ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ! ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΙΚΙΛΙΑΣ – ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ. H ΩΡΑΙΑ ΤΖΕΝΗ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΨΗΛΟΛΕΛΕΚΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ…ΚΑΒΑΤΖΩΝΕΙ. ΒΡΑΖΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ. ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ MAKELEIO.GR ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΑΜΟΥ. (ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    weghwegh

    Δείτε την αγγελία γάμου

    Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας και η γνωστή παρουσιάστρια, πρώην μοντέλο, Τζένη Μπαλατσινού.

    Το ζευγάρι, παρά τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, τελικά θα δεθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2019.

    Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στην Αθήνα.

    Δείτε την αγγελία γάμου του ζευγαριού σε σημερινή εφημερίδα:

    KIKILAS

    Η πρώην σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου, Τζένη Μπαλατσινού και ο βουλευτής Α΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία και Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, Βασίλης Κικίλιαςγνωρίστηκαν στις αρχές του 2017 μέσω κοινών φίλων.

    Δείτε επίσης στο makeleio.gr:  Οι πρώτες δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού για τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια (ΒΙΝΤΕΟ)

    Το καλοκαίρι του 2017 κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες τους από τις διακοπές τους στην Πάτμο, το αγαπημένο νησί-ησυχαστήριο της Τζένης. Λίγους μήνες αργότερα ήρθαν οι πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις.Τζένη Μπαλατσινού, Βασίλης Κικίλιας

    Τζένη Μπαλατσινού, Βασίλης ΚικίλιαςΤζένη Μπαλατσινού, Βασίλης ΚικίλιαςΤζένη Μπαλατσινού, Βασίλης ΚικίλιαςΤζένη Μπαλατσινού, Βασίλης Κικίλιας

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. καλοσ μπουλησ αυτος ο κικιλιας.δεμ νπορεσςε ολοκληρη αθηνα να βρει γυναικα νεα ελευθερη και του επιπεδου του??αυτη τον εκανε τον κυκλο της,με τα λεφτα τα δανεικα απο τις τραπεζες αλωνισαν καλα με τον κωστοπουλο ,οσο εμεις τα χαιβανια κοιτουσαμε ,παρε και τον υπουργο τωρα,αλλα αφου βρηκε τον μαλακα καλα να παθει κια αυτος!!!

    2. Αφού δεν υπάρχει πια πασοκ να αφήσουμε τον πρασινοφρουρό και να πάμε κάπου με σίγουρο μέλλον.
      Ευτυχώς δεν τα έμπλεξε με κανένα άπλυτο του τσίριζα.
      Παρακαλώ, περάστε από την εφορεία για τα περαιτέρω αγαπητέ πολίτη….

    3. Ο/Η Δημοσια Δαπανη μανικιουρ πετικιουρ βαψιμο στο μαλλι λέει:

      Αντε βρήκε χορηγο….απο την βουλη….Θα ταιζετε δημοσια δαπανη χαχαχ

    4. Δεν μπορεσε να τυλιξη τον Καβαλιωτη επιχειρηματια,μ αυτόν ντε που πηδ…..πισω απ τους θαμνους στην Πατμο,υπαρχει και φωτογραφια , και εβαλε πλωρη για πιο ψηλα

    5. …είναι κακο που το μονο που μπορω σκέφτω είναι την γυναικα του μπουμπουκου με την τζενη-τζενη μας σε ταινια του σιρινακη;…

      1. Ο ΣΕΙΡΗΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΜΑΣΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΚΡΕΤΙΝΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΕΤΙΝΟΝΗΣΟΥ ΚΡΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ.

      2. Πάντως η Ευγενία θα πιάσει πιο πολλά φράγκα από τη Τζένη….. Απλή συνωνυμία;

    6. Η ΚΥΡΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΠΟΜΠΗ,ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΡΑΔΥΝΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚ,Η ΟΠΟΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ,ΣΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΒΡΑΔΥΝΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΟΜΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΑΙΛΑΠΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΙΛΑΠΑ

    7. Κικιλια βαρια μεταχειρισμενο αμαξι αγορασες,με πολλα χιλιομετρα στο κοντερ.Κριμα το μποι σου.

    8. Άντε γεια ΝΔουλα!!! Άντε γειααααα….

      Α ναι Βασίλη καλούς απογόνους …

    9. Τα νέα αφεντικά σου ελληνάκο καρπαζοεισπράκτορα. Ρίξε μια μακεδονία ξακουστή τώρα να ξεχάσεις την πείνα σου.

    10. ΟΜΩΣ ΄΄ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ΄΄ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΑΡΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ.

    11. Σίγουρα τα συμφώνησαν μεταξύ τους να παντρευτούν για τα προσωπικά τους συμφέροντα και για να επωφεληθούν και οι δύο από τη πολιτική. Αηδία. Επίσης αηδία έχει καταντήσει και ο θεσμός του γάμου με τέτοια άτομα. Χειρότεροι βέβαια αυτοί που θα τους ψηφίσουν.

    12. ξεχειλωμένο, χρησιμοποιημένο, ξεσκισμένο, πεταμένο πάει να φάει από την περιουσία του Κικίλια με το επόμενο διαζύγιο, ωστόσο η περιουσία του Κικίλια προέρχεται από δημόσιο χρήμα.

    13. Τι μας νοιαζει εμας τους απλους Ελληνες πολιτες, τι κανουν οι νεοπλουτοι νεοελληνες Αλητες. Στα ΦΡΥΔΙΑ μας το τι κανουν…

    Comments are closed.