Έσπασε το τηλεφωνικό μας κέντρο – Τι καταγγέλλει ο ενημερωμένος πολίτης

Κοινοποίηση:
Pire fotia to til kentro

Παρακάτω δημοσιεύουμε μηνύματα – καταγγελίες  που φθάνουν συνεχώς στα γραφεία μας  – Συνεχώς θα εμπλουτίζονται και με καινούργιες. Δίνουμε βήμα στα προβλήματά σας, σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς που ζούμε. Πρέπει να ακούγεστε. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Όποιος έχει αντίρρηση, στα όσα καταγγέλλετε, μπορεί να δίνει άμεση απάντηση. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν φέρει καμία ευθύνη για επώνυμες καταγγελίες πολιτών, ανάμεσα σε μια εφιαλτική κοινωνική και οικονομική κρίση που πλήττει τον κόσμο. 

3-4-2020 Καταγγελία -αγανάκτηση για το κλείσιμο των εκκλησιών

“”Στεφανε γεια σου ονομάζομαι, Θοδωρης Β.σε εκτυμω πολύ και θα ηθελα να εκφρασω την αγανακτηση μου για το κλεισιμο των εκκλησιων και μαλιστα τωρα που είναι αγιες μερες.Θα εχουμε νεα προδοσια από τους αρχιερείς τις αδερφαρες και με συγχωρεις για την εκφραση μου.Ειμαι στον ιατρικο χωρο είμαι εργαστηριακος και για να είμαι ειλικρινεις πολύ μουφα μου φαινεται ο ιος αυτος.Λυπαμαι για τα θυματα παγκόσμιος και ευχομαι δυναμη και κουραγιο για το ιατρκο προσωπικο.Τα λες πολύ καλα να εισαι υγιεις και η οικογενεια σου και το προσωπικο της εφημερίδας σου και ολος ο κοσμος.Καλο Πασχα.””

3-4-2020 Καταγγελία για την ανύπαρκτη παραγωγή οινοπνεύματος στη χώρα μας

“Αγαπητέ κ. Χίο,
θα ήθελα να σας παρακαλέσω να αναδείξετε (αν δεν το έχετε πράξει ήδη)το
πρόβλημα της ανεπαρκέστατης (αν όχι ανύπαρκτης)εγχώριας παραγωγής
οινοπνεύματος εν όψει της εξαπλούμενης επιδημίας. Δυστυχώς εξαρτώμαστε από
εισαγωγές από Βουλγαρία και Τουρκία. Διαδικτυακώς διαπίστωσα πως από τις
δύο βιομηχανίες που διαθέταμε (Πάτρα και Λάρισα, παραγωγή από παραπροϊόντα
οινοποίησης), η μεγαλύτερη, της Λάρισας, έχει κλείσει ήδη από το 2009.
Επιβάλλεται να επαναλειτουργήσει, με διαδικασίες επίταξης ενδεχομένως.
Βλέπετε, και η Ελληνική Βιομηχανία Ζαχάρεως (που επίσης θα μπορούσε να
παράξει αιθανόλη με αλκοολική ζύμωση) “μετακόμισε” στη Σερβία. Αλλά και τα
διυλυστήρια πετρελαίου θα μπορούσαν να παράγουν μέσω ενυδάτωσης του
αιθυλενίου. Αμφιβάλλω αν παράγουν όμως και το αέριο αυτό, που μάλλον
εισάγεται π.χ. το αραιωμένο 5% αιθυλένιο σε άζωτο για τεχνητή ωρίμανση
μπανανών. Πληρώνουμε την απώλεια εθνικών μονοπωλείων και το “προσκύνημα”
της ελεύθερης αγοράς. Αν περιμένουμε να φωνάξουν τα κοιμισμένα -και
γενικώς εξαφανισμένα και αδιάφορα-ζώα της “‘Ενωσης Ελλήνων Χημικών”,
σωθήκαμε !”

Με εκτίμηση,
Χ. Δ
χημικός

3-4-2020 ” Η γρίπη διαδίδεται ευκολότερα από τον κορωνοϊό, ποτέ δεν ελήφθησαν τόσο καταστροφικά για την παγκόσμια οικονομία μέτρα”

“Ακούσαμε τον Πρωθυπουργό να μας προσφωνεί “ελεύθερους πολιορκημένους” ! Σκεφτήτε τι ακολούθησε…

Ακούσαμε τον Πρωθυπουργό να λέει: Δεν είμαστε στην “αρχή του τέλους”, αλλά στο “τέλος της αρχής” !!!  Εδώ έγινε Πυθία ….

Σας παραθέτω το μήνυμα ενός φίλου που, νομίζω, έχει πολλή σημασία:

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ (ΑΙΝΣΤΑΙΝ)

Από την αρχή του 2020 έως προχθές έχουν πεθάνει λόγω:

Αυτοκτονίας 270.000
Τροχαίου 340.000
Κορονοϊού 50.000
HIV 400.000
Γρίπης 120.000
Ελονοσίας 250.000
Τσιγάρου 1.200.000
Αλκοόλ 600.000
Καρκίνου 2.000.000
Πείνας 2.800.000

Αν και η γρίπη διαδίδεται ευκολότερα από τον κορονοϊό, ποτέ δεν ελήφθησαν τόσο καταστροφικά για την παγκόσμια οικονομία μέτρα…
Ως αποτέλεσμα των μέτρων αυτών αναμένεται σημαντική αύξηση των θανάτων από πείνα, καρκίνο, τσιγάρο, αλκοόλ και αυτοκτονία.
Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους!
Ο νοών νοήτω!

Μπορεί κανείς να διαφωνήσει;;;”

3-4-2020 “Απλήρωτοι εδώ και μήνες οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του 251 Γ.Ν.Α”

“ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 251 ΓΝΑ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ.Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΙΩΠΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ 2 ΙΔΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ,ΒΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΝΣΗΜΑ,ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΝΩ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ.Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ 37,5 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ 42 ΩΡΕΣ(6 ΗΜΕΡΕΣ 7 ΩΡΕΣ)ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ 7,5 ΩΡΕΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΤΗΝΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 251 ΓΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΥΨΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 350.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΤΟ 251 ΓΝΑ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.”

2-4-2020 ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Την 1η Απριλίου η Vodafone μου έστειλε ειδοποίηση ότι έχω απλήρωτο λογαριασμό και επειδή καθυστέρησα και τον προηγούμενο θα μου κάνει φραγή.

Με χρεωστική κάρτα mastercard που έχω από Eurobank προσπάθησα να πληρώσω το λογαριασμό μου 19.19 ευρώ.

Ατύχησα. Για την χρεωστική μου κάρτα με την οποία κάνω αγορές διάφορες, ακόμα και από Κίνα, το σύστημα μου ζητούσε να κάνει επαλήθευση μέσω μηνύματος τηλεφώνου.

Όμως το σύστημα μου έστελνε μήνυμα στον παλιό αριθμό τηλεφώνου.

Σήμερα, 2 Απριλίου πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα και ζήτησα να γίνει αλλαγή τηλεφωνικού αριθμού επικοινωνίας.

Μετά από ένα τέταρτο περίπου ενημερώθηκα ότι θα έπρεπε να πάω στη Vodafone να πάρω χαρτί και στην συνέχεια να πάω να το καταθέσω στη τράπεζα. Παρά τις ενστάσεις μου ότι είμαι ευπαθές άτομο κλπ μου εξήγησαν ότι δεν γίνεται διαφορετικά.

Πήγα στη Vodafone και μετά από ουρά περίπου 20 λεπτών πήρα το χαρτί.

Πήγα στη τράπεζα , 15 λεπτά στην ουρά και 15 λεπτά ανάμεσα στο Δ/ντή της τράπεζας και στο αρμόδιο υπάλληλο έδωσα το χαρτί με τον νέο τηλεφωνικό αριθμό, υπέγραψα και έφυγα.

2 Απριλίου βράδυ.

Μπαίνω από τον υπολογιστή στο σπίτι μου να πληρώσω το λογαριασμό μου μέσω της mastercard και το θαύμα έγινε!

Η τράπεζα εξακολουθούσε να στέλνει επαλήθευση στο παλιό τηλέφωνο .

2-4-2020 Κατεπείγον μήνυμα πληρωμάτων σκαφών προερχόμενων εκ Γαλλίας

Όπως λέει και ο τίτλος, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ πληρώματα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή μεσοπέλαγα σε μεταφορές νεότευκτων σκαφών ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ, βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και ζητούν την άμεση παρέμβαση σας προς διευθέτηση του ζητήματος του κατάπλου.

100 ΕΛΛΗΝΕΣ ναυτικοί που ταξιδεύουν επί ένα μήνα από την Βόρεια και Νότια Γαλλία, είναι σε οριακό σημείο από πλευράς καυσίμων, νερού και προμηθειών αλλά κυρίως, από ψυχολογικής απόψεως.

Δεν μπορείτε προφανέστατα να αντιληφθείτε τι σημαίνει για έναν ναυτικό να ταξιδεύει ΑΝΕΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ.

Εκ μέρους όλων των συναδέλφων μου, σας εκλιπαρούμε να βρείτε μία λύση για όλους αυτούς τους ανθρώπους που δεν έκαναν τίποτε παραπάνω από τη δουλειά τους ενώ παράλληλα, κατα τη στιγμή του απόπλου τους από τη Γαλλία, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕ κανένας περιορισμός και καμία απαγόρευση, δεδομένα τα οποία τους βρήκαν εν πλω.

Χώρες δε οι οποίες βρίσκονται σε τραγικά χειρότερη κατάσταση από την Ελλάδα σε θέματα κρουσμάτων και θυμάτων από τον κορωνοϊό όπως η Ισπανία και η Ιταλία, δέχτηκαν τα πληρώματα, υπό συνθήκες φυσικά και περιορισμούς, προκειμένου να ανεφοδιαστούν και να ξεκουραστούν σε αντίθεση με την Ελλάδα, χώρα προέλευσης πληρωμάτων και σκαφών, η οποία ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ.

Τέλος, θα ήθελα να σας επισημάνω, πως από αύριο το απόγευμα, ο καιρός αναμένεται να χειροτερέψει πάρα πολύ, γεγονός που θα επιβαρύνει ιδιαίτερα και τα σκάφη αλλά και τα πληρώματα που όπως προανέφερα, βρίσκονται πλέον σε οριακό σημείο.

Αναμένουμε την ΑΜΕΣΗ ανταπόκρισή σας!

91922314_2550944041831829_2086992980710785024_n.jpg
91873723_2550944048498495_1946166165625634816_n.jpg
Με εκτίμηση,
Πέτρος Ευαγ. Γαβριελάτος
 
RYA Licensed skipper
Διπλωματούχος καπετάνιος σκαφών αναψυχής

2-4-2020 Σοβαρή καταγγελία για την Εθνική τράπεζα

“Οι γονεις μου ειχαν παρει δανειο απο Εθνικη Τραπεζα πριν 15 ετη.
Με τον νομο κατσελη κερδισανε δικη και βγηκε η δοση των 0.60 λεπτων τον μηνα.
Η Τραπεζα εκλεισε καταστηματα (ενα εκ των οποιων αυτο που εξυπηρετουσε λογω αποστασης )στην πορεια ανευ ενημερωσης των πελατων.
Ο πατερας μου 77 ετων εφυγε…
Η μητερα μου 73 ετων πρεπει να τρεχει στην Εθνικη Τραπεζα Κηφισιας πλεον επι της Λ.Κηφισιας.
Εχει μεσα ενα ποσο, το οποιο:
Η τραπεζα δεν δεχεται να τις δωσει τα χρηματα,δεν την αφηνει να κανει εγγραφη εντολη ωστε να τραβαει αυτοματα η τραπεζα τα 0.60 λεπτα και να μην πληρωνει taxι και εν μεσω πανδημιας αναγκαζεται να βγει εξω καθε μηνα.
Επισης δεν τις δινουν εγγραφο που να αναφερει τους λογους των παραπανω,με σκοπο τον δολο,αφου αν για οποιο λογο δεν κσταθεσει 0.60 λεπτα θα εχει προβλημα με το σπιτι.
Αυτο ειναι εκδικηση γιατι τους κερδισε στην δικη,και με αυτον τον τροπο την τρεχουν γρια γυναικα.
Αν παω εγω θα τους κανω τα μουτρακια κρεας και θα με χωσουν μεσα.
Αν δεν κανουν σωστα την δουλεια τους και παρανομουν,ποιος θα τους τιμωρησει.
Αν θεωρεις πως αξιζει ανεβασε το.
Εχει γινει εγγραφη στην ΕΛ.ΑΣ αφου καλεσε το 100 αλλα το μονο που αλλαξε ηταν να την καλεσει η διευθυντρια του καταστηματος,να την γεμισει φοβο και παραμυθια για να μην κανει μηνυση.
Και λεω εγω…μηπως ο μητσοτακης να χαρισει τα δανεια στον κοσμο που δεν μπορει, οπως ο Ηγετης Παπαδοπουλος και να τους κοψει τον αερα στις τραπεζες;¨”

2-4-2020 Καταγγελια για τον κορωνοϊο – Ρομά

“Γειά σας. Χθες το απόγευμα προσήλθαν 3 άτομα Ρομά στο αστυνομικό Μέγαρο Τρίπολης προκειμένου να δώσουν παρόν στο τμήμα ασφαλείας. Κατά τη διάρκεια ελέγχου από το σκοπό της πύλης ενημερώθηκαν ότι θα τους βεβαιωθουν παραβάσεις διότι κάνεις τους δεν έφερε έγγραφο μετακίνησης. Συνέπεια όλου αυτού ήταν η μία γυναίκα να γδαρει με τα νύχια της τον εναν αστυνομικό και ένας άλλος Ρομά να αρχίσει να φτύνει στο πρόσωπο τον σκοπό. Με εντολή του κυρίου γενικού και οι τρεις παραπέμφθηκαν Στο αυτόφωρο όπου κρατήθηκαν μέχρι τις Πρωινές ώρες Όπου ο εισαγγελίας ενημέρωσε τηλεφωνικά να αφεθούν ελεύθεροι.¨”

2-4-2020 Καταγγελία από μια χειμερινή κολυμβήτρια

¨”ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΣΗΜΕΡΑ 2/4 ΕΚΟΨΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΕ ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ; ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΕ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ; ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΥΓΕΙΙΝΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΣ ΜΟΥ ΒΡΟΥΝΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΙΝΟΤΕΡΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΠΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΑΝΙΟ. Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΧΕΙ ΙΩΔΙΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.”

2-4-2020 Καταγγελία για να μείνουν ανοιχτές οι εκκλησίες

“ΚΑΛΥΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΕ ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΕΩΡΓΙΟ ΝΤΟΥΝΑ ΔΙΑΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΣ 19/04/2020 ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ Η ΑΛΗΤΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΑΣ contact@ecclesia.gr ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝΕ Η ΕΚΚΛΗΣΣΙΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ”

2-4-2020 Καταγγελια για ΔΕΗ και δικηγορικο γραφειο Ανδρικοπουλου Νικολαου

Καλησπερα αγαπητο makeleio,

Ονομαζομαι Ευθυμιος  Μ. και κατοικω στο Νεο Ηρακλειο Αττικης.

Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι μεσω της πανδημιας η ΔΕΗ που διαφημιζει το κοινωνικο της προσωπο,εδωσε εντολη στο δικηγορικο- εισπρακτικο γραφειο του κ.Ανδρικοπουλου Νικολαου να με καλεσει να αποπληρωσω λογαριασμο που ακομα δεν εχει ληξει…

Ο λογαριασμος εχει ημερομηνια ληξης 06-04-2020 και ειναι 218€…

Στις εντονες αντιδρασεις μου ο υπαλληλος μου ειπε οτι κανει απλα μια ενημερωση…

Θα παρακαλουσα πολυ να δημοσιευθει η καταγγελια μου.

Εγω σαν πωλητης που μπορω να απευθυνθω για να καταγγειλω την απαραδεκτη συμπεριφορα του συγκεκριμενου γραφειου;

Σας ευχαριστω πολυ.

1-4-2020 Σοβαρή καταγγελία αναγνώστη για κρούσμα κορωνοϊού σε σούπερ μάρκετ

“Καλησπερα σχετικα με το κρουσμα κορονοιου που υπαρχει (my market μενελαου και θετιδος ιλιον) η παραληπτρια των προμηθευτων ειναι διασωληνωμενη αλλα το καταστημα δεν εκλεισε ουτε για μιση μερα για ποιο λογο για το κερδος?”

1-4-2020 Ο πολίτης καταγγέλει: “Πώς να μη πηγαίνει ο κόσμος στις τράπεζες με τις χρεώσεις που κάνουν;”

Κ.Χιο Καλησπερα
Ευχομαι να εισαι καλα & να αγωνιζεσαι οπως το κανεις μεχρι & σημερα για τους αναγνωστες σου & για τον ελληνικο λαο με την εντιμη ενημερωση σου με την εφημεριδα σου & το διαδικτυο.Το Θεμα με τις τραπεζες που αφορα μεταφορα χρηματων απο ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ(ALPHA προς ΠΕΙΡΑΙΩΣ Π.Χ) με το κοστος να ανερχεται σε αξια τα 4 Ευρω πως ειναι δυνατον να μην πηγαινει ο κοσμος στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ.Κατι θα πρεπει να γινει τουλαχιστον οσο διαρκουν τα μετρα να μειωθει η και να εξαλειφθει.Παρακαλω οπως το αναδειξετε.Εχω εμπιστοσυνη πληρη στην εντιμοτητα σου & τις ΑΞΙΕΣ ΣΟΥ.
Ευχαριστω εκ τον προτερω ενας αναγνωστη σου.

31-3 -2020 – Παρανομίες

“Γεια σας..
λέγομαι Λ. Αντώνης
Μένω δυτικά προαστεια .
Προχτές πήγα σε τράπεζα.. Αφού έστειλα και πήρα επιβεβαίωση να βγω..
Δίπλα ήταν κάποιο μαγαζί με ηλεκτρικά είδη.. ψωνίζω κατά διαστήματα, πάντα με κάρτα.. είδα κάποιον απ έξω, ρώτησα αν ήταν ανοικτό.. Ήταν.. Αλλά δεν μπαίναμε μέσα.. απ έξω έλεγες τι ήθελες.
Ζήτησα τι ήθελα, το έφεραν δίνω την κάρτα, δεν την δεχόντουσαν.. Μου είπαν μια ανόητη απάντηση, δεν έδωσα μετρητά αν και είχα.. πήρα εφορία να κάνω καταγγελία, τίποτα, πήρα οικονομική αστυνομία, μου είπαν να πάρω το 100 γιατί αυτοί είναι μόνο για οικονομικά εγκλήματα κατά του κράτους..
Του είπα ότι μάλλον αυτό το είδος μαγαζιών πρέπει να είναι κλειστά.. Για να μην δέχεται κάρτες δεν θέλει να δείξει συναλλαγές, για να πάρει την επιδότηση του κράτους και τα 800 ευρώ ο υπάλληλος όπου τα μισά Ίσως τα πάρει το αφεντικό, αυτός πουλαει μαύρα.. άρα κλέβει το κράτος.. πάλι αρνητική απάντηση..
Πήρα το 100 ,κτυπούσε δεν το σήκωσε κάνεις το έκλεισα.. φαντάστηκα ότι θα τους παίρνουν συνέχεια και έχουν τον αυτόματο…
Οπότε τα παράτησα.. Αυτά ήθελα να καταγγείλω.. Ευχαριστώ..”

31-3-2020 Καταγγελία για τον κορωνοϊό

“ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΚΟΡΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …
Δεν είμαστε βέβαια λοιμωξιολόγοι, αλλά αριθμητική γνωρίζουμε·
και από τρόπους πολιτισμού –εμείς, ο Λαός- και ευγένειας ψυχής, επίσης.
Στις 19 Φεβρουαρίου ο αριθμός νεκρών στην Ιταλία ήταν 3.
16 μέρες αργότερα, στις 6 Μαρτίου, ήταν 4.636, άνθρωποι.
Στις 14 Μαρτίου ο αριθμός νεκρών στην Ελλάδα ήταν 3.
16 μέρες αργότερα, στις 30 Μαρτίου, ήταν 43, άνθρωποι.
Και αντί…
τα μ.μ.ε., και δη τα κύρια εξ’αυτών, να μεταδώσουν την είδηση ως εξής :
«Μόνον 5 συνάνθρωποι μας έφυγαν σήμερα, από την πανδημία τού ιού κορώνα·
με τον συνολικό αριθμό θυμάτων, να παραμένει χαμηλός, μόλις στους 43·
(εδώ το εντοπίζουν, με επαινετικό θαυμασμό κ απορία…, ξένα μ.μ.ε.)
και ευχαριστούμε, ταπεινά ευχαριστούμε! –όπως δήλωσε και ο αρμόδιος, τάδε-
τον Θεό γι’αυτό·
διότι έχουμε την συνείδηση, πως όσα μέτρα ανθρωπίνως κι αν πάρουμε,
-και πρέπει να πάρουμε- τίποτα δεν μπορεί να μας φυλάξει,
αν δεν μας φυλάξει ο Θεός.»
…Μετέδωσαν την είδηση, ξεκινώντας έτσι :
«ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ …. ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!»
…με την συνέχεια στο ίδιο, φοβικό, και αχάριστο, μήκος κύματος·
και με την ίδια έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες αυτής τής πατρίδας·
που τόσο υποτιμούν γενικώτερα, με τον «βομβαρδισμό» αθλίων εκπομπών
κ προτύπων σαθρών· άσε το αφόρητο πιά, τού καταναλωτισμού διαφημισομάνι.
Αν η είδηση είχε μεταδοθεί όπως προτείνουμε,
αυτό, θα έδειχνε, πως η Οδύσσεια που διαβαίνουμε, πιάνει τόπο·
πως αναθεωρούμε, πως παύουμε να αστοχούμε· πως αλλάζουμε.
Όταν, πέφτει το θανατικό στις Θήβες, το πράγμα δεν εξαντλείται
στα μέτρα που ενδεχομένως πρέπει να πάρει ο Οιδίποδας
γιά να αντιμετωπίσει την πανδημία.
Υπάρχει Ύβρις, που νομοτελειακά προκάλεσε την Νέμεσσι.
Αυτό είναι και το θεμελειακό δίδαγμα ολόκληρης τής Ελληνικής
Θεατρικής Τραγωδίας.
Και είναι η Ανάγκη, που οδηγεί τους μετέχοντες τής τραγωδίας,
αναβαπτιζόμενοι στο νομοτελειακό βίωμα, να αλλάξουν·
σε όλα μεν, τα επίπεδα τής κοινωνικής βαθμίδας,
αλλά από το κεφάλι δε, βρωμάει ή όχι το ψάρι.
Καλή Ανάσταση.
Όταν ότι ξεκίνησε, και ότι έπεται, κοσμογονικά τελειώσουν,
η γη αυτή δεν θα γυρνάει πιά με τον ίδιο τρόπο.”

31-3-2020 “Ένα μπάχαλο με την διεξαγωγή των ηλεκτρονικών μαθημάτων”

“Αγαπητέ κύριε Χίο

Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με το αλαλούμ που επικρατεί στα μαθήματα, μέσω διαδικτύου. Για παράδειγμα σε γυμνάσιο του Περιστερίου οι καθηγητές ζητούν ο καθένας και άλλο τρόπο επικοινωνίας με τα παιδιά, χωρίς δίνουν οδηγίες. Τα παιδιά επικοινωνούν με τα κινητά μεταξύ τους, μήπως βρουν άκρη. Επιπλέον όλα αυτά τα χρόνια το μάθημα της Πληροφορικής γινόταν καθαρά σε θεωρητικό επίπεδο, σαν να επρόκειτο για Ιστορία ή Γραμματική, με τα παιδιά να διαβάζουν από το βιβλίο και οι υπολογιστές να έχουν διακοσμητικό ρόλο.
Με εκτίμηση “

31-3-2020 Courrier – ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΤΑΞΗ δεν επιτελουν το έργο τους

“H ACS πλεον θελει 1 εβδομαδα σχεδον για να παραδωσει φακελο εντος Αθηνων και ουτε μια προσληψη δεν κανει για να ξεμπλοκαρει το συστημα!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !! Δεν εγγυώνται πλεον χρονο παραδοσης οι Courier καθως πήγα να στειλω έγγραφα στην Κυπρο σε άλλη Ταχυδρομική σήμερα !! Θελουν ΕΠΙΤΑΞΗ καθως τωρα μονο χρηματα μαζευουν όλοι οι Courrier και δεν παραδίδουν !!!

Στην διαθεσή σας
Ευχαριστω”

31-3-2020 Καταγγελία για τις άθλιες υπηρεσίες της Πειραιώς

¨”

“Καλημερα κ.Χιο

Θελω να σας ενημερωσω για τις αθλιες υπηρεσεις μεσω “κρισης” της τραπεζας πειραιως μεσω e-banking.Απο το πρωι ειμαι στο τηλεφωνο για να με βοηθησουν για ενα προβλημα που προεκυψε μεσω του e-banking και δεν το σηκωνουν.Πηρα νωρις το πρωι και περιμενα 15λεπτα (το εκλεισα δεν αντεξα) και τωρα ειμαι πανω απο 40λεπτα ακομα στο τηλεφωνο και περιμενω με το ηχογραφημενο μηνυμα τους να με εξυπηρετησουν.Τους εστειλα κ εμαιλ και απαντησω δεν εχω παρει ακομα ωστε να λυσω το “προβλημα”.

Πλακα μας κανουν.Μας λενε να μην πηγαινουμε στην τραπεζα αλλα αν θελουμε να μας εξυπηρετησουν μεσω τηλεφωνου ακομα θα περιμενουμε.Δηλαδη τι θελουνε;Οταν ειναι να παρουν λεφτα πολυ ευκολα τα παιρνουν.Να τους χαιρομαστε.

Με εκτιμηση Χαρης”

29-03-2020 Για τα περί μειώσεων στο Δημόσιο

“Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες , αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί γονείς .
Αν συμβεί, αυτό που τώρα απλά συζητείται στα οικονομικά επιτελεία της χώρας, σχετικά με την περικοπή μέχρι 60%μισθού δημοσίων υπαλλήλων πλην κάποιων εξαιρέσεων αλλά συμπεριλαμβανομένων των εκπαιδευτικών

ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ!!!

Αυτοί που τώρα δουλεύουν και τα Σαββατοκύριακα για να ικανοποιήσουν την προχειρο-οργανωμένη τηλε-εκπαίδευση του υπουργείου!!!

Αυτοί που διαβιούν με 650-1000 ευρώ στην πλειοψηφία τους !!!

Αυτοί που θα λιώσουν τον Ιούλιο για να διεκπεραιώσουν τις Πανελλαδικές!!!

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΤΡΙΜΗΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΑΝΑΠΟΔΙΆ;

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΘΕΜΆΤΩΝ ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ/ΜΙΣΘΌ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΥΤΙΚΩΝ;

ΠΙΣΤΕΎΩ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΣΗΡΑ ΜΥΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΌΝΤΩΝ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

*Περιμένω επίσημη τοποθέτηση της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ,ΤΩΡΑ!!!
ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!”

29-03-2020 Αναγνώστρια καταγγέλει συμβάν στο γενικό νοσοκομείο ρόδου

“Καλησπέρα αγαπητό μακελειό, μίλαγα με γνωστό μου άτομο που εργάζεται στο γενικό νοσοκομείο ρόδου, αυτή την στιγμή βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με άλλους συναδέλφους του στο νοσοκομείο, βρέθηκε βρέφος επαναλαμβάνω βρέφος θετικό στον κορωνοιο και όσοι είχαν βάρδια τεθήκαν σε καραντίνα, την Τρίτη περιμένουν τα αποτελέσματα από το παστερ για να μάθουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο που είχαν βάρδια εάν κόλλησαν τον κορωνοιο. Η πληροφορία είναι 100% εγκυρη, κάντε έρευνα, ευχαριστώ.”

29-03-2020 Ο πολίτης καταγγέλει: ” Στείλτε συνεργείο δημοσιογράφων στην Πανεπιστημιούπολη τώρα – Γίνεται της “πόπης”

“ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΙΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΤΕΦΑΝΕ

ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ( ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΒΟ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1000 ΑΤΟΜΑ ΓΕΡΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΒΟΛΤΑ ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ .

ΕΝΑΣ ΓΕΡΑΚΛΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΖΟΓΚΙΝΓΚ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ.

ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΕΛΕΟΣ !!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ
ΣΚ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ. Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ .ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ .”
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΕΝΑΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΥΓ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΣΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΣΙΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΜΠΟΜΠΗΣ ΣΟΥ
ΤΑ ΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΟΥΜΠΑΛΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ .

Η αστυνομία ακούει;
Ο Δήμος τι κάνει ;
λέει ψέματα ο αναγνώστης μας;

29-03-2020 Αναγνώστης μας αναφέρει ότι θα βάλουν λουκέτο στο διαδίκτυο στους ανυπάκουους 

Παρακάτω δημοσιεύουμε το μήνυμα-καταγγελία αναγνώστη μας

Ο αναγνωστης αναφέρει ότι θα βάλουν λουκέτο στο διαδίκτυο στους ανυπάκουους
Ο υπουργός  κ.Πιερρακάκης ξέρει κάτι γι αυτό;
Ο κ.Χρυσοχοίδης;

“κύριε Χίο έμεινες πιστός στα καθήκοντά σου πολεμά το σύστημα μία ζωή τά έλεγες και κάποιοι από μας δεν τους ψηφίσαμε και είμαι περήφανος γιαυφτο .Πονάμε για όλες τις χώρες αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε ότι αφού ζούμε εδώ θέλουμε τα όνειρα μας και η εξέλιξη μας να είναι στη πατρίδα μας να μείνουν εδώ για την επόμενη γενιά που θα έρθει και πιστεύω ότι πράγματι η επόμενη γενιά θα βάλει μυαλό.

Ετοιμάζουν φίμωση διαδικτύου οτιδήποτε ελληνικό ενοχλεί και θα το κάνουν η ιστορία επαναλάμβανεται.

τραγικά τα πράγματα ένα καρκίνωμα είναι όλα ένα ψέμα ο κόσμος κοιμάται τελικά Στέφανε Πάσχα δεν θα γίνει όλα για τους λάθρο και τον big brother που έρχεται στην Ευρώπη .

2-4χρονιά ζωής τους δίνω ακόμα μετά τελειώνουν οι προδότες .καλή δύναμη και καλή λευτεριά σε όλους τους ελληνες . υπάρχουν δύο κεραίες στον Υμηττό όπως είχε πει κάποιος
της κλείνεις και δεν τους ακούει κανείς! “

27-03-2020 Καταγγλία – Πού πάνε οι δωρεές;

Καλημέρα.
Επειδή δεν περνάτε Τιποτα απαρατήρητο σας παρακαλώ πολύ.,κάντε μια καταγραφή όλων των δωρεών οικονομικών, υλικών κλπ.. που έχουν γίνει λόγω Κορωνοιου, να δούμε τι έχει αξιοποιηθεί κ που στο τέλος της ημέρας.?…..αξιοποιήθηκαν σωστά; η Μήπως…..
Σας ευχαριστώ πολύ

 

27-03-20 Ο πολίτης καταγγέλει: «ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ»

«Κατσαπλιαδες ανοίξτε τους Ιερούς Ναούς την Μ.Εβδομάδα και αφήστε μας να κάνουμε ανάσταση. Δεν θα μείνουμε μέσα σαν τα ποντίκια όταν η φάρα των μουσουλμάνων και γενικά όλοι οι κατσαπλιάδες κυκλοφορούν ελεύθεροι και κάνουν ότι γουστάρουν. Έλληνα ξύπνα πριν να είναι αργά.
ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ »
Παναγιώτης Αίγιο

27-03-2020 Στρατιωτικός τους ξεφτιλίζει για τα μέτρα προφύλαξης που έχουν πάρει για τον κορωνοϊό

«καλημερα σας θα ηθελα να σας κανω μια καταγγελια ειμαι στρατιωτικος τα μετρα προληψης που εχουν ληφθι για τον COVID-19 στην σημερινη εποχη που ζουμε ειναι αθλια δεν υπαρχουν πουθεμα μεσα στην μοναδες γαντια αντυσιπτικα μασκες,δεν τους ενδιαφερει τιποτα για τη υγεια μας.απο μονη μας περνουμενε γαντια ο καθενας μασκες και οτι αλλο χρειαζεται για να προστατευθουμε.επισης τα πλοια του ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ αποπλεουν για αποστολες 20-30 ημερες χωρις κανενα μετρο προληψεις χωρις πριν τα πληρωματα να εχουν κανει εστω και ενα TEST ΤΟΥ COVID-19 για να ξερουμε τι γινεται εαν εχουμε καποιον θετικο χωρις συμπτοματα.εαν γινει κατι πανω σε μια αποστολη τι θα κανουμε ειμαστε 50 ατομα πανω σε ενα πλοιο 60 μετρων η αποστασεις δεν μπορουν να τιριθουν οπως και τα μετρα προληψεις.αλλα δεν τους ενδιαφερει αυτους που καθονται στη καρεκλαρες τους απλα λενε να πατε αποστολη.
εχουμε οικογενειες μικρα παιδια ευπαθεις ομαδες τι θα γινει.
ΥΓ:ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.»

27-03-2020 Καταγγελία αναγνώστη για εστίες μόλυνσης 

Καλημέρα.

μένω στη Μεσσήνη.

δεν υπάρχει αστυνομία να ελέγχει τους γυφτοβουλγαρους, που κυκλοφορούν στους δρόμους, κάνουν πάρτι, με μεγάφωνα στο τέρμα, προκαλώντας ηχορύπανση και σπάζοντας τα νευρά , σε εμάς, που μένουμε μέσα, με το να ακούμε, τα γυφτοβουλγαρικα τραγούδια τους; ειδικά στην περιοχή του Αγίου Δημήτρη, σε παλιό εγκαταλειμμένο σπίτι, πακιστανοί και Γύφτο Βουλγάροι, κάνουν πάρτι, άσε που είναι εστία μόλυνσης.

27-3-2020

— Να σαμποτάρουμε γερμανικά και ολλανδικά προϊόντα.

– Ιστιαία –Τα lidl δεν δέχονται κάρτες. Θέλουν μόνο μετρητά οι γερμαναράδες γιατί;

– Να δώσουν τα κοπρόσκυλα οι βουλευτές το 50% στον λαό.

-Άρτα- τα lidl δέχονται μόνο μετρητά . Το κεντρικό κατάστημα της ΔΕH έχει ανακοίνωση για το κοινό ότι θα είναι ανοιχτό δ.τ.π. είναι κλειστό . Τι κάνουμε με τους διακανονισμούς και τα υπόλοιπα;

-Στα κανάλια o Βασιλακόπουλος πνευμονολόγος σπέρνει τον πανικό.

-Στην Σαλαμίνα ο κόσμος συνεχίζει να σουλατσάρει. Η αστυνομία τι κάνει;

-Στο πανεπιστήμιο Πειραιά γίνανε ορκωμοσίες καθηγητών εν μέσω πανδημίας. Για ποιο λόγο να πληρώνονται αυτοί οι τεμπέληδες ενώ θα μπορούσαν να προσληφθούν μετά την πανδημία ,όταν θα λειτουργούσαν κανονικά τα πανεπιστήμια. Θα μπορούσαν να προσληφθούν περισσότεροι γιατροί

 

– Στις φυλακές υπάρχουν μέτρα προστασίας; άνθρωποι βγαίνουν με άδεια και πηγαίνουν στα σπίτια τους , υπάρχουν ευπαθείς ομάδες στην οικογένεια τους

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ….

ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ…

26-03-2020 Καταγγελία για την κατάσταση που διαμορφώνεται από τον κατ΄οίκον περιορισμό

Στέφανε, θέλουμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες περιορισμού στο σπίτι μας, αλλά δεν μπορούμε.
Έχουμε μία οικοδομή – εργοτάξιο κολλητά στην πολυκατοικία που κατοικούμε και όλες οι οικογένειες υποχρεωνόμαστε 6 ημέρες την εβδομάδα / 9 ώρες την ημέρα να ακούμε τα κομπρεσέρ που σπάνε μπετά, τα τρυπάνια να ανοίγουν τρύπες στους τοίχους και σε κοιλοδοκούς, καρφώματα, δονήσεις, τραντάγματα.

Έχουμε υποβάλει εδώ και 16 ημέρες τηλεφωνικά και με email το πρόβλημα στην Πολιτική προστασία, στον Υπουργό κο Χαρδιαλιά, στον υπουργό κο Γεωργιάδη, στο Υπουργείο προστασίας του πολίτη και στην περιφέρεια στο κο Πατούλη, αλλά μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια.

Ας ρωτήσουν κάποιον ψυχολόγο ή άλλον ειδικό να τους πει αν μπορεί άνθρωπος να ανεχθεί τέτοια κατάσταση. Δεν μπορούμε μέσα στα διαμερίσματα μας να ακούσουμε ούτε τηλεόραση, ούτε καν ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχει ηρεμία ούτε λεπτό.
Πρόκειται για φρικτή κατάσταση που μας οδηγεί εκτός των σπιτιών μας, αλλιώς ή θα τρελαθούμε ή θα αυτοκτονήσουμε. Πως λοιπόν μας ζητάνε να παραμείνουμε σπίτια μας, την στιγμή που επιτρέπουν τις οικοδομικές εργασίες?

Αφού κόπτονται για την υγεία των πολιτών, γιατί δεν κάνουν κάτι για την ψυχική μας υγεία ? Μήπως τελικά αυτό που τους νοιάζει είναι να μοιράζουν 150άρια ?

Έχουμε μιλήσει με πάρα πολλούς άλλους συνανθρώπους μας και από άλλες περιοχές τη Αθήνας, αλλά και από άλλες πόλεις, που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

26-03-2020 Για τις προμήθειες που κρατάνε οι τράπεζες μέσω του ΔΙΑΣ

μια θετική πρόταση,πρέπει οι τράπεζες αυτό το διάστημα να καταργήσουν τις προμήθειες διας,ώστε να επιλέγουμε το κοντινότερο μας ΑΤΜ για τις συναλλαγές μας…

26-03-2020 Καταγγελία για ΜΚΟ:

Ανεξέλεγκτοι αυτοί των ΜΚΟ. Δε σέβονται ούτε τους νόμους του κράτους
Καλέσαμε εμείς την αστυνομία. Είναι κοντά στο Hot spot στην Χίο στο Χαλκειος. Πρέπει να γίνονται συνέχεια μπλόκα εδώ στην διασταύρωση. Να καταλαβαίνουν πια οι ΜΚΟ ότι δεν είναι ανεξέλεγκτοι
Ένας από ΜΚΟ φόρτωσε μέσα στο αυτοκίνητο 4 λαθρομεταναστες για να τους μεταφέρει στην πόλη.  Τους σταματήσαμε και φωνάξαμε την αστυνομία. Ο νόμος δεν λέει με υπεύθυνη δήλωση και όχι πάνω από 2 άτομα στο αυτοκίνητο;; Αυτό δεν ισχύει για όλους;;
kataggelia

26-03-2020- Διαμαρτυρία για την Cosmote TV:

Πώς είναι δυνατόν η cosmotetv να εισπράττει υψηλές συνδρομές για υπηρεσίες ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ;
(π.χ.ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις)

Δεν πρέπει να επέμβει εισαγγελέας για να προστατεύσει τους καταναλωτές-συνδρομητές, σε μια τόσο κρίσιμη εποχή για τα οικονομικά της κάθε ελληνικής οικογένειας και τη στιγμή που άλλοι κοινωφελείς οργανισμοί βάζουν πλάτη στη γενική δυσανεξία;(π.χ.ΔΕΗ,Δημοτικές εταιρείες ύδρευσης).

Είναι γελοία η δικαιολογία των υπευθύνων (επικοινώνησα μαζί τους) ότι για όλα φταίει η UEFA που διέκοψε τα πρωταθλήματα!!!).

Άλλωστε σκανδιναβικές, γερμανικές και ιταλικές πλατφόρμες αποζημιώνουν τους συνδρομητές τους για υπηρεσίες ΠΟΥ ΔΕΝ μπορούν να τους παράσχουν. (Sky Deutschland, Sky Italia,NEΝT group).

AΣ τελειώνει αυτός ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ και ας αποκατασταθεί η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ της Cosmotetv ,επιτέλους, πριν οδηγηθούμε στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!

25-03-2020 -Χαμός στο αεροδρόμιο του Λονδίνου! Έλληνες σε αναμονή καταγγέλλουν στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ότι…

25-3-2020 Ο πολίτης καταγγέλει: Δείτε τι περνάει συνάνθρωπό μας με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού

90634057_934914190277009_7090275279460892672_n

25-3-2020 Καταγγελία αναγνώστη για το τελωνείο των Κήπων

«Κανένας έλεγχος ούτε καν θερμομέτρηση στα μεμέτια οδηγούς που περνούν στη χώρα για τον Κορονοιο!! Ασε που επρεπε να τα κλεισουν μετα απο οσα συμβαινουν στις Καστανιες»

24-3-2020

—–Καλησπέρα!
Θα ήθελα να αναφέρω την τηλεοπτική συχνότητα STAR Channel για την απαράδεκτη τηλεοπτική μετάδοση τουρκικών σειρών παραμονές της εθνικής μας εορτής (σειρά με την επωνυμία “Elif” ). Θεωρώ απαράδεκτο αυτές τις δύσκολες ημέρες αποκλεισμού λόγω καραντίνας να ακούγεται αυτή η βαρβαρική διάλεκτος σε κάθε ελληνικό σπίτι.
Παρακαλώ όπως λάβετε γνώση.
Ευχαριστώ.

24-3-2020

—–Στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά δόθηκαν έντυπα να συμπληρωθούν αν είναι σύμφωνοι να εργαστούν από το σπίτι, ακόμα και εργάτες ξυλουργοί, μηχανικοί και άλλοι. Τι τέχνασμα είναι αυτό; Να δουν αν συμφωνείς ή όχι; Προετοιμάζουν για τους αντιρρησίες την έξοδο; Θέλει επικοινωνία μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες , για το τι συμβαίνει εκεί , μια και ασχοληθήκατε παλαιότερα με το θέμα.

— Με την τροποποίηση των δρομολογίων του προαστιακού από και προς το αεροδρόμιο, το προσωπικό του αεροδρομίου ταλαιπωρείται γιατί έχουν καταργήσει τα νυκτερινά δρομολόγια και δεν ξέρει με τι να εξυπηρετηθεί . Υπάρχει ένα λεωφορείο που στοιβάζεται ο κόσμος με κίνδυνο.

-Ο οδηγός του Α1 λεωφορείου Βούλα Πειραιάς δεν σταμάτησε στην προγραμματισμένη στάση για να επιβιβαστώ(έκανε ότι δεν με είδε ) και κόντεψα να φάω πρόστιμο 150 ευρώ γιατί καθυστέρησα και ήμουν εκτός ωραρίου της δουλειάς.

– Οι επιχειρήσεις που δεν συγκαταλέγονται στους ΚΑΔ που ανακοίνωσε πως θα επιβιώσουν ; Συγκεκριμένα έχω κατάστημα με εικαστικά έργα.

–όλα τα media της Αιγύπτου σήμερα παίζουν τον καινούριο ιό Hanta virus.

-Kάτοικος  πλατείας Κολιάτσου. Δεν γίνεται κανένας έλεγχος στους αλλοδαπούς. Δεν μπορούμε να ψωνίσουμε στο πιο κοντινό  μας σούπερ μάρκετ του Βασιλόπουλου γιατί είναι γεμάτο από αυτούς χωρίς μέτρα προφύλαξης.  Σε όλη τη Πατησίων δεν υπάρχει η αστυνομία για αυτούς.

ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΕΥΘΥΜΗΣ Ναύπλιο , στην παραλία πέντε τροχόσπιτα κινούνται πέρα δώθε, τα καταστήματα τυριών και μανάβικων δεν συμμορφώνονται που είναι το υγιειονομικό  και η αστυνομία;

—Αστεγη- Περιμένει εδώ και δύο μήνες να ανοίξουν οι δομές φιλοξενίας στο δήμο Αθηναίων. Δεν νοιάζεται κανένας για τους Έλληνες άστεγους , μόνο για τους λαθρομετανάστες υπάρχει μέριμνα.

-Μας έχουν μπλοκάρει το facebook εδώ και ένα ,μήνα στην Μυτιλήνη και δεν μπορούμε να έχουμε επικοινωνία με τους δικούς μας αυτή την εποχή.

– Στους μουσουλμάνους κάνουν έλεγχο;

– Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά με τους αστυνομικούς που κάνουν έλεγχο στο δρόμο, πιάνουν όλα τα χαρτιά, στα οποία ο άλλος μπορεί να έχει φτερνιστεί , να έχει πιάσει το πρόσωπό του, να μην τηρεί τους κανόνες υγιεινής . Έλεος!!!!!

-Μέχρι χτες οΤσιόδρας μας έλεγε ότι έχουμε 2000 κρούσματα και σήμερα βγήκε και μας είπε ξαφνικά 10000 κρούσματα , που το πάνε;

– Το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ στην Αγίου Κωνσταντίνου λειτουργεί με δύο ταμεία και από έξω γίνεται ουρά εκατό και βάλε ΕΥΠΑΘΩΝ ατόμων.

-Η αστυνομία στην Κόρινθο έχει απρεπής συμπεριφορά και αντί να εξυπηρετεί τον κόσμο τους χλευάζει.

—Από το πρωί στον Πειραιά πετάει ένα πολεμικό ελικόπτερο πάνω από τα κεφάλια μας. Παίρνουμε τηλέφωνο στο υπουργείο πολιτικής προστασίας τηλ. και δεν το σηκώνει κανείς.

– Capital controls , φυλακισμένοι στο σπίτι , παρέμβαση στην ιδιωτικότητά μας έλεγχος παντού, τι προμηνύεται;

– ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ-Στα Βραχνέικα Πάτρας οι αλλοδαποί κόβουν βόλτες, για αυτούς δεν ισχύουν τα μέτρας;

-Οι αστυνομικοί ασχολούνται με τους ελέγχους στους δρόμους και οι κλοπές στα σπίτια και στις επιχειρήσεις πάει σύννεφο.

-Με τις συντάξεις του ΟΓΑ που περιμένουν 5 χρόνια  οι άνθρωποι θα γίνει τίποτα;

 

24/03/2020: Κορωνοϊός οικονομία: Αξιότιμε Κύριε Χίο ήθελα να ήξερα όταν οι τράπεζες της οποίες έχουν

ανακεφαλαιοποιήσει τρεις φορές οι Ελληνικές Οικογένειες και θα αρχίσουν να
παίρνουν τα σπίτια τους ποιός πατέρας θα ήθελε τα παιδιά του να πάνε να τα βάλουν
με την Τουρκία και δεν τα στέλνει στο εξωτερικό ? Εγώ έχω 4 γιούς ας πάνε τα
κοράκια και οι τραπεζίτες και όλοι αυτοί που φτάσανε την Ελλάδα σε αυτό το χάλι.
2) Γιατί δεν δίνουν πάγωμα δόσεων σε όλους τους πολίτες για 3 μήνες στην εφορία .
Εδώ διαλύοντε οικογένειες για να μην επεκταθεί ο ιός και αυτοί εκεί να μην μπορούν
να κάνουν ένα πάγωμα δόσεων σε εφορία, δάνεια, νόμο κατσέλη κλπ.
3) Για να θυμηθούμε τι έλεγε ο Κύριος Άδωνης όταν ήταν υπουργός υγείας.
ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
ΘΑ ΚΑΝΩ 7000 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΕΓΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ Η ΤΡΟΙΚΑ
Και τώρα που ξαναγίνανε κυβέρνηση έλεγαν να κάνουν σύμπραξη δημοσίων και
ιδιοτικών. Τώρα κλαίνε για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

24.03.2020 Καταγγελία για μετρό

Κ.Χιο καθημερινα το μετρο ειναι γεματο απο κοσμο.μας δουλευουν κανονικα..φοβαμαι καθε μερα να παω για δουλεια

2

24/03/2020: Καταγγελια για εργοδοτη

Καλησπερα. Εργαζομαι ως οδηγος στην εταιρια E-shop στην θεσσαλονικη. Αυτες τις κρισιμες ωρες ενω μας βαζουν να δουλευουμε εκτος ωραριων για να μην χασει κερδος η εταιρια μας εχουν αφηση εντελος απροστατευτους δεν μας παρεχουν ουτε γαντια, ουτε μασκες. Δύο εργαζομενοι εχουν αρωστησοι ειναι με περυτο σπιτι τους και δεν εχει μπει κανενας εργαζομενος σε καραντινα ουτε εχει γινει καπια απολυμανση! Αν ειναι καπιος οδηγος φορεας του κορονοιου θα το μεταδιδει και στα σπιτια των ανυποψιαστων πελατων και δεν θα σταματηση ποτε αυτο το μαρτυριο.!

24/03/2020: Καταγγελία αναγνώστη για τον δήμο Αθηναίων

« Παιρνουν 400 ατομα για 4 μηνες στον Δημο Αθηναιων για την προστασια τους Στεφανε…τα τομαρια τους κοιτανε. Αν αρρωστησουν θα τους πεταξουν μετα ….για 4 μηνες υε και καθαρηστριες για να τους χωσουν μεσα . Τα περασσα και εγω στα 8μηνα του οαεδ για 500. Ουτε γαντια ειχα,ουτε παπούτσια και καναμε τον χαμαλη τους και μας σουταρανε. Τωρα ψαχνουν νέο αιμα. 4 μηνες μονο ρε ουτε εκπαιδευση δεν προλαβαινουν. Ένας εισαγγελεας»

24/03/2020: Πολλές καταγγελίες από ανέργους

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΙΟΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ.
ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΥΜΗΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ.

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΟΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ,ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ.(ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ).ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΙ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ,ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 5% ΑΥΤΩΝ.

ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ 30-40%,ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ,ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ.ΑΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ κ.ΧΙΟ,ΖΩ ΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 399 ΕΥΡΩ.ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΕΙΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ.(ΕΝΟΙΚΙΑ-ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ).

ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΩ?

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΩΝ 800 ΕΥΡΩ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ 1500ΕΥΡΩ.
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΩΝ 800 ΕΥΡΩ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ 400 ΕΥΡΩ.
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΩΝ 800 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ.
ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΤΑ 60%.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?ΑΠΟ ΚΩΛΟ ΒΓΗΚΑΜΕ?
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΑΝ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ή ΟΧΙ.

ΧΡΕΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ.

ΚΑΝΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ κ.ΧΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Υ.Γ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΟΛΟΙ.
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

24/03/2020 Καταγγελία για 401 ΣΤΡΑΤ. ΝΟΣΟΚ

Καλημερα κ ο θεος βοηθος, Στεφανε στισ παθολογικες κλινικες απο την προηγουμενη βδομαδα αδεια τα δοχεια με αντισηπτικο στους θαλαμους με ασθενεις, σε ενοχλησεις των αρμοδιων η απαντηση ειναι,αναμενουμε….

24/03/2020 Καταγγελία για ΔΕΗ

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΗ ΣΤΕΦΑΝΕ…. ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΜΑΣ

ΔΕΙΗ

23-3-2020* Αναγνώστης: “Να επέμβει εισαγγελέας – Η cosmotetv να επιστρέψει λεφτά συνδρομητών!”

23-3-2020* Καταγγελία-προβληματισμοί-σκέψεις για τον κορωνοϊό: Αγαπητε Στεφανε θελω να αναφερω εξοργισμενος γιαυτα που ειδα σημερα στα γιαννενα στην γειτονια μου…
Αρχικα εστειλα μηνυμα 13033 για να βγω να παω να πληρωσω τον λογαριασμο του σταθερου μου γιατι φοβηθηκα μην μου το κοψουν γιατι ειχαν περασει πολλες μερες απο την ληξη του….ελαβα απαντηση μετα απο 40-45 λεπτα!!!
Στον δρομο για το καταστημα ειδα τρομερη κινηση απο αυτοκινητα και αρκετα κοσμο να περπαταει…με το 90%της αγορας νεκρη δεν δικαιολογειται αυτη η κυκλοφορια αυτοκινητων…και φυσικα αστυνομικη παρουσια μηδεν…και τωρα που σου γραφω ακουγονται συνεχως να περνανε αυτοκινητα….τελικα ο νεοελληνας δεν βαζει μυαλο..κοβουν βολτες με τα αυτοκινητα..
Και θελω να αναφερω καποιους προβληματισμους μου-σκεψεις….μου φαινεται παραξενο οτι πχ απο τα 300 400 κρουσματα που εχουμε το 10% και παραπανω ειναι ”επωνυμα προσωπα”…..κοιταξε ποσοι επωνυμοι εχουν δηλωσει ποσοι εχουν κορωνιο!!!!! κατι δεν μου καθεται καλα σαυτη την ιστορια….και κατι ακομα φιλοι φιλες μου που δουλευουν στο πανεπιστημιακο νοσοκομειο ιωαννινων εχουν λαβει οδηγιες να μην αναφερουν πουθενα, ουτε στην οικογενεια τους, τον αριθμο των κρουσματων…
Κατι ακομα που με προβληματιζει και το οποιο διαβασα ειναι οτι με αφορμη τον κορονιο υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να νομιμοποιηθει η παρακολουθηση της θεσης του καθε πολιτη μεσω του δικτυου κινητης του facebook google κτλ (το οποιο γινεται και τωρα αλλα χωρις νομιμοποιηση)…..
μηπως με αφορμη τον ιο αυτον πανε να περασουν μετρα απολυτου ελεγχου του πληθυσμου;;;; δεν ξερω…φτανουμε και σε σημειο να πιστευουμε οτι ο ιος αυτος δεν υπαρχει….μηπως πρεπει να γινει ρεπορταζ μεσα στα νοσοκομεια να διαπιστωθει οτι πραγματι υπαρχουν κρουσματα και θανατοι….μηπως οι θανατοι ειναι απο αλλη αιτια;;;;
Στεφανε εσυ εχεις την δυνατοτητα να διερευνησεις ολα αυτα τα θεματα γιατι εχεις και περισσοτερα μεσα απο εμας….”

23-3-2020* Για τα γραφεία έκδοσης κοινοχρήστων: Μένω σε πολυκατοικία που την διαχείριση έχει εταιρεία διαχείρισης πολυκατοικιών την προηγούμενη εβδομάδα μας μοίρασαν ειδοποιητήρια πληρωμής όταν τους ρώτησα αν το γραφείο τους έκλεισε μου απάντησαν πως όχι λειτουργούν κανονικά και κάνουν και εκδώσεις κοινοχρήστων σε διαχειριστές σήμερα παρά την απαγόρευση με χτύπησαν την πόρτα για είσπραξη κοινοχρήστων χωρίς να ανοίξω τους απάντησα ότι απαγορεύετε να κυκλοφορείτε και μου είπαν ότι έχουν άδεια από των εργοδότη τους την εταιρεία εκδόσεις και διαχείρισης κοινοχρήστων δεν είναι περίεργο ? Σας ενημερώνω για να το κοιτάξετε αυτά τα γραφεία, δεν έχουν κλείσει ? περίεργο δεν είναι ?

23-3-2020: Κατά τα άλλα «Μένουμε σπίτι»: Μας φέρνουν μετανάστες δια της πλαγίας οδού! (ΒΙΝΤΕΟ)

22-3-2020

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ- Πετρουπόλεως 20 (Πετρούπολη), υπό κατασκευή Μασούτης εργάζονται ηλεκτρολόγοι, μηχανικοί, υδραυλικοί και άλλοι ,50 άτομα χωρίς καμία προφύλαξη.

-Τμήμα  του Ερυθρού Σταυρού, χωρίς προστασία  με ελικόπτερο του Ελληνικού στρατού παρέχει βοήθεια στους πρόσφυγες στην Τζια. Για τους πρόσφυγες όλα, για τους Έλληνες κανένας.

– Να λειτουργήσουν οι εκκλησίες με μεγάφωνα.

-100 στρατιωτικούς θα τους κοιμίζουν σε κλειστό στη Νέα Βύσσα ο ένας πάνω στον άλλο χωρίς προφύλαξη.

– Έχει αποκλείσει τους ναυτικούς από το δώρο του Πάσχα γιατί;

– Λεωφόρος Πατρών Πύργου , σε μεγάλη ταμπέλα αναγράφεται: χρησιμοποιείται μόνο κάρτα για τις συναλλαγές σας. Που το πάνε; Ήρθε η αρχή του τέλους;

– Η βίλα ζωγράφου, συνεχίζει κανονικά τις δεξιώσεις. Το Σαββατοκύριακο έκανε δύο γάμους.

-To Ωνάσειο αρνείται να δώσει την 15ήμερη άδεια στις εργαζόμενες μητέρες που εξήγγειλε η κυβέρνηση, και αν δεν πάνε για δουλειά, τους κόβει μέρες από την κανονική τους άδεια.

– Σκλαβενίτης Πασαλιμάνι γεμάτος από κόσμο, αδιαφορία προσωπικού χωρίς γάντια, μάσκες ,ούτε αποστάσεις ασφαλείας.

– Πρόταση κυρίας γαζώτριας να ανοίξει η κοπή στην Δραπετσώνα να φτιάξουμε μάσκες. Υπάρχει κόσμος απλός που θέλει να συνεισφέρει και δεν ξέρει με ποιον τρόπο.

-Δέκα χρόνια περιμένει την σύνταξη του ΟΓΑ, χάθηκαν τα χαρτιά του, έκανε ανασύσταση φακέλου 7 μήνες τώρα και ακόμα περιμένει.

-LIDL Άνοιξη, Λεωφόρος Μαραθώνος. Καμία προστασία, όλος ο κόσμος μέσα χωρίς μέτρα.

–Σπάρτη, , την Παρασκευή στο κενοταφείο του Λεωνίδα ήταν μαζεμένοι Αλλοδαποί και φωνάζαν Αλλάχ, ειδοποιήσαν την αστυνομία ,τους είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι

-Στι call center on line sales στην Πειραιώς συνε χίζουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα ,60-80 άτομα ανά όροφο , δίπλα δίπλα,  μία τουαλέτα ανδρών μία γυναικών και προστασία καμία . Τι θα απογίνουμε;

Συνεχίζονται οι καταγγελίες – Συνεχής ανανέωση!

Δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι γύφτοι! Γλεντάνε καθημερινά και δεν χαμπαριάζουν από κανόνες και κορωνοϊούς!

Ο πολίτης καταγγέλλει: Τι θα γίνει αν κλείσει η επιχείρηση στο τέλος του Μαρτίου;

Ο πολίτης καταγγέλλει: “Θα με κάνουν να βγω στους δρόμους, να κολλήσω;”

Κορωνοϊός – Ξενοδοχεία

«Καλησπέρα κύριε Χιο,ολοι οι Γαμιστρωνες Μεταμόρφωση,εθνικη οδό,παραλιακη,μεταξουργειο,σχιστο,κα λειτουργούν κανονικά,αυτοι δεν εξαιρούνται όπως τα υπόλοιπα 12μηνης λειτουργειας ξενοδοχεία,που αλαζουν πελάτες κάθε δυο ώρες?Μπουρδελο όπως θα λέγατε και εσείς….»

OI ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ

 • Παρακάτω δημοσιεύουμε το μήνυμα και το βίνετο που μας έστειλε αναγνώστης μας

«Σήμερα 21 / 3 /2020 12:40 μεσημέρι στην Αγίου Πολυκάρπου 50 μέτρα από την ανοιχτή δομή μεταναστών Τι πιθανότητες έχουμε να μη γίνουμε Ιταλία ???????»

 

 – «Σοκ τώρα στην Αχαΐα, Γύφτοι…..υγειονομικές βόμβες» (ΦΩΤΟ)

Παρακάτω δημοσιεύουμε το μήνυμα και τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης

«Είμαι σε χωριό στην Αχαΐα. Στην   Κάτω Αχαϊά.

20 λεπτά έξω από την Πάτρα.

Έδώ βρίσκονται πολλά αθηναϊκά εξοχικά. Όλα τα αυτοκίνητα στις φωτογραφίες με αθηναϊκές πινακίδες

Καλές διακοπές .

Επίσης Ρομά 20-20 στις παραλίες μέσα σε φορτηγάκια κάτω στην ύπαιθρο, υγειονομικές βόμβες»

5
3
2

 

 

Τι κάνουν ρε! Δίνουν σε γιατρούς και νοσηλευτές λάθος μάσκες;

Κορωνοϊός: Τρέμει όλη η Λάρισα! Στις φυλακές αποφάσισαν να…

-Kαταγγελία: “Ακόμα εκτελούνται τα δρομολόγια από Ιταλία” (ΦΩΤΟ)

-Mήνυμα αναγνώστη και παραγωγού κηπευτικών: “Tελικά τα σούπερ μάρκετ κέρδισαν…”

Ερώτημα αναγνώστη: Τι θα γίνει με τους μεταφορείς; Ντελίβερι, εταιρείες ταχυμεταφορών;

 

Μέτρα για την ασφάλεια από τον covid 19

“Καλησπέρα σας εκτός των όποιων μέτρων λαμβάνονται για την προστασία μας από τον κορωνοϊο σημαντική συμβολή έχουν και οι αστυνομικές δυνάμεις και κάθε αρμόδιος φορέας για την επιβολή των μέτρων.

Τι να τα κάνεις τα μέτρα όταν βλέπεις στις παραλιακές ιδίως πόλεις (π.χ Λουτράκι,Κιάτο,Ναύπλιο….κ.α)  να «σουλατσάρουν» παρέες στους παραλιακούς πεζόδρομους ;

Ευχαριστώ”

Aνησυχία αναγνώστη λόγω κορωνοϊού: Tι θα γίνει με τις βιοτεχνίες-βιομηχανίες τροφίμων;

-Κορωνοϊός – Ουρές για ένα καφέ σε πλαστικό χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης

«Ουρές για ένα καφέ σε πλαστικό
Μη τηρώντας κανένα μέτρο
Μαγαζιά και πελάτες»
90323956_688638531942246_7150705735603585024_n (1)
84488301_1120767828272293_6338032850150883328_n (1)

Μήνυμα – ερώτημα από αναγνώστρια

– «Μπορείτε να ρωτήσετε για τις μηνιαίες κάρτες απεριόριστων διαδρομών στα μέσα μαζικής μεταφοράς για τους φοιτητές ή άλλους εργαζόμενους που τις έχουν πληρώσει αλλά δεν της χρησιμοποιουν επειδή είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι? Ευχαριστώ καλή δύναμη στο έργο σας.»

-Κορωνοϊός  – ανεργία

«Το επιτελείο της Ν.Δ για μια ακόμα φορά δείχνει τα δόντια της στην Ελληνική Κοινωνία ,όσο αφορά τους άνεργους ,εγγεγραμμένους στα μητρώα ,του Ο.Α.Ε.Δ και τους άνεργους που λαμβάνουν το κοινωνικό μέρισμα αλληλεγγύης ,για μια ακόμα φορά κατά εξακολούθηση ,και συστηματική ,μέριμνα ,ενεργεί ,πισώπλατα ,αφήνοντας , ακόμα ξανά ,τους άνεργους τον εκατό ευρώ ,και άλλα εκατό στην προπληρωμένη κάρτα της τράπεζας ,που δεν μπορούν να λάβουν σε μετρητά ,παρά μονάχα ,για να πηγαίνουν σε καταστήματα ,οπού τα περισσότερα σήμερα δεν δέχονται ,τέτοιους είδους κάρτες ,διότι δεν έχουν τα συγκεκριμένα ,αποδεικτικά POS ,για άλλη μια φορά ξεγελάει τους Έλληνες ,και ειδικότερα την υγεία ,τους Γιατρούς και νοσηλευτές ,οπού υποσχέθηκε προσλήψεις 2000 εκτάκτων ,στα νοσοκομεία της χώρας ..παρόλα αυτά ,πετάει 400 από εδώ και 800 από την άλλη ,προσπαθώντας έτσι ύπουλα να εξαγόραση την σιωπή τους ..τους άνεργους κύριοι της Ν.Δ και κύριε Πρωθυπουργέ της χώρες ,και ιδιαίτερα ευπαθή Έλληνες πολίτες και χαμηλοσυνταξιούχους ,καθώς όπως παραπάνω αναφέρω ,κατόχους του πρώην Κ.Ε.Α ,γιατί δεν τους βγάζετε έκτακτη επιδότηση ,των 800 ευρό ,και σε όλους τους υπολοίπους μην ξεχνατε πως μεγάλο ποσοστό ,απο τους ήδη εγκεκριμένους κατόχους Κ.ΕΑ ειχαν κάποτε επιχειρήσεις ήταν και συνεχίζουν να είναι ,ενεργοί και καταξιωμένοι πολίτες ,που όμως όλα αυτά τα χρόνια ,η κάθε κυβέρνηση ,βοήθησε στο να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους καθώς και οι τράπεζες που τους έδωσαν την χαριστική βολή δεν είναι από άλλον πλανήτη ,είναι Έλληνες ,και θα συνεχίζουν να πιστεύουν στην πατρίδα και στο ΘΕΟ…? η κοροϊδία σας ,δεν έχει φρένα ..κ

Καλή

Ανάσταση ΕΛΛΑΣ.!»

-Κορωνοϊός – περίπτερα

«Καλησπέρα Στέφανε. Εμάς τους περιπτεράδες μας άφησαν στην απέξω από το επίδομα, δεν κυκλοφορεί ψυχή για να πουλήσουμε ένα πακέτο τσιγάρα. Εμείς τι θα απογίνουμε;»

-Καταγγελία για τους ανοιχτούς φούρνους – Δεν τηρούνται μέτρα προφύλαξης σε κάποιους

«Αγαπητό ΜΑΚΕΛΕΙΟ,

με λύπη παρατηρώ σε πολλούς φούρνους της Αθήνας ότι δεν φοράνε μάσκα, γάντια και στα δύο χέρια, ούτε υπάρχει αντισηπτικό για τους υπαλλήλους και τους πελάτες. Το ψωμί, τα κουλουράκια κι ότι άλλο πουλάνε οι φούρνοι θα το φάει ο ηλικιωμένος, ο άρρωστος, τα μικρά παιδιά, οι ευπαθείς ομάδες. Που ξέρω εάν ο υπάλληλος είναι φορέας του κορωναϊού; Που ξέρω εάν φτερνίστηκε ή έβηξε ο υπάλληλος κατά λάθος πάνω στο ψωμί που δεν είναι καλυμμένο; Παραπονέθηκα στο φούρνο της γειτονιάς μου και η υπάλληλος μου είπε θα τα μεταφέρει στην διεύθυνση. Της είπα ότι εάν δεν σέβονται τις ευπαθείς ομάδες και τους πελάτες τους θα αγοράζω ψωμί από το supermarket που είναι μέσα σε συσκευασία. To κράτος έχει λάβει μέτρα για τους φούρνους; Κι εάν έχει λάβει γιατί δεν τηρούνται;

Ευχαριστώ»

 – Καταγγελία για εταιρεία ενέργειας

 

“Κάθε μέρα και σε οποιαδήποτε ώρα με παίρνουν και με ενοχλούν. Κάθε μέρα το ίδιο το βιολί τέσσερα με πέντε τηλεφωνήματα από διαφορετικούς αριθμούς και να μου λένε για προ Τέργιεα και όλα τα αποβράσματα αυτά τα ιδιωτικού σε ηλεκτρικής ενέργειας και ραδιενέργειας. Δεν ξέρω τι να κάνω. Επίσης σου στέλνω τα δύο τηλέφωνα τα οποία με παίρνουνε αλλά εγώ μετά όταν προσπαθώ να τους πάρω δεν μπορώ να καλέσω. Τους βρίζω συνέχεια και γελάνε. τηλ 2111902932. 2170003708.

Επίσης όταν τους λέω δεν έχετε κάποιο συγκεκριμένο τηλεφωνικό κέντρο σας έχω ενημερώσει επανειλημμένως ότι δεν θέλω να με ενοχλείτε, εμείς λέει θα παίρνουμε παίρνουμε συνέχεια από διαφορετικά νούμερα κινητών και σταθερό τηλέφωνο”.

Ο πολίτης καταγγέλλει: Εισπρακτική συνεχίζει και τον ενοχλεί

Καταγγελλία αναγνώστη για την Aegean και τον κορωνοϊό

Αναγνώστης καταγγέλλει: “Έχω συνεργείο αυτοκινήτων, όλη μέρα στα μικρόβια και με πτώση τζίρου”

-Κορωνοϊος: Επιχείρηση – κρίση

«Κύριε Χίο καλημέρα έχουμε επιχείρηση συνεργείο αυτοκινήτων μας υποχρεώνουν να είμαστε ανοιχτοί ,έχουμε 2 υπαλλήλους κινδυνεύουμε να αρρωστήσουμε Το μόνο έσοδο μας είναι η δουλειάς μας που πλήττεται αυτή τη στιγμή με μείωση 80%. Καλούμαστε να πληρώσουμε νοίκι της επιχείρησης δώρα Πάσχα στους υπαλλήλους μας πως θα πληρώσουμε όλα αυτά το νοικι του σπιτιού μας ;; Μας βγαίνει και μας ένα μηνιάτικο από τη επιχείρηση μας που αν δεν μας στηρίξει το κράτος θα καταστραφούμε δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε καμία περίπτωση έχουμε μικρά παιδιά … ευχαριστώ»

-Πτήσεις επαναπατρισμού από Ιταλία λόγω κορωνοϊού

Καλημέρα. Μεταφέρω μια πληροφορία για διασταύρωση σας, από έγκυρη πηγή. Υπάρχουν προφανώς Έλληνες φοιτητές στην Ιταλία που αυτή τη στιγμή βρίσκονται εγκλωβισμένοι. Οι Ελληνικές προξενικές αρχές προσπαθούν να κάνουν ενέργειες για τον επαναπατρισμό τους αεροπορικώς. Έχουν παρθεί τα απαραίτητα μέτρα; Η θα έρθουν και θα μπούνε σε καραντίνα οικειοθελώς , μεταδίδοντας τον ιό στους συγγενείς τους;

-Κορωνοϊος

Διανομέας take away cafe «πιάστηκε εμπυρετος σε κέντρο υγείας της δυτικής Ελλάδας αφού παρέδωσε καφέδες και έγινε μπουχος η τοπική κοινωνία αποσιωπά ας ελπίσουμε πως δεν κάνει διανομή τον ιο στα σπίτια του κόσμου

-Κορωνοϊός – ανεργία «Εμείς που παίρνουμε μόνο το ΚΕΑ, πώς θα ζήσουμε;; »

ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΑ. ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

-Κορωνοϊος  – αλαλούμ με τις δημόσιες υπηρεσίες 

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΕΛΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.
 • Tμήμα Παροχών Συντάξεων (Προϊστάμενος)
  Τ: 210 – 60.60.849
 • Υπάλληλοι
  Τ: 210 – 60.60.850 – 52 Τ: 210 – 60.60.846 Τ: 210 – 60.60.847 – 48 Τ: 210 – 60.60.812
 • ΑΠΟ ΤΙΣ 9-10.30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΩ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10.30 ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ.
 • ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΟΛΑ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΑΙΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΑΥΡΙΟ, ΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΟΠΟΤΕ….ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΡΑΝΤΕΥΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΟΠΟΥ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΨΟΓΑ. ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΣΙΓΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΟΡΤΑ, ΖΗΤΗΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.
 • ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΥΟΥ, ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ.
 • ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.
 • ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 -Τι θα γίνει με τους αγρότες στη Σπάρτη; Έχει κλείσει η αγορά της Ιταλίας και δεν μπορούν να πουλήσουν το λάδι τους. Πού θα το πουλήσουν; Δεν υπάρχει ενημέρωση από την Πολιτεία.

 -Δύο γιατροί στο «Αλεξάνδρας», ένας αιματολόγος κι ένας ογκολόγος είναι με ιό. Γιατί το κρύβουν και δεν μας ενημερώνουν;

– Στην πλατεία στον Τύρναβο, είναι σα να μην συμβαίνει τίποτα. Οι Αλβανοί λιάζονται μπουλούκια! Και η αστυνομία τίποτα

– Τα υποθηκοφυλακεία έχουν μπλοκάρει τις αγοραπωλησίες, εκτελούν μόνο πράξεις επείγουσες, κατασχέσεις πλειστηριασμούς και δεν κάνουν έλεγχο βαρών για τα σπίτια. Γιατί;

-Στην Σαλαμίνα νομίζεις ότι είναι 15 Αυγούστου. Όλος ο κόσμος σουλατσάρει πάνω κάτω στην παραλία!

 -Παρά την υπουργική απόφαση για τις εισπρακτικές, στις 19-3-2020 το δικηγορικό γραφείο «Ευτυχίδου» ενοχλεί με αναίδεια μάλιστα και καρκινοπαθή κυρία!

-Στην Ξάνθη, τα τζαμιά όλη μέρα βάζουν «κασέτα» με τον Χότζα να ουρλιάζει. Απευθυνθήκαν στην αστυνομία και δεν κάνει τίποτα…

-Στη λαϊκή αγορά της Ξηροκίνης στη Θεσσαλονίκη, ένας χαμός από κόσμο…

-Αισχροκέρδια ακόμα και στο χαρτί υγείας

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω μας το έστειλε αναγνώστης και όσα δείτε διαδραματίζονται στην Αγγλία. Εκεί λοιπόν μία -μάλλον-Ινδή αισχροκερδεί και με θράσος μάλιστα.

Σύμφωνα πάντα με τον αναγνώστη, τύπος που πήγε στο ψιλικατζίδικο είδε να πουλάνε το χαρτί υγείας 10 λίρες. Η εργαζόμενη είχε το θράσος να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία λέγοντας ότι ο πελάτης την παρενοχλεί και ότι την τραβάει βίντεο. Για την ιστορία 10 λίρες σε ευρώ είναι περίπου 12-13 ευρώ.

makeleiogr – Αισχροκέρδια λόγω κορονοϊού from Makeleio WebTV on Vimeo.

29/3/2020

Κορονοϊός και λαϊκές

-“Τι γίνεται ρε παιδιά με τις λαϊκές αγορές; Θα τις κλείσουν και αυτές; Γιατί λέει ότι δεν πληρούνται οι κανόνες υγιεινής σε μια λαϊκή στην οποία οι πάγκοι απέχουν 5 μέτρα ο ένας από τον άλλο και οι εργαζόμενοι φορούν μάσκες και γάντια και έχουν και αντισηπτικά.Αυτό όμως γίνεται για να κονομήσουν τα σουπερ μάρκετ και οι πολυεθνικές.Και τι θα γίνει με τον απλό λαό από που θα ψωνίσει τα λαχανικά του; Από τα σουπερ μάρκετ που έχουν διπλάσιες και τριπλάσιες τιμές φυσικά.Και στο τέλος τι θα γίνει με τους εμπόρους και τους παραγωγούς;Πώς θα τα βγάλουν πέρα αυτό τον καιρό;Ειδικά οι παραγωγοί καλλιεργούν τα χωράφια τους,τι θα γίνει με αυτά τα προϊόντα; ,που θα τα πουλήσουν;,πώς θα ζήσουν την οικογένειά τους;,τα έξοδα κυλάνε.”

30/3/2020

Απίστευτη κοροϊδία από εργοδοσία

Καλησπέρα σας !

Θα ήθελα να καταθέσω ένα προσωπικό συμβάν . Είμαι εργαζόμενος σε εταιρία που τροφοδοτεί εστιατόρια στους Αγίους Αναργύρους «Πανελλήνια Προμηθευτική» με την ιδιότητα του οδηγού . Η ΚΑΔ της εταιρίας αναφέρεται στις πληττόμενες αλλά η απόφαση των εργοδοτών μου είναι να ΜΗΝ ενταχθούν κ να ξεκινήσουν λύση κ εκκαθάριση εταιρίας. Με αποτέλεσμα να μας το ανακοινώσουν σήμερα τηλεφωνικά ότι αύριο να υπογράψουμε τις απολύσεις μας . Ωστόσο τόσες μέρες μας είχαν σε αναμονή ώστε να υποβάλλουν αίτηση σε εργανη για αναστολή συμβάσεων. Βάση του νομοθετικού πλαισίου αναφέρει ότι εντάσσονται ως ωφελούμενοι όσοι έχουν απολυθεί από 1 έως 20 Μαρτίου . Όποτε εμείς βγαίνουνε κ εκτός των μέτρων κ απολυμένοι . Δηλαδή πιο πληττόμενοι κι απ τους πληττόμενους, εφόσον δεν δικαιούμαι κ αποζημίωση , να αναμένω μόνο το επίδομα ανεργίας σε 2 τουλάχιστον μήνες .
Μπορώ να κάνω κάτι ;

4/4/2020

Καταγγελία – βόμβα για την Cosmote

Καταγγελία  – βόμβα από αναγνώστη μας που αν ισχύει, θα πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας.

Σύμφωνα με αναγνώστη, η Cosmote δεν αφήνει να στείλει κάποιος SMS στο 13033 αν έχεις αρνητικοί υπόλοιπο.

Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, αυτό σημαίνει ότι στην Cosmote παρανομούν εν μέσω πανδημίας. Να θυμίσουμε ότι ο κ. Χαρδαλιάς κατά την ανακοίνωση του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας, είχε ξεκαθαρίσει ότι το SMS στο 13033 είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ο αναγνώστης μας προτρέπει να ρίξουμε μια ματιά στη σελίδα της Cosmote στο Facebook για να διαβάσουμε και οι ίδιοι ότι υπάρχουν πολλά σχόλια που καταγγέλλουν το ίδιο ακριβώς πράγμα.

Το επιβεβαιώνουμε και παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα άκρως αντιπροσωπευτικό μήνυμα:

ff

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

 1. Μεγάλο πορτοκαλί πολυκατάστημα στην Τσιμισκή Θεσσαλονίκη στοιβάζει 40-50 εργαζόμενους σε κάθε βάρδια για να βγάλουν τις παραγγελίες, χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες στην υγεία των εργαζομένων !!!! Κύριε Χαρδαλιά ακούτε ??

 2. ΧΙΟ ΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΗΜΑΤΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΑΝΕΚ ΜΕ 20 ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ…ΠΟΥ ΤΟΧΟΥΝ ΑΡΟΔΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΜ ΠΕΙΡΑΙΑ…..Η ΚΩΛΟΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΕΚ ΤΟΧΕ ΝΑΥΛΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΕΙΧΕ ΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΤΗΘ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΥΛΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΤΟ ΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΩΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΕΥΤΗΧΟΣ ΟΙ Μ…ΛΑΚΕΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΧΟΥΝ ΑΡΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ…

 3. Τηλεφωνώ συνεχώς στο 100 να μου πουν αν μπορώ να κυκλοφορήσω το αυτοκίνητο για σέρβις σε συνεργείο, και δεν απαντάει κανείς…”άμεση δράση..είστε σε γραμμή προτεραιότητας” χωρίς να απαντάει κανένας…το κλείσανε το μαγαζί, τώρα που είμαστε όλοι φυλακισμένοι;;; Μόνο οι λαθρομετανάστες έχουν άδεια απ’ τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ…

 4. η αδερφή μου απολύθηκε από το sm κρητικός στο Πέραμα χωρίς λόγο.Την προηγούμενη βδομάδα της δώσανε 4 μέρες αναγκάστηκης (δική της αδειας) γιατί η 16χρονη κόρη της γυρησε από την Αμαλιάδα(ήρθε να δει την μάνα της που είναι χωρισμένη,.Στην Αμαλιάδα ήταν και τα πρώτα κρούσματα) όταν τη Δευτέρα ξανά επιασε δουλειά την στέλνανε οι υπεύθυνοι κατευθείαν στον πάνω όροφο,φυσικά με μάσκες,για να μην έχει επαφή μαζί τους.Το Σάββατο,χωρίς λόγο της είπαν αντιο.Ας της το λέγαν πριν ένα μήνα,η μετά από ένα μήνα αν περάσει το κακο.τωρα;που έχει φάει όλα τα χνωτα από τους περίγυρους την πετάνε σα σκουπίδι;Γιατί;

  Απάντηση

 5. ΚΑΤΑΝΤΙΑ. Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΜΗΝΥΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΠΗΛIΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. ΡΩΤΩ.

 6. ΚΑΤΑΝΤΙΑ. Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΜΗΝΥΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΠΗΛΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. ΡΩΤΩ.

 7. Ρουφιάνοι όλου του κόσμου εωνθείτε. Οποιοσδήποτε συνειρμός με την γερμανική κατοχή είναι εντελώς συμπτωματικός.

 8. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΥΜΕΡΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΔΥΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Η ΑΛΥΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΌΥ ΚΑΙ ΑΦΞΕΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΗ ΝΕΡΟΥ ΜΠΗΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΞΥΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ

 9. ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΕΤ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ , ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΑΠ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΥΣΗ ΑΠ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ.

 10. ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ.

 11. Έτσι κατάντησε το ΣΥΡΙΖΑ τη νεολαία της Ελλάδας χλεχλεδες και φλώρους με ένα κινητό στο χέρι !!!! Ούτε τη πουτσα τους δε πιάνουν μη τους δαγκώσει !!! Αδελφές και αδερφοί με ροζ φουστιτσες !!!! Κρίμα ρε για τη φυλή μας !!!! Απ’ Μέγα Αλέξανδρο και Σπαρτιάτες και Μανιάτες φάτε τώρα τους φλώρους και τις συκιές !!!!

Leave a Response