Αναγνώστης καταγγέλλει: “Έχω συνεργείο αυτοκινήτων, όλη μέρα στα μικρόβια και με πτώση τζίρου”

Κοινοποίηση:
autokinita_kinisi

Δείτε τι μας έστειλε αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

“καλησπέρα Στέφανε και σε όλα τα παιδιά. θέλω κι εγώ να κάνω μια καταγγελία. εχω συνεργείο αυτοκίνητων στον Κολωνο και με την κατάσταση που επικρατεί η δουλειά μου έχει πάρει τον κατήφορο..σε λίγες μέρες πρέπει να πληρώσω το ενοίκιο και φυσικά αυτά τα χρήματά δεν έχουν μαζευτεί. για εμάς το κράτος πότε θα προνοήσει…πως θα τα πληρώσουμε όλα αυτά…10 μέρες τώρα έχω φτιάξει 3 αυτοκίνητα. είμαστε όλη μερα μεσα στα μικροβια..εμεις δεν εχουμε ψυχη…αναμενομενο οτι θα υπηρχε πτωση, αλλα το κρατος ειναι απων.ο κοσμος εφαγε τα χρηματα του στο σουπερ μαρκετ οπως κι εμεις αλλα τα συνεργεια επληγησαν με ολο αυτο και βοηθεια δεν υπαρχει. καλη συνεχεια..”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Λαμόγια δεν προσφέρεται τίποτα στην κοινωνία.ολα παντελονα.

  2. οταν σας λεμε 100 ευ.εργασια και το φπα 24 ευ.κανετε τετοια γκρινια που σας λυπαμε.

  3. ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΕΨΗ ΚΑΝΕΝΑ ΨΙΧΟΥΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ………….ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΑΥΡΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ

  4. Πρωτα απ όλα γίδι δεν μπορείς να δουλέψεις μαύρα γιατί για όλα τα προϊόντα που προμηθεύονται τα συνεργεία κόβονται τιμολόγια τώρα αν εσύ μάλλον πηγές σε κανένα συνεργείο και ήθελες να την βγάλεις πιο φθηνά ζητώντας να σου κόψουν οτι μπορουν για να μην ειναι μεσα το φ.π.α. δεν σου φταίνε τα συνεργεία και το θέμα μας είναι να μην εξαπλωθεί η επιδημία άσχετε!

    1. Εσύ νομίζεις ότι τα συνεργεία δεν δουλεύουν μαύρα και ότι κόβουν αποδείξεις?Στην Ελλάδα ζεις?Όλοι μαύρα δουλεύουν,κανείς δεν κόβει απόδειξη,μάλλον εσύ είσαι το γίδι

  5. Και στην acs. Κουριερ στο κεντρο λαρισας βρεθηκε κοπελα θετικη, λογικο αφου μπαινουν διακοσιοι γεροι τη μερα μεσα, κ ακομα να τα κλεισουν τα κωλοκουριερ, εδω δεν υπαρχει αυτοφωρο γιατι ειναι του φεσσα τα κολομαγαζα, , κ στη γενικη ταχυδρομικη τα ιδια.

  6. ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΜΑΥΡΑ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΛΕΒΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΑΛΗΤΕΣ!!!

  7. Ε βέβαια αυτοί που εργάζονται σε συνεργεία να μεριμνήσουν μόνοι τους πως θα τα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και πως θα προφυλαχθούν απ το να μην νοσήσουν οι ίδιοι και οι άνθρωποι που συναναστρέφεται.. ΕΛΕΟΣ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ! Σε αυτά τα μαγαζιά γίνεται συνωστισμός μικροβίων!!!

  8. Θα σας αποζημιωσει,νασαστε σιγουροι,οχι μονο εσεις αλλα ολοι οι ελευθεροι επαγγελματιες.Απλα θα σας δωσει το αναλογουν ποσο που προκυπτει απο την φορολογικη σας δηλωση.Αν δηλωσες για περισυ καθαρα κερδη 400 ευρω το μηνα,θα τα παρεις.Αν δηλωσες οτι ζεις με ,,,100 ευρω το μηνα,θα τα παρεις τυχερουλη και ας μη μας αποκαλυπτεις χρονια τωρα πως το καταφερνεις αυτο…

Comments are closed.