ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ! “ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ – ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ” – ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ – ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Πολλοί αστυνομικοί και διαδηλωτές τραυματίστηκαν σήμερα, όταν προσπάθησαν να διαλύσουν μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στο κεντρικό Λονδίνο, με τους συγκεντρωμένους να διαμαρτύρονται για την επιβολή νέων μέτρων κατά του κορονοϊού και να μην τηρούν τις αποστάσεις.


    Κρατώντας πινακίδες με συνθήματα όπως «Δεν συναινούμε» και «Όχι στους ηλίθιους κανόνες», χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν την Πλατεία Τραφάλγκαρ, για να διαδηλώσουν κατά των νέων περιορισμών.

    Η Μητροπολιτική Αστυνομία τόνισε ότι η διαμαρτυρία έπρεπε να λήξει επειδή οι συγκεντρωμένοι δεν τηρούσαν τις αποστάσεις, ούτε φορούσαν μάσκες. Στην Αγγλία επιτρέπονται πλέον οι συναθροίσεις μέχρι 6 προσώπων. Εξαιρούνται οι κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας, εφόσον όμως οι συμμετέχοντες τηρούν τους κανόνες και κρατούν αποστάσεις μεταξύ τους.
    «Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι, η διαμαρτυρία αυτή δεν εξαιρείται από τους κανονισμούς», ανέφερε η αστυνομία σε ανάρτησή της στο Twitter. «Ζητάμε από τους παρευρισκόμενους να διαλυθούν. Δυστυχώς, κάποιοι αξιωματικοί τραυματίστηκαν» όταν ήρθαν σε αντιπαράθεση με το πλήθος, πρόσθεσε. Ορισμένοι εκτόξευαν μπουκάλια με νερό εναντίον των αστυνομικών ενώ άλλοι τους καλούσαν «να επιλέξουν με ποια πλευρά» θα συνταχθούν.

    Σύμφωνα με το BBC, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε τουλάχιστον τρεις διαδηλωτές και έναν αστυνομικό. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση των γκλομπ τους, αφήνοντας ορισμένους με ορατά τραύματα, ενώ συνέλαβαν άλλους και τους πέρασαν χειροπέδες.
    Οι περισσότεροι από τους συγκεντρωθέντες αποχώρησαν τελικά από την Πλατεία Τραφάλγκαρ αλλά η αστυνομία ανέφερε ότι κάποιοι συγκεντρώθηκαν στο Χάιντ Παρκ.

    Νωρίτερα σήμερα, οι υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν ότι κατέγραψαν 6.042 νέα κρούσματα της Covid-19 το τελευταίο 24ωρο και 34 θανάτους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

    Αντιδράσεις και των Βέλγων πολιτών ήταν τόσο μεγάλες, που η κυβέρνηση των Βρυξελλών αποφάσισε να άρει το σκληρό αυτό μέτρο, πιεζόμενη κιόλας και από την αύξηση των ημερήσιων κρουσμάτων.

    Αντ’αυτού η χρήση μάσκας πλέον είναι επιβεβλημμένη στα σημεία εκείνα όπου εκ των πραγμάτων είναι αδύνατον να κρατούν οι ελάχιστες αποστάσεις.

    Αυτά συμβαίνουν στο Βέλγιο, όπου η γενικευμένη χρήση μάσκας σε όλους του εσωτερικούς ΑΛΛΑ ΚΑΙ στους εξωτερικούς χώρους απέτυχε οικτρά, καθώς τα κρούσματα αντί να μειώνοντας πολλαπλασιάζονταν μέρα με τη μέρα:

    (φωτο:photo sc
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ! “ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ – ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ” – ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ – ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.
      ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΑΚΟΜΗ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ.

    2. τελικα υπαρχει ή δεν υπαρχει κορονοιος.., ειναι επικινδυνος ή οχι.., γιατι καποτε καποιοι ελεγαν.. οτι η γη δεν γυριζει,, και οτι ειναι μ@λ@κιες των επιστημονων…

    3. ..ΓΙΑ ΧΕΣΙΜ@, ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ ΜΑΣΚΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ?
      ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΟ 🎺 ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ?

      1. Καλα κανεις. Δεν εχεις ιδεα τι μικροβιο παιζει απο την χεστρα σου. Ειχε ανεβασει και το μακελειο παλια ενα παρομοιο αρθρο για τις τουαλετες. Εκτος και αν εισαι μπιχλας γενικα στην ζωη σου, οποτε κανε ο,τι γουσταρεις.

    4. Μέχρι και οι λουληδες Λονδρέζοι ξεσηκώθηκαν.. Μήπως τελικά είμαστε πιο φλουφηδες κι από τους φλουφηδες;λέω εγώ τώρα

      1. Απο την στιγμη που αφησες να περασει η συμφωνια των Πρεσπων και δεν γκρεμισες τα λαμογια να πεσει ολο το συστημα, ναι εισαι φλουφλης. Απλα τα πραγματα. Κατσε και φωναζε για ενα κομματι υφασμα στο στομα σου, απο την στιγμη που σε ξεπουλησαν με υπογραφες παρακαλω.. Σε ξεπουλησαν «νομιμα» και με το γαντι. Ο κουλης ετοιμαζει και το αιγαιο.. Μην σε νοιαζει.. Αντε φωναξε τωρα για την καταπιεση της μασκας.

    5. Δεν θα κατσω ν ασχοληθω με τους λοατκι αντιφασιστες αναρχοαπλυτους μκο που διαδηλωνουν στην ευρωπη για τα ΔΙΚΑ τους συμφεροντα. Με τον κοβιντ εχει κοπει η μασα στις μκο απο τα λ@θροπιθηκια που πρεπει να πανε ευρωπη.. Και στην Ελλαδα κατι τελειωμενοι απο την νεολερα του μυριζα βγαινουν, οπως και στις καταληψεις ο ανταρσυα ειναι απο πισω.

    6. ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΨΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑ

    7. Οι κάθε λογής βρωμιαρηδες μεθυστακες εδώ στο Λονδίνο οι περισσότεροι Ρουμάνοι ανατολικοευρωπαιοι και μαύροι δεν κρατούν αποστάσεις ούτε φορούν μάσκες
      Οι ηλίθιοι αν και ξέρουν ότι αν αρρωστήσουν από τον ιο το NHS δεν βοηθάει ούτε τα νοσοκομεία αυτοί επιμένουν να μας δημιουργούν προβλήματα
      Έπρεπε η αστυνομία να τους σακατέψει

      1. Τα καλυτερα μυαλα ειναι στο εξωτερικο σου λενε μετα…Σταματιε γυρνα Ελλαδα σε χρειαζονται στην κυβερνηση του Κουλη.ψαξε λιγο πως ανιχνευεται ο ιος εμμεσα με την PCR,ουσιαστικα δεν εχει απομονωθει τιποτα

    8. Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΝΕΙ ΜΠΕΕΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΕΥΓΕ…

      1. Κάτσε φίλε μου νά σκεφτής λιγάκι: άμα σού πώ ότι προεκλογικά έκανα δημοσκόπηση καί ρώτησα ανθρώπους τί θά ψηφίσουν. 7.000 μού είπαν ότι θά ψηφίσουν Μητσοτάκη. Εσύ μπορείς μέ αυτά τά δεδομένα νά βγάλης συμπέρασμα γιά τό τί ποσοστό θά πάρη ο Μητσοτάκης; Πόσους ρώτησα; 10.000; 100.000; 1.000.000; Άλλο 7.000 στούς 10.000, άλλο 7.000 στούς 100.000 κι άλλο 7.000 στούς 1.000.000. Πώς ανέχεσαι νά σού λένε αριθμό κρουσμάτων χωρίς νά σού διευκρινίζουν ΣΤΙΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ βρήκαν αυτά τά κρούσματα; Πώς ανέχεσαι νά βαφτίζουν κρούσμα ένα θετικό αποτέλεσμα ενός αναξιόπιστου τέστ ( μέ σφάλμα 30% ), τό οποίο ανιχνεύει όχι ειδικά τόν covid-19 αλλά μιά οικογένεια ιών; Καί μάλιστα όταν αυτά τά <> είναι ασυμπτωματικοί;;; Πώς ανέχεσαι νά γειώνουν τόν Π.Ο.Υ. που λέει ότι οι ασυμπτωματικοί δέν μεταδίδουν;; Πώς ανέχεσαι νά διώκουν ποινικά όποιον γιατρό έχει αντίθετη άποψη; Σκέψου σοβαρά ποιός είναι τελικά τό πρόβατο.

        1. Φίλε δεν γράφει κάτι άλλο ο φίλος από πάνω. Νομίζω το ίδιο πράγμα λέτε απλά εσύ το αναλύεις περισσότερο.

      2. τελικα υπαρχει ή δεν υπαρχει κορονοιος.., ειναι επικινδυνος ή οχι.., γιατι καποτε καποιοι ελεγαν.. οτι η γη δεν γυριζει,, και οτι ειναι μ@λ@κιες των επιστημονων…

    Comments are closed.