ΕΚΤΑΚΤΟ! ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ – 1 ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑ! ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ – ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ

    Κοινοποίηση:
    1

    Έντονες πιέσεις δέχεται το σύστημα υγείας στην Αττική λόγω της σημαντικής αύξησης νοσηλευομένων και διασωληνωμένων.

    «Ο Ευαγγελισμός έχει φρακάρει» – Τίγκα στους λ@θρομετανάστες ασθενείς – Πού πήγαν οι δωρεές για ΜΕΘ;;
    Για την οριακή κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία λόγω της πανδημίας, για την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και το ενδεχόμενο lockdown, μίλησε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη.

    Η κ. Παγώνη τόνισε ότι αυτή τη στιγμή στα νοσοκομεία της χώρας νοσηλεύονται 580 άτομα με κορωνοϊό.

    «Αυτή τη στιγμή ο Ευαγγελισμός έχει φρακάρει. Δεν μπορεί να πάρει άλλους ασθενείς, είναι γεμάτος και με κρούσματα Covid-19» είπε.«Εφημερεύαμε προχθές. Τα περιστατικά που μπήκαν Covid-19, τα μισά διασωληνώθηκαν. Αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά», τόνισε η κ. Παγώνη.

    Εξήγησε μάλιστα ότι τα κρούσματα που βλέπουμε σήμερα είναι αποτέλεσμα της κατάστασης πριν από 15 ημέρες, γύρω στις 5 Σεπτέμβρη, όταν δηλαδή γύρισαν όλοι από τις διακοπές και πριν ανοίξουν τα σχολεία.

    Στα ράντζα θα βάζουν τους Έλληνες ασθενείς;;

    «Έχουν ξεκινήσει να εκκενώνονται ΜΕΘ που δεν ήταν Covid-19 για να μετατραπούν και αυτές σε Covid-19», τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, υπογραμμίζοντας ότι σήμερα εκκενώνονται Μονάδες Εντατικής στο Αττικό, ενώ θα ακολουθήσει το Γεννηματά και άλλα νοσοκομεία.

    Παραιτήσεις στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας
    Όπως έγινε εξάλλου γνωστό χθες, στα όριά τους βρίσκονται οι αντοχές του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, με τους γιατρούς του νοσοκομείου να γνωστοποιούν ότι πλέον είναι αδύνατο να δεχθούν νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορωνοϊού.

    Ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), Παναγιώτης Παπανικολάου, ανακοίνωσε ότι η Γενική Συνέλευση των γιατρών του νοσοκομείου της Νίκαιας «δηλώνει πως με αυτές τις συνθήκες υποστελέχωσης, υποδομών κλπ το νοσοκομείο αδυνατεί πλέον να δέχεται επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19».

    Σύμφωνα με τον κ. Παπανικολάου, ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας και η υπεύθυνη της Πτέρυγας Covid-19 υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.

    Κατά την ενημέρωση μάλιστα του υπουργείου Υγείας για την εξέλιξη της νόσου στη χώρα, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ανακοίνωσε ότι η παραίτηση του διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας δεν έγινε δεκτή.

    Διαβάστε το χθεσινό εξώφυλλο μας για την κατάσταση στο Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας

    ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ! ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ “ΚΛΑΤΑΡΟΥΝ” ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ – ΒΡΟΧΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – “ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ” -ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΓΙΑ ΜΕΘ;

    Διαβάστε παρακάτω και άλλο πρόσφατο αναλυτικό μας ρεπορτάζ για το ίδιο θέμα

    ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ! ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΟΙ Λ@ΘΡΟ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ – ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΟΙ ΜΕΘ – ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ – ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΡΑΝΤΖΑ;; ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ “ΧΤΥΠΑΝΕ” ΚΟΚΚΙΝΟ – ΕΡΧΕΤΑΙ “ΛΟΥΚΕΤΟ” ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ

    Μπάχαλο η χώρα – Δεν ξέρουν τι τους γίνεται – Τί ισχυρίζεται η Κοτανίδου

    Τη δική της θέση για το πόσες κλίνες ΜΕΘ είναι διαθέσιμες στην Αττική δίνει η Ελληνική Εταιρεία Εντατικής Θεραπείας. Να σημειωθεί ότι νωρίτερα είχαν διατυπωθεί καταγγελίες από γιατρούς και εργαζόμενους ότι μετατρέπονται κλινικές σε ΜΕΘ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα περιστατικά κορωνοϊού.

    Ειδικότερα η πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας, Αναστασία Κοτανίδου, η οποία συμμετείχε το πρωί στη σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας για τις κλίνες ΜΕΘ, διαβεβαιώνει με ανακοίνωσή της ότι υπάρχουν διαθέσιμα κρεβάτια σε εντατικές.

    Συγκεκριμένα στην Αττική είναι διαθέσιμα 337 κρεβάτια ΜΕΘ σε κρατικά και στρατιωτικά Νοσοκομεία.

    Από αυτά 107 έχουν διατεθεί για τις ανάγκες των ασθενών με COVID-19, ενώ εντός των επομένων ημερών θα προστεθούν άλλα 42 σε Νοσοκομεία του ΕΣΥ.

    Σήμερα, 23/09/20, το 30% των κλινών ΜΕΘ στην Αττική είναι ελεύθερες προς διάθεση, ειδικότερα δε από τις κλίνες ΜΕΘ-COVID είναι ελεύθερες το 40% των κλινών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Εχει πλακα να ειναι στα κρεβατια λαθρο…και οι Ελληνες ασφαλισμενοι να μη μπορουν…

    2. Οι γιατροι ειναι στα ορια τους πλεον κουραστηκανε λογικο δεν ειναι…και γιατρους χρειαζεται…. και νοσηλευτριες…. εκτος απο Μ.Ε.Θ.

    3. ΕΊΝΑΙ 301 ΡΕ ΜΑΜΩΤΟ.
      ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΏΤΟ ΠΆΕΙ??? ¿¿¿
      .
      .

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    4. ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΡΛΟ.ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ.

    5. Στην Λέσβο ανακοινώθηκαν σήμερα 17 νέα κρούσματα κορονοιου. Οι 16 λαθρομετανάστες! Αυτούς που αφήνει ο Μητσοτάκης να μπαίνουν στην χώρα,τους στεγάζει τους ταΐζει και τους δίνει επιδόματα.

      1. ναι αλλα καταγραφονται, παιρνουν ΑΜΚΑ και μετα οι Γερμανοι δινουν το κατι τις να τους κρατησουμε εδω…αμα βαρεθουν οι Γερμανοι να πληρωνουν προφανως τοτε θα εχουμε προβλημα γιατι θα ειμαστε ηδη σε χρεωκοπια

    6. Γιατί κράζεις μακελειό? Δεν δικαιουσαι αφού έκλεινες το μάτι στον Μόρφου, στους αντινεοταξιτες κ στις λοιπές δυνάμεις αρνητών κορωνοιου..

      1. Πολλοί από αυτούς που πριν μερικά χρόνια μιλούσαν για προφητείες του Αγίου Παϊσίου και συγκεκριμένα ότι οι Ρώσοι θα μας δώσουν την Κωνσταντινούπολη, πλέον το βούλωσαν. Σε λίγους μήνες θα το βουλώσουν και αυτοί που διαδίδουν θεωρίες συνωμοσίας για τον κορονοϊό.

        1. οχι αυτοι ειναι κολλημενοι στον καναπε τους και περιμενουν να την πατησουν οι υπολοιποι..εχουν μεγαλη κακία και μισος μεσα τους

        2. Δεν ξερω που ειδες τους σοβαρους οτι το βουλωσαν, οχι απαραιτητα με ρωσους κ.τ.λ, αλλα για την πτωση της τουρκιας και παγκοσμιο πολεμο το βουλωσαν?..Και γιατι αλλωστε να το κανουν τωρα που υπαρχει ενταση, ενω τα ελεγαν δεκαετιες οταν φανταζαν αναξιοπιστα με σχεσεις καλης γειτονιας..? Το “βουλωσαν” γιατι τρωνε την ουρα, ηρεμια πριν την καταιγιδα..
          Δεν ξερω για τους ακραιους συνομωσιολογους ή τον καθε εισαγγελεα εντολοδοχο που βλεπει ολους τους σκεπτικιστες παρομοιως, αυτον που συνηθως δεν γνωριζει την τυφλα του στο θεμα περα απο κατα βουληση ερμηνειες ανηθικων νομων. Αλλα δεν μπορει ξαφνικα χιλιαδες γιατροι σε ολο τον κοσμο και χιλιαδες μορφωμενοι επιστημονες , νομικοι, ερευνητες, πολιτικοι αναλυτες , δημοσιογραφοι, ακτιβιστες, ιστορικοι, κοινωνιολογοι, καθηγητες να εγιναν ξαφνικα “συνομωσιολογοι” , ρισκαροντας πολλα, επειδη υποστηριζουν οτι κατι δεν παει καλα με την ακροτητα των μετρων, που θα σκοτωσουν περισσοτερους απο τον ιδιο τον ιο. Δεν βλεπω πως τα αμετρητα και αδιασειστα στοιχεια που υπαρχουν, οπως τα στατιστικα που δειχνουν πτωση στις πνευμονιες, δειχνουν ελαχιστη θνησιμοτητα, τα λαθος τεστ την ιδια μερα, οι ΜΕΘ που σκοτωνουν απο αλλες λοιμωξεις και πρακτικες, οι αρνητικες επιστημονικες ερευνες δεκαετιων για τις μασκες, η απουσια εστω και μιας σοβαρης σχετικης ερευνας και θετικου συνολικου αποτελεσματος για την μασκα, ειδικα στα παιδια και στοιχεια οπως οι αμετρητες πατεντες ΚΟΡΩΝΟΙΩΝ για πολλα χρονια απο την Ε.Ε , τον ΠΟΥ και το GATES και οι τελειες ασκησεις ετοιμοτητας του παρελθοντος, που πιστα αναπαραγουν την σημερινη κατασταση, θα σταματησουν να υπαρχουν, δινοντας τροφη σε οσους θελουν να τα εξηγουν με διαφορετικο τροπο , ως πολιτικη αποφαση ή και συνομωσιολογια..Το κερασακι ειναι η επιβολη του κρατικου αφηγηματος δια νομου, η προπαγανδα με αποκρυψη της αντιθετης επιστημονικης αποψης. Εκτος και αν εννοεις την σιγη με την πληρη και βιαιη ποινικοποιηση της εκφρασης αντιθετης αποψης..Φουλ δικτατορια. Α ναι ξεχασα, οι μεγαλες πλατφορμες και τα επιτελεια των κρατικων χακερ δουλευουν πυρετωδως, αποδεδειγμενα, για να δινουν την εντυπωση οτι σωπασαν οσοι πιστευουν διαφορετικα απο την επισημη εκδοχη των γεωπολιτικων αναλυτων, των φοβισμενων εκκλησιαστικων και των κυβερνητικων επιστημονων..
          Ειναι σκληρο αλλωστε για τους περισσοτερους βολεμενους να χαλαει ο προσωπικος μυθος της εκαστοτε κοσμοθεωριας και προσωπικης αντιληψης των πραγματων, λογω εγωισμου φυσικα.
          Οποτε ας τον ζησουν τον μυθο λιγο ακομα οσοι θελουν για οσο διαρκεσει..μετα ο μεγαλος και σκληροτατος λογαριασμος, χωρις δικαιολογιες..
          Πληρη παρακμη με συμπαντικη ημερομηνια ληξεως..και αμετρητητη εγγυημενη φρικη!

    7. δεν υπαρχει κορωνοιος..ολα ειναι μια συνωμοσια της νεας ταξης πραγματων

      1. Επίσης δεν υπάρχει κακοκαιρία. Είναι σχέδιο για να πουλήσουν ομπρέλες.

      2. Επίσης δεν υπάρχει συνωμοσία της νέας τάξης πραγμάτων… Όλα είναι κορωνοιος

    8. Καλά να πάθεις ο νεοέλληνας,εκεί να ψοφήσει ο βρωμιαρης σκλάβος δούλος στα κόμματα να γλείφει τα αρ ίδια του κάθε απατεώνα πολιτικού, εκεί ρε εκεί γιατί και το παιδι σας να τους δείτε να το γαμανε μπροστά σας πάλι μπράβο θα πείτε τόσο κατακάθια,τόσο σιχαμένα δουλικά καρκινώματα,

    9. Έχω τεράστιες αμφιβολίες πως ξαφνικά όλοι οι 20-30χρονοι λαθρομετανάστες χρειάζονται ΜΕΘ λόγω κορωνιού…. Κάτι μου λέει πως είναι τρικ για να τους κουβαλήσουν όλους στην Αθήνα δήθεν για να τους νοσηλεύσουν…. Είμαστε σίγουροι πως όντως έχουν πρόβλημα, ή ξαφνικά βρήκαν κι άλλη δικαιολογία οι ΜΚΟ του Κούλη;

    10. Οργή στην μόρια. Αυτά τα μ@υνοπανα οι λαθρομετανάστες που ο Μητσοτάκης τους παραχωρεί δωρεάν κλίνες και μεθ αφήνοντας τους Έλληνες να πεθαίνουν, βεβηλωσαν για άλλη μια φορά το εκκλησάκι του Αι Γιώργη. Έχουν καταστρέψει αγιογραφίες, έχουν σπασει εικόνες, κατέστρεψαν την Αγία τράπεζα και γέμισαν το εκκλησάκι με σκουπίδια και κόπρανα. Αυτοί είναι, αυτοί είναι οι λαθρομετανάστες, αυτά είναι τα γ@μημενα μ@υνοπανα που στερούν κλίνες και μεθ με την πλήρη κάλυψη της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αυτά είναι τα μ@υνοπανα, ρατσιστές ανθέλληνες χριστιανοφοβικες π@υτανες λαθρομετανάστες. Αυτούς αφήνει να μπαίνουν στην χώρα ο γουρλοματης, αυτούς ταΐζει με τα δικά μας λεφτά, αυτούς στεγάζει με τον ιδρώτα μας. Και το ευχαριστώ είναι να σπάνε τις εκκλησιές μας. Λ@θρομεταναστες μ@υνοπανα, θέλουν πόλεμο γ@μω το μ@υνι που τους ξερναγε. Προκαλούν συνεχώς τα μ@υνοπανα. Έξω από την χώρα μας γ@μιολες…….

    11. το σύστημα υγείας έχει καταληφθεί από λαθραίους αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον κοροϊδοϊό , βολεύει όμως να φορτώσεις την πολιτική αντικατάστασης του πληθυσμού στον κοροϊδοϊό

    12. Ε μ@λακες της κυβέρνησης, γιατι αφήνετε και μπαίνουν ακόμα λαθρομετανάστες? Ρε μ@λακες, εμείς πληρώνουμε τα ασφαλιστικά ταμεία, λαθρομετανάστες παράνομους νοσηλεύεται? Ρε πάτε καλά? Θα μας πεθάνετε αλήτες μαφιόζοι.

    13. να ΠΕΤΑΞΟΥΝ απο τις ΜΕΘ ολους τους ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ που ψήφισαν τον γουρλομάτη ….
      κρεβάτια στίς ΜΕΘ μόνο στούς επενδυτές λαθρομετανάστες ,
      ο γουρλομάτης κ ο τσίπρας ΜΙΣΟΥΝ τούς ΕΛΛΗΝΕΣ ακόμα δεν το εχετε καταλάβει ρε ΖΩΑ κ τούς ψηφίζετε ????

    14. Δηλαδή για να καταλάβω… Αν ένας Έλληνας χρειάζεται εντατική δεν θα μπορεί λόγω… προσφύγων; Για ποιό λόγο πληρώνουμε τόσες γενιές φόρους;

    15. αφου δεν εχει κρεββατια τοτε να παρουμε τα δικα μας …

    16. Έτσι όπως τα έκανες Κούλη.. ήρθε η ώρα να υποστείς τις συνέπειες των πράξεών σου

    17. Μυρίζομαι σύντομα μίνι lockdown….
      (μέχρι να μπουν οι υπογραφές με τον γείτονα μας..)

    18. ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ…
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΣΥΨΩΝ…. ΠΛΕΟΝ Κ ΜΕΙΓΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΦΟΡΕΩΝ

      ΕΝΑΣ ΣΥΨΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ.. ΕΝΑΣ ΣΥΨΑΣ ΕΚΤΕΛΕΙ…….ΕΝΑΣ ΣΥΨΑΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΠΛΕΟΝ…..ΜΑΣΩΝΟΣ……

      Η ΚΗΔΕΙΑ ΑΡΧΙΣΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΕΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ΜΑΣ….Κ ΤΙΣ ΘΕΣΟΥΜΕ,ΥΠΟ ΚΙΝΗΣΕΩΣ…..
      ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!

    Comments are closed.