«ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟΝ…».ΌΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ! ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ «ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΥΛΩΝΑΣ! «Ο ΤΥΠΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ»

    Κοινοποίηση:
    filakes

    Τώρα βγάζουν ανακοινώσεις και οι κρατούμενοι των φυλακών. Τι άλλο θα δούμε ακόμα; Μήπως έχουν και εκπρόσωπο τύπου;

    Ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζουν «παντελώς ψευδείς» τις «φήμες» για βιασμό του 19χρονου Αλβανού που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο εξέδωσαν κρατούμενοι των φυλακών Αυλώνα με κείμενό τους στη σελίδα του Δικτύου Αλληλεγγύης Κρατουμένων στο Facebook.

    «Ο τύπος εκτός από μερικές σφαλιαρες και κλωτσιες δεν έπαθε τίποτα» αναφέρουν στο κείμενό τους καλύπτοντας τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους για τους οποίους γράφουν ότι «τα όσα έγιναν δεν είχαν καμία σχέση με την σωφρονιστικη υπηρεσία, οποιαδήποτε κάλυψη ή ανοχή της. Απεναντίας, ο βιαστης τοποθετήθηκε εξαρχης σε απομονωμένο χώρο».

    Σημειώνουν τέλος ότι αν και «δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας ως υποκατάστατο της δικαιοσύνης {…} Δε θα μας ξεριζώσει όμως κανείς το δικαίωμα να αφουγκραζομαστε την κοινωνία από την οποία προερχομαστε και να αποδίδουμε ένα μικρό κομμάτι κοινωνικής δικαιοσύνης στο χώρο που ζούμε».

    Το κείμενο που αναρτήθηκε έχει ως εξής:

    «Επειδή πολύς λόγος έγινε για τον ξυλοδαρμό του ενός από τους δυό βιαστές της Ελένης απο τη Ροδο στη φυλακή οπού κρατουμαστε, οφείλουμε να ξεκαθαρισουμε τα εξής :

    Καταρχάς, στο βίντεο πού παρακολούθησε το πανελλήνιο ειπώθηκαν πολλα περισσότερα από όσα έγιναν. Εμείς είμαστε φυλακισμένοι, όχι κτήνη. Ο τύπος εκτός από μερικές σφαλιαρες και κλωτσιες δεν έπαθε τίποτα. Τουλάχιστον πολύ λιγότερα από ο, τι αξίζει σε έναν βιαστή.

    Τα όσα έγιναν, και στα οποία δε θα μπούμε τώρα σε λεπτομέρειες για προφανείς λόγους, δεν είχαν καμία σχέση με την σωφρονιστικη υπηρεσία, οποιαδήποτε κάλυψη ή ανοχή της. Απεναντίας, ο βιαστης τοποθετήθηκε εξαρχης σε απομονωμένο χώρο.

    Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του βιντεο, παρέλασαν από τις φυλακές Αυλώνα δεκάδες αξιωματουχοι του υπουργείου και ο βιαστης διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Σε αντίθεση βέβαια με συγκρατουμενο μας που βρισκόταν επί μία ημέρα πολύ βαρύτερα χτυπημένος, από μία συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων, σε χώρο της φυλακής και πήγε τελικά μετά από παραινέσεις μας.

    Η υποκρισία του υπουργείου δικαιοσύνης χτύπησε κόκκινο με τη σημερινή παρέλαση από τη φυλακή Αυλώνα, την ίδια ώρα που ανήλικοι κρατούμενοι περνούν το χειμώνα χωρίς θέρμανση και με νερά να στάζουν στους διαδρόμους. Η πολυδιαφημισμένη ευαισθησία για τις ανήλικες ψυχές εξαντλήθηκε στην προστασία ενός βιαστή.

    Δε θεωρούμε τους εαυτούς μας ως υποκατάστατο της δικαιοσύνης. Ακόμα και αυτή τη δικαιοσύνη που μας έχει στοιβάξει εδώ, μας εχει συντρίψει κάθε όνειρο για το μέλλον, δε θα την υποκαταστήσουμε. Δε θα μας ξεριζώσει όμως κανείς το δικαίωμα να αφουγκραζομαστε την κοινωνία από την οποία προερχομαστε και να αποδίδουμε ένα μικρό κομμάτι κοινωνικής δικαιοσύνης στο χώρο που ζούμε.

    Κρατούμενοι των φυλακών Αυλώνα

    Υγ. Οι φήμες για βιασμό του είναι παντελώς ψευδείς.»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Ρε παιδιά δεν ξέρετε να διαβάζετε ; ρήξη πρωκτού χωρίς συνουσία τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ; του χώσανε παλούκι σιγά μην τον γαμούσαν τον σκαταλβανό !!! αυτό θα γίνει όταν έχει ανοίξει αρκετά !
      να δούμε στοιχεία και για τον Έλληνα παπούδες και γιαγιάδες να είμαστε σίγουροι γιατί τώρα όλα τα σκιπτάρια τους Έλληνες παριστάνουν !

    2. τα καναλια σε λιγο θα τον βγαλουν και ηρωα τον (αλβανο) τυχαιο δεν νομιζω ειναι ενδιαφεροντα των συριζοχαμενων

    3. ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ.

    4. Ρε παιδιά μας σφίξατε την ψυχή…μας μοστράρετε ποιο κάτω και τον Δουρη που βίασε και σκότωσε τον γιο του φτάνει,ανεβάστε και κάτι χαρούμενο τα μυαλά μας πονάνε!!!

    5. ΣΚΑΣΕ ΣΥΡΙΖΩΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΡΑΔΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΕ ΚΑΤΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΩΣ ΕΔΩ…ΤΗ ΒΙΑΣΑΝ,ΖΩΟ ΔΙΠΟΔΟ ΜΕ ΣΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΑΝ…ΤΙ ΜΛΚΣ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ?ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΛΙΚΟΣ/ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΤΟΝ ΘΕΟ…ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΣ?ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ?ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΤΕ…ΤΙ ΖΩΑ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

    6. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΜΕ?
      ΑΝ ΔΛΔ ΤΗΝ ΕΧΕΙ 30 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΟΙ 10??

    7. Θανατος και στους δυο φονιαδες της φοιτητριας. Κανενας οικτος.

    8. είναι γεμάτες αλβανούς και λαθρομετανάστες που μισούν απερίγραπτα τους Έλληνες, το πολύ-πολύ να έγινε κάποια συμπλοκούλα, κανείς δεν θα τον ακουμπήσει. Αλλά γιατί τόσο ενδιαφέρον για μία που έκανε ομαδικά με αλβανούς ; Εμένα προσωπικά δεν με αγγίζει η υπόθεση καθόλου, υπάρχουν κοπέλες στην ηλικία της που προσπαθούν να μεγαλώσουν παιδιά.

      1. Που το ξέρεις εσύ ότι έκανε τέτοια πράγματα η κοπέλα? Ήσουν εκεί? Δε ντρέπεσαι ν’αμαυρωνεις τη μνήμη ενός κοριτσιού? Πιστεύεις αυτά που ισχυρίζονται αυτά τα αποβρασματα για να μειώσουν το μέγεθος της αποτρόπαιας πράξης τους? Α να χαθείτε παλιανθρωποι όλοι γίνατε ηθικολογοι!!!

    9. που να παει και σε πιο “σκληρες” φυλακες….
      εκει να δεις τι εχει να περασει!

    10. Βιαστη δεν θα τον χαρακτηριζα,διοτι με την συναινεση της θανουσης συνευρευθηκαν,δολοφονο τον χαρακτηριζω
      τι συνετελεσε εκ μερους της θανουσης ,ωστε μετα απο μια τετοια πραξη συνουσιας κ αμοιβαιας υποτιθεται να την σκοτωσουν?

      Εσεις χαρακτηρισατε βιασμο μια πραξη που συναινεσε στην αρχη δεν την αρπαξαν στον δρομο,με την συναινεση της 2 μμ μεσανυχτα πηγε σε ερημικο σπιτι κ μετα τι συνεβη κανεις δεν ξαιρει κ εφθασαν στην δολοφονια
      Ειχαν πιει?Γιατι τετοιος ξεπεσμος ηθικος στους νεους? Διαστροφη,ηθικος ξεπεσμος κ ελευθερια του σεξ οδηγουν σε δολοφονιες κ AIDS
      οΙ ΑΛΛΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ που θελουν να αποδωσουν δικαιοσυνη για ποια αδικηματα κρατουνται?
      Μηπως καποιος εξ αυτων ειναι δολοφονος? ΚΑτι τετοιο ακουστηκε κι ενω αφαιρεσε ζωη,ζητα δικαιοσυνη απο τον δολοφονο της ?
      Εαν ο Αλβανος βιασθηκε , τοτε η κοινωνια ειναι μια ανωμαλη κοινωνια που ο ενας βιαζει την ψυχη του αλλου κ εν αδυναμια κ το σωμα κ το μυαλο κ αρχης γενομενης αποι την εξουσια που βιαζει τους αδυναμους κ φτωχους κ αστεγους συμπολιτες μας ,χωρις καμμια πολιτικη προνοιας
      Αλλαξτε πολιτικη κ μυαλα ,γιατι γιναμε ζουγκλα κ παραδειγμα οι ρουβικωνες κ αυτα τα παιδια που θα βγουν δεν θα σωφρονισθουν,αλλα θα οδηγηθουν σε μεγαλυτερα αδικηματα,γιατι εξω η ζουγκλα της κοινωνιας που δεν εχουτν ευγενεια,σεβασμο,ειναι φιλοχρηματοι κ φιλοτομαροι,ανελεημονες κ σκληροι στην καρδια θα τους ξαναστειλει μεσα.

    11. Αφου ο κοσμος ψηφιζει κομματα του πρωκτου τι περιμενουμε?

    Comments are closed.