ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΣΥ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ 6ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΑΞΟΝΙΚΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ ΣΕ ΤΡΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ! ΝΤΡΟΠΗ!

    Κοινοποίηση:
    nosokomeio

    Σε ατέλειωτη ταλαιπωρία μετατράπηκε ο τραυματισμός ενός 6χρονου στη Θεσσαλονίκη, μετά από πτώση με το πατίνι του.

    Το παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να αρχίσει να αιμορραγεί από το αυτί. Μαζί με τους γονείς του περιφέρονταν για τρεις ολόκληρες ώρες, από νοσοκομείο σε νοσοκομείο προκειμένου να βρουν έναν αξονικό τομογράφο.

    Για το περιστατικό μίλησαν στο MEGA, ο πατέρας του 6χρονου και ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, Χρήστος Τζελέπης.

    Όλα συνέβησαν την Κυριακή. Το παιδί άμεσα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ωστόσο ο τομογράφος ήταν χαλασμένος. Αποφάσισαν οι γιατροί να πάνε το παιδί στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», ωστόσο εκεί ο τομογράφος δεν έχει πρωτόκολλα για παιδιά κάτω των 10 ετών και οι γιατροί δεν πήραν την ευθύνη.

    «Τραβήξαμε μια “οδύσσεια”»
    «Τραβήξαμε μια ‘οδύσσεια’. Περίπου κατά τη 1 το μεσημέρι χτύπησε το παιδάκι μας έξω από το σπίτι. Σε 5-6 λεπτά ήρθε το ΕΚΑΒ, μεταφερθήκαμε άμεσα στο Ιπποκράτειο. Εκεί έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, όλοι οι γιατροί έπεσαν πάνω από το κεφάλι του παιδιού για να κάνουν το καλύτερο που μπορούσαν. Το νοσηλευτικό προσωπικό ήταν άριστο, μας αντιμετώπισαν όπως έπρεπε. Την αιμορραγία δεν την σταμάτησαν, η αιμορραγία σταμάτησε περίπου στις 7 το απόγευμα. Η μεταφορά έγινε με ασθενοφόρο του «Χαμόγελου του Παιδιού», γιατί έχουν συνεργασία από ό,τι γνωρίζω», ανέφερε ο πατέρας του παιδιού.

    «Θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες»
    Ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, Χρήστος Τζελέπης, μίλησε επίσης για την στάση του νοσοκομείου και το γεγονός ότι μέσα σε 3 μήνες είναι η 2η φορά που έχει χαλάσει ο αξονικός τομογράφος.

    «Γενικά να πούμε ένα συγγνώμη από το ΕΣΥ για την ταλαιπωρία. Το Ιπποκράτειο έπεσε πάνω από το παιδί. Είναι λάθος ότι δεν υπάρχει αξονικός τομογράφος. Υπάρχει καινούριος είναι από τους καλούς, αλλά ήταν χαλασμένος για τεχνικά ζητήματα, για μία λυχνία. Ήταν χαλασμένος από την Παρασκευή και χθες άρχισε να λειτουργεί. Μας ενημέρωσαν ότι επειδή είναι χαλασμένος ο δικός μας, γι’ αυτόν τον λόγο εφημερεύει ο «Άγιος Παύλος». Θα πρέπει να αναζητηθούν οι ευθύνες από αυτούς που όρισαν τον «Άγιο Παύλο» για τα παιδιατρικά περιστατικά», είπε αρχικά.

    «Υπάρχει ένας 2ος αξονικός τομογράφος που ήρθε από το Κέντρο Υγείας Τούμπας, ο οποίος είναι στο νοσοκομείο εδώ και 3-4 μήνες και ακόμα δεν έχει μπει σε λειτουργία. Θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις από την διοίκηση», συμπλήρωσε ο κ. Τζελέπης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ 6ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΑΞΟΝΙΚΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ ΣΕ ΤΡΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ… Ο γονιός το άφησε να οδηγάει πατίνι μόνο του… Αυτόφωρο εδώ και τώρα για παραμέληση ανηλίκου

    2. Στην δεκαετια του 80, υπηρχε Αμερικανος τεχνικος, που ηταν stand by στο τηλεφωνο, σε περιπτωση βλαβης του Αξονικου. Τοτε, η επισκευη γινοταν αμεσα.
      Το ιδιο ηταν και στο Γενικο Κρατικο της Αθηνας. Ο τεχνικος εκει ηταν Αγγλος.
      Η Ελλαδα αλλαξε, και ο stand by τεχνικος, τους τελειωσε.
      Τωρα η Ελλαδα χρωσταει περισσοτερα απο 400 Δις.
      Αυτα εχει η ασυδοσια των Πολιτικων αλλα και των Πολιτων.
      Αυτα συμβαινουν οταν μοιραζεις συνταξεις στα 40 και στα 50, επιδοματα αναπηριας σε τυφλους ταξιτζηδες και λοιπα αλλα τρελα καλουδια.

    3. Ποιος Πλεύρης και ποιος Μητσοτάκης; Έχουμε υπηρεσιακή κυβέρνηση, αν δεν το έχετε καταλάβει. 2η διακυβέρνηση Κυριάκου, από 26/6. Μην βιάζεστε.

    4. ΑΙΣΧΟΣ… ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΤΣΤΚ…!

    5. Τον αξονικό θα κοιτάξουν;Χέστηκαν.Προτεραιότητα οι φόλες του κτηνίατρου μέχρι να γίνει αντικατάσταση πληθυσμού

    6. Οσοι ψηφιζουν κουλη μεταβαινουν στα ιδιωτικα, τι βριζετε τον ανθρωπο που απευθυνθηκε στο εσυ τι αλλο να εκανε ;Να δωσει 350 στο διαβαλκανικο του @cvc για αιματολογικες και αλλα τοσα για αξονικη; Και οσο για το 41% ξεχνατε οτι σε αυτον τον τοπο η ΝΔ εχει παντα ποσοστα στο 34 με 35%; κοιταξτε να ξυπνατε τον κοσμο στις γειτονιες οχι με τραμπουκισμους και βρωμολογα με φιλοπατρια και επιχειρηματα.

    7. Μαύρο στους 300 που σας κλείσανε μέσα για το εμβόλιο και δώσανε και ακαταδίωκτο στην Επιτροπή. Γεια σας Έλληνες…Συνταγματολόγοι(ο Θεός να σας κάνει) που ασχολείστε με τους Σπαρτιάτες και όχι με το ακαταδίωκτο που δώσανε οι πολιτικοί. Ακαταδίωκτο στη μίζα. Ακαταδίωκτο στους τραπεζίτες. Ακαταδίωκτο στην Επιτροπή των Τεμπών. Ακαταδίωκτο στους λαθρομετανάστες να μπαίνουν ελεύθερα. Μαυρίστε τους ρε και πάψτε να διαμαρτύρεστε, αλλιώς κλειδωθείτε και μην ξαναμιλήσετε. Και να φοβάστε αν θα γυρίσουν οι γυναίκες σας και τα παιδιά σας σπίτι μην τα σφάξει κανένας. Δεν φοβάται ο Ηλίας στη φυλακή και παλεύει, τι φοβάστε εσείς; Δεν μπορούσε να παίρνει 10 χιλιάρικα, να γίνει Βοριδοπλευρογεωργιάδης και να ανοίξει το τζαμί με αυτόν και να το βουλώνει όπως αυτοί; Μπορούσε αλλά αντιστέκεται. Μην καταφέρουνε να μας κάνανε ένα λαό φοβισμένο με κοροιδοιούς και εγκληματίες. Σηκώστε ανάστημα ρε που είπε και ο Γέρος του Μοριά και παλέψτε για τα παιδιά σας.

    8. Αν δεν κάνω λάθος, η Ελλάς είναι η μοναδική χώρα του δυτικού κόσμου, η οποία βάρεσε κανόνι και έφαγε τα λεφτά όσων είχαν την αφέλεια να αγοράσουν τα ομόλογά της.
      Αυτές τις υπηρεσίες υγείας μπορεί να προσφέρει ένα χρεοκοπημένο κράτος. Τι δεν καταλαβαίνετε ?
      Μήπως επί Τσίπη που δημιούργησε τον οικογενειακό γιατρό, είδαμε κάποια καλυτέρευση, την οποία κατήργησε η ΝΔ ?

    9. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ!!!!….ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ;;;;….ΚΟΥΛΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ!!!!….40%….ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΙΧ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΓΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!!!…ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟ ΤΙ ΈΡΧΕΤΑΙ!!!! ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ!!!!

    10. αναψε κανενα κερι που ειναι ζωντανο το παιδι σου
      να μη δωσει ο θεος και βρεθουμε στις πορτες τους

    11. Να μην ξεχνάμε βέβαια πως αυτούς τους μλκες χειροκροτούσατε σαν μλκες κάποτε στα μπαλκόνια σας ! λολ

    12. Όποιος θέλει αξονικό και μαγνητικό εύκαιρο πηγαίνετε στην CVC της κόρης του Μητσοτάκη… Άντε μ@λάκες που τους δώσατε και 40% και θα πάτε να τους ξαναψηφίσετε πάλι ζώα.

    Comments are closed.