ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ – ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ! 2.570 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 51 ΝΕΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ

    Κοινοποίηση:
    covid

    Σήμερα ανακοινώθηκαν 2570  κρούσματα.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:
    Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 11 Μαρτίου 2021 (ώρα 15:00).

    Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.570, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

    Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 214.661 (ημερήσια μεταβολή +1.2%), εκ των οποίων 51.6% άνδρες.

    Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 65 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.843 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Απλά κύριε Χίο τώρα είναι ευκαιρία να μπείτε Βουλή σας ξέρουν από άκρη σε άκρη της Ελλάδας και θα σας υποστηρίξουν πολιτικά πλήθος κόσμου όμορφα και ωραία ούτε φωνές ούτε τίποτα σε οποιαδήποτε πολιτική παράταξη ο κόσμος θα σας ακολουθήσει δούρειος ίππος στο σύστημα

    2. Αυτοί με τα ημερήσια νούμερα έχουν βγάλει δύο φορές τον πληθισμο της Ελλάδας τροπον τινά από τότε που άρχισε ούτε ψέματα δεν μπορούν να πουν….μια απλή γρίπη είναι σαν αυτή τον Χείρων και τον πουλερικών που απλά ακόμα και στην αφρικανική ήπειρο ανακάλυψαν ότι η χοιρινή βοηθάει ψέκασαν ακόμα και τα ρούχα τους και είχαν κάνει αποχρωματισμόυς μεν είχαν αρκετά θύματα άλλα όχι τόσο τραγικά σε ευρωπαϊκή χώρα ζούμε ο καθ’ ένας ξέρει να προφυλαχτει μόνος του…..

    3. ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ 25ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ SMS .
      ΕΠΕΣΕ Η ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ

    4. ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    5. ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟΥΛΟ .
      ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΥΣΤΟΚΡΑΤΙΑ .

    6. το ειχα πει σε φιλους οτι το τριτο κυμα θα μας το σερβιριζαν τον μαρτιο προφητης δεν ειμαι αλλα καταλαβαινω το βρωμικο παιχνιδι που παιζουν αυτοι οι κυβερνωντες μισουν καθε τι ελληνικο με τις παραδοσεις μας και τα εθιμα μας θα υπαρξει και τεταρτο κυμα απο αυτους μετα το καλοκαιρι για να παμε οκτωβριο με μια αναπαυλα για το φιασκο του πολυτεχνειου και φυσικα τα χριστουγεννα παλι μεσα κοκ εχουν δειξει το συστημα τους ευχομαι να βρουν μπροστα τους και αλλες ν σμυρνες η να σηκωθουν να φυγουν αμεσα πριν να ειναι αργα για δαυτους

    7. XΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΧΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΗΨΕ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΡΝΟΧΗΣΤΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΟΚΟΥΛΗ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΑΠΟ 2019 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ…………ΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΗΚΕΣ ΝΑ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΦΥΛΑΚΗΣΜΕΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ……….

    8. Κουρασατε και σεις οι κυβερνητικοί και σεις οι Μακελελε με τον κορόνα!!!!

    9. kαλά μας κάνουν. μας αρέσει το πήδημα και το ζητάμε

    10. Οκ αν λέω αν ανοίξουν όλα τα μαγαζιά μα όλα βγούμε πάλι έξω όπως ημασταν, τι θα μας κάνουν; θα δίνουν κλείσεις; ε οκ εμείς ξανά έξω τα μαγαζιά όλα ανοιχτά κανονικά, αντί να μας τρελάνουν να τους τρελανουμε και ας παίζουν με τα νούμερα. Ας πει κάποιος τι θα μας κάνουν, θα μας λένε αναρχικοί φασίστες τι;

    11. Βασικά δεν ασχολείται κανείς πλέον με το κορονοιο, μόνοι τους τα λένε μόνοι τους τα ακούνε. Δεν πάει άλλο και κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν. Κάθε μέρα και ποιο βίαιη από την προηγούμενη με κόσμο οργισμένο που θέλει να σπάσει τις αλυσίδες του. Ο κόσμος έχει ξεπεράσει τα όποια όρια του.

    12. ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ!!!!
      ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΑΔΗ, ΚΟΛΑΣΗ, ΤΑΡΤΑΡΑ!!!!!!

    13. Ωραία , αλλά πότε θα ανοίξουν τα πάντα; Θα μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα. ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩ. ΠΕΙΝΑΩ ΓΑΜ.. ΤΗΝ Π..ΥΤΑΝΑ ΜΟΥ. Γ..ΑΜΩ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ-ΚΟΥΛΑ ΜΟΥ. Γ..ΜΩ.

    14. Ποιο Πάσχα ρε και ποιο καλοκαίρι? Αυτοί έτσι όπως το πάνε θα μας έχουν κλεισμένους μέσα μέχρι τα Χριστούγεννα!

      1. ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΕΣ……ΒΑΛΕ 4 ΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑΣΕ ΜΕΣΑ…..ΜΕ ΤΕΤΤΟΙΟ ΦΟΒΙΚΟ ΛΑΟ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΟΣΟ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΑΙ………….

    15. Αν αυξήσουν τα κορόιδο τεστ τα “κρούσματα” θα φθάσουν το εκατομμύριο.

      Παμε…Κούλη αλήτη.

    16. Ούτε το Πάσχα θα γιορταστεί και φέτος λόγω … (κοροδοϊού) και απ οτι φαίνεται μόνο το ραμαζάνι θα γιορτάζετε πλέον , αυτή είναι η παγκοσμοιοποίηση κύριοι με το πρόσχημα του ψευδο_ιού θα διαλλήσουν τα πάντα κράτος θρησκεία εργασία οικονομία κλπ και τα χειρώτερα έπονται

    17. έπεσε άγριο μαγείρεμα, γιαυτό άργησαν να τα ανακοινώσουν σήμερα ! για φυλακή είναι οι μπλε ζαίοι

    Comments are closed.