ΕΚΤΑΚΤΟ – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΟ Α.Τ ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    molotof1

    Καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ έκαναν άγνωστοι λίγα λεπτά πριν από τις εννέα το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, επί της οδού Βερανζέρου. Από την επίθεση έχουν τραυματισθεί τέσσερις αστυνομικοί- ελαφρά, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες και μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

    Στην επίθεση μετείχαν περίπου πενήντα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που πυρπόλησαν με μολότοφ μια κλούβα της αστυνομίας και 4- 5 σταθμευμένα αυτοκίνητα, υπηρεσιακά της ΕΛΑΣ. Mετά την καταδρομική επίθεση αποχώρησαν και κινήθηκαν προς τα Εξάρχεια.

    Αυτή την ώρα γίνονται εκτεταμένες αναζητήσεις και ανθρωποκυνηγητό στο κέντρο της Αθήνας.

    Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίθεση, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εξήγγειλε για την Τρίτη (16.10.2018) στις 11:45 π.μ. συγκέντρωση έξω από το Α.Τ. Ομονοίας.

    molotof2

    Προηγούμενη ενημέρωση:

    Συναγερμός σήμανε απόψε στο κέντρο της Αθήνας, μετά την επίθεση ομάδας αντιεξουσιαστών σε σταθμευμένο βαν της Ελληνικής Αστυνομίας, στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, στην οδό Βερανζέρου.

    molotof3

    Σύμφωνα με πληροφορίες  οι δράστες – περίπου 50 τον αριθμό – εκτόξευσαν εναντίον των αστυνομικών πέτρες, ξύλα και βόμβες μολότοφ.

    molotof4molotof5

    Αγνωστο παραμένει αν υπάρχουν τραυματίες αστυνομικοί – Εχουν προκληθεί ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα και στην πρόσοψη του κτιρίου του Αστυνομικού Τμήματος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Οταν σου λέει υψηλοβαθμος(σεριφης στο ονομα) οτι οι αναρχικοί είναι ρομαντικοί αυτο και μονο τα λέει ολα και εγω τοτε του απάντησα επειδη ειναι ρομαντικοί ρομαντικά πετανε τις μολότοφ να μας καψουν…. Σάπια διοίκηση τι να λέμε

    2. Δεν βγάζουμε τις κουκούλες στους κουκουλοφόρους, στους υπόλοιπους βάζουμε κουκούλες και κατ’ ευθείαν στη χωματερή ή σε μια μηχανή του κιμά χωρίς να ξανασχοληθούμε με τα αποβράσματα.

    3. Τα αναρχοαπλυτα σκουπίδια κανουν οτι θέλουν και κανείς δεν τους ακουμπαει

    4. ….Οπως σας το ειπα….οι απογονοι των ηττημενων του σιδηρουν παραπετασματος οπως και τοτε ετσι και τωρα επιτιθονται σε αστυνομικα τμηματα…ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ: Κανενας εντολοδοχος εκει στη ΓΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ????….ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ….ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ..ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΔΑ….ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙΑ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ….ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΕΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΛΛΙΩΣ…

    5. ΡΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΑΖΟΣΤΕΤΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΛΟ ΑΛΥΠΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΜΕΣΑ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΥΡΙΞΟΥΜΕ.

    Comments are closed.