Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ “ΚΟΥΛΗΣ ΧΡΥΣΟΣ” ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΠΙΤΣΟΣ. Η SIEMENS, Ο ΜΟΥΦΑ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Κοινοποίηση:
    πίτσος

    Μια ελληνική εταιρεία που μπαίνει εδώ και χρόνια στα σπίτια των Ελλήνων πολιτών, βάζει λουκέτο. Ο Αδωνης Γεωργιάδης και ο “Κούλης Χρυσός” είναι οι υπεύθυνοι για την ταφόπλακα που έβαλε το ιστορικό εργοστάσιο ηλεκτρικών ειδών που βρίσκονται σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό.

    Οι σημερινοί διαχειριστές αυτής της διαχρονικής βιομηχανικής κληρονομιάς – η γερμανικών συμφερόντων εταιρεία BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε που έλκει την καταγωγή της από το περίφημο joint venture  joint venture του 1967 ανάμεσα στην Robert Bosch GmbH (με έδρα την Στουτγάρδη) και την Siemens AG (με έδρα το Μόναχο)- επέλεξαν στη βάση οικονομικών και εμπορικών δεδομένων να μας αποχαιρετήσουν.

    Η Pitsos βάζει τίτλους τέλους στη παραγωγική μονάδα που βρίσκεται στην περιοχή Ρέντη και μεταφέρει την παραγωγική της δραστηριότητα στην Τουρκία.

    Οι συνδικαλιστές της εταιρείας εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία έγινε γνωστό και το τέλος της εταιρείας στην Ελλάδα, ρίχνοντας ευθύνες στον Άδωνη Γεωργιάδη και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στην υπόθεση, εμπλέκεται και η “αγαπημένη” εταιρεία του πρωθυπουργού μας, η Siemens, η οποία στη συμφωνία σύμβασης με την ελληνική κυβέρνηση, αναφέρεται σαφώς ότι, η Siemens θα εξετάσει την κατασκευή ενός εργοστασίου παραγωγής στην Ελλάδα αξίας 60 εκατ. ευρώ και δημιουργία 700 θέσεων εργασίας.

    Η εν λόγω επένδυση από τη Siemens των 60 εκατ. ευρώ, αναφέρεται στη μεταφορά του εργοστασίου της BSH (pitsos). Η νέα επένδυση που θα εξέταζε να πραγματοποιήσει η Siemens στην Ελλάδα ήταν μια ήδη προγραμματισμένη επένδυση και αφορούσε την μετεγκατάσταση του εργοστάσιου της BSH (pitsos) από την περιοχή του Ρέντη στην περιοχή της Ελευσίνας. Δυστυχώς μέχρι και σήμερα ο εξωδικαστικός συμβιβασμός με το Ελληνικό Δημόσιο παραμένει δίχως υλοποίηση, ενώ με τη “βούλα” των κυβερνήσεων η SIEMENS επέστρεψε στους διαγωνισμούς για δημόσια έργα.

    Ένας διακανονισμός που δεν κατάφερε ποτέ να υλοποιηθεί, κι ενώ είχε βρεθεί και το ακίνητο στη Μαγούλα για τη μετεγκατάσταση, συνολικής έκτασης 150 στρεμμάτων, όπου εκεί θα έβρισκαν φιλοξενία τόσο η παραγωγή όσο και τα logistics, τα γραφεία για τη διοίκηση και τα τμήματα της επιχείρησης καθώς και οι χώροι εξυπηρέτησης πελατών.

    Ο δήμαρχος Ελευσίνας, ο αείμνηστος Γιώργος Αμπατζόγλου  γνωρίζοντας τα της επένδυσης είχε συμφωνήσει στις αναγκαίες τροποποιήσεις του πολεοδομικού σχεδίου της περιοχής, πίσω από το Θριάσιο Νοσοκομείο, με στόχο την υλοποίηση της επένδυσης. Αλλά, ο δήμαρχος λίγες μέρες μόλις πριν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου πεθαίνει και αρχίζει η μάχη της διαδοχής.

    Από την οποία βγήκε νικητής ο Γιώργος Τσουκαλάς ο οποίος είχε εξ αρχής εναντιωθεί στην τροποποίηση (άρα και στην επένδυση) μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου. Όλα αυτά συνέβησαν το μακρινό 2011. Οι Γερμανοί της BSH ήθελαν – με βάση τα χρονοδιαγράμματα του επενδυτικού σχεδίου- να έχει ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση το 2ο εξάμηνο του 2013. Τα γεγονότα του 2011 έδειξαν και τα όρια ενός εγχειρήματος ανατροπής της αποβιομηχάνισης. Τα αποτελέσματα γνωστά όπως και οι συνέπειες… Όλα τα άλλα είναι «να είχαμε να λέγαμε»… για μια βιομηχανική ιστορία 155 χρόνων.

    Και πως να μείνει μια ελληνική εταιρεία στη χώρα μας, όταν το ίδιο το κράτος δεν βοηθάει σε αυτό; Ο Άδωνης Γεωργιάδης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν διαλύσει κάθε τι ελληνικό και μαζί και την επιχειρηματικότητα! Είναι λογικό λοιπόν, όταν όλα είναι διαλυμένα, ελληνικές επιχειρήσεις να αναζητούν αλλού το μέλλον τους

    Βασικά στοιχεία για την ΠΙΤΣΟΣ

    • 1865 – Ιδρύεται στην Αθήνα η ΠΙΤΣΟΣ Α.Ε. από την ομώνυμη οικογένεια, με σκοπό την παραγωγή μικρών οικιακών συσκευών και συσκευών πετρελαίου.
    • 1959- Εγκαινιάζεται το νέο εργοστάσιο ΠΙΤΣΟΣ στην περιοχή του Ρέντη και ξεκινάει η παραγωγή ψυγείων (πάγου) και θερμαστρών πετρελαίου.
    • 1965 – Γιορτάζεται η επέτειος των 100 χρόνων. Στις διαφημίσεις της εποχής διαβάζουμε: «Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για το μαγείρεμα, το πλύσιμο και τη θέρμανση κάθε κατοικίας. Γιατί όλα είναι ΠΙΤΣΟΣ. Και η ΠΙΤΣΟΣ είναι σπίτι».
    • 1968-  Η ΠΙΤΣΟΣ φέρνει στο ελληνικό σαλόνι την 26 ιντσών ασπρόμαυρη τηλεόραση Napoli 26’’ ΠΙΤΣΟΣ.
    • 1974- Ξεκινά η συνεργασία με την SIEMENS A.E. 1977- Εξαγορά της ΠΙΤΣΟΣ από την BOSCH – SIEMENS HAUSGERATE GmbH και τη SIEMENS A.E. HELLAS.
    • 1994- Ξεκινούν  οι εξαγωγές κουζίνας στις Σκανδιναβικές χώρες.
    • 2002- Μετονομασία της εταιρίας σε BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε.
    • 2015- Γιορτάζονται τα 150 χρόνια παρουσίας και δράσης στην ελληνική αγορά. Η δύσκολη πορεία παραγωγικού αποχαιρετισμού αρχίζει…
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Το είπε
      Τα μνημόνια είναι ευτυχία και αν δεν υπήρχαν θα έπρεπε να τα ανακαλύψουν.
      Τα είπε
      Δεν θέλω να μου κλέψει η δόξα ο Τόμσεν.
      Τα είπε αυτά και άλλα πολλά.
      Και έτρεξαν να τον ψηφίσουν.
      Ο Άδωνης φταίει ή το πολιτικό ένστκτο του νεοέλληνα που είναι για τα μπάζα;
      Αυτά παθαίνουν οι αγράμματοι και οι αμόρφωτοι λαοί τους ξεγελάνε για πλάκα κάτι Αδώνηδες και Μητσοτάκηδες.

    2. Σας δουλεύει ψιλό γαζί ένας άδωνης που σε μια σοβαρή χώρα θα ήταν άνεργος.
      Θα σας έφερνε επενδύσεις έλεγε αυτός και καλές δουλειές με καλά λεφτά ο Κούλης.
      Πάρτε τώρα τις επενδύσεις και τις καλές δουλειές με τα καλά λεφτά.
      Ποιο ηλίθιος λαός από τους νεοέλληνες δεν υπάρχει στον πλανήτη.

    3. Εσύ Άδωνη καλά πληρώνεσαι από τα μιστά του Βολευτού και του Υπουργού το πρόβλημα σου το χεις λύσει. Για εμάς όλους τους πολίτες τι έκανες εκτός από τον πλασιέ βιβλίων στην TV ;

    4. Αυτο το ξέρασμα ο Άδωνης δεν ήταν που μας έλεγε ότι αν βγει ο Μητσοτάκης θα ξεσκιζόμασταν στις Επενδύσεις…
      φάτε τώρα το ΜΑΛΑΚΑ (τα μνημόνια ειναι ευλογία έλεγε) και φοράτε μάσκες εσείς που τον ψηφίσατε..
      θα ξεσκιστούμε στα λουκέτα και ακόμη δεν είδατε τίποτα… και για όλα θα φταίει ο κωρονοϊός…

    5. ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ! ,ΝΔΩΣΥΛΟΓΙΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

    6. Και οι επιχειρησεις κλεινουν. Με τον μακεδονομαχο αδωνι λειτουργησε και το τζαμι. Α ρε φιλη σε προλαβε ο αδωνις.

    7. Να αγοράσει τη ΠΙΤΣΟΣ ο Σαββίδης,όπως είχε αγοράσει τη ΣΕΚΑΠ ξέρει αυτος.

    8. Δεν πρέπει ποτέ και για τίποτα να κλείσει η τελευταία πλέον μεγάλη εταιρία αυτή στην Ελλάδα. Η απόλυτη ξεφτίλα για τις κυβερνήσεις είναι το κλείσιμο όλων αυτών των εργοστασίων.
      Και μετά λέμε σε ξένους … ελάτε να επενδύσετε. Που εκεί που δεν ζει καμία εταιρία και πεθαίνουν και οι πιο δυνατές εταιρείες, θα έρθει??!!

    9. Κρίμα από την δεκαετία του 1960 και 1970 που τα περιοδικά και οι εφημερίδες αλλά και οι παλιοί που είχαν τηλεοράσεις πάντα διαφημίζονται
      ΠΙΤΣΟΣ εμπιστοσύνη Ντροπή για την Ελλάδα αλλά οι πολυεθνικές με εντολή διαλύουν την Ελλάδα
      Επίσης να ρωτάμε είναι γιος του Χρυσού ο πρωθυπουργός γιατί ο Χρυσός είπε ότι πήγαινε σπίτι του και έτρωγε. ντολμάδες Παράξενα πραματα έχει αυτή η ζωή

    10. καλα να παθουμε σαν λαος εχουμε αυτους που μας αξιζουν..και ακομη τα χειροτερα δεν τα χουμε δει..υπομονη λιγο ακομη και θα τα δουμε ..

    11. Εγώ πιστεύω ότι σύντομα θα σας πάρουν και το όνομα, από Έλληνες θα σας ονομάσουν εξωγήινους η μπορεί και εξώγαμους όπως είναι και το αφεντικό σας. Και θα έρθουν οι εξωγήινοι και θα λένε είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. Γιατί οι αρχαίοι Έλληνες ήταν Έλληνες και όχι μαλακες, ψεύτες, απατεώνες και κουμουνια.

    12. ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ ΛΕΜΕ!!!

    13. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΗ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΤΖΑΜΠΑ ΟΛΗ Η ΦΑΜΠΡΗΚΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΝΑ ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΛΑΤΣΟΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΤΟ ΗΛΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ 100 ΕΥΡΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ………ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ Μ.Κ.Ο ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΜΗΛΙΑ ΚΑΜΜΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΝ ΜΑΠΑ ΕΝΩ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ….

      1. Αυτό σου αξίζει ρε χρεοκοπημένε ελληνακο ,μια ζωή γκαρσονι μας θα είσαι και θα σε έχουμε στην φάπα! Όταν σου δίναμε τα πακέτα και της επιδοτήσεις ήταν καλά ε; Όταν τα τρωγες ραγιά κάθε βράδι τα δανεικά στα μπουζούκια ήταν καλοί οι Ευρωπαίοι;

    14. Έχουμε καταντήσει αηδία πια τόσους πολλούς εχθρούς κ διεφθαρμένους ποιό άλλο κράτος έχει;

    15. Να δώσουμε και μία είδηση.
      Το Πακιστάν θα αγοράζει από την Ινδία βαμβάκι και ζάχαρη..
      Προφανώς μετά από εντολή του ΣΟΥΛΤΆΝΟΥ για να αλλάξει τη σχέση γεωπολιτικά

    16. Ο Άδωνις έχετε καταλάβει τι έχει κάνει? Για κάθε χώρα θεωρείται ονειρικό και θεοσταλτο να έχει δικές της πηγές ενέργειες, εξαλου οι ποιο πολλοί πόλεμοι για την ενέργεια γίνονται. Εμάς μας έδωσε ο Θεός αυτό το δώρο, τον λιγνίτη για να είμαστε ανεξάρτητοι ενεργειακά και να μην έχουμε πρόβλημα. Ο Άδωνις, εάν είναι δυνατόν, κλείνει αυτές τις μονάδες ενέργειας και υπογράφει συμβάσεις με τους Γερμανούς για φυσικό αέριο. Δηλαδή πλήρης εξάρτηση της Ελλάδας από την Γερμανία. Δεν κάνεις ότι σου λένε οι Γερμανοί? Απλά σου κλείνουν την ροή και μένεις από ενέργεια. Καταλαβαίνετε ο αλήτης τι κάνει? Ο μπ@σταρδος καταλάβατε τι έκανε?? Και θα προσπαθήσει να καταστρέψει τις μονάδες σε Κοζάνη και Μεγαλόπολη για να μην μπορέσει ποτέ η Ελλάδα να εκμεταλευθει στο μέλλον τις πηγές της. Διανοειστε τι κάνει????

    17. KAI OMΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ….ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ .

      1. Εχει τις πο…τανες του να χοντροταισει…………………αυτος να παραιτηθει δεν τον ξερεις καλα

        1. Αδωνη προσεχε τις πορτες βρισκεις……………………………………………………

    18. Από το 1865 που ιδρύθηκε στην Αθήνα η ΠΙΤΣΟΣ Α.Ε από την ομώνυμη οικογένεια με σκοπό την παραγωγή μικρών οικιακών συσκευών και συσκευών πετρελαίου, ενώ αργότερα ξεκίνησε και την παραγωγή ψυγείων (πάγου) και θερμαστρών πετρελαίου, για να φθάσει σήμερα η φίρμα ΠΙΤΣΟΣ να είναι μία από τις μεγαλύτερες φίρμες του είδους της στο κόσμο.
      Και όμως οι υπάλληλοι των δανειστών, εντολοδόχοι κυβερνώντες που έκαναν συνειδητά τον Ελληνικό Λαό πάμφτωχο, αφού η οικονομική καταστροφή και η μη Ελληνική παράγωγή, οφείλεται σε ένα μακροχρόνιο σχέδιο των δανειστών σωτήρων μας, με σκοπό την εκμηδένιση της παραγωγής μας, ώστε με δανικά (χρήματα που μας έδιναν εκείνοι) να αγοράζουμε αυτά… ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΑΓΩΓΗ από τους νταβατζίδες και τοκογλύφους, που προσκυνούν, οι λαοπρόβλητες και εθνοσωτήριες κυβερνήσεις μας….
      Έτσι μια ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που έμπαινε εδώ και χρόνια στα σπίτια των Ελλήνων πολιτών, βάζει λουκέτο και πλώρη για την Τουρκία που όλο έχει επενδύσεις και αναπτύσσεται ραγδαία την ώρα που το ΓΑΛΑΖΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ μας λέει πως η οικονομία της Τουρκίας είναι χάλια.
      Φυσικά αυτουργοί και υπεύθυνοι για την ταφόπλακα που έβαλε το ιστορικό εργοστάσιο ηλεκτρικών ειδών είναι και ο γνωστός ΝΟΝΟΣ που πείρε άδεια ειδικού σκοπού για να γίνει η συγκεκριμένη βάφτιση, την ώρα που ο ιθαγενής που τον ψήφισε δεν μπορεί να πάει στο χωριό του να δει τον πατέρα του που είναι άρρωστος και μαζί ο φωτογραφιζόμενος στην Πάρνηθα, (χωρίς μάσκα σε καιρό πανδημίας όπως μας την έλεγαν) με τους αυθόρμητους δήθεν περαστικούς….
      Και ο έχων αντίρρηση για κάτι από αυτά που λέω… μπορεί να με αντικρούσει με τα επιχειρήματα του και όχι με ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΑΚΕΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    19. Αυτήν την ΕΥΡΏΠΗ που θέλει η σκατογρια και τα φασισταρια της να τα βάλουν στον κωλο τους.
      Ας διαλυθεί το μπουρδελο τους να τελειώνουμε.
      Να τους στείλουμε και τους λαθροεισβολης χάρισμα τους στα μούτρα τα δικά τους.

    20. η αλήθεια ειναι οτι το 2017 ειχε ανακοινωθεί η αποχώρηση της ΠΙΤΣΟ για φέτος

    21. 50% και το καραβάνι προχωρά μπροστά ενώ τα χιτλερικα σκυλιά αλυχτάνε

    22. Αυτές είναι οι επενδύσεις ΚΟΥΛΗ-ΑΔΩΝΗ,τι κλαψουρίζεται,εσείς δεν τους ψιφήσατε τώρα τι ζητάτε?

      1. ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΑΙ ΣΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΘΕΙΑΣ

    23. Από το ρεπορτάζ βγαίνει το συμπέρασμα μιας συμπαιγνιας ανάμεσα σε ΝΔ και σύριζα που έκαναν από κοινού τα πάντα για να δικαιολογησουν την φυγή της Πιτσος. Ο σύριζα ψηφίζει αντιδρά η ΝΔ! Η ΝΔ ψηφίζει αντιδρά ο σύριζα! Ποιο είναι όμως το αποτέλεσμα και η ουσία? Πως και οι δύο εν συνεχεία λένε, ναι δεν συμφωνούμε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και πρέπει να τηρήσουμε τις συμφωνίες. Συμβαίνει αυτό, ναι η όχι? Μνημόνια, Σκοπιανό, μισθοί, συντάξεις, κλείσιμο βιομηχανιών. Όλα τα έχουν συμφωνημενα και από πριν ξεπουλημενα. ΝΔ και σύριζα μ@υνοπανα, προδοτες γερμανοτσολιαδες δυναστες της Ελλάδας και του λαου της. Παίζουν θέατρο και κονομιονται μαζί.

    24. ψηφιστε μπουμπουκο ψηφιστε αδωνη. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ !!!!!
      ψηφιστε αδωνη που η γυναικα του η μανωλιδου στην εκπομπη που εκανε στην τηλεοραση ρωταγε…
      — θα εκανες ερωτα με την αδελφη της γυναικα σου ??????
      — θα εκανες ερωτα με τον πατερα του ανδρα σου ???????
      — θα εκανες ερωτα με 3 ή 4 μαζι ??????
      τετοια ρωταγε… η οικογενεια μανωλιδου-γεωργιαδη……
      ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ…….

    25. Ουυυυυυυστ ρεεεεεε
      ψηφιστε αναρχοαπλητους κουλη και σια.
      τι κλαιγεσται τωρα εσεις φταίτε και θα φταίτε για αυτη την χωρα χαθηκανε οι πατριωτες ωρεεεεεεε.
      Ρεεεεεεε ουυυυυυυστ

    26. Η Πιτσος πάει στην Τουρκία! Έλεος πια!
      Όλο μας λένε η οικονομία της Τουρκίας είναι χάλια και όλο έχει επενδύσεις και αναπτύσσεται ραγδαία! Παντού!

    27. Μπίζνες με αμαρτωλή seimens. Κατεξακολουθηση
      Που θα πρέπει να υπάρχει αποκλεισμός οριστικός

    28. εδώ όλη η χώρα εξαγορασμένη είναι χρόνια τώρα!!! και η άλλη μισή δανεισμένη-χρεωμένη!!!

    Comments are closed.