ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΜΕΓΑΣ… ΗΓΕΤΗΣ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ SMS ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ – ΕΚΘΕΤΗ ΞΑΝΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ ΚΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ, ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ [ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    sasa

    Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι φωτογραφίες τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην Κοζάνη!

    Τη στιγμή που η περιφερειακή ενότητα έχει αντιμετωπίζει μεγάλη διασπορά του ιού τους τελευταίους μήνες, με το Μαμάτσειο Νοσοκομείο να βρίσκεται διαρκώς σε κόκκινο συναγερμό και την Κοζάνη να τίθεται διαρκώς σε αυστηρό lockdown, οι «εκλεκτοί» απολαμβάνουν τσίπουρα και μεζέδες χωρίς να τηρούν τα μέτρα.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kozanimedia.gr. πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κοζάνης Γιώργος Αντωνιάδης, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κοζάνης Πέτρος Αθανασιάδης αλλά και συνεργάτες τους, όχι απλά το «διασκεδάζουν», αλλά αναρτούν και φωτογραφίες στα social media με άκρα προκλητικότητα.

    ff

    Όπως φαίνεται ορισμένα γαλάζια στελέχη όχι μόνο δεν τηρούν τα μέτρα που το ίδιο το κόμμα τους έχει επιβάλλει, αλλά δεν διστάζουν να εμπαίζουν τον λαό που περιμένει υπομονετικά εδώ και μήνες να σταματήσει επιτέλους αυτός ο ασφυκτικός περιορισμός των πολιτών. Τι να περιμένουμε όμως από ένα κόμμα που ο ίδιος ο πρόεδρος του παραβιάζει τα μέτρα που ο ίδιος επιβάλλει όπως όλοι θυμόμαστε στο νησί της Ικαρίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Χωριάτες του Ελλησπόντου.
      Εμείς οι γνήσιοι Κοζανίτες τους βλέπουμε και μας ανάβουν τα λαμπάκια.
      Καραγκιόζηδες χωρικοί γλύφτες των πολιτικών.
      Τσιμπούκια παίρνουν για να τους δώσει το σάπιο σύστημα ένα στρέμμα γη και μία θέση στην ΔΕΗ.
      Ουστ βρωμο προσκυνημένοι μακρυά από την Κοζάνη μας.

    2. Γι αυτό ο κορονοϊός στην Κοζάνη είναι στα ύψη…..

    3. απο τις φατσες και μονο καταλαβαίνεις τι μπασταρδα είναι.
      μονο για κολωμπαρα, σκυλάδικα, κυνηγια και πουτανες.

      να χαιρεσαι Μητσοτακη το επιπεδο της ΝΔ.
      Κομματόσκυλα χειροτερα και από αυτά του ΠΑΣΟΚ στα 80s

    4. Αυτοί, ούζα, και οι γυναίκες τους, παρτούζα.

    5. Σκατόφαρες δεξιοί.
      Ανώμαλοι κλέφτες και ανθέλληνες όπως ακριβώς και η συμμορία παράταξή τους.
      Κοτζαμπάσηδες τομάρια.

    6. Ενώ εσείς που τους βγάλατε από το νησί σας, είστε της 2πλο καρπαζιάς…

      Απορώ με το νησί σας:
      Βαγγέλης
      Ζούσαν
      Μητσοτακέικο
      Βεντέντες

      Για πολύ λεβεντιά.. Αφού τόσο το θέλετε, στο καλό με την αυτονομία σας…

    7. Τι σκατοκαφροι είναι αυτοί ρε ; Οι γιουφταραιοι πιο στυλατοι είναι από αυτούς τους κακομούτσουνος καλικαντζαραιους … ουστ ρε τουρκόσποροι !

    8. Κλασικές δεξιές βλαχόφατσες που καταστρέφουν τον τόπο…

    9. Ανοιχτε τα ολα γιατι ο λαος ειναι στα καγκελα. Οι κρατικοδιαιτοι πουλανε και πνευμα οτι μεγαλωσε η παρεα. Και ο λαος πειναει και ειναι σε καταθλιψη. Ανοιχτε τα ολα γιατι το εμβολιο δεν θα το κανουμε οσο και να μας εχετε κλεισμενους. Παρτε απο αλλου τις μιζες γαλαζιοι συριζαιοι των λαθεομεταναστων.

    10. ίντα κάμετε μέ τήν οργή σας,μωρέ σύντεκνοι;ολοι σας τσί καρπαζιάς είσαστε.

    11. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ….Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ….Α ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ….ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ….ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ….ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΣΑΣ ΟΛΗ.

    Comments are closed.