ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΟΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ ΤΩΝ ΗΠΑ!!! “Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ. ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΙΟ ΘΑ…” – ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ

    Κοινοποίηση:
    blantimir-poutin

    Ο Βλαντιμιρ Πούτιν πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση για καρκίνο και θα παραδώσει την εξουσία στον σκληροπυρηνικό αρχηγό της κατασκοπείας (Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας), φέρεται να ισχυρίστηκε πηγή από το Κρεμλίνο σε ρωσικό κανάλι στο Telegram και μετέδωσε η βρετανική εφημερίδα Sun.

    Η προπαγάνδα του γεροΜπάιντεν των ΗΠΑ δεν σέβεται απολύτως τίποτα αφού συντηρεί τις εικασίες για την υγεία του Πούτιν εφόσον δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει στο πεδίο. Οι αναφορές λένε ότι ο Βλαδίμηρος μάχεται τόσο με τον καρκίνο στο γαστρεντερολογικό σύστημα, όσο και με τη νόσο του Πάρκινσον.

    Βέβαια το πως αποφάσισε να μπει σε έναν πόλεμο με τέτοια σοβαρά ζητήματα, είναι κάτι που ουδέποτε απάντησε η προπαγάνδα.

    Οι νέες εικασίες αναφέρουν ότι ο 69χρονος Πούτιν θα μπορούσε σύντομα να… εξαφανιστεί καθώς θα βρεθεί στο χειρουργικό τραπέζι, με την εξουσία να μεταβιβάζεται στον Νικολάι Πατρούσεφ, ο οποίος κατέχει τη θέση του ΓΓ από το 2008.

    Ο 70χρονος Πατρούσεφ θεωρείται βασικός αρχιτέκτονας της πολεμικής στρατηγικής της Ουκρανίας και ο άνθρωπος που έπεισε τον Πούτιν ότι το Κίεβο ήταν πλημμυρισμένο από νεοναζί.

    Ο ισχυρισμός μεταδόθηκε στο ρωσικό κανάλι (στο Telegram) General SVR, το οποίο έθεσε για πρώτη φορά ζητήματα υγείας του Πούτιν πριν από περίπου 18 μήνες.

    Επικαλείται μάλιστα, έναν ανώνυμο πρώην υψηλόβαθμο στρατιωτικό του Κρεμλίνου οποίος φέρεται να είπε: «Ο Πούτιν έχει συζητήσει ότι θα υποβληθεί σε ιατρικές διαδικασίες».

    Σε ηχητικό (με τίτλο: Πούτιν και Πατρούσεφ. Υγεία. Πόλεμος. Προοπτικές) στο οποίο η φωνή της πηγής έχει αλλοιωθεί, ο άνδρας αποκαλύπτει ότι «οι γιατροί επιμένουν ότι χρειάζεται επέμβαση, αλλά η ημερομηνία δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Θα χειρουργηθεί και για λίγο θα είναι ανίκανος», λέει, προσθέτοντας ότι «νομίζει ότι θα είναι για λίγο».

    Θα ακούσουμε πολλά ακόμα τις επόμενες εβδομάδες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. οσο κ να μη γουσταρει καποιος τον τραμπ δε μπορει να αρνηθει οτι ειναι ο μονος προεδρος των ΗΠΑ που δεν εκανε πολεμο.

      1. Με συγχωρείς αλλά είπες μεγάλη μαλακία…μη λες τέτοια πράγματα δημοσίως…

    2. Ο Ζελενσκι ειναι ψυχοπαθης.
      Δινει καλασνικοφ σε νοικοκυρες και γερους να γκρεμο-σκοτωθουνε.

    3. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ #ΦΥΤΕΨΑΝ# ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΤΕΣ…..ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΙΑ ΤΟΥ….ΤΟΝ #ΦΥΤΕΨΑΝ# ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ…..ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΤΣΙΓΚΛΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ….ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ….ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ….ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ #ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ#….ΜΟΝΟ Η ΥΠΕΡ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ….ΤΟ ΡΑΜΟΛΟ ΧΟΥΦΤΑΛΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕΣΩ STOLTERBERG ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ….Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ #ΜΕΣΣΙΑ# ΒΑΛΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ Σ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ …Ο ΓΕΛΟΙΟΣ BIDEN ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΛΛΑ…..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΤΙ #ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ#…..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ …..ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ…..ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΣΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ …..ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΒΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η #ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΝΕΚΙΝΗΣΗ# ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ….Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ #ΜΕΣΣΙΑ# ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΕΓΚΑΘΥΔΡΙΘΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ….ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΔΟΧΕΣ….Η ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ Η ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ…..

    4. Ο Πουτινιαρης σίγουρα κάτι έχει
      Αλλά αυτοί έχουν πολλούς Πουτινιαρηδες στον πάγκο των αναπληρωματικών.
      Ο Γερομαλακας Joe δε σας φαίνεται περίεργο που δε τα τίναξε ακόμα εδώ και δύο χρόνια σχεδόν;;
      Όλοι νομίζαμε ότι θα μας αφήσει χρόνους και θα αντικατασταθεί από την Καμαλα.
      Αλλά μάλλον έχει αντικατασταθεί πιο νωρίς …..
      Καταλαβαίνετε ….

    5. Δε περνάει η ώρα
      ΤΗ ΜΙΣΩ ΤΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
      Ούτως ή άλλως κοροϊδία είναι .
      Εργατικά δικαιώματα δεν υπάρχουν πλέον
      Και όσα απέμειναν σύντομα θα κριθούν αντισυνταγματικα και θα εξαφανιστούν .

    6. Ο Πούτιν είναι πράγματι άρρωστος. Και επειδή θύμωσε με τον Θεό που επέτρεψε να αρρωστήσει, τα έβαλε με αθώους ανθρώπους και μικρά παιδάκια. Αποφάσησε να δολοφονήσει πολλούς από αυτούς πριν αποδημήσει εις Κύριο. Στην ιστορία όμως έχει γραφεί με μαύρα γράμματα δίπλα ακριβώς από τονΧίτλερ.

      1. παρε κι 1 ευρω απο μενα τρολακι για τη βλακωδη προπαγανδα σου

        1. Αν έχεις άποψη γράψτηνε. Οχι εξυπνάδες. Εξυππνάδες κατ’ εσέ. Κατ’ εμάς λές ανοησίες.

    7. Ελπίζω να μην ισχύει….όλες οι ελπίδες του κόσμου για κάθαρση σ’ αυτόν στηρίζονται…ο Θεός βοηθός…ας είναι άλλο ένα φθονερο σχέδιο των Αμερικανών… πάτα τα κουμπιά και γ@μησε τους…να ξεβρωμισει ο τόπος…

    8. Στο Διάολο να πάει ο Sleepy Joe και ο κοντός δικτάτορας και πρώην Καγκεμπιτης! Μόνο Trump για ειρήνη και ευημερία σε όλο τον κόσμο! Αν ήταν ακόμη ο Donald τίποτα απο αυτά δεν θα είχε γίνει. Πρόεδρε Trump μακάρι να γίνεις πάλι πλανητάρχης το 2024 και σώσεις τον κόσμο απο το ραμολιμεντο και απο τον Ρωσομογγολο Καγκεμπιτη.

    9. Θα φύγει ο 69χρονος για να έρθει ο 70χρονος.
      Και μετα βριζετε τον μπαιντεν

    10. ναι γιατι ? πιθανον να ειναι και αληθεια , μην βιαζεστε …

    11. Μια χαρα ειναι ο Πουτιν,μην αναπαραγετε την προπαγανδα.

    12. Δυτικα προπαγανδιστικα παπαγαλακια! Αν ο Βλαδιμηρος “υποφερει” μηπως κι η γοβατη ναζιστολουγκρα εχει…κολπικα και αιμορροιδες για…σενιαρισμα?
      Ημαρτον Παναγια μου τι αλλο θ ακουσουμε!

    Comments are closed.