ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ! ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΚΑΤΑΡΕΣ ΑΠΟ… (ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    tsipras-bakogiannis-lamia

    Δηλαδή για να καταλάβουμε, επειδή έχει μπάρμπα στην Κορώνη κάνει ότι γουστάρει;
    Οι κάτοικοι της Χίου της Σάμου της Λέσβου και άλλων νησιών είναι πολίτες κατώτερης κατηγορίας;
    Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε ο δήμαρχος της πρωτεύουσας και άσε τον Μηταράκη να κάνει μπάνιο.

    Διαβάστε το και πείτε μας την άποψη σας!

    Η ιστοσελίδα evrytanika.gr φιλοξενεί «αποκλειστικό» ρεπορτάζ στο οποίο αναφέρεται ότι ο Κώστας Μπακογιάννης παρενέβη σε κυβερνητικά στελέχη ώστε να ακυρωθεί η μεταφορά 108 προσφύγων και μεταναστών στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.
    Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ο δήμαρχος Αθηναίων «αφουγκραζόμενος την κοινή γνώμη, επενέβη σε πολύ υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια και πέτυχε την αναβολή της εγκατάστασης των μεταναστών στο Καρπενήσι».

    Εφόσον, όμως, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ευσταθεί και η τοπική ιστοσελίδα «μαρτύρησε» την παρέμβαση, γεννάται το ερώτημα κατά πόσο και με ποια αρμοδιότητα μπορεί ο Κώστας Μπακογιάννης να παρέμβει για ζητήματα εκτός των θεσμικών του αρμοδιοτήτων και, φυσικά, ο δήμαρχος Αθηναίων θα πρέπει σύντομα να τοποθετηθεί και να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

    evrytania

    Σημειώνεται ότι, κατά παράβαση των περιοριστικών μέτρων λόγω κορωνοϊού, κάτοικοι του Καρπενησίου έστησαν μπλόκα σε σημεία τα περιοχής για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών σε ξενοδοχείο της πόλης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Φλώρου μπασταρδοι ραγιάδες γλυφτες Αθηναίοι αυτόν βγάλατε καλά να παθεται δεν σας άρεσε ο Κασιδιάρης

    2. Μπακογιαννη, ρωτησε τη μανα σου ποιος σκοτωσε τον πατερα σου… γιατι ο παππους σου πεθανε για να τον ρωτησεις…

    3. Σαν τρελοι τρέξατε να ψηφίσετε Κούλη για πρωθυπουργό και οι Αθηναίοι Μπακογιάννη για δήμαρχο. Οικογενειοκρατία θέλατε να σας κυβερνάει !!!! Τουμπεκι τώρα όλοι σας και περαστικά σας !!!!! Ακόμη χειρότερα να σας κάνουν με τα μυαλά που κουβαλάτε !!!!!

    4. ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΥΛΗ.
      ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙΣ?

    5. Σιγα μην αφηναν οι ευρυτανες να εγκατασταθουν λαθρεποικοι στον νομο τους.τον μπακογιαννη περιμεναν να τους σωσει.

    6. Αφού μας το είπε πριν από καιρό ο λεβεντουργιάς πως θέλουμε δεν θέλουμε θα ζήσουμε μαζί τους. Άλλα μας λέγανε πριν βγούνε μετά απεφάνθησαν ότι το πρόβλημα είναι σύνθετο, έπεσε τηλέφωνο-να φαίνεται. Μιλάμε για απερίγραπτο …..ντζιλίκι.

    7. Εχει μουδιασει η πληοψηφεια και δε μπορει να αντιδρασει. Το επομενο που κανει αντανακλαστηκα μετα την ειδηση ειναι παει να πιει νερο, να φαει ,να κατουρισει… Νομιζει πως βλεπει ριαλιτυ σοου.

    8. Κάποιοι μιλάνε για την παρέμβαση αυτή η οποία αναφέρθηκε σε μία μικρή ιστοσελίδα και κανείς δεν αναφέρεται στο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ εν μέσω “πανδημίας” δηλαδή το ότι πήγαν να μεταφέρουν 108 (που στην συνέχεια θα ήταν περι τους 400) λαθρο-μετανάστες (όλοι αφγανοί – κανένας από Συρία) σε μια περιοχή η οποία δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ επιβεβαιωμένο κρούσμα και ένα νοσοκομείο που υπολειτουργεί. Επίσης το Καρπενήσι είναι μία μικρή κωμόπολη η οποία έχει ανεργία που ανέρχεται στο 70% και αποτελείται κυρίως από γηραιό πληθυσμό. Τέλος η μεταφορά και εγκατάσταση τους θα γινόταν χωρίς καμία ειδοποίηση στο κέντρο της πόλης (περι τα 50 μέτρα υπάρχει γυμνάσιο-λύκειο-επάλ και ΤΕΙ) και όχι σε κάποια πιο “απόμερη” περιοχή όπως στην Μόρια κλπ… Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να κοιτάμε την φωτιά και όχι τον καπνό!

    9. ΡΕ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ! Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Μ Ε Τ Ρ Η Μ Ε Ν Ε Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    10. Τί ακάνδαλο ρέ μάγκες;…όποιος έχει συγγενή πρωθυπουργό, εκτρέπει μέχρι και μετανάστες πρός άλλους τόπους καί μετερίζια, γιατί στόν δικό του τόπο δέν θα τολμούσε νά ξαναπάει!..απλά τά πράγματα.
      Σκάνδαλο είναι οι μεταφορές που έγιναν τό τελευταίο δίμηνο, η μή επιστροφή πίσω στήν τουρκία τών λαθραίων που μπήκαν από τόν Εβρο ή τά νησιά τό ίδιο διάστημα, καί ακόμη καί η συμφωνία που έκαναν γιά μετανάστες από τήν Λιβύη πρός Κρήτη!
      Οι τύποι είναι απίθανοι!

    Comments are closed.