“ΕΛΛΑΔΑ ΕΑΛΩ”! ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ -ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΣΤΙΕΣ – ΧΙΛΙΑΔΕΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ – ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ – ΤΟΥΡΚΜΕΝΟΙ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ;; ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Δραματική κατάσταση στην Μυτιλήνη – Σε επιφυκλακή Στρατός και Αστυνομία.

    Αναζοπύρωση της μεγάλης πυρκαγιάς στον καταυλισμό της Μόριας σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (09/09).

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ομάδα μεταναστών πυροπόλησε ό,τι είχε απομείνει στον καταυλισμό, προκαλώντας νέο χάος στην περιοχή.
    Οικογένειες, μάνες με παιδιά στην αγκαλιά, έτρεχαν να σωθούν κλαίγοντας.

    Δείτε ζωντανή εικόνα από το σημείο

    Διαβάστε και

    ΚΟΛΑΣΗ! Νέα επεισόδια στη Μόρια: Περίπου 1.000 μετανάστες επιτέθηκαν με πέτρες σε αστυνομικούς

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. πως θα διωξει ο μητστκης τους προσφυγολαθρομεταναστες, θα μεινουν ανεργοι οι συγγενεις του , απο ολα τα κοματα, νδ, σιριζα, κιναλ υπαρχουν στελεχη τους που ειναι στην κονομα με το μεταναστευτικο, για αυτο ολοι μουγκα στην στρουγκα, απο κανεναν δεν ακους να γινει απελαση ουτε και τωρα που καινε τα παντα, εκτος του βελοπουλου που δεν τρωει απο εκει, … και λειτουργουν ως δουρειοι ιπποι της τουρκιας, αν ηταν σε αλλη χωρα τωρα οχι απλα θα τους ειχαν απελασει αλλα θα τους πετουσαν ολους στην θαλλασσα

    2. κ. γεραπετριτη τι προβλεπει το επιτελικο κρατος του μητσοτακη για την εθνικη ασφαλεια ? οι πρακτορες του εχθρου αλωνιζουν και καινε την ελλαδα και εσεις ολοι η κυβερνηση αρνειστε να δειτε την πραγματικοτητα και να παρετε καθοριστικες αποφασεις που θα εξαλειψουν τον εθνικο κινδυνο και που ειναι οι μαζικες απελασεις ολων των λαθρομεταναστοπροσφυγων απο ολη την επικρατεια, οχι στην τουρκια, αλλα στην γερμανια που ειναι ο ιθυνων νους για τον πολεμο που δεχομαστε απο την τουρκια.

    3. Καλά λέει ο βελλο…. Ξερονησια τους χρειάζονται…. Και από εκεί τον πουλοπουλο… Και όχι πολλά πολλά… Ασ τους δώσουν καλάμια να ψαρεύουν… Δε έχουμε άλλα λεφτά να τους ταιζουμε… Και νερό απ τη βροχή… Και άμα δεν βρέχει ας βάζουν τις ψωλες τους στο στόμα και ας ρουφάνε.

    4. τετοια περιποιηση σε μεταναστες που βλαπτουν τη χωρα που τους φιλοξενει, ειναι παρα πολυ υποπτη και απορω πως ακομα η κυβερνηση δεν εχει παραιτηθει….αυτοι που ψηφισαν μητσοτακη, ντρεπονται καθολου αραγε? θα επρεπε οι ιδιες οι τοπικες της νδ να απαιτησουν παραιτηση της κυβερνησης!

    5. Να τους πάνε σε ξερονήσια και οι υποδομές που χρειάζονται να πληρωθούν απ’τα χρήματα που παίρνουν οι λάθρο μετανάστες, και ότι καίνε ή χαλάνε να το πληρώνουν απ’τα επίδοματα που περνούν, να δούμε μετά αν ξανακάνουν τίποτε,!
      Φυσικά φταίνε και οι προδότες πολιτικοί που για την κονομα & τα συμφέροντα τους, τους πήραν και τους πέταξαν εκεί μέσα!

    6. Αυτήν την στιγμή, λαθρομετανάστες καταστρέφουν το βιος των χωρικών στην Μόρια. Έχουν βαλει φωτιά στα χωράφια των χωρικών και καίνε τα ελαιοδεντρα. Ο Μητσοτάκης λέει πως θα τους κρατήσει στο νησί.!!! Λέξη για απέλαση, παρά αυτά που κάνουν, ο Μητσοτάκης τους θέλει πάση θυσία εκεί. Με σκοπό να καταστρέψουν τα πάντα?!

    7. Τι περιμενετε ρε Ανθελληνες για να τους απελασετε;;;;;; Να αρχισουν να σφαζουν τον κοσμο;;;;;;; Καταστρεψατε την ζωη των κατοικων με ολους αυτους τους λαθροεποικους που τους φορτοσατε!!!!!!!! Φταινε ομας και οι κατοικοι οι οποιοι τοσους μηνες δεν αντεδρασαν οπως επρεπε, να πεταξουν τους αλητες των ΜΚΟ στην θαλασσα πρωτα και μετα και τους λαθρο, που κατεστρεψαν τις περιουσιες τους!!!!!!!! Η πεμπτη φαλαγγα μεσα στην χωρα δυστυχως!!!!!!

    8. ΨΙΛΟ-ΓΑΖΙ…. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ…… ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    9. Ένα ξέρω όταν έχω πρόβλημα τρέχω στον γείτονά και όχι τρία με 5 χιλιάδες χιλιόμετρα για να ζητήσω βοήθεια.

    10. Χωρα τελειωμενη….ενα απολυτο τιποτα….
      Οι προδοτες, τα κοπροσκυλα, τα κομματοσκυλα, οι βολεμενοι…την ξερουν καλα τη δουλεια τους…
      Να δουμε τωρα, κοροιδα…. ποιος θα σας σωσει…με αυτα που θα σας κανουν…..

    11. «Το πρώτο βήμα για τη μετατροπή της Λέσβου σε αποικία και την οριστική απώλεια της ελληνικής κυριαρχίας στο νησί έγινε πρόσφατα.
      Στελέχη του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής από την Αθήνα, συναντήθηκαν με περίπου 20 ιδιοκτήτες ελαιοκτημάτων γύρω από το ΚΥΤ, προσφέροντας τη δυνατότητα μίσθωσης της ιδιοκτησίας τους προς 160 ευρώ το στρέμμα.
      Για όσους αρνηθούν θα ακολουθηθεί ο δρόμος της επίταξης χωρίς αποζημίωση.

    12. “… Μετανάστες πυρπολισαν ο,τι είχε απομεινει και οι γυναίκες και τα παιδιά τους έτρεχαν κλαίγοντας” αντε βγάλε άκρη. Πάντως θυμίζει σε κανέναν Σόδομα και γομορα πριν το απόλυτο χάος;

    13. Θα βρεί τώρα ο κούλης ευκαιρία και θα πει ¨η δομή καταστράφηκε δεν έχουν που να μείνουν θα τους πάμε να τους στεγάσουμε στην ενδοχώρα¨ μετά θα φτιάξει απο την αρχή τη δομή και θα φέρει καινούργια φουρνιά από τους λαθρομετανάστες. Η ελλάδα φλέγεται από άκρη σε άκρη, οι τούρκοι τρίζουν τα δόντια τους και είναι έτοιμοι να μπούν στο καστελόριζο και ο κούλης έκανε σήμερα δήλωση μιλώντας για ανθρωπισμό για τους λαθρομετανάστες-εργαλεία του ερντογαν. Αυτά τα πράγματα είναι τρελά.

    14. Τίποτα, δε βάζουν μυαλό με τίποτα. Θέλουν να φτιάξουν πάλι νέα Μόρια!! Θα την ξαναχτισουν λέει οι πολιτικοί. Λέξη για απέλαση. Διώξτε τους ρε μ@υνοπανα, γιατί τους κρατάτε? Αφήστε ρε @@ τους μυτηλινιους να ζήσουν, τι κάνετε ρε? Απελαστε τους ρεεεεε, γ@μημενοι γερμανοτσολιαδες.

    15. Οι Τούρκοι πράκτορες δουλεύουν, η εξουσία έχει κλειστά τα μάτια.

    16. Γι αυτούς Ελλάδα είναι μόνο Αθήνα, και μάλιστα τα γραφεία τους και οι σπιταρόνες τους, απ όπου…συντονίζουν το…σώσιμό μας από τον κορωνοιό!!!!!!!

    17. Φίλε Αριστείδη σωστά μιλάς. Επειδή ήταν πατριώτες πέθαναν στις φυλακές. Να τα λέμε κι αυτά.

    18. Άμεσα να ο στρατός και σάρωμα όλο το νησί να τους μαζέψουν …

    19. αυτοι που λεγανε οι ρωσοι θα μας σωσουν ειναι ντεμοντε πλεον, το καινουργιο συνθημα ειναι με τη γαλλια, αν αποτυχουν κι αυτοι μετα θα δουμε παλι..

    20. Η κυβέρνηση έχει πιο σοβαρά θέματα όπως το πως θα εκφοβίζει τα παιδάκια ώστε να φοράνε μάσκα.

    21. εχουν αποφασισει την μεταφορα τους σε διαμερισματα στην ενδοχωρα. Δεν υπαρχει ελπιδα.

    22. δεν έχω καταλάβει γιατί όλοι κατηγορούν τους Τούρκους και δίνουν συμβουλές στην κυβέρνηση σαν η κυβέρνηση να μην οφελείται από όλο αυτό ειδικά μετά το ξύλο που φάγανε τα αλβανικά ΜΑΤ σε Λέσβο και Χίο……

      1. Ακριβώς, οι τουρκοι μια χαρά κάνουν την δουλειά τους, το θέμα είναι οι δικοί μας πολιτικοί τι κάνουν για την χώρα τους και τους πολίτες της;

      2. Οπως λεει κ ο Δημος πανω, Τουρκοι πρακτορες κανουν κουμαντο, δλδ ο Σουλτανος.
        Συμβουλες δινουν στη κυβερνηση καποιοι που ειναι ηλιθιοι κ κυριως καποιοι πληρωμενοι, για να πεισουν το μαντρι να μεινει στη θεση του, ωστε η κυβερνηση να συνεχισει να το καβαλαει.
        Εχουν δωσει τα κλειδια της χωρας στο Τουρκο πατριωτ. Το ζουμε, αλλα δε το ξερουμε. Ξερουμε μονο για παραβιασεις συνορων, εντολες υποταγης και νεους χαρτες.
        Η προπαγανδα δεν ειναι αυτα που κανει η Τουρκια. Η προπαγανδα ειναι αυτο που περναει ως πληροφορια απο αυτα που κανει.

    23. Άμεσα σε ξερονήσια κι όποιου δεν του αρέσει ας κολυμπήσει μέχρι Τουρκία η και Αφρική αν θέλει.
      Τέλος.

    24. οσοι κονομανε απο τις ΜΚΟ να τους παρουν στο σπιτι τους και στο κρεβατι τους γιατι ειναι πολλοι που κονομανε…υπαρχουν τα μεγαλα αφεντικα και αρκετος κοσμος που δουλευει κατω απο αυτα..ολοι αυτοι το παιζουν ανθρωπιστες αλλα τα μισθουλακια πεφτουν και μερικοι ειναι και συνταξιουχοι Δημοσιου και τα παιρνουν μαυρα…

    25. Αν είναι δυνατόν ! Όλοι λένε για οικογένειες και παιδιά που κλαίνε! Που τα είδαν;
      Χίο το 95% είναι άντρες νεαροί, όλοι μαύροι από Πακιστάν Νιγηρία και ακτή ελεφαντοστού
      Που είναι οι οικογένειες ; Αν είναι δυνατόν πια καίνε την χώρα μας και τους θεωρούμε καο άστεγους; Τους Έλληνες άστεγους δεν είδα κανένα πλοίο να τους φιλοξενεί!
      Μας έχουν κάνει ξεφτίλα σε όλο το κόσμο
      Διώξτε πια την βρομιά από την χώρα μας!
      Ντρεπόμαστε!!!!!!
      Θα έρθουν στα σπίτια μας και θα μας σκοτώνουν και θα λέει το κράτος ότι οι καημένοι σκοτώνουν για να θρέψουν τις οικογένειες τους

      Α ρε πως κατάντησε η Ελλάδα

    26. Αν είναι δυνατόν ! Όλοι λένε για οικογένειες και παιδιά που κλαίνε! Που τα είδαν;
      Χίο το 95% είναι άντρες νεαροί, όλοι μαύροι από Πακιστάν Νιγηρία και ακτή ελεφαντοστού
      Που είναι οι οικογένειες ; Αν είναι δυνατόν πια καίνε την χώρα μας και τους θεωρούμε καο άστεγους; Τους Έλληνες άστεγους δεν είδα κανένα πλοίο να τους φιλοξενεί!
      Μας έχουν κάνει ξεφτίλα σε όλο το κόσμο
      Διώξτε πια την βρομιά από την χώρα μας!
      Ντρεπόμαστε!!!!!!
      Θα έρθουν στα σπίτια μας και θα μας σκοτώνουν και θα λέει το κράτος ότι οι καημένοι σκοτώνουν για να θρέψουν τις οικογένειες τους

      Α ρε πως κατάντησε η Ελλάδα

    27. Γιατί δε βγαίνει ο στρατός με τα πολυβόλα να τους καθαρίσει..τι μας βάλανε οι πολιτικοί μέσα στην χώρα. Από το 480 πχ μέχρι σήμερα το ίδιο σκηνικό…..

    28. Έχουμε μπλέξει με προδότες και ανθέλληνες. Ενώ ο Τούρκος ετοιμάζεται για εισβολή και πόλεμο, στέλνουν 2 πολεμικά πλοία στο νησί για….. να κοιμήσουν τους λαθρομετανάστες!!! Ρε μ@λακα μου δεν το πιστεύω. Πολεμικά πλοία για να κοιμήσουν λαθρομετανάστες!!!!!!!!! Αντί τα παιδιά στα πλοία να είναι σε ετοιμότητα και ξεκούραστοι, αυτοί οι μ@λακες τους κάνουν υπηρετριες λαθρομεταναστων. Επείγον, αφήνουν το ορουτς ρειτζ και τα τουρκικά πολεμικά μέσα σε Ελληνικη υφαλοκρυπιδα να αλωνίζουν και στέλνουν πολεμικά πλοία για να νανουριζουν λαθρομετανάστες. Δεν μπορεί να γίνεται αυτό, ο γεεθα το δέχεται αυτό?

      1. Αίσχος, ντροπή, ξεφτιλα δεν έχω άλλα λόγια. Θέλω να χώσω το κεφάλι μου στο χώμα να μην βλέπω και να κάνω ότι δεν ζω αυτήν τη ξεφτιλα που ζούμε. Χριστέ μου ως πότε;

      2. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΣ ΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΥΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΤΟ ΒΠΠ

    29. SMS εστάλη στους φυλακισμένους λαθρομετανάστες; πόσο καιρό θα τους έχουν μαντρωμενους για να μην πάνε στις χώρες αφεντικά της κυβέρνησης..

    30. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ ΤΟ 30% ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑΙΖΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΗΣΤΕΣ , ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ , ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ . ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ .ΑΣ ΚΑΤΣΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ .

    31. αυτήν την στιγμή εάν υπήρχε ένας Στυλιανός Παττακός ένας Γεώργιος Παπαδόπουλος να αλυσοδέσει το πολιτικό σύστημα πρώτα και ύστερα να κατέβει ο στρατός όλα θα είχαν λυθεί!! Δημοκρατία και ΕΕ θέλουμε όμως

    32. Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε πραγματικά. Ρε διώξτε τους από την χώρα, τι είναι αυτά που κάνετε ρε? Γιατί θέτετε σε κίνδυνο τις ζωές των Ελλήνων κατοίκων του νησιού? Πάρτε τα όλα από εκεί ρε και αφήστε τους ανθρώπους να ζήσουν. Απέλαση ρεεεεε.

      1. Mην ξεχνάς οτι αρκετοί ξεφτιλισμένοι ραγιάδες είναι ενεργά μέλη πρακτόρικων ΜΚΟ βγάζουν χρήματα με το τσουβάλι απι τον Εποικισμό..
        Αλήθεια έχετε δει τι ανακοινώσεις βγάζουν υπερ των τζιχαντιστών Εποίκων ουκ ολιγοι πανεπιστημιακοί;;

        Για ψάξτε λίγο να δείτε την 5η φάλαγγα.. Πλοκάμια παντού..
        Ολα αυτά και όσα πρόκειται να επακολουθησουν δεν είναι τίποτε άλλο απο τα αποτέλεσματα του γιγαντιαίου Εποικισμού και Αντικατάστασης των Ελλήνων που εφαρμόζουν κατά γράμμα ΟΛΕΣ οι προδοτικες ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ διοίκησεις της μεταποΛΗΣΤΕΥΣΗΣ
        ΝουΔουλα, ΣΥΡΙΖΑ κλεφτοΠασοκ, ΚΚΕ, βελοπουλοι, καμμενοι, καρατζαφερηδες κλπ. Μηδενός εξαιρουμένου απο όσους πέρασαν απο το κΥνο-βολευτήριο..
        Συνεργοί και αυτοί οι άθλιοι τσομπαναραίοι που γυρεύουν να τρουπώσουν στο κΥνο-βολευτήριο για να βολέψουν τα τομάρια τους και των συμμοριών τους..

    33. πραγματικά ποσό τυφλοί είναι όλοι!
      Ο κόσμος τρώει-τρώμε τα πάντα αμάσητα
      Απορώ αν στην Μυτιλήνη είναι «οικογένειες» όπως στην Χίο;
      Που δεν βλέπεις τίποτα άλλο παρά μόνο άντρες νεαρούς κατά σε πλειοψηφία 95%+ μαύρους – Πακιστάν – Νιγηρία – ακτή ελεφαντοστού
      Και παρόλα αυτά όλοι συνεχίζουν να προβάλουν «τα μωρά που κλαίνε» Μα καλά που τα είδανε;
      Όπου ναναι έρχονται χειρότερα ! Καίγεται η μισή Ελλάδα απορώ ποτέ θα ξυπνήσουν-ξυπνήσουμε; Όταν πια έρθουν να μας σφάξουν;
      Τι θα γίνει άραγε με τους «άστεγους» μετά την φωτιά που ΕΒΑΛΑΝ; σε ποσά σπίτια ντόπιων θα μπουν; Πόσους θα σκοτώσουν; Και εκεί πάλι θα λέμε ότι σκότωσαν για το παιδί τους που έκλαιγε;

    Comments are closed.