ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΗ ΣΕ…(ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    prepei-πρεπει

    Επιχείρησε να μεταμφιεστεί ως η καλή ξανθιά από τα παραμύθια που αγαπάει όλο τον κόσμο!
    Οι δολοφονίες των συμπατριωτών μας σε Μάνδρα και Μάτι δεν μπορούνε να ξεχαστούν, όσο καλούλα και να θέλει να μας παρουσιαστεί

    1

    Με λούτρινα στρουμφάκια για τα μικρά παιδιά, η Ρένα Δούρου βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (11.11.2019) στο λιμάνι του Πειραιά για να υποδεχτεί πρόσφυγες και μετανάστες που έφτασαν από τα νησιά.

    Με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό στο twitter, η Ρένα Δούρου, έκανε γνωστό ότι ξημερώματα Δευτέρας πήγε στον Πειραιά και υποδέχτηκε πρόσφυγες και μετανάστες που έφτασαν από τα νησιά για να προωθηθούν σε δομές στην ενδοχώρα, στο πλαίσιο των μετεγκαταστάσεων.

    «Για τη γιαγιά μας από τα Βουρλά, για τον παππού μας από τη Σμύρνη» έγραψε η πρώην περιφερειάρχης Αττικής, ανεβάζοντας φωτογραφίες με την ίδια να υποδέχεται μητέρες και παιδιά, δίνοντας στα μικρά προσφυγόπουλα ένα… στρουμφάκι.

     

     

    Στις 23:30 το βράδυ της Κυριακής έφτασε στον Πειραιά το πλοίο «Νήσος Χίος», που μετέφερε 84 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Σάμο.

    Οι μετανάστες και πρόσφυγες επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία με προορισμό δομές φιλοξενίας. Στις 07:00 κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά το “Νήσος Σάμος” με 72 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Χίο ενώ στις 08:00 το “Blue Star 2” με άλλους 69 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Λέρο.

    Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες αναμένεται να επιβιβαστούν σε λεωφορεία με προορισμό δομές φιλοξενίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. ΨΕΥΔΟΑΝΡΘΩΠΙΣΤΡΙΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΊΑ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ. ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΠΊΤΙ ΣΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΠΑΛΙΌ ΆΣΧΗΜΗ ΛΕΣΒΩΧΑΜΟΥΡΑ

    2. Ρενα Δουρου Προεδρινα της Ελληνικης Δημοκρατιας;

    3. ΜΩΡΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΩ , ΠΟΙΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΑΛΩ .ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΣΙΠΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ . ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΑ , ΜΑΓΟΥΛΑΡΑΔΙΚΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ . ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΟΜΑΙΜΟΝ , ΤΟ ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ , ΤΟ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ , ΤΟ ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ .
      ΑΊ ΣΙΧΤΗΡ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ .

    4. Μωρη συφιλιασμενη πατσαβούρα , αυτοί που υποδέχεσαι , οι καφροι μουσουλμάνοι είναι αυτοί που κατέσφαξαν τους Έλληνες της μικρασιας . Αυτα τα κτήνη τους έκαναν προσφυγες !!!! Καρκίνο μωρη κουραδα , να δεις τις σάρκες σου να σαπίζουν πριν ψοφισεις , χολερα!

    5. Μωρή μαλακισμένη Δούρου τι δουλειά έχουν οι Έλληνες πρόσφυγες από την ιερή γη της αρχαίας Ιωνίας με τους οικονομικούς μετανάστες από το Μαρόκο και την Αλγερία? ‘Ο,τι του φανεί του Λωλοστεφανή. Εξισώνεις τους Έλληνες της Μικράς Ασίας που πήραν τον δρόμο της προσφυγιάς μετά την καταστροφή του ’22 με τους λαθρομετανάστες από την Ασία και την Αφρική που δεν είναι πρόσφυγες και δεν τους έδιωξε κανείς από την πατρίδα τους? Πόσο μαλακισμένη είσαι?

    6. Οι γιαγιαδες και οι παππουδες που ηρθαν απο την Σμυρνη και απο ολη την Μικρα Ασια διωγμενοι απο τους Τουρκους, για να σωσουν την ζωη τους, ηταν Ελλήνες που ηρθαν στην μητερα πατριδα Ελλαδα!!!!!!!! Τι σχεση εχουν λοιπον οι προσφυγες Ελληνες της Μικρας Ασιας με τους λαθροεισβολεις παλιοπατσαβουρα που ερχονται παρανομα στην Ελλαδα;;;;;;;; Μονο αηδια προκαλουν αυτα που λετε και αυτα που κανετε Ανθελληνες!!!!!!!!!

    7. Τύψεις τύψεις τύψεις………Τα δύο παιδικά κοριτσίστικα προσωπάκια των δύο μικρών παιδιών που κάηκαν στο Ματι,της έχουν στοιχειώσει την ζωή.

    8. Θεατρική παράσταση από την ντούρου, όλα τα έκανε για να συγκινήσει τους ομόσταβλους της ψυχοπονιάρηδες ψευτοανθρωπιστές αριστερούς που όμως δεν δίνουν του Αγγέλου τους το νερό για να την ξαναψηφίσουν. Σαν «ανθρωπίστρια» που είναι γιατί δεν πήρε μια από τις οικογένειες των «προσφύγων» που υποδέχθηκε στο σπίτι της;

    9. ΑΚΌΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΦΑΞΕΙ ΚΑΝΑΣ ΛΑΘΡΟ Ή ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΝΤΡΟΥΜΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ; ΈΝΑ ΑΠΌ ΤΑ 2 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Κ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΤΟ ΚΆΝΑΝ Κ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΕΣ ΑΥΤΌ Κ ΣΉΜΕΡΑ ΤΟ ΦΥΣΑΝ Κ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΟΥΝ

    10. Ο Χριστός ξανά σταυρώνετε Αθάνατε Καζαντζάκη

    11. η δουρου δεν αγαπαει τους προσφυγες..μισει τους ελληνες..

    12. ΟΧΙ,ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΥΒΡΕΙΣ, Η ΚΥΡΙΑ, ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΡΖ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ,ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΛΑΘΡΟΛΑΤΡΕΙΑ. ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ.

    13. Για της μάνας σου το νινί & του πατέρα σου το κωλί

    14. οξω παλιοβρωμα λαθρολαγνα πρακτορισα ψευτοανθρωπιστρια της κονομας!!

    15. Αυτο το αθλιο σιχαμενο ταολη θελει τον δασκαλο της!!Εναν Ηλια Κας να την δροσισει με ενα ποτηρακι νερο!!

    16. Α τους βαλει στο σπιτι της να τους φιλοξενησει
      και οχι να τους φορτωσει με βια στην καμπουρα μας η κοκορομυαλη.

    17. Ενω πνιγουν και κανε τους Ελληνες υποδεχοντε με εναγγαλισμους και φιλια τους λαθρο,
      φυσικα με το αζημιωτο ,τα εκατονταδες εκατομρια κονδυλιων της Ε.Ε.,τα πουλημενα τομαρια.

    18. ΟΞΩ ΡΕ ΟΡΝΙΟ, ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΄΄ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ΄΄ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΄΄ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ΄΄ ΠΡΟΣ ΤΟ ΄΄ΣΠΙΤΑΚΙ΄΄ ΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΄΄ΚΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ΄΄ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ- ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…………

    19. ΑΥΤΗ Η ΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΜΑΝΤΡΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ? ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ!

    20. Ε ναι ρε λαε. Διοτι ο λαθρομεταναστης ειναι πιο ευκολο να τους κατσει. Ειναι πιο ευκολο να τον χειραγωγησουν τουλαχιστο αρχικα. Ακομη και να τον γαμησουν, θα τους κατσει με μερικα ευρω. Ο λαος μονο αντιδραση ειναι. Δεν τον φτανουν τα λιγα λεφτα για να σου δωσει κωλο. θελει ψηλο κονδυλι ο λαος. Ενω ο λαθρομεταναστης θα σου πλυνει και τα ποδια και τον κωλο !

    Comments are closed.