ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ! ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ Ο 88ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ. “ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ. ΠΗΡΑ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΥΠΗΣΑ”, ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΕΣ! ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ Η ΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ-ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    ληστεία-καραμπίνα

    Ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοχρησία και ψευδορκία άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 88χρονου που πυροβόλησε κατά των δυο ατόμων που μπήκαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν.

    «Φοβήθηκα για τη ζωή μου, δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω», είπε ο 88χρονος, ο οποίος μετά την άσκηση της δίωξης οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή. Να σημειωθεί ότι ποινική δίωξη για ληστεία από κοινού, ασκήθηκε και στους δυο ληστές, ο ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται καθώς ο 88χρονος τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο χέρι ενώ ο άλλος είναι ανήλικος.

    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τι είπε ο 88χρονος 

    dikografia

    apologia2 apologia3 dikografia2 apologia5
    Ποινική δίωξη κατά του 88χρονου που πυροβόλησε τους δυο ληστές – Θα πρέπει να τον κρεμάσουν καλύτερα – Μήπως έπρεπε να τους αφήσει να τον γ@@#@σουν;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    75 Σχόλια

    1. Λυπάμαι που δεν σας άρεσε το σχόλιο μου! Προτιμάτε αυτούς που βρίζουν και γενικά υποτιμούν τους στρατιωτικούς?

    2. O Eισαγγελέας μήπως ήταν…. συναδερφή του Αλβανού??? Έλεος!!! Γιατί δεν πήρες ρε παπού το σπαθί και στο Δικαστήριο?????

    3. ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ Η ΑΜΥΝΑ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΛΟΧΩΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΔΛΔ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΩΣ. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΤΙ ΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΛΟΧΩΡΑ. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΠΩΣ ΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ.!!!..ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΡΦΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΩ ΚΑΤΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ, ΣΑΠΙΟΜΥΑΛΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ.

    4. ΜΠΡΑΒΟ στον ηρωα παππου!!!!!!!!!!!!!!! Γαμω τους ανακριτικους υπαλληλους που συνεταξαν αυτο το κουρελοχαρτο και βαζουν απο κατω την υπογραφη τους. Ευχομαι συντομα να δεχτουν την ιδια επιθεση σπιτια τους απο τετοια κατακαθια,ληστες.εγκληματιες και να τους βιασουν κορη,γυναικα και να τους σκοτωσουν τους ιδιους ..να δω τι θα κανουν ομοιοι συναδελφοι τους την επομενη μερα….

    5. ΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΘΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ!!!

    6. Στο σπιτι του εισαγγελεα να μπουν διαρηκτες, να δουμε τι θα κανη, μηπως τους κανει και καφεδακι ;

    7. Επι ΣΥΡΙΖΑ – Τσιπρα, δεν υπάρχει εθνική ασφάλεια.
      Κατάργησαν την αστυνομία στην ελληνική ύπαιθρο. Δεν μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει μέσα στην ελληνική κοινωνία.

    8. Τα μνημόνια μας είπαν είναι νόμιμα για όλους τους Έλληνες πλην των ιδίων των δικαστών.
      Ασφάλεια μας είπαν πρέπει να έχουν οι ίδιοι προσωπικώς γιατί μόνο αυτοί κινδυνεύουν.
      ΗΡΘΕ η ώρα να τους πούμε κι εμείς ότι μαζί με τους υπόλοιπους δοσίλογους θα δικαστούν και οι δικαστές.
      Και ΔΕΝ θα υπάρχουν βέβαια έδρανα ενστάσεις και αναιρέσεις αποφάσεων.
      ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ.-

    9. Aδερφια ηρθε η ωρα.Ωρματε στα 50αρια και ντου στην πουτανα την Βουλη και τον Αρειο Παγο.Σκοτωμα καθε κατακαθη!!!

    10. Με τον πολυπολιτισμο τους τα παιδια μας αναγκαστικα συναναστρέφονται [σχολεια κλπ] την αλβανικη κωλοφαρα με συνεπεια να παρασύρονται και να γινονται σαν κι αυτους.ΕΛΛΗΝΕΣ γονεις προστατεψτε τα παιδια σας από οτιδήποτε μη ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΟΧΙ γαμοι με εισβολεις.Να διατηρήσουμε τη μοναδικοτητα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.

    11. Με τόσες κλοπές και διαρρήξεις που γίνονται στην Ελλάδα το κράτος θα έπρεπε να προστατεύει τους πολίτες περισότερο ειδικά τα ανήμπορα γεροντάκια και να τιμωρεί παραδειγματικά τους ληστές!Εδώ μάλλον γίνεται το αντίθετο!Εύγε στον παππού!

    12. Νροπη !!!! Εβαλαν χειροπεδες σε 88 χρονο επειδη δεν τον σκοτωσαν οι εγκληματιες!!!!
      εισαγγελεα να ψοφισουν τα μπαστσταρδα σου λεχριτη!!! Μαυρος καρκινος να φαει τα σωθικα σου αληταρα πουτανας γιε!

    13. Δεν εκατσε να τον σιδερωσουν και ιδου τα αποτελεσματα…………..Ασχολιαστο………..

    14. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΙΟ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ , ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΞΩ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ , ΑΝ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Η Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΑΣ ! ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΝΩΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ , ΑΔΕΛΦΕΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ , ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ! ΑΔΕΛΦΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ , H MONH ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ , ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ! Ο ΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΝΑ ΝΩΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ !

    15. Αριστεροι φασιστες αφηστε τον ελευθερο. Μεγαλος ανθρωπος ειναι. Δεν ντρεπεστε να τον ταλαιπωρειτε?

    16. ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ ΚΩΛΟΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΒΡΕΘΩ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΩ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ!!!!!!!!! ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

    17. Τρελογερος που νόμιζε ότι πολεμούσε στην Κορέα από το Αλτσχάιμερ
      Που ζούμε στην άγρια Δύση;
      Μέσα να μπει.

      1. Δεν γαμιεσε και εσυ ρε μπιλαρα, πανε παρε τα χαπια σου γιατι περασε η ωρα και το μυαλο σου θολωσε.

    18. ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ! ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΕΞΑΛΛΟΣ , ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ! ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΓΡΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ , ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΠΙΣΩ , ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ , ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ! ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ , ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ! ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ
      ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !

    19. Αλυσοδεμένος ο παππούς, ενώ ο Σαββίδης στο απυρόβλητο.

    20. ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΗ?
      ΠΟΥΣΤΗ ΔΗΚΑΣΤΗ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ.

    21. Ποια προθεση ρε γαμημενοι; Σηκωθηκε και πηγε ο γερακος στο σπιτι των αλβανων να τους σκοτωσει; Ή μηπως σε λιγο θα μας πειτε οτι πηγαμε εμεις στην αλβανια και τους σκοτωνουμε; Ρε γουρουνια και βαλατε χειροπεδες σε 88 ετων ανθρωπο, φοβηθηκατε μη σας φυγει; Γαμω τα σπιτια σας και τις μαναδες που σας εκαναν ξεφτυλισμενοι να ξερετε θα σας κρεμασουμε κατα χιλιαδες στους δρομους προδοτες ανθελληνες ρουφιανοι

    22. Ψευτονεοελληνικη ξεφτυλα σε ολο της το μεγαλειο… που καταντησαμε….

    23. Μπράβο ρε παππού, αν είχαν έρθει σε μένα θα είχαν χειρότερη τύχη, τους περιμένω με ψαροντούφεκο. Πάντα είναι πρόχειρο και οπλισμένο. Και ας με δικάσει όποιος μαλάκας θέλει, μετά ας πάνε να ξανά κάνουν τα ίδια σε άλλον. Τέρμα ο μαλάκας πέθανε.

    24. Με την Νέα Δημοκρατία δεν είχαμε τέτοια εγκληματικότητα.

    25. Μπράβο που και σε αυτή την ηλικία είχε ψυχή .Αθώος από μένα και εύγε του ! Όσο για την Ελληνική νομοθεσία είναι μπουρδέλο όπως έχουν καταντήσει και όλη η χώρα μια πουτάνα που μας γαμάνε και έχουν στο τέλος και δίκαιο . Εγώ πάντως εάν μπουν στο σπίτι μου θα χαιρετήσουν τα εγκόσμια τους δια παντός .

    26. ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΝΙΑΒΟΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΗ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΕΟΜΗΧΑΝΗ,ΚΑΙ ΩΠΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ,ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ,ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΟΤΗΣΗ.
      Η ΟΙΚΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ.
      ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΚΟΥΛΤΟΥΔΙΑΡΙΔΕΣ.

    27. ΕΥΓΕ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΗ ΜΑΓΚΑ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΣΤΑ 80 ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΠΡΑΒΟ.ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΡΑΚΗ ΚΩΛΟΔΙΚΗΓΟΡΕ ΥΠΕΡΑΣΠΟΙΣΤΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΙΣΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΑ

    28. που είναι ο κόσμος των Αθηνών να του συμπαρασταθεί?έπρεπε να πάει ο κόσμος να τον στηρίξει.καλά έκανε.τι έπρεπε να κάνει?να κάτσει να τον γαμησουν?πολύ καλά τους έκανε μπράβο του!!!!!

    29. Αφήστε τους μετανάστες ελεύθερους να σας κλέβουν φασίστες ! Ναζιστής όποιος αντισταθεί, Χιτλερικός όποιος δεν παραχωρήσει σπίτι & υπάρχοντα σε μετανάστες. Η αταξική κοινωνία είναι προ των πυλών σύντροφοι ! Ζήτω ο Μπακούνιν ! Ζήτω η Lehman Brothers ! Wall Street rules !

    30. Πολύ καλά τους έκανε.επρεπε να τους ξαπλώσει όμως.κριμα που πήρε τον έναν ξωφαλτσα Κ τον άλλον καθόλου γιατί μπορεί να φάνε 7χρονακια Κ φτου φτου ελευθερία…
      Αφού θέσπισαν νόμους οι συρριζαιοι να βγάζουν τα κατακάθια σε 7χρονια τί να πω..

    31. Νομιζω οτι ολοι νομοι ειναι υπερ τον κακοποιων .γιατι να μην μπορω να αμηνθω στην αδικια αυτη μεσα στο ιδιο μου το σπιτι? Νομιμα. ξερεις ποσο αδικο ειναι να τους λεμε και ευχαριστω. εμενα προσωπικα με κλεψαν πρην λιγο καιρο και ειχαενα σεβαστο ποσο απο μια συναλλαγή που λογο ωρας δεν προλαβα να βαλω στην τραπεζα φυσικα με παρακολουθουσαν .δεν ξερεις πως θα κατέληγε αυτη η κατασταση και μπορει να ηταν ο παθων τραυματιζμενος για να μην κατηγορηθεί οτι έβλαψε ενα ΚΑΚΟΠΙΟ.ΑΡΑ ΑΞΙΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΜΙΣΟΥΝ ΚΟΙΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΜΕ??πολύ δημομοκρατια εχουμε τελικα

    32. Μπράβο στον παππού είναι μαγκας.αν δεν το έκανε αυτό τώρα θα τον έβρισκα στραγγαλισμενο όπως και σε άλλες περιπτώσεις ηλικιωμένων.την επόμενη φορά θέλω ναμπουν στο σπίτι ψευτοκουλτουριαριδων δήθεν ανθρωπιστων αριστερων να δω τη θα κανουν

    33. Βάλανε χειροπαιδες στον παππού τα καθίκια? Ξεφτίλες. Έπρεπε να τους είχε σκότωσει και τους δυο.

    34. Αφήστε τον ελεύθερο και δώστε του για δώρο ένα G-3.και αν τολμάνε τα φασιστοαλβαναρια ας ξανακοπιασουν.

    35. Στο αποσπασμα το κατακαθι που δεν εκατσε να τον σφαξουν και να τον σιδερωσουν.Αμεσα τεστ DNA σε οσους ειναι πραγματικοι ελληνες οπλοφορια οπλοκατοχη και οπλοχρησια.Οσοι θα εχουν οπλα να εχουν και την υποχρεωση να πολεμησουν ασχετως ηλικιας

    36. Γιατι άραγε ειπε ψεματα ο παππους στην αστυνομία και τον πανε και για ψευδορκία?
      Μια με σπαθί μετα αποδείχτηκε πιστόλι….μηπως ήθελε ΑΙΜΑ ο απόστρατος καραβανας?
      Γιατι οι κλέφτες έφευγαν χωρις να τον χτυπήσουν και απο πίσω αυτος πυροβόλησε?
      Ήθελε ΑΙΜΑ ο γερος….

      1. ΑΙΜΑ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ Μ16 ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΧΟΙΡΕΣ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΙΜΕ..

      2. Και καλά έκανε. Μπήκαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν και ίσως και χειρότερα. Και γω το ίδιο θα έκανα. Και αν είσαι και συ τέτοιο κατακάθι που κάνεις το δικηγόρο τους να περιμένεις τα ίδια.

      3. Γιατι άραγε ειπε μλκίες ο Ανώριμος εδώ και μας τα ζαλίζει?
        Μια έτσι μια γιουβέτσι….μηπως ήθελε ΦΘΟΥΤΣΑ ο λαθρολάγνος ανθέλληνας?
        Γιατι οι κλέφτες μπήκαν για να τον χτυπήσουν και αυτος αμύνθηκε ε?
        Ήθελε ΦΘΟΥΤΣΑ ο Ανώριμος….

      4. Τι λες ρε παπάρα όταν μπούν στο δικό σου σπίτι κάτσε να σε πηδήξουν.

    37. ΤΟ, ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΕΝΗ ????????????????????
      Ο ανθρωπος καταθεσε οτι τον τριπισε με σπαθι…

    38. Νομοθεσία ΗΠΑ. Τέλος. Το σπίτι είναι άσυλο και οποίος μπει στο ΧΩΜΑ.

    39. Υποκλίνομαι στον παππού.Απέραντος σεβασμός και εκτίμηση στο πρόσωπό του.Αφήστε τον ελεύθερο,διαφορετικά ανάβετε πράσινο φώς σε κάθε είδους κακούργους να μπουκάρουν όπου γουστάρουν και γίνεστε ηθικοί αυτουργοί στα εγκλήματα που θα διαπράξουν…

    40. Οι νομοι που εχουν επιβληθει απο τους προδοτες πολιτικους εχουν σκοπο να αυξησουν και οχι να μειωσουν την εγκληματικοτητα ….Απαραδεκτος ομως και ο εισαγγελεας ….ο προισταμενος του πρεπει να του τραβηξει τα αυτια
      Τι θα εκανε αυτος ο γελοιος δικαστικος αν ηταν στην θεση του συνταξιουχου ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ και μονο που ασκησες διωξη για τοσες κατηγοριες

    41. ΟΙ ΑΠΗΝΕΙΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΑΣ :

      Δυστυχώς για την Ελλάδα οι Ελληνες πολίτες δεν έχουν το δικαίωμα της άμυνας όταν δέχονται επιθέσεις ακόμα και εντός των οικιών τους από ισλαμοφασίστες .

      Ούτω θα εξηγήσω στον ελληνικό λαό την αντιμετώπιση από την Ελληνική Δικαιοσύνη της σχετικής υπόθεσης του τραυματισμού του ενός εκ των δύο ληστών εντός της οικίας ενός γέροντα {88} ετών που απεπειράθησαν να τον ληστέψουν.

      Διευκρινίζω αν η σχετική υπόθεση είχε συμβεί σε κάποια καλώς ευνομούμενη χώρα , ο αντιμετωπιζόμενος ως κακοποιός και πολύ πιθανόν να καταδικασθεί σε πολυετή φυλάκιση , ακόμη και να απέκτεινε τους δύο ληστές εντός της οικίας του που τον οδήγησαν βιαίως οι εν λόγω κακοποιοί , δεν θα οδηγείτο καν στη Δικαιοσύνη.

      Η μοναδική ελπίδα του πραγματικού θύματος γέροντα είναι ότι το κατηγορητήριο που συνέταξε με υπερβάλλοντα ζήλο ο αρμόδιος εισαγγελεύς {πιθανώς να ζητήσει και την προφυλάκισή του} εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Μεικτού Ορκωτού Δικατηρίου, όπου οι πολίτες έχουν την πλειοψηφία και δεν νομίζω ότι θα συμφωνήσουν με αυτό .

      Το σχετικό κατηγορητήριο είναι το αναφερόμενο κατωτέρω :

      Ληστές : Απόπειρα ληστείας με το ελαφρυντικό του νεαρού της ηλικίας {όπως και ο βιαστής Πακιστανός δολοφόνος της Μυρτούς στη νήσο Πάρο} και της μεταμέλειας της πράξης τους . Πλημμέλημα και τελικώς μικρή ποινή πιθανώς με αναστολή . Ανήλικοι γαρ !…

      Θύμα – Θύτης {88 ετών} : 1. Σκοπούμενη βαρεία σωματική βλάβη Κακούργημα . 2. Παράνομη οπλοκατοχή Πλημμέλημα . 3. Παράνομη οπλοχρησία βαρύτατο Πλημμέλημα με μη εξαγοράσιμη ποινή. 4. Ψευδορκία.
      Δηλαδή ο υπέργηρος που προστάτεψε τη ζωή και την περιουσία του εντός της οικίας του, σύμφωνα με το κατηγορητήριο πιθανώς θα καταδικασθεί στον εντός της φυλακής θάνατόν του από την κατηγορούσα Αρχή. Οι δε ληστές θα συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους .
      Κι ‘ αυτό διότι αυτή την κοινωνία ραγιάδων επιθυμεί η αδέκαστη Ελληνική Δικαιοσύνη , για λόγους που χρήζουν απαντήσεων.
      28-3-2018 Φ.Π.

    42. Ένα μεγάλο μπράβο στον κύριο που υπερασπίστηκε την ζωή του σε αυτή την ηλικία . Να του δοθεί άδεια για ραβδωτό όπλο και να του δώσουν και μετάλλιο . Δίωξη πρέπει να κάνουν σε όσους δεν κάνουν την δουλεία τους και κυκλοφορούνε αυτά τα σκουπίδια

    43. Βάλτε τον φασιστα υποψήφιο Ράμπο φυλακή όπως βάλατε τους αλητηριους τρομοκράτες του λαού χρυσαιγιτες.Αυτοι μόνο με σφαίρα στο μέτωπο,ξύλο και φυλακή καταλαβαίνουν!!

      1. μωρη αδελφη κραγμενη ευχομαι να μπουν στο σπιτι σου και να σου κανουν τα δεοντα ….αν και εσενα θα σου αρεσει κυναιδε

        1. ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΛΟΥΛΟΥ

      2. Τι να σου πει κανεις τώρα εσένα. Τι ειδους φρούτο είσαι παλι εσύ. Με τους απόλυτους που κυβερνανε εκδηλώθηκαν πολλα φρούτα και πολύ κοπριά επέπλευσε στη θάλασσα της Ελλάδος. Θα εκλαιγα απο τα γέλια εαν δε ήξερα πως τα πράγματα είναι σοβαρά με όλη αύτη την κομμουνιστική σαβουρα. Α και που είσαι να μη λες φασίστας, να λες μπολσεβικος…

    44. Η κατασταση πλεον, οσον αφορα την εγκληματηκοτητα, εχει ξεφυγει προ πολλου και πρεπει να αλλαξει ο αθλιος νομος που εξησωνει θυτη και θυμα!!! Ο παπους ειχε καθε δικαιωμα να προστατεψει την ζωη του και την περιουσια του μεσα στο σπιτι του, μονο που εκανε μισες δουλειες, επρεπε να τα ξαπλωσει κατω τα κοπροσκυλα στελνοντας τα πεσκεσι στο διαολο!!! Δεν παει αλλο! Παρτε τις καραμπινες και αλλαξτε τους τα φωτα των θρασυτατων πουσταριων, που εισβαλουν οπου βρουν!!! Τον παπου να τον αφησουν αμεσως ελευθερο!!! Να αγιασουν τα χερακια του!!! Εχουν μαζεψει ολα τα αποβρασματα μεσα στη χωρα!!!

    45. Αν στο νοσοκομειο σημερα ηταν ο 88 χρονος , ο εγκληματιας θα ειχε αφεθει ελευθερος οπως γινεται παντα.
      Ειναι και αυτο ενα απο τα μετρα γενοκτονιας των Ελληνων… μας χτυπουν απο παντου

    46. Anonymous την ειπες την εξυπναδα σου ηλιθιε αν ηταν καποιος ηλικιωμενος συγγενης σου στη θεση του κυριου
      Αποστολου να δω τι θα ελεγες ανθελληνικο σκουπιδι

      1. Εύσπλαχνο φασιστα ναζιστη δολοφόνο ψυχών πρώτη φορά βλέπω.Ασε που σε κόβω για μουνιτσα!!

    47. Αλλοδαποί σακατευουν στό ξύλο ηλικιωμένους μέσα στο Σπίτι τους. Βασανιστήρια για πλάκα από Μίσος για τούς ΈΛΛΗΝΕΣ από Ρατσιστές λαθρο- εισβολείς και προδότες πολιτικοί – ΜΜΕ -δικαστές τούς δικάζουν για πλημμέλημα ενώ τόν αμυνόμενο για Κακούργημα. Τί άλλο θέλετε; Χρυσή Αυγή η Μόνη Λύση για τόν Έλληνα—

    48. Φασιστα σκατογερε στον τάφο σου θα τα έπαιρνες τα χρυσαφικά;;;από κακιά πυροβόλησε τα παιδιά πολαιμοχαρης φασίστας!!

      1. Το ότι εισέβαλαν στο σπίτι του να τον ληστέψουν δε σε νοιάζει βρε κόπανε?Εσύ όταν θα μπουν στο σπίτι σου στείλε κ..ο πανίβλακα.

      2. ΒΡΕ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΩΝ ΟΡΧΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ…….
        ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ….ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ,
        ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ;;;
        ΑΝ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΔΙΨΟΥΝ ΠΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ…..ΑΠΛΑ…..ΓΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΩΝ ΑΧΥΡΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ……

    49. Μπραβο παππού λεβέντη ετσι πρεπει να φερόμαστε στα εισαγόμενα και μη…κακοποιά στοιχεία!!!

    50. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ , Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ! ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΗΔΗ ΝΟΜΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ! ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ Η ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΠΛΟ , ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ! ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΑΔΕΛΦΕΙΑ ! Ο ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ! ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ !

    51. Κυριε,
      Εισαγγελεα , εαv εσεις εισαστε στην Θεση του κατηγορουμενου τι θα κανατε, θα τον αφηνατε να σας ληστεψει,κλεψει, σκοτωση, μεσα στο σπιτι σας;;;;;;;Δηλαδη το σπιτι μας για εσας, δεν εχει καμια αξια!!!
      δεν μας προφυλαση!!!!! αυτο το υποκειμενο τι ηθελε, μπηκε κα ληστεψη, κι να του πουν περιπεραστε, ο Αξιοτιμος,
      88χρονος, επαναλαμβανω 88χρονος, τι θελατε να κανη ;;;; να τους χαιδεψει, φοβηθηκε Κυριε, φοβηθηκε, τοσα κι τοσα γινοντε, πειτε μου την ηλικια σας, να σας πω γιατι δεν φοβασθε, η ηληκια μετραει, αμεσως να αφησετε ελευθερο τον 88χρονο αξιωματικο του τιμημενου λιμενικου που σας φυλαγε τοσα χρονια……
      καλο Πασχα.
      Αγγελος Κουγιας 77ετων

    52. Καλά τους έκανε να αγοράσει το χέρι του .Ας θυμηθούν τι έχουν κάνει οι Αλβανοί στην πατρίδα μας βιασμούς κλεψιες ναρκωτικά καλά τους έκανε ο παππούς μακάρι όλοι να αντιδρούσαν έτσι .

    53. Αφήστε ελεύθερο τον παππού και δώστε του πίσω το οπλο.Ο άνθρωπος προστάτευσε την ζωή του και την περιουσία του.

    54. Εμενα η αποψη μου ειναι οτι οποιος δικαστής, καταδικάζει Έλληνα πολίτη όταν αυτός αμύνεται, να κανουν μπουκα στο σπιτι του για να καταλαβει και αυτος τη γλυκα απο πρωτο χερι ! το θεμα ειναι οτι και αυτοι δεν μπορουν να κανουν και πολλα πραγματα με το υπαρχον νομικο πλαισιο αναγκαστικα εφαρμοζουν ολα οσα τοσα χρονια εχουν ψηφισει οι προδοτες της χωρας μας. Το πιθανοτερο ειναι μετα την ανακριση να οριστει δικασιμος και να αφεθει ελευθερος ο παππους, ειδωμεν μην προτρεχουμε ας δουμε τι θα αποφασιστει πρωτα για την τυχη του.

    55. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΡΡΗΧΤΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΦΟΒΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΟΚΩΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΑΦΟΒΑ !!!!!!!!!! ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ !!!!!!!!!!!!

    56. ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΣΚΗΣΑΙ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ 88 ΧΡΟΝΟ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ,ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΥΟ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100ΑΔΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΜΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ?????? ΜΗΠΩΣ Κ.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΡΟΒΟΔΙΣΟΥΜΕ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ???????? ΒΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ !!!!!!!! ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΥΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΡΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ???? ΤΙ ΧΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ???? ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΑΡΡΗΧΤΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙ’ΑΥΤΟ ???????? ΠΟΣΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΤΑΝΤΥΣΑΜΕ !!!!!! ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΑΝΗΓΥΡΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΤΑΝ ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!!!!!!!!! ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ !!!!!!!!!!!

    57. ΑΞΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ…ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ….ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ….ΘΑ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

    58. Οι Έλληνες δεν έχουν το δικαίωμα στην άμυνα, ούτε μέσα στα ίδια τους τα σπίτια ! Αυτή είναι η δημοκρατία και η Δικαιοσύνη ; Μόνο να προστατεύουν τον κάθε λογής παράνομο ; Αυτοδικία θεωρείται να υπερασπιστούμε τον προσωπικό και οικογενειακό μας χώρο ; Τι είναι αυτά ;

    59. Όποιος δικαστής, καταδικάζει Έλληνα πολίτη όταν αυτός αμύνεται, είναι ένοχος έσχατης προδοσίας και με βάση τα άρθρα από το 134 και μετά θα περάσει από δίκη, όταν ο Λαός θα πάρει την εξουσία στα χέρια του.

    Comments are closed.