ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ – ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ – 19 ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΩ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ – ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ Ο ΥΕΘΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ – ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ “ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ” ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗ NAVTEX..(ΕΙΚΟΝΑ) …

    Κοινοποίηση:
    navy-fleet-hellenic-630x400

    Πολεμικό σκηνικό έχει στηθεί τις τελευταίες ώρες, με αφορμή τις κινήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο. Υπάρχει γενική ανάκληση αδειών και εξόδων σε όλο το στράτευμα, ενώ αυτή την ώρα διεξάγονται συσκέψεις επί συσκέψεων μεταξύ των ανώτερων κλιμακίων των Ενόπλων Δυνάμεων και της πολιτικής ηγεσίας…

    Σύμφωνα με πληροφορίες, από το ναύσταθμο του Ακσάζ συνεχίζουν να αποπλέουν πολεμικά πλοία. 17 έχουν βγει από το ναύσταθμο μέχρι στιγμής. Στον εναέριο χώρο του Καστελόριζου γίνονται σκληρές αερομαχίες με τους Τούρκους να χουν κάνει και υπερπτήσεις.

    Παράλληλα  οι Τούρκοι στέλνουν το ερευνητικό σκάφος Oruc Reis στο Καστελόριζο. Εξέδωσαν και την παρακάτω σχετική NAVTEX.

    • TURNHOS N/W : 0977/20
    MEDITERRANEAN SEA
    1.
    SEISMIC SURVEY, BY R/V ORUÇ REİS, ATAMAN AND CENGİZ HAN BETWEEN 21 JUL-02 AUG 20 IN AREA BOUNDED BY;
    33 55.22 N – 027 59.83 E
    34 58.25 N – 030 31.50 E
    34 18.18 N – 030 54.52 E

    34 17.03 N – 030 06.12 E
    33 49.13 N – 
    030 06.38 E
    33 40.95 N – 028 46.62 E
    33 47.37 N – 028 20.27 E
    33 52.98 N – 027 59.97 E
    6 NM BERTH REQUESTED.
    2. CANCEL THIS MESSAGE 022059Z AUG 20.

    Ο Χάρτης της περιοχής που δέσμευσαν οι Τούρκοι για τη Navtex..

    xartis_main

    Αυτή τη στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες 19 πλοία του Τουρκικού Ναυτικού, βρίσκονται ανοικτά της Κω και νοτίως της Κρήτης, ενώ στον Έβρο οι ελληνικές μονάδες έχουν φορτώσει πυρομαχικά και στρατοπεδεύουν σε σκηνές.

    Οπως μεταδίδουν κυπριακά Μέσα, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, επιστρέφει στην Αθήνα από την Κύπρο, όπου βρισκόταν για την επέτειο από την τουρκική εισβολή. Πάλι καλά που δεν τον βρήκε το μπαμ στη Βίσση.

    Ακόμη δεν είναι γνωστό πού θα κινηθούν τα τουρκικά πλοία. Στο ΓΕΕΘΑ εξετάζουν τρία σενάρια: ΝΑ κινηθούν προς την Κύπρο, προς το Αιγαίο και προς την Αίγυπτο. Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ίσως κινηθούν προς Αίγυπτο μετά και την χθεσινή απόφαση του κοινοβουλίου της Αιγύπτου να αποστείλει στρατεύματα στη Λιβύη.

    Δείτε ΕΔΩ τη δήλωση του Έλληνα Πρωθυπουργού κατά τη συνάντηση που είχε με τον ΥΠΕΞ της Γερμανίας, η οποία προκάλεσε πολλές αντιδράσεις..

    Πριν από λίγη ώρα για τις εξελίξεις στο Αιγαίο ενημερώθηκε από τον ΥΕΘΑ κ. Παναγιωτόπουλο, ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ. Δείτε ΕΔΩ τι συζήτησαν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    64 Σχόλια

    1. DILADI O AMERIKANOS PIITIS, ME APLA LOGIA TA LEI STON TOURKO KE ENOI TOUS ELLINES …MAS LEI MIN KINISTE ELLINES , AMFISBITOUMENA NERA EHI I ELLADA, DILADI , AMFISBITOUMENA EDAFI INE TA EDAFI TIS SYRIAS,TA EDAFI TOU IRAQ ,TA EDAFI KE NERA TIS LIBYIS , TA EDAFI TIS ARMENIAS, TA EDAFI TIS KYPROU, O NAOS TIS AGIAS SOFIAS,OLA INE AMFISBITOUMENA ,AFTO MAS LEI O AMERIKANOS PIITIS?, MIN KINISTE ETHNI,TA NERA KE TA EDAFI SAS INE AMFISBITOUMENA,AFISTE TON TOURKO ANANOHLITA NA PARI OLA AFTA POU TA AMFISBITOUME EMIS I AMERIKANI…GIAFTO SINGRATITHITE ELLINES KE KANTE IPOMONI OSPOU NA PETIHI O TOURKOS TO SHEDIO TOU, KE ISTERA THA TREKSOUME EMIS I AMERIKANI KE ROSI OS SOTIRES NA SAS SOSOUME DITHEN…GIATI MONO ETSI MBOROUME EONIA NA SAS SKANASKLABOSOUME……………..ESAS TOUS ANIPOTAKTOUS LAOUS…………………….
      *ELLINES KSIPNISTE ,KE NA STAMATISETE AFTOU TOU IDOUS ILITHIA POLITIKI „PEHNIDI SPASMENO TILEFONO“,EGO TILEFONO ESENA, ESI TON ALON, KE ALOS ,TON ALON…,AFTOU TOU IDOUS POLITIKI PEHNIDI SPASMENOU TILEFONOU ,AN DEN STAMATISI POLI AKRIBA THA TO PLIROSI I ELLADA I EUROPI KE STO SINOLO OLES I MESOGIAKES HORES…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      *OPIOS DEN INE IKANOS NA APOFASIZI MONOS TOU GIA TIN PATRIDA TOU ,INE EPIKINDINOS KE PREPI OPOS DIPOTE AMESA NA SIKOTHI NA FIGI, I ELLADA DEN INE KANENOS SKAKIERA, TO PEHNIDI SKAKIERAS KE TO PEHNIDI SPASMENO TILEFONO PEZETE EDO KE DEKAETIES,AFTA TA PEHNIDIA MAS FERANE OLOUS SE AFTIN TIN KATASTASI…………
      MIA HOUFTA LISASMENI SINFERONTOLOGI ,KATAMOTASAN BITHISAN OLON TON PLANITI STO EMA,KE PENTHOS………….

    2. Έχουν παραλάβει τα χαρτιά τους, στρατιωτικοί φίλων μας.

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    3. Έστω και μισό μετρό να μπει σε ΕΛΛΗΝΙΚΉ κυριαρχία βουλιάξτε το πούστικο.
      Μακάρι να ήρθε η ώρα να απαντήσουμε επιτέλους και να κάνουμε να το βουλώσει μια και
      καλή το μπασταρδο ισλαμικο σκυλί που γαβγίζει όλη την ώρα.
      Ολοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ενωμένοι δεν φοβόμαστε τίποτα

    4. Ευγε πατριώτες, συνεχιστε σαν σύγχρονοι Ακριτες να φυλατε σύνορα.Θελω οταν ερχομαι ελλαντα να μιλαω ελληνικα κ οχι τουρκικα….κ αν ειστε καλα παιντια θα σας αφηνω κ μπουρμπουαρ

    5. Και στην Κύπρο σε πλήρη ετοιμοτητα και τα τρία όπλα των ενόπλων δυνάμεων. Για όλα έτοιμοι. Πανέτοιμοι!!

    6. Είναι όλοι έξω με φουλ οπλισμό αλλά οι Τούρκοι προς Αίγυπτο πάνε.

    7. Σημιτοκούλη βλάκα αν έχουμε πάλι Ίμια
      θα τσιγκελωθείς ανάποδα λαθροαγαπούλη ηλίθιε.
      Μην τυχόν υπακούσεις
      σε γερμανούς ,αμερικανούς,οβριούς που θέλουν να αναστηλώσουν το γόητρο
      του τούρκου που χάνει μέχρι από τους ξυπόλητους του χαφτάρ.
      Άφησε τις Ένοπλες Δυνάμεις να κάνουν την δουλειά τους.

    8. Καλα τί δικτατορία είναι αυτή που ζουμε!Τετοια ειδηση κ στα παλιοκαναλια δεν λενε τιποτα!Όταν διάβασα την είδηση ,περιμενα απο στιγμή σε στιγμή να αρχισουν τα εκτακτα δελτία!Αλλα πού!Παλι για τον κορωνοιο !Μπουκαρουν οι Τουρκοι απο στιγμή σε στιγμή κ εμεις θα βλέπουμε την μοσχαροκεφαλη,τον Χαρδαλια να μας λεει οτι δεν θα γίνουν πανηγύρια τον Αύγουστο! Κ μιλανε αυτοι για χουντα του Παπαδόπουλου!

    9. Οι δήθεν χριστιανοί Αμερικανοί, στο πλευρό των ισλαμοφασιστων. Πριν λίγο μίλησαν για….. αμφισβητουμενα ύδατα!!! Θέλατε αναγνώριση της ουκρανικής αυτόκεφαλής εκκλησίας και κόντρα στην Ρωσία αλήτες πολιτικαντηδες. Π@τανακια των Γερμανών. Αμφισβητουμενα ύδατα οι Αμερικανοί λένε!!! Μάλιστα.. Περίμενε βλακα Μητσοτάκη να σε βοηθήσουν οι κατσικογαμηδες οι Γερμανοί.

    10. Το 50% που γράψει εδώ μέσα να μην δώσω μεγαλύτερο ποσοστό έχουν κάνει κρούση σε βουλευταδες για καλύτερη θητεία στο στρατό όταν υπηρετούσαν.

      1. Μπραβο ρε Σουβλακι τα ειπες όλα!!! και ένα 80% από μενα απ οσους σχολιαζουν εδώ ψηφιζαν ΜΠΑΤΣΟΚ-ΝΟΥ ΔΟΥΛΑ!!!

    11. Ο Κουλης πρεπει να ζητησει απο τον πλανηταρχη και τους G7 ενα 48ωρο γεματο και να παμε σε κυνηγι αγριοχοιρου.

    12. Έχω συγγενή στο ναυτικό και με πληροφόρησε ότι όλο το ναυτικό είναι στο Αιγαίο και έχουν εντολή να ρίξουν πυρ αν οι Τούρκοι περάσουν στα ελληνικά ύδατα

      1. Καλα ασε , ολος ο στολος στην Σαλαμινα είναι και στην Αμφιαλη ,αλλου αυτά πολεμιστη της φαπας

        1. O στόλος είναι στ κρεβάτι της μανας σου.

    13. Ακόμη δεν είναι γνωστό πού θα κινηθούν τα τουρκικά πλοία. Στο ΓΕΕΘΑ εξετάζουν τρία σενάρια: ΝΑ κινηθούν προς την Κύπρο, προς το Αιγαίο και προς την Αίγυπτο. Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ίσως κινηθούν προς Αίγυπτο μετά και την χθεσινή απόφαση του κοινοβουλίου της Αιγύπτου να αποστείλει στρατεύματα στη Λιβύη.

      “O TOURKOS STIN LIBYI EHI STRATO TZIHANTISTON, STIN KYPRO EHI STRATO, STIN ELLADA DEN EHI STRATO, I IKONA DIHNI ETIMASTIKE NA EPITHETHI TIN ELLADA…,PARALILA THA HTIPISI TIN LIBYI,SYRIA,IRAQ……..STIN KYPRO EFKOLA DEN THA TOLMISI,FOBATE TO ISRAEL…,KSERI OTI TO ISRAEL DEN HARIZI KE THA TOUS HTIPISI ESOTERIKA APEFTIAS STO PSAHNO……………..
      O ELLINIKOS STRATOS NA SIGENTROTHI STIN ELLADA/KASTELORIZO/KRITI/ EBRO…..
      ELLINES TO KIRIOTERO INE POTES NA MIN FOBASTE ……..!!!!!!!!!!
      O PANTODINAMOS THEOS/THEANTHROPOS INE MAZI SAS PEDIA MOU………….

      1. Μπορεί να μην έχει ο Τούρκος στρατό στην Ελλάδα όπως λες αλλά έχει όλους αυτούς που έμπασε από σύνορα και θάλασσα που είναι εκπαιδευμένοι σφαχτες!

    14. Είναι να γελάς με τα σχόλια από τα φασισταριά και τους μπατριώτες της φάπας. Οι ίδιοι που βλέπουν έναν κακόμοιρο πρόσφυγα πενήντα κιλά στο δρόμο και το βάζουν στα πόδια γιατί φοβούνται μην τους κάνει “ντα”, θέλουν να μας πείσουν απ΄το πληκτρολόγιο ότι θα τα βάλουν με τους πάνοπλους μπαρουτοκαπνισμένους Τούρκους αχαχαχαχααχαχ
      Δεν είναι τυχαίο που ιστορικά πάντα οι πρώτοι προδότες, οι πρώτοι που φόρεσαν τα φέσια και τις γερμανοτσολιάδικες μπότες των ΕΣ-ΕΣ ήταν οι εθνικιστές και οι μπατριώτες.

    15. ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ, ΕΘΝΟΚΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΓΟΙ ΣΑΛΒΙΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΕΑ ΣΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ!

    16. Πρέπει να χτυπήσουμε πρώτοι αν θέλουμε να έχουμε μια ελπίδα……

      1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ , ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ & ΜΕΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ
        ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝΕ Η
        ΓΕΡΜΑΝΟΙ , ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΣΗΜΑΤΗ, ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ & ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΗ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ & Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΡΒΥΛΕΣ & ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΗΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,
        ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ , ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΕΝΗ ΟΛΟΙ ΥΠΙΑΝΕ ΤΟ ΑΜΥΛΗΤΟ ΝΕΡΟ !!

    17. ΠΑΛΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…. ΙΜΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 1000% ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ…. Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΣΣΗ;;; ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ… ΟΛΟΙ ΡΕ TOMΑΡΙΑ… ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ (ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΨΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΕΣ ΣΑΣ.. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ…. ΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΒΙΣΣΗ…. ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ….

      1. Εσυ δεν πας στην Βισση πας μονο Ρουβα εεε μωρη ροδελα;;;

    18. Προσοχή σε Σαμοθράκη και μυτηλινη όπου υπάρχει φωτιά πολύ περίεργη!!!!! Αν και δεν υπάρχει θέμα επάνδρωσης θέσεων κτλ (!!), ο Τούρκος είναι ύπουλος και μπορεί να χτυπήσει από αντίθετη κατεύθυνση. Αλλά και εκεί εκπληξουλες θα πάρει!!!!!! Αντε γ@μω την πίστη σας, περάστε Ελληνικη υφαλοκρυπιδα στο Καστελόριζο. Αντε ντε!!

    19. χαρδαλια γιατι δεν σταματησες την συναυλια της βισση??????????????????? τα πανηγυρια σε ενοχλουν? στην συναυλια δεν εχει συνωστισμο ? μα ποσο υποκριτες εισαστε τελος παντων

      1. Γιατί στον Ολυμπιακό δεν αφήσανε να στήσουν γιγαντοθονη;Δεν λες κάτι γι’αυτό όμως.Θελανε να χαρούν λίγο στον μπειραια ο κόσμος κρίμα.Ετσι έλεγε η ερτ

    20. Εμείς έχουμε στείλει κάτι? Που μπορούμε να ενημερωθούμε?

    21. αν γινει κατι η κυπρος μπορει να αμυνθει απο τον στρατο στα κατεχωμενα;

    22. Στέφανε, υπήρξε επικοινωνία παναγιωτοπουλου με τον Αμερικανό ομόλογο του πριν λίγο. Του είπε πως η Ελλάδα θα υπερασπιστεί με όλα τα μέσα την εθνική της κυριαρχία!! Τα παιδιά που ξεκινούν με τα πλοία δηλώνουν κάτι περισσότερο από έτοιμα και τα κομάντο μας κ@υλωμενα να πάρουν εκδίκηση για τα 3 παλικάρια μας στα Ίμια!!!! Και μεις που είμαστε έφεδροι, στο ίντερνετ και στο ραδιόφωνο περιμένουμε έτοιμοι την είδηση. Οι εθνοφυλακες έτοιμοι. Να εκδικηθούμε για τις σφαγές χιλιάδων αθώων και χιλιαδων παιδιών των λαών της μεσογείου από τον τουρκο σφαγεα.

    23. Όλα και όλοι έτοιμοι για να τους γ@μησουμε την μάνα και όλο το ισλάμ. Αυτό που λείπει είναι η δειλή και υποτακτικη στάση των πολιτικών.

    24. Tυχερος ο Μητσοτακης και οι συν αυτω.Αν κερδισουμε θα δοξαστουν πιο πολυ και απο τον Ι.Μεταξα.

    25. Επιστρέφει εσπευσμένα από συναυλία της Βίσση..😂😂😂😂😂

    26. Είδηση από Καστέλι. Τους γ@μησαν οι δικοί μας στις δύο εμπλοκές που έγιναν, το μ@υνι της π@υτανας της τουρκαλας που τους έβγαζε. Στην μια περίπτωση λοκαριστηκε επιτυχώς ο μογγολος και στην άλλη ο άλλος πρέπει να έχει κάνει πολλούς εμετους, ούτε ήξερε πως έφευγε εμφανώς ζαλισμένος. ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ……………………..

    27. Να πάρουν τον κο πρωθυπουργό και να πάνε σε συναυλία της…Πρωτοψάλτη, εκεί και το περιβάλλον θα είναι…εχθρικό προς τον κορωνοιό, οπότε δεν θα χρειάζονται ούτε μάσκες!!!!!!!!!!!!!!!!

    28. Μην ξεχάσετε τις ορδές των εκπαιδευμένων Σομαλών και λοιπών Αφρικανών που βρίσκονται στην χώρα μας για να μας σφάξουν μόλις τους δοθεί το σύνθημα ,,,,,,εν ριπή οφθαλμού θα μας ξεκοιλιασουν σε μια νύχτα,,,,

      1. Κανεναν δεν θελουν να ξεκοιλιασουν οι ανθρωποι μονο κατι φασιστες σαν και εσενα θελουν να ξεκωλοσουν.

        1. Ναι αυτο κοιτάνε αφου την δικια σου την ροδέλα την εχουν κανει παλιο ελληνικο πενηνταρικο.

        2. Επειδή σε κόβω ότι ούτε απ΄ έξω από Δημοτικό σχολείο δεν έχεις περάσει, σε συμβουλεύω να γραφτείς σε σχολείο δεύτερης ευκαιρίας – η παιδεία παρέχεται Δ Ω Ρ Ε Α Ν προς όλους – για να μάθεις να εκφράζεσαι και να γράφεις σωστά. Τσάμπα σου δώσανε την Ελληνική ιθαγένεια αράπη, κρίμα, μάλλον κάποιους λάδωσες κατσαριδόχρωμε.

          1. Ντεν προλαμπαινω καρντια μου ,η μαμακα σου και η αντελφη σου ντεν μ αφηνουν ουτε στιγκμη!!!

    29. Τίποτα δεν θα γίνει! απλά καμία υπογραφή περιμένουν να βάλει ο κουλης για το πόσα θα δίνουμε επιχορήγηση στους δικούς του λαθρο στην χώρα μας απο τα χθεσινά Ευρωδανεικά αφού τα πάρουμε και φυσικά πριν και μετά τα μνημόνια! Τους δίνει ενεργα και το μήνυμα ότι μπορεί να ήσαστε αλλού αλλά εμείς δεν σας ξεχνάμε και σας υποστηρίζουμε να αλλωνιζετε και να σπιρετε στην χώρα γιατί σε λίγο θα είναι μειωνοτητα ο ραγιας που δεν τον νοιάζει τίποτα…

    30. ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ – ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΣΟΪΜΠΛΕ

    31. ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ Ο ΥΕΘΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ –
      —————————————————————————————————————
      Συγνωμη αλλα αυτο στον τιτλο ηταν το πιο αληθινο…Ολα τα αλλα…. ποιος εδιαφερεται;
      Α ΡΕ ΚΟΥΛΗ ΠΑΝ ΠΑΝ ΗΛΙΘΙΕ ΠΡΟΔΟΤΗ….ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.

    32. ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ….ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ? ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

    33. Θυμάμαι όταν ανέβαινα τις σκάλες της σχολης
      για να πάω στο αμφιθέατρο στη πόρτα των
      ηλεκτρολόγων μηχανικών έγραφε
      “Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα
      χωρίς εμενα”. Σιγά τα φίδια και τα
      τσακάλια μη του τα δώσανε τα λεφτά τζάμπα.
      Διαμελισμός Τουρκίας μήπως αφού ένας τρελός επιτίθενται παντού?
      Μ ενα σμπαρο δυο τρυγόνια!
      Υ.Γ Στην Ευρωπαϊκή
      Ένωση υπάρχει το άρθρο 42 που τους υποχρεώνει να μας βοηθήσουν σε περίπτωση
      πολέμου.Δεν είναι εύκολο να γίνει πόλεμος
      σε κράτος μέλος!! Τυπικά “ανήκομεν εις την
      Δυσιν”κυρ Στέφανε.Και όχι ” Εις την χουφταν
      μας” όπως κοροϊδευες κι έσκασα στα γέλια
      Όταν τα κάνεις αυτά τρελαίνομαι!!!
      Το άλλο πως το πες? Ο κορωνοϊός είναι κρατική εφεύρεση.Γιατι δεν είπες παγκόσμια?
      Τόσο ευγενής είσαι???
      Τ αμολας και μετά τα κουκουλωνεις και λιγο
      για να μη φαίνεσαι,λέγοντας ότι άλλου υπάρχει πρόβλημα.Ενα αρχιδι γεμιστό υπάρχει
      Αυτό υπάρχει.Οχι πρόβλημα και το ξέρεις.
      Υ.Γ.Παρακαλω στο makeleio αντί να παίζει το
      πουλάκι του να επιτρέψει την διοδον του
      σχολίου.

    34. Είμαστε απολύτως έτοιμοι, λοκαριστηκαν όλοι οι στόχοι σε χρόνο ντε τε, για αυτό εάν δεν έχουν γνώση μερικοί βλακες να μην μιλάνε. Εάν χτυπήσουμε τώρα τους δυαλησαμε. Εάν περιμένουμε να χτυπήσουν πρώτοι θα δυσκολέψει η νίκη. Οι πολιτικοί δειλιαζουν. Εάν δεχτούμε πρώτοι επίθεση πρέπει άμεσα να συλληφθούν. Εάν περάσει ένα μέτρο το μογγολικο ρίχνουμε παντού…

    35. Άντε να πάτε να πολεμήσετε όχι να γράφετε θα θα θα τώρα θα δούμε, όπου φύγει φύγει η ΚΟ ΚΟ ΚΟ

    36. Εάν κόψεις στον Τούρκο τα δαρφανελια του γ@μησες την μάνα. Εάν χτυπάς τα δαρδανελια τους έκοψες στην μέση. Στον Έβρο εάν πατήσουν έχει έχει μεγάλη π@υτσα και το ξέρουν. Μπλόκαρετε τα δαρδανελια.Οι εθνοφυλακες έτοιμα τα όπλα γιατί τα μ@υνοπανα που έφερε ο Τούρκος στα νησιά δεν θα χάσουν την ευκαιρία.

    37. Ας πολεμήσουν οι συνταξιούχοι βουλευτές πρωθυπουργοί και πρόεδροι της δημοκρατίας μαζι με τα 300 σημερινά λεσια

      1. Ορισμένοι συνταξιούχοι ίσως πολεμούσαν στα βουνά της Πίνδου. Εσύ τον παίζεις στο διαδίκτυο και είναι εμφανές! Βλέπεις τσόντες όπως όλα δείχνουν και την βρίσκεις να εκσπερματωνεις σε διάφορα σαιτ. Έτυχε τωρα να τελειώσεις στο σαιτ μακελειό! Εάν δεν μπορείς να πολεμησεις για την πατρίδα, απλά βούλωσε το. Αντε, βάρα τον τώρα, ποιο δυνατά..

      2. Αυτοί πολεμάνε να κλέψουν ότι μπορούν. Σε αυτό τον πόλεμο είναι καταδρομείς όλοι τους.

    38. Φοβερή εκτίμηση ,ή Κύπρο θα πάνε ή Αίγυπτο ή Λυβίη .σιγά την εκτίμηση . Καιρός είναι να τους δείξουμε τους μογγόλους τι εστί βερυκοκο..,ένας Αντρέας Παπανδρέου χρειάζεται τωρα: βυθιστετο κ τέλος και ας πάει ο σουλτάνος να κανει συνέχεια εγκαίνια σε τζαμια

    39. ΚΟΥΛΗΣ και δίσεκτο έτος 2020 : Η απόλυτη καταστροφή !!!

    40. Μόνο μίσος για τον τουρκο και εκδίκηση. Πριν λίγο Τούρκος ιστορικός κοιτώντας την εικόνα της Παναγιάς μέσα στην Αγία Σοφία είπε. Ένα τζαμί δεν μπορεί να έχει μέσα φωτογραφίες από πορνες!!!!! Το έχει στο ενικος την είδηση. Αυτό θα περάσει έτσι από την κυβέρνηση? Θα το δεχτούν ακόμη και αυτό γ@μω το ισλάμ?

    41. Στη Μϋκονο έμαθα ανακλήθηκαν όλες οι παραγγελίες Μπελβεντέρε απ΄τις ξαπλώστρες και πρέπει να ξαναπαραγγείλουν.

    42. Χαρδαλιάς θέλουμε ενημέρωση για τους ισλαμιστές που γέμισαν την ενδοχώρα κ τους δώσατε σπίτια επιδόματα.
      Σε περίπτωση γενικευμένης σύρραξης με ποιών το μέρος θα είναι ντουβαριμ ??
      Το μεγάλο τζαμί στο βοτανικό που δεν τόλμησε να τελειώσει ο Τσίπρας θα το εγκαινιασετε εσείς ταγαροφατσα χαρδαλια ??

    43. Έρχεται η έκπληξη ταγιπουλα κρυφοπουστρα.
      Δεν την ξερεις θα την μάθεις σύντομα.

    44. Κάτι συμφωνήθηκε εκεί στο Βερολίνο στη μυστική συνάντηση που δεν γνωρίζουμε…Για αυτό που συμβαίνει αυτές τις ώρες ο Κούλης είναι ενήμερος εδώ κ μέρες…Ο κερατάς όπως πάντα τελευταίος!

    Comments are closed.