ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ: ΟΙ “ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ” ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ “ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ” ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ, ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΑΝ ΚΟΣΜΟ – ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΕΛΑΤΩΝ. ” ΤΙ ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ” – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

    Κοινοποίηση:
    kriti_taverna

    Οι ρουφιάνοι της γειτονιάς έκαναν πάλι τη δουλειά τους.

    Με ένα επεισοδιακό τρόπο εκτυλίχθηκε η χθεσινή βραδιά σε ταβέρνα σε περιοχή των Γουρνών του Ηρακλείου Κρήτης.

    Πιο συγκεκριμένα, μετά από μπαράζ καταγγελιών από κατοίκους της περιοχής για οχλαγωγία, η αστυνομία κατέφθασε στο σημείο ζητώντας τον καταστηματάρχη.

    Ωστόσο μέσα σε ελάχιστα λεπτά ζητήθηκαν ενισχύσεις καθώς ο κόσμος άρχισε να διαμαρτύρεται μη αφήνοντας τους 5 αστυνομικούς που στάλθηκαν αρχικά να συλλάβουν τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας.

    Αρκετοί παρευρισκόμενοι έκαναν λόγο για «αστυνομοκρατία» και άρχισαν να τραβάνε βίντεο.

    Ακολούθως έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, αναζητώντας τον ιδιοκτήτη, ο οποίος ωστόσο είχε προλάβει να διαφύγει.

    Οργισμένοι οι πελάτες άρχισαν να τραβάνε βίντεο:

    «Μπράβο σας παιδιά. Τα κανάλια να φωνάξουμε! Κάθε Σάββατο είμαστε εδώ και διασκεδάζουμε, δεν πειράζει κανέναν ο άνθρωπος. Ντροπή σας! Παίρνουνε τους πελάτες μέσα! Τους βάζουν χειροπέδες και τους περνάνε αυτόφωρο».

    Δυστυχώς πρόκειται για εικόνες που πρόκειται να ενταθούν πανελλαδικά, ιδίως μετά τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον διαχωρισμό των μαγαζιών σε αμιγώς για εμβολιασμένα άτομα και μικτά.

    Το κράτος , μεταξύ άλλων, θα στηρίζεται και στους…ρουφιάνους που θα «καρφώνουν» στις αρμόδιες αρχές την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ παράβαση και θα στέλνει τους αστυνομικούς να κλείνει μαγαζιά και να καταστρέφει ζωές!

    Στον Έβρο πάντως το πάρτυ εισαγωγής εποίκων συνεχίζεται αμείωτο.

    Δείτε και εδώ το ΒΙΝΤΕΟ από άλλη οπτική γωνία
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Οι μπάτσοι πλέον έχουν καταντησει για τον που@@ο καβάλα. Κάτι αρχήν έχει χαθεί από πάνω τους κάθε ίχνος σοβαρότητας με τέτοιες συμπεριφορές. Άραγε ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου νοιώθει περήφανος για όλα αυτά;;;;

    2. Εδώ το έκανε εικονολήπτης του ΣΚΑΪ να πλακώσει άνθρωπο στο ξύλο και ούτε που το θυμάται κανένας. Η αστυνομία του Κούλη θα κολώσει;

    3. Ασχοληθείτε ρε κολομπατσοι με την πραγματική εγκληματικότητα και αφήστε τον Έλληνες πολίτες ήσυχους.
      Κούλα Γουρλοματη φασηστοειδη αδρακελοιγα είναι τα ψωμιά σου

    4. ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ:”ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΔΥΟ ΣΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ”

    5. ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ή ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ? ΑΙΣΧΟΣ. ΟΥΤΕ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΦΕΡΟΤΑΝ ΕΤΣΙ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ. ΡΕ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟ. ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    6. “Αρκετοί παρευρισκόμενοι έκαναν λόγο για «αστυνομοκρατία» και άρχισαν να τραβάνε βίντεο.” Σαν να λέμε τράβηξαν πιστόλι !!!! Έχετε πλάκα !

    7. Οι μπατσαραιοι μια ζωή τέτοια θρασιμια είναι. Θυμάμαι από μικρός με είχαν πρήξει να με κάνουν έλεγχο όλη τη ώρα και να με γράφουν με το μηχανάκι επειδή δε φορούσα κράνος , και άμα περνούσε κάνας Αλβανός η ρωσοποντιος που οδηγούσαν μεθυσμένοι και μαστουρωμενοι , σφύριζαν κλέφτικα.

    8. Πάρτε το κεφάλι του Μητσοτάκη πολλές παρενέργειες απο το εμβόλιο σε φίλους και συγγενείς ξεσηκωθειτε να ρίξουμε στον Καιάδα αυτόν τον απεσταλμένο Μητσοτάκη που δεν ειναι καθόλου Κούλης..!!!

    9. Ο/Η Ο γερμανογλύφτης μπουφοτάκης, ο λαθρομηταρόγκας και ο λάδωνης είναι φίλοι μας., θέλουν το καλό μας..... λέει:

      Μπάτσοι καταντήσατε ρουφιάνοι της χούντας.

    10. Ρε προδότες, τι λεφτά παίρνετε από τις μκο για να αφήνετε ανοιχτά τα σύνορα και να βάζετε την αστυνομία να ψάχνει ορθίους στα μαγαζιά ή αν θα πάει ο άλλος στο χωριό του. Αυτοί που μπαίνουν ανεξέλεγκτα στα σύνορα, τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που λέτε συνέχεια ρε προδότες; Παλιά προκαλούσατε αγανάκτηση, σήμερα αηδία. Νύχτα θα φύγετε.

    11. οι μπάτσοι είναι παιδιά μας, παιδιά των 700 ευρώ, απλά εκτελούν εντολές….και άλλα τέτοια φαιδρά

    12. Τα πρόσωπα τους γιατί τα είχαν καλυμμένα;;
      Μόνο οι διαρρηκτες καλύπτουν τα πρόσωπα τους και οι κακοποιοί.
      Προφανώς γνωρίζουν ότι σε αυτες τις κατηγορίες ανήκουν.

    13. Καλα να παθουν εκει στην κρητη…..στο ροζ νησι που μετα εγινε μπλε….βγαλανε τον συριζα και μετα την νεα δημοκρατια…..ετσι και χειροτερα θα παθουν…..περαστικα τους…. !!!!!

    14. Ότι ψηφίζεις έχεις ,δίποδο νεοέλληνα

    15. Δεν σας άρεσε η Χρυσή Αυγή.Ψηφίσατε Νέες Δημοκρατίες. Μην μιλάτε τώρα, είναι αργά..

      1. Μπάτσοι και καραβαναδες θα το πληρώσουν.

        Τα τάγματα ασφαλείας θα επανέλθουν και το αίμα θα τρέξει ποτάμι

    16. στους γυφτους ομως…ΣΟΥΖΑ,ΚΟΤΕΣ!!!!!
      Γιατι εκει ριχνουν ξυλο ,δεν ειναι σαν και μας που παμε με το σταυρο στο χερι.

      1. Και στους λαθρομεταναστες κανουν την παπια τοσο αχρηστοι και ανικανοι κατα τα αλλα ηθελαν και νέα οχήματα τρομαρα τους

    17. Αφορισμενε βερολινεζε φυρερ θα πέσεις τόσο άσχημα που δεν θα υπάρχει λύπηση!!!!!!τη φοβοκρατια τους εκβιασμούς και τη διχόνοια ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΝΆΚΡΙΒΑ…… ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ…..

    18. στους γυφτους ετσι πηγαινουν οι κωλομπατσοι?

    19. Τι το γραφετε εδω, οτι το παρτυ εισαγωγης εποικων στον Εβρο συνεχιζεται αμειωτο;;;;;; Γραψτε το με κεφαλαια γραμματα στην πρωτη σελιδα του Μακελειου να το διαβασει ολος ο κοσμος και να καταλαβει οτι με τους λαθρολαγνους καραγκιοζηδες που μπλεξαμε, αυτους και τους προηγουμενους, πρωτους…διδαξαντες την εισαγωγη λαθροισλαμιστων, το μελλον της χωρας κρινεται αβεβαιο!!!!!!!

    20. ““Στον Έβρο πάντως το πάρτυ ««εισαγωγής εποίκων»» συνεχίζεται αμείωτο.““ Η ζωη συνεχειζεται στο ηρακλειο και γενικως στο ελλαδισταν. Τι νοιαζει τον ελληνα ο εβρος και καθε εβρος….εχει γινει συνηθεια η εισβολη / βιασμος συνορων του ταχα μου ντε ευρωπαικου ελλαδισταν

    21. ΟΠΚΕ κι εγκληματίες να ήταν καλύτερα θα τους φερόταν…
      Εδώ στα Άρφαρα γράψανε καντίνα κι την κλείσανε για 7 μέρες επειδή λέει υπήρχαν όρθιοι πελάτες….

    22. Εγω διάβασα το τουιτ που ανακοίνωσε η αστυνομία ενώ έχει πειραν τηλεφονο στο 100 για δυνατή μουσική από το καστιμα ενώ έχει xιο μπορείς να τα δει τα τουιτ της αστυνομιας

    Comments are closed.