Η ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΟΠΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ. ΕΚΔΙΩΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΜΕ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΒΓΑΛΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    δικαστής Γρεβενών Μαρία Μαργαρίτη

    Ποια η τρομακτική ιστορία απεργίας πείνας με την Μαρία Μαργαρίτη;

    Το 2007 η δικαστής Γρεβενών Μαρία Μαργαρίτη αποκάλυψε… οίκο ανοχής που λειτουργούσε στο χώρο των δικαστηρίων όπου ανήλικοι κακοποιούνταν και πολλές φορές έναντι αμοιβής.
    Το αποτέλεσμα ήταν να εκδιωχθεί από το δικαστικό σώμα.

    Η κα Μαργαρίτη ξεκίνησε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου μέχρι που η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή την απομάκρυνε βίαια.

    Το 2008 μετά από νέα απεργία πείνας έξω από τον Άρειο Πάγο για 20 ημέρες λύγισε και εισήχθη στο Νοσοκομείο. Από τότε κανείς δεν γνωρίζει τι κάνει και που βρίσκεται. Το θέμα δεν προβλήθηκε ποτέ και από κανένα σχεδόν ελληνικό ΜΜΕ παρά μόνο από το BBC.
    Πρόκειται για την δικαστή Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, η οποία εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα Κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.

    Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα.
    Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι»μεσάζοντες») σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων.
    Δεκέμβριος 2007

    Η κα Μαρία Μαργαρίτη επίσης είχε ξεκινήσει το δικό της αγώνα με απεργία πείνας μάλιστα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων. Κάποια στιγμή η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή φρόντισε να την απομακρύνει βίαια. Η συνέχεια σ’αυτή την υπόθεση που ο πολύς κόσμος δεν έμαθε ποτέ ήταν η εξής:

    6 Μαϊου 2008. Μερικούς μήνες μετά στις 6 Μαίου 2008 η Μαρία Μαργαρίτη προχώρησε σε νέα απεργία πείνας με καθιστική διαμαρτυρία έξω από το κτίριο του Αρείου Πάγου.

    Πίνοντας μόνο νερό και χυμούς και διαβάζοντας βιβλία φιλοσοφικού περιεχομένου, είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της, γιατρό Γιώργο Φώλια, τη δικηγόρο της Μαρία Σπυράκη και λιγοστούς φίλους και ήταν αποφασισμένη να συνεχίσει μέχρι τελικής δικαίωσης. Απο Αρθρο της Espresso 19/5/08 : «Σας παραπέμπω στους στίχους του Ελύτη: »Είσαι σήμερα μονάρχης και ώσαμ” αύριο δεν υπάρχεις»» προσθέτοντας ότι το μόνο που ζητεί είναι να ανοίξουν όλοι οι φάκελοί της, να λάμψει η αλήθεια και να επιστρέψει στο δικαστικό σώμα.
    Μάλιστα, για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση της -ούτως ή άλλως βεβαρημένης- υγείας της, η πρώην εφέτης Ιωαννίνων έχει μεταφέρει σε πάρκινγκ δίπλα στο κτίριο του Αρείου Πάγου το μαύρο τζιπ του συζύγου της, στο οποίο κοιμάται τα βράδια. «Μέχρι τις 9.00 το βράδυ παραμένω έξω από την είσοδο του Αρείου Πάγου και στη συνέχεια πηγαίνω για ύπνο στο αυτοκίνητο» λέει η κυρία Μαργαρίτη, καταγγέλλοντας ότι τις τελευταίες δύο ημέρες οι υπεύθυνοι της απαγόρευσαν την είσοδο εντός του κτιρίου για την αγορά νερού και χυμών, αλλά και την εξυπηρέτηση των σωματικών της αναγκών! Και μερικές μέρες μετά στις 26 Μαίου 2008:

    Η απεργία πείνας «λύγισε» τον ταλαιπωρημένο οργανισμό της Μαρίας Μαργαρίτη. Είκοσι ημέρες μετά τον… ανένδοτο αγώνα που έχει κηρύξει μέσω της καθιστικής διαμαρτυρίας που πραγματοποιεί έξω από τον Αρειο Πάγο, διαμαρτυρόμενη για την άδικη -όπως τη χαρακτηρίζει- αποπομπή από το δικαστικό σώμα, η πρώην εφέτης μεταφέρθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Σωτηρία».Εκεί υπεβλήθη σε αιματολογικές εξετάσεις με τους θεράποντες ιατρούς να επισημαίνουν ότι η υγεία της έχει φθάσει σε οριακό σημείο από την ασιτία. Ηταν λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι της Πέμπτης όταν η πρώην ανώτατη λειτουργός της Θέμιδος παρουσίασε σημάδια αδιαθεσίας και κομμάρες, απόρροια της πολυήμερης διατροφής της μόνο με νερό και χυμούς. Αμέσως η δικηγόρος της Μαρία Σπυράκη ειδοποίησε τον αστυνομικό-φρουρό του Αρείου Πάγου, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε το ΕΚΑΒ.

    Λίγη ώρα αργότερα η Μαρία Μαργαρίτη μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Οι γιατροί διέγνωσαν χαμηλά επίπεδα σιδήρου και αιματοκρίτη και αποπειράθηκαν να της βάλουν ορό, βρίσκοντας όμως τη σθεναρή αντίσταση της πρώην δικαστού. Τελικά της χορήγησαν αντιβίωση και βιταμίνες προσπαθώντας να τονώσουν λίγο τον εξασθενημένο οργανισμό της, ενώ της συνέστησαν να παραμείνει εκεί το βράδυ για νοσηλεία, κάτι που τελικά έγινε.

    Ωστόσο η Μαρία Μαργαρίτη φέρεται διατεθειμένη να συνεχίσει μέχρι τέλους την απεργία πείνας, καθώς όπως διεμήνυσε μέσω της δικηγόρου της «θα συνεχίσει τη διαμαρτυρία της αγνοώντας οποιοδήποτε κόστος».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    51 Σχόλια

    1. Λυπάμαι πολύ που το λέω,αλλά η Ελλάς πλέον δε χρειάζεται έναν Παπαδόπουλο για να ξεβρωμίσει,αλλά έναν Χίτλερ!

    2. Η κυρια Μαργαριτη διαμενει μονιμα στην πολη των Γρεβενων.

    3. Υπάρχουν όμορφοι άνθρωποι που υπερασπιζονται την αλήθεια όπως η δικαστικος υπάρχουν και τέρατα που είναι λασπωμενα όπως τα γουρούνια.

    4. oi αγιοι ανθρωποι της αληθειας υπερασπιστές φθονούντε απο τα τερατα τα λασπωμένα

    5. Οίκο ανοχής κάτω από δικαστήρια, μοναδικό στο κόσμο… Ούτε στον Αμαζόνιο δεν γίνονται αυτά!!!
      Πουθενά δεν έχει γίνει.

    6. Φτάσαμε στο σημείο να εκλιπαρούμε τον Ταγίπ να μπουκάρει μπας και γλιτώσουμε τελικά από όλες αυτές τις ελεεινές λούγκρες που μας κυβερνούν και να διασωθεί τουλάχιστον ο ιερός θεσμός της ελληνικής οικογένειας που διώκεται πανταχόθεν.Ειλικρινά,το λέω με πόνο αλλά και με βαθιά επίγνωση του τι συμβαίνει γύρω μας.

      1. Μπούρδες, που ούτε γι’ αστείο δεν μπορούν να λέγονται…

    7. Κύριε Χίο αυτή η δικαστινα είναι ότι πρέπει για το ψηφοδέλτιο σου.

    8. ΨΑΞΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ.

    9. Φυλαει Θερμοπυλες η ΚΥΡΙΑ. Θελουμε να μαθουμε εαν ειναι καλα στην υγεια της σημερα και τι απεγινε ο αγωνας της.
      Αυτους τους ανθρωπους πρεπει να μαθαινουμε, οχι τον σχιζοφρενη μελισσοκομο που σκοτωσε εν ψυχρω και τωρα το παιζει ηρωας και εχει και το θρασσος να παραθετει Ρίτσο, το @ρχιδι! Καλο ψοφο αμετανοητε δολοφονε, αντε να τελειωνουμε με εσενα που σου πληρωνουμε και το φαι στην φυλακη.
      ΖΗΤΩ στην κυρία Μαρία Μαργαρίτη!

    10. Δικαιοσύνη ; Υπάρχει τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα ; Ισως κάποτε. Από τη στιγμή που όλοι ο πολιτικοί (οι κατ επάγγελμα ψέυτες δηλαδή που διέλυσαν τα πάντα) και γενικά όλη η “ελίτ” (τρομάρα τους) πιπιλίζουν συνεχώς την καραμέλα “έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη” καταλαβαίνουμε για τι δικαιοσύνη μιλάμε. Αν υπήρχε δικαιοσύνη θα έπρεπε ένα τουλάχιστον 90% των πολιτικών να είναι τσουβαλιασμένοι. Δικαιοσύνη σίγουρα υπάρχει για τους μη έχοντες και κατέχοντες. Εκει… αμειλικτή. Μία φοβερά εύστοχη και ευχάριστη περιγραφή της Ελληνικής δικαιοσύνης μπορεί κανείς να βρει στην ταινία “Οι Παπατζήδες” του 50κάτι με τον Σταυρίδη. Πιο πετυχημένο δε γίνεται. Υπάρχει στο youtube. Και αν τότε ίσχυαν αυτά φανταζόμαστε σήμερα

    11. Τα μουνπανα που κυβερνανε 10ετιες απο τετοια δεν καταλαβαινουν , απο κατι αλλο ομως θα το καταλαβουν οταν ερθει η ωρα.

    12. Μόνο κάτι βοδια πιστεύουν πλέον τις φράσεις. ” Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη” και ” Η δικαιοσύνη κάνει καλα τη δουλειά της” . Όλοι οι υπόλοιποι ξέρουμε ότι τα μεγαλύτερα λαμόγια είναι οι δικαστικοί. Δεν μπορώ να πω τι θα κάνω αν κάποιος με αδικήσει σε οτιδήποτε. Αλλά αν κάποιος πειράξει έστω και μια τρίχα από την οικογένειά μου , την δικαιοσύνη θα την απονέμω εγώ.

    13. Ένα βρωμοκαναλο να μην έχει αναφέρει τίποτα για την κυρία; Εφόσον έκανε απεργία πείνας ήταν γνωστοί οι λόγοι. Γιατί δεν έγινε μια έρευνα επί του θέματος;

    14. Δολοφονοι…..

      Σκοτωνουν τους καλους εναν εναν

    15. Απάντηση στον/την “τωρα είναι αργά”
      Αν και προσυπογράφω όσα λες (περί κουφοντίνα κλπ) πρέπει να σου θυμίσω
      (γιατί θυμάμαι πολύ καλά τι έγινε το 07 που ξεκίνησε την απεργία πείνας)
      ότι τα ΜΜΕ έδειξαν ελάχιστα και ΧΩΡΙΣ να λένε το λόγο που διαμαρτύρεται…
      Την απαξίωσαν ως παρανοϊκή. Μόνο το BBC έκανε ρεπορτάζ τότε,
      αλλά το βίντεο το κατέβασε από το κανάλι του στο ΥΤ… εκπλήσσεται κανείς;

    16. Και μετά αναρωτιούνται κάποιοι γιατί τα θύματα δεν καταγγέλουν αμεσως τους βιασμούς τους…… Να γιατί…. Αυτό ηταν τρομοκρατική ενέργεια κατά των θυμάτων.

    17. Μα αν η δικαιοσύνη υπήρχε στην Ελλάδα τίποτα απο όλα αυτά που περνάμε δεν θα γινόταν, ούτε ασυδοσία εξουσιαστών και “μειονοτήτων”, ούτε λαθρό, ούτε μνημόνια, ούτε πράκτορες των Τούρκων να κάνουν κουμάντο. Κάθε κατεργάρης θα πήγαινε στον πάγκο του. Ύστερα λένε πως η αυτοδικία δεν είναι λύση. Και πότε θα δικαιωθούμε στον άλλο κόσμο;

    18. Ποια οργάνωση άραγε να έχει σχέσεις με πληρωμένους δολοφόνους και να τους στέλνει σε διατεταγμένες υπηρεσίες? Μια οργάνωση λογικά που θα έχει πολιτικό υπόβαθρο, σχέσεις με ξένες υπηρεσίες και θα εξαπολύει επιθέσεις και ψυχολογικές επιχειρήσεις εναντια της Ελλάδας και του λαου της..

    19. Ο Κουφοντίνας κάνει απεργία πείνας και οι δικοί του κατεβαίνουν σε διαμαρτυρίες, κάνουν καταλήψεις κλπ για τον δολοφόνο φίλο τους. Να μην πούμε για τους ανθρώπους του πνεύματος και καλά.
      Για την Μαργαρίτη δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από εμάς που κάνουμε αντίσταση του καναπέ να την στηρίξει. Βασικά από όλους που θέλουν Δικαιοσύνη και ισονομία, αλλά να παλαίψουν άλλοι. Στο κάτω κάτω το Δημόσιο χρήμα , δηλ. το δικό μας προστάτευε. Και να βρεθεί κάποιος άλλος στην θέση της ούτε αυτόν θα τον στηρίξουμε. Έχουμε γίνει οι χειρότεροι πολίτες του κόσμου.

      1. Δεν είναι φίλος τους ο Κουφοντίνας. Απλά συμμορία είναι με κοινό συμφέρον. Δε τον στηρίζουν από αγάπη…

        1. Οι φίλοι του δολοφόνου συμμορία δεν είναι ? Αυτό είναι το πρόβλημα ? Ή ότι οι αιωνίως αδρανείς πολίτες περιμένουν την στοιχειώδη εφαρμογή Νόμων και συντάγματος να πέσει ως μάνα εξ ουρανού, την στιγμή που διάφορες ομάδες εμφανώς παράτυπα παίζοντας και το παιγνίδι της εξουσίας για τα συμφέροντά τους καταστρέφουν τα πάντα ? Εάν στραβοκυτάξεις έναν λαθρομετανάστη ο Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΙΑ θα σε κάνει μήνυση. Αυτά που γίνονται με τα ασυνόδευτα άκουσες να πεί κάτι ? Μαλάκας είναι ? Να χάσει την μαρμίτα από το ΚΡΑΤΟΣ ? Το ίδιο κράτος που τον βλέπει να καίει να καταστρέφει, να σπάσει δημόσια και ιδιωτική περιουσία και κάνει τα στραβά μάτια. Στην ΓΑΔΑ σε 100 Φωτογραφίες έχουνε τον μάγκα και τους δικούς του να βανδαλίζουν και ο Χρυσοχοίδης βάζει πρόστιμα στους κουλουρτζήδες.

      2. Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΣΚΌΤΩΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ, ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΏ ΠΟΥ ΑΦΕΡΟΥΣΕ ΖΩΕΣ,ΣΠΛΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

    20. Αυτήν είναι η Ελλάδα!!!
      Για την απεργία πείνας τού Κουφοντινα παίζουν τα κανάλια όλη μέρα & οι αναρχο-απόλυτοι κάνουν κατάληψεις κάθε τρείς και λίγο για να την βγάλει λάδι ο “ιδεολόγος” φυτεύοντας πιπεριές στις αγροτικές φυλακές!

      1. Αυτός ο “αγνός ιδεολόγος” που κάποτε αστόχησε γιατί βιαζόταν να φύγει διακοπές. ……!!!! Εις την Μνήμην του Άτυχου Θάνου Αξαρλιάν. !!!!

    21. Οι βάρβαροι Τούρκοι κάποτε τους δικούς τους τους κρεμάσανε εμείς οι μαγκίτες τους τα χώνουμε από τον καναπέ.

    22. Ερώτηση κρίσεως προς υποψήφιους Δικαστές και Εισαγγελείς,
      .
      Είσαι ενας πολίτης και γνωρίζεις πραξεις διαφθοράς, καταχρήση εξουσιας, κλοπή δημοσιου χρήματος, ανωμαλιών, παιδεραστιας, κακοδικίας και εξαγορα ετυμηγορίας απο κάποιους δικαστές και εισαγγελείς.
      Τι κάνεις;
      Α) Εσυ πιστευεις στην δικαιοσύνη και πας με τον Νόμο και το καταγγέλεις στην Εισαγγελία? (σε ποιά???)
      Β) Δεν πιστευεις σε τιποτα, ολοι τους ειναι διεφθαρμένοι και σιγά μην βγαλεις εσυ το φιδι απ’ την τρυπα και τα βάλεις με ολο το σύστημα. Αδιαφορείς και κοιτας να σώσεις το τομάρι σου για να μην βρεθείς αυτοκτονημένος ή σκοτωμένος απο.. τροχαιο.
      Γ) Εχεις δοκιμάσει ολους τους πιθανούς τρόπους αποκάλυψης των παραπάνω κιναιδων και αφου δεν ειδες προκοπή πάίρνεις την Νόμο στα χερια σου και βάζεις μια βόμβα στα σπίτια των.. των.. σιχαμάτων που λέγονται δικαστες και τούς καθαρίζεις.
      .
      Αν πράξατε το πρώτο, θα καταστρέψουν την ζωή σου και τής οικογενειάς σου.
      Αν πράξατε το δευτερο, θα τιμωρηθείτε απο την συνειδησή σας ως συννένοχοι τής διαιώνισης και τής σαπίλας τού κοινωνικοπολιτικού συστήματος στο οποίο είστε και εσεις ενα κύτταρό του!
      Αν πραξατε το τριτο, φροντίστε μόνο να μην πιαστείτε. Συγχαρητήρια! Ειστε οι μόνοι που βρηκατε τον τρόπο που αλλάζει το… συστημα!
      .
      Αρχιμανδρίτης Γ. Μ. “Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ραβδος”._

      1. Αγαπητή κυρία Μαργαρίτη,
        Μην ανησυχείτε κι εγω το ιδιο με εσας θα έκανα. Και ο λόγος είναι επειδή ο πατέρας μου μού είχε απαγορεύσει να κρατήσω όπλο! Με τι θα τούς πολεμούσα? Είχε πει πως αυτές είναι αντρικές δουλειές. Και ο Θεός έδωσε το όπλο στον άντρα, γιατί το μυαλό το έδωσε στη Γυναίκα – ε, έπρεπε να έχει κι αυτός κάτι για προστασία.
        Και ο άλλος λόγος είναι επειδή δεν ήμουν καλή στη Χημεία και δεν ξέρω να φτιάχνω βόμβες. Ήμουν όμως καλή στις Εκθέσεις κι έτσι έμαθα να … σκοτώνω με τα Γραπτά Μου!
        .
        Και επειδή εγω τούς αποκαλώ εδω και πολλά χρόνια αμόρφωτους και τούς πολιτικούς και ολο αυτο το δηθεν μεγάλο μασονικό λόμπι που κυβερνάει, χαρακτήρισαν “Τρομοκράτες” αυτούς που έπραξαν το τρίτο. Και μαζί με κάποιους άλλους αμόρφωτους πολίτες ομοιούς τους, που τούς βρίζουν και χαίρονται που πιαστηκαν και είναι στη φυλακή και απο τότε.. κοιμάται ήσυχος ο λαος… {και πράγματι “κοιμήθηκε” – ενω με αυτούς μπουκώσαμε απο την πολύ τάξη, ασφάλεια, δημοκρατια, δικαιοσύνη και ευημερία που ζουμε(!)} και δεν γνωρίζουν οι ηλίθιοι, καν, τι σημαίνει η λέξη “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ”! Γιατί αν ήξεραν, θα μετάνιωναν την ώρα και την στιγμή που την είπαν!
        Δειτε οι ανισόρροποι πολιτικάντες και μασονάρες τι εκαναν:
        οι “καλοί” που φροντίζουν για την ευημερία και το δίκαιο των πολιτών, αυτονομάστηκαν δήμο κράτες,
        και
        οι “επικίνδυνοι” που ήθελαν το κακό τής κοινωνίας και έπρεπε να προστατέψουν τούς πολίτες απο αυτούς, τούς ονομάστηκαν τρόμο κράτες!
        Και οι δυο κρατάνε κάτι, ελέγχουν κάτι. Εξού και Ιππο-κράτης, Παντο-κράτης, Φιλο-κράτης… Ούτε την Ελληνική Γλώσσα δεν γνωρίζουν οι βάρβαροι! Γιατί εννοείς ως “δημοκράτη” αυτον που ελέγχει τον δημο με την θετική έννοια, αλλά τον τρομοκράτη τον εννοείς ως αυτον που προκαλεί τον τρόμο? Αρα, κι εσυ “δημοκρατη” ελέγχεις- κρατάς τον δημο (πολιτική και λαος), με την αρνητική έννοια! Κι εσυ, εισαι αυτος που προκαλεί τον τρόμο στον λαο!
        ..κατάληξη,

        Οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ, που ελέγχουν τον ΤΡΟΜΟ, δηλ, οι άφοβοι, οι δυνατοί, τα παλικάρια! ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ! να ειναι φυλακή.
        …και οι αληθινοί εγκληματίες που ελέγχουν τον δήμο, οι “δημοκράτες” που ειναι οι δειλοί, οι άχρηστοι και οι ανίκανοι (και σεξουαλικά) να κυβερνάνε την Χωρα!
        .
        (βιβλ., περιβαντολογια και εξέλιξη τής κοινωνιας) .
        ..
        ..και ετσι διεστραυλώθηκε η έννοια τής Δημοκρατίας σε όλο τον κόσμο!
        .
        .
        Υ.Σ ολοι αυτοι που θυμούνται τον εναν τον Αξαρλιαν που σκοτωθηκε, να θυμηθούνε και τους 17.000 νεκρούς τής νεας δημοκρατιας και του πασοκ μεσα σε μια δεκαετια! Τόσο “αξια” ειχε αυτος ο Αξαρλιαν δηλαδη? Ολοι αυτοι που δολοφονήθηκαν απο τους πολιτικούς ολα αυτα τα χρόνια ήταν άνευ αξίας?
        ..Τελικά… ουδής αθώος….. για να τούς πονέσει τόσο πολύ… κάτι θα “αξιζε” γι’ αυτους.
        .
        .
        .

        1. σημείωση: την εννοια τής λέξης “τρομοκράτης” δεν την επινόησα απο μόνη μου, παρ’ ολο που βγαινει απο την ριζα των λέξεων και τον τονισμό: δημο κράτης, τρομο κράτης, ιππο κράτης κλπ, ακόμη και ο φαλο κράτης που σημαινει τον αργηγό, αυτον που ελέγχει το σπιτι.
          ..
          Το διαβασα σε ενα διήγημα, Έλληνα συγγραφεα, με αυτη την φραση:
          “Δύσκολη γέννα. Η μάνα του παιδεύτηκε για να τον βγαλει. Τρομοκράτης απο κούνια. …”. Και ρώτησα τον θείο μου που ήταν μορφωμένος και πολυδιαβασμένος σε λογοτεχνικά βιβλια, εκτος απο τα θρησκευτικά, και μου είπε, “να το διαβάσω… Εννοεί πως ήταν άφοβος απ’ την ώρα που γεννήθηκε. Γι’ αυτό και έλυσε μόνος του τον ομφάλιο λωρο που ήταν δεμένος στον λαιμό του. Σκότωσε το φιδι μέσα απ’ την κοιλιά… “.

          1. Δημοκράτης, Τρομοκράτης, Ιπποκράτης, Πολυκράτης.., αυτός που έχει τον έλεγχο, το κρατάει, ξέρει να το διαχειρίζεται, είναι κυρίαρχος πάνω σε αυτό.
            Αντίθετα αυτός που δεν μπορεί να το ελέγχει, αλλά γινεται έρμαιό του, τον καταδυναστευει το ίδιο το πάθος του, γίνεται η μανία του και το χρησιμοποιεί εναντίον του ή και εναντιον άλλων, και ειναι επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο, λέγεται: ναρκομανής, πυρομανής, τυφομανής, νυμφομανής, τρομομανής, όπως σημαίνει και η γερ- μανία: των γέρων η μανία
            .
            ..ιστορία για πολύ λιγους,
            Ο Αρχιμανδρίτης Γρηγόριος Παπαφλέσσας έπρεπε να το ειχε μπήξει πολυ βαθια το μαχαιρι στον παλαιο πατρων γερμανό(!!!) Ποιός ξέρει απο πόσα δεινα θα ειχαμε γλιτώσει….
            .
            ..και πάλι το ξαναπροσπάθησε στον σεραφι νο (στην Πάτρα !!) όταν τού είπε πως η εκκλησιτσα δεν μάζευε τοσους αιώνες τα λεφτα για να τα δωσει στον Ελληνικό λαο και να τους βοηθησει…, αλλά…, δεν…, συγκρατήθηκε

            1. Λένε πως ενας Υδροχόος βλέπει πεντακόσια χρόνια μετά, τις συνέπειες και τα λάθη τού παρόντος. Γι’ αυτό και οι άλλοι δεν μπορούν να τούς καταλάβουν και να συντονιστούν με το μυαλό τους. Ο θείος μου Αρχιμανδρίτης Γρηγόριος Μ., ήταν ενας τέτοιος άνθρωπος.
              Ήταν χιουμορίστας, δυνατός εις στον λόγο του, είρωνας, καυστικός και τις ιστορίες που έλεγε (κυριως θρησκευτικές) τις έλεγε σαν παραμύθι για να γινουν κατανοητες και εμνημόνευτες χωρίς όμως να ξεφευγει απο την ουσια τού θέματος. Ήταν δίκαιος, ισχυρογνώμον άκουγε όμως και όλες τις αντιρρήσεις φτάνει να ειχες επιχειρήματα, να ήσουν άμεσος και κατανοητός και να είχες ο ιδιος αντιπρόταση ή σχέδιο δράσης, “Αλλιώς, τι ήρθες να μας πεις;” έλεγε.
              Μισούσε τούς υποκριτές, τούς τεμπέληδες, τούς αγνώμονες και τούς πονηρούς. Ασχολούταν με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, ήταν νοικοκύρης, λεπτολόγος, παρατηρητικός, μα και αντιδραστικός. Πολυεπιστήμωνας, αλλά δεχόταν και ο,τι καινούργιο άκουγε και αν δεν το ήξερε ερευνούσε απο μόνος του για να το διασταυρώσει. Ήταν καλός διαχειριστής των χρημάτων (και τής εκκλησίας και των δικων του) φροντίζοντας να εχει τις λιγότερες απώλειες και το μεγαλύτερο όφελος για τούς περισσότερους. Δεν ειναι τυχαιο που το μοναστήρι τού Προυσού αναδείχτηκε χάρη σε εκείνον όταν ήταν Ηγούμενος
              ….

              Έλεγε, πως το καλό που κάνεις όταν βγαίνεις μετά και το διαλαλείς σε όλο τον κόσμο, παύει να είναι καλό. Απεχθανόταν τα πολλά λόγια, ήταν απόλυτος στα πιστεύω του και δεν σήκωνε δευτερη κουβέντα όταν έδινε διαταγή. Έλεγε πως στους ανθρώπους μιλάς μία φορα, στα ζοα μιλάς πολλές. Κέρδιζε όμως αμέσως τον σεβασμό και την αποδοχή των άλλων χωρίς να γίνεται δεσποτικός ή υποχωρητικός. Αν αυτά σάς φαίνονται αντικρουόμενα είναι γιατί εσεις δεν καταλαβαίνετε την αριστεία στην συμπεριφορά του. Απευθυνόταν στον καθένα ανάλογα με τον χαρακτήρα, την αντιληπτική του ικανότητα, την μορφωση, την θέση που είχε και την ώρα! Δεν ήταν ίδιος με όλους και ξεχώριζε πάντα το κάθε πράγμα στην ώρα και στον χώρο του!
              …τώρα, συζητάμε σοβαρα._ τώρα λέμε κουτσομπολια, τώρα ψήνουμε το αρνι και λέμε και καμιά χαζομάρα… και τώρα είμαστε στην εκκλησία και δεν βγάζουμε κιχ!
              .
              Και ήταν πανέμορφος! Οι γυναίκες έλεγαν πως ο Θεός τις βάζει σε πειρασμό με τόσο όμορφο παππά στην εκκλησία!

              “..Τα γαλάζια μάτια του ήρεμα και καθαρά σε ταξίδευαν σε άλλους κόσμους και εποχές. Έλεγε ιστοριες που στ’ αυτια ….. Όταν θύμωνε όμως, το απαλό και όμορφο γαλάζιο χρώμα τους μετατρέπονταν σε ενα σκουρο βαθυ μπλέ σαν το χρώμα τής φουρτουνιασμένης θάλασσας που τα κυμματά της ήταν έτοιμα να σε πάρουν στο βυθο.”
              _________________________
              Αυτός, ήταν η Νονά Ιώνη!
              .
              “Να έχεις εμποστοσύνη στο Θεικό Σχέδιο κυρά Σταυρούλα! – ΜΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ!._
              .
              Για τα πρακτικά,
              ΑΥΤΟΝ επέλεξε Ο ΘΕΟΣ για να Ηγηθεί τής Εκκλησιας._
              (ρωτήστε την εκκλησίτσα γιατί δεν Τον άφησαν
              Α, και υπάρχει άλλη μια προφητεία για την εκκλησια και τους παπαδες της που δεν ακούστηκε στο ευρυ κοινό.. Δεν πειράζει, θα την ζήσετε τώρα σε live μετάδωση
              .
              ——————————————————————
              Εις το Επαν Ειδυν
              Η Δηλούσα
              _._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._

    23. Εάν ζει αυτή η γυναίκα πρέπει να τη βρείτε (οι δημοσιογράφοι) και να πάει να καταθέσει, τι το συζητάμε σε άρθρα; δεν είναι αυτονόητο;

    24. Για αυτήν την γυναίκα ποτέ δεν μιλησε η αξιοσεβαστη δικαστικος και τώρα Πρόεδρος της Δημοκρατιας!

    25. Αυτή η γυναίκα όντως άξιζε πολλά…. Ηρωίδα… Και άλλα έλεγε για χρήματα που τρωγανε από τους σεισμούς παράνομα…
      Αλλά πρέπει να υπήρχε μεγάλο κύκλωμα κομματικό και την έφαγαν…. Ζει;

    26. Να είναι καλά ,ΑΞΙΑ φωτεινό παράδειγμα από τα λίγα

    27. ….. ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ….ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ Ή ΝΑ ΚΛΑΨΩ???……

    28. Ξεχνάμε μήπως την υπόθεση του κολλητού του βούδα της ραφινας του επιβήτορα Ζαχοπουλου που υπόσχονταν στους συμβασιουχους μονιμοποίηση για να πέσουν στα τέσσερα ;;;
      Και εντελώς τυχαία την πρώην πρωθυπουργού την είχε γραμματέα στο γραφείο του και τη γνώρισε κάποια στιγμή στον κολλητό του τον Κωστάκη παρθένα μάλλον.
      Η τσεκου μπόρεσε να τον εκβιάσει με το βιντεακι με αυτά που έλεγε και η αμερόληπτη και αδεκαστη δικαιοσύνη την έβαλε φυλακή.
      Καλή ατάκα για να μην ακουστεί:
      ### Αυτός αυτόν που γ@mis€ έγινε πρωθυπουργός, δεν θα διορίσει εσένα;;;;; ###

    29. Το δικαστικό σώμα στη σύγχρονη Ελλάδα ξεκίνησε καταδικάζοντας τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη σε εσχάτη προδοσία. Δύο δικαστές που διαφώνησαν,ο Τερτσέτης και ο Πολυζωίδης εκδιώχθηκαν από το σώμα.

    30. για αυτους τους ανθρωπους πρεπει να παλεψουμε να αναστρεψουμε την πολιτικη που με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησει σε καταστροφη της ζωης μας η κυρια αυτη ειναι αξια θαυμασμου ολοι οι πολιτικοι εναι αξιοι της μοιρας τους πουωαργα η γρηγορα θα πληρωσουν για τα εγκληματα ζωης και εσχατης προδωσιας

    31. Μονο με την απεργια πεινας του τρομοκρατη ασχολουμεθα. .

    32. Εκβιάζουν τον σεβασμό μας με τις θέσεις που εμείς τους δίνουμε. Θα εξακολουθώ να τους βρίζω μέχρι να καθήσουν στις θέσεις τους άξια παιδιά του Θεού, όπως η εν λόγω Κυρία. Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι και μεις προσκυνάμε τα σκατά. Ξεχωρίζω τον κύριο Κασταμονίτη(υπουργός εξωτερικών) και τον κύριο Μουρούτη(υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων).

      Τώρα ο νταβατζής, ο Καραμανλής, θα πάρει την παχυλή σύνταξη πρωθυπουργού, θα μας κοιτάει και θα ξύνει τα αρχίδια του!

    33. Το πόσο διεφθαρμένο είναι και το δικαστικο σωμα δεν λέγετε, αισχος

    34. Μητσοτάκη φάρα της δυσωδίας και κυβέρνηση συμμορίας, όσο και να φιμώσεις το διαδίκτυο το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δε θα το φιμώσεις.Γκέγκε;;;

      1. 👍👍👍Θα τους παίξουμε μπάλα και μέσα και έξω από το γήπεδο!!!!

    35. Μπράβο ρε Στέφανε.
      Είσαι ο μόνος που θυμίζει την ιστορία της και τον αγώνα της ώστε να μαθαίνουν και οι νεώτεροι που έδινε τον αγώνα της με τη ζωή της.

    36. Άξια! Ο Θεός να της δίνει δυνάμεις όπου κι αν βρίσκεται.

    37. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Και μετά ακούς αυτο το “εχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη” και σε πιάνουν τα γέλια

    Comments are closed.