ΗΤΑΝ ΦΕΣΙ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ – ΣΑΠΙΖΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙ 1,5 ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ “ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ” – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ Π@Π@ΡΙΕΣ ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_05-08-2023

    Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση ξυλοδαρμού 43χρονης γυναίκας στην Λάρσια από τον εν διαστάσει σύζυγο της, αισχρό και άνανδρο κομματόσκυλο του Μητσοτάκη, όπως αποκάλυψε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Η γυναίκα, παρότι δείχνει σημάδια βελτίωσης η υγεία της παραμένει στο νοκοσομείο με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο. Η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις αποκάλυψε ότι το πρόσωπο της είναι παραμοφωμενο.

    Ο 53χρονος δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία. Όταν συνελήφθη για να δικαιολογήσει την φρίκη που διέπραξε με τα χέρια του ανέφερε στους αστυνομικούς, ότι «ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ» κάνοντας αναμενόμενο ότι η υπερασπιστική του γραμμή θα είναι όπισθεν ολοταχώς.

    Η αξιωματικός της αστυνομίας νοσηλεύεται με πολύ σοβαρά τραύματα στα νεφρά, στην σπλήνα, στα πλευρά και το πρόσωπο. Οι γιατροί δε του γενικού νοσοκομείου της Λάρισας, δήλωσαν σοκαρισμένοι κυρίως από την αγριότητα των χτυπημάτων που δέχτηκε από τον σύζυγο της, ενώ η νοσηλεύτρια και φίλη της, που την υποδέχτηκε στο νοσοκομείο, δεν την αναγνώρισε από τα χτυπήματα.

    Ο δράστης θα οδηγηθεί αύριο Δευτέρα στην εισαγγελία για την απολογία του.

    Πως είναι η υγεία της 43χρονης

    Σημάδια βελτίωσης εμφανίζει η κατάσταση της υγείας της 43χρονης αστυνομικού, θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγο της. Ο εν διαστάσει σύζυγος της, της επιτέθηκε μέσα στο σπίτι της στη Λάρισα. Η γυναίκα έχει πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στην κοιλιακή χώρα. Τα χτυπήματα ήταν τόσο βαριά ώστε υπέστη ρήξη σπλήνας και νεφρού μέσα στα πλευρά. Χτυμένη είναι και στο πρόσωπο, αφού ο δράστης της κατάφερε χτυπήματα στην μύτη, την γνάθο και το στόμα.

    Όταν έφτασε στο νοσοκομείο τα τραύματα ήταν τόσο δυνατά που χρειάστηκε ανάταξη ώστε να επανέλθει στην ζωή. Έμπειροι αστυνομικοί αναφέρουν ότι αν αργούσε η αστυνομία έστω και πέντε λεπτά θα η κατάληξη θα ήταν μοιραία. Εκτιμούν ότι ο δράστης είχε στόχο να σκοτώσει την γυναίκα.

    Πλέον, η ίδια βρίσκεται σε συνεργασία με ψυχολόγους του γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας της Αστυνομίας, προσπαθώντας να ξεπεράσει το σοκ. Δίπλα της βρίσκονται άνθρωποι από το περιβάλλον της και δηλώνουν τη συμπαράσταση τους.

    Η ίδια μίλησε στην ΕΡΤ, περιγράφοντας τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του δράστη. Σύμφωνα με την ίδια, ήταν η πρώτη φορά που την χτύπησε, όμως στο παρελθόν είχε δεχθεί απειλές για αυτό και είχε προχωρήσει σε μήνυση.

    «Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς… Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», ανέφερε η 43χρονη.

    Δείτε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακού με όλες τις αποκαλύψεις μας για τον κολαούζο της Συγγρού που απέδειξε τον ανδρισμό του πάνω σε μία ανυπεράσπιστη γυναίκα.

    1_SK.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Ο νταης φοβηθηκε μη τυχον και του φυγει η συζυγος του ,οταν κατι ειδε στο κινητο της ατυχης η κατι θα ακουσε απο τα κουτσομπολια που γινονται σε ταβερνες.Οι γαλλοι λενε “δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια”.Ειχε και ακρες ο νταης με πιερρακακηδες και σια.Και για να μη ξεχναμε οτι το 112 δεν εγινε για το καλο μας , αλλα για το καλο τους.Γνωριζουν ,-αφου ολοι παρακολουθουμαστε- που βρισκεται καθενας μας ,ανα πασα στιγμη.Χωρις παρακολουθησεις δεν στεκεται καμμια κυβερνηση Ειδαμε κατοικους πυροπληκτους που αν και ελαβαν το μηνυμα 112 προτιμησαν να μεινουν στα σπιτια τους, αφου καταστραφηκαν απο τις φωτιες.Και ο κατεστραμμενος δεν φοβαται μη τυχον και καταστραφει περισσοτερο οταν η ζωη του αναλωθηκε να φτιαξει το βιός του

    2. Αν έβγαιναν οι ΝΔκράτες κι έδερναν τους ψευτοπρόσφυγες έτσι όπως δέρνουν τις γυναίκες τους, θα τους ψήφιζα, αλλά εκεί κάνουν μόκο και κοκοκο γιατί βγάζουν λεφτά από τους λάθρο, είτε ως διακινητές (βλέπε ΜΚΟ στα Ιωάννινα που ανήκει σε ΝΔκρατη), είτε ως ταϊστές (βλέπε Τοψίδη), είτε γιατί τους θέλουν στα εργοστάσια τους (βλέπε πχ εταιρεία ζαχαροπλαστικής που έχει πάκια να φτιάχνουν τις πάστες και βρομάνε και ποιος ξέρει τι άλλο κάνουν στα υλικά που βάζουν στα γλυκά), είτε γιατί τους έχουν για να τους γ@μανε….

    3. Mε το πρώτο χαστούκι .έπρεπε να τον μηνύσει και στο τέλος να πάρει και μια γερή διατροφή και τα παιιδίά. Τόσο πολύ φοβόταν; Αν δεχόταν απειλές από τα του, ας τους κατέγραφε. Ξυπνήστε επί τέλους πάρτε, τη ζωή στα χέρια σας. Ο φόβος είναι μόνο στο μυαλό σας.

    4. Πρώτη μούρη με τον δήθεν επιτυχημένο υπουργό Ελλάδα 2.0 Πιερρακάκη..!!Είδαμε την επιτυχία του με τις ουρές στο Κτηματολόγιο..!!

    5. Εντωμεταξύ κάποια ΜΚΔ και ΜΜΕ πάνε να περάσουν ότι και καλά είδε κάποια μηνύματα στο κινητό του θυματος…πηγαίνουν να τον ξεπλύνουν γιατί είναι δικό τους κυβερνητικο παιδί..μόνο βρώμα σε αυτόν τον τόπο…

    6. Τώρα δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση νδ; Δεν πρέπει να καταδικαστεί και η νδ;

    7. Νά τόν δώσουν για μισή ώρα στα νταμάρια τών Εκβιαστών τής ΓΑΔΑ! Αν ξυπνήσει ποτέ,.. θά είναι gentleman πλέον😁

      1. 30-45 λεπτά να αφήσουν αυτόν τον ΑΝΑΔΡΟ στα χέρια των καλών γυμνασμένων παιδιών (ντουλάπες/νταμάρια) “Εκβιαστών” της ΓΑΔΑ Αν συνέλθει/ξυπνήσει από το ξύλο που θα φάει θα είναι ΚΥΡΙΑ στην υπόλοιπη ζωή ούτε θα το σκεφτεί να ξανά σηκώσει χέρι ή πόδι να χτυπήσει.

    8. Αγκαλιτσα με τον οπαδο του Αντιχρίστου ο κομματοκοπριτης ! Επιλεξτε μεταξυ των δυο ποιος ειναι πιο επικυνδυνος για την κοινωνια και το εθνος …
      Αυτη η εικονα λεει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για το επιπεδο της πολιτικης στην ψωροελλαδα του 21ου αιωνα.

    9. Αυτές τις παπαριές να τις πει στα παιδιά του αν έχει κοτσια! Επιθυμώ την εξάντληση του νόμου!

    10. Αυτη η Μαφια κυβερναει με τη συνεργασια των αλητων του συριζα αλλα και των υπολοιπων,πλην Βελοπουλου,που η ενοχη ΣΙΩΠΗ τους δειχνει και παλι οτι συναποτελουν ενα διεφθαρμενο Καθεστως Μπανανιας. Πατσηδες και κορακια,διεφθαρμενοι εφοριακοι ,μαφιοζοι,Μιχοι,σωματεμποροι και ναρκεμποροι , αλητοδημαρχοι και ” λοιπες δημοκρατικες δυναμεις “ειναι το περιεχομενο του Βοθρου που κυβερναει τη χωρα . Νυχτα θα το σκασουν, πολυ συντομα, θα το δειτε. Οσες ψευτοεκλογες κι αν κανουν,οσα δεκανικια κι αν χρησιμοποιησουν. Η αισθηση της Απολυτης Εξουσιας τους ωδηγησε στην Υβρι, ερχεται η Νεμεσις.

    11. Υπάρχει περίπτωση να έχει θεαθεί αυτός ο κοπρίτης μαζί με τον Λαβράνο σε γνωστό γραφείο της Πελοποννήσου;

    Comments are closed.