Βγάζουν τους στρατιωτικούς να κάνουν πορεία στο Διδυμότειχο με πολικές θερμοκρασίες και χιόνια παντού! Ούτε γιατροί δεν υπάρχουν αν σπάσουν κανά πόδι!

Κοινοποίηση:
1

Μήνυμα αναγνώστη μας! Το δημοσιεύουμε ακριβώς όπως μας το έστειλε!

«Καλή χρονιά Στέφανε

Ο Μέραρχος στο Διδυμότειχο αποφάσισε σήμερα με -10 και χιόνια παντού να κάνει πορεία για τα στελέχη.Ποσο στενόμυαλος
Ούτε γιατρόι υπάρχουν στο στρ.νοσοκομειο αν σπάσει κάνα πόδι.
Κάνε μια δημοσίευση σε παρακαλώ»
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. μπραβο στο μεραρχο !!!!! αλλα οταν βλεπεις τετοιες κλαψομουνιες απο στελεχη αρχιζω να αναχωνομαι απο τωρα οταν γινει το μπαμ … την ειδαν δημοσιοι υπαλληλοι του γραφειου και παγωσε η κωλοτρυπιδα τους , κοπροσκυλα παντου ρε πουστι μου …

  2. κανονικα πρεπει να απολυθεις ηλιθηε μαςντροπιαζεις ολους μαλακα γιωτα καθυστηρεμενε

  3. Απόλυση εδω και τωρα σε αυτο το σκουλικι,που παραπονιεται!!Ξερει πολυ καλά καθε τελος του μηνα να παει στο ΑΤΜ να πληρωνεται,αλλα ο γιωτας κλαιγεται σαν γυναικουλα!!Μπραβο στο Μεραρχο!!

  4. Μπράβο στο Μέραρχο,
    αυτές είναι οι συνθήκες που πρέπει να ετοιμάζεις τους ;aνδρες σου για παν ενδεχόμενο. Και παρόλο που δε διευκρινίζεται στο άρθρο, “στελέχη” σημαίνει αξιωματικούς και υπαξιωματικούς. Όχι φαντάρους. Aν είναι έτσι, διπλό μπράβο στον μέραρχο.

  5. βρε κότα λυρατη , σε σας βασιζόμαστε να μην μπουκάρουν οι τουρκοι ? με -15, -18 κάναμε πορεία με το χιόνι στα 2,5 μέτρα για ώρες και μετα σκοπιά και αγγαρεία και δεν καταλαβαίναμε τίποτα 500ΤΔΒ δυο χρόνια στην γκατζολια , έχουμε γεμίσει με βουτυρομπεμπεδες

Comments are closed.