ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ… ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ; Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ – ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΕΓΙΝΕ… ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ – ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ

    Κοινοποίηση:
    5801184

    Ρεπορτάζ εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Την πεπατημένη του διορισμού των ημετέρων με υψηλούς μισθούς ακολουθεί, σύμφωνα με καταγγελία, και ο υπουργός  Ναυτιλίας και Νησιωτικής
    Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος φαίνεται να διόρισε την εξαδέλφη του σε φορέα της Περιφέρειας Κρήτης και μάλιστα χωρίς να έχει τα κατάλληλα προσόντα: ούτε καν τα τυπικά, δηλαδή το αντίστοιχο πτυχίο!

    «Η εργαζόμενη στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, στο Παράρτημα ΑμεΑ Λασιθίου, Αγγελική Φ. ξαδέρφη του Πλακιωτάκη, διορίστηκε παράνομα και με 2-3 μετακινήσεις πήρε θέση διεύθυνσης! Αρχικά το Ελεγκτικό Συνέδριο του Λασιθίου, με πράξη ακύρωσε τον διορισμό της και στη συνέχεια η ίδια απευθύνθηκε στο Ελεγκτικό Συνέδριο της Αθήνας, προκειμένου να ανακληθεί η πράξη του τοπικού ελεγκτικού. Σύμφωνα με την απόφαση του Τμήματος Ι του Ελεγκτικού Συνεδρίου της Αθήνας, θεωρήθηκε νόμιμη η πρόσληψη της Α.Φ. με την αιτιολογία ότι διαθέτει 2
    χρόνια προϋπηρεσίας που στην πραγματικότητα δεν είχε. Όταν ο Μητσοτάκης ήταν υπουργός Εσωτερικών, έδωσε εντολή να ελεγχθούν όλοι οι φάκελοι των δημοσίων υπαλλήλων.

    Η παράνομη πρόσληψη έγινε αντιληπτή από τον παραπάνω έλεγχο και το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβε την απόφαση να απολυθεί. Η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου στάλθηκε πολλές φορές στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο για να απολυθεί, αλλά στο τέλος το Υπηρεσιακό Συμβούλιο αρνήθηκε ότι παρέλαβε οτιδήποτε!

    Επίσης, στο πόρισμα των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης επιβεβαιώνεται ο παράνομος διορισμός της και αναφέρουν ότι η εν λόγω δεν συμμετείχε στην παράνομη πρόσληψή της με την κατάθεση πλαστών, παραποιημένων, ψευδών στοιχείων (δηλαδή την αθωώνουν). Στο σημείο αυτό, στην απόφαση του Τμήματος Ι του Ελεγκτικού Συνεδρίου, όπου ψευδώς αναγράφεται ότι διαθέτει 2 χρόνια προϋπηρεσίας και ότι η πρόσληψή της θεωρήθηκε
    νόμιμη, προσκομίστηκε στην Υπηρεσία από την ίδια με αίτησή της.

    Συνεπώς, έτσι αποδεικνύεται η ενεργή συμμετοχή της με την κατάθεση ψευδών στοιχείων. Η ανάκληση των παράνομων διοικητικών πράξεων είναι επιτρεπτή χωρίς χρονικό περιορισμό, όταν η έκδοση της ανακαλούμενης παράνομης πράξης προκλήθηκε από δόλια ενέργεια του διοικούμενου (ΣτΕ
    30147/2002). Κανένας δεν ασχολήθηκε όταν εξαφανίστηκαν υπηρεσιακά έγγραφα απόλυσης της κας. Αγγέλας Φ., από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο και
    απέκρυψαν την αίτησή της, που τεκμηριώνει ότι συμμετείχε ενεργά στην παράνομη πρόσληψής της με την κατάθεση ψευδών στοιχείων. Τέλος, έκανε μετάταξη από ΔΕ σε ΠΕ το 2020, το 2021 έγινε προϊσταμένη τμήματος και το 2022 έγινε προϊσταμένη διεύθυνσης. Συγχαρητήρια στον υπουργό Ναυτιλίας για την παράνομη προαγωγή της σε χρόνο-ρεκόρ!».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    53 Σχόλια

    1. Εδώ ο αρχιεπίσκοπος ο κοπρίτης διόρισε τον ανιψιό του κολλητού του του Κοτονιά για καθηγητή χωρίς να έχει ούτε πτυχίο και παριστάνει τον εκπαιδευτικό από καφετζής που ήταν. Έτσι και ψάξετε θα βρείτε αμέτρητους τέτοιους να ‘χουν βολευτεί χωρίς να ‘χουν κανένα τυπικό προσόν.

    2. Οικονόμου (ΣΚΑΙ) μαζί με τον Πέτσα στο πλατό του σταθμού: “Αυτό ειναι το τελευταίο φτωχικό τσιμπούσι πριν τις εκλογές! Γειά μας, με τη νίκη!”
      Ποια νίκη;
      Αμερόληπτοι δημοσιογράφοι, αμερόληπτα και ανεξάρτητα ΜΜΕ από την 107η θέση…
      Στο τραπέζι υπάρχει και αυγοτάραχο Μεσολογγίου 160 ευρώ το κιλό.

    3. Η χωρα?? Δεν σώνεται η χωραααα!!!!…..ο βασιλιάς του έφταιξε βέβαια….όλοι οι χωριάτες με την κουταλα

    4. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά το έγκλημα των Τεμπών, με την Κομισιόν να ζητά από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να επιστρέψει τα ευρωπαϊκά κονδύλια για τα έργα που είχε συγχρηματοδοτήσει προκειμένου να αναπτυχθεί η ασφάλεια των σιδηροδρόμων.
      «Δεδομένου ότι οι συγχρηματοδοτούμενες από την ΕΕ επενδύσεις δεν είχαν τεθεί σε λειτουργία όπως προβλέπεται στους κανονισμούς για την πολιτική συνοχής, οι υπηρεσίες της Επιτροπής κίνησαν διαδικασίες δημοσιονομικής διόρθωσης για την ανάκτηση της συγχρηματοδότησης της ΕΕ για τις εν λόγω επενδύσεις. Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη», σημειώνει η Επίτροπος, που σε άλλο σημείο της απάντησης της αποκαλύπτει ότι η Κομισιόν είχε ήδη κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων από το 2019.

    5. Προτείνω να ψηφίσουμε μικρά κόμματα να κάψουμε όλοι την ψήφο μας και να βγει πρώτο κόμμα η ΝΔ.
      Ο Πλακιωτάκης έχει και δύο ανηψιές και ένα ξάδερφο ακόμα που δεν πρόλαβε να διορίσει.
      Έτσι τη δεύτερη τετραετία θα τους διορίσει.
      Με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε να βρούνε δουλειά νέα γαλάζια παιδιά και να μειώσουμε την ανεργία.
      Το χρέος το αύξησε η ΝΔ 50 δις σε τέσσερα χρόνια να τους δώσουμε και δεύτερη ευκαιρία να το πάνε 600 δις και μετά να το σκεφτούμε.
      Εξάλλου εμείς θα έχουμε ψηφίσει ένα πατριωτικό κόμμα που θα μας συντροφεύει όταν πεινάσουν.
      Εμπρός παιδιά όλοι μαζί να αποδείξουμε σε όλο τον πλανήτη πόσο καθυστερημένοι είμαστε.

      1. Ωραιος!!!!!! “””……. πόσο καθυστερημένοι είμαστε.”””

      2. Σωστό το λογοπαίγνιο σου Γιάννη.
        Τα αποτελέσματα των εκλογών θα είναι το μεγαλύτερο τεστ iq του πλανήτη.
        Μικρά κόμματα ίσον έμμεση βοήθεια στο Μιζοτάκη να είναι και πάλι πρώτος.

        1. Ναι πράγματι καλα τα λέτε θεωρητικά ισως ετσι να ήταν, αν δεν συνεργαζόντουσαν μετά τις εκλογές όλα τα μέγαλα κόμματα και τα περνάνε φίνα. Ο καθένας θα κάνει ότι του ορίζει η συνείδηση του δε πα να βρίζετε όσο θέλετε. Όλοι τους παρε α κάνουνε μέσα κ εξω από κει αλλα εσεις δεν είδατε δεν ακούσατε δεν μιλάτε για αυτα. Μηπως δεν θέλετε να αλλάξει κάτι τελικά; Ενδιαφέρον θα είχε αν ήταν υποχρεωτική κ ονομαστική η ψήφος. Θα φαίνονταν πολλά και μετά χαμός. –

      3. Για πες τι ψηφισες – ζες δε όλη σου τη ζωή; Ψηφισες ναι ή οχι που έγινε ναι; Εγώ μόνο μικρά κα κομματα παντως κι ας μην κατάφεραν να μπουν αυτό θα κάνω μέχρι να ξεβρωμίσει ο τόπος από τους διεφθαρμένους που είναι μέσα κ δηθεν χρησιμοποιούν την εξουσία υπέρ της Ελλάδας και οχι υπέρ των ξένων χωρών. Και επιτέλους, υπάρχουν κι αλλα πράγματα σε αυτή τη ζωή εκτος από την πολιτική. Οπως η συνείδηση που ειναι πράγμα ιερό γιαυτο πριν χειραγωγήσετε τον κόσμο κάντε κ λίγη αυτοκριτική. Κ απά επαλαμβάνω μακάρι να ήταν η ψήφος υποχρεωτική ή και ονομαστική αλλα δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα. Θα άδειαζε η χώρα.

    6. Αυτος δεν ειναι ο καμπίνες των Ελλήνων εφοπλιστων;;😆😅🤣
      Κατά Πανου Λασκαρίδου λεγόμενα ΕΕΕ.
      ΡΕ τον καμπίνες..the most important 😆😄🤣😂

    7. Υπηρχε ενας Πολακης υπευθυνος τομεα διαφανειας, εβγαζε στη σεντρα τα λαμογια της νουδουλας και τα ισοπέδωνε.
      Τον εκαψαν και εβαλαν τον Ραγκουση , που κοιμαται ορθιος

      1. Ο Πολάκης θα τους πάει τρέχοντας τους κλεφτονουδούλους έτσι και κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ.
        Το έχει ήδη δηλώσει.

    8. Παμπάλαιο αλλά αληθινό αυτό που θα πω, οι φελλοί με το Μητσοτάκη επιπλέουν.

    9. Οι άριστοι με τους σταθμάρχες τους το έχουν τερματίσει.

    10. Αν γίνει έλεγχος το πόσα στρουμφάκια μπήκανε στην αστυνομία χωρίς πτυχίο ούτε καν λυκείου και φυσικά με πλαστους βαθμούς θα πάθουν όλοι πλάκα.Ρε ηλίθιοι 300 μαλάκες το να βάλει κάποιος άλλους βαθμούς σε έγγραφο για μονιμοποίηση σε δημόσια κρατική εργασία κτλ είναι πλαστογραφία και πρέπει άμεσα να φυλακιστει.Εδω στην πόλη μας μπάτσος ηλίθιος που έκανε κάτι τέτοιο τον έδιωξαν και αντί να μπει στην φυλακή πήρε και αποζημίωση.Αι στα τσακίδια άχρηστοι της Βουλής.

    11. Ο Πατούλης τα κατάφερε ως άριστος:
      Xρεοκόπησε την Περιφέρεια Αττικής!
      Οπως κατήγγειλε σε ανακοίνωσή της η «Δύναμη Ζωής», με επικεφαλής την Ρένα Δούρουτο Ταμειακό Έλλειμμα ανέρχεται στο τεράστιο ποσό των 162 εκατ. ευρώ ενώ τα αντικειμενικά και αδιαμφισβήτητα στοιχεία των ίδιων των υπηρεσιών καταδεικνύουν ότι η Περιφέρεια Αττικής οδηγείται στη χρεοκοπία:
      «Προκύπτει δε αυτό, καθώς το μεν Ανεκτέλεστο Υπόλοιπο των υπό εκτέλεση έργων ανέρχεται σε 262 εκατ. ευρώ, τα δε Ταμειακά Διαθέσιμα είναι μόλις 100 εκατ. ευρώ», σημειώνεται στην ανακοίνωση ενώ επισημαίνεται ότι μέχρι το 2019 η Περιφέρεια Αττικής είχε ταμειακό πλεόνασμα.

      1. @Βασίλης Ξέχασες και την τακιμιά του με τον παιδοβιαστή της μικρής στον Κολωνό. Τι έγινε ωέο………….εκεί;

        1. Άστα εκεί είναι βόθρος η κατάσταση.
          Είχε ακουστεί Βρυώνης στελέχη της ΝΔ αλλά μούγκα η δικαιοσύνη.
          Φοβούνται με αυτή την κυβέρνηση ακόμα και οι λίγοι έντιμοι δικαστές.

    12. Αυτή είναι η “μεγάλη αγαπη” του κυριακου: χωρίς έλεγχο πτυχίων και δικαιολογητικων, διορίζει αβέρτα! Ειδικά σε “ένστολους χωρους”.

    13. Συζητάμε για το αν θα είναι πρωθυπουργός ένας πολιτικός με σαφή πολιτικά χαρίσματα ή μία αδίστακτη, συμπλεγματική και αδέξια μαριονέτα των ΜΜΕ.
      Αυτή είναι η συλλογική μας κατάντια.
      Θέλει κουράγιο να ζεις σε αυτή τη χώρα, αν την αγαπάς.

      1. Γι αυτο ψηφιζουμε Αλεξη που ειναι ταλεντο

        1. Για ένα κωλοτραίνο θα χάσουμε την κουτάλα άστα να πάνε.
          Καλά τους είχαμε αποβλακώσει τους χαζοέλληνες με τα πετσωμένα.

    14. Πιστεύω τώρα που ο Μητσοτάκης ξανά μοίρασε χρήματα στα ΜΜΕ λίγο πριν από τις εκλογές, είναι μια καλή ευκαιρία να συζητήσουμε για τον Παππά που πήγε να ελέγξει την ενημέρωση.

    15. Η συμμορία της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ μοίρασε στις 21 Απριλίου, δηλ.μία μέρα πριν την προκήρυξη των εκλογών, 9.000.000€ στα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας
      Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ: “οικονομική ενίσχυση λόγω Ουκρανίας”…
      Η ΑΛΗΘΕΙΑ: φρέσκο κρατικό χρήμα για γκάλοπ με 10% διαφορά.

      1. Δηλ 9 εκατ. Κοστίζουν οι αποστολές δημοσιογράφων στην Ουκρανία;

    16. Σε όσους λένε ότι ο Σαμαράς δεν θα πήγαινε σε 3ο μνημόνιο αν εκλέγονταν στις εκλογές το 2015.
      Που θα έβρισκε η ΝΔ του Σαμαρά 22δις€ όταν παρέδωσε άδεια ταμεία με διαθέσιμα για 40 ημέρες;
      Ο Μητσοτάκης το 2014 το είπε όχι εγώ.

    17. Εχουν έρθει από το πρωί, έχουν αλλάξει την κλειδαριά του ανθρώπου, στην ουσιά τον έχουν πετάξει στο δρομο! 81 ετών άνθρωπος, ακρωτηριασμένος με 75% αναπηρία στα Φλογητά Χαλκιδικής το σπίτι του κατασχέθηκε από funds που αμέσως πούλησαν σε Σκοπιανό.
      Υπάρχουν χαρκατηρισμοι γι αυτους;
      Ήρθαν 15 αστυνομικοί όταν κοιμόταν!

      1. Οταν ψηφίζουμε νδ πασοκ και συριζα αυτα παθαίνουμε,ο συριζα υπεγραψε για τους πληστηριασμους η νδ τα υλοποιεί.
        Ξέρεις πόσα βόδια εδώ ψήφισαν νδ το 19 για να φύγει ο συριζα ;
        Ξέρεις ότι τα ιδια βόδια θα ψηφίσουν συριζα για να φύγει τωρα η νδ;

    18. Πορτοσάλτε Ver1.0: “Κάποιοι με ταυτίζουν με την κυβέρνηση, δεν είμαι τις κυβέρνησης ούτε θέλω να είμαι!”
      Πορτοσάλτε Ver2.0: “Θα το ήθελα να βγει ο #Μητσοτακης προσωπικά θα το ήθελα, δεν κρύβομαι..”ΜΜΕ από την 107 θέση ..”υπερήφανα” πάνω από το..Τσιμπουτί.

    19. ΤΡΑΒΑΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ!Καραμανλής: “Από τη μία πλευρά η υπευθυνότητα, ο δρόμος της σταθερότητας”
      Ποιος τα λέει αυτα;; Ο υπουργός τραγωδίας που μας έλεγε μια βδομάδα πριν δολοφονηθούν δεκάδες άνθρωποι στα Τέμπη για την ανύπαρκτη ασφάλεια..
      Δεν έχει πάτο το βαρέλι!

    20. Ο Μητσοτάκης και η “τσιΜενδωνη κατέστρεψαν την Ακροπολη!
      Με την πρώτη νεροποντή πλημμύρισε!
      Το παγκόσμιο μνημείο μπορεί να άντεξε στους αιώνες αλλά όχι στην κυβέρνηση Μητσοτακη…

    21. Λίγες ημέρες πριν εγκαταλείψει το Υπουργείο Υγείας η Μ. Γκάγκα προχωρά στον διορισμό 126 συντονιστών διευθυντών σε όλα τα νοσοκομεία του ΕΣΥ.
      Για τη ΝΔ το κράτος είναι λάφυρα.

    22. την ίδια στιγμή τα καθάρματα της συμμορίαςΝΔ και τα κοράκια τους, πέταξαν στο δρόμο άνθρωπο 81 ετών, ανάπηρο, του πήραν το σπίτι για χρέη όπου έμενε, στη Χαλκιδική με παιδιά και εγγόνια !! το σπίτι μάλιστα αγόρασε στον πλειστηριασμό γυφτοσκοπιανός !!! τι ψηφίσατε ρε ; (!)

    23. Ποια πανεπιστήμιακη σχολή και τι πτυχίο κατέθεσε ώστε από ΔΕ να γίνει ΠΕ;
      Τα δεδουλευμενα 3 ετών θα επιστραφούν;

    24. Εδώ που τα λέμε και ΔΕ να είναι, κάπου βολεύεται στο δημόσιο. Πόσο μάλλον με υπουργικό μέσον. Δεν είναι και του δημοτικού το κορίτσι

    25. Αυτοί τρώνε με χρυσά κουταλιά και εσείς φάτε σκ@τα.
      Ψηφίστε και μικρά κόμματα στις εκλογές να ξαναβγεί η ΝΔ να φάνε περισσότερα.
      Ο ποιο ηλίθιος λαός του πλανήτη.
      Λες και αν ψηφίσετε μικρά κόμματα κάτι θα γίνει.
      Αυτό θέλει και ο Κούλης να διασπαστούν οι ψήφοι για να έχει πιθανότητες να είναι ξανά πρώτο κόμμα η ΝΔ.
      Και έτσι να γίνεται νεροκουβαλητές του Κούλη άθελά σας.
      Λίγο μυαλό δεν έχετε ρε;;
      Τόσο στόκοι;

    26. Μπορεί η ξαδέρφη του να μην έχει πτυχία αλλά είναι ξαδέρφη υπουργού της ΝΔ και έχει και πτυχίο της ΔΑΠ ΝΔΦΚ.
      Άντε ρε σας βαρέθηκα γαμ@ τη ΝΔ σας.

      1. Αφου θα τους ψηφισεις μαρη σαυρα για ενα ξεροκομματο

        1. Περιμένω πως και πως το βράδυ των εκλογών να δω τον Κούλη και τη συμμορία του να φεύγουν με σκυμμένα κεφάλια.
          Ούτε για αστείο δεν δέχομαι πως θα τους ψηφίσω κιόλας.

    27. …τα πανεπιστήμια βγάζουν ειδικότητες και όχι προσωπικότητες…αυτό για το αγράμματη, ξύπνα λαέ!!!

    28. Ετσι εννοούν το Κράτος δικαίου δυστυχώς. Ενώ ο γιος μου και η νύφη μου με διδακτορικά ας ψάχνουν τις 3μηνες ή 6μηνες συμβάσεις όποτε και αν υπάρχουν στην Αρχαιολογία

    29. Καλές δουλειές με καλά λεφτά είχε πει ο Μητσοτάκης προεκλογική το 2019.
      Τώρα καταλάβαμε ποιους εννοούσε.

    30. Με την επόμενη κυβέρνηση ξυλωστε την και στο γέρο διάλο.

    31. Χιλιάδες παιδιά μορφωμένα φεύγουν στο εξωτερικό και εδώ βολεύονται οι συγγενείς τους χωρίς καν πτυχία.
      Ο σταθμάρχης στα Τέμπη με ρουσφέτι και πάει λέγοντας.
      Οπότε ψηφίζοντας μικρά κόμματα καίτε την ψήφο σας και η ΝΔ θα είναι πάλι πρώτο κόμμα.
      Μην έχετε καμιά αμφιβολία οι νεοδημοκράτες θα πάνε να ψηφίσουν ΝΔ σαν τα πρόβατα για το ρουσφέτι οπότε πάλι εμείς θα την πατήσουμε.

      1. Δηλ τι προτείνεις βρε φωστήρα; Το θέμα είναι να καταφέρει να μπει στη Βουλή ένα πατριωτικό κόμμα. Να υπάρχει αντίλογος. Αντίδραση

        1. Ωραία
          Και αφού ξαναβγεί η ΝΔ κυβέρνηση και το πλιάτσικο πάει σύννεφο ενέργεια, καύσιμα, είδη πρώτης ανάγκης εσύ θα έχεις το πατριωτικό κόμμα στη βουλή να σε νανουρίζει αλλά η πείνα η ανέχεια και η αβεβαιότητα θα συνεχίζεται και την ίδια στιγμή οι Μητσοτάκηδες θα μασουλάνε το δημόσιο χρήμα αλλά αφού θα χορταίνεις εσύ με το πατριωτικό κόμμα εντάξει.
          Μια προσωπική ερώτηση
          Είσαι μάχιμος στον αγώνα επιβίωσης, βολεμένος η σε ταΐζουν άλλοι;
          Γιατί γνωρίζω πολλούς μάγκες εκ του ασφαλούς.
          Αν κατσικωθούνε οι άλλοι αλλά τέσσερα χρόνια τι να την κάνω εγώ την αντίδραση και τον αντίλογο;
          Με αντίλογο και αντίδραση δεν χόρτασε κανείς ούτε και του λύνονται τα προβλήματα.

    32. Αυτό δεν είναι τίποτε μπροστά σε αυτό που θα σας γράψω . Ο Κεφαλογιάννης στο χωριό Σκορδίλο του Ρεθύμνου έδωσε σύνταξη τυφλών σε όλο το χωριό . Ψάξτε το μήπως πάρουμε και βραβείο Γκίνες και δοξαστούμε ακόμη περισσότερο .

      1. Και σε άλλα μέρη έχουν γίνει τέτοια και από το ίδιο κόμμα φυσικά.
        Για αυτό τρέχουν οι νουδουλαίοι να τους ψηφίσουν βρέξει χιονίσει.
        Οι νουδούλοι είναι εμείς να τρώμε και ας καταστραφεί η Ελλάδα.

        1. Μα επιτέλους, τί να τα κάνει τα πτυχία; Το να είναι κανείς ξάδερφος του κυρίου Βλακιωτάκη, είναι από μόνο του πτυχίο.
          Ακούστε με και ‘μενα, έχω βγάλει κι ένα ΙΕΚ!

    33. οι κωλόγεροι και οι κωλόγριες του αρείου πάγου-υπάλληλοι της χούντας δεν τόλμησαν να κόψουν όμως την εγκληματική οργάνωση “Νέα Δημοκρατία” από τις εκλογές

    Comments are closed.