ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ: “ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ” – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΑΠΟ ΑΡΟΥΡΑΙΟ;

    Κοινοποίηση:
    μπιφτεκια σκουλικια

    Τα μπιφτέκια σκουληκιών θα μπορούσαν να είναι το κλειδί για τον τερματισμό της παγκόσμιας πείνας, λένε οι επιστήμονες.

    Οι ερευνητές λένε ότι αυτά τα έντομα μειώνουν τη χοληστερόλη και τη φλεγμονή και βελτιώνουν τους καρδιακούς ρυθμούς.
    Ο πόλεμος της πείνας πλησιάζει: Αυτές είναι οι τροφές που κινδυνεύουν με εξαφάνιση
    Επιστήμονες στη Νότια Κορέα μαγείρεψαν αλευρώδη, ή προνύμφες σκαθαριών, με ζάχαρη για να δημιουργήσουν “κρέας”, ισχυριζόμενοι ότι η γεύση του είναι αυθεντική. Τα ζώα αυτά θα μπορούσαν να αποτελέσουν το κλειδί για τον τερματισμό της παγκόσμιας πείνας, η οποία θα μπορούσε να σκοτώσει 49 εκατομμύρια ανθρώπους, σύμφωνα με τις προειδοποιήσεις των ΜΚΟ. Και οι πιστοί των μπιφτεκιών μπορούν να τα αλέσουν και να τα καρυκεύσουν για να μοιάζουν το ίδιο.
    Ο Δρ Hee Cho, επικεφαλής του προγράμματος στο Πανεπιστήμιο Wonkwang, σε δελτίο τύπου, δήλωσε: “Η κατανάλωση εντόμων έχει γίνει ενδιαφέρουσα λόγω του αυξανόμενου κόστους των ζωικών πρωτεϊνών, καθώς και των σχετικών περιβαλλοντικών προβλημάτων”.

    “Τα έντομα είναι μια θρεπτική και υγιεινή πηγή τροφής με υψηλές ποσότητες λιπαρών οξέων, βιταμινών, ανόργανων συστατικών, φυτικών ινών και υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης, η οποία είναι σαν το κρέας. Οι αλευρώδεις περιέχουν ευεργετικά απαραίτητα αμινοξέα και είναι πλούσιοι σε ακόρεστα λιπαρά οξέα”, εξήγησε ο Cho.

    Επιπλέον, σύμφωνα με τους ερευνητές, έχει επίσης αποδειχθεί ότι μειώνουν τη χοληστερόλη και τη φλεγμονή, ενώ βελτιώνουν τους καρδιακούς ρυθμούς.

    Η αντικατάσταση του κρέατος είναι απαραίτητη για την κλιματική αλλαγή
    Με τον παγκόσμιο πληθυσμό να αναμένεται να φτάσει τα 9,7 δισεκατομμύρια μέχρι το 2050, οι εναλλακτικές λύσεις αντί του κρέατος είναι ιδιαίτερα περιζήτητες λόγω των επιπτώσεών τους στο περιβάλλον. Η κλιματική αλλαγή παίζει σημαντικό ρόλο και χρειάζονται υποκατάστατα του βοείου κρέατος.

    Αυτά που τρώτε να τα ξεχάσετε: Το μέλλον είναι μια μπριζόλα από βλαστοκύτταρα και κίτρινα σκουλήκια

    Ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών (FAO) εκτιμά ότι οι 1,5 δισεκατομμύριο αγελάδες στον κόσμο που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τροφίμων για ανθρώπινη κατανάλωση απελευθερώνουν 100 εκατομμύρια τόνους μεθανίου (που ισοδυναμούν με 2,5 δισεκατομμύρια τόνους CO2) κάθε χρόνο. Ως εκ τούτου, ο υπουργός Καταναλωτικών Υποθέσεων της Ισπανίας Alberto Garzón ζητά λιγότερη κατανάλωση κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων.

    “Ο αλευρώδης είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα βρώσιμα έντομα στον κόσμο. Ωστόσο, τα βρώσιμα έντομα δεν είναι καθολικά αποδεκτά στις διατροφικές μας κουλτούρες λόγω της απωθητικής τους εμφάνισης και των μοναδικών γευστικών χαρακτηριστικών τους”, πρόσθεσε ο Δρ Cho, η λύση του οποίου είναι να αλέσει τα σκουλήκια για να τα προσθέσει στα προϊόντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ορισμένες χώρες τα έντομα θεωρούνται πραγματικές λιχουδιές.

    Μελέτη του πλήρους κύκλου ζωής των σκουληκιών

    Μέσω της έρευνάς τους, η ομάδα επιστημόνων μελέτησε τους αλευρώδεις σε όλο τον κύκλο ζωής τους, παρατηρώντας πώς οι ενώσεις που υπάρχουν διαφέρουν σε κάθε στάδιο. Βρήκαν “πτητικούς υδρογονάνθρακες” που εξατμίζονταν και προκαλούσαν έντονες οσμές.

    Οι ωμές προνύμφες μύριζαν υγρό χώμα, γαρίδες και γλυκό καλαμπόκι, αλλά άλλαζαν ανάλογα με τη μέθοδο μαγειρέματος. Οι αλευρώδεις στον ατμό απέπνεαν αρώματα γλυκού καλαμποκιού, ενώ οι ψητές ή τηγανητές προνύμφες ήταν πιο λιπαρές.

    Στην πραγματικότητα, τα σκουλήκια είχαν περισσότερες ομοιότητες με τα τρόφιμα από τις μυρωδιές: σχηματίστηκαν χημικές ουσίες που, σύμφωνα με τους ερευνητές, ήταν παρόμοιες με εκείνες που βρίσκονται στο κρέας ή στα θαλασσινά. Όταν αναμειγνύονται με ζάχαρη, δημιουργούν ένα παρασκεύασμα που μοιάζει με κρέας.

    “Ως αποτέλεσμα αυτής της μελέτης, 10 από τις γεύσεις της αντίδρασης βελτιστοποιήθηκαν με βάση τις προτιμήσεις των καταναλωτών”, δήλωσε ο συν-συγγραφέας και μεταπτυχιακός φοιτητής Hyeyoung Park, ο οποίος παρουσίασε τα ευρήματα στην Αμερικανική Χημική Εταιρεία στο Σικάγο (ΗΠΑ).

    Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: έχει αποδειχθεί ότι τα σκουλήκια έχουν ακόμη και ιατρικά οφέλη. Νωρίτερα φέτος, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι τα σκουλήκια μπορούν να ανιχνεύσουν ακόμη και τον καρκίνο του πνεύμονα. Τα σκουλήκια προσελκύονταν ή αποτρέπονταν από ορισμένες μυρωδιές, όπως αυτή του καρκινικού ιστού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Θα το δεχτείτε και αυτό εδώ μέσα μπαίνετε περνάτε σε ύβρεις το παριστάνεται αντιστασιακοί της ΝΤΠ και το ένα και το άλλο αλλά θα το φάτε να είστε σίγουροι για αυτό θα το φάτε όπως με τα εμβόλια που όλοι δεν τα φτιάχνατε και σχεδόν όλοι τα κάνατε.Που κανένας δεν θα ψηφίσει και την ημέρα των εκλογών τρέχουν όλες τις κάλπες.Που δεν θα δώσετε χρήματα ξανά γιατί σας κλέβουν και στο τέλος μόλις έρχεται ένας λογαριασμός τρέχετε να τον πληρώσετε γιατί φοβάστε να μην σας κάνουνε ντα- ντά.Θα θα φάτε και αυτό λοιπόν μη στεναχωριέστε και θα πείτε και ευχαριστώ διότι δεν έχετε θάρρος δεν έχετε τόλμη δεν έχετε τίποτα από ότι μας άφησαν οι πρόγονοί μας.

    2. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ… ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ (ΑΓΩΓΗ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ! ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ, ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ!

    3. Τι έρχεται με το νέο έτος
      Δήθεν ενεργειακό πρόβλημα , δεν έχουμε ρεύμα … για να κονομάνε οι εταιρίες και να κάνει οικονομία η ΔΕΗ για να τα ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ !

      Μετά δεν έχουμε φαγητό , τι έγινε το φαγητό ; που πήγε ;
      Τίποτε σκουλίκια και έντομα θα τρώτε άλλωστε συμφέρουν πιο πολύ τις κτηνοτροφικές μονάδες ούτε νερό θα σπαταλάνε ούτε τροφή.

      Μετά θα μας πουν για το νερό , και ποιος ξέρει τι άλλο θα σκαρφιστούν για να μας τα αρπάξουν οι παλιοκλέφτες.

      Δεν θα σωθείτε ότι και να ψηφίσετε μια γεύση απτά ίδια θα πάρετε εδώ χρειάζονται άλλες δράσεις

    4. Να τα φας εσύ ρε μλκ βρωμοκινέζε που θα κάνεις και κουμάντο στο στομάχι μου.

    5. και τα (σ)κ@τά ακομα θα μας πουν ότι ειναι υγιεινά αυτοί!!

    6. Τα σκουληκια λεβηθες στο κωλο του καθε Κουλη!
      Κονομα σε βαρος της υγειας των λαων με μουφοιους, ενεργειακο, νερο…..τερμα!
      Τα Εθνη ξεσηκωνονται λαμογια κυβερνισκοι της ΝΤΠ! Τι θα βαλετε να τους αντιμετωπισουν τα ειδικα ταγματα πεζοναυτων που εχετε ετοιμα? Παλι χασατε γιατι ειναι τα παιδια μας!

    7. Όταν τα φτιάξουν έτσι που θα πέσει πείνα, θα προωθήσουν και τον καννιβαλισμο οι Κύριοι στο τέλος!!!

    8. …..σε λιγο καιρο ακομη η επιστημη θα μας δειξει οτι το καλυτερο πιατο ειναι η σουπα ”’τσουρλα”’ και το καλυτερο ψητο ”’κουραδια” ‘τιγανιτα…..ακριδες σαντουιτσ και βαλε.

    9. Τα σκουλήκια τα ρώτησαν; Τί άλλο θα σκεφτούν; Τόσο ανωμαλία πίστευα ότι δεν θα προλάβαινα να την δω. Και να δείτε ότι κάποιοι θα τα φάνε.

    10. ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡ-ΤΡΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΓΟΝΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΑΝ “ΜΠΑΡΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ” ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ…ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

    11. Μάλιστα φτασαμε στο ανωτατο πεδιο τεχνολογιας επιστημης και δεν ξερω εγω και τι αλλο για να καταλήξουμε να τρώμε αυτά που δεν ετρωγαν ουτε οι πρωτόγονοι.
      Μοραβο μας τοτε αυτοι ειμαστε αυτα μας αξιζουν λοιπον

    12. Ένα παλιό έργο του Hollywood με την Τζίνα και τον Τζεφ Γκόλντμπλουμ η ΜΥΓΑ το θυμάστε;;

    13. Δεν πανε στον αγυριστο; Θελουν να περασουν σατανικα σχεδια γιαυτο λενε συνεχεια περι κλιματικης αλλαγης .Να ψανε αυτοι οι διαολοι κρεας απο εντομα

    14. Πολύ σανό ρε παιδί μου,αυτοί νομίζουν ότι απευθύνονται σε τίποτα πιπινια από την Ασία ή τίποτα Σουηδούς!
      Πολύ τάκα τάκα ρε παιδιά
      Για τόσο μ@λ@κες μας περνάνε δηλαδή;

    15. Τα πολλα λογια ειναι πτωχια .Η’ τους γα@@@ε οτι εχουν και δεν εχουν η’ αλλοιως ειμαστε τελειωμενοι

    16. Αν φάμε εμείς τα σκουλήκια, τα ζώα που τρέφονται με αυτά θα εξαφανιστούν και θα διαταραχθεί η τροφική αλυσίδα, μήπως αυτός είναι ο στόχος σας;

    17. Να τα φάνε τα μητσοπουστριάκια, αλλά ζωντανά παρακώ, να περπατάνε στο στομάχι τους.

    18. Εμάς θα μας προωθούν τις κάμπιες ενώ ο Μπιλ Γκέϊτς (πιθανόν εργοδότης του επιστήμονα) και η παρέα του θα τρώνε απο τις αγελάδες του που ο ίδιος εκμεταλλεύται μία που είναι πλέον και ο μεγαλύτερος κάτοχος καλλιεργήσιμης γης και βοσκοτόπιων.

    19. αυτά τα τα χώσουν στο στόμα του διαταραγμένου καλιγουλα του μξμου κ. όλου του βρωμοσογου που ολοι έχουν πόστα κ. μας πίνουν το αίμα οι δρακουλες-βρυκόλακες.

    20. Τι φερνετε στην ανθρωποτητα ρε σιχαματα. Βλαδιμηρε πατα το να τελειωνουμε αργεις πολυ

    Comments are closed.