Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΡΩΤΑΕΙ, Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ: Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΠΟΥ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΣΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    hios_kasidiaris

    Το είπαμε και το κάναμε. Η πιο αντισυστημική συνέντευξη του καλοκαιριού. Συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τον Ηλία Κασιδιάρη πάντα λέει τα πραγματά με το όνομά τους και βγάζει.. φωτιές!

    Η συνέντευξη που δόθηκε στον αντισυστημικό δημοσιογράφο, Στέφανο Χίο, τώρα και σε βίντεο! Γιατί, αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού και στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν “κόβουμε” κανέναν και τίποτα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Το ναζιστόμουτρο Κασιδιάρης και λοιποί ομοίοι του, ΔΕΝ έχουν κανένα δικαίωμα να ομιλούν περί της Πατρίδος μας. Κάθε τους λέξη, αποτελεί μεγίστη προσβολή γιά το Έθνος μας. ΟΥΣΤ ναζιστάκια!!! Δυστυχώς παρασύρουν ακόμη κάποιους αδαείς Έλληνες τα απομεινάρια της Χρυσής Αυγής με τα όμορφα τα λόγια, ενώ περί άλλων πρεσβεύουν ιδεολογικά. ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΑ τέτοια αποβράσματα, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ EΛΛAΔA MAΣ KAI TOYΣ EΛΛHNEΣ!
      Τα λέω και θα τα ξαναλέω, η απογοήτευση από την ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΕΙΑ αληταρία και λοιπά σκουπίδια, ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση πρέπει να έχει με υποστήριξη μας στα εγκληματικά ναζισταριά!!! Οι σβάστικες που τάχα μου ήταν μαίανδροι και τά χάιλ Χίτλερ που ήταν δήθεν αρχαϊκοί χαιρετισμοί, απλά προσβάλουν τη νοημοσύνη μας, σε όσους λίγους μας έχει απομείνει ακόμη!
      MAKPIA AΠO AYTA TA KATAKAΘIA!!! Tο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ακούει;;;

      1. Αν δεν έχεις κάτι να προτείνεις, καλύτερα να σταματήσεις κραυγές, ύβρεις και λόγια χωρίς ουσία…

    2. Αηντε παλικαρια ‘μ που δεν το καταλάβατ’ αυτο. Σιμπλ μαθιματικς ειναι τς τεταρτης δημοτικου. Τις χρονιες που δεν βγαινει το αθροισμα ειναι γιατι δηλωσαν αποχή. Εμ, γιατι μιλάνε τα τσογλανια τόσα χρόνια για ακυβερνησια. Το 40 και 50% αποχης το θεωρουσαν “εκλογικον πλεονεκτημα” και οχι ηχηρη αντιδραση των πολιτων εναντιον τους.
      .
      Το σχεδιο των ξενων τωρα ηταν το εξης: κυβερνησεις με δικιες τους μαριονετες για να ξεπουλησουν την Ελλάδα. Δειτε πως, 7 εκατομμυρια ευρω στοιχιζει μια τριοροφη οικοδομη 1000 τετρ. στην Φιλοθεη σε 1 στρεμ. οικοπεδο και δεν την πουλάνε γιατι τους φαινονται και λιγα τα λεφτα.
      Κυβερνηση νεα δειμοκρατια και πασοκ πουλησαν σε αραβες κρισους ολόκληρο νησί στο Ιόνιο εναντι 3,8 εκατομμυριων ευρω (!) και επειδη του κρισου τού φανηκε τζαμπα (και με το δικιο του, 3.5 εκατομ. χαλαει τον μήνα μόνο για τις π@τανες που πηδαει, οχι για να αγορασει γκοτζαμ νησι), ζητησε να αγορασει άλλα 16 και του ειπαν οι εκει δημαρχαρες (άλλα σιχαμενα προδοτικα σκουλικια κι αυτοι) να μην ανησυχει, αν δεν φτανουν οι βραχονησιδες μπορουν να του πουλήσουν και.. τα μεγαλυτερα νησια. Ε, στην νεα γλωσσα των μανατζερ πωλησεων αυτο λεγεται: νεα επενδετικη προταση εξυγιανσης της οικονομιας γιατι οι βραχονησιδες μάς πεφτουν βαριες. Ε, και λεω κι εγω στον κουλη: εχεις δικιο μεγάλε, κόψε κι εσυ το κεφαλι των παιδιων σου γιατι τούς ειναι βαρος να το κουβαλάνε. Οτι τους περισσευει να το κοβεις, χερια, ποδια, κεφαλι. ΟΚ.
      ..
      Οποτε, αν τα καταγγειλεις ολα αυτα στην εισαγγελια, οι δικαστες θα βρουν νομιμότατην την αγορα και εσενα τρελό, εθνικιστή και ρατσιστη που το κατηγγειλες.
      Αν πεις στους συνταγματαρχες πως εχει παραβιαστει συνθεμελα ολο το Συνταγμα τής Χώρας… και πρεπει να παρουν τα οπλα και να τους καθαρισουν…, μάλλον θα καθαρισουν εσενα. Δικοί τους ειναι οι ανωτεροι σε βαθμιδες ετσι ωστε αν αντιδρασουν οι κατωτεροι να τους πάνε και μέσα για ασεβεια στους.. βαθμοφόρους )
      Αν παρει ο λαος τα οπλα και βγει στους δρομους και οποιον παρει ο χαρος, παμε για εμφυλιο.
      Ε, αυτό ήθελαν μάγκες! Αυτό ήταν και το τελικό τους σχεδιο
      ..
      για να κανουν μετα την νεα ανακατανομη των χωρικων εδαφων τής Ελλαδας αλλά και.. ταυτοτητων.. και θα έπαιρναν αφτερ άλλα ονόματα, συνωνυμιες κλπ – αντε βρες τους μετα.. και θα έδιναν και στα γυρω ζοα που καιροφυλαχτουν σαν υαινες και τα υπολοιπα εδαφη μας και μετα θα τραβουσαν προς τα πανω μερια για να παρουν και του Ροσσου κανενα κομματακι γης μιας κι εχει πολυ και του περισσευει… κσα κσα
      .
      Ξυπνηστε παιδες, αυτη ηταν η μεγαλη επανακινηση. Το εργο το εχουμε ξαναδει. Τα ιδια ακριβως εκαναν και οι παππουδες τους στην κατοχη και στον εμφυλιο – τα παιδια και τα εγγόνια τους ειναι. Πώς αποκτησαν τις περιουσιες νομιζετε? Δολοφονουσαν τούς Ελληνες και πηγαιναν με δυο μαρτυρες (δικους τους) και καταχραζονταν την περιουσια τους. Ξερετε πόσες τετοιες ιστοριες μού ειπαν και επωνυμα? – και, οικογενειακή μου

      .
      Άρα, πού θα απευθυνθεις?

    3. Ξερετε πολλους φυλακισμενους που να μιλουν τοσο καλα την Ελληνικη γλωσσα?

      Ποιος αλλος πατριωτης μπορει να αντισταθει στην εγκληματικη οργανωση που κυκλοφορει?Κανεις.

      Μονο ο Ηλιας , για αυτο εαν θελεις Στεφανε να βρεις τους δολοφονους σου μονο ο Ηλιας.

      Αγαπαει την Ελλαδα οσο κανεις αλλος. Αλλα φροντισαν οι νεοταξιτες να τον βγαλουν παρατσουκλι ενω οι ιδιοι στελνουν οπλα στους Ουκρανοναζι.

      Καμια αλλη λυση για την χωρα.

    4. Θεωρω πως πρεπει να υπαρξει μια συμπορευση μεταξυ Χιου και Κασιδιαρη.

    5. Βγήκαν τα παπαγαλάκια της ψοφοδεξιάς, στα σχόλια του Μακελειού και τολμούν να πιάνουν στο βρωμόστομα τους και να συκοφαντούν τον Ηλία Κασιδιάρη. Τον ΗΡΩΑ, που είναι στην φυλακή για τα πιστεύω του και γιατί ταρακούνησε το σύστημα “της μεταπολίτευσης, της μάσας, της ρεμούλας, των πούστηδων και των λαθρολάγνων”. Στέφανε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, δώστε τα χέρια με τον Λιάκο και πάμε για τρίτο κόμμα, στις εκλογές.
      Επίσης κάποια αμόρφωτα δίποδα, να μην ταυτίζουν σκόπιμα, τον πολιτικό χώρο των Ελλήνων Εθνικιστών με τις θέσεις των ψεκασμένων. Ψυχανώμαλοι αντιεμβολιαστές, έχετε τον Φελόπουλο, τον Σώρρα και τ΄απομεινάρια από το κόμμα του Φράγκα. Μακριά από εμάς.

    6. μακρια στεφαναρα. θα στην φερει πισωπλατα στην πρωτη ευκαιρια. τετοια φαρα ειναι. να σβησει την σβαστιγγα πρωτα απ το χερι και μετα. μεχρι τοτε μακρια

    7. Στέφανε, όλοι εμείς που σε αγαπάμε και σε ακολουθούμε, θα μας έχανες αν συνεργαζόσουν με μπογδανοτζημεροκρανιδιώτιδες και λοιπούς πρώην συνεργάτες των σαμαροβενιζέλων και μετά του κούλη. Έκανες γκάλοπ και η πλειοψηφία θέλει να είσαι με Ηλία. Πάρτε και τον γίγαντα Βαθιώτη που τους έχει ξεφτιλίσει με τα εμβόλια, πάρτε και Γάκη και Αρβανίτη που ξεφτίλησαν τα μπόλια τους(όχι τον Κούβελα που μπολιάστηκε και το παίζει σε διπλό ταμπλό) και πάμε να πάρουμε την Ελλάδα πίσω. Είμαστε εκατομμύρια, δεν θέλουμε θέσεις, δεν θέλουμε λεφτά. Μόνο να δεσμευτείτε ότι θα γίνει έλεγχος όλων των παράνομων ελληνοποιήσεων και ότι θα φύγουν οι παράνομοι μετανάστες για να κυκλοφορούν οι Ελληνίδες ελεύθερα χωρίς να τις χουφτώνουν στα λεωφορεία! Μόνο με Ηλία Στέφανε και θα δεις τι θα ακολουθήσει!

    8. ΕΥΓΕ Στεφανάρα!!Όλα στην φόρα συναγωνιστές Ηλία και Στέφανε!!και τα λαμόγια οι προδότες και οι εγκληματίες του ελληνικού έθνους στο Γουδί!! ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!!
      Ηλία πιστά μέχρι την λευτεριά!!ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ!!
      ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

    9. Ο/Η Στέφανε μόλις γυρίσεις την πλάτη σου θα σε καρφώσει ο αλγερινός (όπως Μπαλτάκο, Μιχαλολιάκο) λέει:

      Δεν έχει μπέσα η φάρα του.

    10. Για αυτό σκέφτονται να πάνε για εκλογές! Ξέρουν ότι είναι μέσα σ αυτό που λέγεται Βουλή. Ξέρουν τι τους περιμένει. Πάνω από 4% είναι αυτή την στιγμή.

    11. Ειναι ευτυχημα που η Ελλαδα θα εχει πρωθυπουργο τον Ηλια κασιδιαρη.Εναν Ελληνα πατριωτη που δεν θα εξαρταται απο κανενα ξενο κεντρο και η Ελλαδα μας θα μεγαλουργησει επι των ημερων του.Εχει την απολυτη στηριξει ολων των Ελληνων του εξωτερικου

    12. Ρώτα ρε Στέφανε τον άτριχο απόγονο του Ιμπραήμ πως έκανε μόνιμο σολάριουμ;

    13. Στέφανε ο Ντογιάκος έχει αναλάβει κι την υπόθεση της Κρήτης τελικά τι μας κρύβουν!!!!

    14. ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ,
      ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ,
      ΣΕ ΗΜΕΔΑΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΟΡΓΑΝΑ…
      ΤΟΤΕ …ΣΥΖΗΤΑΜΕ….

      1. Γιατί να τον έχουν βάλει φυλακή λες.;;; Γιατί είναι υπάκουο παιδάκι σαν τον Βελόπουλο που τρέχει πίσω από την ουρά του Κούλη και ψήφισε ακόμη και τον νόμο που ζημιώνει τα μικρά κόμματα για να πάρει αυτοδυναμία η ΝΔ;;;
        Πήρες τον μισθό σου για σήμερα από τη ριγηλής. Το επόμενο σχόλιο αύριο. Η γη δεν είναι τετράγωνη.

    15. Στέφανε κάποιος πρέπει να αναλάβει προσωρινά προεδρεύων στο κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ του Ηλία Κασιδιάρη μέχρι να δικαιωθεί , δεν μπορεί να είναι “ακέφαλο” το κόμμα εν οψη εκλογών , Στέφανε νομίζω οτι είσαι ο πιο ιδανικός τώρα να μπείς μπροστάρης στόν αγώνα

    16. Μια χαρα τα ειπε.Ετσι δεν ειναι; Μπορει κανεις να τον βγαλει λαθος; Οι αληθειες πονανε, τσουζουν.

    17. ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!! ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    18. Ο κρανιδιώτης ήταν σύμβουλος του σαμαροβενιζέλου που ψήφισε τον αντιρατσιστικό! Βάλε βίντεο για τζήμερο που θέλει πολιτισμικότητα και υποχρεωτικά εμβόλια και μπογδάνο που θέλει μαύρο τσολιά! Δεν είναι τυχαίο που αυτοί έχουν ίδιες θέσεις με κούλη και ο Ηλίας είναι φυλακή.

    19. Οι νεώτεροι πολιτικοί συνήθως επικαλούνται πράξεις και πολιτικές παλαιών πολιτικών , αν το πρότυπο του ήταν ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ αυτός που μόνη του ιδεολογία ήταν ο πατριωτισμός ,και που χάρη σε αυτόν μάθαμε ότι υπάρχει και το ΟΧΙ σε οποιονδήποτε προσβάλλει την εθνική μας ανεξαρτησία ,αν τον μνημόνευε ο Ηλίας ,όχι μόνον εγώ αλλἀ πολλοί που σέβονται την ιστορία θα τον ακολουθούσαν .

    20. Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

    21. Βαλτους φυλακη Στεφανε μετα τις εκλογες.

      Εαν δεν μπει η Ε.Ο στην φυλακη η χωρα αυτοι θα προσπαθησουν να σε δολοφονησουν παλι.

      Ολοι οι τζιτζιφιογκοι δεν μπορουν να κανουν τιποτα γιατι θα τους απειλησουν με Πακιστανικα τηλεφωνα , η μονη λυση ειναι ο Ηλιας.

      Περιμενουμε την ελευθερια .

    22. Στεφανε εσυ και ο Ηλιας θα σωσετε την ταλαιπωρη Ελλαδιτσα μας

    23. η καθε συνεντευξη του Ηλια , πλουτιζει την σκεψη σε οποιον την ακουει η την διαβαζει…
      ειναι Πολιτικο Κεφαλαιο ο Ηλιας Κασιδιαρης……γνησιος πατριωτης

      1. Και μετά πλουτίζεις από το ναζίδι.

    24. Εσένα θέλουμε πρωθυπουργό έστω για μια τετραετία και να δείτε βρε παιδιά τι διαφορά θα έχουμε στην πατρίδα μας!

    25. ΗΛΙΑ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ)!!!

    26. Έχει καθαρό και κατανοητό λόγο. Είναι από του λίγους, στους οποίους μπορούμε να υπολογίζουμε για να “καθαρίσουν¨” την σήψη του τόπου μας.

      1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΤΑΜ ΕΤΣΙ. ΟΣΟΙ ΖΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    Comments are closed.