Ιωάννινα: Στα”χέρια” της Αστυνομίας 18χρονος αλλοδαπός που έδειχνε τα αχαμνά του σε γυναίκες

Κοινοποίηση:
kastro

Υποθέσεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις σε βάρος διερχόμενων γυναικών που διαπράχθηκαν στις 9 Ιουνίου στα Ιωάννινα, χειρίστηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και διερεύνηση σχετικής καταγγελίας, ταυτοποιήθηκε ως δράστης 18χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.
Ειδικότερα, ο νεαρός αλλοδαπός κατηγορείται ότι μετά τα μεσάνυχτα της 9ης Ιουνίου, στην περιοχή του Κάστρου, παρενόχλησε δύο νεαρές διερχόμενες γυναίκες, προβαίνοντας σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος τους ενώ παράλληλα προέβη δημοσίως σε ακόλαστες πράξεις.
Αστυνομικοί ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης και στο πλαίσιο ερευνών, εντόπισαν τον κατηγορούμενο και αφού τον προσήγαγαν, ταυτοποιήθηκε ως δράστης των ανωτέρω αδικημάτων.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο, που βρίσκεται σε εξέλιξη, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια υπόθεση είχε εξιχνιαστεί πριν από λίγες μέρες με δράστη έναν 34χρονο επίσης αλλοδαπό που παρενοχλούσε νεαρές γυναίκες σε περιοχές της πόλης των Ιωαννίνων, προβαίνοντας σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος τους.

Πηγή: epirus-tv-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: