ΤΩΡΑ- ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΈΔΙΩΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ….

    Κοινοποίηση:
    mitsotadiap

    Με μια λιτή ανακοίνωση ανακοινώθηκε από τη ΝΔ η καρατόμηση ουσιαστικά της βουλευτή Β Αθηνών, Κατερίνας Παπακώστα από την θέση της αναπληρώτριας Τομεάρχη Υγείας, και την αντικατάστασή της από τον βουλευτή Αχαΐας, κ. Ιάσωνα Φωτήλα.
    Όμως τι κρύβεται πίσω από αυτή την απόφαση; Πολλοί την συνδέουν με την δριμεία επίθεση που εξαπέλυσε το Μεγάλο Σάββατο η κα Παπακώστα εναντίον του αντιπροέδρου του κόμματος Άδωνη Γεωργιάδη, μέσω Facebook.

    Η ανάρτηση της κ. Παπακώστα ανέφερε χαρακτηριστικά:

    «Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματα του …επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο …έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού. Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του… τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν…».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ.

      ΑΡΤΕΜΗ ΜΕ ΑΚΟΥΣ.

      ΔΕΥΡΟ ΕΞΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ή ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΓΑΡΔΟΥΜΠΕΣ

    2. Όταν ξεφτισει ο Κουλης θα αναλάβει ο Αδωνις. Βρείτε καλή θέση γιατι η κωμωδία δε θα έχει τέλος!

    3. ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΝΑΣ “ALEXIS”,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ “ΚΟΥΛΗΣ”,ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

    4. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!

    5. Και εσυ περιμενε να ερθει ο πανηλιθιος μουλος πακιστανου , ο κουλης, για να σου λεει “πηγαινε στην γωνια να δεις που ερχεται η αναπτυξη , ερεται, ερχεται””
      Χρυση Αυγη θα λετε και θα κλαιτε ραγιαδομαλακες

      1. Όπου λέτε Χρυσή Αυγή και σας ακούνε κλαίτε εσείς από το ξύλο και το ξεβράκωμα σε όλη την επικράτεια. Μαλάκας είσαι εσύ άπλυτε χρυσαυγίτη γεννίτσαρε που θα μιλήσεις για τους Έλληνες

    6. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ , ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ

    7. h kυρια παπακωστα καλα τα ειπε αλλα ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ; ELEOS ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    8. Η παπακωστα εκανε 2 λαθη μιλωντας σε αριστερη μασωνικη ΝΔ: Ειπε “καλη ανασταση” και “η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για την Χριστιανοσύνη”. Πιπερι στο στομα της βαζει η ΝΤΠ που εκπροσωπειται στην Ελλαδα απ την αριστερα και τη μασωνικη ΝΔ

    9. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΑΔΩΝΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ

    10. Ο μικρός κούλης πέρα απ΄τα λεγόμενά του, κάνει ό, τι μπορεί για να στηρίξει τους συριζέους φίλους του στην εξουσία…

    11. ΑΛΛΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟ ΚΟΜΜΑ Η ΝΔ , ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ “ΦΥΛΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ” ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥΤΣΙΚΟΥ , ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ???

      1. οι Ελληνες τον βγαζουν κ αυτον που λες κ τους υπολοιπους μεχρι τωρα…… ΑΥΤΟ ΤΟΧΕΙΣ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ>? ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΤΙ ΛΕΣ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ…. ο λαος τους βρισκει… Κ ΑΥΤΗ ΣΟΥ Η ΘΕΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣΕ ΙΣΑΙ ΑΠΛΑ. ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ. ΟΥΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΔΕ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΒΙΩΜΑ ΤΙ ΛΕΣ Κ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ… ΑΡΠΑ ΚΟΛΑΣ ΕΙΣΑΙ,ΑΠΛΑ.

    12. ΣΩΣΤΑ ΚΑΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???

    13. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ

      1. Οπότε μπενω στο μακελειό θα πέσω πάντα στον …Ανώνυμο.. αναρχοαπλυτο που δεν έχει καν το θάρρος να γράψει με προσονυμιο. .. άμα ήταν ορφανό του Παττακού ούτε μνημόνια θα ψυφησε ούτε τζάμι ούτε θα επέτρεπε να ερθουν στην χώρα τόση λαθρομετανάστες αλλά θα την έκανε ένα απέραντο εργοτάξιο….Αλλά δεν φτες εσύ ο ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ που των έβαλε στην πολιτική φτεει και ο Στέφανος που αφεινη να γράφουν μύνημα κάτι γραφική σαν εσένα

    14. Η Παπακώστα είναι από τα παλιά και ιστορικά στελέχη της νδ. Ο τυχοδιώκτης Άδωνις περιφέρεται σε διάφορες παρατάξεις. Φάουλ Κυριάκο, και θα φας τα μούτρα σου έτσι…

    15. Δουλοπρεπή ανθρωπάκια, ραγιάδες που πιστεύουν ακόμα σε κόμματα, πράσινα, κόκκινα, μπλε, μαύρα, ροζ. Άλλος με το Στάλιν, άλλος με το Χίτλερ, άλλος με την Αμερική, την Αγγλία, τη Ρωσία, άλλος με τη Βενεζουέλα και την Κούβα, άλλος με το ισλάμ. Κανένας π0uστης νεοέλληνας ραγιάς για την Ελλάδα. Κανένας για το Χριστό. Καλά μας κάνεις σατανά Σόιμπλε. Βάλε δέκα μνημόνια ακόμα μπας και βάλουμε μυαλό.

      1. Μη τα μηδενίζεις όλα. Όλες οι χώρες κάνουν συμμαχίες και συνεργάζονται με άλλες χώρες. Η Ελλάδα είναι αδύναμη αυτή τη στιγμή και έχει ανάγκη αμοιβαίας εμπιστοσύνης χώρες για εμπορική, αμυντική και ενεργειακή συνεργασία στο πλαίσιο του δίνω και ΠΑΙΡΝΩ και όχι μόνο δίνω.
        Μόνο με τη Ρωσία μπορεί να γίνει αυτό και μόνο με τη Χρυσή Αυγή στο τιμόνι της χώρας.

        1. χαχαχαχα εσυ περιμενε τη ναζιστικη χαβγη στο… τιμονι της χωρας

          1. Δεν ειναι ναζι οι ΧΑ ρε.Ουτε γιαυτο δεν ειναι ικανοι.

          2. …και εσύ περίμενε την ανάπτυξη του Κούλη και του κάθε Κούλη όταν θα στα έχουν πάρει όλα για όλα και στη θέση σου θα είναι πακιστανός και εσύ θα τρώς από τα σκουπίδια αν είσαι ακόμα εδώ.
            Υ.Γ μεγαλύτεροι φασίστες από αυτούς που κυβερνάνε τη χώρα και γλύφουν τους ναζί της Ευρώπης δεν υπάρχουν.

    Comments are closed.