ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΛΕΚΑΡΤΑ ΣΤΗ ΓΑΔΑ – ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΕΡΟΜΕΝΗΣ “ΑΡΧΗΓΙΚΗΣ” ΟΜΑΔΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    astynomia-dikastiria

    Στο άκουσμα της απόφασης του ανακριτή για την προφυλάκιση του, ο 31χρονος οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, με το προσωνύμιο «Κοκός», έπαθε κρίση πανικού και προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί με μια τηλεκάρτα που είχε στην κατοχή του.

    Σύμφωνα με όσα ανέφεραν, αυτόπτες μάρτυρες που ήταν παρόντες στο σκηνικό, ο 31χρονος επιχείρησε να χαρακώσει τις φλέβες του με την τηλεκάρτα, όντας σε κρίση πανικού. Επενέβησαν οι δυνάμεις της αστυνομίας και τον σταμάτησαν ενώ κλήθηκε το ΕΚΑΒ.

    Μετά την απόπειρα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σωτηρία, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ όπως γνωστοποιήθηκε δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η υγεία του.

    ητφγη

    Το άτομο που βλέπετε στην φωτό, είναι ο Κωνσταντίνος Κοντομούς ηλικίας 31 ετών. Πρόκειται για πρόσωπο που έχει σοβαρό ποινικό παρελθόν, καθώς έχει καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη για ρατσιστική επίθεση σε κουρείο λ@θρομετανάστη, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, καθώς για άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Ρατσιστικό έγκλημα; Νόμος των ΣαμαροΒενιζέλων κατόπιν απαιτήσεως των Εβραίων.
      Καλά έκανε στους Μπαγκλεντέζους. Έχουν γεμίσει την Αθήνα και Θεσσαλονίκη με κουρεία.
      Εδώ εκτέλεσε πατριωτικό καθήκον.

    2. Μετά τις εκλογές θα ξεχαστούν όλα, θα τα βρει ο κουλόπουστας με τον χοντρόπουστα και θα ζήσουν οι πούστηδες καλά κι εμείς χειρότερα, άντε γειά.

    3. Τσο και λο στον πούστη, να φτύσει το γάλα της μάνας του ο αλήτης, να ψοφήσει βασανισμένος όπως το παλικάρι ο Λυγγερίδης.

    4. να μην τους παρουν τα κορδονια ουτε τον σπαγγο στα σορτσακια ουτε τους ζωστηρες

    Leave a Response