ΕΠΙΣΗΜΟ! ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΝΕΚΡΟ ΤΟ 34ΧΡΟΝΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ASTRAZENECA!

    Κοινοποίηση:
    ΜΜΜΜΜΜΜ

     

    Τον θάνατο του 39χρονου μοντέλου Stephanie Dubois, η οποία είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της AstraZeneca επιβεβαίωσε o εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Κύπρου, Χαράλαμπος Χαριλάου.
    Ο Χ.Χαριλάου ανακοίνωσε επίσης πως έχει εκδοθεί το πιστοποιητικό θανάτου της άτυχης γυναίκας.

    (Αρχικό κείμενο): Θρίλερ με το 39χρονο μοντέλο Stephanie Dubois, η οποία φέρεται να έχει χάσει τη ζωή του  σε νοσοκομείο της Λευκωσίας μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca.
    Η Stephanie Dubois η οποία συνεργαζόταν με το πρακτορείο  RMG Model Agency είχε μετακομίσει στην Κύπρο το τελευταίο διάστημα από όπου συνέχισε να εργάζεται.

    Στις 6 Μαΐου η Stephanie είχε κάνει μια ανάρτηση στο Facebook λέγοντας πως είχε κάνει την πρώτη δόση του πειραματικού εμβολίου της AstraZeneca.

    Στις 14 Μαΐου όμως τα πράγματα άρχισαν να μην πηγαίνουν καλά. Άρχισε να παραπονιέται για πόνους στις αρθρώσεις πονοκεφάλους και ζαλάδες και ότι πάλευε για να πάρει μια αναπνοή.

    Στις 18 Μαΐου ανακοίνωσε πως ένιωθε εξαντλημένη και άρρωστη και πως θα πήγαινε για εξετάσεις.

    Στις 19 Μαίου ο θείος της Stephane είπε πως η κοπέλα είχε μπει στην ΜΕΘ σε νοσοκομείο της Λευκωσίας.

    Η κοπέλα από ότι ανέφερε ο φίλος της και προσωπικό της φωτογράφος Frank MacDonald  στη σελίδα του FB κατέληξε σήμερα:

    «Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω.  Η Stephanie Dubois είχε μια κακή αντίδραση στο εμβόλιο για τον COVID-19 επηρέασε τα αιμοπετάλια και έπαθε εγκεφαλική θρόμβωση.

    Ήταν σε κόμμα αλλά δυστυχώς πέθανε σήμερα».

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Ρε παιδιά από τώρα και το εξής μόνο θανατικα θα διαβάζουμε και σε όλες τις ηλικίες. Μην εμποδιζετε κανένα να το κάνει το εμβόλιο. Και μην λυπάστε για κανένα. Ενημέρωση έχουν. Όποιος το κάνει είναι άξιος της μοίρας του. Τουλάχιστον να τακτοποιουν τις διαθηκες τους παράλληλα με το εμβόλιο.

    2. Δεν πειράζει και αν πέθανε. Η παρηγοριά στους δικούς της θα είναι ότι τα οφέλη υπερτερούν των παρενεργειών. Μα φυσικά και οι περισσότεροι από τους εμβολιασμένους δεν θα πάθουν τίποτα γιατί αν πάθαιναν οι περισσότεροι δεν θα μιλάγαμε για εμβόλια αλλά για το δάγκωμα της κόμπρας.

    3. Εισαγγελεις δεν υπαρχουν? Που ειναι η εισαγγελια.Μας βομβαρδιζουν καθημερινα να κανουμε εμβολια και ιδου τα αποτελεσματα.Τα προβληματα ανακυπτουν απ ολες σχεδον τις εταιριες. αστραζενεκα, πφιζερ, τζονσον.
      Η προπαγανδα για τα εμβολια ειναι αλλο πραγμα!!!!!

    4. Εντάξει κοπελιά?”Έχτισες τείχος ανοσίας”?

      1. Ναι βρε, το έχτισα, νομίζεις ότι θα ξαναρρωστήσω από δω και πέρα;

    5. Οι Μητσοτακηδες ακομα κυβερνανε… Να ψοφισετε ολοι γιδια εσεις που τους ψηφισατε εσεις τρεξατε πρωτοι να σας χωσουν τη βελονα. Καλα να παθετε.

    6. Επιτυχία και άλλη μία και άλλη μία κάθε μέρα τα φάρμακα του θανάτου και εις ανώτερα…ανοσία στο θάνατο

    7. Τα οφέλη είναι περισσότερα από τις παρενέργειες λέει ο βασιλακόπουλος. Να πάνε οι συγγενείς της τώρα να τους το εξηγήσει. Βασιλισσης Σοφιας είναι το μαγαζάκι του.

      1. σωστα το ειπε. Πιο πιθανο να πεθανεις από κορονοιο παρα από εμβολιο. 100% ασφαλεια δεν υπαρχει

    8. Τι χουντάρα φονιάδων ζούμε ?
      Θεός σχωρέστην την κακομοίρα,
      προφανώς ρίσκαρε το θανατικό μπόλι
      για να μπορεί να ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους.
      Έκανε το μεγάλο ταξίδι…

    9. Να δούμε εάν τό Κράτος θά αποζημιώσει τήν οικογένεια τής άτυχης κοπέλας . Εννοειται όχι με ψίχουλα . Αλά Αμερικη… σε εκατομμύρια.

    Comments are closed.