Επίδομα – ανάσα που θα ανακουφίσει εκατομμύρια Έλληνες!

Κοινοποίηση:
dd4274_1

Επίδομα που έρχεται να ανακουφίσει χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά!

 

Με βάση τις πληροφορίες το επίδομα στέγασης που θα ανέρχεται έως και 240 ευρώ τον μήνα, θα έχει εισοδηματικά όρια έως 8.000 ευρώ.

Το κονδύλι το οποίο ανέρχεται στα 600 εκατ,ευρώ θα ανακουφίσει περίπου 1,3 εκατομμύρια Έλληνες πολίτες, στο περίπου δηλαδή 500. 000 νοικοκυριά. Η επιδότηση δεν θα είναι μόνο για το ενοίκιο αλλά και για δόση δανείου, υπό την προϋπόθεση ότι ο δικαιούχος του επιδόματος δεν θα έχει υπαχθεί τον νόμο Κατσέλη. Το εισοδηματικό όριο ανά άτομο υπολογίζεται περίπου στις 8.000 ευρώ και θα είναι περίπου 24.000 ευρώ.

Και στην περίπτωση αυτού του εισοδήματος θα ισχύσει κλίμακα ισοδυναμίας για την προσαύξηση του εισοδηματικού ορίου ανάλογα με τον αριθμό των μελών της κάθε οικογένειας.

Για την σύζυγο προβλέπεται συντελεστής προσαύξησης 0,5 ενώ για τα παιδιά δεν θα αλλάξει ο συντελεστής. Παραδείγματος χάριν, για μια 4μελη οικογένεια, το εισοδηματικό όριο θα είναι περίπου 20.00 ευρώ και το ύψος του μηναίου επιδόματος θα είναι 70-80 ευρώ για κάθε άτομο, δηλαδή 240 ευρώ για μια 4μελη οικογένεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: