ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ – Ν.ΔΕΝΔΙΑ. KAI ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΚΑΣ8

Άγριο επεισόδιο μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και του Νίκου Δένδια σημειώθηκε μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής στην έναρξη της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου με τα μέτρα και τα αντίμετρα.

Ενώ ο χρυσαυγής βουλευτής μιλούσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας πέρασε από μπροστά του. «Δεν βλέπεις ότι μιλάω;» ήταν η αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη και ακολούθησε πανζουρλισμός. Βουλευτές από όλες τις πλευρές αντέδρασαν ενώ οι χρυσαυγίτες βουλευτές απειλούσαν, φώναζαν και πέταγαν νερά ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε και χειριδικία ενώ κινητοποιήθηκε η φρουρά της Βουλής, σπεύδοντας στην Ολομέλεια.

Ο προεδρεύων Μάκης Μπαλαούρας απέβαλε τον Ηλία Κασιδιάρη από την αίθουσα ενώ ο χρυσαυγίτης βουλευτής βγαίνοντας, μαζί με τους υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής από την Ολομέλεια φώναζε «γ@&#%α μια αδερφή για τα μνημόνια και τα αίσχη που φέρνουν στη Βουλή» ενώ ο Γιάννης Λαγός έλεγε ότι ο Κασιδιάρης χτύπησε τον Δένδια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

90 Σχόλια

  1. Κρίμα. Λίγες έφαγε. Επρεπε να φάει πιο πολλές φάπες. Να αγιάσει το χεράκι του.

  2. Σιγα τα αιματα ρε ΑΡΔ ψευτες και υποκριτες.Χρυσαυγιτες σας θελουμε ποιο σκληρους!Την αλλη φορα φαπα ξαπλα σε μασονοδεξια και συριζοκουμουνια.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΗΝΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ!

  3. Έλα βρε Κιμ από τη βόρεια Κορέα στη βουλή να τη καθαρίσεις όπως ξέρεις εσύ κ να τους κρεμάσεις ανάποδα μόνο εσύ θα ξεβρωμισεις την λαμόγια του 1981 μέχρι τώρα .όσο για τον ελληνικό λαό;πέρα βρέχει τρωνει σανό Παπανδρέου 40 χρόνια.

  4. Εεεεεεεεερεεεεε εσυ που λες ΤΣΙΤΣΙΔΙΑΡΗ επιτρεπεται ο πνευματικος σου πατερας ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ Να φωναζει ΦΡΟΥΡΑ δεν αρμοζουν αυτα σε υπερδημοκρατες αριστερους !!!!

  5. ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑ ΟΠΩΣΛΕΜΕ ΦΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ;;;;;;;;;;

  6. ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ…..ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΦΡΟΥΡΑΑΑΑ ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑ.
    ΜΠΑ ΠΡΟΒΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΦΡΟΥΡΑ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΑΜΑΑΑΑ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

  7. ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!.. ΕΞΑΛΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.. ΤΩΡΑ Ο… ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΙ , ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΟΠΩΣ Η ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΝΩ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΣΚΟΥΖΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ..

  8. Εστησαν το επεισοδειο οι μνημονιακοι αλητες συριζα-νδ για να ψηφισουν σε αγαστη συνεργασια το τεταρτο μνημονιο. Απο το πρωι εψαχναν τροπο τα μνημονιακα καριολια του συριζα και της νδ να αποβαλουν την χρυση αυγη για να μην υπαρχει αντιμνημονιακος λογος. Πιστευω πως μετα απο την προκληση εναντιον ενος αντιμνημονιακου λαικου κινηματος η απαντηση θα πρεπει να δωθει την τεταρτη στο συνταγμα.. !!

  9. ΗΛΙΑ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΗΝ Χ.Α. , ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ , ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΜΗΝ ΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ , ΑΙΜΑ ΞΥΛΟ ΤΙΜΗ Χ.Α. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!!!!

  10. Ξυλο γα@@@σι και κρεμαλα παντου.πριν μας κρεμασουν ολοι αυτοι οι καραγκιοζηδες να το κανουμε εμεις.παλιολαμογια του κερατα.

  11. Όλος ο κόσμος θέλει να τους μπαγλαρώσει στο ξύλο,αλλά δεν μπόρει…και λίγα του έκανε του μνημονιάκια,τυχερός ήταν!?

  12. Ηλία σεβάσου τον…”δημοκράτη” Δένδια ! Η καταπληκτική μας δημοκρατία κινδυνεύει από την ΧΑ ! Χα χα χα χα χα χα Έλεος

  13. Μπράβο ρε Ηλία.
    Καλά έκανες στο καθίκι. Εδώ που τα λέμε, και λίγα του έκανες. Επρεπε να τον τσακίσεις στο ξύλο. Αυτοί μας έφεραν σε αυτό το κατάντημα. Οι αλήτες.

  14. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ

  15. ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΤΕΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ – ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΚΑΒΟΙ

  16. Δένδιας,Τσίπρας,Κασιδιάρης,Μιχαλολιάκος και λοιποί βουλευτές της εκτρωματικής πολιτικής σκηνής αυτής της άθλιας χώρας αξίζουν όλοι μια σφαίρα στο κεφάλι.Η δημοκρατία ας πεθάνει στη χώρα που τη γέννησε.Θάνατος στους αριστερούς,στους δεξιούς,στις τράπεζες,στην εκκλησία,στους καπιταλιστές,στους μουσουλμάνους,στους λάθρο!Όλοι κάτω,πάνω κανείς!

  17. ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΑΟΥΡΟ ! ! ! ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΕΛ,ΝΔ,ΠΑ.ΣΟ.Κ ΚΑΙ ΛΟΙΠΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ! ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΝΤΑ,ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ! ! ! ΔΕΝΔΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ……ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ,ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ……ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ; ΖΗΤΩ Η ΜΑΣΟ…Α,ΟΙ ΣΤΟΕΣ,ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝ….ΕΣ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ! ! !

  18. Λαμόγια το ξύλο είναι το λιγότερο που σας πρέπει … Κρεμάλες στο σύνταγμα για όλος του σκατόψυχους που ξεπούλησαν την χώρα μας ….

  19. Εγω πιστευω οτι ειναι στημενο καθαρη παραπληροφορηση και τιποτα παραπανω , εν ωψη του νεου μνημονιου προσπαθουν να αποπροσανατολισουνετον κοσμο να “καμψουν” την οργη του κοσμου προκειμενου να περασουν πιο ευκολα το 4ο μνημονιο , χρησιμοποιωντας την χ.α., σαν ασπιδα αμυνας με το γνωστο προπαγανδιστικο τους λεξιλογιο

  20. Ρε ο βλακοδενδιας ψαχνοτανε τι δουλεια ειχε στα εδρανα της χ.α.Πηγε να κοψει δρομο?
    Τη μακακια του πηγε να κανει.Αρε κουλη διπλοπροδοτη να σε χαιρονται οι ψηφοφοροι σου με τα μπαζα που εχεις για βουλευτες.
    Ρε πολιτικο ηθος ειναι να μη σπεκουλαρεις τον ομιλοντα.Οι κκεδες εχουν περισσοτερο ηθος απο τα λαμογια της δεξιας.Βλαμμενοι ελληνες να τον χαιρεστε τον κουλη σας καλες παρτουζες

  21. ΑΝ ΤΟΝ ΕΔΕΡΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..ΞΥΛΟ ΣΟΥΤΙΑ ΚΛΠ…ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΑ…ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟΣ..

  22. ‘Επρεπε να εμπλακούν και οι υπόλοιποι της Χρυσής Αυγής και να τους σαπίσουν στο ξύλο για να ευφρανθεί η ψυχή του ελληνικού λαού που την έχουν καταρρακώσει!!!Να αγιάσει το στόμα του και το χέρι του μαζί, αν υπήρξε ξυλοδαρμός.Αφού δεν καταλαβαίνουν με το καλό,θα αναγκαστούν να καταλάβουν με το κακό.Δεν τους αντέχει άλλο ο ελληνικός λαός!!!Τους έχει αηδιάσει!!!Όσον αφορά τη κίνηση του κ.Δένδια ,να περάσει μπροστά από το βουλευτή την ώρα που μίλαγε ήταν πολύ προκλητική.Το λιγότερο που έδειχνε ήταν ασέβεια προς το συνομιλητή του.Αυτά δεν επιτρέπονται ούτε σε μικρά παιδιά!!!Όσον αφορά,δε,το σχόλιο του κ. Μπαλαούρα ότι μολύνει τη Βουλή,νομίζω ότι εδώ ταιριάζουν δύο εκφράσεις του ελληνικού λαού: “είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα ” και “εξ ιδίων κρίνουσι τα αλλότρια”.Μεγαλύτερη χολέρα από τους κυρίους που ξεπούλησαν τη πατρίδα μας,δεν νομίζω ότι υπάρχει!!!

  23. οταν εγω φωναζα οτι εαν δεν χυθει αιμα να καθαρισει ο τοπος απο τα λαμογια καποια καλα παιδακια μου ελεγαν ”μπηκες σε εναν χωρο που δεν εχεις καμμια δουλεια”..Εαν δεν υπαρχει αντιδραση δεν υπαρχει και λυση. Οποιος εμποδιζει την αντιδραση ειναι συστημικος παιχτης . Δεν ειμαι χρυση αυγη και γενικα δεν ειμαι κομματικος πολιτης, αλλα ο βλαντ εκλεισε μεσα στην αιθουσα τους βογιαρους οι οποιοι ηταν υπευθυνοι για τις παθογενειες της χωρας και τους παλουκωσε. Ο ηλιας καλα εκανε και χειροδικησε, αλλα αυτο δεν ειναι αρκετο. Το συστημα στην ελλαδα ειναι διεφθαρμενο και πολυ υσχηρο και χρειαζεται ενα γερο σοκ για να αποτυναχθει…ο νοων νοητω.

  24. OI MONOI ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ Κ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ!!!!! ΧΑΧΑ
    Κ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Ε?……..Κ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ”…. Κ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΕΣ Κ ΚΟΥΛΗΔΕΣ Ε?….. ΑΜ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΠΟΛΥ Κ ΠΟΛΛΟΙ!!!!

    K ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΠΑΛΙ Κ ΘΑ ΛΕΝΕ… ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΓΕΤΗ!!!.. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ!!
    ΧΑΟΧΑΟΧΟΑΧΟ
    ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΡΕ!! ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ……

  25. ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑ ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΩΛΕΙΤΑΙ-ΧΝΕΙΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΤΩΝ 289 ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΑΠΟ 4-5 ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ.

  26. ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΠΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜ@ΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  27. Aν ισχυει (που αν δεν υπαρχει ντοκουμεντο, δεν πιστευω τιποτα) οτι του εριξε σφαλιαρες ο λιακος τοτε λυπαμαι διοτι δεν εβαλε μυαλο και οχι για αρχηγος δεν κανει αλλα ουτε και για βουλευτης της ΧΑ. Αν δεν εχεις αυτοπειθαρχεια και πεφτεις καθε φορα στις παγιδες που σου στηνουν οι πολιτικοι σου αντιπαλοι, που εχουν μαλιστα και την ικανοτητα να κανουν το μαυρο ασπρο, τοτε δεν κανεις. Τους πολιτικους δεν τους βαζουμε στη βουλη για να παιζουν μποξ αλλα για να λυνουν υποτιθεται τα προβληματα του λαου. Δηλαδη αν η ΧΑ ηταν κυβερνηση και ο κας ηταν υπ. εξωτερικων και διαφωνουσε με τον Τουρκο υπεξ σε μια συναντηση τι θα εκανε θα τον πλακωνε στο ξυλο? Ελπιζω να μαζεψει λιγο τα νευρα του απο δω και περα γιατι θα τους παρει ολους στο λαιμο του. Αν δεν του αρεσει το βουλευτιλικι ας παραιτηθε και ας φτιαξει μια πατριωτικη ομαδα κρουσης και ειμστε ολοι μαζι του.

  28. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πουλημενα τομαρια του συνταγματικου τοξου και μονο απο την αντιδραση του συριζεικου κομουνιστοσκυλου καταλαβαινεις οτι ολοι τους ειναι το ιδιο πραγμα για αυτο και πολεμουν ετσι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την μοναδικη εστια αντιστασεως..

  29. εκπομπη αποψε με πολλες γραμμες στον αερα

  30. ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΕΦΑΓΕ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΗΛΙΑ , ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝΔΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΛΗΠΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ !!!

  31. Μολύνετε την βουλή λέει ο γελοίος (αυτός δεν είναι που κράτησε και ένα μικρό ποσό χρημάτων που δικαιούτο γιατί δεν του έφταναν τα 8000+ ευρώ που παίρνει).
    Τη βουλή,… που η μπόχα σε πιάνει και όταν περνάς απ’ έξω…

  32. Γιατί άραγε πήρε ο καμεραν την εικόνα την πιο κρίσιμη στιγμή ;
    Γιατί άραγε παρεξηγήθηκε ο Χρυσαυγιτης που πέρασε η φαλακρή ποδιτσα από μπροστά του ;
    Εμένα μου θυμίζει το …καράβια χάνονται και βαρκούλες αρμενίζουν . Και κυρίως ποια συμμορία βολεύει και εξυπηρετεί τέτοιες ώρες στο κυνοβουλιο των Εθνοκτονων τέτοιες καταστάσεις ;
    Ξυπνάτε γίδια , σας δουλεύουν ψιλό γαζί Όλοι τους .

  33. Σηκωθητε ρε από τους καναπέδες να πάρουμε πίσω την ελλαδα μας από τους ανθεληνες και τους προδοτες. ψηφηζουν αυτή για εμάς χωρίς εμάς μας ρώτησαν? Όλοι μας τους ξέρουμε τους βουλευτές μας ποιοι εινε σε κάθε έδρα. Τη περιμένουμε? Τη ζητιανια? Τα πουλάκια? Ή την αξιοπρέπειά μας.την ζωή μας!..

  34. ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ…………….ΛΙΑΚΟ ΒΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΕΘΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !! ΔΕΝΔΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΝΑ ΦΑΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ ΑΘΕΗ ΒΑΡΚΑΡΙΣΣΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΦΡΟΥΡΑ? ΕΤΣΙ Ε…………………..

  35. ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ ΛΙΑΚΟΟΟΟ!! ΞΥΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΣΚΥΛΟ…ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΜΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΒΡΩΜΙΛΟΥΣ!!

  36. Φαντασου ουτε η φρουρα δεν υπηρχε αφου πιναν καφε οι ξευτιλες χαχαχαχαχα

    1. Αφου θα τους μαμησουν τα μισθολογια τους γραφουν στη σμπουτσα τους,ολοι οι μπατσοι πλεον δειχνουν τον ισθμο της κορινθου

  37. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΒΟΘΡΟΣ
    ΚΑΙ Η Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚ@Τ@

  38. Πάλι ντοπαρισμενη ήταν η αποτρχωμενη Κασιδα?

    1. ο κασιδιαρης ειναι ο πατερας σου αριστερη λινατσα!!! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

  39. Μπράβο Ηλία αλλά έπρεπε να του σκάσεις δύο στη μούρη να το ευχαριστηθεί όλοι η Ελλάδα.

  40. Του χτύπησε το χέρι και μετά τον κορόιδευε μπράβο Ηλία ταραξίες τα νερά του βάλτου ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

  41. ΤΟ ΣΚΑΙ Βρίζει του υπαλλήλους της Βουλής επειδή δεν έδειξαν την μάχη του Δενδια με τον Κασιδιάρη. Κάθε ένας με τον πόνο του. Που να πάει αυτή η χώρα με εσάς ρε; ΤΙ πάτε και ψηφίζετε στην Βουλή ρε δεν ντρέπεστε;

  42. Έλα μωρέ τώρα…πως κάνουν έτσι για ένα χαστουκάκι που έφαγε ένας προδότης…δηλαδή όταν ο λαός θα κρεμάει τους προδότες της Ελλάδος πως θα κάνετε…;

  43. Μπραβο Ηλια αυτα κανουν και θα σαρωσετε στις εκλογες. Μη μασατε

  44. λυσα κακια απο μασονοδεξια και αριστερα κομμουνια χερι χερι.ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.

  45. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΙΑΚΟ ΠΟΥΤΣΑΡΑ ΕΤΣΙ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΚΕΪ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΥΛΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΟΝΟΥΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΥΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ

  46. ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Η η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝ ; ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΜΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ «ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ», ΒΡΗΚΑΝ ΕYΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ (ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΜΕ), ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΥΝ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΟΜΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΦΟΒΟΣ = ΕΛΕΓΧΟΣ , ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ;

  47. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ , ΟΙ ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΟΙ ΔΗΜ(Ι)ΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙ”ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ” ΤΟΞΟΥ , ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ

  48. Στεναχωριεμαι ομως το ξυλο πρεπει να το φαει κανενας συριζαιος η κομμουνι θα εχει μεγαλυτερη γλυκα να τσιριζουν υστερικα σαν βιασμενες πορνες

  49. μολυνετε την βουλη λεει ο καραγκιόζης ο προεδρος .ρε παρτε το στρατο και πεταξτε τους εξω ολους όπως εκανε ο Ναπολέοντας

    1. Ο βλακας πρεπει να φαει μια μυνηση απο 500 χιλ ψηφοφορους της χα,για εξυβριση.

  50. ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΑΚΟ ΣΠΑΣΤΟΝ ΣΤΑ 2 ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΜΑΣΩΝΟ

    1. θα σε στεναχωρεσω..κι αυτος μασωνος ειναι..μην τσιμπατε απ τον καυγα..ποιος ξερει τι θελουν μα περασουν στα μουλωχτα για να προσεχουμε την φασαρια

  51. όλες οι πουτάνες του “κλεπτοκρατικού τόξου” μια εταιρεία…

  52. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ. ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Κ ΖΗΤΟΥΝ Κ ΤΑ ΡΕΣΤΑ. ΡΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.. ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΑΣΕΝ, ΕΠΙΑΣΕΝ……

  53. ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΑ.
    Τσο και ΛΟ σε κάθε σιωνιστικό σκουπίδι των Ρότσιλντ και πισωγλέντη που έχει μετατρέψει το κοινοβούλιο των ένδοξων Ελλήνων του παρελθόντος σε κυνοβούλιο.
    Αναρχοάπλυτε Μπαλαούρα άντε πάενε ούρα.

  54. Ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.

  55. ξυλο και γ@μησι στους μπασταρδους προδοτες ανθελληνες μπ!νεδες!!!πεταχτηκε και η λουλου ο μπαλαουρας φωναζοντας στους χρυσαυγιτες οτι μολυνουν τη βουλη!!μεγαλυτερα μιασματα απο τους μπ!νεδες προδοτες πισωκροτηδες συριζαιους πασοκους δεξιους κουμμουνια δεν υπαρχουν!!να γειασει το χερακι του αν κοπανησε τη ποδιτσα τον δενδια!!σειρα να παιρνουν και οι υπολοιποι!!!!

  56. Ειλικρινα λυπάμαι.
    Κάθε συμπαθεια μου προς την Χ.Α. σημερα εξαφανιστηκε.
    Πατριώτης πανω από όλα σημαινει ηθος, σοβαροτητα, επιχειρηματα, μορφωση.
    Καμια ελπιδα για την αμοιρη αυτή χωρα.

    1. Άμα σου πω τραβά πνιξου, δεν θα ειναι ηθικό; καραγκιόζη!

    2. Προφανώς για εσένα αγαπητέ ο Στρατηγός Καραϊσκάκης που έβριζε, ήταν αμόρφωτος και σχημάτιζε πυραμίδες με κεφάλια τούρκων δεν ήταν πατριώτης!!! Δεν πειράζει οι απόψεις είναι σαν τους κώλους όλοι έχουν!!!

    3. Εχει ηθος ο δενδιας!Για τραβα ρωτα στη κερκυρα τι αλβανοσυμοριτες εχει αθωωσει!

  57. ΛΙΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ….ΕΤΣΙ ΚΑΥΛΟΜΕΝΟ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΨΙΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…ΝΑΤΟΣ ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!!

  58. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΟΤΕ ΔΑΓΚΩΝΕΙ.
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΠΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.

    1. ΕΣΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΕΡΑΣΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

    2. εσυ βουλωνε και τσιμποκωνε καναν πακιστανο συντροφο!!

    3. ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΜΑΜΑ ΜΠΑΜΠΑ ΘΕΙΕ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΜΠΑΜΠΗ ΚΩΣΤΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΑΛΛΑΧ ΓΙΑΧΒΕ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΜΑΜΑ ΜΠΑΜΠΑ ΓΙΑΓΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΝΙΚΟ ΑΛΕΞΗ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ…ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΛΕΣ..ΕΣΚΟΥΞΕ ΣΑ ΤΑΝΑΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΗ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΥΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΚΟΤΕΣ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΕΝΟΙ…ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ!ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΦΡΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΤΟ ΧΕΣΙΜΟ!!ΑΝΤΙΦΑ/ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΑΧΑ ΝΕΚΡΟΣ…ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΖΩΟ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕ ΗΔΗ ΝΕΚΡΕ

  59. Ποσα παιρνει η Χ.Α. για να πηγαινει κάθε φορα που περνουν επώδυνα μετρα αλλου την συζητηση.

    1. μνημόνια μέχρι να σβύσει ο ήλιος ρε ραγιαδόσκυλα…
      η χ.α. φταίει για όλα αφού….

  60. την ώρα που περνούσε ο μασόνος δενδιας χτύπησε στο χέρι του Κασιδιάρη.

  61. Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΛΑΝΙΔΙΑΡΗΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.

  62. ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΣΙΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

    1. μνημόνια μέχρι να σβύσει ο ήλιος ρε ραγιαδόσκυλα…
      η χ.α. φταίει για όλα αφού….

    2. ΘΑ ΕΣΚΙΖΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Η ΛΟΥΓΚΡΑ ΣΑΣ..ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ Η ΛΟΥΛΟΥ ΣΑΣ…ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗ ΧΑ Ο ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΣ ΣΑΣ…ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ…ΜΕΧΡΙ ΣΤΓΜΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΛΑΣΕΙ ΤΑ @@ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ…ΦΡΟΥΡΑ ΦΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ…ΦΩΝΑΞΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ ΑΝΑΝΔΡΗ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ…ΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΔΟΥΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ..ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΜΑΜΑ ΜΠΑΜΠΑ ΔΕΙΡΤΕ ΤΟΝ!Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣΒΙΑ ΡΕ ΖΩΟ,ΔΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ…ΦΩΝΗ,ΣΩΜΑ,ΜΟΥΡΗ ΑΝΤΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ CONOR MCGREGOR ΠΑΝΩ ΤΗΣ…

    3. Γιατι & ο Δενδιας γυναικοφερνει συντροφε;

    4. Γιατο& ο Δενδιας γυναικοφερνει συντροφε;

  63. Ο ΣΥΡΙΖΑ Στα βήματα του ΣΑΜΑΡΑ για άλλη μία φορά τώρα με το ΣΥΡΙΖΑ πριν με το ΣΑΜΑΡΑ. Κάποιοι Νεο Έλληνες λένε δεν σας άρεσε ο ΣΑΜΑΡΑΣ τώρα που σας γ@μάει ο ΤΣΙΠΡΑΣ και ο ΤΣΙΠΡΑΣ και ο ΣΑΜΑΡΑΣ είναι τα ίδια σκτα προδότες ο ένας είναι ο Δεξιός και ο άλλος ο αριστερός κομμουνιστής. Βλέπετε και αριστερά και δεξιά υπάρχει προδοσία.

    1. Πρέπει να είναι κάποιος εντελώς γελοίο υποκείμενο, για να μην βλέπει ότι την κουράδα που παριστάνει τον πρωθυπουργό ,τον έφερε ο γκαβός…

  64. ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΗΚΩΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟΚΑΝΕ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙΣΟΥ

  65. ακόμα σέρνεται εντός βουλής ο νεόδουλος φαλακροκόραξ ;

  66. ειμε δεξιοσ αλλα δεν θα ψηφησω ποτε μα ποτε νδ

    1. Κι οπως καθε δεξιος που σεβεται τον εαυτο του, εισαι κι` ανορθογραφος. Ακου ψηφησω. Ε, το βλακα.

  67. Μπαλαούρα βγάλε τον σκασμό ρε μπασταρδε!

  68. Ο/Η ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ λέει:

    ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΝΟΥΔΟΥΛΟ-ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΕΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ..

Comments are closed.