ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ! ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΘΩΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ! ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    νικος-αντωνιαδης

    Ομόφωνα αθώος κρίθηκε από το Εφετείο ο γνωστός αγωνιστής δικηγόρος και αρθρογράφος του makeleio.gr, Νίκος Αντωνιάδης. Όπως μετέδιδε χθες η συνάδελφος μας, Μπέτυ Γιάννα, πλέον ανοίγει ο δρόμος για 50 και πλέον δικογραφίες του κ. Αντωνιάδη.

    Δείτε τον γνωστό νομικό πριν λίγο, έξω από τα δικαστήρια:

    Δείτε παρακάτω τις πρώτες δηλώσεις του κ. Αντωνιάδη μετά την απόφαση του δικαστηρίου:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. Tα συστημικά ΜΜΕ (= Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) απόλυτη μούγκα για την αθώωση Αντωνιάδη. Όταν όμως είχε συλληφθεί για διασπορά ψευδών ειδήσεων (δηλ. για αποκάλυψη και διασπορά αληθινών ειδήσεων…) είχανε χαλάσει τον κόσμο. Ακριβοπληρωμένοι από το σύστημα “δημοσιογράφοι” που ο ρόλος τους είναι να αποκρύπτουν και να διαστρεβλώνουν τις ειδήσεις και να επιτίθενται σε κάθε έντιμο άνθρωπο που τολμάει να τα βάλει με την κλεπτοκρατία. Αυτοί είναι οι σκύλοι του Συστήματος… Δοξάστε τους!

    2. Οσοι λεγανε οτι θα καταδικαστει απο το συστημα πεσαν εξω παλι.
      Μονος τους το εκανε χωρις την βοηθεια σας μαγκες του πληκτρολογιου.

      Τωρα θα τους παρει και τα σωβρακα σε οσους δηλητηριασαν τον κοσμο με την προπαγανδα τους απο ta μεσα μαζικης εξαπατησης.

      ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΕΡΚΟΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΚΟΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ

    3. Ζούμε μια ιδιότυπη χούντα στα ΜΜΕ, μόνο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ υπάρχει η είδηση για την αθώωση Αντωνιάδη. Στέφανε, κράτα γερά, είσαι η μόνη πηγή ενημέρωσης.

    4. Συγχαρητηρια στον κ.Αντωνιαδη! Τωρα μενει να δουμε τις αποφασεις των ελληνικων δικαστηριων για τα ανομηματα της κυρα Κουλας που κυβερναει αυτοδυναμη με το 20% του Ελληνικου λαου (50% αποχη) ! Ο κυρ Τσιπουρας την εκανε λαμογια αφου πρωτα του στρωσε το κοκκινο χαλι με τη προδοσια της Μακεδονιας και το τριτο μνημονιο με τον ψευτοτσαμπουκα δεν πλερωνω αμα λαχει με το κολληταρι του “πατριωτη” Μπαρουφα! Καημενη Πατριδα που σε βαδιζει ο νεοελληνικος πληθυσμος? Λαμογια κι αγιος ο Θεος! Ως ποτε?

    5. Τα λεφτα τους πισω αξιωνουν οι 60+ που φοβηθηκαν και πληρωσαν το 150αρι.Του τα λεγαμε αλλα δεν ακουγαν αυτοι που εδωσαν τη ψηφο τους στο κουλισταν.Παντως μια γιατρος σε ενα καναλι διαβεβαιωνε τις γριουλες οτι τα προστιμα θα ακυρωθουν πριν απο δυο συνεχομενους μηνες.Ηταν μεχρι να βγη το κομμα που υποστηριζε υποβρυχιως, πλην ομως φανερα.Ποσο δικιο ειχε ο αγωνιστης αντωνιαδης.οψομεθα

    6. Τώρα κύριε Αντωνιάδη απαιτήστε με δικαστική εντολή να μεταδοθεί η είδηση της απόφασης από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων που σας διέσυραν σας διαπόμπευσαν και σας χλεύασαν, κόψτε τον κω… του κάθε ευ@γγελατου και του κάθε βρώμικου ΜΜΕ.
      Εξοντωτικές αγωγές σε τηλεγιατρούς και ΜΜΕ που ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ κιόλας για να σκοτώνουν κόσμο και τα χρήματα κρατήστε τα για ηθική ικανοποίηση ή μοιράστε τα σε ιδρύματα.

    7. Μπραβο του! Τον βλέπω κι αυτόν ομως να τρακάρει κατά λάθος με καμιά σφαίρα…

    8. Μπράβο!!! Συνέχισε να τους πολεμάς με κάθε μέσον!!!

    9. Πού είναι ρε συ τα βοθροκαναλα της διαπλοκής να καλύψουν το θέμα;;; Στην πρώτη γραμμή ήταν σχεδόν πριν 2 χρόνια για να βγάλουν την είδηση οτι ο Αντωνιάδης συλλήφθηκε για ‘fake news”. Τώρα πουλακια μου που κρυφτηκατε;!! Από εδώ και πέρα μόνο σφαλιάρες κορόιδα…

    10. ο μητσοτακης μπορει να πηρε 40% αλλα ξερει οτι την εντολη δεν την εχει παρει ακομη, Ξερει αυτος .Θα χρειαστει και τριτη εκλογη που μαλλον θα γινει γιατι θα πεταξει εξω τους σπαρτιατες μετα θα εχει περιθωριο να πισει με προστημα τους απεχοντες που του χαλασαν τη σουπα να δωσουν τη συγκαταθεση τους.Ολα μα ολα ειναι η συγκαταθεση ΠΗΓΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ 1000 ΤΡΟΠΟΥΣ

      1. ο κόσμος απλά υποκύπτει στις απειλές και την βία του καθεστώτος όποιο και να είναι αυτό, δεν έχει να κάνει με καμία νομιμοποίηση, μια χαρά έριχναν ξύλο και χημικά σε 1.000.000 κόσμο στο Σύνταγμα για την Μακεδονία, στην Σάμο τα βρήκαν σκούρα επειδή οι τοπική αυτοδιοίκηση συνεργάστηκε με τον κόσμο και έριξαν ξύλο στους μπάτσους οπότε καθυστέρησε λίγο εκεί το πράγμα

      2. σκασε ρε ΚΑΝΕ ΑΠΟΧΗ ΕΚΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΝΑ ΗΔΟΝΙΣΤΕΙΣ

      3. Σιγά μην βάλουν πρόστιμα αφού τους βολεύει προς το παρον η αποχή από κει πήρανε ότι πήρανε σε ποσοστά και από τους γέρους που είναι η πλειοψηφία. Αν τολμάγανε να κάνουν τετοια μλκ θα πέφτανε την αλλη μέρα! Σιγά μην τα βάλουν με την μισή Ελλάδα!

    11. Μπράβο Νικόλαε μεγάλη η σημερινή ημέρα. Τώρα πάμε πιο δυνατά μέχρι την τελική νίκη και να τσακίσεις όλους αυτούς που σε κατασυκοφάντησαν, μαζί σου όλοι οι σκεπτόμενοι Έλληνες!!! Αυτός ο αγώνας που κάνεις είναι αγώνας για την παγκόσμια ελευθερία…είναι για την Ελλάδα αλλά και για όλο τον κόσμο, ειδικά τώρα που οι νεοταξίτες ετοιμάζουν νέες επιθέσεις εναντίον των ελεύθερων ανθρώπων. Μπράβο και στην ελληνική δικαιοσύνη που στάθηκε στο ύψος της. Τώρα αρχίζουν όλα…

    12. Πρωθυπουργος Κασιδιαρης υπουργος δικαιοσυνης Αντωνιαδης !!!! Αυτο ειναι σχημα για να δουμε τα καθικια στη φυλακη ισοβια !!!

      1. O Κασιδιάρης είναι κότα.

        Ο Καζάκης μόνο για ΠΘ σε μεταβατική κυβέρνηση. Είναι ο μόνος αρχηγός κόμματος που έβγαλε Αντωνιάδη συνεχώς 3 χρόνια τώρα και δεν φοβήθηκε το καθεστώς. Ο μόνος που λέει ότι πρέπει ΟΛΟΙ να καταδικαστούν για από μια ντουζίνα καταδίκες για Εσχάτη Προδοσία, πριν ξεκινήσουμε για τα μπόλια.

        Ο μόνος που λέει από το 2013 οι λαθρό πακέτο στις χώρες τους χωρίς δικαιολογίες, ξεκινώντας από τους Αφρικάνους, μιας και μας παρακαλάνε να τους στείλουμε πίσω η Αφρικανική Ένωση.
        Όπως επίσης λέει, έξω από ΕΕ, ευρώ, ΝΑΤΟ και η Ελλάδα ανήκει ΜΟΝΟ στους Έλληνες.

        1. Αυτά πού γράφεις, είναι προΙόν κατανάλωσης αλκοόλ η τά πιστεύεις ;
          Γιατί αν τα πιστεύεις τότε είσαι αφελής σε βαθμό κακουργήματος
          καί δεν ξέρεις τι σού γίνεται!!
          ¨Ακου ΠΘ ο αριστερός Καζάκης , εδώ κλαίμε ………..

        2. νικοδημε,δεν θελουμε αλλες φατσες παιδοφιλων νεοναζι αριστερων σαν τον καζακη!οτι λεει ο λιακος εχουν αντιγραψει εδω και χρονια το παμε και ο συριζα!

    13. Συγχαρητήρια!!!Θα το πούμε στις ειδήσεις ή θα το κάνουν γαργαρα;

    14. κρατικοδίαιτα καθάρματα ραγιάδες έδωσαν 40% στην εγκληματική οργάνωση μιζοκούλη που σκότωσε τόσες χιλιάδες ανθρώπους, με πρόσχημα τον κοροδοϊό

    15. Τσάκισέ τους λεβέντη Έλληνα Νίκο Αντωνιάδη. Σε ευχαριστούμε.

      Ας είναι περήφανη η μάνα
      που έκανε τέτοια παιδιά,
      που είν΄ έτοιμα πάντα να πέσουν
      με τα όπλα τους μεσ΄ στη φωτιά

    16. Ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα τεράστιο βήμα για τους Έλληνες και την ανθρωπότητα !

    17. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΒΙΝΤ ΠΛΕΟΝ….. … ΤΟ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ ?
      ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ

      1. Οι δολοφονίες στα νοσοκομεία και η μαζική εξόντωση του Ελληνικού πληθυσμού με τα συγκεκριμένα εμβόλια είναι το θέμα.

        Και ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ.

        ΝΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ μέσα σε 1-2 έτη. ΑΥΤΟ σημαίνει η αθώωση του Αντωνιάδη.

        Κρεμάλα σε όλο το καθεστώς ΧΤΕΣ.

        1. Αν τα εμβόλια σε εξοντώνουν, τότε θα έπρεπε μέχρι στιγμής να έχουν πεθάνει δισεκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως απ’αυτά. Δε συνέβη κάτι τέτοιο όμως.

          1. Τα ίδιο ισχύει και για τον covid τότε. Δεν πάει έτσι όμως, ευτυχώς υπάρχει η στατιστική, για όσους την κατανοούν και τη μεταχειρίζονται σωστά.

          2. Εκατομμύρια έχουν πεθάνει ήδη στις Δυτικές χώρες. Στόχος των σκευασμάτων είναι ο αργός θάνατος σε βάθος 10ετίας. Δυστυχώς τους βγήκε γρήγορο, σύμφωνα με της μελέτες, και όποιος περάσει το 3ο έτος (2024) χωρίς να πεθάνει θα είναι κλόφαρδος μιας και τότε αρχίζουν οι σοβαρές παρενέργειες και κυρίως ο επιθετικός καρκίνος.

            Επίσης μόνο σε ΕΕ, Αγγλία, Αμερική, Καναδά έκαναν τα δηλητήρια της Πφάιζερ και του Γκέιτς.
            Περίπου 1.1δις άνθρωποι όχι 7δις που έχει ο πλανήτης.

            Αφρική εμβολιάστηκε ένα 5%. Λευκορωσία ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ.
            Ρωσία, Ουγγαρία έκαναν σπούτνικ. Τουρκία, Κίνα έκαναν κινέζικο.

            Στα Ισλαμικά κράτη δεν κάνουν μπόλια επίσης, ούτε κλάσσικα για φυματίωση!!!

            1. Στη Λευκορωσία έκαναν κουβανέζικα εμβόλια. Μπορείτε να το ψάξετε. Όλα τα υπόλοιπα που λέτε είναι ανακρίβειες στο φουλ. Σε μουσουλμανικές χώρες έχουν κάνει εμβόλια, στη Σαουδική Αραβία για παράδειγμα έχουν κάνει και εμβόλια mRNA.

        2. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΨΥΧΑΚΙΑ……… ΨΕΚ…… ……….

      2. Ωραία λογική. Και αφού δεν υπάρχει κοβιντ, τα εγκλήματα παραγράφονται; Η εγκληματική οργάνωση αθωώνεται; Και όταν έρθει νέος κοβιντ, πάλι από την αρχή να δολοφονούν αθώους και να επιβάλλουν χούντες χωρίς λόγο;

      3. Παγκόσμιο πείραμα προσομοίωσης με τον διάβολο!!!!!!

    18. Μπράβο κύριε Νίκο,όλοι το χαρήκαμε εκτός από τα κομματόσκυλα και τα πειραματόζωα της Πφίζερ που μας αποκαλουν ψέκια

    19. ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ , ΔΥΟ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ !!!

    20. μπραβο ρε μαγκα. Παρτους τα σωβρακα τωρα

    Comments are closed.