Άλεκ Μπάλντουιν: Επίσημα κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας

Κοινοποίηση:
alecbaldwin

Ο Άλεκ Μπάλντουιν έκανε πρόβες μιας σκηνής για την ταινία Western, Rust στα γυρίσματα σε ένα ράντσο κοντά στο Sante Fe, στο Νέο Μεξικό, τον Οκτώβριο του 2021, όταν και το όπλο του φέρεται να πυροβόλησε την Αλίνα Χάτσινς, η οποία έπεσε νεκρή.

Σύμφωνα με το BBC σήμερα Πέμπτη (19/1), η εισαγγελέας της Santa Fe, Mary Carmack-Altwies, ανακοίνωσε ότι θα απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του μέχρι το τέλος του μήνα.

«Ο ηθοποιός και παραγωγός Άλεκ Μπάλντουιν και η παραγωγός, Χάνα Γκουτιέρεζ-Ριντ θα κατηγορηθούν για ανθρωποκτονία από αμέλεια», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Μετά από ενδελεχή εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων… Διαπίστωσα ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία». Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου και όλοι αξίζουν δικαιοσύνη», είπε η η εισαγγελέας.

Πρόσφατα έκθεση του FBI διαπίστωσε ότι ο γνωστός ηθοποιός πάτησε τη σκανδάλη και έριξε τη μοιραία σφαίρα στο πλατό του φιλμ «Rust». Η ομοσπονδιακή υπηρεσία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε στα γυρίσματα της ταινίας με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα την κινηματογραφίστρια Αλίνα Χάτσινς, σύμφωνα με μια έκθεση-βόμβα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: