ΕΚΤΑΚΤΟ: «ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ» ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΦΥΡΙ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ!- ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ- ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! (ΦΩΤΟ & BINTEO)

Κοινοποίηση:
ΤΑΚΗΣΣ

Θύμα επίθεσης έπεσε ξανά ο γνωστός Ολυμπιακός και τηλεπερσόνα Τάκης Τσουκαλάς.

Νεαρός άνδρας επιτέθηκε εναντίον του στην Ακτή Μιαούλη τον χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι επιχείρησε να του αποσπάσει χρήματα.

Επίθεση με σφυρί δέχθηκε ο Τάκης Τσουκαλάς – ΦΩΤΟ

Ωστόσο παρενέβησαν άμεσα αστυνομικοί που συνέλαβαν τον δράστη.

Πρόκειται για έναν 36χρονο οποίος έχει απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ο Τάκης Τσουκαλάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Να θυμίσουμε ότι κατά το παρελθόν ο κ. Τσουκαλάς είχε ξαναδεχθεί επίθεση έξω από το σπίτι του στα Καμίνια.

Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού τότε δέχθηκε επίθεση από έξι άτομα που έφεραν σιδερογροθιές. Οι άγνωστοι του έκλεισαν το δρόμο με δύο αυτοκίνητα και τον ξυλοκόπησαν…

Αντιλαμβανόμενοι πως ορισμένοι γείτονες άκουσαν τις φωνές και ειδοποίησαν την Αστυνομία, οι δράστες της επίθεσης τράπηκαν σε φυγή.

Η επίθεση είχε σημειωθεί μετά τη τηλεοπτική εμφάνιση του Τάκη Τσουκαλά, στην οποία ο οπαδός του Ολυμπιακού εμφανίστηκε με ηλεκτρική σκούπα για να πανηγυρίσει το 3-0 επί του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δείτε τι είχε γίνει τότε και τι σχολίασε ο γνωστός παρουσιαστής:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Με την σφυρια μπορει να συνελθει και να κοψει τις μαλακιες που λεει και κανει ….αντε με τον καθε αρρωστο βλακα…….

  2. ΤΑΚΗ, ΚΑΙΤΟΙ ΕΊΜΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΎ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΊΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΞΈΡΩ ΌΤΙ ΔΕ ΘΑ ΉΘΕΛΕΣ ΤΗ ΣΎΜΠΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΈΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ, ΌΜΩΣ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΩ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΉΤΑΝ ΒΑΡΒΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΎΤΙΜΟ ΕΧΕΙΣ ! ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΠΟΥ…..ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ…..ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ! ! ! ΑΝΤΕ ……ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΡΕ….ΜΑΓΚΑ ! ! !

  3. Άμα ήταν κανας ακροδεξιός και μάλωνε με κανα αριστερό θα γράφανε όλοι “δολοφονική επίθεση”, συλλήψεις, κακό, προφυλακίσεις..

  4. το μακελειό θα ξεβρομίσει την Ελλάδα αγκαζέ με τον Μαρινάκη….

  5. Μαρινακη εισαι οφσαιντ , γιατι ρε δεν διορισες καμμια 20αρια μπραβους να προσεχουν τον τσουκαλα ? , τοσο δισεκατομμηρια ευρω βγαζεις καθε χρονο ρε ουστ απο κει σπαγγοραμμενε

  6. Ούτε συνάδελφοι να είσασταν

  7. TAKH μην στεναχωριέσαι , ολυμπιακός ήταν δράστης , δικό μας παιδί , κάνε τα στραβά τα μάτια

  8. Τα θέλει και τα παθαίνει είναι αρρώστια αυτό που έχει όπως το έχουν και άλλοι ονομαζόμενοι “φίλαθλοι” πάσχουν από σοβαρή ψύχωση.

Comments are closed.