ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΑ. 15 ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ! ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

    Κοινοποίηση:
    tora eksofilo

    Σχεδόν σε όλο το μήκος του παραλιακού μετώπου από τη Ραφήνα και τη Νέα Μάκρη ως τον Μαραθώνα, αλλά και ανοιχτά προς τη Μεγαλόνησο και τα Στύρα, ένα “σμήνος” δονήσεων προκάλεσε ανησυχία σε αρκετούς κατοίκους. Κανένας σεισμός ωστόσο δεν ξεπέρασε τα 3 Ρίχτερ.

    Σεισμός Νέα Μάκρη Ραφηνα Μαραθώνα

    Το γεγονός ωστόσο ότι κάποιες από τις δονήσεις έγιναν κοντά στην παραλία και είχαν εστιακό βάθος 5, 8 και 10 χιλιομέτρων είχε σαν αποτέλεσμα να γίνουν αισθητές, ειδικά εκείνες που σημειώθηκαν τα ξημερώματα λίγο πριν τις έξι.

    Τα μεγέθη των δονήσεων ωστόσο δεν εμπνέουν ανησυχία. Οι ειδικοί, όπως είναι φυσικό, παρακολουθούν το φαινόμενο, καθώς η περιοχή είναι εμφανές πως παρουσιάζει μια έξαρση, ωστόσο φαίνεται πως είναι καθησυχαστικοί.

    Όπως είπε μιλώντας στο newsit.gr ο καθηγητής σεισμολογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας δεν αναμένεται κάποια μεγαλύτερη δόνηση στην ευρύτερη περιοχή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Η υπόγεια βάση είναι εκεί. Γιατί χτυπιεστε?

    2. Για την Ραφήνα υπάρχει εξήγηση για τις δονήσεις.αχαχαχαχαχα

    3. ΟΣΟ ΑΔΑΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗ ΓΑΙΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΟ ΤΟ “ΣΜΗΝΟΣ” ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ.
      ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΙΑΣ ΚΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΡΟΚΑΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ
      ΤΟ ΑΝΟΜΟ ΖΕΥΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑ ΤΣΙΓΑΝΟΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΗ ΣΤΟ ΧΑΜΟ
      ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΔΩ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ή αλλιώς το γνωστό
      “Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”

    4. Δεν θέλατε εξορύξεις και έρευνες για πετρέλαια αυτο συμβαίνει όποιος ξέρει πως γίνονται η έρευνες καταλαμβάνει απλά δεν το λένε στον κόσμο και που να δεις τι θα γίνει μετα τις εξορύξεις ….

    5. ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΥΣ. ΤΙ ΣΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ….ΤΙ ΣΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ…..

    6. ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΑΑΡΠ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΕ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΑΙΑ….. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ Κ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ,ΚΑΤΑΨΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΑ….. ΕΙΝΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΕΓΑ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΑΝΙΑ ΓΑΙΑ!!! ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ!!!ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ!!! ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΨΥΧΟΥΣ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ!!! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ….. Κ ΟΛ ΑΑΥΤΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΡΔΩΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.

    Comments are closed.