ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 19ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑ: “ΜΕ ΕΒΡΙΣΑΝ, ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΑΣΑΝ! ΞΥΠΝΗΣΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ!” ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΤΣΑΚΙΣΜΑ – ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ ΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ – ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    alvanos_main01

    Ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει πέσει θύμα βιασμού από συγκρατουμένους του στις φυλακές του Αυλώνα αφήνει ο 19χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο!

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλβανικής καταγωγής κρατούμενος ισχυρίστηκε ότι «κάποιοι συγκρατούμενοί μου, περίπου 20 άτομα, με έβριζαν και με χτυπούσαν. Μάλιστα, άκουσα κάποιον να προτρέπει τους άλλους “βγάλτε του το παντελόνι” και στη συνέχεια λιποθύμησα», για να προσθέσει: «Όταν ξύπνησα, βρισκόμουν σε άλλο χώρο και χωρίς παντελόνι και εσώρουχα. Δεν ξέρω τι μπορεί να μου έχουν κάνει», κατέληξε ο 19χρονος.

    Έπειτα από τα όσα δήλωσε, θα γίνει εξέταση από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως ο 19χρονος έπεσε θύμα βιασμού από τους συγκρατουμένους του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί οι δύο από τους επτά που συμμετείχαν στην επίθεση κατά του 19χρονου Αλβανού. Πρόκειται για έναν Ελληνα και έναν αλλοδαπό, ένας εκ των οποίων παραδέχτηκε τη συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό.

    Φύλακας σε κατάθεση του ανέφερε ότι το περιστατικό πρέπει αν συνέβη χθες μεταξύ 4:00 με 4:30 το απόγευμα κατά τη διάρκεια του προαυλισμού των κρατουμένων, όταν οι δράστες με άγνωστο τρόπο παραβίασαν την κλειδωμένη πόρτα του κελιού απομόνωσης όπου κρατούνταν ο 19χρονος, για να προβούν σε συγκεκριμένες ενέργειες.

    Νωρίτερα, ένας από τους κρατούμενους που συμμετείχαν στην επίθεση μίλησε σε εκπομπή  και μεταξύ άλλων είπε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή και μπήκαν χωρίς να την παραβιάσουν, ενώ ο φύλακας που ήταν παρών δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό καθώς κρατούσαν μαχαίρια. Σκέφτηκε τον εαυτό του και την οικογένειά του, όπως είπε χαρακτηριστικά.

    Αναφερόμενος στους άγραφους νόμους της φυλακής, ο κρατούμενος είπε ότι ο 19χρονος κατηγορούμενος πήρε το ελάχιστο από αυτό που του άξιζε, λέγοντας πως «αυτός έπρεπε να κάνει παρέλαση με στριπτίζ σε όλη την πτέρυγα».

    Τέλος, δικαιολόγησε την πράξη του και των συγκρατούμενών του λέγοντας ότι όλοι έχουν κάνει κάποιο έγκλημα για να βρεθούν στη φυλακή, αλλά δεν έφτασαν στο σημείο που έφτασαν εκείνος και ο 21χρονος στη Ρόδο.

    Να σημειωθεί ότι το περιστατικό του ξυλοδαρμού του 19χρονου μέσα στις φυλακές Αυλώνα όπου μεταφέρθηκε χθες, έγινε γνωστό πρώτα από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ χθες το βράδυ (δείτε εδώ) ενώ σήμερα το πρωί επιβεβαιωθήκαμε περίτρανα με τα βίντεο που κυκλοφόρησαν και δείχνουν την επίθεση στον νεαρό (δείτε τα βίντεο εδώ) που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Κανενας οικτος στους δυο στυγερούς εγκληματιες της κοπελας.

    2. ΕΝΑ ΞΥΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ???

    3. Εγώ ξέρω ότι όταν τον παίζουν οι αλβανοί βάζουν ταυτόχρονα και δάκτυλο στον εαυτό τους. Από το πολύ το τάκα τάκα άνοιξε τι να σου κάνει και ο ιατροδικαστής. Αν του βαλαν και βαζελίνη για γλιστράει δύσκολη αυτή ή γνωμάτευση.

    4. ρε αυτοκτονήστε τους επιτελους, τι τους κραταμε; για λαφυρο;

    5. Συμφωνω…
      Επρεπε να του κανουν οτι στις φυλακες της Βραζιλιας…
      Δυο ατομα να του κρατουσαν τα ποδια και ενας τριτος να τον χτυπουσε στα γεννητ.οργανα με βαριοπουλα.

    6. ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΑΒΓΙΤΕΣ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ

      1. Αυτούς ομως θα τους αρεσει γιατι ολοι τους ειναι κρυφές καλιαρντες!!

        1. προς το παρον στον εχουμε κανει σουρωτηρι ομως….

      2. Που κολλάνε οι χρυσαυγίτες με το θέμα ρε αλβανόφωνε; Πας να γυρίσεις αλλού την συζήτηση, έτσι γκεμπελάκο;;;

      3. θα μας κλασ….ετε τα αρχ…….δια μπουληδες

    7. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΑΕΡΙΚΗΣ, ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.
      ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΥΠΟΦΕΡΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.

    8. Στο νοσοκομείο ο ιατροδικαστές τον εξέτασε την σουφρα για να δει εάν βιάστηκε και είπε ότι είναι οκ σφιχτή δεν βιάστηκε…μισή δουλειά κάνανε οι μαλακες μέσα…μάλλον το κρατάνε για πρωτοχρονιάτικο γλέντι…

    9. Μη βάζεις όλες τις Ελληνίδες στο ίδιο τσουκάλι. Και λίγα του έκαναν.

    10. Ετσι και χειροτερα σε ολους τους προοδευτικους υπανθρωπους

    11. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ!!!
      ΠΟΟΟΟΟΟΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ!!!

    12. …καλά ρε Αλβανό τι δεν ξέρεις τι σου έκαναν…πλάκα μας κάνεις..πάρε καθρεφτάκι και δες την σούφρα σου..

    13. είναι χαρακτηριστική η καταφρόνηση που δείχνουν οι σύγχρονες γυναίκες για τους Έλληνες που δηλώνουν ετεροφυλόφιλοι, εθνικιστές και παραδοσιακοί αλλά νιώθουν τρομερή έλξη και ενδιαφέρον για κάθε σφίχτη αλβανό ή “Έλληνα” με γονιό αλβανό. Φεμινισμός και μίσος για την πατρίδα σου και την φυλή σου σε οδηγούν σε μοιραίες παρέες.

      1. Μη βάζεις όλες τις Ελληνίδες στο ίδιο τσουκάλι. Και λίγα του έκαναν.

      2. Οτι να’ναι λες μεγαλε…
        Καταρχην το αλβαναριο γεννηθηκε εδω…μιλουσε προφανως απταιστα ελληνικα και συστηθηκε ως Αλεξανδρος…αφου ετσι τον λενε…
        Απο ποτε ρε οι ελληνιδες τα φτιαχνουν με αλβανους; που το ειδες αυτο;
        Μη μου αναφερεις τιποτα σαυρες…!

        1. πολυ σωστος μονο οι συστημικες και οσες δεν τις πλησιαζει ο αερας πανε με αλβανους και λαθρο.

    Comments are closed.