ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ: ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΑΓΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ – ΔΕΧΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ – ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣ! ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

    Κοινοποίηση:
    ΛΑΡΙΣΑ

    Η 43χρονη αστυνομικός από τη Λάρισα υποβλήθηκε σε χειρουργείο μετά την άγρια κακοποίηση που υπέστη από τον σύζυγό της, 53χρονο επιχειρηματία εστίασης, και νοσηλεύεται από την Πέμπτη στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

    Η ίδια υπέστη ρήξη νεφρού από τα βαριά χτυπήματα σε όλο της το σώμα και χρειάστηκε το χειρουργείο για να της τοποθετηθεί ειδικό σωληνάκι. Η κατάστασή της ήταν σοβαρή με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα. Ακόμα ο φερόμενος ως δράστης της είχε σπάσει τα δόντια.

    Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός της νοσηλείας της λόγω των χτυπημάτων που υπέστη, ήδη δέχεται βοήθεια από ψυχολόγο, τόσο η ίδια όσο και τα ανήλικα παιδιά του ζευγαριού.

    Υπενθυμίζουμε ότι το συμβάν έλαβε χώρα περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο σπίτι του ζευγαριού, όταν ο άνδρας επιχειρηματίας άρχισε να χτυπά με μανία τη σύζυγό του.

    Ο λόγος κατά πηγές του onlarissa.gr, είναι επειδή η τελευταία του είχε ζητήσει να τερματίσουν τον γάμο τους, κατά τον οποίο είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά. Γείτονες που άκουσαν την ταραχή ειδοποίησαν τις αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

    Όσο για τον 53χρονο επιχειρηματία ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης, οι εισαγγελικές αρχές τον παρέπεμψαν για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας. Η κράτησή του συνεχίζεται, ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την ερχόμενη Δευτέρα ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

    Δεν ήταν η πρώτη φορά
    Βάσει αναφορών από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο επιχειρηματίας είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην σύζυγό του, καθώς είχαν σημειωθεί και άλλα παρόμοια περιστατικά.

    «Η κοπέλα είναι σε άθλια κατάσταση. Τη χτυπούσε με μανία με τα χέρια, στο πρόσωπο. Της έχει σπάσει τα δόντια, το σαγόνι, ενώ φέρει και εσωτερικά τραύματα στα όργανα της. Έχει παραμορφωθεί από το ξύλο. Δεν αναγνωρίζεται. Είναι απορίας άξιον πως ζει….» περιγράφουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

    Τα δυο ανήλικα παιδιά του ζευγαριού, οδηγήθηκαν στη μητέρα της αστυνομικού, όπου ειδικοί ψυχολόγοι της αστυνομίας τους παρέχουν στήριξη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΟΣ-ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΌΧΙ!…
      ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΈΦΤΑΣΕ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ “ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ”!…
      ΜΗΝ ΑΓΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΘΥΜΑ-ΜΗ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ!…
      ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΉΤΑΝ ΜΠΑΤΣΙΝΑ-ΌΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ “ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ”!…

    2. ΜΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ;
      ΤΡΑΠΕΖΟΝΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ;

    3. Ε ρε και να ειχα τη παραμικρη συγγενια με τη κοπελα!!!

    4. Να αγιάσει το χέρι του. Τώρα είναι αργά όμως, τι την ήθελα την μπασκίνα; Γυναίκα άλλη, νορμάλ, δεν μπόρεσε να βρει; Κι’ όποιος τον αγγίξει, θα τον γ/σουν…

      1. Ρε κωλόπαιδο ψυχάκια του κερατά τι είναι αυτά που γράφεις ρε εσύ θες και γαμιση και Εισαγγελέα.

    5. ΝΑ ΣΕ ΔΕΙΡΟΥΝΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ

    6. ΝΔ εγκληματική οργάνωση με το ίδιο σκεπτικό που καταδικάστηκε η Χρυσή Αυγή.

    7. Έχω μια κόρη 28 χρόνων
      Ειλικρινά αν τύχει κανένας τέτοιος θα το σκοτώσω τεμαχίζονται τον …..και μετάας μπω μεσα…..

      1. Μάζεψε το τανάκι σου εσύ. Το 9άρι μου και στο κλαμπ μέσα, γιόου… Το ‘πιασές..;

    8. Χιο ,τη φάτσα του γιατί δεν την μοστραρεις να τον ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ?

      1. Παίζει πολύ στο ίντερνετ..και της γυναίκας. Ανετα τους βλέπεις. Αυτος μεσοκοπος ταβερνιάρης, αντιπαθητική φάτσα, αυτή νορμάλ καθημερινή.
        Αλοιμονο στα παιδάκια τους

    9. Να μην ξαναπατησει ανθρωπος στο μαγαζι του,αυτο θα ειναι το χειροτερο γι αυτο το κτηνος

    10. έκαμε τις επιλογές της, περιμένω ακόμα αντίδραση για Πολωνή και τρανς που δολοφονήθησαν από Μπαγκλάντια….

    11. Μακάρι να επιβιωσει η κοπέλλα,το διαζυγιο βεβαια και τα παιδια θα τα παρει αυτη. Ας ευχηθούμε τα καλυτερα ,δυστυχώς πολλές κοπέλλες μπλέκουν η και παντρευονται με τeτοια καθάρματα,τι να πούμε… Ειχα μια θεία που την πάντρεψαν τα παλια χρονια με ενα μπεκρουλιακα και τεμπέλη, της ζητουσε απο τον πρωτο μήνα να του γραψει το σπιτι της. Εκεινα τα χρόνια ηταν σχεδον αδιανοητο το διαζυγιο,ειδικα στην επαρχία.Περιεργο ειναι, οι καλες κοπέλλες πεφτουν σε καθαρματα και “οι πουτανες και οι τρελές εχουν τις τυχες τις καλές”,οπως λεει και μια παροιμία

    12. Έχω αγανακτήσει που το μούτρο ο Καρατζαφέρης του ΛΑΟΣ,επι μήνες επιχειρούσε να προπαγανδίζει οτι: Το ελληνικό “me too” “είναι μια δολοπλοκία ξένων κέντρων αποφάσεων να κοντυνουν την ΝΔ”.Αμ έχει και αυτός κρυφά κουσούρια. Να που δυστυχώς τόσοι Έλληνες καλλιτέχνες,επιχειρηματίες…είναι πέφτουλες,σεξιστες και παιδοβιαστες. Έτσι δεν θα την βγάλουμε καθαρή.

    13. μπατσινα που τρωει ξυλο μαλιστα τι εκπαιδευση τους κανουν για προσκοπους? Ξεφτυλες κρατος αυτα βλεπουν οι ταλιμπανοισλαμιδες ,αναρχικοι, απατεωνες και γελανε αντι να του ριξει πεντε σφαιρες δικια τους ειναιθα την εβγαζε λαδι….

      1. τι λες ρε κακομοιρε βασιλω…. τουρκος εισαι?

        1. Η Βασίλω καλά τά λέει αλβανοπουστ@, κάνε μαθήματα ελληνικών για νά καταλαβαίνεις καλύτερα στο μέλλον τι διαβάζεις.

    14. Εχει ψησταριά στη Νεαπολη Λαρισας και πρεπει να ειναι φανατικος του Κουλη , σφαζουν κοσμο γενικα εκει πέρα της εστίασης όλοι για ΝουΔου

    15. εχει την ταβέρνα μπρέλλας ….στην λαρισα ,
      επρεπε οταν την χτύπαγε το κάθαρμα …να τον ειχε ξαπλώσει για παντα με το οπλο της …
      τωρα θα φαει ποινή χάδι απο την τυφλή δικαιοσύνη …

      1. θα καταδικαστει για πολλα χρονια, το θεμα ειναι πόσα θα εκτισει

    16. Πηγές από Λάρισα λένε ότι είναι στέλεχος της νδ μήπως η νδ πρέπει να παραπεμφθεί για εγκληματική οργάνωση; Μήπως πρέπει να γίνεται καλύτερη εκπαίδευση αυτοάμυνας στις σχολές, των ενόπλων δυνάμεων της αστυνομίας, πυροσβεστικής, λιμενικου;Μήπως πρέπει να διδάσκεται αυτοάμυνα υποχρεωτικά σε όλα τα στελέχη του Στράτου, αστυνομίας, λιμενικού, πυροσβεστικής;

    17. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΟΥΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!

      1. Σιγά ρε μακακα εσυ, πρόβατο. τι κι αν είναι αστυνομικός;;

    18. Αλλος ενας εξεστος νεαντερνταλ ταβερνιαρης σκατοβλαχος απο την Φαρκαδονα…στο μεταξυ τα σπορια του δεν εχουν βαλει εστω μια αναρτηση συγνωμμης..

    Comments are closed.