ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΚΑΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ” ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ; ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΤΟΥ ISIS (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    ΓΙΑΤΙ κρύβουν το Τατού; ΤΙ απεικονίζει; Μπάς κι είναι κάνας δολοφόνος τσιχαντιστής του … ISSIS;

    Γι αυτό προσπάθησαν να το κρύψουν στην πρώτη φώτο που κυκλοφόρησε; 
    Ελα όμως που ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη. 
    Κι έτσι διέρρευσε η φώτο, χωρίς την απόκρυψη του ‘τατουάζ’…


    Κι αφού είναι Τζιχαντιστης, αρα εγκληματίας πόλεμου, γιατί κυκλοφορεί ελεύθερος στην χώρα μας; Πόσοι ακόμη, σαν αυτόν υπάρχουν εδω; 

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! ΤΟ “ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ” ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΑ ΣΑΠΙΟΚΑΝΑΛΑ! “ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΟΙ Λ@ΘΡΟ; ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΑΛ@ΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΕ ΝΑ ΤΟΝ Γ…!” – ΧΑΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΣΥΡΑΝ ΤΟΝ 55ΧΡΟΝΟ ΟΤΑΝ “ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΣΕ” 4 ΙΡΑΝΟΥΣ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

     
    Δείτε τι μαρτυρίες υπάρχουν…    
    Είναι αυτός που έφαγε τα σκάγια από τον κτηνοτρόφο στο νησί. 
     
    Το ‘τατουάζ’ του κακομοίρη «πρόσφυγα» το καταλάβατε, ή πέρασε στα ψιλά γράμματα… 
     
     
    Το ‘τατουάζ’ απεικονίζει τον αλ-Μπαγκντάντι τον αρχηγό του issis,σε αυτόν που οφείλεται η γενοκτονία των Γιαζίντι κ οι χιλιάδες νεκροί του «εμφυλίου» στην Συρία. 
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Αν ήταν πρόσφυγες δεν θα προσπαθούσαν να κλέψουν,ζωντανά, αυτοί είναι εγκληματίες γιατί και επίδομα παίρνουν και δωρεάν τροφή και στέγη… .αλίμονο στους ανέργους Ελληνες

    2. ΜΑΛΑΚΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ

    3. Στρατιωτικό παντελόνι και ζώνη…
      Καημένος ” πρόσφυγας”…

    4. Οχτάβολα και τσοκ κάνης δεν πωλούν τα κυνηγετικά στη Λέσβο, αυτά τα φυσίγγια είναι μόνο για τρυγόνια!

    5. Φταίνε και οι αστυνομικοί που δεν κάνουν τα στραβά μάτια, ξεχνάνε πως αύριο μεθαύριο ένα απο αυτά τα γουρούνια θα βιάζει τον γιό τους, την κόρη τους, την αδελφή τους. Οι παρτάκηδες του δημοσίου πρέπει να μάθουν να σκέφτονται επιτέλους, όταν λειτουργείς ατομικά και δεν σκέφτεσαι το καλό του συνόλου και το δίκαιο έρχεται η θεία δίκη! Είναι συνένοχοι στο κάθε έγκλημα κατά των Ελλήνων. Έχουμε έναν άτυπο πόλεμο απο μουσουλμανικές ορδές, τα μηνύματα της τούρκικης ΜΙΤ κουνάνε τα νήματα των κανίβαλων και κάποιοι εξακολουθούνε να θρέφουν τα φίδια και να τα κάνουν θρεφτάρια, για να έχουν δυνάμεις να μας σφάξουν καλύτερα.

    6. Ωραία βλέπουμε έναν από τους τζιχάντ που είναι στην Ελλάδα ενώ έχουν περάσει νόμους υπέρ των τζιχαντ θα μας επιβάλουν να φοράμε μάσκες όπου πάμε και θα μας τσιπαρουνε πολύ εύκολα και αν σκοτώνεις κάνα τζιχάντ θα σε βάζουνε φυλακή γιατί τα έχουν πάρει χοντρά αλλά όλα αυτά τα κάνουν γιατί δεν πέθανε κανένας πολιτικός και κανένας πουστης δημοσιογράφος τόσα χρόνια που μας βάλανε φωτιά και μας καιγανε και σήμερα μας παίρνουν και την στάχτη από την φωτιά μωρέ δύο τρεις άμα φας μετά να δούμε ποιος θα έχει τ αρχιδια να βγει και να μας πει κάτι πάμε να πάρουμε τα όπλα και να πετάξουμε τα κινητά!!!!!
      Να δουν τα παιδιά μας άσπρη μέρα!!!

    7. ΚΟΙΤΑ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΤΟ ΓΟΜΑΡΙ ΤΡΩΕΙ ΠΙΝΕΙ ΧΕΖΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΔΡΟΜΙΑΖΕΙΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΠΛΑ???? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ

    8. Γομάρι το ”προσφυγόπουλο”, άνω των 45 ετών.Και στον πισινό την επόμενη φορά να μην μπορεί να κάτσει.

    Comments are closed.