“ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ” ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΜΙΧΟ – ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ- ΜΙΛΗΣΤΕ ΟΣΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    mixos-nikolaos

    Αίσθηση προκαλεί η είδηση πως γνωστός ιερέας των Αθηνών βρίσκεται στο νοσοκομείο έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας.

    Άνθρωποι του περιβάλλοντός του – που επικαλείται το ekklisiaonline, μιλούν για απόπειρα εξαιτίας της εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

    Ο ιερέας μεταφέρθηκε σήμερα 20 Οκτωβρίου τις πρωινές ώρες εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αφού οικείος του τον βρήκε λιπόθυμο στο σπίτι του.

    Το στενό του περιβάλλον αφήνει να εννοηθεί πως ο ιερέας είχε πικραθεί πάρα πολύ που το όνομά του έχει εμπλακεί την υπόθεση βιασμού της 12χρονης, καθώς υπήρχαν πολλές μαρτυρίες κατοίκων για την σχέση του με τον 53χρονο παιδοβιαστή.

    “Δεν είμαι εγώ, δεν με ρώτησε για τις φωτογραφίες”

    Ένα από τα ονόματα ιερέων που άρχισε να διαρρέεται σχεδόν από την πρώτη κιόλας στιγμή ήταν του εφημέριου του Ιερού Ναού του Εσταυρωμένου στην περιοχή της Κολοκυνθούς π. Νικολάου Κούβαρη κι αυτό γιατί φωτογραφίες του είχαν αναρτηθεί από τον Ηλία Μίχο μόλις λίγες ώρες πριν την σύλληψη του στις 7 Οκτωβρίου με τις κατηγορίες του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης.

    Ο ίδιος ξεκαθαρίζει τη θέση του πως δεν πρόκειται να κάνει καμία απόπειρα αυτοκτονίας, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν με φημολογίες να τον εμπλέξουν στην υπόθεση. Τις φωτογραφίες του ιερέα με την ηθοποιό Άννα Φόνσου και τον Ηλία Μίχο τις είχε τραβήξει ο 53χρονος μια μέρα πριν την αποκάλυψη της φρικιαστικής υπόθεσης: «Εγώ τον έβλεπα ελάχιστες φορές μέσα στο χρόνο αυτή είναι η αλήθεια. Εκτός από εμένα όμως έχει φωτογραφηθεί και με άλλους ιερείς, όπως και με Μητροπολίτες αυτός ο απάνθρωπος. Από τις φορές που τον είδα φέτος ήταν δυο μέρες μέσα στο καλοκαίρι στην γιορτή του Προφήτη Ηλία, που μας κάλεσε στο μαγαζί του για την γιορτή του και επειδή ανήκει στην ενορία μου πήγα. Ο ίδιος ερχόταν σε επαφή και με τους συμβούλους μου στην εκκλησία, όπου έκανε κάποιες δωρεές σε απορρυπαντικά και χαρτικά» αναφέρει ο ιερέας.

    Και προσθέτει: «Ένιωσα την υποχρέωση στην γιορτή του να πάω. Έκατσα ακριβώς 20 λεπτά, είχε καλέσει τον κόσμο τον δικό του κι έφυγα. Επίσης τον είδα και μια ημέρα πριν τον συλλάβουν, όπου με πήρε τηλέφωνο και επειδή πάντα ήταν πιεστικός και επέμενε στις θέσεις του, με κάλεσε να συναντηθώ μαζί του σε ένα κάλεσμα, όπου ήταν και η ηθοποιός Άννα Φόνσου. Έβγαλε πάλι τις φωτογραφίες, όπως έκανε πάντα και τις ανέβασε στο διαδίκτυο χωρίς να με ρωτήσει».

    Όπως εξηγεί ο π. Νικόλαος Κούβαρης, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αναρτήθηκαν στα social media του Μίχου λίγες ώρες πριν τη σύλληψη του, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου: «Eγώ έμαθα για τη σύλληψη του δυο μέρες μετά, την Κυριακή μετά την Θεία Λειτουργία. Δεν είχαμε περισσότερες σχέσεις πέρα από αυτές που ανέφερα. Είμαι καλά με την υγεία μου και δεν σκέφτομαι να αυτοκτονήσω για κανέναν Μίχο γιατί δεν είχα καμία σχέση μαζί του».

     

    ΜΙΛΗΣΤΕ!!!! ΟΣΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΙΛΗΣΤΕ! Καταγγείλετε όσα γνωρίζετε για παπάδες, επώνυμους, πολιτικούς! Το Μακελειό είναι εδώ για να ξεσκεπάσουμε τους αλήτες! 

    Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 – 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | efimerida@makeleio.g

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Κατ’αρχας…ιερεις δεν φορανε τετοιο σταυρο.
      Συνηθως αρχιμανδριτες.
      Και τι σοϊ αρχιμανδριτης ειναι τουτος με κοντο μαλι χωριστρα και ενα απλο γενακι;
      Κοροϊδευομαστε μου φαινεται!
      Ολα στη φορα!

    2. Παιδιά το ότι ο Ιερέας φωτογραφήθηκε με αυτόν τον άνθρωπο δε σημαίνει ότι είναι και ένοχος. Η μισή Ελλάδα είχε φωτογραφηθεί μαζί του. Δεν σημαίνει ότι όλοι είναι ένοχοι. Ας αφήσουμε την δικαιοσύνη να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.

    3. Πρέπει να του πει κάποιος ότι όταν βλέπουμε τη φάτσα μας σε φωτογραφία είμαστε εμείς. Αν λέει ότι δεν είναι αυτός τότε μανδύα και στο Δαφνί ή όπου αλλού και σύντομα. Α ρε καθάρματα αμφισβητείτε και τον εαυτό σας, αλλά δεν υπάρχει τιμωρία παραδειγματική και για αυτό κουνιεστε.

    4. Πρέπει να το δεις το βίντεο η γριές Ιορδανία τα βάζουν με τους μπάτσους είμαι μεγαλύτερη από την κυβέρνηση σου δεν θα μας πεις εσύ τη θα κάνουμε κλπ https://fb.watch/ghaPvn7H8y/

    5. Άντε αυτοκτόνα να απαλλαγεί η κοινωνία από έναν ακόμη ανώμαλο…. Όρθια ζώα…..Κιμ Γιονγκ Ουν έπρεπε να είχαμε ηγέτη… Τσάντα ώμου θα γινόσουν…

    6. Ο καθολικοί ιερείς είναι επιρρεπείς στην παιδεραστία λόγω υποχρεωτικής αγαμίας.
      Σε μας ομοφυλόφιλοι ακολουθούν τη σταδιοδρομία του αρχιμανδρίτη για να εξελιχθούν σε μητροπολίτες.

    7. Αλλάξτε τους τα φώτα. Μπράβο μακελειό βγάλε όλη την βρώμα.

    8. Τα παπαδαριά το μόνο που ήξεραν να κάνουν είναι να απειλούν τους πιστούς με τα εμβόλια για να μπουν στις εκκλησίες, το ότι υπάρχουν ένα μάτσο άθλιοι ανώμαλοι ιερείς δεν τους απασχολεί τους υποκριτές

    9. Χριστέ μου και Παναγία μου είχαν ένα μωρό παιδί 12 ετών κοριτσάκι και το βίασαν όλοι τους εκατοντάδες φορές.Ρε αλήτες θα πληρώσετε και από τον λαό και από την Θεία δίκη.Θα βρεθείτε όλοι ανώμαλα καθάρματα.Να γίνει έλεγχος και ποιοί πολιτικοί η δικαστές ή Εισαγγελείς κτλ εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή.Στην φόρα όλους ΜΑΚΕΛΕΙΟ μην αφήνεις τίποτα όρθιο.

    10. Πολλές θα είναι από δω και πέρα οι απόπειρες αυτοκτονίας που θα σχετίζονται με το κύκλωμα… Νομίζω πως αυτό που έρχεται με αυτή την υπόθεση… δεν θα έχει προηγούμενο.

    Comments are closed.