ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ – ΕΦΤΥΣΑΝ, ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΑΝ, ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΤΣΑΝΤΙΕΣ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ: «ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ Ο ΦΛΩΡΟΣ» ΑΠΟ ΜΑΝΑ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ – ΜΙΛΗΜΕΝΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ – ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΟΚ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ: «ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΡΟΥΚΕΤΑ»

    Κοινοποίηση:
    teaser20-9

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    «ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ Ο ΦΛΩΡΟΣ» από μάνα βαριά τραυματία. Έφτυσαν, καταράστηκαν και πλάκωσαν στις τσαντιές το όνειδος των Ενόπλων Δυνάμεων. Στο αμαρτωλό Ανθρωποκτονιών η υπόθεση για να την κουκουλώσουν, μετά από μιλημένη εισαγγελική παρέμβαση. Ο γιος της βλέπει εφιάλτες και φωνάζει: «Μας χτύπησε ρουκέτα». ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΟΚ στο Ναυτικό Νοσοκομείο: “«Εσύ μ@@@@α αποφασίζεις για την ζωή του παιδιού μου;»

    exofyllo20-9

    Διαβάστε ακόμα:

    Οικονομικό σκάνδαλο διαπλοκής τινάζει στον αέρα την φτερού του ΣΥΡΙΖΑ

    ΖΕΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ο θησαυρός του μακαρίτη πάει στην τσέπη ενός… φαντάσματος

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Θα ξαναέκανα το ίδιο = πρώτα θα κάψω και μετά θα ρωτήσω.
      Αφού ο άνθρωπος δεν σκέφτεται πριν μιλήσει, τι ψάχνετε τώρα ….

    2. ΛΟΚ. 1949. Που είναι ένας Πλαστήρας ένας Μεταξάς και ένας Παπαδόπουλος με τα αριστεία ανδρείας που τους απονεμήθηκαν στα πεδία των μαζών!!

    3. Δεν έστειλε τα δικά του τα παιδιά…. Αν τα νεκροφιλουσε το ίδιο θα απαντούσε το ξετσίπωτο τομάρι;

    4. ναι τα έκανε όλα καλά αλλά για τους εχθρούς μας.

    5. άντε ρε γαμήσου μαλάκα καραβανά ανίκανε

    6. Ρίξτε και άλλες σφαλιάρες του μουλιάπα μόνο για σφαλιάρες είναι σκεφθείτε να γίνει πόλεμος και να έχουμε αυτό το κάρο να μας δίνει εντολές για το πώς θα κινηθούμε για να νικήσουμε τον εχθρό .Καήκαμε φωτιά στα Μπατζιάκια μας δεν θα μείνει κανένας όρθιος .

    7. Για να απαντήσεις κάτι τέτοιο στη μάνα, σημαίνει φλωρε (φ μικρό ) ότι τα έκανες όλα καλά και θα το ξανακάνες. Μόνο που έχεις 5 νεκρούς και άλλους τόσους δυαλυμενους στα νοσοκομεία.
      Ναι, δίκιο έχεις όλα καλά τα εκανες

      1. Ο μαλακας δημόσιος υπάλληλος φαίνεται ότι αυτό ήθελε να γίνει. Ούτε συγνώμη και κανονικά με αυτή τη δήλωση θα έπρεπε να περάσει στρατοδικείο. Δηλαδή αν τα έκανε λάθος και διαφορετικά θα ήταν όλοι ζωντανοί. Αυτό λένε τα μαθηματικά που ξέρω. Όλοι αυτοί δεν καταλαβαίνουν εκτός αν κάποιος ξαπλώσει κάποιον κάτω. Πώς γίνεται και δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο ακόμα από έναν γονιό ή συγγενή απορώ. Εκτός εάν τους καλμάρουν με επιταγές. Μόνο έτσι το εξηγώ.

    8. Ενα κουλοτομαρι αρχηγος “ενοπλων” δυναμεων με πλακα τα γαλονια! Που τα κερδισε να μας πει ο ιδιος! Εστειλε τα παιδια σαν προβατα στη σφαγη! Το αιμα τους να σε βαραινει σε ολη σου τη ζωη καραβανα του κωλου!

    9. Έχουμε δύο γενεές απολέμων αξιωματικών, επειδή επέλεξαν να είναι υποχείρια του φαύλου και αντεθνικού καθεστώτος.
      Οι τελευταίοι που πολέμησαν ήσαν οι αξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο και της Α’ Μοίρας Καταδρομών.

    10. ΡΕ ΦΛΩΡΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΖΩΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ.ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΖΗΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΖΩΝΗ.ΤΟΥΒΛΟ Ε ΤΟΥΒΛΟ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.

    11. Μια εικόνα μου έρχεται στο μυαλό. Ο Φλώρος στο δημοτικό, ο δάσκαλος τον καλεί να διαβάση ένα κείμενο……Φλώρε διάβασε παρακάτω…. και η κάμερα ζουμάρει σε καθένα από τα πρόσωπα των συμμαθητών του. Κρυφοχασκόγελα μέχρι δακρύων. Το τι μπούλινγκ πρέπει να έχει φάει αυτό το άτομο σε σχέση με το επίθετό του δεν …περιγράφω άλλο.
      Πως λοιπόν ένα τέτοιας ιστορίας άτομο γίνεται αρχηγός στρατού και μάλιστα commando μόνο ένας ψυχολόγος μπορεί να απαντήσει.

    12. Ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη και να εγγυηθεί τη νομιμότητα πουθενά και για κανέναν.

    13. Απολυτα φυσιολογικη αντιδραση μανας Εμετικη η απαντηση του Ας πηγαινε αυτος η τα παιδια του

    14. Εισαγγελικη παρεμβαση ΧΑΧΑΧΑ επισημοποιηση των ψευτιων τους

    Comments are closed.