20 στις παραλίες μέσα σε φορτηγάκια κάτω στην ύπαιθρο, υγειονομικές βόμβες»

5
3
2

 

 

Τι κάνουν ρε! Δίνουν σε γιατρούς και νοσηλευτές λάθος μάσκες;

Κορωνοϊός: Τρέμει όλη η Λάρισα! Στις φυλακές αποφάσισαν να…

-Kαταγγελία: “Ακόμα εκτελούνται τα δρομολόγια από Ιταλία” (ΦΩΤΟ)

-Mήνυμα αναγνώστη και παραγωγού κηπευτικών: “Tελικά τα σούπερ μάρκετ κέρδισαν…”

Ερώτημα αναγνώστη: Τι θα γίνει με τους μεταφορείς; Ντελίβερι, εταιρείες ταχυμεταφορών;

 

Μέτρα για την ασφάλεια από τον covid 19

“Καλησπέρα σας εκτός των όποιων μέτρων λαμβάνονται για την προστασία μας από τον κορωνοϊο σημαντική συμβολή έχουν και οι αστυνομικές δυνάμεις και κάθε αρμόδιος φορέας για την επιβολή των μέτρων.

Τι να τα κάνεις τα μέτρα όταν βλέπεις στις παραλιακές ιδίως πόλεις (π.χ Λουτράκι,Κιάτο,Ναύπλιο….κ.α)  να «σουλατσάρουν» παρέες στους παραλιακούς πεζόδρομους ;

Ευχαριστώ”

Aνησυχία αναγνώστη λόγω κορωνοϊού: Tι θα γίνει με τις βιοτεχνίες-βιομηχανίες τροφίμων;

-Κορωνοϊός – Ουρές για ένα καφέ σε πλαστικό χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης

«Ουρές για ένα καφέ σε πλαστικό
Μη τηρώντας κανένα μέτρο
Μαγαζιά και πελάτες»
90323956_688638531942246_7150705735603585024_n (1)
84488301_1120767828272293_6338032850150883328_n (1)

Μήνυμα – ερώτημα από αναγνώστρια

– «Μπορείτε να ρωτήσετε για τις μηνιαίες κάρτες απεριόριστων διαδρομών στα μέσα μαζικής μεταφοράς για τους φοιτητές ή άλλους εργαζόμενους που τις έχουν πληρώσει αλλά δεν της χρησιμοποιουν επειδή είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι? Ευχαριστώ καλή δύναμη στο έργο σας.»

-Κορωνοϊός  – ανεργία

«Το επιτελείο της Ν.Δ για μια ακόμα φορά δείχνει τα δόντια της στην Ελληνική Κοινωνία ,όσο αφορά τους άνεργους ,εγγεγραμμένους στα μητρώα ,του Ο.Α.Ε.Δ και τους άνεργους που λαμβάνουν το κοινωνικό μέρισμα αλληλεγγύης ,για μια ακόμα φορά κατά εξακολούθηση ,και συστηματική ,μέριμνα ,ενεργεί ,πισώπλατα ,αφήνοντας , ακόμα ξανά ,τους άνεργους τον εκατό ευρώ ,και άλλα εκατό στην προπληρωμένη κάρτα της τράπεζας ,που δεν μπορούν να λάβουν σε μετρητά ,παρά μονάχα ,για να πηγαίνουν σε καταστήματα ,οπού τα περισσότερα σήμερα δεν δέχονται ,τέτοιους είδους κάρτες ,διότι δεν έχουν τα συγκεκριμένα ,αποδεικτικά POS ,για άλλη μια φορά ξεγελάει τους Έλληνες ,και ειδικότερα την υγεία ,τους Γιατρούς και νοσηλευτές ,οπού υποσχέθηκε προσλήψεις 2000 εκτάκτων ,στα νοσοκομεία της χώρας ..παρόλα αυτά ,πετάει 400 από εδώ και 800 από την άλλη ,προσπαθώντας έτσι ύπουλα να εξαγόραση την σιωπή τους ..τους άνεργους κύριοι της Ν.Δ και κύριε Πρωθυπουργέ της χώρες ,και ιδιαίτερα ευπαθή Έλληνες πολίτες και χαμηλοσυνταξιούχους ,καθώς όπως παραπάνω αναφέρω ,κατόχους του πρώην Κ.Ε.Α ,γιατί δεν τους βγάζετε έκτακτη επιδότηση ,των 800 ευρό ,και σε όλους τους υπολοίπους μην ξεχνατε πως μεγάλο ποσοστό ,απο τους ήδη εγκεκριμένους κατόχους Κ.ΕΑ ειχαν κάποτε επιχειρήσεις ήταν και συνεχίζουν να είναι ,ενεργοί και καταξιωμένοι πολίτες ,που όμως όλα αυτά τα χρόνια ,η κάθε κυβέρνηση ,βοήθησε στο να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους καθώς και οι τράπεζες που τους έδωσαν την χαριστική βολή δεν είναι από άλλον πλανήτη ,είναι Έλληνες ,και θα συνεχίζουν να πιστεύουν στην πατρίδα και στο ΘΕΟ…? η κοροϊδία σας ,δεν έχει φρένα ..κ

Καλή

Ανάσταση ΕΛΛΑΣ.!»

-Κορωνοϊός – περίπτερα

«Καλησπέρα Στέφανε. Εμάς τους περιπτεράδες μας άφησαν στην απέξω από το επίδομα, δεν κυκλοφορεί ψυχή για να πουλήσουμε ένα πακέτο τσιγάρα. Εμείς τι θα απογίνουμε;»

-Καταγγελία για τους ανοιχτούς φούρνους – Δεν τηρούνται μέτρα προφύλαξης σε κάποιους

«Αγαπητό ΜΑΚΕΛΕΙΟ,

με λύπη παρατηρώ σε πολλούς φούρνους της Αθήνας ότι δεν φοράνε μάσκα, γάντια και στα δύο χέρια, ούτε υπάρχει αντισηπτικό για τους υπαλλήλους και τους πελάτες. Το ψωμί, τα κουλουράκια κι ότι άλλο πουλάνε οι φούρνοι θα το φάει ο ηλικιωμένος, ο άρρωστος, τα μικρά παιδιά, οι ευπαθείς ομάδες. Που ξέρω εάν ο υπάλληλος είναι φορέας του κορωναϊού; Που ξέρω εάν φτερνίστηκε ή έβηξε ο υπάλληλος κατά λάθος πάνω στο ψωμί που δεν είναι καλυμμένο; Παραπονέθηκα στο φούρνο της γειτονιάς μου και η υπάλληλος μου είπε θα τα μεταφέρει στην διεύθυνση. Της είπα ότι εάν δεν σέβονται τις ευπαθείς ομάδες και τους πελάτες τους θα αγοράζω ψωμί από το supermarket που είναι μέσα σε συσκευασία. To κράτος έχει λάβει μέτρα για τους φούρνους; Κι εάν έχει λάβει γιατί δεν τηρούνται;

Ευχαριστώ»

 – Καταγγελία για εταιρεία ενέργειας

 

“Κάθε μέρα και σε οποιαδήποτε ώρα με παίρνουν και με ενοχλούν. Κάθε μέρα το ίδιο το βιολί τέσσερα με πέντε τηλεφωνήματα από διαφορετικούς αριθμούς και να μου λένε για προ Τέργιεα και όλα τα αποβράσματα αυτά τα ιδιωτικού σε ηλεκτρικής ενέργειας και ραδιενέργειας. Δεν ξέρω τι να κάνω. Επίσης σου στέλνω τα δύο τηλέφωνα τα οποία με παίρνουνε αλλά εγώ μετά όταν προσπαθώ να τους πάρω δεν μπορώ να καλέσω. Τους βρίζω συνέχεια και γελάνε. τηλ 2111902932. 2170003708.

Επίσης όταν τους λέω δεν έχετε κάποιο συγκεκριμένο τηλεφωνικό κέντρο σας έχω ενημερώσει επανειλημμένως ότι δεν θέλω να με ενοχλείτε, εμείς λέει θα παίρνουμε παίρνουμε συνέχεια από διαφορετικά νούμερα κινητών και σταθερό τηλέφωνο”.

Ο πολίτης καταγγέλλει: Εισπρακτική συνεχίζει και τον ενοχλεί

Καταγγελλία αναγνώστη για την Aegean και τον κορωνοϊό

Αναγνώστης καταγγέλλει: “Έχω συνεργείο αυτοκινήτων, όλη μέρα στα μικρόβια και με πτώση τζίρου”

-Κορωνοϊος: Επιχείρηση – κρίση

«Κύριε Χίο καλημέρα έχουμε επιχείρηση συνεργείο αυτοκινήτων μας υποχρεώνουν να είμαστε ανοιχτοί ,έχουμε 2 υπαλλήλους κινδυνεύουμε να αρρωστήσουμε Το μόνο έσοδο μας είναι η δουλειάς μας που πλήττεται αυτή τη στιγμή με μείωση 80%. Καλούμαστε να πληρώσουμε νοίκι της επιχείρησης δώρα Πάσχα στους υπαλλήλους μας πως θα πληρώσουμε όλα αυτά το νοικι του σπιτιού μας ;; Μας βγαίνει και μας ένα μηνιάτικο από τη επιχείρηση μας που αν δεν μας στηρίξει το κράτος θα καταστραφούμε δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε καμία περίπτωση έχουμε μικρά παιδιά … ευχαριστώ»

-Πτήσεις επαναπατρισμού από Ιταλία λόγω κορωνοϊού

Καλημέρα. Μεταφέρω μια πληροφορία για διασταύρωση σας, από έγκυρη πηγή. Υπάρχουν προφανώς Έλληνες φοιτητές στην Ιταλία που αυτή τη στιγμή βρίσκονται εγκλωβισμένοι. Οι Ελληνικές προξενικές αρχές προσπαθούν να κάνουν ενέργειες για τον επαναπατρισμό τους αεροπορικώς. Έχουν παρθεί τα απαραίτητα μέτρα; Η θα έρθουν και θα μπούνε σε καραντίνα οικειοθελώς , μεταδίδοντας τον ιό στους συγγενείς τους;

-Κορωνοϊος

Διανομέας take away cafe «πιάστηκε εμπυρετος σε κέντρο υγείας της δυτικής Ελλάδας αφού παρέδωσε καφέδες και έγινε μπουχος η τοπική κοινωνία αποσιωπά ας ελπίσουμε πως δεν κάνει διανομή τον ιο στα σπίτια του κόσμου

-Κορωνοϊός – ανεργία «Εμείς που παίρνουμε μόνο το ΚΕΑ, πώς θα ζήσουμε;; »

ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΑ. ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

-Κορωνοϊος  – αλαλούμ με τις δημόσιες υπηρεσίες 

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΕΛΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.
  • Tμήμα Παροχών Συντάξεων (Προϊστάμενος)
    Τ: 210 – 60.60.849
  • Υπάλληλοι
    Τ: 210 – 60.60.850 – 52 Τ: 210 – 60.60.846 Τ: 210 – 60.60.847 – 48 Τ: 210 – 60.60.812
  • ΑΠΟ ΤΙΣ 9-10.30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΩ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10.30 ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ.
  • ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΟΛΑ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΑΙΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΑΥΡΙΟ, ΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΟΠΟΤΕ….ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΡΑΝΤΕΥΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΟΠΟΥ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΨΟΓΑ. ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΣΙΓΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΟΡΤΑ, ΖΗΤΗΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.
  • ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΥΟΥ, ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ.
  • ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.
  • ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 -Τι θα γίνει με τους αγρότες στη Σπάρτη; Έχει κλείσει η αγορά της Ιταλίας και δεν μπορούν να πουλήσουν το λάδι τους. Πού θα το πουλήσουν; Δεν υπάρχει ενημέρωση από την Πολιτεία.

 -Δύο γιατροί στο «Αλεξάνδρας», ένας αιματολόγος κι ένας ογκολόγος είναι με ιό. Γιατί το κρύβουν και δεν μας ενημερώνουν;

– Στην πλατεία στον Τύρναβο, είναι σα να μην συμβαίνει τίποτα. Οι Αλβανοί λιάζονται μπουλούκια! Και η αστυνομία τίποτα

– Τα υποθηκοφυλακεία έχουν μπλοκάρει τις αγοραπωλησίες, εκτελούν μόνο πράξεις επείγουσες, κατασχέσεις πλειστηριασμούς και δεν κάνουν έλεγχο βαρών για τα σπίτια. Γιατί;

-Στην Σαλαμίνα νομίζεις ότι είναι 15 Αυγούστου. Όλος ο κόσμος σουλατσάρει πάνω κάτω στην παραλία!

 -Παρά την υπουργική απόφαση για τις εισπρακτικές, στις 19-3-2020 το δικηγορικό γραφείο «Ευτυχίδου» ενοχλεί με αναίδεια μάλιστα και καρκινοπαθή κυρία!

-Στην Ξάνθη, τα τζαμιά όλη μέρα βάζουν «κασέτα» με τον Χότζα να ουρλιάζει. Απευθυνθήκαν στην αστυνομία και δεν κάνει τίποτα…

-Στη λαϊκή αγορά της Ξηροκίνης στη Θεσσαλονίκη, ένας χαμός από κόσμο…

-Αισχροκέρδια ακόμα και στο χαρτί υγείας

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω μας το έστειλε αναγνώστης και όσα δείτε διαδραματίζονται στην Αγγλία. Εκεί λοιπόν μία -μάλλον-Ινδή αισχροκερδεί και με θράσος μάλιστα.

Σύμφωνα πάντα με τον αναγνώστη, τύπος που πήγε στο ψιλικατζίδικο είδε να πουλάνε το χαρτί υγείας 10 λίρες. Η εργαζόμενη είχε το θράσος να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία λέγοντας ότι ο πελάτης την παρενοχλεί και ότι την τραβάει βίντεο. Για την ιστορία 10 λίρες σε ευρώ είναι περίπου 12-13 ευρώ.

makeleiogr – Αισχροκέρδια λόγω κορονοϊού from Makeleio WebTV on Vimeo.

29/3/2020

Κορονοϊός και λαϊκές

-“Τι γίνεται ρε παιδιά με τις λαϊκές αγορές; Θα τις κλείσουν και αυτές; Γιατί λέει ότι δεν πληρούνται οι κανόνες υγιεινής σε μια λαϊκή στην οποία οι πάγκοι απέχουν 5 μέτρα ο ένας από τον άλλο και οι εργαζόμενοι φορούν μάσκες και γάντια και έχουν και αντισηπτικά.Αυτό όμως γίνεται για να κονομήσουν τα σουπερ μάρκετ και οι πολυεθνικές.Και τι θα γίνει με τον απλό λαό από που θα ψωνίσει τα λαχανικά του; Από τα σουπερ μάρκετ που έχουν διπλάσιες και τριπλάσιες τιμές φυσικά.Και στο τέλος τι θα γίνει με τους εμπόρους και τους παραγωγούς;Πώς θα τα βγάλουν πέρα αυτό τον καιρό;Ειδικά οι παραγωγοί καλλιεργούν τα χωράφια τους,τι θα γίνει με αυτά τα προϊόντα; ,που θα τα πουλήσουν;,πώς θα ζήσουν την οικογένειά τους;,τα έξοδα κυλάνε.”

30/3/2020

Απίστευτη κοροϊδία από εργοδοσία

Καλησπέρα σας !

Θα ήθελα να καταθέσω ένα προσωπικό συμβάν . Είμαι εργαζόμενος σε εταιρία που τροφοδοτεί εστιατόρια στους Αγίους Αναργύρους «Πανελλήνια Προμηθευτική» με την ιδιότητα του οδηγού . Η ΚΑΔ της εταιρίας αναφέρεται στις πληττόμενες αλλά η απόφαση των εργοδοτών μου είναι να ΜΗΝ ενταχθούν κ να ξεκινήσουν λύση κ εκκαθάριση εταιρίας. Με αποτέλεσμα να μας το ανακοινώσουν σήμερα τηλεφωνικά ότι αύριο να υπογράψουμε τις απολύσεις μας . Ωστόσο τόσες μέρες μας είχαν σε αναμονή ώστε να υποβάλλουν αίτηση σε εργανη για αναστολή συμβάσεων. Βάση του νομοθετικού πλαισίου αναφέρει ότι εντάσσονται ως ωφελούμενοι όσοι έχουν απολυθεί από 1 έως 20 Μαρτίου . Όποτε εμείς βγαίνουνε κ εκτός των μέτρων κ απολυμένοι . Δηλαδή πιο πληττόμενοι κι απ τους πληττόμενους, εφόσον δεν δικαιούμαι κ αποζημίωση , να αναμένω μόνο το επίδομα ανεργίας σε 2 τουλάχιστον μήνες .
Μπορώ να κάνω κάτι ;

4/4/2020

Καταγγελία – βόμβα για την Cosmote

Καταγγελία  – βόμβα από αναγνώστη μας που αν ισχύει, θα πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας.

Σύμφωνα με αναγνώστη, η Cosmote δεν αφήνει να στείλει κάποιος SMS στο 13033 αν έχεις αρνητικοί υπόλοιπο.

Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, αυτό σημαίνει ότι στην Cosmote παρανομούν εν μέσω πανδημίας. Να θυμίσουμε ότι ο κ. Χαρδαλιάς κατά την ανακοίνωση του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας, είχε ξεκαθαρίσει ότι το SMS στο 13033 είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ο αναγνώστης μας προτρέπει να ρίξουμε μια ματιά στη σελίδα της Cosmote στο Facebook για να διαβάσουμε και οι ίδιοι ότι υπάρχουν πολλά σχόλια που καταγγέλλουν το ίδιο ακριβώς πράγμα.

Το επιβεβαιώνουμε και παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα άκρως αντιπροσωπευτικό μήνυμα:

ff

6/4/2020

“Βροχή” οι καταγγελίες για την Cosmote

Καθημερινά στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεχόμαστε καταγγελίες για την Cosmote κάτι που δείχνει ότι κάτι τελικά συμβαίνει.

Άλλωστε, οι γερμανοτσολιάδες του Τσαμάζ είναι άφαντοι. Δεν βγάζουν ούτε μια ανακοίνωση έστω για να δείξουν ένα κοινωνικό πρόσωπο και φυσικά να διαψεύσουν τους πάντες. Μετά την καταγγελία που δημοσιεύσαμε χθες Σάββατο με αναγνώστη – συνδρομητή της Cosmote να υποστηρίζει ότι δεν αποστέλλονται τα SMS στο 13033 αν υπάρχει αρνητικό υπόλοιπο, τώρα μας καταγγέλλεται ότι η εταιρεία ΧΡΕΩΝΕΙ τα SMS προς αυτόν τον αριθμό.

Την ώρα που η Κυβέρνηση δια στόματος Χαρδαλιά είχε ξεκαθαρίσει ότι αυτά τα μηνύματα είναι ΔΩΡΕΑΝ, οι γερμανοτσολιάδες που έχουν μάθει να πίνουν το αίμα του πολίτη με το καλαμάκι, τα χρεώνουν; Και τι κάνει η Κυβέρνηση; Δεν ελέγχει ότι τηρούνται όλα όσα εξαγγείλει;

Δείτε την σχετική καταγγελία:

Καλησπέρα σας, Θέλω να κάνω μια καταγγελία. Η cosmote χρεώνει τα μηνύματα στο 13033. Είναι αίσχος. Να το δημοσιεύσετε. Ευχαριστώ!

Περιμένουμε επιτέλους ανακοίνωση από την Cosmote εκτός κι αν ενδιαφέρονται μόνο να εισπράττουν τους λογαριασμούς από τους πολίτες που δοκιμάζονται…

6/4/2020

Στη Λάρισα δεν έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα

Την παρακάτω εικόνα μας έστειλε αναγνώστης από τη Λάρισα. Είναι η ουρά που σχηματίστηκε σήμερα Δευτέρα 6/4 έξω από την εφορία της πόλης.

Αν γίνει κανένα ΜΠΑΜ κορονοϊού στην πόλη τις επόμενες ημέρες, μην διαμαρτυρηθείτε…

efor_teliko

16/4/2020

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΕΛΔΥΚΑΡΙΟ! Επαναπατρίζουν οπλίτες και τους “φυλακίζουν” στη Θήβα μέσα στις κατσαρίδες και τα ποντίκια

Σοβαρότατη καταγγελία μόνο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Επαναπατρίζουν οπλίτες της ΕΛΔΥΚ από την Κύπρο σε στρατόπεδο της Θήβας αντί να τους στείλουν στα σπίτια τους και να μπουν σε καραντίνα. Το χειρότερο είναι ότι σε εν λόγω στρατόπεδο δεν τηρούνται ούτε οι βασικοί κανόνες υγιεινής. Μάλιστα, οι οπλίτες όντας σε καραντίνα, τους βάζουν και κάνουν υπηρεσίες.

Δείτε τι καταγγέλλεται στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

“Aποφασίζουν να επαναπατρίσουν τους οπλίτες στην Ελλάδα στις 15/4/2020 και να τους πάνε στη Θήβα.
Στην Κύπρο ήταν όλοι οι οπλίτες σε καραντίνα (χωρίς καθόλου δικαίωμα εξόδου) εξαιτίας του κορωνοϊού,με σκοπό την αποφυγή της διασποράς του ιού.
Κανονικά όταν γίνεται ο επαναπατρισμός των οπλιτών της ΕΛΔΥΚ, οι οπλίτες μεταβαίνουν στις πόλεις καταγωγής τους και ΌΧΙ στην Θήβα όπως συνέβη τώρα.
Μάλιστα στη Θήβα υπήρξαν πέντε (5) κρούσματα κορωνοϊού.
Στη Θήβα μετά από εντολή του ΓΕΣ (λογικά) θα τους κρατήσουν 14 ημέρες σε καραντίνα,σε στρατόπεδο όμως που δεν πληρούνται οι κανόνες υγιεινής λόγω παλαιότητας των εγκαταστάσεων (τουαλέτες, μπάνια,ζεστό νερό, μαγειρεία).
Πώς θα εξασφαλίσουν την αποφυγή πιθανής μετάδοσης του κορωνοϊού εντός της μονάδος στη Θήβα όταν δεν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής σε τουαλέτες, κουζίνες,θαλάμους;
Έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις απολύμανσης της μονάδος στη Θήβα για να μπορέσει να δεχθεί τους στρατιώτες;
Το αρχικό σχέδιο ήταν να επιστρέψουν οι στρατιώτες με αεροσκάφος στην Ελλάδα και εν συνεχεία με τραίνο ο κάθε στρατιώτης να μεταβεί στην πόλη του, μένοντας για 14 ημέρες σε καραντίνα στα σπίτια τους.
Τι άλλαξε μετά;
Προς τι τέτοια μετακίνηση δύο μήνες πριν και όχι ένα μήνα όπως γίνεται συνήθως;
Ας μας δώσουν κάποιες απαντήσεις οι λεγόμενοι <<ειδικοί>>.
Υποσημείωση(στο κανάλι του ALPHA είπαν ΨΕΜΑΤΑ ότι οι οπλίτες πήγαν σε ξενοδοχεία).
Τους υποχρέωσαν να κάνουν και υπηρεσίες μάλιστα ενώ θα έπρεπε να τους έχουν σε καραντίνα.”

Δείτε και τα σχετικά βίντεο μέσα από το στρατόπεδο της Θήβας:

makeleio.gr – Καραντίνα για γέλια σε στρατόπεδο της Θήβας prt 1 from Makeleio WebTV on Vimeo.

makeleio.gr – Καραντίνα για γέλια σε στρατόπεδο της Θήβας prt 2 from Makeleio WebTV on Vimeo.

makeleio.gr – Καραντίνα για γέλια σε στρατόπεδο της Θήβας prt 3 from Makeleio WebTV on Vimeo.

makeleio.gr – Καραντίνα για γέλια σε στρατόπεδο της Θήβας prt 4 from Makeleio WebTV on Vimeo.

makeleio.gr – Καραντίνα για γέλια σε στρατόπεδο της Θήβας prt 5 from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ “ΚΟΛΛΑΝΕ” ΤΙΠΟΤΑ! Τεμπέληδες του ΠΑΜΕ μοιράζουν φυλλάδια χωρίς προστασία στα σούπερ μάρκετ – Τι SMS έστειλαν αυτοί για να βγουν παγανιά, κ. Χαρδαλιά;;; [ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

ΠΑΜΙΤΕΣ συνεχίζουν το… έργο τους μοιράζοντας προπαγανδιστικά φυλλάδια έξω από σούπερ μάρκετ χωρίς μάσκες και χωρίς γάντια. Ο κορονοϊός δεν σταματά τους… άτρωτους κομμουνιστές. Άραγε με τι άδεια βγήκαν από τα σπίτια τους; Η αστυνομία τους έχει στο απυρόβλητο;

Δείτε τι καταγγέλλει αναγνώστης – αυτόπτης μάρτυρας:

“Σήμερα το μεσημέρι με μεγάλη μου θλίψη διαπίστωσα την ανευθυνότητα κάποιων κυρίων.
Σε γνωστό κατάστημα super market στην Πάτρα , στελέχη του ΠΑΜΕ θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο. Μοιράζουν φυλλάδια σε ταλαιπωρημένους Έλληνες πολίτες που περιμένουν στην ουρά. Φαίνεται για ακόμη μια φορά πως οι νόμοι του κράτους δεν ισχύουν για κάποιες ομάδες ατόμων οι οποίες για κάποιο λόγο είναι στο απυρόβλητο. Σας επισυνάπτω το σχετικό ντοκουμέντο.”

EVpI2WxXkAAuu2G

19/4/2020

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΡΙΦΗ ΧΑΡΔΑΛΙΑ! Πυροσβέστες τον ξεμπροστιάζουν ενόψει καλοκαιριού [ΕΓΓΡΑΦΑ – ΣΟΚ]

Μια πολύ σημαντική επώνυμη καταγγελία λάβαμε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που χρήζει διερεύνησης. Σύμφωνα με τον Υπαρχηγό του Π.Σ ε.α ο κ. Χαρδαλιάς σχεδιάζει τα μέτρα για την αντιπυρική περίοδο που αρχίζει σε λίγες ημέρες χωρίς καμία μέριμνα για την προστασία πυροσβεστών ελέω κορονοϊού.

Διαβάστε τι γράφει:

Είναι αδιανόητο, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Χαρδαλιάς, ο ορισθείς από τον Πρωθυπουργό ως αρμόδιος για τη διαχείριση της κρίσης από τον κορωνοϊό (COVID-19), αυτός που στην καθημερινή ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας για την εξέλιξη και τα μέτρα της κυβέρνησης για την πανδημία δεν ξεχνά να απειλήσει με κυρώσεις όποιους πολίτες μεταξύ άλλων δεν τηρούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, να σχεδιάζει για τις δασικές πυρκαγιές, ενόψει της έλευσης της νέας αντιπυρικής περιόδου που αρχίζει την 1η Μαΐου 2020, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις συνθήκες και τα μέτρα που επιβάλλονται λόγω κορωνοϊού και σε όσους εμπλέκονται στον δασοπυροσβεστικό μηχανισμό. Πιο συγκεκριμένα, τον Δεκέμβρη 2019 εξέδωσε ως Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας τότε το επνονηθέν από τη ΓΓΠΠ Γενικό Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών εξ αιτίας Δασικών Πυρκαγιών, με την κωδική ονομασία ΙΟΛΑΟΣ, το οποίο θα εφαρμοστεί κατά την επερχόμενη αντιπυρική περίοδο, να μην έχει μεριμνήσει μέχρι σήμερα δια του νέου Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας για την επανέκδοση (ορθή επανάληψη) του ως άνω Σχεδίου, έτσι ώστε να περιληφθεί και ληφθεί υπόψη κατά τον ειδικότερο σχεδιασμό από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, όπως λχ το ΠΣ, τις Περιφέρειες, τους Δήμους, την ΕΛΑΣ κλπ και ο κίνδυνος από τον κορωνοϊό (COVID-19). Αποτέλεσμα της ως άνω ιδιαίτερα σοβαρής σε επιχειρησιακό επίπεδο παραλείψεως της ΓΓΠΠ, είναι η σε εκτέλεση του ανωτέρω σχεδίου εκδοθείσα από τις αρχές Μαρτίου 2020 σχετική Διαταγή του Αρχηγείου ΠΣ προς τις Υπηρεσίας του Σώματος, σχετικά με την εκπόνηση των νέων Επιχειρησιακών Σχεδίων τους, να μην έχουν ληφθεί υπόψη και ο συγκεκριμένος και ιδιαίτερα σημαντικός επιχειρησιακά παράγοντας και τα μέτρα που επιβάλλονται για την πρόληψη και αποτροπή του κινδύνου από τον COVID-19. Η ως άνω παράλειψη είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί είναι δυνατόν να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια και προστασία της υγείας και του πυροσβεστικού προσωπικού και γενικά όλου του προσωπικού που εμπλέκεται στην αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών συμμετέχοντας στον δασοπυροσβεστικό μηχανισμό.

Ανδριανός Γκουρμπάτσης
Αντιστράτηγος – Υπαρχηγός ΠΣ, ε.α, Νομικός

Δείτε τα σχετικά έγγραφα που μας έστειλε ο κ. Γκουρμπάτσης

Καθώς και το σχέδιο Ιόλαος:

Μέρος 1

Μέρος 2

22/4/2020

ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ – Στην Κάτω Αχαΐα γλεντοκοπούσαν εκατοντάδες Γ@ΦΤΟΙ και η αστυνομία ούτε καν…. Οι κλούβες και τα πρόστιμα είναι μόνο για τους Έλληνες, κ. Χαρδαλιά;;; [ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία είχαμε πριν λίγο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ από αναγνώστη που μένει στο ν. Αχαΐας. Όπως καταγγέλλει περισσότεροι από 300 τσιγγάνοι γλεντοκοπούσαν ανενόχλητοι με τους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν να μην προβαίνουν ούτε σε… επίπληξη. Τέτοιες καταγγελίες, αν ευσταθούν προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Διαβάστε τη γράφει ο αναγνώστης:
“Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.

Απόψε γύρω στις 9:50 στην πόλη της Κάτω Αχαΐας έγινε συγκέντρωση περίπου
από 300+ Τσιγγάνους , σε σπίτι , αλλά και στον δρόμο, διότι γινόταν γάμος
σε 15χρονα παιδιά. Πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία , όπου το κτίριο είναι 300
μετρά από την συγκέντρωση και μετά από μισή ώρα ήρθαν και περάσαν ανάμεσα
στο πλήθος χωρίς σειρήνες ,αθόρυβα και έφυγαν…….να μας πούνε αν θέλουν
γιατί;;; Εμείς γιατί, να μην φάμε, μαζί με τους δικούς μας το Πάσχα??? .

Αν ήμασταν,εμείς θα είχαν έρθει με κλούβες??? Και δεν μιλάμε ρατσιστικά γιατί έτσι
και αλλιώς αυτό δεν υπάρχει. Αυτό κάνουν οι ψήφοι ,διότι αυτός που έκανε το
γάμο είναι και πρόεδρος του οικισμού, μιλάμε για 3000 άτομα..περίπου.

Εμείς έχουμε ακούσει ότι αύριο θα έρθει κλιμάκιο του ΕΟΔΔΥ μετά από πολλές
παρεμβάσεις του Δημάρχου. Θα έρθουν; θα το μάθουν αυτοί, τι γίνεται εδώ η
θα φύγει από το άλλο αυτί; Και μην ξεχνάς, καλέ μου άνθρωπε ότι του
Αγ.Γεωργίου μεθαύριο θα είναι γι’ αυτους σαν Πάσχα..!!!!!!!!!!!!! Έχουν έρθει
από όλη την Ελλάδα Τι θα γίνει??

Αυτά για να μην σε κουραζω άλλο ,

Ευχαριστώ πολύ..

Τελικά ο κύριος Χαρδαλιάς ,ο κύριος Χρυσοχοΐδης ,ο κύριος Αστυνομικός
Διευθυντής Αχαΐας ξέρουν και δεν κάνουν κάτι; Υπάρχει Φιλότιμο τελικά σε
αυτή τη Χώρα;”

Δείτε και την φωτό που μας έστειλε ο αναγνώστης:

tsiggan

6/5/2020

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ “ΚΟΡΑΚΙΑ” ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ! “Για 171 ευρώ με έχουν…”

Μία σοβαρή καταγγελία δεχτήκαμε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ και αφορά συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο που φέρεται να ενοχλεί με αισχρό τρόπο τον κοσμάκη που δοκιμάζεται.

Με επιφύλαξη ως προς την βασιμότητα της καταγγελίας, δημοσιεύουμε το κείμενο του αναγνώστη:

“Θέλω να καταγγείλω την Δικηγορική/εισπρακτική εταιρεία “ΧΑΡΑΚΤΙΝΙΩΤΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ” διότι μου έκαναν αλλεπάλληλες κλήσεις για ένα παλιό χρέος (απο το 2011) 171,20 € πρός την ΔΕΗ.
Τους είπα ότι είμαι άνεργος απο τον Μάρτιο λόγω αναστολής της λειτουργείας της βιοτεχνίας που εργαζόμουν αλλά δεν καταλάβαιναν τίποτα και επέμεναν να πληρώσω όλο το χρέος.Τελικά αναγκάστηκα να μαζέψω με χίλια ζόρια 100 € και τα πλήρωσα.Μένουν άλλα 71,20€ που δεν θα μπορέσω να εξοφλήσω.
Θέλω να τους καταγγείλω για την αναλγησία τους,ειδικά τέτοια εποχή που υπάρχουν συσσωρευμένα οικονομικά προβλήματα !!!

Να είστε όλοι καλά εκεί στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ και να μας δίνετε πάντα ευκαιρίες να ακουστεί η φωνή μας…..!

Με εκτίμηση, Σ.Σ.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

55 Σχόλια

  1. Επισης σε συνεχεια του προηγουμενου μηνηματος μου ουτε τηλεφωνα δεν σηκωνουνε ουτε στη ΔΕΗ ουτε στο ΔΕΔΔΙΕ. Φυσικα για να μην ακουνε τα παραπονα των πολιτων !!!

  2. η ΔΕΗ απαραδεκτη!!!! Περναω την καραντινα στο χωριο , με σπιτι κλειστο στον δημο Διονυσου που πληγηκε απο την κακοκαιρια της Μηδειας , που επρεπε να εχουμε και μειωσει, αντ αυτου, στο σπιτι που ειναι κλειστο μου ηρθε ο λογαριασμος 204 ευρω και ειχαν βαλει κιλοβατωρες που δεν εκανα!!!!

  3. Θα τα καταγγελω συνεχεια μεχρι να σταματησουν. Doctors formula διαφημιση

  4. ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΤΑΞΙΔΕΨΑΜΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ , ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΑΜΕ ΣΤΑ LIDL ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ , ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ & ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26-1-2021 ΠΟΥ
    ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΓΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ & ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ LIDL , ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ & ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ & ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ , ΟΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , Η ΜΟΝΟΝ Η ΠΕΛΑΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ , ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΥΣΧΥΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ ( ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ LIDL ) ΟΥΣΤ !!

    1. ΔΗΛΑΔΗ μετα απο τοσα χρονια καταγγελιων και δικαστηριων για τα παντα απο αγορανομικες παραβασεις μεχρι χοντρη φοροδιαφυγη και παραπλανητικη διαφημιση (goooglaρετε οχι μονο instagram) εσυ συνεχιζες να ψωνιζεις απο τα φίλια ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ Lidl και μαλιστα με την προκλητικη χρηση της Ελληνικης σημαιας στο σημα τους (ΠΟΥ κολλάει η σημαια μας???) ????. Για να μην ξοδευεσε??? Περηφανοι Ελληνες μεχρι να μας πεταξουν μια κουραμανα και σκυβουμε και γλειφουμε και το πατωμα.

  5. Είμαι κάτοικος Ηπείρου( Άρτα, Πρέβεζα, Ιωάννινα, Θεσπρωτία) και στην Δεή πληρώνω 4πλάσιο ποσό σε σχέση με την κατανάλωση. Είμαι σε απόγνωση. Θ αλλάξω εταιρεία πάροχο

  6. ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΡΑΓΓΟΥ , ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΦΕΙΛΗ ΣΤΗΝ ΗΡΩΝ , ΕΝΩ Η ΗΡΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΗ ΤΟ ΟΚΤΟΜΒΡΙΟ ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ , ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ

  7. https://www.facebook.com/Mr.Zaika/posts/3735340133176995?__cft__%5B0%5D=AZUb8tB_Lqg0AHT1uaz9JVJ2KWOaFwZsUi5Ma_vWqx3yx9kFONjCcBU3Ndjs4KoM08rrXVGDgMzygVDxpfQBnaOmlsL0WWGRxkAEH2mt8sP67fYcDGSQwxd03u2ugSTDsR_re6SJ7RPtegxH6LMLBiwdrNLhEabO22vErFm3pa4Qku6qCwXSWGIsH6XdouW3YOhuJSdol4wdHF-Obw3FHk6D3Xyet2BEBAVKwYje8aJWuQ&__tn__=%2CO%2CP-y-R

    Νεκταριος Χατζηγεωργιου
    10 Δεκεμβρίου 2020 ·
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

    Αυτά είναι τα θύματα του κορωνοιού Σκοτώνουν τους ανθρώπους δήθεν ότι έχουν κορωναϊό και τους αφαιρούν τα όργανα και το αίμα για εμπόριο Εμπόριο οργάνων και αίματος από τα ίδια τα νοσοκομεία
    Περιστατικό που συνέβει σε νοσοκομείο στην Ιταλία
    Γιαυτό και απαγορέψαν τις νεκροψίες Να μην μπορείς να δείς το πτώμα, να μην μπορείς να δείς αν το πτώμα είναι ακαίρεο

  8. το εσκεμμένο μπάχαλο της ΔΕΗ με την μη πρόσληψη καταμετρητών με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε σε υπέρογκα ποσά είναι τεράστιο σκάνδαλο

  9. ΑΥΤΟ TO ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΗΝ ΚΛΕΦΤΡΟ WIND 10 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΡΕΩΣΑΤΕ 1,20 Ε ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΓΙΑ 50 ΜΒ ΧΩΡΙΣ ΕΓΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Κ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΆ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙΌΤΕΡΑ Κ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΑΤΕ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΛΟΠΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΉ ΣΤΗΝ ΕΕΤΤ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΦΒ ΕΧΩ 2590 ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ …Κ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Κ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ 1,20 ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΜΒ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΟΤΕ ….ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΕΙΣ ΟΥΙΣΚΙ Κ ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΙΠΙΕΣ ΣΟΥ ΧΡΕΩΝΩ ΜΙΑ ΦΙΑΛΗ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ …..ΣΩΣΤΑ;;;;;;ΕΙΣΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ;;;;;;ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ Κ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ;;;;;ΚΛΟΠΗ ΚΑΘΑΡΗ

    1. Eimai ellhnida kai menw stin souidia..irtha ellada na do tin arosti mitera mou k eballa mia karta wind ton 12 euro…gia merikes meres pou tha ime ellada k me 1 tilefonima se arithmo wind, moy piran ta 11 euro….pragmatika ine kleftes !!!!
      stin souidia den kanoun tetia apateonies!!!!! sorry gia ta grammata alla den exo ellhnika sto menu….ematha gia esas xronia prin kai eiste gnisioi patriotes euxaristo…..ZHTO H ELLADA MAS

  10. Να πείτε κιόλας για τις εισπρακτικες που εν μέσω καραντίνας μας έχουν πρήξει στις καθημερινές κλήσεις.

  11. Παιδια βρισκομαστε προ σκανδαλου στο εξοπλιστικα με τις αμερικανικες φρεγατες για το πν κ τα ναυπηγεια σκαραμαγκα

    Δε βλεπω να σηκωνει κανεις το θεμα εδω περα
    Πανε να μας πασαρουν αχρηστα πλοια χωρις σοναρ τροπιδας με ενα ρανταρ αστειο απο το τζαμπο για 5.5δις
    Ερχεται ο θανατος του ενδοξου π.ν.

  12. Μπορεί να το κάνουν συνέχεια ,εγώ έμαθα μόνο για αυτούς που έληγε το δικαίωμα τον Μήνα Σεμοεμβριο!!Μιλάμε οι άνθρωποι είναι
    χειροτεροι κι από τον τελευταίο ζητιάνο!!

  13. Θέλω να καταγγειλω την κυβέρνηση Μητσοτάκη που υφάρπαξε το επίδομα στέγασης του μηνός ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ από απο τους
    ΕΛΛΗΝΕΣ που φτωχοποιεί με πρόσχημα τον κορωνοϊό!! Από γνωστή μου έμαθα πριν από λιγο ότι δεν ανανέωσε καμία αίτηση σ αυτούς που έληγε το εξάμηνο τον μήνα Σεπτέμβριο χωρίς ειδοποίηση (πήραμε τηλ. στο ΗΔΙΚΑ και μας είπαν ότι σε κανέναν δεν έγινε αυτόματη ανανέωση ούτε ειδοποιήθηκαν με μήνυμα ή
    e-mail) με αποτέλεσμα να χάσουν όλοι όσοι έληγε το εξάμηνο τους τον μήνα Σεπτέμβριο το επίδομα του Οκτωβρίου (μας το επιβεβαιωσαν από τον OΠEKA).
    Κι επειδή όταν κάνεις την αίτηση το δικαίωμα
    αρχίζει από την πρώτη μέρα του επόμενου μήνα ,όσοι δεν πρόλαβαν, αφού το κατάλαβαν μετά την Παρασκευή 30/9/2020 όταν δεν μπήκαν τα χρήματα στον λογαριασμό τους,(είχαν περιθώριο μόνο μια μέρα μέχρι τις 31 να κάνουν νέα αίτηση ώστε να μπορέσουν να πάρουν επίδομα τον Νοέμβριο) χάνουν
    και το επίδομα του Νοεμβρίου. Δηλαδή οι περισσότεροι
    ΧΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ!!!!
    Ακόμα και να έμπαινε κάποιος να κάνει νέα αίτηση τον Σεπτέμβριο (πριν λήξει το δικαίωμα) ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΑΠ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΥΡΙΣΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!!
    Η κοπελιά είναι ψυχικά άρρωστη και οικονομικά σε άθλια κατασταση και αναγκάστηκα να της δώσω μερικά ευρώ για να φάει αφού ότι είχε τα έδωσε για να συμπληρώσει το ενοίκιο!!
    Η οικογένεια ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ,που κλέβει τα λεφτά των φτωχών ανθρώπων ενώ παράλληλα κλεβει και καταχράται το δημόσιο χρήμα προς όφελος της, επιβάλλει δικτατορία και ξεπουλαει τα εθνικά δικαιώματα στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!!!
    Υ.Γ.ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!

    1. Το εν λόγω επίδομα το έχασαν περίπου 40.000 οικογένειες, αλλά μούγκα από όλους. Κανένα site δεν ασχολήθηκε και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Εγώ προσωπικά έστειλα καταγγελία και στον ΑΝΤ1 αλλά μαντέψτε τι έγινε;……ΤΙΠΟΤΑ.

  14. Στη Λάρισα που από σήμερα μπαίνουμε σε λοκνταουν 2 γνωστοί μου πήγαν να κάνουνε. Το ραπιντ τεστ και ενώ έχουν δώσει ονόματα και τηλ φύγανε γιατί είχε πολύ κόσμο.και μαντέψτε….Τους πήραν τηλ και τους είπανε ότι είναι θετικοί στο κορώνα.
    Δεν πάει άλλο εκεί που λες το πιστεύω εκεί ακούς αυτά και λες όχι ρε γμτ θέλουν να μας καταστρέψουν.

    1. Μην φοβασαι. Σε θελουν ζωντανο για να καταναλωνεις απο τα Lidl και τα τουρκοZara και να κλικαρεις στα twitter facebook. Τους εισαι αχρηστος ως μη καταναλωτης.

  15. Τα Macdonald στην ιερά οδό στο Αιγάλεω ώρα 01:30 το βράδυ, ανοιχτά κ εξυπηρετούν κοσμο… Δεν ισχύει ο νόμος για τις πολυεθνικές; η δεν υπάρχει covid;;

  16. 07-09-2020
    Eάν εμπλακούμε σε πόλεμο, υπάρχει κάποιο σχέδιο αεράμυνας; Γνωρίζουμε κάτι; Μάλλον δεν υπάρχει…

    Δεν μπορούσα να μην απαντήσω σε αυτήν την βλακώδη καταγγελια.
    Ναι υπάρχει σχέδιο, αλλά δεν είναι κατι που πρέπει να το ξέρει το κάθε στραβάδι που ρωτάει. Έχουμε τοσα δις εξοπλισμό. Λες να τον πήραμε για βιτρίνα????

  17. ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΕ. ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ 5- 6 ΜΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ Ή ΝΑ ΤΟ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ. ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ; ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;

  18. Θελω να καταγγειλω την , με αθεμιτες μεθοδους των Πλοηγων Πειραια, διεκπεραιωση κινησεων ( αφιξεις/αναχωρησεις διαυλους ) πλοιων στον Πειραια. Διαφορες εταιριες πλοιων. Επισης καταγγελω εταιριες Ρυμουλκων πλοιων.

    Οι Πλοηγοι Πειραια , δημοσιος φορεας , χρηματιζονται διαχρονικα απο εταιριες και πρακτορες φορτηγων πλοιων για να διεκπαιρεωνουν κινησεις και να δινουν ιδιαιτερη σημασια σε καποιες απο αυτες. Χρηματιζονται ( τουλαχιστον μεχρι προσφατα ) απο εταιριες Ρυμουλκων πλοιων που κανουν τις κινησεις και καθοδηγουνται απο τους Πλοηγους. Προσφατα σταματησε ο χρηματισμος απο εταιριες Ρυμουλκων . Οι Πλοηγοι αντιδρωντας στο τελος των δωροδοκιων εχουν κανει την διεξαγωγη των κινησεων πολυ δυσκολες , μην τηρωντας για παραδειγμα , επουδενι , την αναμονη που υποχρεουνται να κανουν εως και μιση ωρα ( 30 λεπτα ) απο την στιγμη που θα ανεβουν στο βαπορι μεχρι να ερθουν τα Ρυμουλκα. Απαιτουν την στιγμιαια παρουσια τους πριν φτασουν και ανεβουν στο πλοιο με αποτελεσμα το βαρος να το σηκωνει το γραφειο κινησης Ρυμουλκων.

    Οι Πλοηγοι Πειραια εμφανιζουν μεγαλες διαφορες συμπεριφορας ανα ατομο , και οχι σαν σωμα Πλοηγων με κριτηρια κανοντας την ( υποχρεωτικη ) προβλεψη των εξαιρετικα δυσκολη απο ολο το σωμα μιας εταιριας Ρυμουλκων. Ταυτοχρονα δεν επιτρεπουν την παραμικρη υποδειξη και συνομιλια σχετικα με κινηση πλοιου , αλλα χωρις να διεκδικουν την αναλογη ευθυνη διευθυνσης των Ρυμουλκων που διευθυνουν. Διευθυνουν χωρις ευθυνη .

    Εταιριες πλοιων οπως π.χ Cosco , Maersk , Gac , Hapag Lloyd κτλ, χρηματιζουν τους Πλοηγους χαρην ιδιαιτερης μνειας βαποριων τους. Αμελουν μηχανικα τα πλοια τους ειδικα τα bow thruster τους , οπου το βαρος επωμιζονται τα Ρυμουλκα πλοια , και οι Πλοηγοι Πειραια.

    Εταιριες Ρυμουλκων πλοιων εκτος απο διαρκη, διαχρονικη δωροδοκια των Πλοηγων χαρην επιθυμητης διεξαγωγης κινησεων του λιμανιου , κρατανε πληρωματα Ρυμουλκων κατα πολυ περισσοτερο απο τις 12 επιτρεπομενες ωρες με αποτελεσμα την μονιμη δυσανασχετηση και κακουχια πληρωματων Ρυμουλκων .

    Οποτε ενδιαφερθειτε για στοιχεια ,και αποδειξεις αν προχωρουσαμε σε νομικες κινησεις.

  19. Η DREAM TEAM κατα του κορονοιου ( κουλης , χαρδαλιας , τσιοδρας , συψας κ.τ.λ.π. ) μου θυμιζει ποδοσφαιρικη ομαδα που αφου εχει χασει τα 10 πρωτα παιγνιδια με 8-0 ,10-0 ,11-0…….,αποφασιζει αλλαγη φροντιστη γιατι ειναι ασιδερωτες οι φανελες.

  20. Στεφανε το ξερεις οτι οι “ρομά” στην νεα σμυρνη λαρισας πηραν απο 5000 ευρω η καθε οικογενεια για να μην κανουν γλεντια λογω καραντινας?ενω πριν λιγο καιρο τα σπαγαν και καιγαν λεγοντας εμεις δε μπαινουμε σε καραντινα.ημαστε απελπισμενοι.δημος περιφερεια κανουν το παιχνιδι τους

  21. Καλημερα σας!!! Θελω να πω οτι ενω εχω πληρωσει κανονικα 2 δοσεις τις εφοριας δεν εχουν σβηστει απο το taxis εδω και 1 μηνα και αντι να σβηστουν μου εβαλαν και προσαυξηση.

    1. Καμμια φορα αργει το συστημα, κανονικα θα σβηστουν ολα μαζι και η προσαυξηση μου εχει τυχει.

  22. Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ .
    ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗΝ…

    ……

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  23. ΕΓΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΤΑ @@ΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
    ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΣΤΑ ΛΙΤΛ…..
    ΤΙΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΓΕ……..

    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ…..
    ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΤΩΡΑ……………….

    1. Αλλη εδω! ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ LIDL???? Οπουδηποτε αλλου εκτος απο κει! Ψαξε για τις αγορανομικες παραβασεις τους. To ιντερνετ δεν μονο για να κανουμε like! Ημαρτον πια.

  24. Κύριε Μητσοτάκη
    Γιατί να σας ξαναψηφίσω ?
    Είμαι άνεργος έξι χρόνια , χωρίς ΚΑΝΕΝΑ περιουσιακό στοιχείο ΚΑΝΕΝΑ, μένω σε σπίτι μαζί με την αδερφή μου που νοικιάζει , μου κάνει δωρεάν παραχώρηση ένα ποσοστό του σπιτιού για να παίρνω το ΚΕΑ και εσείς μου το κόψατε .
    Ξέχασα να σας πω ότι είμαι 63 ετών έχω κάνει μπαι-μπας ,έχω πίεση και είμαι και διαβητικός.
    Εννοείτε ότι σε εμάς τους μακροχρόνια ανέργους δεν δόθηκε ΚΑΜΙΑ βοήθεια

  25. Αυτό δεν είναι κράτος , είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
    Όταν κάποιος πεθαίνει και η γυναίκα του, τα παιδιά του , τα εγγόνια του, και τα δισέγγονα του κάνουν αποποίηση λόγω χρεών και έρχεται το κράτος και βρίσκει κάτι ξεχασμένα ανίψια και τους λέει ΕΣΕΙΣ κληρονομήσατε τα χρέη , αυτό δεν λέγετε κράτος , αλλά κοινός απατεώνας

  26. Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.

  27. Κύριε Χίο καλημέρα και Καλή Ανάσταση σε εσάς και στην οικογένεια σας!Διαβάζω ότι θα δοθεί επίδομα 400 Ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους αλλά τελικά θα δοθεί σαυτους που συμπλήρωσαν ένα χρόνο από πέρυσι τον Απρίλιο ως και φέτος,οι υπόλοιποι τίποτα;αυτοί που παραμένουν 3,4 χρόνια και παραπάνω δεν δικαιούνται;

  28. Η ΔΕΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ … ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑΣ ΣΤΑ ΥΨΗ?… ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ !!!??? ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΨΕΜΑ … ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ !!!

    1. συμφωνω απολυτα μαζι σου, σε κλειστο σπιτι ,μου ηρθε 204 ευρω ο λογαριασμος σε κιλοβατωρες που δεν εχω καψει.

  29. Καλησπέρα είμαι κάτοικος Αγίου Στεφάνου!το zougla.gr έχει βγάλει σήμερα άρθρο ότι η ΕΛ.ΑΣ έχει κλείσει στο ν κόμβο τον παράδρομο και καλά για τα έκτακτα μέτρα.ΨΕΜΑ ο κόμβος είναι κλειστός τουλάχιστον 3 εβδομάδες γιατί εκτελούντε έργα!!!!βάλτε τους στην θέση τους πια με τα ψέματα?! Γ.Δ

  30. Καλημερα σας ειμαστε φανατικοι θαυμαστες σας πολλοι απο εμας εδω στο chicago χρονια!!! Χαιρομαι που η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ πηρε γρηγορα μετρα για τον κορονοιο, και που εχετε λιγα κρουσματα αντιθετως με εμας. Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω που μου εχει κανει εντυπωση. Γιατι στις ειδησεις και τις εφημεριδες δεν εχω δει ουτε μια εικονα ουτε ενα βιντεο απο τα ελληνικα νοσοκομεια ? και οταν μιλανε για τα κρουσματα της ελλαδας δειχνουν πλανα απο νοσοκομεια του εξωτερικου και στισ εφημεριδες φωτογραφιες απο νοσοκομεια εξωτερικου ??? Εχαριστω καλη συνεχεια. Η Παναγια μαζι μας, και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!!

  31. Προσπαθουμε να καταθεσουμε τα χαρτια μας για το επιδομα ασθενειας λογω επεμβασης και δεν δουλευει κανεις τους. Προσωπικο ασφαλειας μονο που σου δινει την ιστοσελιδα και καλα για να κλεισεις ραντεβου. Φυσικα τοσες μερες καμια απαντηση για την αιτηση που εχω κανει και φυσικα ποτε τους δεν εχουν σηκωσει κανενα τηλεφωνο. Ουτως η αλλως θα καθυστερουσε η πληρωμη μου τωρα δεν ξερω ουτε ποτε θα πληρωθω αφου δεν υπαρχει κανεις για να καταθεσω τα χαρτια ουτε καν αν θα πληρωθω. Μεχρι τοτε εγω τι θα κανω; Θα τρωω τα σεντονια μου; Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Ι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!!! ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

  32. Καλησπέρα σε όλους!!!
    Θα αναφερθώ στην καταγγελία σχετικά με την atlas-tapes!
    Ως εργαζόμενη της εταιρείας ATLAS-TAPES
    πρέπει λοιπόν να μάθετε πως λαμβάνει καθημερινός, από το ξέσπασμα της πανδημίας , όλα τα απαραίτητα μέτρα..
    Aπολυμάνσεις γίνονται καθημερινά και οι εργαζόμενοι είμαστε όλοι με μάσκες , γάντια και τα απολυμαντικά στα μηχανήματα μας..
    Επίσης πρέπει να σας τονίσω πως με το παραμικρό σύμπτωμα αδιαθεσίας ο εργαζόμενος δεν επανέρχεται στο πόστο του εάν δεν έχει κάνει το απαραίτητο test του COVID-19 και πρέπει να τονίσω πως είναι πληρωμένο από την εταιρεία!!! Εδω θα πρέπει επίσης να επισημάνω πως έχουν γίνει πάνω από 7 test στους εργαζόμενους και έχουν βγει ΑΡΝΗΤΙΚΑ…
    Επισης μην παραλείπεται ότι η Διοίκηση της εν λόγο εταιρείας ενημέρωσε από μόνη της άμεσα τις τοπικές αρχές και το έκανε γνωστό για να μας προστατεύσει ολους… εάν δεν σκεφτόταν το καλό του συνανθρώπου του δεν θα είχε αναφέρει τίποτα….
    Καλή συνέχεια σε ολους !

  33. Καλημέρα με Χίο αλήθεια παίρνουν ποσοστά οι αστυνομικοί για κάθε 150 ευρώ; Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιος ζήλος.

    1. Σιγα μην δινουν και ποσοστα στο καθε μπατσονι για τοσο μ@λ@κες τους εχεις? Εχουν αλλου να τα δωσουν LOL

  34. ΓΙΑΤΙ ΤΟ SUPER MARKET ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΕΠΡΑΞΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,
    1. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ;
    2. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΜΕΙΝΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/4/2020 ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ;

  35. Μεγάλο πορτοκαλί πολυκατάστημα στην Τσιμισκή Θεσσαλονίκη στοιβάζει 40-50 εργαζόμενους σε κάθε βάρδια για να βγάλουν τις παραγγελίες, χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες στην υγεία των εργαζομένων !!!! Κύριε Χαρδαλιά ακούτε ??

  36. ΧΙΟ ΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΗΜΑΤΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΑΝΕΚ ΜΕ 20 ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ…ΠΟΥ ΤΟΧΟΥΝ ΑΡΟΔΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΜ ΠΕΙΡΑΙΑ…..Η ΚΩΛΟΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΕΚ ΤΟΧΕ ΝΑΥΛΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΕΙΧΕ ΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΤΗΘ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΥΛΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΤΟ ΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΩΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΕΥΤΗΧΟΣ ΟΙ Μ…ΛΑΚΕΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΧΟΥΝ ΑΡΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ…

  37. Τηλεφωνώ συνεχώς στο 100 να μου πουν αν μπορώ να κυκλοφορήσω το αυτοκίνητο για σέρβις σε συνεργείο, και δεν απαντάει κανείς…”άμεση δράση..είστε σε γραμμή προτεραιότητας” χωρίς να απαντάει κανένας…το κλείσανε το μαγαζί, τώρα που είμαστε όλοι φυλακισμένοι;;; Μόνο οι λαθρομετανάστες έχουν άδεια απ’ τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ…

    1. Κανονικα πας σε συνεργεια-φανοποιεια-βαφεια-καταστηματα ανταλλακτικων κλπ. Κωδικος 2. Σιγα μη σου απαντησει το 100 χαχααχαχαχαχαχα

  38. η αδερφή μου απολύθηκε από το sm κρητικός στο Πέραμα χωρίς λόγο.Την προηγούμενη βδομάδα της δώσανε 4 μέρες αναγκάστηκης (δική της αδειας) γιατί η 16χρονη κόρη της γυρησε από την Αμαλιάδα(ήρθε να δει την μάνα της που είναι χωρισμένη,.Στην Αμαλιάδα ήταν και τα πρώτα κρούσματα) όταν τη Δευτέρα ξανά επιασε δουλειά την στέλνανε οι υπεύθυνοι κατευθείαν στον πάνω όροφο,φυσικά με μάσκες,για να μην έχει επαφή μαζί τους.Το Σάββατο,χωρίς λόγο της είπαν αντιο.Ας της το λέγαν πριν ένα μήνα,η μετά από ένα μήνα αν περάσει το κακο.τωρα;που έχει φάει όλα τα χνωτα από τους περίγυρους την πετάνε σα σκουπίδι;Γιατί;

    Απάντηση

  39. ΚΑΤΑΝΤΙΑ. Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΜΗΝΥΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΠΗΛIΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. ΡΩΤΩ.

  40. ΚΑΤΑΝΤΙΑ. Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΜΗΝΥΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΠΗΛΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. ΡΩΤΩ.

  41. Ρουφιάνοι όλου του κόσμου εωνθείτε. Οποιοσδήποτε συνειρμός με την γερμανική κατοχή είναι εντελώς συμπτωματικός.

  42. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΥΜΕΡΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΔΥΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Η ΑΛΥΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΌΥ ΚΑΙ ΑΦΞΕΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΗ ΝΕΡΟΥ ΜΠΗΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΞΥΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ

  43. ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΕΤ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ , ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΑΠ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΥΣΗ ΑΠ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ.

  44. ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ.

  45. Έτσι κατάντησε το ΣΥΡΙΖΑ τη νεολαία της Ελλάδας χλεχλεδες και φλώρους με ένα κινητό στο χέρι !!!! Ούτε τη πουτσα τους δε πιάνουν μη τους δαγκώσει !!! Αδελφές και αδερφοί με ροζ φουστιτσες !!!! Κρίμα ρε για τη φυλή μας !!!! Απ’ Μέγα Αλέξανδρο και Σπαρτιάτες και Μανιάτες φάτε τώρα τους φλώρους και τις συκιές !!!!

Comments are closed.