Βόμβα στην αγορά: Μετά τον Μαρινόπουλο “σώζεται” και άλλο σούπερ μάρκετ κολοσσός!

Κοινοποίηση:
marinopoulos

Υστερα από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη λιανική τροφίµων, η Σκλαβενίτης επιχειρεί δυναµικό άνοιγµα στη χονδρική. Η εταιρεία, µάλιστα, δηλώνει αποφασισµένη να διεκδικήσει µεγαλύτερο µερίδιο αγοράς µε τη θυγατρική της The Mart (πρώην Makro).

Αρµόδιες πηγές, µιλώντας στην «Ηµερησία», εξηγούν πως ο εν λόγω κλάδος είναι πολύ µεγάλος – υπολογίζεται πως υπερβαίνει σε αξία το 1 δισ. ευρώ– και, παρά τις αντιξοότητες, παραµένει ένα από τα υγιή κοµµάτια της ελληνικής οικονοµίας.

Το µέγεθος και η προοπτική, λένε, αποτελούν τον βασικό λόγο για τον οποίο η εταιρεία επέλεξε να εισέλθει στον χώρο. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η δηµιουργία του πρώτου ηλεκτρονικού καταστήµατος για επαγγελµατίες (business to business), το οποίο αναµένεται να ξεκινήσει στις αρχές Μαρτίου.

Πρόκειται για µια υπηρεσία που επέλεξε να προσφέρει η Τhe Mart στους χιλιάδες επαγγελµατίες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διαλέξουν µέσα από τους 40.000 κωδικούς, και η οποία θα ενισχύσει την γκάµα των προσφερόµενων υπηρεσιών. Αυτές αφορούν στην παραγγελιοληψία από εξειδικευµένους πωλητές, την αποστολή εµπορευµάτων (delivery) και την εξυπηρέτηση µέσα από τηλεφωνικό κέντρο (call center).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: