ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΑΛΩ! ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ – ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΙΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ – ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

    Κοινοποίηση:
    ekklisia-main1

    Με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδας για να δουν πως μπορεί να βοηθήσει η Εκκλησία στην προώθηση του εμβολιαστικού προγράμματος.

    Αυτό που μετέφεραν οι κληρικοί στον κ. Οικονόμου είναι ότι «η Εκκλησία και οι ιερείς, στέκονται στο πλευρό της Πολιτείας και της επιστήμης».

    Οι κληρικοί εξέφρασαν τη διάθεσή τους να συμβάλλουν στην εμβολιαστική επιχείρηση, λέγοντας πως εφόσον τους ζητηθεί, είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν χώρους της Εκκλησίας προκειμένου να γίνονται εμβολιασμοί, όπως και για την εγκατάσταση κινητών μονάδων, για να στείλουν το μήνυμα ότι «το εμβόλιο δεν πρέπει να δαιμονοποιείται και ότι αποτελεί δώρο της επιστήμης».

    Έφεραν ως παράδειγμα ότι εδώ και χρόνια, χώροι της Εκκλησίας αξιοποιούνται για τις αιμοδοσίες, που επίσης αποτελούν ιατρική πράξη και συμβάλλουν στο κοινό καλό.

    Επεσήμαναν ακόμα ότι από τον Μάρτιο του 2021, με επιστολή τους προς τον Υπουργό Υγείας, είχαν δηλώσει την επιθυμία τους αδιάθετες δόσεις των εμβολίων να δοθούν στους ιερείς που ήθελαν να εμβολιαστούν, για να δώσουν «το σωστό παράδειγμα ώστε να μην ενοχοποιείται το εμβόλιο» και πιθανόν, όπως υποστήριξαν οι κληρικοί, να μην υπήρχαν και θύματα στους κόλπους της Εκκλησίας με αυτόν τον τρόπο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Ρε έχετε εντελώς ψάικο εσείς οι ψεκς; Για εμβόλιο μιλάμε δεν μιλάμε για σατανάδες και ιλλουμινάτηδες ούτε τσιπάκια και λουσιφερίνες χαχαχα. Εμβόλια δεν έχετε κάνει στη ζωή σας ποτέ; Στο στρατό δεν σας έκαναν εμβόλια; Εκτός εάν δεν πήγατε γιατί είστε συκιές οπότε πάω πάσο. Πιο καθυστερημένοι και από τους ταλιμπάν ρε έχετε γίνει.

    2. αφού ξεπουλημένοι είναι και αυτοί. τα μεγάλια κεφάλια της εκκλησίας πήραν το παραδάκι και οι δηλώσεις στην αρχή του κοβιντ τύπου ‘εμβόλιο του διαβόλου και χτυπάνε την ορθοδοξία” πήγαν περίπατο. γεμίσανε και οι τσέπες και τώρα ευλογία το εμβόλιο.

    3. Γιατί σας κάνει εντύπωση, η εκκλησία (οι μεγαλόσχημοι δηλαδή), από Τουρκοκρατίας πάντα με την εξουσία ήταν. Ξεχάσατε τα σουλτανόβουλα κλπ ;😉

    4. Με αυτό το ψοφοδεές ανθρωπάκι προκαθήμενο (ο Θεός να το πάρει γρήγορα κοντά του) φυσικό είναι να γίνονται καφέ-σαντάν οι εκκλησίες

    5. Εδώ παίρνουν το παλούκι του πακιστανού, στη βελόνα του μπουρλά θα κολλούσαν;

    6. Κύριε Χιο,υπαρχουν βάσιμες υπόνοιες ότι έχουν εκβιάσει τον Αρχιεπίσκοπο με τη διακοπή μισθοδοσίας του κλήρου και μάλιστα με συνταγματική βούλα,με δεδομένο πως έχει ήδη αποδειχθει ότι οι Νεοταξιτες ιππότες της μυστικής λεσχης γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το Σύνταγμα.
      Κάντε κ.Χιο τη ερώτηση στη κεφαλή της Εκκλησίας δια νευματος και ζητήστε απαντηση επίσης δια νευματος.

    7. Σατανιστές μασόνοι με την προβιά του ιερέα.

    8. Ο Αντίχριστος δεν θα διστάσει να μπει και στην εκκλησία, μου το είχαν πει στα Ιεροσόλυμα και δεν το πίστεψα

    9. Βγάλε το σταυρό όπως έκανες τότε που πήγες στους λαθρομετανάστες. Άθεοι μητροπολίτες, παραιτηθείτε που γίνατε υπηρέτες της μπιλντεμπεργκ, των εφοπλιστών, των σατανιστών και των άθεων. Δώστε την εκκλησιαστική περιουσία στον λαό και απαλλάξτε μας παχύδερμα

    10. Υποκριτές δεν μπορείτε να είστε κι με το Μ@μον@ κι με τον Χριστό….

    11. Δημοσιοι υπάλληλοι υπηρέτες του σατανά και της νέας τάξης πραγμάτων ,ξευτήλησαν οτι ιερό και όσιο υπάρχει στο χωάνιο τους , στο τέλος θα επιτρέψουν και στούς ιμάμηδες να λειτουργούν μέσα στούς ναούς και να κυρήσουν ελεύθερα το λόγο του Αλλάχ , μην σας φαίνεται τίπ
      οτα παράξενο ολα να τα περιμένετε απο δαύτους

    12. Το 2022 εγκαινιάζεται το πρώτο κέντρο ένωσης (συμφιλίωσης) των θρησκειών, το Abrahamic Family House στα Εμιράτα. Δηλαδή για αρχή η αλληλοκατανόηση μεταξύ των αβρααμικών θρησκειών.
      Αυτό είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον καθώς και η στάση στο ουκρανικό εδώ.

    13. σκοτωμα σφαξιμο στο γονατο αυτα τα ρασοφορα ραβιναρια

    14. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΡΧΙΤΡΑΓΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ? ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟ ΘΡΟΝΟ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΞΙΑ.

    15. Για ποια εκκλησία μιλάτε??? Το μόνο που τους νοιάζει είναι να πέφτει ο μισθουλακος κάθε μήνα και πόσα μαύρα θα κονομήσουν.Κάθεστε τώρα και ασχολείστε με τους επαγγελματίες ρασοφορους. Δεν αξίζει τον κόπο.

    16. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΛΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΙΣΩΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΑΚΟΜΗ. ΩΣΤΟΣΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ .Π.Χ. ΣΕΙΣΜΟΙ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΑΝΟΥΣΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Κ.Α.
      Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ. Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΜΕΝΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
      ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ?

    17. Πόσο φαιδρή και συνάμα ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ η εικόνα του παπαδαριού με τα διπλά φίμωτρα !

    18. Καθάρματα υπηρέτες του σατανά, δεν είναι μακριά η τιμωρία σας..

    19. Απορώ που απορείτε, με ποιόν περιμένατε να πάνε δηλαδή; Αφού από το κράτος πληρώνονται.

    20. Πουσαι Χριστοδουλεεεεε! Αιωνια σου η μνημη! Η Εκκλησια και η Ορθοδοξια θα υπερισχησουνε γιατι υπαρχουν ευτυχως ακομα κληρικοι και μοναχοι με τσιπα και πιστη!

    21. “Η εκκλησία καί οί ιερείς,στέκονται στό πλευρό τής Πολιτείας καί τής επιστημης”
      Μέ τό πλευρό τής Πολιτείας εννοούν οί αθεοι τράγοι, ότι προσκύνησαν καί φίλησαν τόν κώλο τού γουρλομάτη.Γίνεται δεκτό.Ομως μήν τολμήσουνε νά μάς πασάρουν γιά επιστήμη τούς καφροκομπογιαννίτες τό έκτρωμα τήν μπογιατισμένη Ματίνα,τόν διαπολικά διαταραγμένο μέ τα αλλόκοτα μάτια τόν Βασιλακόπουλο,τόν πλαστικό χειρούργο τόν Εξαδάκτυλο πού επιδιορθώνει κώλους καί βυζιά καί μεγεθύνει μικροκαμωμένες τσουτσούνες καί ασχολείται ερασιτεχνικά μέ τήν ιολογία,τόν περιβόητο καναλάρχη τής Θεσσαλονίκης τόν ερευνητή λυμάτων τών υπονόμων τόν Δημοσθένη Σαρηγιάννη πού ασχολείται επίσης ερασιτεχνικά μό τόν κορωνοιό καί τρομοκρατεί τόν κοσμάκη,ή τόν νεωκόρο τόν Σωτήρη μέ τό ακάθαρτο φανελάκι.
      Οί εμβολιασμοί γίνονται στα νοσοκομεία,στά ιατρεία,στά σχολεία καί αλλού όμως όχι στίς εκκλησίες άθεοι διαβολοπαπάδες.Στήν εκκλησία πάει ό κόσμος γιά νά λειτουργηθεί καί γιά νά μεταλάβει.
      Γιάννης Λάκων

    22. Απ’τη στιγμή που δεν ενημερώνουν σωστά για το τι είναι το εμβόλιο και ποιες είναι οι παρενέργειες, οι σκοποί τους πρέπει να θεωρούνται πονηροί. Επίσης δεν ενημερώνουν για το ποιο είναι το ρίσκο από το εμβόλιο και ποιο είναι το ρίσκο από τον κορωνοϊό για την κάθε ηλικία. Διότι οι ειδικοί λένε ότι στις μικρότερες ηλικίες το ρίσκο του εμβολίου είναι πολύ μεγαλύτερο από το ρίσκο του κορωνοϊού.

    23. Στήν Κρήτη η εκκλησία που έγινε εμβολιαστικό κέντρο, έπεσε καί πλάκωσε τόν εργάτη. ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ;;;;;

      1. θα μπορούσε αν έπεφτε αυτή η εκκλησία, αλλά άλλη έπεσε

    24. Τη να σου κάνει ένας γέρος με το ένα πόδι στο τάφο ότι του λένε και του σερβίρουν υπογράφει

    Comments are closed.