ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ – ΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ – ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΛΕΦΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    Screenshot-2022-09-03-211532-1024x538

    Απίστευτη τροπή έλαβε μία ληστεία που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (03/09) στο Ναύπλιο. Μία ολόκληρη γειτονιά αναστατώθηκε όταν είδε το θύμα κλοπής να καταδιώκει φορώντας τα εσώρουχά του τους ληστές, ενώ ένας από τους δράστες χαροπαλεύει στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό.

    Η ληστεία σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες, οι οποίοι δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισέβαλαν σε οικία πρώτου ορόφου στην Πρόνοια Ναυπλίου και ακινητοποίησαν υπό απειλή όπλου τα μέλη της οικογένειας, δηλαδή τους δύο γονείς και τον γιο τους, που βρίσκονταν εντός του σπιτιού.

    Αφού τους έδεσαν τα χέρια με πλαστικές ζώνες, στη συνέχεια αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και αντικείμενα αξίας και αποχώρησαν από το σπίτι.

    Τότε το ζευγάρι που έπεσε θύμα ληστείας άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ξεσηκώνοντας τη γειτονιά με τις φωνές του.

    Οι αναστατωμένοι περίοικοι είδαν τον νεαρό γιο της οικογένειας, δεμένο πισθάγκωνα και φορώντας τα εσώρουχά του, να παίρνει στο κατόπι τους διαρρήκτες φωνάζοντας.

    Οι ληστές προσπάθησαν να ξεφύγουν από την τρελή καταδίωξη, όμως ο ένας από αυτούς δεν άντεξε και κατέρρευσε από εγκεφαλικό. Στο σημείο βρίσκονταν εργάτες καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων, οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν τον άνδρα και κάλεσαν το ΕΚΑΒ Αργολίδας.

    Εκείνη τη στιγμή έφτασε στο σημείο ομάδα της ΔΙ.ΑΣ, η οποία συνέλαβε τους δύο δράστες και εντόπισε το όπλο που είχαν χρησιμοποιήσει οι διαρρήκτες σε κάδο απορριμμάτων.

    Σε βίντεο καταγράφονται οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί. Με τον ληστή που έπαθε το εγκεφαλικό να παραμένει στο δρόμο. Ο δράστης που υπέστη το εγκεφαλικό νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση φρουρούμενος στο νοσοκομείο, ενώ ο δεύτερος βρίσκεται στην αστυνομική διεύθυνση Αργολίδας όπου ανακρίνεται.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Πάρτε καί από ένα όπλο στο σπιτι σας .Εάν αντιληφθείς τό ληστή να μπαίνει μέσα κατ’ευθείαν στό κεφάλι.Τι θά κάνουμε θα τούς αφήσουμε να μάς ληστεύουν να βιάζουν τίς γυναίκες μας καί τίς Κόρες μας καί μετά να περιμένουμε να δικαστούν; χάχαχα

    2. Να συλληφθεί πάραυτα και να πέρασει Αυτόφωρο ο διώκτης για Προσβολή Δημόσιας Αιδούς!!!

    3. Και αμέσως στο νοσοκομείο μην μας πάθει τίποτα.. όλα τα Βαλκάνια στο μπουρδελο..
      Αφού δεν σκότωσαν, θα αλέθουν ελεύθεροι μέχρι να γίνει η δίκη , με εντολή, ξέρετε ποιών…

    4. Γιατι “μας καταντησαν” ;
      Εμεις δεν ψηφιζουμε τους απατεωνες,επι πενηντα χρονια ;
      Απο μονοι τους βγαινανε,οι ηλιθιοι δεν τους ψηφιζουν ;
      Φατε τωρα τις συνεπειες της ηλιθιοτητας σας.

    5. βασικα απολα οσα εχει πει το συριζα,οι κκεναζι και ο νυχτα 25,ηταν το λιγοτερο τρελο και προδοτικο!εδω το ΚΚΕ ειχε κανει συμφωνια με τους ναζι για να νικησουν τους πατριωτες και μετα εκαναν τον εμφυλιο γτ σπαστηκαν που διωξαμε τους γερμανους μεταναστες στρατιωτες!

    6. Να υποθέσουμε ότι το θύμα πάει για ισόβια; Δικοί μας ήταν ή ελληνέζοι;

    7. να εξηγήσουμε … ΛΗΣΤΕΙΑ=ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΙΑ/ΑΠΕΙΛΗ+ΚΛΟΠΗ
      ΚΛΟΠΗ=ΜΕ ΔΟΛΟ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΚΑΤΟΧΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ

    8. Σεπτέμβρης του 2012 μπήκαν σπίτι μου και μου τα σήκωσαν όλα…
      Εσύ λοιπόν ληστή,που έπαθες το εγκεφαλικό και σίγουρα θα σου αφήσει κουσούρι,θα δεις πως είναι να είσαι ανήμπορος και ακούνητος όπως αυτοί που έδεσες για να τους κλέψεις.

    9. Λέτε να κατηγορηθεί το θύμα πως φταίει για το εγκεφαλικό του ληστή επειδή τον κυνήγησε και δεν έκανε πως κοιμάται; Τελικά πρέπει να κανουμε πως κοιμόμαστε ακόμα και αν καποιος ληστής βιάζει το παιδί μας στο διπλανό δωμάτιο; Εεεε;;;; Τι λέτε;;; Κυρίως εσεις οι αριστεροί, μια και αυτός που μας έδωσε αυτήν την ….σοφή….συμβουλή ανήκε στον ΣΥΡΙΖΑ.

      1. Επειδή ένας Συρριζαίος είπε μιά μπούρδα, βρήκες ευκαιρία εσύ νά κατηγορήσης τήν αριστερά;;; Εσύ δέν έχεις πεί καμμία μπούρδα στή ζωή σου;;;

        1. Αγαπητέ φίλε, την αριστερά, και τώρα φυσικά και την δεξιά και το κέντρο και οοολους, την κατηγορώ όχι μόνο για αυτήν την μπούρδα που πολύ σωστά λες, αλλά για όλα τα εγκλήματα που έχουν διαπραξει εδώ και πολλααα χρόνια εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων. Διάβασε λίγο ιστορία. Εξ άλλου και η αριστερά, αυτή κι αν είναι δηλαδή, υποταγμένη πλήρως στην ΝΤΠ. Να σου εξηγήσω τι εννοώ. Η αριστερά και τώρα δυστυχώς όλοι, στηρίζει και ευαγγελίζεται ότι και η ΝΤΠ. Μετανάστευση, πολυπολιτισμό κλπ κλπ. Ποιοι είναι πίσω από την ΝΤΠ; Φυσικά η ελίτ και κυρίως οι τραπεζίτες. Άρα, η αριστερά στηρίζει την ελίτ και τους τραπεζίτες. Όχι τους φτωχούς που κάποτε έλεγε. Το έλεγε βέβαια, δεν σημαίνει πως το εννοούσε κιόλας. Όποτε σκέψου, βάλε μπροστά την λογική, όχι το συναίσθημα. Λογική πάνω από όλα.

      2. Εγώ βάζω στοίχημα ότι θα κατηγορηθεί το θύμα…
        Συανταράκι το έχω!!!

    10. Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά πιο πολύ αγαπάει τον νοικοκύρη.

    Comments are closed.