ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ!!! ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΙΣΧΡΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ Η… ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΥ “ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ” Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΑΣ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ… ΧΘΕΣ [ΒΙΝΤΕΟ – “ΦΩΤΙΑ”]

    Κοινοποίηση:
    KOULS

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε …. ξανακαταργήσει την εισφορά αλληλεγγύης και πριν από δύο χρόνια. Τότε, για το 2021! Χθές, στην συνέντευξη στον Γιώργο Αυτιά για το 2023. Ένας πρωθυπουργός που δεν μπορεί να διαχειριστεί την σαρωτική ακρίβεια και καταφεύγει σε φτηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα. Διένειμε, μάλιστα, το απόσπασμα της συνέντευξης για την … κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης στα…πετσωμένα ΜΜΕ πριν από την μετάδοσή της.

    Το ίδιο είχε κάνει και πριν από δύο χρόνια όταν, πάλι μέσα από ίδιου τύπου συνέντευξη, είχε εξαγγείλει πομπωδώς την κατάργησή της για το 2021. Αλλά, χθές, ο συνεντευξιάζων δεν ήξερε ότι τα ίδια (ακριβώς!) που έλεγε σε αυτόν ο πρωθυπουργός, τα είχε πει και σε συναδέλφους του προ διετίας; Εκτός από την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται ότι έχει καταργήσει και την.. δημοσιογραφία.

    Δείτε το αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. 37% στις προτιμήσεις σας όρθια γίδια….. Είναι βέβαιο ότι θα τον ψηφίσετε πάλι και πάλι…. Δημόσιοι υπάλληλοι κυρίως….

    2. Στέφανε, βάλε πρωτοσέλιδο το συλλαλητήριο των υγειονομικών αύριο στις 2 στο μέγαρο μουσικής. Βάλτο και απέδειξε ότι διαφέρεις από τα βοθροκάναλα της λίστας πέτσα. Όλοι μαζί για την ελευθερία αδέρφια. Ούτε βήμα πίσω.

    3. Οι φωνες των νεκρων καποια στιγμη θα γινουν θηλια για τον λαιμο τους.Ο καθε κρικος της αλυσιδας θα σπαει ενας ενας και θα τους πνιγει.

    4. Μπράβο στους Έλληνες Καστοριανους που ξεβρακωσαν την Κυβέρνηση….

    5. Έπρεπε να φάει ο Άδωνις γιούχα στην Καστοριά για ν αρχίσουν τις ψεύτικες υποσχέσεις…..

    6. Ο νεκροθαφτης της πατριδος μας …. ο νεκροθαφτης του ελληνικου DNA ,,,, ο νεκροθαφτης της οικονομιας ,,, ο πιο αισχρος προδοτης ειναι αυτος που αποδεχεται την προδοσια των προκατοχων του !!! παρανο’ι’κος δικτακτορας ,,,, γονυπαιτιστης του χιτλερισμου …. ορκισμενος στην νεα ταξι πραγματων για την αλλοιωση των πληθυσμων και προσπαθει να γεμισει την χωρα με πακιστανους μουσουλμανους !!! εχθρος της ορθοδοξιας….. εχθρος της ελληνικης οικογενειας που την βυθιζει στην φτωχια….και επιδοτει τους λαθροκατσαπλιαδες !!! που ειναι οι ελληνες ??? που ειναι τα συνδικατα ???? γιατι τοση ανοχη ???

    7. διποδο ανθρωποειδές; ερπετό; σατανάς; υπηρέτης των μεγαλύτερων σαταναδων Μισανθρωπων, Φονιαδων, Εγκληματιών ανθρώπων. ΓΈΝΝΗΜΑ Κ. ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΕΧΙΔΝΑΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΟ Σ ΝΆΣΑΙ.

    8. 25.000 φέρετρα χρεωνεται ο μητσοτακης , εικοσι πεντε χιλιαδες …..

    9. Οταν τον ψηφιζατε το 19,τοτε ητανε καλα,ετσι ;
      Τωρα που σας γ… δε σας αρεσει.
      Παψτε να ψηφιζετε λαμογια κλεφτες και μαφιοζους,αμα δε θελετε να σας γ…
      Αλλιως μην κλαιγεστε,τη Μαφια ψηφισατε,φατε την.

      1. Χέσε μας ρε φίλε επιτέλους! Εδώ τά ‘χεις ζαλίσει και σε μάς, που δεν τον έχουμε ψηφίσει με τη χαιρεκακία σου! Αμάν…

    10. Ετοιμαστειτε για εκλογες.ο μιτσοτακουλας ετοιμαζεται να την κανει με “ελαφρα πηδηματακια”Εκτος απο τις δηθεν παροχες το αγαπημενο του σπορ και της οικογενειας αλλα και των βασταζων ειναι το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ. οσοι εχετε ….λεφτα γρηγορειτε….

    11. Ρε σαπροφυτο θα ”πεθανεις” και δε θα ”λιωνεις” ! Χειροτερος κι απο τους ”παπατζηδες” στην αρχαια Ομονοια εισαι ρε ”γροθε” ! Ερχεται η ωρα σου ”λαδικο” ! Ολοι αυτοι που ”λαδωσες” θα σε περιμενουν στα σκαλια..οχι τα γνωστα..αυτα της Εκκλησιας…! αλλα του Μεγαρου ! οπου θα κανεις χολιγουντιανη εμφανιση…με ”αλεξισφαιρο” και το ”σακακι” ανα χειρας !

    12. Καλα τους κανεις ΚΟΥΛΗ. Ειναι πιο μαλακες απ οτι φανταζεσαι.

    13. Ρε Κουλή από το κουλισταν, αφού πρωτα έδωσες πονο ξεσκεπαζοντας τους 10 εκατομμυρια αλήτες Έλληνες, που είναι κακομαθημένοι παμπλουτοι, που ειναι εκμεταλευτες,που δεν υπάρχει άνεργος ούτε για δείγμα, που χτισαν τα σπίτια τους με τα λεφτά του ταλαιπωρου γερμανικού λαού, εσύ πας να καταργήσεις την εισφορά αλληλεγγυης για να αυξήσουν το πλούτο τους κατά εκατομμύρια; Όχι ρε Κουλή βάλε κι άλλους φόρους και αυξήσεις, αύξησε όλα κατά 1000% για να μη νιώθουν μειονεκτικά οι φίλοι μας οι δανειστές που καταβάλλουν δεκαπλασια προσπάθεια σχέση με μας, με πενιχρους μισθούς να βγάλουν τα προς το ζειν

    14. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΟΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.
      ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ, ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΛΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΟ!
      https://www.youtube.com/watch?v=CxP4Z440h2s

    Comments are closed.