“ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΜΕ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΛΩ….”. ΕΝΑ ΟΡΦΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΜΑΙ”. ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΙΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΨΥΧΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ, ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ. ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΚΥΡΙΕ ΡΩΜΑ; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    romas_2

    Όταν βγαίνεις σε κανάλια “κολλητών” νταβατζήδων του συστήματος και “συνεργατών” καναλαρχών, που οι γυναίκες τους είχαν αναλάβει να κρύβουν παιδεραστές και οι ίδιοι να ξεπλένουν τους Λιγνάδηδες, θα πρέπει να αναλαμβάνεις και την ευθύνη των λεγομένων σου. Σαν σοβαρός και ηθικός άνθρωπος που υποτίθεται ότι είσαι και διαφημίζεις ότι είσαι.

    Όταν αποφασίζεις να το παίξεις αναθεματιστής και αναμάρτητος της επί χρήμασιν πορνείας, της διαφθοράς και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης, θα πρέπει να κάνεις και αυτοκριτική στο ίδιο σου το παρελθόν.

    Όταν δημοσιογράφοι του καθεστώτος και της αυλής του Μαξίμου και των όσων το περιβάλλουν- ακόμα και με ύποπτα πρόσωπα του κυβερνητικού παρακράτους- που μερικά, φιγουράρουν στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου,  λιβανίζουν αμαρτωλούς , θα υφίστανται και της ανάλογης κριτικής. Για τις πομπές τις δικές τους, τις οποίες προφαν.ως έχουν λησμονήσει.

    Ο Βασιλάκης, ένα φτωχό και ανάπηρο παιδί, ζει σήμερα σε ίδρυμα. Με σοβαρά κινητικά προβλήματα. Θυμάται όμως καλά. Τότε που συνάντησε τον ηθοποιό και σύμβουλο του σημερινού περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη. Τον άσπιλο και αμόλυντο Ρώμα. Έτσι ισχυρίζεται. Αυτά καταγγέλλει. Και δεν τα αποκαλύπτει μόνον αυτός. Γιατί έρχονται κι άλλα… 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. τι βρομιά και τι δυσοσμία είναι αυτή που βλέπουν τα μάτια μου και τι ακούν τα αυτιά μου Θεέ μου!..Κατάρα και αμείλικτη τιμωρία από την δικαιοσύνη, αν φυσικά υπάρχει καλή και δίκαιη δικαιοσύνη και από τη ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ, που αυτή τουλάχιστον όντος υπάρχει!..

    2. Σύμφωνα με την εισαγγελία τιμωρειται έως και 2 χρόνια φυλάκιση η προσβολή και η βεβηλωση ιερών συμβόλων όπως έκαναν οι π@υστηδες με την σημαία της επανάστασης του 21. Στέφανε, το ρίχνουν το θέμα γιατί καθόλου απίθανο να βρίσκεται πίσω από την αισχρή αυτή ρατσιστική πράξη το Μαξίμου μέσω του Πατελη που έκανε υπουργό ο Μητσοτάκης με κριτήριο το γεγονός πως είναι π@υστης και συζει με άλλον άντρα.

    3. Βρώμα βάλε γαλάκτωμα στην σ@ύφρα σε περιμένουν στην φυλακή…

    Comments are closed.