Πατριώτες, ήρθε η ώρα. Όσοι υπέσκαψαν την πατριωτική συνένωση που επιθυμεί ο Λαός στον τάκο. Με ονόματα…

Κοινοποίηση:
ellas1

Εντός των προσεχών ωρών, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο Στέφανος Χίος και η δημοσιογραφική μας ομάδα(makeleio.gr και συντακτική ομάδα της εφημερίδος, καθώς και η τεχνική ομάδα υποστήριξης αλλά και το εμπορικό τμήμα) θα παρουσιάσουν εκπομπή στην οποία θα κατονομαστούν όσοι υπέσκαψαν την προσπάθεια ένωσης των πατριωτικών δυνάμεων για να σαρωθεί η κομμουνιστική ανταρσία που διέλυσε τον τόπο.

Από εκεί και πέρα, ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες τους και εμείς βεβαίως τις δικές μας.

Ιδίως εμείς. Γιατί για τους άλλους λίγο μας νοιάζει. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς.

Με ονόματα, συμβάντα, ντοκουμέντα και αποδείξεις.

Κάποιοι κοιτάζουν μόνον το πορτοφόλι τους, γράφοντας τον κόσμο στα παλιά των υποδημάτων τους. Ένα κόσμο που όπως έχουμε αντιληφθεί επιθυμεί ένωση, μόνοιασμα και όχι διχασμό και προσωπικές φιλοδοξίες.

Για τα τσιράκια του συστήματος και των ξένων κέντρων χρηματοδότησης και οικονομικής εξάρτησης, για κανάλια μαιμούδες και για πρόσωπα -μαιμούδες, για συνθήματα απατηλά και ψευδεπίγραφα που μόνο στόχο έχουν να υφαρπάξουν και να υποκλέψουν την ψήφο του πατριωτικού λαού. Αλλά λίγες είναι οι ώρες τους.

Δε θα επιτρέψουμε να την ξαναπατήσει ο κόσμος.

Θα τα πούμε.

Και ξέρετε ότι κρατάμε τις υποσχέσεις μας…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Η ΧΑ έχει αποδείξει την κοινωνική και ηθική καθαρότητά της. Όπως έχει δείξει είναι διαμάντι. Οι βουλευτές δεν ενδιαφέρονται για υλικές αμοιβές μιας και το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων τους πηγαίνει στον αγώνα. Περάσαν όλοι τους από τρομακτικούς και αδίκους ελέγχους του συστήματος για να βγουν καθαροί από οτιδήποτε μεμπτό. Ας αναρωτηθεί ο καθένας μας, αν περνούσε από τους ίδιους ελέγχους, έλεγχος στους Η/Υ – σε σελίδες που επισκεπτόταν – στα USB – στα κινητά – στο σπίτι – σε τραπεζικούς λογαριασμούς, αν θα έβγαινε τόσο καθαρός ώστε ακόμα και τα ΜΜΕ να μην μπορέσουν να τον προσβάλουν ηθικά. Μπήκαν φυλακή και δεν λύγισαν, έμειναν πιστοί στον αγώνα. Ο μόνος τρόπος για να τη διαβάλουν είναι εκ των έσω. Εδώ έρχεται λοιπόν η συνένωση του πατριωτικού χώρου. Και το μέγα ερώτημα. “Ποιος είναι αντάξιός της, ώστε να καθίσει δίπλα της”.
    Ο Καρατζαφέρης με offshore. O Πλεύρης με τον γιό του σε συστημικό κόμμα. Ο Βελόπουλος τα ίδια. Που ήταν όλοι αυτοί όταν βάζαν την ΧΑ αντισυνταγματικά και παράνομα στη φυλακή;
    ‘Οποιος λοιπόν ζητά να κάτσει δίπλα στη ΧΑ θα πρέπει να αποδείξει την κοινωνική και ηθική καθαρότητά του. Αλλιώς θα δώσει στο σύστημα ένα προγεφύρωμα για να χτυπήσει κι άλλο τον πατριωτικό χώρο.

  2. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ Η ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ

  3. ΒΓΑΛΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΕΦΑΝΕΕΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΥΣ!!! ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΚΟΠΙΜΟΣ!!! ΓΑΜΩ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

  4. συγκλονιστικη αποκαλυψη…
    ξερεις με ποιον ηταν παντρεμενη η σοφη πασχαλη;
    δεν παει το μυαλο σου
    το διαβασα και κοιταγα το ταβανι μιση ωρα σαν τον σαμαρα

Comments are closed.