ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ Η Π@ΡΤΟΥΖΑ ΣΤΗ ΣΟΥΙΤΑ 602!!! ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ Η 24ΧΡΟΝΗ – ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΚΟΥΛΕΣ ΓΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΝΩΤΙΖΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ Γ@ΜΗΣΟΥΝ!!! Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ COCA- COLA ΑΠΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ…

    Κοινοποίηση:
    ασασ

    Χιονοστιβάδα αποκαλύψεων εξελίσσεται στην υπόθεση της καταγγελίας βιασμού από 24χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη που πρώτο αποκάλυψε από τις 4 Ιανουαρίου το ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Ώρα με την ώρα έρχονται στην επιφάνεια και νέα στοιχεία από την νύχτα τρόμου που φέρεται να πέρασε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε πάρτι, στο οποίο συμμετείχε, σε πολυτελές ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα, όπως αναφέρει, τον βιασμό της.

    Το παζλ των «πρωταγωνιστών» αρχίζει να μπαίνει στη θέση του: Ο 27χρονος επιχειρηματίας Βασίλης Λεβέντης αποδέχεται ότι συνευρέθηκε με την κοπέλα, αλλά φέρεται να έχει καταθέσει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της -και έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Καθώς όλες τις προηγούμενες ημέρες διακινούνταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είχε σχέση με οικογένεια που έχει μετοχική σχέση με την Coca Cola 3Ε , η εταιρεία σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον επιχειρηματικό κολοσσό. Στο πάρτι φέρεται να συμμετείχε και ο αδελφός του, Ευαγόρας, ο οποίος ωστόσο δεν έχει κληθεί προς το παρόν για κατάθεση στην Αστυνομία.

    Ο 36χρονος Δημήτρης Φιντιρίκος δηλώνει ότι απουσίαζε στο εξωτερικό την επίμαχη ημερομηνία. Ο Φιντιρίκος αναφέρει ότι μπορεί να αποδείξει την απουσία του.

    Στα social media κυκλοφόρησε το όνομα του κ. Δημήτρη Φιντίρικου ως κατόχου της σουίτας στο γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την επίμαχη ημέρα. Η σουίτα αυτή, ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου της καταγγέλουσας, είχε κλειστεί στο όνομα του φερόμενου ως δράστη και όχι στο όνομα του κ. Φιντιρίκου. Ο ίδιος ο Δημήτρης Φιντιρίκος, δε, έκανε γνωστό ότι, την «επίμαχη» ημερομηνία του καταγγελλόμενου βιασμού, βρισκόταν στο εξωτερικό.

    «Μεγάλο κύκλωμα» βλέπουν οι Αρχές

    Oι εισαγγελικές αρχές της πόλης έχουν διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να ερευνηθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της μαστροπείας, καθώς ο δικηγόρος της κοπέλας μίλησε για «μεγάλο κύκλωμα».

    Όπως τόνισε ο δικηγόρος της, Θανάσης Ζιώγας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κοπέλα έπεσε θύμα της τυφλής εμπιστοσύνης που επέδειξε σε άτομο που μέχρι τότε θεωρούσε «φίλο» της, ο οποίος και την προσκάλεσε στο εν λόγω πάρτι, αφού γνωρίζονταν νωρίτερα, καθώς η κοπέλα ήταν θαμώνας σε πολύ γνωστό καφέ του κέντρου της Θεσσαλονίκης, στο οποίο ο τελευταίος δραστηριοποιούνταν. «Ένας που εμπιστευόταν, την παρέσυρε, την έστειλε στο στόμα του λύκου», περιέγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Ζιώγας, αναφερόμενος , όπως προκύπτει, στον Μάνο Παπαδόπουλο του «Αχίλλειου».

    Το χρονικό της φρίκης

    Σύμφωνα με τα όσα έχει μεταφέρει η 24χρονη μέσω του δικηγόρου της, δέχτηκε καλοπροαίρετα την πρόσκληση να συμμετάσχει στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, πήγε στο πάρτι με μία φίλη της, ενώ εκεί οι δύο κοπέλες συνάντησαν και μια ακόμη γνωστή τους. Ο Παπαδόπουλος της, της είχε πει, άλλωστε, ότι επρόκειτο για μια μάζωξη μεταξύ καλών φίλων, ανάμεσα τους και ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας από την Αθήνα.

    Σύμφωνα με το συνήγορο του θύματος, η κοπέλα πράγματι μετέβη στο πάρτι, ήπιε μερικά ποτά και κάποια στιγμή όλες μαζί οι κοπέλες θέλησαν να αποχωρήσουν. Τότε η 24χρονη, καθώς άρχισε να αισθάνεται ζαλάδα, προσπάθησε να εντοπίσει το αυτοκίνητό της, ενώ ήδη οι άλλες δύο κοπέλες είχαν αποχωρήσει μαζί. Καθώς όμως δεν έβρισκε το αυτοκίνητό της, τηλεφώνησε στον Παπαδόπουλο, που την είχε προσκαλέσει στο πάρτι, για τη βοηθήσει. Σύμφωνα με την διήγησή της, εκείνος την μετέπεισε τελικά να επιστρέψει πίσω στο πάρτι.

    Η κοπέλα, ωστόσο, συνέχισε να μην αισθάνεται καλά και για το λόγο αυτό προτίμησε να κλείσει ένα άλλο δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο και να κοιμηθεί, για να συνέλθει, αφού διαμένει -κατά τον συνήγορό της- σε «μακρινό χωριό» του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, οπότε δεν θα ήταν εύκολη η επιστροφή της.

    Κατευθυνόμενη, ωστόσο, προς το δωμάτιό της στον τέταρτο όροφο του ξενοδοχείου, έγινε αντιληπτή από τρεις άνδρες, οι οποίοι φέρονται να μετείχαν επίσης στο πάρτι, που της έκλεισαν το δρόμο και τη ρωτούσαν που πάει. Σύμφωνα με την καταγγελία της 24χρονης, εκείνη τους εξήγησε ότι ήταν ζαλισμένη και πήγαινε να κοιμηθεί, ωστόσο οι τρεις άνδρες, μεταξύ των οποίων και «ο επιχειρηματίας από την Αθήνα, δηλαδή ο Λεβέντης», την παρέσυραν σε μια σουίτα, λέγοντάς της ότι «θα είναι καλύτερα για εκείνη στη κατάσταση που βρισκόταν».

    Ξυπνώντας, ωστόσο, η κοπέλα το επόμενο πρωί, βρέθηκε μόνη της, χωρίς εσώρουχο και σε ένα δωμάτιο που η ίδια δεν γνώριζε. Κοιτώντας γύρω της, είδε στο κομοδίνο του κρεβατιού αφημένα διεγερτικά χάπια και τότε συνειδητοποίησε ότι την είχαν εκμεταλλευτεί σεξουαλικά, παρά την θέληση της.

    ασασασασα

    Από αριστερά, ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο Βασίλης και ο Ευαγόρας Λεβέντης

    Έντονα ταραγμένη, καθώς δεν θυμόταν τίποτα από όλα όσα είχαν συμβεί, τηλεφώνησε αμέσως στο «φίλο» της, που την είχε καλέσει στο πάρτι, ζητώντας να μάθει το που βρίσκεται, γιατί ήταν στο συγκεκριμένο χώρο και τι προηγήθηκε. Τότε εκείνος, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στις Αρχές η κοπέλα, της ζήτησε να τον επισκεφθεί στο σπίτι του. Τότε η 24χρονη του έκλεισε το τηλέφωνο και ακολούθως τηλεφώνησε στο δικηγόρο της, οποίος και της συνέστησε να μεταβεί στην Αστυνομία και να καταγγείλει το βιασμό της, όπως και έπραξε.

    Η κοπέλα ήταν «βέβαιη πως βιάστηκε» και μετέβη στις 2 Ιανουαρίου, στο Αστυνομικό Τμήμα του Λευκού Πύργου, για να καταγγείλει το συμβάν και να καταθέσει μήνυση για βιασμό. Η ίδια δε θυμόταν τα ονόματα των φερόμενων δραστών και ένας από αυτούς είχε κάνει το «λάθος» να την καλέσει στο κινητό της τηλέφωνο.

    Έτσι, η νεαρή γυναίκα έδωσε τον αριθμό του τηλεφώνου του στους αστυνομικούς και εκείνοι προχώρησαν στην σύλληψη του επιχειρηματία Βασίλη Λεβέντη, όπως αποκάλυψε σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ το ΜΑΚΕΛΕΙΟ από τις 4 Ιανουαρίου.

    Ο 27χρονος συλληφθείς, Βασίλης Λεβέντης παραδέχθηκε ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την κοπέλα, αλλά ισχυρίστηκε πως όσα έγιναν, ήταν με τη συναίνεσή της. Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας. Πρόκειται για μακρινό συγγενή της οικογένειας Λεβέντη , της Coca-Cola 3E.

    Η ανακοίνωση της Coca-Cola 3E

    Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα Δευτέρα η εταιρία Coca-Cola 3E, διευκρινίζει πως:

    «Σχετικά με πρόσφατες αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα αντίστοιχα δημοσιεύματα, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ιδιοκτησιακή, μετοχική ή διοικητική σχέση της εταιρείας μας με τα πρόσωπα που φέρονται να έχουν αναμειχθεί στην υπόθεση.

    Όλοι εμείς, στην Coca-Cola 3E, καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας».

    Εν τω μεταξύ, η άκρη του νήματος στην υπόθεση έχει αρχίσει σιγά σιγά να ξετυλίγεται, καθώς στο βιασμό της 24χρονης κοπέλας φέρονται να εμπλέκονται συνολικά τέσσερα άτομα. Συγκεκριμένα, εκτός από τον 27χρονο Βασίλη Λεβέντη, η κοπέλα φέρεται να έχει καταγγείλει άλλα δύο άτομα ενώπιον του ανακριτή, ενώ έχει ήδη αναγνωρίσει τους δύο από τους τέσσερις.

    Έρχεται τσουνάμι νέων καταγγελιών

    Συνέχεια στις καταγγελίες εκτίμησε πως θα υπάρξουν και ο συνήγορος της 24χρονης κοπέλας, Θανάσης Ζιώγας. «Έχω ακούσει ότι υπάρχουν πάρα πολλές καταγγελίες που θα βγουν. Για άλλα περιστατικά που σημειώθηκαν από τους ίδιους. Όχι την ίδια νύχτα», επισήμανε ο κ. Ζιώγας. Ο ίδιος τόνισε, ακόμη, πως εκκρεμεί να συμπεριληφθεί το αποτέλεσμα της ιατρικής πραγματογνωμοσύνης στη δικογραφία για την υπόθεση, στοιχείο το οποίο θεωρείται ένα από τα κλειδιά, για όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στη σουίτα.

    Κλειδί οι τοξικολογικές εξετάσεις

    Τα αποτελέσματα της ιατρικής πραγματογνωμοσύνης δεν έχουν ακόμη συμπεριληφθεί στη δικογραφία. Παράλληλα, αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, σε δέκα μέρες περίπου από σήμερα, προκειμένου να διερευνηθεί αν οι δράστες είχαν παροχετεύσει παράνομα ναρκωτική ή άλλη ουσία στην κοπέλα μέσω του ποτού της. Η κοπέλα, άλλωστε, βρέθηκε μέσα σε λίγες μόλις ώρες σε ημιλυπόθυμη κατάσταση στο πάρτι, με αποτέλεσμα όταν ξύπνησε, να παρουσιάζει απώλεια μνήμης και να μην μπορεί να αποτυπώσει ποιος ή ποιοι την είχαν αναγκάσει να ενδώσει σε συνουσία χωρίς την θέληση της.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Έχουν πάρει τεμπεσιρι κ τις ακονιζουνε στη μπουζου οι μάγκες..π@ρνες θα σας κάνουνε..φλ@ροι του κερατα…ξυριστειτε!!

    2. Τόσα δις έχουν και δεν μπορούν γκόμενα, παρά μόνο αν τη ναρκώσουν. Αφού είναι σαν ασβοί και οι δύο !!
      Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!!

    3. Πρίν από 20 περίπου χρόνια ήμουν μέ αυτοκίνητο στήν Αθήνα, στό φανάρι στίς Τρείς Γέφυρες. Εκεί ένας μοίραζε στούς οδηγούς έναν κλειστό χοντρό φάκελλο. Μέσα είχε τιμοκατάλογο από μαγαζί sex shop. Διαφήμιζε κι ένα σκεύασμα που τό έριχνες στό ποτό τής γυναίκας κι αυτή μετά πάθαινε σεξουαλικό ντελίριο. Έδειχνε καί σέ σκίτσο μάλιστα τόν τρόπο χρήσης: καθόταν ένας μέ μιά γυναίκα στήν καφετέρια, μέ τό ένα χέρι τής έδειχνε κάτι μακρυά κι εκείνη κοιτούσε καί μέ τό άλλο χέρι κρυφά τής έριχνε τό υγρό στό ποτήρι. Ένα χιλιόμετρο πιό πέρα ήταν τό αστυνομικό τμήμα τών Κάτω Πατησίων. Πήγα νά μπώ μέσα μέ τό φυλλάδιο στό χέρι, ο φύλακας μέ σταμάτησε καί μέ ρώτησε πού πάω. Τού είπα ότι στό φανάρι είναι κάποιος και μοιράζει αυτό τό φυλλάδιο. Η απάντησή του;;; ” δέν μπορώ νά κάνω τίποτα, φέρτον μου εδώ”!!!!

    4. Αυτά γίνονται καθημερινά επί δεκαετίες. Απλά κάτι στραβώνει πού και πού και βγαίνουν μερικά στη φόρα, αλλά θα καλυφθεί με τον γνωστό τρόπο: Θα στάξουν κάποια λεφτά στην κοπέλα, λίγο περισσότερα στην “ανεξάρτητη δικαιοσύνη”, θα πιάσουν και μερικά άτομα-κλειδιά της κυβέρνησης και σε λίγες μέρες θα έχουν ξεχαστεί όλα.

    5. δεν πείθει η ιστορία ότι η γεωργιανή βίζιτα “έπεσε θύμα”….ουσιαστικά κατήγγειλε ότι μάλλον της κάνανε κάτι το οποίο δεν το θυμάται και είναι αστεία η ιστορία για το πώς βρέθηκε στην σουΐτα, κάπου θα χάλασε η βίζιτα με τα λεφτά ή πιθανόν να μην κατάλαβαν αυτοί ότι είναι βίζιτα και δεν ήθελαν να πληρώσουν μετά….

    6. Σίγουρα τής έριξαν κάτι στο ποτό. Ευθύνη έχει και ο Παπαδόπουλος που την παρέσυρε στο πάρτυ και μετά την έπεισε να παραμείνει. Αν ανοίξουν στόματα και μιλήσουν κι άλλες κοπέλες αυτοί δεν θα την γλυτώσουν!

    7. Σιγά μην έχει η Αμερικάνικη Coca-Colla αφεντικό απο το Ελλαδισταν! Αυτοί οι 2 (οι γονείς τους για την ακρίβεια) υποτίθεται ότι έχουν μετοχές στο Ελληνικό παράρτημα της Coca-Colla. Και για όσους ξέρουν η έδρα της Coca-Collaνφυσικά και δεν βρίσκεται στο Τσιπροκουλισταν αλλά στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

    8. Κοιτάξτε κάτι γα@@@@δες ρεεεεεεεεεε που πάμε 🦝🦝🦝

    9. Να ξέρετε κοπριες ότι αν σας γλιτώσει η δικαιοσύνη υπάρχουν πολλοι πατεράδες και θεος

    10. ουτε γατα ουτε ζημια θα παρει μια παχουλη αποζημιωση η κοπελα και τελος

    11. Στην μέθη δεν παρουσιάζεις απώλεια μνήμης οπότε της έχουν ρίξει κάτι μέσα στο ποτό τα κολόπαιδα θέλουν κλωτσιές ,,,από τα μούτρα φενοντε ότι το έχουν ξανακάνει και άλλες φορές άνθρωποι της κόκα τη περιμένεις

    12. γνωστοι αναρχοκομουνιστες ειναι της σταλινικης πλουτοκρατιας, δεν ειναι ελληνες
      στεφανε τονιζε το παντου!

    Comments are closed.