ΣΟΚΑΡΕΙ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΙΟΛΟΓΟΣ “ΩΣ ΚΑΙ 40% ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ! Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

    Με συνεχείς παρεμβάσεις του τις τελευταίες μέρες ένας από τους μεγαλύτερους και πιο καταξιωμένους Ιολόγους του κόσμου, ο Καθηγητής Jean-Michel Claverie επιχειρεί απεγνωσμένα ν’ανακατευθύνει το κυρίαρχο ρεύμα του διαρκούς πανεμβολιασμού.

    Με συνέντευξή του στις 6/9/21 στο τηλεοπτικό κανάλι CNEWS ευθύς αμέσως μετά την καταγγελία του ότι λογοκρίνεται δηλώνει:

    “Σοκαρίστηκα πολύ όταν ο καθηγητής Alain Fischer άρχισε να μιλάει για εμβολιασμό παιδιών σύμφωνα με μια επιτακτική αριθμητική..Δεν εμβολιάζουμε άτομα για μια ασθένεια που δεν τα προσβάλει. Η φυσική ανοσία που αποκτούν τα παιδιά είναι καλύτερης ποιότητας πιο διαρκής. Αυτή είναι πιο γενική γιατί αυτή δεν επαφίεται αποκλειστικά μόνο σ΄ένα στοιχείο του εμβολίου eαλλά πάνω στην πληρότητα των πρωτεϊνών του ιού. (σσ είναι πιο ολιστική). Και αποκτάται στο επίπεδο των βλεννογόνων, που είναι πολύ σημαντικό για αναπνευστικές παθήσεις… Φάντασμα η ανοσία αγέλης από το εμβόλιο που πια δεν κρατάει”..

    «Το να εμβολιάσεις τα παιδιά γιατί δεν εμβολιάστηκαν οι 80 άνω […] αυτό είναι σαν να ζητάς από άτομα που δεν κάνουν ποδήλατο να φέρουν την κάσκα/κράνος του ποδηλάτη » ….

    Στο λογαριασμό του στο Linkedin, πριν 4 μέρες ο ίδιος επιφανής Ιολόγος παρουσιάζει στοιχεία του Κέντρου για Έλεγχο και Πρόληψη Ασθενειών (CDC) —που είναι ο Ομοσπονδιακός Οργανισμός των ΗΠΑ σχετικά με την προστασία Δημόσιας Υγείας —για κρούσματα μυοκαρδίτιδας σε νέους. Προλογίζει ο καθηγητής:

    ”κάποια δεδομένα αξιόπιστα που ελπίζω να προκαλέσουν κρύα ρίγη στην πλάτη σε αυτούς που στρατεύονται για τον εμβολιασμό παιδιών, ενηλίκους και ανηλίκων.

    Για τους οπαδούς των ποσοστών που τόσο συχνά χρησιμοποιήθηκαν στα ΜΜΕ για να μας τρελάνουν να κάποια νούμερα: Για τους 12-15 ετών (mâles), πάνω από 2240 % (23 φορές περισσότερο) μυοκαρδίτιδες, 16-17 ετών (mâles) : + 3933 % (40 φορές περισσότερο), 18-24 ans (mâles) : + 1836 % και στους 25-29 ετών (mâles) : + 522 %.

    Είστε πάντα υπέρ ενός υποχρεωτικού εμβολιασμού ανηλίκων γιατί όχι από 3 ετών; Πρέπει στ΄αλήθεια να σταματήσουμε αυτό το ντελίριο! »

    Αυτός ο Καθηγητής ερευνητής μπορεί να σοκαρίστηκε όταν άκουσε για εμβολιασμό παιδιών για κόβιντ αλλά τα παπαγαλάκια του συστήματος με τους βαρύγδουπους δοτούς τίτλους καλούν ως τηλεοπτικοί μουεζίνηδες τους γονείς να πάνε τα παιδιά για το τελετουργικό τρύπημα διαβατήριο έθιμο μιας πειραματικής κοινωνίας. Από το Πειραματικό Σχολείο στο πειραματικό εμβόλιο υπάρχει χασματική διαφορά….

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. AYTA ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ.
      ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ, ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ……………

      Γάκης: Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ

      https://www.youtube.com/watch?v=43yjn3mqcz8

    2. Τό κείμενον λέγει 40 φορές (καί ὄχι 40%) περισσότερον.

    3. Οι ταλιμπαν καθαρίζουν όλους τους τοίχους αφραγκισυαν βάζουν δικά τους συνθήματα να προσέξουμε και εδώ για ύποπτα συνθήματα The Taliban has ordered the whitewashing of murals and images on walls around the Afghan capital and replacing them with slogans supporting the group’s ideology.

    4. Υπάρχει βίντεο ταλιμπαμ στο poumw οι ταλιμπαμ άνοιξαν πυρ εναντίον των Πακιστανών μάλλον πρεσβείες بە ڤیدیۆ ببینە؛ لە کابوول دژی پاکستان و تاڵیبان خۆپێشاندان دەکرێت، تاڵیبانیش تەقە بەسەر خۆپێشاندەراندا دەکات

    5. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ “ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ” ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
      Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΩΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΗΘΕΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ” ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ!!!

      1. ετσι ακριβώς, αλλά τα γίδια οι Έλληνες παλι αυτούς θα ψηφίσουν

    6. οι γονεις που εχουν παθει μαλακιση εγκεφαλου και πανε τα παιδια τους να τα εμβολιασουν νομιζοντας οτι ετσι τα προστατευουν κανουν ακριβως το αντιθετο τα δολοφονουν . οσοι οσες βγαινετε στα πληρωμενα δολοφονικα μεσα μαζικης ενημερωσης και προωθειται το δολοφονικο εμβολιο ενα να ξερετε δεν ειναι μακρια η μερα πουβθα κατηγορηθειται μαζι με τα αφεντικα σας για εγκληματα κατα της ανθρωποτητας με οτι αυτο συνεπαγεται

    7. Μόνο και μόνο το ότι γύρισαν όλα αυτά που έλεγαν για τα παιδιά,ότι δηλαδή δεν κολλάνε,δεν κινδυνεύουν,δεν μεταδίδουν και τώρα λένε εμβολιάστε τα όλα δείχνει το μέγεθος των απατεώνων.

    8. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ “ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ “ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΙΑΤΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ , ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ , ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ. ΜΙΑ ΙΣΛΑΜΟΚΙΝΕΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ . ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗ ΞΕΡΑΜΕ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΛΑ, ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΦΑΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΤΕΣ, ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

    9. πού να δείτε παιδιά που έχουν μείνει ανάπηρα, έχουν πεθάνει, και έχουν πάθει αυτισμό αμέσως μετά από τα “κλασικά δοκιμασμένα εμβόλια”, όταν το πάθει αυτό το παιδί σου γίνεσαι αμέσως φανατικός αντιεμβολιαστής και δεν λες πλέον ότι το παθαίνει 1 στο 1.000.000 διότι το έχει πάθει 100% το παιδί σου

    Comments are closed.