ΦΙΛΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΜΑΚΕΛΑΡΗ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΞΙΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ – ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ

    Κοινοποίηση:
    βεβφ

    Ο 30χρονος Πακιστανός, που έπνιξε την 17χρονη μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι τα ξημερώματα της Δευτέρα, κρύβεται εντός Αττικής και συγκεκριμένα στα βόρεια προάστια.

    Πηγές από το περιβάλλον του Πακιστανού υποστηρίζουν πως σήμερα θα παραδοθεί.

    Ο 30χρονος φυγάς, που δείχνει πολύ νεότερος από την ηλικία του (στην αρχή πολλοί πίστευαν ότι επρόκειτο για 20χρονο), θα υποστηρίξει πως είχε ένα άγριο επεισόδιο με το 17χρονο κορίτσι και ευρισκόμενος εν βρασμώ ψυχής το έπνιξε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε παίρνοντας μαζί όλα τα πράγματα του.

    Σοκαρισμένος από την δολοφονία της 17χρονης κόρης του στο Περιστέρι είναι ο πατέρας της Νικολέττας (η οποία χθες το πρωί είχε παρουσιαστεί ως Πακιστανή από τα ΜΜΕ).

    Διαβάστε στο σημερινό ΜΑΚΕΛΕΙΟ όλο το ρεπορτάζ όχι μόνο για το αποτρόπαιο έγκλημα αλλά και για όσους ευθύνονται για την αυξημένη εγκληματικότητα των λ@θραίων μπροστά στο δόγμα “άνοιγμα των συνόρων”.

    exofyllo3-8

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Είχε σχέση με ανήλικη και την σκότωσε κιόλας! Αυτοί που φωνάζουν (και σωστά) για τον Λιγνάδη και για τους λοιπούς βιαστές, παιδεραστές και το κακό συναπάντημα, που είναι τώρα;;; που έχουν κρυφτεί και δεν τους βρίσκουμε;;; μιλιά δεν βγάζουν…

    2. Μας αρέσει δε μας αρέσει εμείς οι γονείς φταίμε για όλα. Ότι δρόμο δώσουμε στα παιδιά μας αυτόν θα πάρουν. Δυστυχώς εμείς οι πατεράδες κυρίως έχουμε ξεχάσει πως μεγαλώσαμε και το πόσα χαστούκια είχαμε μαζέψει απ’τους γονείς μας για να γίνουμε σωστοί άνθρωποι. Τώρα μας έφαγε η πολύ ελευθερία που πολλές φορές γίνεται ασυδοσία. Θά δούμε και άλλα τέτοια. Έλεγχος, έλεγχος, έλεγχος και όση εμπιστοσύνη και αν έχουμε στο παιδί μας ποτέ δεν ξέρουμε τι καπνό φουμαρει ο άλλος.

    3. Προσωπικά θρηνώ μόνο για ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    4. Παπαδόπουλο θα λέτε και θα κλαίτε ραγιάδες!! Ζήτω οι 300 εγκλήματιες της Βουλής μπουρδέλο

    5. Ειχε και πατερα; Και της ελεγε σιγουρα ευγε για την μικτη σχεση της με τον κατατρεγμενο καημενο υπεροχο πακι. Ζητω ο Συριζα.

    6. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΣΤΑ ¨ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ¨ ;;;;;;;;;;;
      ΡΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΟΥ ¨ΚΑΝΕΛΛΟΥ¨ ΤΟ ΠΑΚΙ;

      Υ.Γ.: ΡΙΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    7. Οι γονεις κατ ερχην θελουν κρεμαλα.Δευτερον το ισλαμικο μπασταρδι θελει σουβλισμα οταν θα συλληφθει και οτι απομεινει απο δαυτον στα σκυλια.

    8. Οι Πακιστανοί είναι ταξικά αδέρφια μας.
      Μεμονωμένο περιστατικό η δολοφονία.

    9. ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ 30ΑΡΗΣ.
      ΠΗΔΑΕΙ ΜΙΑ ΑΝΗΛΙΚΗ 16-17ΕΤΩΝ.ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?
      ΕΝΩ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ? ΤΙΠΟΤΑ.

      1. Στην Ελλάδα ανήλική θεωρείται στα 16. Απο 16 και επάνω δεν ισχύει ο νόμος περί αποπλάνησης. Αλλάξανε πριν μερικά χρονια το ηλικιακό όριο απο 18 στα 16.

    10. 17- 1 χρόνο σχέση =16 χρονών παιδί κι ο πατέρας έδωσε και αντικλείδι στον επιβήτορα της αντικατάστασης !!! ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ !!!!!

    11. 5 χρόνια έχει ο Πακιστανός κάτι παραπάνω ο Αλβανός θα πέσει ρόλο και τα παιδια το τη θα πουν πόσο μικρά είναι κλπ ,,,,των πακιστανο σιμφερει να των καθαρίσεις εν βρασμό να φας εσύ τα 5 χρον κλπ έτσι για να στο έχουν

    12. Κρίνετε βόρεια προάστια δασκαλεμενος για αυτά που λέει η από πρεσβεία η οργανοση μέχρι 5 χρον έχει δεν τρώει παραπάνω

    13. Αφου ηταν ……….. και πηγε με το πακι!
      Εδω τους εχουμε για σκυλους και εσεις πηδιεστε με δαυτους?
      🤮

      1. ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΗ 17ΧΡΟΝΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟ ΚΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΓΚΕΓΚΕ;;; ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

        1. Ανήλικο δεν είναι μετά τα 16 .Μάθε και άσε τις φιλοσοφικές βλακείες

    14. Τι σοκαρισμένος να είναι ο πατέρας της? Κρέμασμα θέλουν οι γονείς

    15. Για τους μουσουλμάνους η ζωή της γυναίκας δεν έχει καμία αξία για αυτό την αφαιρούν και τόσο εύκολα
      Σκοτώνουν γυναίκες όπως εμείς σκοτώνουμε μερικά ενοχλητικά έντομα και ο λόγος είναι ότι στις χωρες τους δεν δικάζονται για τα ειδεχθή εγκλήματα τους
      Στο Νέο Δελχί για παράδειγμα που είναι και η πρωτεύουσα της Ινδίας υπάρχουν συμμοριες που κυκλοφορούν στους δρόμους ανεξέλεγκτα, σκοτώνουν και βιάζουν γυναίκες, πολλές φορές μπροστά στα μάτια των περαστικών και κανένας από φόβο δε τους καταγγέλει ούτε τους δικάζει ποτέ κανείς.
      Αυτές κυβερνούν και ορίζουν την πόλη και όχι η αστυνομία. Κάτι που προωθείται κι εδώ ειδικότερα στο κέντρο της Αθήνας.
      Με αυτο τον “πολιτισμό” θέλουν να αντικαταστήσουν τον Δυτικό Ευρωπαϊκό.
      Προσωρινά, γιατί μετά θα τους καθαρίσουν κι αυτούς για να μείνει στη γη να κυβερνάει τους ελάχιστους τσιπαρισμενους δούλους η Σιωνιστική ελίτ.
      Η οποία είναι πολύ ευθικτη όταν θεωρεί ότι τη θίγουμε αναφερόμενοι στα πολλά εγκλήματα της .
      Αυτοί πρέπει να μείνουν καθαροί γενετικά για να υποδουλώσουν όλους τους υπόλοιπους και να φέρουν τον Εωσφόρο να κυβερνά και φανερά πλέον τη γη
      Ο καιρός γαρ εγγύς .

    16. Ο μαλακας ο πατερας της γιατι της επέτρεπε να εχει σχέση με τον βρωμερο μουσουλμανο πακιστανο?? Τωρα τι ψαχνει να βρει, το γιατι την σκοτωσε??? Εβαλε τον κλεφτη μεσα στο σπιτι και μετα αναρωτιεται γιατι τον εκλεψε. Ηλιθιοι νεολληνες!!!

    17. Την Αγία Σοφία άμα ήθελε η Κωσταντινουπολη την επερνε είχε πλάτη τους μουσουλμανους ανατολής και βασιλείς μόνο όσοι περιοχή ανήκε το έδαφος δεν την ήθελε διότι η μουσουλμάνοι δεν ήθελαν αδικία

    18. μου έρχεται εμετός και αηδία με αυτά που διαβάζω….έχουμε ξεφύγει εντελώς…παλιοπουστα μητσοτάκη να το βρεις κι εσύ μια μέρα απο δαύτους

    19. Δέστε τον τον Σανυ.
      Ερωτύλος με μισοξυρισμενο κεφάλι.
      Τριάντα χρόνων γάιδαρος ήθελε και σχέση με πιτσιρικα.
      Μπορεί να μη της είπε την πραγματική του ηλικία στην αρχή.
      Τον πατέρα δε ξέρω γιατί αλλά μόνο που τον βλέπω μου δημιουργεί αποστροφή
      Δε τον άκουσα καν στο βίντεο.
      Μόλις οι Ομέρ και οι Σανηδες γίνουν κατά κανόνα σύντροφοι Ελληνίδων θα αφανιστούμε σα λαός εντελώς
      Είναι ανεμβολιαστοι και πολύ πιο υγιείς από τους Έλληνες. Κάνουν ακόμα καμάκι κάτι που οι Έλληνες έχουν κόψει αρκετά χρόνια και είναι πολύ πιο αρσενικοί.
      Πιστεύω ότι και στο κρεβάτι τα καταφέρνουν καλύτερα από τους γυναικοποιημενους δυτικούς.
      Στη τελική αυτό παίζει ρόλο σε μια σχέση
      Μη κοροιδευομαστε. Χωρίς ικανοποιητικό σεξ σχέση δεν υπάρχει
      Και το ικανοποιητικό ας το αφήσουμε. Χωρίς σεξ σχέση δεν υπάρχει. Στους περισσότερους Έλληνες δε κάνει κου-κου καν.
      Κι αυτό το λέω γιατί μου το έχουν πει πολλές και μικρές και όμορφες
      Και αυτά πριν την πανδημία.
      Φανταστείτε τώρα τι γίνετε
      Αυτοί είναι έτοιμοι συνεχώς

      1. Δεν είσαι καλά πληροφορημένος. Το φυτίλι των Πακικασανών και των πέριξ είναι πολύ κοντό. Για αυτό παράγουν για αυτούς πολύ μικρού μεγέθους προφυλακτικά.
        Απλά είναι στερημένοι και μουσουλμάνοι!!

    20. Καλημέρα, η αστυνομία έβγαλε μια ανακοίνωση για της γυναικοκτονιες ως εδώ καλά κλπ το άσχημο ζω Ελλάδα,,έχω νόμους Ελλάδα,,,δεν έχω νόμους Κωσταντινουπολης ,δεν είναι τυχαίο που κουνιέται ο Τούρκος σας το είχα πει θα χάσετε και Αιγαίο

    21. Η άλλη φιλη τάχει με έναν Ομέρ προφανώς.
      Άφησε το γράμμα:
      “Αφού δεν θα παρευρεθώ στην κηδεία σου, ζωή μου, σού εύχομαι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάζει και δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά σου, να μας φυλάς από εκεί ψηλά άγγελε μου. Κυριακή – Ομέρ.”
      Ομέρ Ομέρ τι εθνικότητας είναι το όνομα.;;;
      Ο πατέρας το πληροφορήθηκε από τις ειδήσεις ότι πέθανε η κόρη του
      Προφανώς έβλεπε περισσότερο τα βοθροκαναλα από το παιδί του
      Πολλοί αναρωτιούνται αν είναι Ελληνίδα .
      Εικάζουν ότι είναι Αλβανίδα.
      Η Μεγάλη Αντικατάσταση προχωράει με ικανοποιητικους ρυθμούς

    Comments are closed.