ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΟΡΜΟΥΝ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ – ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΡΩΣΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ… ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    monsta

    Οι τρομοκράτες του SBU οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας κατά εντολή του ΝΑΤΟ και της CIA εντείνουν τις διώξεις κατά των Ορθοδόξων της Ουκρανίας. Κήρυξαν απηνή διωγμό στην επισκοπή Τσερνίβτσι-Μπουκοβίνα. Νωρίτερα είχαν εισβάλει στη Λαύρα των Σπηλαίων του Κιέβου σαν γκεσταπίτες. H SBU διεξήγαγε έρευνες στη Λαύρα Κιέβου-Pechersk και στην επισκοπή Sarny στην περιοχή Rivne

    Η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια ερευνών στις εγκαταστάσεις της επισκοπής Chernivtsi-Bukovina της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας, βρήκαν έγγραφα που μαρτυρούν τη ρωσική υπηκοότητα μοναχών και θα τιμωρηθούν!

    Eίχαν βεβηλώσει με τη μιαρή παρουσία τους και τη Μονή της Αγίας Τριάδας Κορέτσκι στην επισκοπή Sarnensko-Polesye στην περιοχή Rivne, ανέφερε το κέντρο Τύπου του τμήματος όπου έκαναν έρευνες.

    Ελέγχθηκαν 350 εκκλησίες και 850 άτομα, πάνω από 50 πολίτες ελέγχθηκαν με χρήση πολυγράφου – συμπεριλαμβανομένων Ρώσων που βρίσκονταν στο έδαφος θρησκευτικών κτιρίων.

    Oυνίτες δυτικόφρονες ευρωπροσκυνημένοι μασκοφόροι συλλαμβάνουν μοναχούς. Μασκοφόροι εισβάλουν σε ιερά σαν κοινοί τζιχαντιστές..

    μακάριοι οἱ δεδιωγμένοι ἕνεκεν δικαιοσύνης

    Πηγή: dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Θανατος στους ναζιστες δολοφονους.Οι 200.000 Ελληνες εκει ζουν υπο συνεχη απειλη ενω αρνουντε να τους αναγνωρισουν ως Εθνικη μειονοτητα παρ ότι βρησκονται στη περιοχη 3.000 χρονια. Πουτιν ειμαστε μαζι σου.

    2. Να τα λετε ολα οπως εχουν ,ΟΧΙ οπως σας συμφερει.Μεσα στους αυτους τους ναους εβρισκαν καταφυγιο ρωσοι και φιλορωσοι ρουφιανοι!!!Σταματηστε πια τη προπαγανδα υπερ του γκαγκεμπιτη!!!Ο σταλιν σκοτωσε εκατομμυρια ουκρανους και το ιδιο κανει ο Πουστιν .Να πανε πισω στη χωρα τους και να παρουν μαζι τους και τους φιλορωσους.Βρηκαν ευκαιρια να παρουν τις βιομηχανιες ,το πετρελαιο ,μεταλλα ,κριμαια κλπ.Θα πρεπει να λογοδοτησουν για τα εγκληματα πολεμου που διαπρατουν!!!Μη ξεχνατε οτι ο Κεμαλ μας διελυσε με χρηματα Ρωσων!!!

    3. Ωραιοι ειστε εσεις εδω μεσα ρε..
      Οι ανθρωποι πεθαναν απ το κρυο δεν εχουν ρευμα ουτε νερο να πιουνε δεν εχουν αλλα εσεις εκει να υποστηριζετε τους μαλακες τους ρωσους και ολα αυτα γιατι;
      Διοτι οπως λετε υπαρχουν ναζι στην ουκρανια.
      Αλλα δεν μου απαντατε μ αυτη τη λογικη θαπρεπε και ο ερντυ να ειχε μπει στη χωρα μας αφου πριν χρονια ειχαμε την χρυση αυγουλα….
      Τι οχι;

    4. Τα ναζίδια ως επί το πλείστον,είναι σατανιασμένοι και χαπακωμένοι μέχρι αηδίας

    5. ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΥΤΗ Η ΤΥΦΛΗ ΡΩΣΟΦΙΛΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΥΜΗΔΙΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΛΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΡΩΣΟ-ΦΙΛΟΙ ΟΥΤΕ ΟΥΚΡΑΝΟ-ΦΙΛΟΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ…ΕΛΛΗΝΟ-ΦΙΛΟΙ!… ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ-ΑΝ ΌΧΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ-ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΠΑΝΣΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙ-ΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΑΝΤΙ-ΣΚΟΠΙΑΝΑ, ΑΝΤΙ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!…

    6. Αυτούς τους φονιάδες ουκροναζί εξόπλισε ο γουρλομάτης με τα λεφτά του ελληνικού λαού. Ντροπή που υπάρχουν ακόμη έλληνες που υποστηρίζουν αυτά τα καθάρματα.

    7. Πολυ καλά κάνουν οι Ουκρανοι πατριώτες! Κανένα έλεος για τους προδότες Ρώσους μεθυστακες που βοηθάνε τον στρατό εισβολής του Καγκεμπιτη μέσα στην Ουκρανία. Εδω οι αλκοολικοι έχουν βάλει μέχρι και τους κατσαπλιαδες Ισλαμοφασιστες Τσετσενοι να σφάζουν τους Ορθόδοξους Ουκρανους. Οπότε δεκάρα δίνει ο Καγκεμπιτης για τους Ορθόδοξους θέατρο παίζει.

      1. Αυτά να τα γράφεις μόνο στο πρώτο θέμα όχι εδώ. Εδώ είμαστε πατριώτες. Εντάξει προσκυνημένε ραγιά?

        1. Εμείς είμαστε πατριώτες.εσυ είσαι απλά άσχετος. Εμείς υποστηρίζουμε το Ελληνορθόδοξο οικουμενικό πατριαρχείο να ηγείται σε όλον τον ορθόδοξο κόσμο.και εσύ είσαι με αυτους που θέλουν να γίνει η Ρωσία ηγέτιδα την Ορθοδοξίας. Πουλημένα τομάρια που νομίζετε ότι είστε και Πατριώτες. Αντε με τον Πούτιν και τον φίλο του, Ερντογάν που κάναν την Αγία Σοφία τζαμί!!! Πως έλεγε και ο Παυλοφ, ωραία δεν θα πληρώνουμε και εισιτήριο για να μπούμε μέσα ….

          1. Είσαι ο ίδιος με τον ανωτέρω. Είσθε τρολάκια του Κούλη.
            Άσε τα περί ελληνορθοξίας. Ελληνορθόδοξοι και οι Σκοπιανοί.
            Ο γραικύλος Βαρθολομαίος ομού με τον πάπα υποδέχονταν τους μουσουλμάνους της Ασίας στην Λέσβο.

      2. Εσυ η Δεν συνηλθες από τα εμβόλια ακόμα ,η πρέπει να είστε 10 χρόνο? δεν εξηγηται αλλιώς το ότι αλλά διαβάζεις αλλά θες να πεις και αλλά λες . συνέχισε……!!

    8. Βρε εκει στο ουκρανικο κολαστηριο εχει χασει ο ανθρωπος την αξια του και η ζωη συναμα.. εκει πρεπει να πεσει μια ατομικη βομβα να to erase everything αλλιως θα εχουμε σοβαρα χουμερια

    9. Τους σκοτώνουν με τα όπλα που έστειλε ο Μητσοτάκης.

    10. Να μην παραβλέπουμε οτι ο Ζελένσκι είναι ένας Εβραίος κ εργοδότες του οι Εβραίοι ολιγαρχες Ιγκόρ Κολομόσκι κ Βαντίμ Ραμπίνοβιτς, οι οποίοι έχουν στήσει Εβραϊκή Βουλή Ουκρανίας και όχι μόνον.
      Έχουν στήσει κ Εβραϊκή Βουλή Ευρώπης με έδρα δίπλα στο ευρωκοινοβούλιο.

    11. Κουλαααααααααα ακουυυυυυυυυυςςςς.
      εδω Ελλαδααααααααααααααααααα.
      Θανατος σε αυτα τα Ναζιστικα σκουλικια που μπαινουν μεσα σε ναους εκκλησιες και μοναστηρια και τυρανουν παπαδες και μοναχους.
      Κουλαααααααααα τα φιλαρακια σου οι ψυχανωμαλοι τα Ναζιστακιααααααααααααααα.
      Θα το πληρωσεις ακριβααααααααααααα.
      ρεεεεεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυυυσσσσσσστττττ

    12. Δυστυχώς η Ελλαδα έκανε το μοιραίο λάθος και μας σέρνει ένας ανίκανος πρωθυπουργός (Μητσοτάκης) που παίρνει εντολές από τους έξω σε πόλεμο…. ενεπλάκη σε έναν πόλεμο που δεν είχε κανένα λόγο να κάνει.
      Με το που δίνεις όπλα στους Ναζί Ουκρανούς για να σκοτώσουν Ρώσους στρατιώτες επί της ουσίας έχεις ενεπλάκη σε πόλεμο και φερεις την πλήρη ευθύνη των πράξεων σου.

    Comments are closed.