ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ… ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ!

Κοινοποίηση:
alban exo

Στο μήνυμα ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του αναφέρει τα εξής: Στις επερχόμενες εκλογές θα είμαι υποψήφιος βουλευτής στην

Α` Αθηνών. Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι ο πρώτος Έλληνας πολίτης με μεταναστευτική καταγωγή που είναι υποψήφιος. Ελάτε μαζί μου να παλέψουμε για την Ένταξη, την Ενότητα, την Συνύπαρξη. Όλοι μαζί να αντισταθούμε στα ακραία νέο-ρατσιστικά και ξενοφοβικά στοιχεία δίνοντας μαθήματα δημοκρατίας, προοδευτικότητας, ισότητας και ισονομίας.”

52253286_616859408772062_3761939220088750080_n

Πρόκειται για τον Fatos Malaj ο οποίος θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Ά Αθηνών με το Κίνημα Αλλαγής και οποίος έχει ήδη ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία.

52082370_10206090551220290_331879317032140800_n

Όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του, μεταξύ άλλων, έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο των Τιράνων.

51979933_10206083249917762_1221770307103096832_n

Ο ίδιος μιλάει συχνά για ειρηνική συνύπαρξη των λαών και την μεταξύ τους αρμονία αλλά δεν κάνει καμία αναφορά στην δολοφονία του ήρωα Κατσίφα και τα όσα περνάνε οι Βορειοηπειρώτες από την αλβανική κυβέρνηση…!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Ο Παστοκος Σκανδαλιδης χαμογελαει η νυφιτσα απο πισω σαν την παλαιοπουτανα την πασοκα,ουστ προδοτες πουστοφαρα παστοκια.

  2. Κιναλ η ξεφτίλα της Ελλάδος με τα πασοκολαμόγια !
    Να μην πάρει 1%

  3. ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΜΜΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ YΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ;

    MA ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΝΑΠΟΥ ΤΗΝ Κ….ΡΓΙΟΛΑ ΤΗΝ GENNHMATA TOY ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚ.

  4. ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΑΨΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ???ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥΝΙΑΟΥ ΡΕ!!!!

  5. Πώς του ξέφυγε η ομοφοβία και δεν την ανέφερε; Δεν έχει κριθεί αντισυνταγματική η συμετοχή τους στις εκλογές;

  6. Γιατι τα παραπονα και η στενοχωρια εδω εχουμε και Βολευτας Οτομαν και μολις ορκισαμε
    και μουσουλμανο αστυνομικο σε λιγο και Μαρτυρες του Ιεχωβα και Βουδδιστες και χει απ΄ολα
    ο μπαξες.

  7. Ηλιθιο, σας πείραζε η Χρυσή αυγή που σκουπιζε τους πάγκους των λαθρό, για καλό μας, φάτε τώρα αυτά που κάνατε, πρώτοι οι νΔουλες, που έκαναν τα πάντα για να διαλύσουν την χρυσή αυγή τώρα θα συνπρατετε, με τους απατριδες, τα παιδιά σας τα σκεφτήκατε,!!!! Μεγάλοι Δημοκράτες
    Τελειώνουμε χάρις σαυτους που βγάλατε Πασοκονεοδουλεςσυριζοί…..
    Θα μας ξεσχισουν…..

  8. Αντε και πρωθυπουργος,γιατι τετοιοι μας αξιζουν .

  9. Σε λίγο θα δούμε και πρωθυπουργό Αλβανό Πακιστανό Νιγηριανό και ότι θέλεις…. Η Ελλάδα τέλειωσε γιατί είμαστε λαός αρχιμαλακισμένος και αποβλακωμένος.

  10. ΠΑΣΟΚ, τι άλλο; Το πιο ελεεινό ανθελληνικό και ελληνοφοβικό κόμμα… ανέκαθεν… Όλα αυτά τα αλμπάνια χρησιμοποιούν τα δήθεν δημοκρατικά και αντιρατσιστικά αντιφασιστικά ελληνικά αποκόμματα για να κατορθώσουν να περάσουν την υπερεθνικιστική τους δράση μέσα στην Ελλάδα. Αυτός θα υπερασπιστεί ποτέ τα ελληνικά δίκαια; Μόνο τα συμφέροντα της Αλβανίας και την εκπλήρωση του οράματος τους περί Μεγάλης Αλβανίας… Και θα βγει με τα μπούνια αφού ειδικά στην Α Αθηνών έλληνες δεν υπάρχουν πια, μόνο λαθρέποικοι.. Καλά να πάθουμε γιατί είμαστε ο πιο ηλίθιος λαός στο Σύμπαν..

  11. ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ , ΜΑΖΕΥΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΟΓΕΣ . ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ . ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ , ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ . ΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ .

  12. …καινουργιος τυραννος απο τα τιρανα ? [Βατος-φατος=ο κωλος με δυο ”τ” αυτος που τσιβδιζει. Ο Μαλαης =ως Μαλα πολλα ….πολλα κακα=μαλα] ρε τι γινεται….καινουργιος πασας.Απο τους τριακοσιους καποια εποχη οι εβδομηντα περιπου ΑΛΒΑΝΟΙ ΗΤΑΝ…..

  13. Θα τον φατε καλα τον φατο!Τωρα που θα τον ψηφισουν ολοοι οι αλβανοι την βαψατε!Βεβαια οχι ολοι,Μονο οι πατριωτες θα την πληρωσουν.oI ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΚΑ.Αυτος θα γεμισει με φουντα ολη την αθηνα.Τηγανοκεφαλος οικοδομος.ΣΩΘΗΚΑΤΕ ΑΘΗΝΑΙΟΙ!ΘΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΑΛΒΑΝΟΥς ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑς ΓΛΕΝΤΑΝΕ.δΕ ΘΕΛΕΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!ΦΑΤΕ ΦΑΤΟ ΤΩΡΑ!

Comments are closed.